Sziasztok!
Noel érezhette tegnap a mai havat,és azért volt csendesebb...mert ma olyan bugi megy,hogy alig bírtam ebédelni....
jó lett az nst,meg minden....doki nem vizsgált meg.közölte,jövőhéttől heti 2x nst...
gyorsan végeztem,aztán vásárolgattunk mindenfelé...elfáradtam,de kihasználtam,hogy kocsival vagyunk,és nincs olyan hideg...sehol sem voltak sokan...
)
Basszus,hogy jövőhéttől utazhatok be..páromnak csak 1 szabadnap van hétköznap...
igazán kibújhatna..már csak ezért is....
nem lesz ebből szülés,ameddig ennyire intenzíven mozog,igaz?
vagy kibújhat azért,még?mi a tapasztalat?
én nekem úgy mondta mindenki,hogy előtte lenyugszik a gyerek....
Yusz,sejtem mit érezhettél..mert éjjel be kellett vennem egy rene-t!azt hittem hányni fogok...
A János kórház szülészetét láttam a 9hónap műsorban,és nagyon tuti volt...igazi baba-mama barát!
patricia, az utolsó várandós csomagot a kórház adja,én úgy tudom.kaptam ma még listát mit vigyek be...egy egész csomag pelenkát..?78 db-os pelenkánk van...a következő csomagban 90db van.tényleg vigyem be?lázmérő...azt is én mérem meg?addig sem zavarom a nővéreket?
Gyerekek ma is láttam újszülöttet....
csak kivagyok tőle,hogy az ambulancia ajtótól,kb 2 méterre van a szülőszoba ajtó,és az én szülésznőm ki is hozta a rokonoknak megmutatni...és az a sok baci?sapka nélkül,és én fáztam ezen a folyóson kabát nélkül....
ezzel annyira nem vagyok kibékülve...úgy sírt a kicsi...
na meg az a sok külföldi tanonc...én nem engedem meg,hogy bejöjjenek...és a páromat ismerve,nagy balhét is rendezne...főleg ha meg sem kérdeznek...ma is vagy tízen röhögtek az osztályon,és ki be sétáltak....
A német ismerősöm reggel szült,és estére hazamehetett...a kicsit is hazavitte.én csodálkozom....