Új privát üzeneted érkezett!

Évi: az mi az a "fibrinszál"?... persze, most is fekszek...vérvétle nem volt, de ugye utro megy, 3X1... dokim meg nagyon nyugodt volt a 6. héten,mert csak a 12.héten akar látni... talán ő tud vmt, és nyugodtabb, mint én!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Véralvadékos szál.
Csak pihizz,és légy te is nyugodt!
Ki a dokid?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Fibrin:"szálas" fehérje, véralvadásban szerepel!(ja, már beírta Évi is, bocs)
Remélem minden OK lesz. Én még ott voltam leragadva, h tesó majd, meg talán, meg majd ha apjuk is, stb... :oops:
Gergő súlya nem semmi, járáshoz gratula!
Jól számolom, még 2 év sem lesz köztük :shock: nem semmi! Nem csodálom, h nehezen tanultál!

Claire
claire

Nekem most mensi előtt is olyan jön :( de az utro bizti segít!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mares
Gratulálok!
Utro hordozó anyaga kicsit olyan barackos-rózsaszínes színű... és dugdosáskor picit sérülhet az egyébként vérbő hüvely nyálkahártya. Próbáld meg, hogy pár napig szájon keresztül veszed be...(a kapszula kompatibilis... csak a doboz felirata különböző a szájon keresztüli és a hüvelyi használatra valónál...)

Woody
Hivatalos teszt egy dolog... de ki bírja addig ki???? :oops: Én már mindig tesztelgettem a beültetés utáni 6-7. naptól... inszemnél azért nagyobb időintervallum lehet a beágyazódásra...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Hajrá kivizsgálás!!!!

Barbcsi
Naná, hogy kiváncsiak vagyunk! :oops: :wink:
Neked sem ártana egy hormonos vérvétel! (Hosszú ciklus is hormonrendellenességre utal, akár inzulin-rezisztencia is lehet a háttérben)

Woody
Idő most egészen jó! Pulcsiban játszik most Chloe az udvaron Ádámmal :wink:
Lili :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukkolok, hogy legyen pici babád!

Tünde
Az azért nagy szerencse, hogy ilyen anyósod van!
Zoénak jobbulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi: Bózsa doki a dokim...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tünde: ha Zoé meggyógyult akkor benne vagyok ;)

Mares: Gergő 12 kg ? Jól megnőtt a kis legény :)

woody: hogy bírod addig tesztelés nélkül?
bettinyo

Ircsi:köszike a megnyugtató választ! jaj, jó meleg pulcsis idő! De hiányzik már!

Claire: hát igen, apa húzta a száját, de októberi nem megmaradt-baba után látta, szerintem, hogy én mennyire szeretnék, és most már úgy várja, hogy csak na! "Fülesmaci"-> aranyos :D....

Tündi: Zoénak gyógypuszikákat!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettinyó: na igen, a 2840 gramm-ból igen nagy-húúúsos gyerek lett :) bitang comijai vannak!

Woody. Hát, ha nálunk nov. 28án készült a mostani babó, akkor én nálam dec 7-8-9 már simán volt csík..de már dec 3án is néztem, mert én TESZTFÜGGŐ VAGYOK!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nálam nem függőbb :oops: :oops:
Húzta a száját??? :roll:

evilany

Teszt: azért túl korán nem szabad, mert elkeserítő lehet, és becsapós, én az előző ikrekkel csináltam kb 10 naposan negatív tesztet, aztán nem is 1 gyerek volt :lol:.

Nov 28? nov huszonosak voltak nekem a pici ikrek, ahogy vissszaszámoltunk.

Tiszta röhej, kint a kertben órákat alszanak babakocsiban, ilyenkor este meg elaltatom őket, és hipp-hopp felébrednek, ki tudja miért??? :roll:
Tehát igen, alszanak babakocsiban, sőt, hazafelé aludtak el az autóban, onnan pakoltam át őket! :D

Claire
claire

Claire
Tedd ki őket most is babakocsiban a kertbe :lol: :wink:

Én is nagy tesztelő vagyok (és még vérvételekre is járok) :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

Ha már tesztmániáról van szó, jelentkezem :wink: :wink: :wink: Amikor Tami sikerül, akkor 1x álltam meg életemben, hogy nem tesztelek, viszont 10. napon elrohantam vérvételre :lol: :lol: :lol: (azt nem fogadtam meg) Most is elkezdtem tesztelni, meg érezni véltem mindenféle tüneteket, de semmi. Na, nem adjuk fel olyan könnyen persze.

Kép Kép
kriszti0921

De legalább ez legális-függőség,nem?? :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi: "húzta a száját"---> Ő még várt volna egy évet! Szeretett volna 2. gyereket, főleg mert látta, hogy én mennyire szeretném, ezért arra húzta a száját, amikor én úgymond közöltem vele: " októberben,novemberben összehozzuk babikát és akkor nyári tesó lesz" :D Mint egy házi feladatot adtam ki neki :D De mosst, amikor elmondtam neki a kocsiban, hogy babánk lesz, nagyon örült neki! Már tervezget, meg minden! Szóval lehet, hogy csak félt, hogy 2 picivel milyen lesz. Meg ahogy Ő mondta: "Legyen még egy "jó" nyarunk" :))) Szerinte 2 gyerekkel nem lesz ugyanolyan, szerinem meg 2 gyerekkel csakis jobb lesz, csak ezt Ő még nem tudja! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ti aztán nem vicceltek. Igazi kis drog a teszt nektek!

Én Lilivel is a 14. napon mertem csak tesztelni. (nov. 23-volt)
Annyi, de annyi 1 csíkos tesztet láttam már, hogy megfogadtam, hogy nem tesztelek hamarabb, hiszen nem biztos akkor még az 1 csík, és hát jobb érzés bízni még egy-két napot, hogy sikerült.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Na én meg halvány két csíkost,igazit is meg hamisat is..(mindkét babánál már a 23-dik napokon teszteltem,poz,volt...és egyre erősebb...imádom amikor erősödik a csík :) ) de azóta...csak hamis halványak..most nincs is itthon teszt! Mert hát a függőség az függőség..nem bírnám ki :roll:

evilany

Évi, de most lesz vérvétel és kiderül, hogy mi volt a gond.
És talán addig rendeződnek a dolgok és indul ismét a kistesó projekt!
Akkor tuti kell, hogy legyen teszt otthon! :wink:

woody

Hát,ja. (nem vagyok nagyon bizakodó)
Mennyi idő ennek a kikezelése is,hónapok,nem?..

evilany

Ircsi! Kint alszanak nappal babakocsiban, de azért annyira nincs ridegtartás, h éjjel is kitegyem őket :lol:!

Teszt: én sem mertem túl korán sosem, és mindig csak egyet csináltam, és vhogy ha pozitív lett, akkor bíztam benne, h úgy is marad. (Mint említettem egyszer lett negatív, de aztán mégsem :D .)
És persze van, h a negatív tesztnek örül az ember :wink: .
(egyébként furi, de én általában éreztem tök hamar, h igen, a legfurább, h az első terhességemnél is, kb másnap már "tudtam", pedig sose voltam előtte terhes. de teszttel kivártam az időt, és a páromnak is csak akkor mondtam meg!)

Minden kistesó projekthez drukkolok!

(Mai hír: megint fogyott Mo népessége, sőt, gyorsul a fogyás. na, rajtam nem múlt, bocs :lol:)

Claire
claire

Mares Zoé is nov 27, 28-án készült... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Évi
Kezelés attól függ, hogy milyen problémát találnak! (ha már csináltattok labort, legyen benne pajzsmirigy és terheléses inzulin mindenképpen!)

Claire
Egyik ismerősöm képes volt éjszaka is autóba ülni, autózgatni, hogy elaludjon a hordozóban a gyereke :lol: :wink:
Népességcsökkenés: Sajnos, a meddőséget nem tekintik betegségnek, annak a kezelése meg hát nem olcsó... sokan nem tudják kifizetni a szükséges gyógyszereket, a vizsgálatokat, a beavatkozásokat... :? :cry: :evil: (párkapcsolatok kb. 20%-a küzd meddőségi problémával)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én a Télapónak írtam levelet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi: Nagyon remélem, hogy hamar kiderül nálatok, hogy mi lehet a gond, kezelik, és lesz baba!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi!Ott is fogsz dolgozni?
Mesélj mi hogy tetszik! Mennyi is az időeltolódás?Katus hogy érzi magát?

Inzulin meg ilyesmi lett végülis nézve tavaly tavasszal is,mikor fogyózni kezdtem.Nem tudom most mit néznek,majd kiderül,hormonszintet mondott,hogy azt mondjam a labornál(beutalót nem adott,áll.készségesek lesznek,mondjam h ő küldött....)

evilany

Halihó! Puszi mindenkinek!....hogy milyen hírekre jövök!!

Mares!... :) minden jót, remélem most már rendben lesztek!

Dia!....Jobbulást...legyetek rajta hamar túl, a vizsgákhoz meg egy kalappal!

Ircsi!....Igen, mesélj az Óperencián túli életről!

Barbcsi!....Ti hogy álltok?

Tündi!....Örülök, hogy jól érzitek magatok! Anyós kérdéshez én nem szólok, nagyon rossz tapasztalataim vannak a múltból, és talán ezért másképp élek meg dolgokat.

Évi!....Tomi nagyfiús ágya szuper....nekem is eszembe jutott már, hogy ki kéne ezt próbálni, de szerintem esélytelen.
Nálunk az alvás még mindig óriási harc árán érhető el. Egyszerűen nem akar aludni.
limo73

Sziasztok! :$

Csak gondoltam benézek hozzátok :$
Babaváróknak szívből gratulálok!!!
Látom mindenki szépen cseperedik.
Nagyon nagyok már a csemeték.
Betegeknek jobbulást!

Millió puszi:Mi :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Helló!

Mares gratulálok!!! :lol:

Köszönöm szépen a drukkokat,eddig minden oké még egy vizsgám van jövő héten kedden ami két részből áll, kérnék még oda is drukkot, aztán kezdődik a második félév.

Gyerkőcök olyan aranyosak. Tomi már nagyon nagyfiú ha rendes ágyban alszik. Áronnak még kiságy van, és még marad is szerintem, mert körhintát játszik éjjelente. Mostanában velem aludt, de jó lenne ha éjjel már mindenki a saját ágyában aludna. Gyerekek jobban vannak, most Gábor dőlt ki, remélem hamar átmegy rajta is.

Ircsi néztem a képeket, jó ki lakásotok van. Sikerült megszokni az időeltolódást?

Woody kedden lesz a nap? Drukkolok.

Limo de jó, hogy te is írtál. Munka?

Csillag ezer éve.....hiányzol ám :)

Bettinyo veled más jó lenne skype-olni már csak napok kérdése és odajutok... :D Leányról kép?

Barbcsi nálatok is halad minden....nagyon helyes, mielőbb képeket, ez nem is lehet kérdés......

Folyt. Köv.

királylány

Csillag??? :shock: Ilyen nincs, pont ma gondoltam, h megkérdezem a lányokat, mi lehet veled, mert számba vettem, ahogy így felélénkültünk, h ki nincs meg nagyon rég... :Djó, h jöttél, hogy vagytok?

Claire
claire

Szép napot mindenkinek!

Köszönöm lányok-megvagyunk....sok minden történt,pozitív és negatív élmény/dolog....de hát mindenhol zajlik az élet!
Gergi növöget....bár nem igazán hízik...de így is majd leszakad tőle a sérvem :)
Igazi izomgyerek :)
12680gr és 84.5cm -szerintem megfelelő ha azt vesszük alapul,hogy apa 166cm én meg 164cm vagyok :)
Csak gondoltam felkukkantok hozzátok,mi a helyzet...egy kicsi madárka csiripelt ezt azt :) ....és gondoltam GRATULÁLOK a babaváróknak :)
Aki projecten van annak sok sikert kívánok!!!! :D

Mindenkinek puszi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

Dia: én vagyok, csak szólj ;) Korinnáról most nem nagyon van jó fotó, meg úgy általában fotó is kevés :) Jobbulást, remélem túl vagytok a nehezén!

barbcsi: mizu a hitellel? Drukkolok továbbra is!

csillag: azta, mekkora lett Geri is :)
bettinyo

Kép

Ilyenek voltunk és most ilyenek lettünk :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Milyen nagyfiú lett Geri is! :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Itt 6 órával lettünk fiatalabbak :lol: :wink:
Most süt a nap, kellemes az idő. (olyan 15-18 fok van)
Fogok dolgozni persze, úgy mint eddig. Heti 2 nap lesz, csak elrendezem a családot, Chloet meg kell ismertetnem az itteni bölcsivel, gondozó nénivel...
Az életünk olyan nagyon nem vltozott. Annyi, hogy nem lesznek mindennapi anyagi gondjaink, rendes fizetést kapunk a munkánkért... :wink:

Dia
Drukkolok!

Barbcsi?

Woody
Sokat gondolok rád!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
sehol senki?

Woody???? Annyit gondolok rád!

Mares hogy vagy?Azt beszéltük a talin a csajokkal hogy ha Pécsen lesztek,szívesen elmegyünk hozzátok a skacokkal,akkor nem kell megoldanod az utazást,altatást...

Ircsi
hát bizony ezek nagy (és nagyon ++++) változások.
Gyakran tudsz majd találkozni a testvéreiddel?

Csillag jó hogy jöttél,lehetne személyesen is!

Jaj itt bejött a hideg uuuutálom,meg Toma is.

evilany

Csak futólag benéztem, ma jöttünk rá, h szülőire kell mennünk, éppen 3db-ra, még jó, h az egyik egy órával korábban van, meg hogy az ikreket egy osztályba járatom :roll: .
szóval most jön a logisztika :lol:

Mennyire van hideg Pécsett?
mindjárt megnézem az erkélyen ülő krumplipüré befagyott-e??? :lol:

Ircsi! Azt én is akartam kérdezni, h a tesóidhoz mennyire vagy közel?
Németo-ban sem fizettek jól?

Woody! hajrá!

Claire
claire

Chicago olyan 1400km... New York meg olyan 600km (Londonból átköltöztek a tesómék), legmesszebb a nagynénémék vannak Boise-ban, 4000km.
Itt azért ezek nem olyan nagy távolságok... :wink:

Claire
Németországban is US Army alkalmazottak voltunk, ennek megfelelően kaptunk fizetést :wink:

Most kissé izgulok (na jó, nagyon)... megyek megbeszélésre egy itteni IVF központba... megtudakolom, hogy mennek itt a dolgok... mennyibe kerül? Mit fedez a biztosításunk?

Woody??????

Évi
Neked vérvétel????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi húhh soknak tűnik de mégis közelebb mint innen vagy Németo-ból.
IVF:hatalmas drukk!

Vérvételem:holnap,meg bérszámfejtős találka is az esetleges 2.gyerkőc után járó jutattásokról érdeklődni(ha nem küldenek el a búsba..)

evilany

Igen, azért az ott, meg repülővel már belátható távolság, valszeg bébisittelni nem ugrotok át egymáshoz, de azért főként a 600, az még autóval is belátható, nekem a nővérem 1200ra van!
Sztem jókor dobbantottatok innen, bár én nagyon helyhez kötött vagyok, de akit vmi vagy vki most nem köt ide, azt a viszonyok nem marasztják, és én is nehezen mondanám, h ne menjen egy jobb helyre. sajna így állunk.

Hú, Ircsi! Nagyon izgulok, h milyen lehetőségeket találsz, én már olyan szomorú voltam, amikor írtad, h ennyi volt! Mindenesetre én nagyon drukkolok. Lelki alapnak mindenesetre nagyon jó, h Chloval is teljesnek érzitek az életeteket!

Claire
claire

Sziasztok!

Itt is mínusz fokok uralkodnak-hihetetlen hogy még "tél" van :(
Mi sajna nem igen járunk ki ebben az időben :(
Bár le kell kopogjam,Gergőnek tavasz óta semmi baja nem volt! Még egy kis orrfolyás sem :)
Rájöttem anno miért volt a sok éjszakázásunk (fel-fel kelés)
Csórikám nem bírja a meleget :shock: olyan mint apája :)
Itthon egy atlétában vagy bodyban rohangál csak :)

Mi még nem nagyon akarunk beszélni :(
De az adide, őki? , nem és a de szó nagyon megy már :)

Melyik meseszereplőre hasonlít a gyermek ezzel a hajjal?
Amíg nem jövök rá...nem vágom neki le :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:( :( :(
Hát ennyi, de nagyon köszönöm a sok drukkot!

woody

Woody :cry: :cry: :cry: Kép hatalmas ölelés neked..

evilany

Sziasztok!

woody: :( sajnálom

Lányok, egy kis segítség kellene.
Egy barátnőm mesélte, hogy Fehérvár vonzáskörzetében él egy anyuka, aki egyedül maradt a kisbabájával, mert apuka köszönte, de nem kért a társaságukból :( A picúr 12 hetes, anyukának max. 50-60ezer a havi bevétele (TGYÁS és ami utána jön). Albérletben laknak.
Ma reggel beszéltem a lánnyal, tartós élelmiszerre, tápszerre (BEBA) és TÜZELŐANYAGRA volna szükségük, utóbbi elég sürgős a nagy hideg miatt.
Épp várom a gyermekorvost, még egyeztetek vele, hogy a helyi alapítványunk tudna-e némi támogatást adni (gyógyszer, tápszer, nem kötelező oltás). A tüzelőanyagba mi privát beszállunk, s ha esetleg valaki tudna vagy bármilyen ismerősötök egyéb felajánlást tenni, annak nagyon örülnek az érintettek.

Pelenkából nagyobb és ruhácskákból is nagyobb méret jöhet, 1-2-es pelus és kicsiny ruha van nekik elegendő.

Bocs az OFF-ért, de az ilyen esetek mindig facsarnak egyet a lelkemen. Aki tud bármilyen felajánlást tenni, annak a mailjét várom szeretettel a bettinyo30@gmail.com címre vagy itt priviben.

Szép napot mindenkinek!
bettinyo

Betti a nagyobb méretű pelus és ruha mit takar?Hányas?Postán tudnám küldeni?

evilany

Woody-nagyon sajnálom :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi: pelusból 3-4-es méret, ruhákból gondolom 74 körüli és nagyobb.
bettinyo

Nyah megvan a laborom,bár a felét se értem..
Ircsi?
LH 2,0 U/l
FSH 2,2 U/l
Progeszteron 41,2 nmol/l
Ösztradiol 782 pmol/l
Testoszteron 1,24 nmol/l 0,22-2,90
Prolaktin 6,65 ng/ml 4,79-23,30
Szexhormon-kötõ globulin 30,8 nmol/l 26,1-110,0

evilany

Woody!Jaj, de :( ! Tudom, h erős vagy, sok lelki erőt a kiheveréshez!

Évi! Passz, az ilyenen nincsenek referencia értékek? Mikor viszed vissza?

Bettinyo! Ruhát biztos tudunk, akár hosszabb távon is, jó lenne tudni, h mire van tényleg szükség, mert pl felesleges 3 db overal, illetve, h milyen nemű a gyerkőc.
Ezenkívül egyéb bébi cucc, vagy háztartási eszköz is akad, ha tudjuk mi jönne jól.
Milyen tüzelőt tud használni?
Ha esetleg nem gond, jó volna tudni pontosabb címet, helyet, nem csak az odaküldés miatt, hanem az én unokatesóm Fehérváron lakik, szólnék nekik, hátha tudnak lendíteni a dolgon!
Milyen alapítványotok van?

Csillag! Max és Móric??? Nemtom ki és Hurbinyek? :lol:

Nekünk rendetlenkedik az autónk kézifékje, többször befagyott, stb, ma már olyan büdös lett, mire leértem a gyerekekkel a zenére, h elvittük utána a szervízbe. Vmi bovdent kéne kicserélni, mit tippelnétek, mennyi munkadíjjal együtt?

(75000! :shock: munkadíjjal együtt, de akkor is brutál!
most megpróbálunk bontott alkatrészt szerezni, akkor kb 50ből megvan, köszi!) Közben ugye indul a 2. félév a suliban, osztálypénzek, zeneiskola, stb. A gyedem még meg sem jött, de már el van költve :( . Bocs, nem sírok, de ez ma szíven ütött!)

Claire
claire

Nah,átnyálaztam mindent,és eszerint ez egy tök jó labor!! Holnap hívom a dokit

evilany

Calire :(( uhhh....75... :(

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?