Új privát üzeneted érkezett!

Szia dondon

Gratulálok és nagyon örülök,hogy neked már sikerült.
Pihenj sokat és vigyázzatok magatokra.
Mindenkinek nagyon sok szerencsét és mielőbbi babázást kívánok.

Sziasztok Edina
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok régiek éa újjak!
Néha szoktalak még titeket olvasni mi van veletek.Mmzsó,Röpcsi és többiek:))
Worcsi: engem Bockor doki műtött nekem is endom volt...laparoszkópiás műtétem volt nagyon meg voltam elégedve Bockorral...csak ajánlani tudom 2009 október 20-án volt a műtét és decemberbe teherbe estem spontán :)) 4 évig próbálkoztunk....
csak ezt akartam neked írni....kitartás!!!! mindenkinek drukkolok,hogy anyák legyetek...
ő Kira:))
Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok lányok,
köszönöm a sok gratulációt! Kérésetekre összefoglalom, hogy nálunk miért volt lombik.
Nekem az volt a sokk, mikor a húgomnak ki kellett venni a méhét, s még nem volt gyermeke. 30-as évei elején járt. A kezelőorvosa ültette a bogarat a fülembe, hogy milyen jó lenne a húgomnak, ha legalább az enyémre vigyázna olykor. Innentől kezdtünk próbálkozni, s kb. 1 év sikertelenség után vizsgáltattam ki magam. Akkor nagyon magas volt a prolaktin szintem, azt kb. 3 hónap alatt állították be. Utána a férjem is kivizsgálták, a normál érték 1/10-e a spermaszáma, s azok is lassúak. Ekkor közölte a nőgyógyászom, hogy menjünk el a SOTE I. ARO-ra. Szerzett nekem időpontot, s innentől kezdve kb. 4,5 hónap múlva megvolt az első ICSI. Szerencsére sikerült. Febr.elején lesz 2 éves a kisfiúnk.
Miután megszületett, reménykedtünk, hogy természetes úton megérkezik a kistesó. De csak nem jött, így újra elmentem az ARO-ra. Ekkor már 3 hónap kellett csak a beültetéshez. Nagyon hálásak vagyunk!
A terhesség tényét a prof. közölte most is. A laborosok nem mondhatnak semmit.
Most viszont elkapott valami nyavalya, folyik az orrom, fáj a torkom, hőemelkedés. Holnap elrohanok a háziorvoshoz. Nem merek bevenni semmit, nehogy ártsak a kicsinek.
Üdv mindenkinek!
dondon
Budapest XII. kerület
 
 

 
 

Szia Dondon nagyon örülök a boldogságotoknak mielöbb gyógyulj meg és sok boldogságot a kicsihez és sok eröt és egészséget
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Sziasztok!

Habro: nagyon szépen köszönöm nagyon aranyos vagy a kislányod meg egy kis angyalka:) Sok egéséget nektek.És még anyit én 1x voltam Bokor dokiná mert ö hejetesiti Szendeit és elküldött most Murber dokihoz de miért nem is értem mert endimetriozis után elkezdtem szedni a fogamzásgátlot hogy ne alakuljon ki ujra és 2 éve nincs havim hogy aba hagyom most a gyogyszert várok egy darabig ha nem sikerül utána keresek fel dokit mert nem probálkoztunk még vele mert ugyanis szedtem a gyogyszert, és igazábol már van egy 8 éves fiam simán teherbe estem vele hogy ezel nincs gond engem az Endimetriozis zavart be ezzel kapcsolatban, hogy most várok januártol abahagyom a gyogyszert és majd meglátjuk de remélem sikerülni fog!!!! Puszi

Kelemen: na örülök neki hogy jol sikerült és jol vagy pihenges sokat és remlem teis mielöbb jo hirekkel fogsz szolgálni nekünk nagyon szurkolok mindanyiotoknak.
worcsi83
Hatvan
 
 


Köszönöm szépen worcsi igen tényleg jól vagyok és remélem tényleg jó hírekkel fogunk nem sokára büszkélkedni. Már nagyon várjuk és sajna egyre türelmetlenebbek vagyunk de lassan célegyenesbe érünk mi is. :) :) :) :) :) :) :) :) :)
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Szia Kelemen,

kértél már időpontot az ARO-ra? Ha igen mikor mégy?

Mi a férjemmel csütörtökön 8.30 órára megyünk Beke dr.-hoz genetikai eredményhirdetésre (kromoszómavizsgálat, immunserológiai vizsgálat) . Viszem magammal a TORCH eredményét, majd azt is megnézi Beke doktor. Remélem minden rendben lesz.

Ha szükséged lesz genetikusra a kivizsgálás során, vagy ha majd várandós leszel tudom Neked ajánlani Beke doktort. Ő is a SOTE I-en dolgozik. Egy nagyon nyugodt, kedves, türelmes, figyelmes, halk szavú, nagy szaktudással rendelkező orvos.

Ezeket a vizsgálatokat a másik genetikus (Dr. Nagy Gyula Richárd) magánlaborban akarta elvégeztetni velünk. Ő pedig még a TORCH-ot megcsináltatta volna a SOTE-n, nem kellett volna a vidéki nőgyógyászomat háborgatnom a vérvétel miatt.

Hála Istennek, hogy eszembe jutott, hogy az egyik ismerősöm korábban már mondta, hogy akinél szült 2 évvel ezelőtt a SOTE-n a Baross utcában genetikus. Tőle volt meg a mobiltelefonszáma Bekének, felhívtam őt és már másnap mehettünk is hozzá.
sziszi73
 
 


Szia sziszi köszönöm hogy gondoltál rám és még nem tudom mikor megyünk az ARO-ra majd még vissza kell hívnom öket , de valószínű már csak január de remélem majd visszatérhetünk erre a témára egy kicsit később ha nem probléma és még akkor is szívesen segítenél. Remélem azért te jó eredményeket kaptál?
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Dondon:nagyon-nagyon örülök a sikereteknek, és természetesen most is rendben lesz minden, mint a kisfiadnál anno :) . Az orrfolyásra, megfázásos tünetek kezelésére szedjél nagyon sok C vitamint, azzal nem tudsz ártani,mert vízben oldódó vitamin, a felesleget kipisiled! Szedjél kismamavitamint, és ha nagyon "makacsnak" érzed, vannak homeopátiás készítmények, amiket várandósság alatt is szedhetsz. Antibiotikumot ne nagyon szedjél. (nem okoskodni szeretnék, jelenleg természetgyógyásznak tanulok,és szeretnék segíteni, hogy meg is maradjon a kis csoda a pocakodban, remélem nem veszed tolakodásnak)
A kisfiad az első 3 hónapban semmiképp ne emelgesd, és vigyázz magadra/magatokra!!
Kelemen:remélem, nem fáj már a vállad, és a lelked is kicsit jobban van.
Tibma: ne haragudj, egyelőre nem volt időm megkeresni a cikket, nem felejtettem el, csak nagyon sűrűek a napok mostanában, nagy a pörgés
Sziszi73: majd jelentkezz, hogy mi volt csütörtökön, remélem, jó hírekkel jössz!
Badró1:gyönyörű, életvidám kislányod van, gratulálok hozzá, és sok-sok boldogságotok legyen Benne/Vele!
Nálunk a helyzet változatlan, várakozó álláspont, erő-, és pénzgyűjtés, és egyre türelmetlenebb vagyok, de eljön majd a mi időnk is!
Kitartás mindenkinek, a pocakosoknak pedig jó gömbölyödést!
Maci
maci80
 
 


Szia Maci,

köszönöm, hogy gondolsz rám! Csütörtökön este mindenféleképpen jelentkezem, hogy mi volt Beke doktornál.

Utána pedig 20-án (kedden) lesz még egy izgalmas napunk, ugyanis 9.30 órára megyünk a férjemmel Urbancsek profhoz.
Akkor lesz eredményhirdetés, a genetikai eredményeket is vinnünk kell hozzá.

Mikorra tervezitek az indulást?
sziszi73
 
 


Szia maci80 köszönöm a kérdésedet már nem fáj a vállam és a lelkem is gyógyulóban van. De sok eröt ad az a tudat, hogy nincs veszve semmi csak egy kicsit többet kell tennem ezért a kisbabáért de elöbb utóbb minden rendben lesz és teljes lesz a családom.
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Szia maci,

voltam ma Beke doktornál:

- TORCH eredmény rendben (azt mondta, hogy rubeola védőoltást valószínűleg fog kérni a prof. mivel még sem beteg nem voltam, sem nem kaptam védőoltást),

- kromoszómavizsgálat rendben,

- immunserológia: nagy része jó, csak a Leiden mutációt heterozigóta formában igazolták. Terhesség alatt aspirin kezelés javasolt.

Belevett egy teljesen új kutatási programba, amely során a habituális vetélések okát kutatják majd. A budapesti egyetem a debreceni egyetemmel együtt fogja végezni és valószínűleg tavasszal indul (majd telefonon értesítenek).

Kedden viszem a profnak az eredményeket és ő dönt a kezelés menetéről.
sziszi73
 
 


Maci80: Köszi a biztatást, s a jó tanácsokat. Nagyjából meggyógyultam, csak a herpeszek maradtak. Csütörtökön megyek ultrahangra, utána nyugszom meg majd kicsit.
Remélem te is az ünnepekkel vagy elfoglalva, s nem emészted magad.

Nem túl nagy az aktivitás itt a fórumon. Mindenki karácsonyozik teljes erőbedobással? Hogy álltok az előkészületekkel?
Ajándékok már nálunk is megvannak, még dolgozom ugyan, de ultrahang után veszek egy nagy levegőt; s nekiállok bejgliket sütni. Sok munka, de a férjem mindig elalél tőle.
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy eltűntem, kicsit összecsaptak a fejem fölött a hullámok az utóbbi napokban, melóhelyen év végi pörgés, hajtás, otthon megkezdődött a karácsonyi őrület (ajándékvásárlás, faültetés, ajándékkészítés a suliba a gyerekeknek, tanároknak, karácsonyi koncert nézés, évzáró karate bemutató a gyerekeimnek, stb.) mindeközben a kislányom lebetegedett, úgyhogy otthon van egyedül én meg a munkahelyről "távgyógyítom", mert nincs szabim sem és emberhiány van.
Már nem emésztem magam, csak a jövőre koncentrálok, alig várom a februárt (a tárgyalás miatt halasztok egy hónapot, nem kockáztatok). A hétvégén már babáztam is-sírás nélkül :-)
Kelemen: örülök, hogy jobban vagy, és tudod, nem szabad feladni :wink:
Sziszi: örülök, hogy bekerültél ebbe a kutatásba, és hogy nagy baj nincs az eredmények alapján. Voltatok tegnap a profnál?
Dondon: Gondolok majd Rád holnap, hogy minden rendben legyen az uh-n, és várunk a jóhírekkel pénteken

Jó készülődést mindenkinek, vigyázzatok magatokra!!!
maci80
 
 


Szia maci80 köszönöm és nem adom fel az már biztos mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok és mindenkinek minnél elöbbi babázást és boldogságot.
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Szia Maci,

voltunk a profnál. Nagyon rendes volt, nem kapkodott, minden kérdésünkre válaszolt, sőt még megkérdezte a végén, hogy van e még kérdésünk.

A genetikai eredmény miatt elküldött belgyógyászhoz, mert csak ő tudja beállítani a doparin szintet hepearinnal. Mondta, hogy nem kockáztatunk aspirinnel, hanem az a biztos, ha belgyógyász beállítja.

Szerencsére a SOTE I-esen ismerem Szalay professzort aki belgyógyász. Beszéltem Vele ő is azt mondja, hogy ne izguljak nyugodtan belevághatunk a babaprojektbe. Majd telefonon egyeztetünk időpontot, hogy mikor találkozunk. Valószínű, hogy december 25-én 17.30 órakor találkozom Vele a hétvégi házában. Hát ez őrülten rendes Tőle!
A prolaktin szintem még mindig magas. Mondta, hogy Bromo-t szedjek este 1/2 tablettát.

Az ovulációs teszttel néznem kell, hogy mikor van peteérés és HAJRÁ LEHET BABÁZNI hiszen már háromszor spontán sikerült teherbe esnem!

Terhességi tesztet kell végezni a menzesz kimaradásától számítva 3-5 napon belül. Ha a terhességi tesztem pozitív lesz azonnal hívnom kell a Klinikát időpont miatt, majd ultrahang és Untrogestannal megerősítik a sárgatest horomon termelését, mert az is kevés. Tüszőérésem van, nincsenek a petefészkeim kimerülve.

Köszönöm, hogy gondoltál rám!

Mindenkinek jó karácsonyi készülődést, vigyázzatok Magatokra!

Áldott karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog babázós új évet kívánok MINDENKINEK!
sziszi73
 
 


Sziasztok lányok!
Voltam ultrahangon. Igaz csak egy petezsákot látott, de mondta a prof., hogy ez még változhat.
Szóval a betegségemet átvészelte a kis tökmag.
Már vannak terhességi tüneteim. :-)
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Sziszi: Ezerrel mennek a drukkok, és hajrá :wink:. Az időjárás most nagyon kedvez a "babagyártásnak", mert iylen szürke szomorkás időben a legjobb a párunkkal a meleg ágyban tölteni a napot.
Tényleg nagyon jó fej a doki, hogy karácsonykor is magánban foglalkozik Veletek, kár, hogy kevés ilyen lelkiismeretes orvos van manapság. A klinikán professzorral én is nagyon meg vagyok elégedve, nekem is mindig mindent elmagyarázott, ill. türelmesen válaszolt az esetleges kérdéseimre.
Dondon: szívből gratulálok, a legszebb karácsonyi ajándékot kaptátok azt hiszem :-) Örülök, hogy minden rendben a kis pocaklakóval. Mikor kell újra menned uh-ra?
ÁLDOTT ÜNNEPEKET MINDENKINEK, ÉS NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT, kívánom, hogy mindenki álma valóra váljon 2012-ben!
maci80
 
 


Kedves lányok!Én is régi vagyok mint Badró de mindig olvaslak titeket és szoritok értetek.
Meghitt kellemes karácsonyt és babás boldog új évet kivánok sok szerettel!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Mindenkinek boldog karácsonyt és babákban gazdag új évet kívánok
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek !

Szia dondon.

Nem dec 16.-án voltál véletlenül ultrahangon a pároddal?
Ha igen akkor velem beszélgettél a folyosón, tudod most kell mennem petevezeték átjárhatóságira .

Ha nem te voltál akkor ezer bocsánat.

Jó pihenést és sok Jézuskát mindenkinek
Edina
edina71
Budapest
 
 


Szia Edina71,
Aranyos vagy, de nem, én nem voltam 16.-án a SOTE-n. Legközelebb jan.6.-án kell mennem. De szerintem most nem fogok 10-re odamenni, mert a múltkor 3,5 órát ültem ott. Nem esett jól. Éhes voltam, fáztam, ... nem mertem elmozdulni.
A jó hírért persze érdemes várni, de ezt az időt azért jobb lenne a kisfiammal tölteni.
Rossz a rendszerük az ARO-n, de nyilván nem fog rajta a prof. változtatni.
Morgásból ennyi elég is.
Remélem jól alakult mindenki karácsonya!
Puszi nektek!
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Szia dondon, akkor még egyszer elnézést kérek tőled.

Csak tudod volt ott egy nagyon aranyos pár akikkel beszélgettünk és ők is ultrahangra jöttek . Szintén lombik program volt nekik is és két év után sikerült .Mikor kijöttem a proftól mondtam neki, hogy a vérleletem jó lett folyt köv petevezeték átjárhatósági és ő mesélte , hogy 3 hónapot kellett volna várnia a Sotén mert nem volt elöbb időpont. Ezért elment Kistarcsán másik dokihoz és neki nagyon fájt. Ez kicsit megriasztott de nem adom fel .

Gondolom itt már sokan túl vannak ezen a vizsgálaton:)

Nyugtassatok meg légyszíves:)

Szép estét kívánok mindenkinek
Sziasztok Edina 71
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!

Igazából teljesen új vagyok ezen a pályán, segítséget szeretnék kérni.Sikeres lombik után Murber doktorhoz szeretnék járni, de nem tudok mindig a magánrendelõjébe menni.
Azt szeretném kérdezni, mennyibe kerül egy vizit (nyilván uh plusz költség). Sajnos nem találtam a neten errõl információt!

Hálás köszönet a válaszokért, mindenkinek boldog új esztendõt és kitartást kívánok.

Szeretettel:Jaga
jaga3377
Budapest XV. kerület
 
 


Szia edina71
Nekem is volt átjárhatósági vizsgálatom de nekem Pásztón csinálták és engem is riogattak azzal, hogy nagyon fáj. És sajnos nem nagyon tudlak megnyugtatni mert nekem is nagyon fájt de azért ki lehet bírni. Nem kellemes söt nagyon rossz de nem sokáig tart és a jó cél érdekében mindent ki lehet bírni sok szerencsét.
Majd írd meg mi volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Szia Edina71,
jaj semmi gond! Szívesen megismertelek volna.
Az átjárhatósági vizsgálattól nem kell félni. Így utólag, a szüléshez képest szerintem elenyésző az a fájdalom. S talán még a fogorvosnál is nagyobb fájdalmaim voltak. Nyilván mindenkinek más a fájdalomküszöbe. Nekem a SOTE-n csinálták, s elég kellemetlen volt, de nagyon figyelmesek voltak végig a vizsgálat alatt. Előre szóltak, hogy mikor mit fogok érezni. A vérnyomásom leesett, majdnem elájultam, de a férjem támogatott, utána otthon aludtam egy nagyot.

Nagyon boldog új évet és mielőbbi babázást kívánok mindenkinek!
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Szia edina71
Nekem is volt átjárhatósági vizsgálatom de nekem Pásztón csinálták és engem is riogattak azzal, hogy nagyon fáj. És sajnos nem nagyon tudlak megnyugtatni mert nekem is nagyon fájt de azért ki lehet bírni. Nem kellemes söt nagyon rossz de nem sokáig tart és a jó cél érdekében mindent ki lehet bírni sok szerencsét.
Majd írd meg mi volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia Kelemen,

Neked miért Pásztón csinálták az átjárhatóságit?
sziszi73
 
 


jaga3377; sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, viszont azt szeretném Tőled kérdezni, hogy Murber doki csinálta az első lombikotokat? Vagy ez már nem az első? Csak mert úgy tudom, hogy az elsőt mindenkinek Urbancsek doki csinálja. Vagy ez nem így van? Választhatunk???
BUÉK Mindenkinek! :)
tibma
 
 


Szia edina71
Nekem is volt átjárhatósági vizsgálatom de nekem Pásztón csinálták és engem is riogattak azzal, hogy nagyon fáj. És sajnos nem nagyon tudlak megnyugtatni mert nekem is nagyon fájt de azért ki lehet bírni. Nem kellemes söt nagyon rossz de nem sokáig tart és a jó cél érdekében mindent ki lehet bírni sok szerencsét.
Majd írd meg mi volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia Kelemen,

Neked miért Pásztón csinálták az átjárhatóságit?



Szia nekem azért csinálták Pásztó az átjárhatóságit mert én vidéki vagyok és az orvosom ott rendel én csak most novemberbe kerültem a SOTÉ-ra és a has és méhtükrözést már ott csinálták
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Kedves Tibma!

Nem a lombikot a professzor úr csinálta. Az összes inszeminációt ( 6 ) a Murber doktor csinálta és ezért szeretnék hozzá visszamenni.
Nem lehetett választani.


Üdvözlettel:

Jaga
jaga3377
Budapest XV. kerület
 
 


Csajok boldog és babázós újévet kívánok mindenkinek
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Sziasztok! Én is régi csapattag vagyok, én alapítottam a topicot annak idején:)))
Badró nagyon örülök, hogy "látlak", gyönyörű a kislányod!:) Kamilla, boldog első szülinapot a kis druszámnak:) Hogy vagytok? Jöhet priviben is.

Sikeres babásodást kívánok az újaknak, az idei év lesz a tietek++++++

Mi jól vagyunk, éppen szabin vagyok. Sokat kellett eddig dolgoznom, alig éltem. De a mai világban örülök, hogy van állásom, hála az Égnek!
Dorka nagyon cserfes, nagydumás csaj lesz. Elég hisztis, de hát csak kinövi. Dackorszaka van. A bölcsiben már van barátja is, akivel imádják egymást.) Nagyon aranyosak együtt.
Vendég
 


Sziasztok
Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek először is.

Köszönöm a sok és gyors választ mindenkitől.
Nem nagyon értem ezt a sok vizsgálatot amit a prof mondott az átjárhatósági vizsgálat előtt de gondolom ez előírás. Egyik ismerősömnek a káliban csinálták és neki nem kellett előtte mennie semmire.
Remélem én is hamarosan túl leszek már rajta.

Sok drukk és mielőbbi babázást mindenkinek.

Szép napot Edina
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok csajok jövöhéten megyek Dr. Murber Ákoshoz elsö konzultációra kíváncsi vagyok mikor indul be a dolog és mit fog mondani
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Sziasztok!

Először is boldog, babákban gazdag új esztendőt kívánok mindenkinek!!

Sziszi: Mi volt 25-én Szalay doktornál? Remélem, megnyugtatott ő is. Mennek a drukkok Értetek, és várunk Téged mihamarabb a jó hírrel :wink:

Kamilla: Gratulálok a gyerekekhez, és köszönjük a szorítást, azt hiszem, itt mindenkire ráfér egy ki támogatás

Kelemen: Mikor mész jövő héten a klinikára? Szurkolok,hogy minél előbb indulhassatok :wink:

Jaga: Sajnos nem tudok segíteni ebben a kérdésben :(

Zsó: Veled mi újság? Remélem minden ok, és pihentek és készültök az újabb programra. Mikorra tervezitek újra belevágni?

Dondon: Kisfiad tudja már, hogy valaki növekszik a pocidban? Remélem, vigyázol magadra!

Dorka: Gratula a kis hisztis, akaratok lánykádhoz! Köszönöm, hogy létrehoztad a topicot, nagyon sok segítséget kapok itt a sorstársaktól! Örök hála érte Neked/Nekik!!

Edina: Nekem a SOTE-n csinálták a nyáron az átjárhatóságit, nem volt kíméletes a doki, elég kellemetlen, de a szüléshez képest semmi, és tényleg pár másodpercig tart. Utána pár napig érzetem az utóhatást, de a cél lebegett végig a szemem előtt, így már nem tűnik olyan vészesnek. Mikor mész?

Tibma: Mi újság Veled? Te hol tartasz?

Puszi Mindenkinek
maci80
 
 


Szia maci80 január 10-én reggel kilencre kell ott lennünk és remélem bíztató dolgokat fog mondani az orvos
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Szia maci,

köszönöm, hogy gondolsz rám és drukkolsz nekünk!

25-én részletesen átbeszéltük Szalay profnál a kivizsgálásomat, betegségeimet egész gyermekkoromtól és berendelt a SOTE I Bel. Klinikákra. Ott megvizsgált, meghallgatott és levetetett 6 kémcső vért és vizeletet nézetett.

E-mailben megküldi az eredményeket. Ha minden eredmény megérkezik akkor még egy alkalommal találkozunk, hogy megbeszéljük az eredményeket.

Annyira rendes volt, hogy felhívta az ARO-s osztályon Urbancsek professzor Urat konzultáció miatt, de ő karácsony és szilveszter között szabadságon volt.

Meghagyta üzenetként a profnak a telefonszámát, a nevemet és arra kérte az asszisztensnőt, hogy a prof keresse őt meg konzultáció miatt.

A Leiden mutáció miatt csak terhesség alatt kell majd a doparin szintemet beállítani heparinnal, de akkor azonnal jelentkezni kell Nála.

Neked pedig kitartás februárig és a tárgyalásra minden jót!
sziszi73
 
 


Sziasztok

Ma végre sikerült felhívnom a kórházat és időpontot szerettem volna kérni az átjárhatósági vizsgálatra, de sajnos nem jártam sikerrel.Azt mondta az asszisztens hölgy, hogy legkorábban február végére március elejére tud csak mondani szabad időpontot.

Valakinek van ötlete hol lehetne előbbi időponthoz jutni, nem túl borsos áron??

Előre is köszönöm és szép estét mindenkinek.

Edina71
edina71
Budapest
 
 


Szia Edina,

hol próbáltál időpontot kérni?
sziszi73
 
 


Szia sziszi73

Urbancsek doki a konzultáció után adott egy 4 oldalas papírt és azon volt egy mobil szám a röntgen asszisztensnő jelentkezett és ő mondta, hogy nem tud most időpontot adni mert nincs a helyén de hétfőn hívjam 9 körül fel és akkor egyeztetünk de ne számítsak korai időpontra kb 2 hónapra előre be vannak már táblázva.

Szóval nem túl kecsegtető a helyzet:(
Én azért reménykedem, hogy máshol előbb is túl lehetek rajta:)
edina71
Budapest
 
 


Szia Edina,

próbálj meg a SOTE-n egy nőgyógyásszal személyesen beszélni!
Az asszisztensnők nagyon hamar leráznak.

Tudom Neked Dr. Beke Artúr adjuntust javasolni, hogy keresd meg! Én Nála genetikai kivizsgálás miatt voltam. Egy halk szavú, türelmes, nagyon kitűnő szakember!

Meg is beszéltem Vele, hogy amennyiben Urbancsek prof. előír olyan vizsgálatot, amit az ARO-n nem tudnak elvégezni hívjam őt fel nyugodtan telefonon és megcsinálja a nőgyógyászati vizsgálatokat!

Nekem élő példa, hogy Urbancsek prof elküldött belgyógyászhoz. Szerencsére a SOTE I. belgyógyászati klinikán ismerek egy profot.

Vele személyesen megbeszéltem, hogy december 28-án 8 órára menjek hozzá. Ennek ellenére a betegfelvételi irodán a nő szó szerint elakart küldeni.

Különben mondta is Szalay professzor, hogy legyek erőszakos, ne hagyjam magam elküldeni, mert azt fogják mondani a betegfelvételin, hogy jöjjek vissza majd valamikor március végén.

Szóval igaza volt. Az asszisztensnő húzogatta a száját, de én nem hagytam magam!

Utána nem tudott mibe belekötni beutalót kért tőlem. Mondtam neki, hogy értse már meg december 25-én személyesen beszéltem meg Szalay professzorral ezt a napot és nem adott beutalót, sőt azt mondta, hogy ne hagyjam magam elküldeni!

Ha nem vagy budapesti, akkor azt javaslom Neked, hogy az eddigi nőgyógyászoddal csináltasd meg.

Én sem vagyok budapesti. A vidéki kórházamban csinálta meg a nőgyógyászom. Igaz ő úgy küldött már egy meddőségi központba, hogy tavaly júniusban ezt a vizsgálatot megcsinálta.

Mondta is Urbancsek prof, hogy nagyon jó elő vagyok készítve, sok nőt úgy küld hozzá a nőgyógyásza, hogy nem készítik el a vizsgálatokat!

Sok szerencsét Neked! Kívánom, hogy ezt a vizsgálatot minél előbb el tud végeztetni, ugyanis ezt csak a ciklus első felében lehet megcsinálni!
sziszi73
 
 


Sziasztok nem tudjátok véletlenül, hogy a kórházban mennyibe kerül DR. Murbernél az elsö konzultáció?????????????
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Szia Sziszi73

Az én dokim a Sotén Dr Krasznai István de ő szerintem nem csinál átjárhatóságit. A papír amit kaptam leírja az előzetes vizsgálatokat is ill azt hogy a kórház radiológiai osztályán csinálják meg az átjárhatóságit de csak akkor ha minden előzmény vizsgálati leletem negatív lett. Ezek szerint előtte 3 hüvelyváladék ill három vérvételen kell túlesnem.

Szóval nem tűnik túl egyszerűnek ez a dolog.

Próbáltam a neten keresni maszekba is olyan helyet ahol csinálnak ilyen vizsgálatot de elég borsos árakat írtak 40000-60000ft körül mozog.

Remélem én is, hogy hamarosan túl leszek rajta. Nem adom fel és próbálok azért más lehetőséget keresni.

Szép napot és köszönöm a segítséged is.

Sok sikert és mielőbbi babázást mindenkinek .
Edina
edina71
Budapest
 
 


Szia Edina!

A SOTE-n ha jól tudom egyetlen orvos csinál ilyen átjárhatósági vizsgálatot, és egy nap csak pár pácienst vállalnak, ezért van a helyhiány.
Ráadásul a ciklusodhoz is kell igazítani a vizsgálat időpontját.
Hüvelyváladék vizsgálatot fent megcsinálják az ARO-n, és nekem csak 1x kellett mennem, pár nap múlva volt meg az eredmény, és ha negatív, akkor mehet az átjárhatósági.
A HSG napján reggel fel kell menni az ARO-ra, ott kapsz rá beutalót. A kúpokat már felírta a prof?
Hogy máshol csinálnak e ilyet TB alapon azt nem tudom, esetleg próbáld meg a helyileg illetések SZTK-ban/kórházban megkérdezni, mert az ARO-n nem ragaszkodnak, hogy ott csináltasd.

Kelemen: holnap nagy nap, szurkolok :wink: . Nem kell fizetni Murber-nek a konzultáció alkalmával (persze, ha szeretnél, adhatsz neki pénzt, de az első kört a prof végzi mindenkinél.)

Sziszi: megérkeztek már az eredmények? Megtörtént a konzultáció?

Szép hetet mindenkinek!!
Puszi
maci80
 
 


Szia maci,

pénteken 17.30-kor küldte át e-mailben Szalay prof. a belgyógyászati vizsgálatok eredményeit amelyek már készen vannak.

Annyit írt, hogy biztatóak az eredmények és még nem sikerült Neki Urbancsek proffal konzultálni. A héten szabadságon lesz, de kedden bemegy a klinikára és akkor megpróbál beszélni a proffal.

Ha bármilyen változás van értesít e-mailben.

Mindenkinek szép a hetet!

Puszi
sziszi73
 
 


Köszönöm sziszi a válaszodat. Holnap valóban igen nagy nap lesz majd mikor hazaérek írok mi volt a dokinál.
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Köszönöm sziszi a válaszodat. Holnap valóban igen nagy nap lesz majd mikor hazaérek írok mi volt a dokinál.

Szia Kelemen,

bocs, de nem én válaszoltam Neked, hanem Maci.

Én is szorítok Neked! Várom válaszod, hogy mit mondott Murber dr.
sziszi73
 
 


Bocsánat már egy kicsit ideges vagyok a holnapi nap miatt de azért köszi
kelemen0108
Lőrinci
 
 


Szia Edina, te is a Krasznai doktorhoz jársz? Nagyon meg voltam én is elégedve vele. A kisfiamat nála szültem, illetve hozzá jártam terhesgondozásra. Mostanság kéne választanom nőgyógyászt. Amiért elbizonytalanodtam, hogy anno őrült sokat kellett várakozni a magánrendelőjében. Kicsi fiamtól nem szívesen lennék ennyit távol. Még mindig így van?

Képzeljétek, utoljára voltam Urbancsek professzornál. Volt szívhangja a pocaklakómnak a 8 hetes ultrahangon, s mondta, hogy a továbbiakban már nem kell hozzá mennem. Még mindig olyan hihetetlen, hogy újra babázhatok! S ha ráadásul kislány lesz, a férjem lesz a legboldogabb a földön! Én már attól is repkedek, hogy lesz újra pici babám!
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Kedves Mindenki!

Új vagyok köztetek és egy kis támogatásra lenne szükségem. Meddőségi központot keresünk a férjemmel. Lehet, hogy a topiknak és a leírtaknak köszönhető, de a választásunk a SOTE I.-re esett.

Rólam röviden, hogy három terhességen, két vetélésen és egy magzatelhaláson vagyok túl. A legutolsó múlt héten történt, így elég friss az élmény. A nőgyógyászom a 3. vetélés után azt mondta fel a fejjel és kezdhetek mindent előröl, de mivel eddig semmilyen egyéb vizsgálatom nem volt, ezért szükségesnek látjuk, hogy egy átfogó vizsgálaton átessünk, így saját szakállunkra nekivágunk.

Segítségeteket kérném, hogy kb. mennyi a várakozási idő a bekerüléshez. Olvastam, hogy szükség van egy rákszűréses papírra amim nincs, de a vérzés miatt csak jövő héten tudok menni.
A másik kérdés, hogy vidékiként kb. hányszor kell felutaznunk.

Köszönöm segítségeteket előre is!!!
zuzmaring
Eger
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?