Megint orrfolyósan és köhögősen Az ovit még el sem kezdtük, és mindig betegek vagyunk, mondjuk sajnos a fejlesztőházban is sok a gyerek, így tök olyan mintha oviba járnánk. Doktornő szerint ez így van, ha a gyerek közösségb kerül, túl kell esni a betegeskedős időszakon. most majd kipróbáljuk a béres cseppeket, hátha segít...
Majd jövő szeptembertől!
Remélem mi most letudjuk a betegeskedős dolgokat, mire oviba kerül! Beszéltem ma barátnőmmel, mondta, hogy higgyem el náluk se jobb a helyzet, nem és cseszem el a dolgokat...
egyenlőre szerintem még maradni fog.....de szerintem jobb is..sokan maradnak a csoportjából......
de március környékén azért megy ilyen iskolaérettségi vizsgálatra......
Szerintem is jó, ha marad egy évet, eddig mindenkitől azt hallottam, hogy nagyon sokat jelent, ha marad egy évet inkább oviban, sokkal érettebb lesz a sulira.
Jók az új vonalzóid
sajnos nagyon ver minket az isten........
anyóst ma elhamvasztották és pénteken lesz a temetés.......
de hogy legyen még nagyobb gond a vizünk is befagyott ......anyós nem csináltatta meg a csöveket magánál és nála elfagyott így hozzánk se tud feljönni a víz.......
ma már annyit bőgtem .....kivagyok már.....
bocsi az offért de jólesik kibeszélni magamból...........
a hamvasztást így is nekünk kellett kifizetni......136.000 ft
voltak anyuék szombaton igen....a ruhákat sikerült bezsákolni de még nagyon sok minden van hátra.....az ágyát el égetjük mert azon feküdt ugye.........
a boncolás szerint szívinfarktusa volt+el volt zsírosodva a mája is a piától....