Köszi a jó kívánságokat, megvolt a szülinap! A tortát kiskanállal kellett megenni
, de finom volt!És a gyerek lelkes volt a szülinaptól!!!
Évi! Megyünk, pont most össezgeztük, h milyen fontos dolgok történtek velünk 2011ben, és akkor emlegettük Pécset is, jó volt az a 3 nap!
Kicsik: fura, h mi hozza vissza időnként az emlékeket, néha ráadok Jonira vmi cuccot, és hirtelen látom vmelyik nagyobbat, aki azt hordta, akin vmiért jellegzetes volt
.
Tünde, igen, időnként olyan, mintha több lenne belőlük, és "az a régi, pici" már nincs meg!
De valahol mégis ott van benne is, bennünk is!
Ircsi! Én már reklamáltam a "Nagyfőnöknél", h olyan gyorsan átszaladnak a pici koron, és hát az újabb picik sora is meg kell hogy szakadjon egyszer, még nálam is, sajna
. És persze majd lesznek unokák, és az is jó lesz, csak egész más.
(Nyilván nem sírok, és szemtelenség lenne reklamálni, mert igazán sokszor és sokféleképp átélhettem a babázást, és hálás is vagyok érte, csak hát a jóból sohasem elég
!
Én már akkor kicsit szomorkás voltam, amikor kijöttünk a kórházból, mert tudtam, h utoljára térek így haza, újszülöttel! jó, tudom, hülye vagyok. Magam sem gondoltam ifjabb koromban, amíg nem volt gyerekem, h én ennyire bele fogok ebbe a dologba szeretni!
)
Költözés: nem irigylem senkitől, bár bizots én vagyok elhibázott, de én ezt nehezen bírnám. (bika szülött...)
Beszéd: Dia! egyre kevésbé számíts rá, h szóhoz jutsz
Nekem fura, h most a kicsik még nem nagyon beszélnek, nagyobbak már többet és érthetőbben beszéltek ennyi idősen! Biztos nem az az ok, h kevés beszédet hallanak
azt hiszem inkább nem jutnak szóhoz!
ja, ma vettem észre ahogy mostam a fogát, Joninak kinőtt a fölső két szemfoga, 14 foga van!!
Na, megyek, mert holnap már iskola, indul a verkli...
Claire