Új privát üzeneted érkezett!

WoodiKép

Hallottam már én is, hogy a barna régebbi vérzés eredménye. Ezt nem értem. Akkor csökkennie kéne, nem? mert nekem csak jön, jön. Az Utroval együtt, ami már tiszta kávé. Elnézést kérek mindenkitől. Már félek kimenni a WC-re. Kimegyek, felizgatom magam, eltelik 2 óra, elfelejtem, aztán elölről.
Pedig gondolkoztam rajta, hogy inszemes koromból itt maradt orál Utro, hogy nem kéne-e inkább azt, mert a méhszájamnál már teljesen fel van puhulva minden, mintha szétázott volna.
Különben kissé hőemelkedésem van, 37,5-öt mértem 1 órája hónaljban. Tüzel a pofám. De nem érzem magam rosszul.
snori
 
 


ZsuzskaKép Nagyon tetszett a kislányodnak/kisfiadnak küldött üzeneted. Kép

FeaKép Nagyon ne szomorkodj, lesz ott még több tüsző is. Van akinek nehezen indul be, aztán meg...!

Ma voltam genetikai uh-on a Szabolcs utcában. A baba jól van, éppen aludt Kép és január 18-án megyek majd kromoszómavizsgálatra amit a magzatvízből vesznek. Kicsit félek nehogy baj legyen, de olyan rutinos doktornő csinálja, akinél az utóbbi időben nem volt vetélés. Persze január 18-ig akár meg is gondolhatom magam. Addig van még bő 1 hónap. Meglátjuk.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


NÓRI KépKépKépKép CSAK MOST OLVASOM, HOGY KÉSŐBB ÁGYAZÓDHATOTT BE! TELJESEN ELÉRZÉKENYÜLTEM!! TUDTAM, HOGY NEM SZABAD MÉG ELENGEDNED!!!!!

MEGYÜNK UTÁNADKép
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 

 
 

Nóri Kép Hívtad a dokidat? Hívd holnap is. Vagy menj fel, hogy ez van, nézzék már meg, mi is a helyzet odabent. Ha ott vagy, akkor nem küldenek el, hanem behívnak uh-ra. És ezt a felpuhulást is mondd el. Van akinek a hüvelye, méhszája nem bírja az utrot. Akkor tényleg jobb lenne az orális.
Szerintem menj fel. Addig meg szigorú fekvés! És felkelni is csak szépen lassan, ne hirtelen pattanj ki az ágyból.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


PotykaKép Hol vagy??
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Még valami! 38 fok fölé ne menjen a hőd huzamosabb ideig, mert azt nem bírják. Algopirint vehetsz be. A nőgyógyászom mondta, én is azt vettem be 3 hete.
Görcsöd nincs? Arra jó a fél pohárka vörösbor és/vagy Magne B6. Napi 3x1 legalább. Krizsa ezt nem mondta??? Pedig szokta.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi, annyira aranyos vagy, hogy így aggódsz értem. Nos mondtam, hogy abszolút nem érzek a hasamban semmit, és szerintem ezért nem izgatta magát. De tényleg nem érzem.
Ha nem változik a helyzet és továbbra is folyik belőlem a barna, talán holnap délután szép lassan elautózom, vagy talán várok csüt.reggelig. No de mit láthatnak még 5 hetesen? Azért remélem, nem megjönni akar...
A hőmre figyelek, szerintem a progitól van.
snori
 
 


Nanaka!
Akkor holnapra nagyon drukkolok neked! Annyira jó lenne még egy zebra a táblába!

Lulabby!
Mi volt tegnap az ultrahangon?

Nóri, Lara!
Pihenjetek sokat! Ne csináljatok semmit csak fekvés és a babák erősítése kívülről! Minden rendben lesz majd meglátjátok! Kép

Ildikó!
Hogy érzed magad? Még egy pár nap és itt a teszt ideje! Jó lenne már egy inszemes zebra is a táblába nálatok is törjön már meg az a fránya jég.

Januári lombikosok már csak egy két hét ami gyorsan elrepül és ismét rajtatok a világ szeme!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Lányok!

Sajnos most nincsen időm előre olvasni csak egyet akarok gyorsan kérdezni. Szóval ma voltam dokinál és minden jó volt az uh-n, kaptam tüszőrepesztő szurit (Pregnyl-t) csak nem emlékszem jól, hogy mit mondott a doki, hogy ma és holnap legyünk együtt vagy holnap és holnapután? Ha valamelyikőtök tud légyszi segítsen!! A holnap az legalább tuti!

Üdv
Évi
Mindnekinek babásodást!!!
evike1975
 
 


Sziasztok!
Zseboroszlán ajánlott benneteket.
Most váltok intézményt és úgy döntöttem, hogy a Kaáliba megyek. Nagyon megköszönném, ha ajánlanátok orvost,
Jár-e vki a Kovács Doktornőhöz? Illetve a többi
dokiról mit kell tudni. Azért kérdem, hogy tudjak választani. Köszi!
byby
 
 


Kedves ZsebiKép

Nálunk semmi újság, próbálom kikapcsolni az agyam a jövő hét miatt (nehezen megy).
Megy az őrületes karácsony előtti hajsza és biza nem is kímélem magam, de úgy vagyok vele ha a babó meg akar tapadni, akkor úgyis meg fogKép
Csak annyi a panaszom, hogy nagyon érzékenyek a melleim, de más semmi.
Jó lenne ha egy szép karácsonyi ajándékot kapnék az ÚrtólKép Mondtam is a férjemnek, hogy nekem senki ne vegyen semmit ajándékba, én csak egy babócát kérekszépenKép
Azt mondta, ha csak rajta múlna, megadnáKép Úgyhogy röviden ennyi, amint tudok valamit, máris jelentkezemKép

NóriKép Nagyon nagy gratula, annyira drukkoltam és lám-lám meg is lett az eredményeKép

BybyKép Isten hozott köztünk. Ne maradj sokáig-ezt kívánom.
Én csak ajánlani tudom az én orvosom. Bernárd Artúr (asszem ő ott valami igazgató féle). Kicsit távolságtartó, de amúgy nagyon rendes és én nagyon megbízom benne. A Kovács dr-nőnél csak egyszer voltam és megmondom őszintén, hogy nekem nem szimpi. Ultrahangot csinált egyszer és mindent úgy kellett harapófogóval kihúzni belőle, aztán mikor a szobájába hivatott a férjem majdnem kiküldte, úgy kellett rászólnom, hogy ezt azért mégse kéne. Aztán az is lehet, hogy csak bal lábbal kelt fel aznap.
De biztos vagyok benne, hogy a többiek írnak a saját dokijukrólKép
Sok szerencsét!

Üdv, Pildikó
pildiko
 
 


Woodi, Zsebi. ! élte túl a felélesztést, és hármat kaptam vissza, a három legszebbet. Asszem nem tenyésztették tovább. Egyébként menstruálok jó erősen...Hát, megint nem volt szükség a tesztre...
nanaka
 
 


bocs, szóval 4 élte túl
nanaka
 
 


NóriKép Az a kávézacc csak van valamitől. 5 hetesen legalább azt tudják megmondani, hogy honnan jön. Méhből, vagy "csak" méhszáj. És ezzel a felpuhulással sem szabadna várnod. Utána meg majd a sebekkel fogsz kínlódni. Szóval MA menj fel a Kaáliba. Jóóóó??? Kérlek.

BybyKép Zsebi nagyon jó helyre küldött. És én azt kívánom, hogy maradj köztünk minél tovább, hogy babásan is segítsd a társakat. Persze minél hamarabb sikerüljön a baba.
Én Krizsa dokihoz jártam. Nálam nagyon bejött. A stílusa is, no meg az is, hogy elsőre összehozott nekem egy szép (tegnap már 6,3 cm-es volt) babát.
Nekem szükségem volt az infókra, hogy mi is fog velem történni. A doki mindent részletesen elmagyarázott, volt, hogy többször is. Bármit kérdeztem, mindig megválaszolta. Még a vizsgálatoknál is mondta, hogy mit fogok érezni. Ha neked is ilyenre van szükséged, akkor hozzá menj. Szakmai alapon az új dolgokat minél hamarabb alkalmazza. És ami még nagyon fontos! Megadja a mobilszámát, amin munkaidőn kívül is hívhatod, ha kérdésed, problémád van. Nekem például ez is nagyon megnyugtató volt.
Remélem sikerült nem elfogult képet festenem róla, hogy jól dönthess. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Nóri,
nekem napról napra sötétedett a barnázás, de a dokim azt mondta, hogy amíg nem piros, nyugodjak meg. Azután piros lett és azonnal behívott uh-ra. Az 5 hetes képünk pedig ott van a profilomban. Szóval, ha uh, akkor ezt fogjátok látni. A menzi óta véreztem még egyszer, akkor is csinált uh-t, és akkorra már a petezsák 3,3mm-ről 10,5mmre nőtt. Szóval Bóbita nagy ívben tojt a barnázásra, a vérzésekre, ő fejlődni akar és ezért meg is tesz mindent. Olyan felpuhulásos tünetem nekem nem volt. Nyugodj meg és hívd fel a dokidat! Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara Kép

Mikor látom hogy írsz, már vetődöm is be ide, mert kapaszkodom beléd Kép Nekem nem sötétedik. Sőt, este megint csak orál Utrót vettem be, és úgy csak egy-két pötty jött reggelig. Most akkor mivel hívjam fel a Mágust? Csókolom, még mindig barnázgatok, igaz, nem nagyon, de tessék már megnézni? Rajtam nem múlik, csak valahogy annyira azt érzem, hogy ez neki mindennapos dolog, és csak bosszús lesz, hogy odamászkálok.Kép Szégyellem a töketlenségemet, de amíg nem érzem hogy baj van, addig talán hagyom.
snori
 
 


NóriKép Ugyan Larától kérdezted, de én is válaszolnék neked. Kép
Azzal hívod fel a Mágust (de legjobb ha felmész hozzá, fogadni fog!), hogy az utro golyók kimarták a hüvelyedet, vagy a méhszájat, felpuhult. Korábban az inszemeknél oralt használtál és tegnap már csak azt szedted be és attól-e vagy sem, de múlóban a barnázás. Nézzen már meg és ha marad az oral, akkor állítsa be az adagodat.
Nem lesz bosszús! Biztos neked is elmondta többször, hogy ha bármi van százszor inkább neki szóljunk, mint máshonnan szedjünk infókat.
Rádijesszek? Rádijesztek. Ha most hagyod az egészet, mert nem érzel bajt, akkot lehet, hogy késő lesz, amikor már bajt érzel. Ismered a mondást igaz? jobb megelőzni a bajt. Hát te is e szerint cselekdj. Egy baba nem egy kifli, hogyha rosszat veszek, majd veszek másikat máshol.
TESSÉK FELMENNI a Kaáliba még ma!!!!

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


NóriKép Ugye nem veszed erőszakoskodásnak, amiket írok. De átérzem a kétségeidet és ha csak elgondolkozol azon, amiket írok/írunk és ennek határása cselekszel ,akkor már megérte itt a sok szó. Kép
De mondhatnám azt is, hogy eddig annyira egyedül éreztem magam, hogy jó lenne ha velem maradnátok a továbbiakban. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Na, Krizsa ma nincsen. Nem tudom, mi lehet vele, mostanában korlátozott időben dolgozik, és nagyon fáradtnak látom. Jövő héten sem lesz, csak hétfőn.
Emelhetem az Utrot 3*3 adagra. Ennyi, holnap már lesz. Elmondták csomószor, a barna még nem gond. Hát próbálok megnyugodni, egyébként ma még nem nagyon jött semmi, tegnap rosszabb volt.
snori
 
 


Zseboroszlán!
Te kihez jársz? Ja, és kit javasolsz?
byby
 
 


Nóri, nagy-nagy gratula!!
Mindenkinek köszönöm az érdeklődést, de mostanában egyáltalán nics időm, még olvasni sem, nemhogy írni...

Nálunk annyi van, hogy a BAL(!!! Kép ) oldalon van egy nagyobb tüszöcske, meg néhány kisebb, ma még kapok 1 Menogon-t, holnap újra UH, és hétvégén inszemi! Nagyon remélem, hogy a mostani babaesőbe még én is elázhatok! Kép

Fea, most én is sokkal nehezebben indulok be, múltkor ugyanennyi cucctól már hat érett petike nézelődött odabennt. Ne add fel már az elején Kép

Puszi Mindenkinek, és kösz a drukkot, holnap este megpróbálok jönni!
lullaby
 
 


LullaKép ez teljesen normális, fáradnak a petefészkek. Nekem a negyedik inszemnél meg sem csináltuk, olyan bénaságot produkáltam.
Mekkorák a tüszők???Kép

NóriKép Hogy vagytok??KépKép Barnázol még?? Elmentél a dokihoz??

ma voltam vérvételen, két hét és kezdünk!!!!!! Asszem, ez most sikerülni fog!!!KépKép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok!
A múlt héten már írtam a másik topicba. Az újaknak rólam röviden annyit, hogy 4 lombikon vagyok túl, egy éve volt az utolsó, akkor azt mondtam, hogy a következő egy évben nem is próbálkozok az 5. lombikkal, csak akkor, ha úgy érzem, testileg-lelkileg jól vagyok. Ezért is nem nagyon voltam veletek itt, mert igazából nem foglalkoztatott ez a kérdés - mármint a lombik(költözés, munka stb.). Mostanában már kezdett érni bennem, hogy a jövő év elején megint nekiindulok, erre a múlt héten produkáltam egy +++++ tesztet. Jól meglepődtem, gondolhatjátok, mert mikor utojára beszéltem a dokimmal, kérdeztem, hogy mi lenne, ha a következő lombikig próbálkoznánk inszeminációval. Erre azt mondta, hogy nagyon kevés esélyt lát ebben, így elvetettük. Persze azt soha nem adtuk fel, hogy természetes úton azért próbálkozzunk. Most én is szedem az utrot 3x2, mert egy kicsit alacsony volt a progim, a HCG megfelelő volt. Szedem még a MagneB6-ot is. Szerencsére nálam semmi jele annak, hogy meg akarna jönni. Mindenkinek nagyon trukkolok, és igyekszem itt lenni Veletek!
Nóri - én is hétfőn megyek a kövi UH-ra. Annyira izgatott vagyok.
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Adrienn!!!KépKépKépKép Ez csodálatos történet!! Ezek tartják bennem a lelket, hogy lehetséges bármi!KépNagyon szorítok Neked, hogy minden rendben legyen. Te mit gondolsz, mi segített??KépKép
Gyere aztán beszámolni, jóKép?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Anna - Hogy mi segített, talán a nyugalom. Aug végén beköltöztünk végre a házunkba, megnyugodtunk bizonyos szinten. Meg nem akartam minden áron, egy kicsit elengedtem a babás gondolatokat. Talán most érkezett el az ideje.
audrey
 
 


Byby!
Üdvözlölek itt a csapatban!
Krizsa dokihoz járok! A sítulusa nagyon bejön, minden elmagyaráz a vizsgálatok közben ha kéred elmondja mit fog csinálni mit fogsz érezni. És a legfontosabb (nekem) ha baj van a szemedbe megmondja ha nem tud segíteni szóval szívbaj nélkül megmondja a frankót még akkor is ha tudja ez neked nagyon fáj. Jó hogy őszinte. Szakember oldaláról szerintem nagyon jó és törekszik mindig tökéletesíteni a tudását.
Amit Woodi is mondott rettentően bíztató, hogy már az első alkalommal megadja a telefonszámát és tényleg így van mindig elmondja inkább telefonálj még éjjel is csak kérdezz nehogy később baj legyen.
Ha várni kell véletlenül a sorodra akkor elnézést kér, hogy megváratot. Nekem ő a tökéletes orvos!

Fea!
Mi van a tüszőkkel?

Lullaby!
Drukkolok neked a hétvégére nagyon remélem az angyalka meghozza a babót.

Kattca!
Veled mi a helyzet? Tudom még nem árulod el, de legalább életjelett, hogy jól alakulnak a dolgok?

Adrienn!
Nagyon gratulálok ez hihetetlen tényleg vannak csodák! Vigyázz magatokra!!!!!

Nori!
Hogy vagy?

Nanaka!
Sajnálom! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi, Anna, köszönöm a kérdéseiteket.
Jól, viszonylag. Konszolidálódott a helyzet, visszamentünk langyos tejeskávé-barnába, már amikor az Utro folyik ki. Néha meg drapp. Szóval hála égnek, nem sötétedik (kop-kop) Kép Nem javasolták a szájon át szedést, nekem amúgy se tökéletesek a májfunkcióim. Valahogy csak elvánszorog ez a 4,5 nap az UH-ig. Woodi, ugye nem kapok ki tőled? Kép Kép Ne félj, nem hagylak titeket magatokra Larával. Dehát ha egyszer a Kaálisok ma is azt mondták, hogy nyugi...

Audrey, a te történeted igazi csoda. Vagy nem is az? Kép Hiszen itt az élő példa, tudni kell nem görcsösen akarni, és máris itt van. Hát igen... nekem ezt csak a kritikus hétvégén sikerült megvalósítani Kép
snori
 
 


Szia Zseboroszlán!
Mi a doki teljes neve?
Dr. Krizsa.....
Köszi a segítséget.
Január elejére bejelentkezek, majd írom a fejleményeket.
byby
 
 


Byby! Kép
Igen Dr. Krizsa Ferenc a teljes neve! Szívesen ha bármi kérdésed van segítek, ha én nem tudok rá válaszolni a többiek közül valaki biztos tud.

A Bp. Kaáli telefonszámai: 202-2802, 202-2388.
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Lányok!
Csak benéztem, de visszaolvasni nincs nagyon időm!

NÓRI!!
GRATULÁLOK a zebrádhoz!

Remélem hamarosan követhetlek!
Nálunk nincs semmi hír, egyenlőre! Tudtam, hogy nagyon hosszú lesz ez a pihizős két hét, de már nagyon unom!
Főleg babanet nélkül!
Mi 22-én megyünk vérvételre!
Amúgy a 18 megtermékenyített petesejtből 16 osztódott tovább és a 3 legszebbet kapuk vissza!
Meg is mutatták őket!
Tök jó volt!
Majd jövök egy hét múlva és remélem jó hírekkel!
Sziasztok!
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon van időm olvasgatni, de remélem, hogy lezajlik ez a hét és a jöv. héten több időm lesz.
Holnap reggel megyek uh.ra, ma még kaptam egy menogont. Kíváncsi leszek, mit alakultam. Lehet, hogy nekem is a hétvégén lesz az inszem, majd holnap kiderül. Mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát, megyek behullok az ágyba, mert reggel 8.30-ra az uh.n kell lennem.

Fea
fea
 
 


Zsebi, köszönöm kérdésedKép Annyit mondanék csak, hogy holnaptól szabin vagyok. Előre nem írok le semmit, de úgy tűnik, jól alakulnak a dolgok.
Ígérem, hogy jelentkezni fogok.

Stella, sokat gondoltam Rád az elmúlt napokban, nagyon drukkolok! A sikerhez küldök egy kis tapasztósugitKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kattca
 
 


Jó reggelt!

Jelentem, a barnázgatás abbamaradóban van. Kép Viszont jó lenne, ha lenne már valami markáns tünetem, mert így nehéz elhinni, hogy terhes vagyok...

Kattca, nagyon titokzatos vagy, de úgy tűnik, sínen vagy. Kép
Fea, na mit alakultál?
Stella, te hatalmas előnyből indultál ennyi babszemmel, volt miből válogatni, tessék produkálni egy év végi zebrát! Ugyanez vonatkozik Lullára és Feára.
snori
 
 


Nóri,
bocs, hogy tegnap nem válaszoltam, de délután megint véreztem, úgyhogy még pisilni is alig mertem felkelni. Hívtam a dokim, azt mondta, ha ugyanolyan, mint a múlt heti (egy adag és azután megszűnik és nem fáj a hasam) ne is izgassam magam rajta. Akkor sem befolyásolt semmit. Pihenjek és kész. Szóval még 1x bocsi. Nagyon örülök, hogy múlik a barnázásod, mindkettőnkkel minden rendben lesz Kép Kérdezted, hogy az 5. héten mit láthatnak. A mi 5 hetes sztárfotónk a profilomban van, kb. ennyit fogtok ti is látni. Ja és bármi gondod van, nyugodtan telefonálj be, nem veszik tolakodásnak Kép Az én dokim is megadta a mobilját, hogy bármikor hívjam. Nem hiszem, hogy ezt csak viccnek szánják. Szóval ha bizonytalan vagy, telefonálj!

Fea,
gondoltam Rád reggel, mi volt?

Lullaby,
hajrá a következőhöz, nagyon szorítok Neked! Kinyitottam a csapot, csak alá kell állnod.
Kép

Kattca,
örülök, hogy alakulnak a dolgaid!

Byby,
üdv itt, úgy látom már sikerült dokit választanod. Én csak annyit fűznék hozzá, hogy bárki lesz is a kezelőorvosod, jó kezekben leszel.

Adrienn,
gratulálok a csodához, vigyázz magatokra!

Lara

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara... ejh, ez a vérezgetés... szerintem ezek a kölykök biztos csak az anyjukat szívatják, biztos neked is fiad lesz.

Most nincs okom telefonálni, hála istennek Kép
Csak ámulok és bámulok, kért Lulla babaesőben való elázást, erre Te ilyet produkáltál! Kép
snori
 
 


Lányok Kép

Fél órával ezelőtt elöntött ilyen világos színű vér. Teljesen kétségbeestem. A hasam változatlanul nem érzem. Hívtam Krizsát, hogy csak feküdjek meg magnézium. Vasárnap lát valamit az uh-n. Na kösz. Addig hogy bírjam ki? Én már megint nagyon lent vagyok. Lara, tudom te is ezt élted át, de nekem még hormont se néznek, azt se tudom, mi van.
snori
 
 


Figyu, az uh előtt már nekem se néztek hormont. És minden rendben volt. Pont az előbb írtad, hogy szivatnak minket. Már most ilyen vicces gyerekek, csak még nem tudják mi a különbség a rossz és a jó poén között. De majd mi megtanítjuk nekik, igaz? Kép Nyugodj meg, nekem is ugyanígy volt. Világos piros vér, egyik pillanatról a másikra. Amíg nem fáj a hasad és nem olyan mint menzikor, nincs baj. Nekem ma reggelre már el is múlt. Én azzal nyugtatom magam, hogy a sok kapott hormon zavar be. Én meg csak szerdán mehetek uh-ra, a vérzés után 1 héttel. De mindketten kibírjuk Kép Különben is Lulla babaesőjében mi már megfürödtünk, csak bíznunk kell a babáinkban! Nyugi!

Lara

KépKép
lara77
 
 


Annyi változás van, h a párom felhívta a Szabolcsos dokimat, és be kell menni. Megnéznek, mert ők nem nyugodtak (velük régi a kapcsolatom). Nekem ömlött 5 percig mikor felálltam, elállt. Most megint csak világosbarna. Sajnos szaga van (nem erős de van), már 3 napja, és nem tudom hova tenni. Hát most meglátjuk.

Ja, és bevallom, kissé csalódtam az intézetben. Nem hiszem, hogy vérezgetésnél legalább azt nem lehet megmondani, honnan jön, mert nekem ez olyan, mintha egy seb vérezne.
snori
 
 


Hát szagra én nem emlékszem. Mikor kell menned a Szabolcsba? Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak. Mit fognak csinálni, uh-t? Mi nagyon egyformán működünk, belőlem is dőlt, azután mintha elvágták volna, csak barna jött. Különösen az utro után, de gondolom az a bent maradt cuccot hozza még ki.

Lara

KépKép
lara77
 
 


Megjöttem. Bőgtem egy nagyot.
A Szabolcsos dokim teljesen tanácstalan. Nem találja a bevérzés helyét, mindenhogy megnézte. A méhben nem lát semmit, nem talál semmit. 20 nappal ET után valaminek azért már látszania kéne... az endometrium nem nőtt az ET óta (vagy nőtt, aztán sorvadt), szerinte ez nem jó jel, és progihiányra utal. Nem érti, hogy csökkenő progira miért nem kaptam valami extrát, de eső után köpönyeg. Látott folyadékkal teli képleteket a petefészekben, 2-4 centiseket. Ez volna a sárgatest? Nem tud mit mondani, a poén, hogy míg odamentünk meg nála voltam, semmi nem jött, csak kis száradt barna.
Hát szóval csak a fejét csóválta. Azt mondta, amíg nem görcsölve vérzek, ahogy szoktam, addig ne mondjak le róla.
snori
 
 


Nóri drága!
Igazán nem tudom hogy mit mondjak! De húsz nappal ET után még lehet hogy nem látszódik semmi. Főleg hogy később tapadt meg a babád! Ez hüvelyi UH volt? Pihenj sokat és próbálj meg arra gondolni hogy ez a baba csak egy kicsit lusta és mindent később csinál, és így a Uh-n is később fog látszódni. Holnap azért hívd föl a Kaálit! Kiváncsi vagyok mit mondanak!
Föl a fejjel és ne sírj még. Korai volna! Majd inkább csak örömödben nyeld a könnyeid!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Nóri, szerintem a Kaáliban jobbak az uh gépek, mint a nőgyógyászoknál, klinikákon. A legtöbb ismerősömet csak 7-8 hetesen hívták be uh-ra, ennek meg lehet az oka. A petefészkem nekem is tele volt sárgatesttel, az jó. Nálam se találtak sem a méhben, sem a méhen kívül semmi elváltozást. Biztos vagyok benne, hogy a hormonoktól van. Nálam se jelentkezett semmi tegnap du óta. Kérlek ne add fel, hanem várd meg a vasárnapi kaális uh-t. Egyszer már feladtad és mégiscsak beindult a dolog. Bíztasd a babádat és higgy benne!

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok!
Egy db. 13mm-es tüszőm vanKép Nem túl biztató. Holnap még egy menogon, aztán vasárnap uh. Még mindig bizonytalan, hogy mi lesz. A doki biztat, de én eléggé elkeseredtem Nem indul ez valami fényesenKép
Nori: Nem olvastam vissza, csak az utolsó üziket. Nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy ne add fel, mert nem szabad. Még nincs veszve semmi. Különben is, vasárnap találkozunk a Kaáliban, és meglátod, hogy minden ok leszKép
Én 9-re megyek. Téged mikorra hívtak?
fea
 
 


Nóri!
Kérelk bízzál benne!!!!! Larának igaza lehet, a rendes nőgyogyok nem szokták a kismamákat már 3 hetesen megnézni! Pihenj nagyon sokat! És a legfontosabb próbálj ne idegeskedni! Nehezen indul, úgyhogy biztos happy end lesz a vége!

Kép
Lara!
Nagyon aranyos ez a babaeső! Ha nem bánod én is alá állok, hátha megúszmom a lapart és a hiszterot! Te is pihenjél sokat!

Fea!
Neked is pozitív energiát és gondolkodást küldök. Nem szabad elkeseredni! Lehet, hogy ez az egy gyönyörű petike elég lesz a sikerhez! Bízzál benne!!!! Kép Kép Kép

Zsu!
Veled mi újság, hogy vagy?

Kattca!
Nagyon drukkolok neked bármi is történjen most érzem sikerülnie kell a terveidnek! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!

Én köszi jól vagyok! Annyi a melóm hogy szerintem a hétvégén csak aludni fogok tudni. A Mikulásnak meg kellett volna hozni a pirosomat és azóta se semmi. Úgyhogy hisztero+lapar kilőve az idénre. Talán jobb is így. Te mikor mész?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsebi,
persze, hogy aláállhatsz! Sőt, kötelező!!! Kép Mikor kezditek a következőt?

Fea,
vasárnapig még van ideje annak a tüszőnek. Gondolok Rád!

Stella,
örülök, hogy jelentkeztél, nagyon-nagyon drukkolok Neked! És persze Te is állj be a mágikus zuhanyunk alá! Kép

Nóri,
hogy vagy?

Lányok!
Már csak 6-ot kell aludni! Már úgy várom!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok.

Az igazság az, hogy a dokim nem is a klinikán rendelt, hanem odahívott ahol éppen volt, és az egy szaros külső kerületi SZTK volt, annak az UH gépén nézett meg. Mondjuk nem is értettem, ha Krizsa azt mondta, hogy még nem látna semmit, ő mit keres. De még a vérzés nyomát se találta. Amúgy nem jön most semmi, persze fekszem.
Két dolgon döbbentem le. Hogy a papíron ez áll: folyadékkal teli képletek a petefészekben, a kezelés utóhatásai. Ez nem a sárgatest??? A másik, amin ledöbbentem: nov.19-ét írt beültetés időpontjának, mikor nekem 26-a volt, és ehhez képest kezdte temetni a terhességem. Pedig mondtam neki, hogy 20 nap telt el. Na jó, azt hittem nála fogok szülni, de ezek szerint elfelejthetem, mert egy barom, és feleslegesen rendelt be és rázattam magam 1 órát.
snori
 
 


Nóri,

Amit a petefészekben látott, azok a sárgatestek, nyugodj meg. Ne foglalkozz azzal, amiket összehordott! Az 5+1-2 napos uh-n csak 3,3 mm volt a petezsák, mikor nálam nézték. Szerinted ezt egy elavult SZTK-s uh-n látta volna? A helyedben én is keresnék egy másik orvost, aki a terhesség alatt kezel és akinél szülni fogsz. Bár nekem még nincs is nőgyogyim, januárban kell majd keresnem és terhesgondozásra jelentkeznem, ha addig minden rendben megy. Ezt beszéltük meg a Kovács doktorral. Meglátod vasárnap a Kaáliban már látni fogod a kis pacádat. Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Azt mondta Krizsa, csak akkor menjek vasárnap, ha nem marad abba a vérzés, amúgy az eredeti hétfői időpont él. Most egyáltalán semmi nincs, úgyhogy lehet, ebből hétfő lesz.
Lányok, hogy kicsit OFF legyek Kép Az a röhej, hogy jön a karácsony, és ajándékot se tudtam nézni a páromnak, a lakás egy nagy kupi. Mi lesz itt? Kép Lara, te ezt hogy oldod meg? Kép
snori
 
 


Sehogy. Nálunk is ez van. A párom 24-én megpróbál szabit kivenni és segít takarítani meg főzni. Persze csak ha elengedik. Szerencsére már megvettük neki az ajándékot, úgyhogy csak valami meglepit kellene beszereznem. Ezt megpróbálom az öcsémre bízni. Én meg itthon teszek-veszek, felkelek egy órára, csinálok vmit, majd két órát pihenek. Nem haladok vmi gyorsan Kép

Szerintem azért nem törődneka Kaáliban ezekkel a vérzésekkel különösebben, mert gyakran előfordulhat a lombik miatt és tudják, hogy nincs nagy jelentősége Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?