Új privát üzeneted érkezett!

Judit Kép
Ennél több tényleg nem kell!
A doki legyen jó és tapasztalt, a szülésznő meg segítőkész!
Sajnos majd minden korház a pénzről szól Kép
Tőled mikor kapunk pocis képet?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!

Nem is tudom, hoyg kezdjem Kép

Babus
SAjnálom, hoyg nem tarthattam be az igéretemet!

Ma reggel megjött

Judyt
LÉgyszi javíts ki a táblában! Köszönöm!

Tegnap este is már nagyon kiborultam, erre a párommal is kicsit összekaptunk, persze megbeszéltük és minden oké volt.
MA reggel meg folytattam a bőgést, most is tudnék de nem lehet. TUdtam, már hetek óta hogy most nem lesz, de ez mégis más. A reménynek a szikrája is elszállt belőlem, nem értem, nem tudom elfogadni. Nem érdekel a karácsony, nem érdekel a munka, és semmi nem érdekel. Haza akarok menni, nyalogatni a sebeimet, bőgni egész nap, de nem tehetem. Nem értem mért olyan nagy kérés egy baba? Iszonyú lesz karácsonykor örülni az ajándékoknak amik nekem most semmit nem fognak jelenteni, mert amiot igazán szerettem volna azt nem kaphattam meg. Iszonyú lesz látni a boldog kollegámat, remélem nem kezd el mesélni a várandós feleségéről, mert biztos leállítom.
Van jó is a rosszban? Van! PL. nem karácsonykor vagy szilveszterkot lesz menzim, és nem 13-án jött meg. Szilveszterkor tutira kiengedem a gőzt, kicsit sok votl az ezévi feszültség, legalább leiszom magam a sárga földig, amúgy sosem szoktam.
Nem tudom, mi az a dolog, amivel most többet tehetnék, mint előző hónapban. Talán ha érlelnék egy petesejtet az sokat segítene a helyzeten, de lehet hoyg az is kevés.
Ma reggel önvizsgálatot tartottam a receptem alapján, és 2 dolog nem teljesült: hinni a sikerben és + tesztet produkálni. A 12 ponthoz képest ez nem olyan rossz, csak pont ez 2 legfontosabb.
Nekem már a "J" betű sem jött be, sem semmi más.
Annyi mindent akartam még irni, de most csak a fájdalom és keserűség jön ki belőlem, ne haragudjatok!
A terjedelemért se! ÉS köszi az eddigi drukkokat!

Tündi
Vendég
 


Jaj Tündi, annnyira sajnálom! Kép

Pedig annnyira drukkoltam!

természetes, hogy most fáj és kiborultál.De szerintem minél hamarabb menjetek el orvoshoz és vizsgáltassátok ki Magatokat.Az megnyugtat, vagy éppen megadja a megoldást!Gondolj Stelláékra: nem is olyan régen derült ki, hogy a férjénél van probléma és most meg már hol tartanak!

Amíg nem tudhatod, hogy minden rendben van-e addig ne keseredj el!Lehet, hogy konkrét oka van annak, hogy nem jön össze csak Te még nem tudsz róla!

Annyira bíztam benne, hogy sikerül Neked!És próbálj örülni a Karácsonynak, annak, hogy szeretteid körében leszel és feltöltődsz és új erővel vágsz neki jövőre a babának!

Biztosan lesz babucid Neked is, nekem is és mindannyiunknak!

Jófi
jófi
 
 

 
 

Tündi!
Annyira sajnálom! Kép Már úgy reménykedtem benne.
Sírd ki magad az biztosan segít! Talán ha időd engedi menj el egy kicsit vásárolgatni, hátha a látvány visszaadja a karácsonyi hangulatodat. Tudom ez nem pótolja a babucit, de talán a lelkeden egy kicsit segít. Jövőre pedig újult erővel előre a pocilakóért!

Nicol

Kép
nicol
 
 


Hahó!

Köszi a jobbuláskívánságokat, úgy tűnik, elkezdtem kimászni a gödörből. Tegnap volt a mélypont, délután egy kis átmeneti javulással, remélem, a mostani javulás már végleges!Kép

Tündi,
rettenetesen sajnálom!Kép De ne légy depi, és ne idd le magad a sárga földig szilveszterkor, hanem inkább akciózz egy jót! Milyen jó lesz majd elmondani a babucidnak, hogy szilveszterkor fogant!Kép A J betű nekem sem jött be, de hidd el, nincs is rá szükségünk, anélkül is menni fog! Ti mikor mennétek dokihoz? Mi januárra tervezzük, ha most sem jön össze.

Judit,
örülök, hogy ilyen jó volt az uh, engem nem zavar, hogy írod, sőt!Kép

Tamás,
örülök, hogy Zsófi kezd jobban lenni! Sokat gondolok rátok!

Nicol,
köszi a képet, nagyon aranyos a pocid!Kép

Szép napot!

Kóbor
kóbor
 
 


Sziasztok Jányok!

Tündi!
Ma még nem jelentkeztél,remélem minden rendben van és már megnyugodtál a tegnapi miatt!
Úgy várom már,hogy tesztelj!!!Kép

Judit!
De jó volt olvasni a leveled!Nagyon örülök,hogy minden ok Nálatok!!!!

Jófi!
Nálad semmi változás?Hétvégi teszt?Tünetek?

Annácska!
Remélem beválik az injekció és nemsokára már beindulhatnak a dolgok!!!Kép

Nekem,ha azt veszem figyelembe,hogy a peteérés után 15 nappal szokott megjönni,akkor holnap kéne nem megjönnie,mert valószínüleg a 10. napon volt most a tüszőrepi. Így hamarabb kiderülhetnek a dolgok,hiszen lerövidül a ciklusom 25 napra,nem?Szerintetek lehet, vagy ez hülyeség?Ilyen korán még nem volt peteérésem sosem.Bocs,ha hosszú voltam!

Kinga
Kinga79
 


Tündi
Pedig épp írni akartam neked, hogy..., de most már mindegyKép Úúúúúgy sajnálomKép Ez valóban nem volt szép karácsonyi ajándék. De a jövő karácsonyotok már annál szebb leszKép Akkorra már lesz egy pár hónapos pici babátokKépEz teljesen biztosKép
Majd a doki kideríti, hogy van-e gond nálatok és ha van, gyorsan helyrehozzák és aztán jöhetnek a babákKép
De légyszi, tudom lehetetlent kérek, de próbálj meg ne a babán görcsölni! Itt vannak az ünnepek, menjetek el apuciddal ajándékokat vásárolgatni, csináljátok meg a karácsonyi nagytakarítást, díszítgessétek a lakást, vegyél magadnak egy-két új cuccot, szilveszterre egy kis kozmetikus, meg fodrász(persze így is nagyon szép vagy, csak hogy méginkább az legyél!). Csináljatok programokat, menjetek el bárhová, moziba, a rokonokhoz(de ne babásokhoz), stb. Aztán ha itt az idő, mehet az akciózás, de ne babakészítés céljából, hanem csak úgy.
Tudod jól, nem a levegőbe beszélek. Én pont ugyanezeket vetettem be májusban és bejött!!! Persze csak próbálkoztam, mert megfeledkezni én se tudtam róla, hogy is tudtam volna?!? De ez is elég volt!!!Kép

Judit
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt a kisbabátokkalKép Kép nincs róla??? És rólad pociskép???

Nicol
Aranyos pocid vanKép

Babus+Kristóf

Kép
babus2005
 
 


Tündi!
Annyira sajnálom!
Nem volt jó a netünk,nem tudtam jönni a topicba és nem láttam,hogy már írtál!

Ha teheted nyugodtan sírj picit,hiszen természetes dolog,mindannyiunkat megvisel egy-egy sikertelen hónap!Kívánom, hogy ez legyen egy ideig a legutolsó menzid!!!Kép

Kinga
Kinga79
 


Kóbor!
Küldöm a gyógyító energiákat!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kinga
Kinga79
 


Tündi!Kép

Sajnálom, hogy megjöttKép
Aát tudom érezni a fájdalmadat a csalódásodat.
Én is így éreztem most, annyira jó volt hőm minden és mégsem lett baba.
Pedig én is olyan szépen kértem sőt néha könyörgök Istenhez, hogy egy babát szeretnék csak semmi mást és mégsem lett.

Ez van, sajnos türelem kell vagy ha már nem bírjuk kivizsgálások és akkor kiderül minden.

Én még várok csak clostit szedtem most.
Tündi!Kép

Szerintem sírd ki magad, add ki dühödet és nyugodtan bulizzál egy nagyot szilveszterkor engedd ki a gőzt!!!

Én is ezt fogom bár mértékkel.

Utána meg fel a fejjel az újévnek!
Ti kb. ugyanannyi ideje próbálkoztok mint mi és az még nem olyan sok.
Légy még picit türelmesKép

Puszika

Mea
mea
 
 


Tündi!
Nagyon-nagyon sajnálom! De nagyon fontos, hogy most bízz abban, hogy minden rendben van és hamarosan jön a babóca! Egy reményekkel teli Tündit szeretnék látni, aki megpróbál a történtek fölé kerekedni és erősen hisz abban, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, csak még egy kis türelemmel kell lenni!!! Kívánom, hogy gyorsan legyél túl ezen a mélyponton és ehhez nagyon sok erőt kívánok! De bízom benne, hogy nagyon erős vagy és hamar visszatér a jókedved és a bizalmad is.
Majd meglátod, hogy ez a karácsony is nagyon szép lesz, mert arra fogsz gondolni, hogy a következő karácsonykor mi vár Rátok!
És tudod, új év, új remények! És majd meglátod, hogy ez az év sikeres lesz Kép
Tudod, mi melletted állunk és nagyon szorítunk Neked!!!

Én sajnos beteg lettem, ezért nem jelentkeztem sokáig. Nagyon fájt a torkom Kép Szerencsére annyira nem fajult el a dolog, hogy gyógyszert is szedjek.
A napi rosszullétem sajnos egyre erősebb Kép Pedig mennyire örültem az elején, hogy ebből kimaradok.... Na, most már ott tartok, hogy az a szirup, amit a doki felírt, nem bírom bevenni... Sőt, még a fogmosás is nehézkes...
Valahol szemét dolgonak tartom, hogy én erről panaszkodom, elnézést érte....
pilis
 
 


Tündi!
Annyira sajnálom Kép
Nem tudom mivel tudnálak megvígasztalni, szerintem most semmivel. Sírd ki magad nyugodtan, az biztosan jót tesz.
Próbálj meg a dokival beszélni, hogy vizsgáljon most már ki rendesen. Előre az ikrekért, ezt ne felejtsd.
Puszi

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Judyt!
Csak most olvasom vissza, hogy miket írtatok. Aranyos vagy, hogy így kerestél Kép
pilis
 
 


Draga Tundi!
Sird ki magad, es fogadd meg Babus tanacsat. Nem kell teljesen megfeledkezni a babarol, mert nem tudsz. Itt vannak az unnepek, eszre sem veszed, ugy eltelnek a napok, es probalkozhattok megint.
Eszembe jutott, amikor nekunk sikerult. Hazudnek, ha azt irnam, megfeledkeztem a babarol. Gondolatban mindig bennem volt, hogy hatha most jott ossze. Jot tett az elutazas, nem gondoltam annyit ra. Latod, meg egy uveg vilmoskorte palinkat is megittam, pedig akkor mar terhes voltam, ugyhogy en a helyedben vigyaznek szilveszterkor a pialassal Kép Hasznald ki az unnepeket, tereld el a figyelmedet. Tudom nagyon nehez, de muszaj. Jobb lesz neked is, es a parodnak is.
Egyutt erzek veled, mert tudom milyen rossz. Egy ujabb sikertelen honap. Engedd el magad. Halgass Babusra! Ugye szilveszter korul lenne a peteeresed?
Neharagudj a kollegadra, hisz o nem tehet arrol, hogy neked meg nem jott ossze a baba. Neki most ez a legfontosabb az eleteben, es szeretne megosztani masokkal. Ugye ezert nem haragudtal meg ram? Nemsokara osszejon majd neked is, es milyen jo lesz majd elmeselni masoknak, megosztani az oromot veluk. Kepzeld, ha rad is haragudnanak ezert, nem erezned rosszul magad, hogy titkolnod kell a terhesseged? Probald megerteni oket.
Fel a fejjel, mindennek oka van, annak is, hogy ebben a honapban nem sikerult.
Tovabbra is fogom majd a kezed, es nemsokara te is atelheted ezeket az oromteli pillanatokat.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Lányok!
Az normális, hogy néha fájdogál a hasam? Az azért egyértelmű, hogy ez nem a gyomrom és nem is úgy fáj, mint amikor megjön. Szóval olyan tompa. És nem is mindig.... Jövő héten megyek dokihoz, de gondolom, hogy csak legyinteni fog...
pilis
 
 


Tündi!
Nagyon sajnálom.Kép
Próbáld meg elterelni a gondolataidat.

Judit!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van.Kép
Bizos édes lehetett, ahogy megszámoltátok a kis ujjacskáit.Kép
Jű lehetett ez a 2054-es év dolog.Kép

Pilis!
Jobbulást neked.

Tamás!
Köszi, hogy benéztél.Örülök, hogy már jobban van Zsófi.Drukkolok nektek.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Babus!
Picurrol, csak videot kaptunk, mert a korhaznak nincs papirja. Pocis kep meg nem lesz egy darabig, mert apuci elutazott, es elvitte a fenykepezot magaval, ugyanis le akartuk fotozni az uh monitort, de a kocsiban felejtettuk Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit!
Egy ötlet, ami remélem tesztik majd:
Mi is a múltkor csak videót kaptunk.Úgy csináltunk képet, hogy a videon a képet kimerevítettük, és lefényképeztük a TV-n lévő képet.Kép
A párom zseniális ötlete volt.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Pilis!
Remélem nem komoly a dolog,nem lehet, hogy a növekvő méhed húzódását érzed?Ha butaságot írtam, ne haragudjatok!Erről a babások biztos többet tudnak, én még sajnos nem!

Kinga
Kinga79
 


Tündi,
remélem kicsit már jobb a kedved. Hamarosan lesz babucid, meglátod!

Kinga,
drukkolok Neked, hogy NE jöjjön meg a hétvégén!!!
Tünetek?Nem is tudom.Émelygek, és fájnak a melleim.A hasam pedig görcsöl néha.De azzal magyarázom, hogy biztosan az Utrogestan mellékhatásai.Tudom, pozitívan kell hozzáállni.De én inkább abból indulok ki, hogy val.szeg meg fog jönni, de azért hátha......Nem szeretném beleélni magam semmibe.Próbálom maximálisan lekötni magam a Karácsonyi előkészületekkel.Ma pl mézeskalácsot fogok sütni.

Vasárnap - ha addig nincs változás - tesztelek.

Tündinek nagyon sok pozitív energiát küldök++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

Kingának (meg magamnak Kép) mensi űzőt:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++
Jófi
jófi
 
 


Tegnap kaptam R.Réka videót, tudjátok, olyan kismama torna. Egész nap rosszul voltam, de hogy lefoglaljam magamat, betettem a videót és elkezdtem picikét mozogni. Kb. öt perc múlva olyan éhes lettem, hogy ennem kellett Kép Szóval ha enni akarok, akkor csak a videót kell benyomnom Kép
De nagyon hangsúlyozzák a videón, hogy beszéld meg orvosoddal. Én úgy döntöttem, hogy egy egy lábemelgetés nem árt és persze közben lehet hasit is simizni Kép De azért nem vittem túlzásba, csak így a lelkiismeretem megnyugodott Kép
pilis
 
 


Kinga!
Én is arra gondolok, hogy nő a "belsőm", ez nem mehet észrevétlenül...
Vagy? Nektek volt ilyen?
Ne gondoljatok valami hú de erős, kellemetlen valamire, csak éppen érzem, hogy van valami a pocimban, ami eddig nem volt... Nektek van ilyen?
pilis
 
 


Jófi!
Jók a tüneteid!KépMilyen nyugodt vagy!Hogy bírod ki vasárnapig?Küldök én is menziűző energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++!Kép
Jó sütögetést kívánok Neked!Én is csináltam már mézeskalácsot, már puhul a dobozban, nemrég hallottam,hogy félbevágott almát kell bele tenni és attól megpuhulnak a sütik.

Kinga
Kinga79
 


Kinga,
köszi az almás tippet.Kép

Ááá, annyira azért nem vagyok nyugodtKép,csak próbálok úgy csinálni....Legszívesebben már most tesztelnék, de ahogyan itt Nálatok "tanultam" minél később, annál biztosabb az eredmény....

Te mikor tesztelsz???
jófi
 
 


Jófi!
Még nem tudom,mert ahogy írtam,szerintem most rövidebb lesz a ciklusom a gyors peteérés miatt. Felteszem a görbémet,hogy érthetőbb legyek.
De ha hétvégén nem jön meg,hét elején szeretnék tsztelni!Milyen hihetetlennek tűnik...

Kinga<!--attachment: saj_t-137646.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*14.8**saj%e1t%2exls --><center><pre>
Kép
saját.xls (14.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
Kinga79
 


Tündi
Ennyi vígasztalás után remélem, hogy már nem vagy szomorú! Mi ám csak a vidám, optimista Tündit szeretjük!Kép Na jó, egy kicsit azért a letört Tündit isKépKép A listádat szerintem bővíthetnéd: januárban doki felkeresése. Szerintem el kéne mennetek! Ha egészségesek vagytok, akkor csak idő kérdése, de ha ne adj Isten valami gond van (ami természetesen nem lesz!!!!), akkor jobb minél előbb rájönni. Hidd el, jobb a biztos rossz, mint a bizonytalanság. De ezt már hónapról-hónapra te is megtapasztaltadKép Szóval fel a fejjel és jusson eszedbe, hogy a babucik csak a vidám anyucikba akarnak beköltözniKép!
A következő hónap a Tiéd (meg a miénk isKép)lesz!

Kinga
Hú, de jó! Szorítok neked, hogy hét elején tesztelhess és annyit csíkot láss amennyit szeretnél!Kép

Babus
Elnézést kérek előre is az ajándék becsomagolásáért, de azt hiszem most inkább a biztonsági mintsem az esztétikai szempontokat kell figyelembe vennünkKépKép Vagyis bocs, hogy elmaradt a szép csomagolópapír, de a posta megbízhatósága miatt a lehető legjobban be kellett bugyolálni. Kérlek, jelezz vissza mindenképp, ha megkaptad!! Mailben megírom a tel.számomat. Légyszi dobj egy smst, ha megérkezett. Jó? Úgy izgulok! Remélem éppségben oda ér és tetszeni fog nektek. No meg persze majd Kristófkának isKép

Bgy
Szombaton sütöttem kenyeretKép Tök jó lettKép A párom nem bírta kivárni míg kicsit kihűlKépKép

Kép
Kép
tacsifül
 
 



Itt van a mai tábli:

Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Mea, Gyöngyi!
Holnap UH?

Jófi, Kinga!
Még van esély a karácsonyi meglepire!!!Kép

Stella!
Nektek meg triplán van esély a karácsonyi meglepire.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Pilis
Az én dokim azt mondta, hogy az első hetekben, hónapokban a méhszalagok feszülése okozza a pocifájástKép

Vali
A biztonság a lényeg, a szép csomagolást majd odaképzeljükKép
Feltétlenül írok neked, amint megérkezettKép

Az előbb széttörtem a hőmérőnket. Nagyon megijedtem. Apucival takarítattam össze. De ugye a szilárd higany jól tudom, hogy nem mérgező? Csak a gőze, ugye? (sík hülye voltam kémiábólKép)És az, hogy apuci a higyanyos szivacsot a mosdónál mosta ki, és így egy kevéske higanydarab a lefolyóba került, abból ugye nem lesz baj? Teljesen beparáztam, nehogy valahogy ártson ez Kristófkának.


Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus!
Tudomásom szerint, a száraz higany nem okoz gondot.
Max. akkor, ha megeszed, de gondolom, hogy ilyen terved nincs.
Nyugodj meg, nem árthat Kristófkának.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Visszaolvastam mindent, a tegnap délutánt is. Nem jutok szóhoz, olyan fantasztikus és szép dolgokat írtatok nekem! Nagyon köszönöm nektek, hogy így mellettem álltok, hogy tartjátok bennem a lelket, bíztattok! Fontosak vagytok nekem, nem csak a topik, hanem személyenként is mindannyiótok!
Igaziból hogy megnyugodtam volna, nem tudom. Még fél 2-kor is bőgtem, akkor beszéltem Stellával, és egész délelőtt is bőgtem. A főnököm persze észrevette, és nagyon rendes volt (konkrétumok nékül beszélgettünk). Ő is látja, hogy régóta másképpen viselkedek. Na mindegy.
Azt hiszem, ilyen mélyponton még nem voltam a project óta, innen legalább nem tudok már lejjebb esni, úgy érzem. Olyan mintha elpattant volna valami és mostantól másképp lesz, csak még nem tudom hogy mitől és hogyan.
Javasoltátok a vásárlást, stb. Reggel felhívtam a páromat, hoyg ma este menjünk el digi gépet venni, ez biztosan lekötné a figyelmemet, és a karácsony vásárlás egy része is még visszavan. HA meglesz a digi gép, akkor majd küldöm ám nektek a fotókat (pl. cserepem, macitársadalmunk, ennek Móni férje biztos örül majd Kép)
Egyetlen jó hír azért van tegnap este óta: az előbb felhívtam a nőgyógyászomat, és lesz rendelés jövő csütörtökön, úgyhoyg el tudok menni hozzá a vérvételes papírért. Lehet, hogy megejtem az éves vizsgálatot is (bár márciusban voltam), ha már itt tartunk. A 20. cn valamikor január 5-e körül lesz aktuális a vérvételhez.
A szilveszteri lazaságból egyenlőre nem engedek, egyszer az évben talán nem bűn (na meg hátha Judit nyomdokaiba lépek Kép).

Kóbor
Igen, szilveszter körül leszek középidős, de ezt majd a hőm vagy igazolja vagy nem.
Jobbulást kívánok nektek!

Judit
Nem haragszom rád, sem senki másra, a kollegámra sem, tudom, hogy ő nem tehet a mi "bajunkról". Csak tudod te is milyen érzés ez. Ráadásul velük találkozunk majd privát is valamikor, megyünk hozzájuk, de azt hiszem, ezt húzom majd egy ideig.

Judyt
Ma sokszor eszembe jutottál, és rengetegszer feltettem a kérdést, hogy lehet ezt bírni 12 hónapon keresztül? Fantasztikus csaj vagy hoyg eddig bírtad, és többiek is akik ilyen türelemmel vagytok megáldva. Én nem bírok magammal már most, pedig még csak a 6. ciklust kezdjük.

Stellával egyébként tegnap is beszéltem telefonon, csak azért nem írtam, mert mondta hoyg bemegy a melóhelyre és ír majd. Meglepi akart lenni Kép
Ma pedig mondta, hogy ha a dokimmal nem jutok dülőre, akkor segít keresni másikat, akár az ő dokija számát is megadja és akkor lehet hazudni hoyg már 1 éve sikertelenek vagyunk.
Szóval van újabb út, lesz újabb remény, lesz újabb optimista Tündi is, csak kis idő kell hozzá.

Jófi, Kinga
Nagyo ndrukkolok nektek!

Jófi
Azért ez nem igazság, hoyg hétvégén akarsz tesztelni Kép

Tündi
Vendég
 


Babus!
Szerintem semmi baj nem lesz ebből. Amikor kicsi voltam én a fürdővíz hőmérsékletét akartam hőmérővel mérni, és a piszok eldurrant. Kép Kaptam is anyukámtól!

Pilis!
Néha nekem is fájdogál a pocim, inkább úgy szoktam mondani ég a méhem. De csak 1-2 perc és elmúlik. A doki erre azt mondta, amíg nem görcsölök és nem keményedik a méhem addig nagy gond nem lehet. Pihenjek olyankor egy kicsit.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Tündi,
úgy érzem valamivel jobb a hangulatod, és ennek nagyon örülök.Meglátod, nemsokára már azt fogod csak észrevenni, hogy nő a pocakod!!!Kép

Holnap még nem szeretnék tesztelni, hétfőig meg nem hiszem, hogy birom....majd még végiggondolomKép
(persze addig még változhat a helyzet és lehet nem kell majd teszt......jajaj kéne egy kis pozitív hozzáállás...de már most izgulok nagyon)
jófi
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 12:47-kor.
Vendég
 


Judyt
SemmiképpKép

Tündi
Végre, úgy látom, kicsit már alakul a hangulatodKép
Jó ötlet a Stella dokijaKép MegfontolandóKép
Talán többet érnél vele mint egyetlen 20.napi vérvétellel. Persze ez is több, mint a semmiKép

Jövő héttől 2 hétig itthon lesz apuciKép Ez ollllyan jó!!!! Végre, 6 hónapnyi egyedüllét után (na jó, Kristófka, ti és Dolfi kutyus velem voltatokKép) nem leszek ilyen egyedülKépKépKép Viszont ami rossz hír, hogy olyankor kisajátítja a számítógépet és majd jóval kevesebb időm lesz írniKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Lilluska
Hát igen, én is mindenen beparázokKép

Azt már nem is mertem írni, hogy ahhoz, hogy apuci összetakarítsa a higanyt, képes voltam hazarendelni a munkábólKép Pedig elvileg 4-ig dolgozik, de mivel a leendő nagypapi a főnöke és épp nem volt ott, megszökött és 15 perc múlva meg is érkezett a higanymentőosztagKép Aztán persze visszaért a főnök és már hívta is apucit telefonon, hogy irgum-burgum hol van és spuriznia kellett visszaKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tündi

Ez a baba rád kacsintKép És azt kérdezi, hogy megfelel-e? Jöhet-e hozzátok januárban?Kép

Kép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Jófi
Ne izgulj a teszt miatt! Máskor is szokott a cicid feszülni menzi előtt?

Babus
Igen, megfontolandó Stella dokija. De adok még esélyt az enyémnek, ha kiderül hogy valami nem jó, szerintem ő is belekezd a dolgokba. Csak sok idő amig a véreredmény elkészül, az idő meg csak megy és fogy.

Tündi
Vendég
 


Babus
Hát...........elakadt a szavam......... Nem tudom melyik drágább, a baba a képen vagy te Kép Nagyon köszönöm, olyan kedves vagy! Persze könnyekig hatódtam, mondanom sem kell. AKAROM AKAROM AKAROM! Kép Tesója nincs? Kép

Tündi
Vendég
 


Esetleg ő?!Kép

Kép

Kép
babus2005
 
 


Ha megfelelnek, postázom őketKép
Mikorra kell a pocidba érniük? Szilveszter körülre, ugye? Akkor időben fel kell őket adnom, nehogy lekéssenek valamirőlKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus
Utánvéttel küldheted mindkettőt szilveszterreKép Köszike Kép

Tündi
Vendég
 


Két darab kibélelt cserepet kérünk az ablakba vagy az erkélyreKép Lehetőleg jó nagyot!Kép

Kép
babus2005
 
 


[color=#ff0000]
Igen nehéz egy év volt ez a babaprojekt.Én sem gondoltam, hogy 13 hónap kell majd ahhoz, hogy babánk vagyis babáink legyenek.Lehet ennek így kelett lennie, ez volt megírva számomra a sors könyvében.Kép
A párom is azt modta, hogy utólag így lett jó, mert legalább még elmentünk egy szép nyaralásra, mert ezután marad nekenk egy jó pár évig szép kis hazánk, szebnél szebb tájai .Kép
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy a párom nem is akarta.Dehogynem, már ő is belefáradt a végére.
Éppen azt mondta akkor a ciklus közepén, ha most sem sikerül, akkor nem tudja mit fog csinálni.
De erre szerencsére nem került sor.Kép
Most pedig azért aggódunk, hogy minden renben legyen odabent a két kis csöpségünkkel.Kép

Tündi!
Nagyon, nagyon sok türelem és kitartás kell ehhez, sőt majd a gyermekneveléshez mégtöbb.Kép
Nagyon drukkolok nektek, hogy minél hamarabb a pocidba költözzön egy kis örökmozgó.Kép
Ha tényleg megkapod a szilveszteri szerencse babát Babustól, akkor oda kell ám figyelnek az alkoholra.Majd addig átértékeled ezt.Kép

Na ez jó hosszúra sikeredett, de hát ez kavargott a fejemben.Muszály voltam leírni neked.Kép

Puszika:
Judyt + 2 apróság

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Judyt
Köszönöm szépen, hogy leírtad! NAgyon szép a ti történetetek is, igyekszem tanulni belőle! Főleg ami a türelmet és kitartást illeti. Utólag könnyebb elhinni, hogy ez igy volt jó, csak amikor benne van az ember, akkor érthetetlen az egész. Hisz te is tudod!
Én továbbra is hiszek abban, hogy a sors minket nem véletlenül hozott össze a párommal, és lesz babánk is, mert legalább 1 baba biztosan készül hozzánk is, a szép kis szobácskájába, ahol most még csak a macitársadalom uralkodik Kép De hamarosan a törpe fog Kép

Megyek haza, puszi nektek! Jó éjt!

Tündi
Vendég
 


Sziasztok!

Csak szélsebesen:

ZEBRÁT AKAROK LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTNI!

PUSZI

KRISZTA

mohácska
 
 


Draga Tundi!
Jol latom, hogy csak negy honapja probalkoztok? Ezzel nem akarlak bantani, csak meg akarlak nyugtatni, hogy lehet semmi bajod, csak igy alakul. Persze azt kivanom, hogy minel hamarabb osszejojjon a baba. Mi csak egy honappal vartunk kevesebbet, mint Judytek. En tudom milyen nehez, de nem szabad ennyire nagyon letornod, mert biztos, hogy ossze fog jonni Pindur-Pandur Kép
Lehet tenyleg a szilveszteri bulizas segit majd.
Nagyon drukkolok, hogy mielobb osszejojjon. Nem szeretem, amikor ilyen szomoru vagy! Kép
Uj honap, uj lehetoseg. Tudod, amit a Babus talalt ki: lehet, hogy ez egy nagyon fontos nap lesz az eletedben, az utolso mensi elso napja. Terhesseg alatt mindig ezt kerdezik. En egyenesen imadom szeptember 19.et, pedig akkor azt hittem ez a legborzalmasabb nap az eletemben.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Babus!
Irtam emailt, kerlek olvasd majd el, koszi.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit
VálaszoltamKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Én akartam az első lenniKép

<font color="ff0000"><font size="+2">KINGA!!!
Boldog szülinapot!!!</font></font>

Kép

Babus+Kristóf

Kép
babus2005
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?