Sziasztok!
Itt vagyok már én is, jó sokat írtatok megint. Főleg, hogy még péntek este elhatároztam, írni fogok, de a fáradtság erősebb úr volt.
Most próbálom bepótolni.
Mi is voltunk szülésfelkészítőn, egész jó volt, kicsit talán kevésbé félek már a szüléstől, nem mert azt mondták egyáltalán nem fáj, hanem mert itt azért beszéltek róla...
Alvás, hát az nekem is katasztrófa, s még rosszabb, hogy amikor éjszaka arra ébredek, hogy a jobb oldalamon fekszem, vagy éppen háton, hát akkor már a lelkiismeretfurdalás is elfog, mert ugye csak a baloldal ajánlott. De ha azon fekszem, már mindenem fáj, meg nyomodik, húzodik, viszket...stb. Most annyit változtattam, hogy csináltam egy nagy párnát, így betámasztom a hátamhoz, s ha mégis hátamra fordulok, nem teljesen laposan a hátamon vagyok, hanem kicsit féloldalasan..talán ez nem olyan gáz. Így akezem sem zsibbad annyira.
Csíkok? Nekem még nincsenek, remélem már nem is lesznek. Viszont már nagyon húzodik a bőröm. Gondolom babóca dugja ide-oda a lábacskáját, de olyan érzés mintha kiszakadna a bőröm.
Egyébként nálunk sincs ilyen nagy mozgás. Oolong, örülök hogy írtad, nálatok is csendesebb a helyzet, kicsit megnyugtat. Főleg mert itt csak annyit mondanak vizsgálat során, hogy ez lehet így természetes ennél a babánál, de ha aggódom, hívjam fel a kórházat. Kb mint nyugi, nincs semmi gond, bár lehet, hogy mégis, te tudod mit csinálsz, bemehetsz a kórházba..én mosom kezeimet.
Oolong, én az Ipswich-i kórházban szülök, azt mondják jó, majd meglátjuk. Nálunk sajnos nincs kórházi látogatás...csak egy pár perces videót láttunk a kórházról. Itt már másnap haza engednek ha minden rendben lesz..vki azt mondja, hogy nem is baj, otthon jobban lehet pihenni.
Én magnéziumot nem igazán szedtem eddig sem, eléggé rossz gyógyszerszedő vagyok, a vitaminokat is szinte az orrom elé kell tenni, egyébként elfelejtem bevenni őket. Eddig nem is voltak olyan nagy összehúzodásaim.
Remélhetőleg amikor majd kell, akkor lesznek. Néha már azon is izgulok, hogy mi van, ha fájásaim lesznek, de tágulni nem tágulok?
Nálunk még sehogy sem áll a babaszoba. Igazából már szinte minden megvan, de előtte csak egy raktárnak használtuk, most már félig ki vanpakolva, de még szeretnénk kifesteni, meg bepakolni...stb. Néha tartok tőle, hogy nem leszünk meg időben. Komolyan úgy néz ki most a lakás, mintha most költöztünk volna be...katasztrófa.
Lánynevekkel még mindig hadilábon állunk, a fiú név már meg van...úgy néz ki.
Kissziporka, annak kicsit örülök, hogy náltaok Gergő lesz, mert én is szerettem volna ezt a nevet, de végül nem ez győzött. De te is akkora vagy kiírva mint én, így olyan egy kicsit, mintha mégis ez a név is lenne..
Ti miben viszitek haza a babákat? Mennyire kell beöltöztetni őket? Mondjuk jelenleg felénk ilyen +10 fokok vannak, szóval nem hiszem, hogy nagyon hideg lenne február végén....
Hát röviden ennyi!