Sziasztok!
Kriszta: tök jó ez a sok baba!
amúgy ha ez vígasztal én másfél éve szültem, és már akkor is fehér volt a könyv. szóval nekem nem is jutott a színesből...
Babicsek: szuperek az eredmények!én csak a lányom 12 kg-ját szoktam cipelni.
de egyre ritkábban, inkább apa cipeli többet most.
Kamilla: ez a fotó vmi szuper, nagyon fotogén a kislány/kishapsi!
holnap remélem én is kapok vmi hasonlót!
Vivi: rossz volt az idő
hát ez nagyon jó, jót röhögtem.
ez olyan, mint régen a legtöbb gyerek hétfőn fogant, mert akkor adásszünet volt.
0,3 kg??? ez komoly? apu irigy mája vagyok. én tuti többet híztam, de nincs itthon mérleg... naná. így is kb 20kg plusz van rajtam a versenysúlyomhoz képest....(ami utoljára 20 évesen volt kb. hiába, megasszonyosodtam
)
nekem az Álljon meg a nászmenet is nagy kedvenc. én is így vagyok vele mint te, vannak filmek, amit bármennyiszer. pl: Csaj nem jár egyedül!
Lilla: ha a doki azt mondta, minden oké, akkor tessék neki hinni! minden oké!!
Nyugodt baba: én ezen nem paráznék Mazsi, hogy idegeskedtél, mert én az első 12 hétben Juliskánál állandóan a vetélés miatt rettegtem, utána meg, úgy a 14-16.hét körül volt egy olyan f..z parám, hogy le se merem írni, mekkora baromság volt, de egy film miatt belémültetődött, és kb két hétig ezen görcsöltem, míg meg nem bizonyosodtam. és Juliska totál nyugis gyerek (persze mostmár jönnek az akarat hisztik, de ez normális)
. ja és végig dolgoztam, csak az utolsó két hétben nem. szóval ha teheted csak nyugodtan, ne idegeskedj, ne parázz, beszélj, énekelj neki sokat, és aztán olyan lesz, amilyen a természete.
sajnos nem lehet előre tudni. de imádni fogod, ezt lehet tudni
amúgy én most úgy érzem, sokkal nyugisabban veszem ezt a terhességet... érdekes.
szép estét nektek, megyek, megnézem az aktuális sorozataim legújabb részeit.