Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Már 38,1, adtam kúpot, de kb. 25 percre rá kakilt. Szerintetek ilyenkor mi van? Volt ideje felszívódni a kúpnak? A pelusban nem láttam nyomát
Andi
psandi
 
 


Andi!

Szerintem 25 perc alatt szívódott, kicsit várj a következővel.
Jobbulást!!!!!!

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma egy ismerosunkkel ruhadiszkontban vasarolni, es egy csomo mindent vettunk. Csak en nem kaptam szinte semmit, mert hat ki tudja, 4 het mulva mekkora leszek.Kép Es aztan megvettuk Petranak a babat, amit a kisteso fog neki hozni odabentrol.Kép Ugyhogy remelem, hogy a holnapi gyerekmentes napomon be is tudom fejezni az ajandekvasarlast.Kép

Sofka,
Ceges kocsirol leven szo, amit egyelore csak ideiglenesen kaptunk, nem kapcsolhatjuk ki a legzsakot, meg ha van is hozza kutyu. De azert kosz.Kép

Andi,
Nalunk ma oszibarackos csirkemell volt az ebed, a receptjet te irtad meg korabban az egyik fozos topicba. Volt sikere, Petra is falta.Kép
Jobbulast Danidnak!

Udv:

Leszter
leszter
 
 

 
 

Beu
köszi, hát közben elaludt és csak most ébredezik de elég forró Kép ebédre egy falatot sem evett csak nézett bambán maga elé, olyan rossz látvány Kép
HOgy van a lábad?

Leszter
nálunk meg szilvás lepény volt a desszert, aminek a receptjét szntén én raktam fel Kép örülök, hgoy sikere volt a barackosnak!

Andi
psandi
 
 


Andi!
Négy óra múlva adhatsz másik lázcsillapítót. Panadolt vagy valami hasonlót.
Beu
beu
 
 


Andi, és bár bágyadt, nem árt neki a láz. Én azt tapasztalom, hogy könnyebben és gyorsabban gyógyulnak, ha csak végső esetben csillapítok. (mondjuk nálunk úgy tűnik a háromból kettő idegrendszere érzékeny valamire a lázcsillapítóból, így nagyon csínján bánok vele. )
sofka
 
 


Köszi LÁnyok!
Mi a tapasztalatotok, a Nurofen mennyire hatásos lázcsillapitó? Képzeljétek, Dani már attól üvölt, ha a popsija felé közelitek a lázmérővel, most is csk hónaljban tudtam megmérni, de itt sem tudtam kivárni a megfelelő időt mert kitépte és igy is felment 38,7-ig, szerintem tuti van 39 fog! Nagy nehezen felnyomtam egy kúpot, de a nagy harcban le is tört egy pici darab belőle, igy még kevesebb hatóanyag... Apa miért is lenne itthon? Vásárolgat Karira, de most hivtam, hogy hazafelé vegyen fülhőmérőt, mert nem birok a gyerekkel. Szóval a kérdés még1x röviden, a Nurofen jó, mint lázcsill?
Közsi a válaszokat
Andi
psandi
 
 


Andi, nurofen nagyon tuti, jobb, mint a kúp. Legalábbis mifelénk. Más kérdés, hogy hányós betegségnél kérdéses a felszívódása.

Viszont nálunk a fülhőmérő sem jött be. MAradt az anyai megérzés.
sofka
 
 


Andi
Nalunk is bevalt a Nurofen!!! Jobbulast!!!
Norka
norkini
 
 


Andi,
jobbulást a manódnak!

Maci_2,
a szülész akkor nem is annyira lehet otthon a dologban, hiszen nem ez a szakterülete, egy másik orvos véleménye, aki szakértő, nem árt, talán úgy könnyebb dönteni a tesóról.

a változatosság kedvéért, megyek tanulniKép

Manócs
manócs
 
 


Andi,
Drukk Daninak a jobbuláshoz!

Manócs,
Sajnos nem ismerek olyan dokit, aki otthon van a témában.

Maci_2
maci_2
 
 


Hahó!

Andi!
Hogy van Dani? Mit adtál neki végül?
Egyébként nem tudom hova híztál, mert az az érzésem veled kapcsolatban, - ha nem haragszol meg -hogy elfúj a szélKép
Jobbulást Daninak!

Kangi!
Gratula a fiúcskához!!!!Kép Anyós szemeKép

Maci!
Sztem tök jól néz ki a fenyöd, nincs vele semmi gondKép

Manócs!
Jó tanulást!

Toffi!
Mégsem biztos, hogy a héten lejutunk mert sok dolog van, lehet, hogy majd csak januárban...Kép Nem baj?

Bocsi Lányok, hogy csak ennyi de elég fáradt vagyok már...
Ajándékok megvéve, becsomingolva, kaja kitalálva, lakás dekorálvaKép Én meg kinyúlvaKép

Na most megyek is pihegni a családom mellé..

Jó éjt mindenkinekKép

Tündér
tündér
 
 


Hali csajok Kép

Tudom, megint felszívódóban vagyok, és ígérem, vissza is olvasok, ahogy tudok Kép Legfőbb "restanciám", hogy asszem Tüninek ígértem karácsonyi aprósüti reciket, de aki kéri, más is próbálhatja őket.

Kangifijjam, csakneeeem ? Gratulaaaaaaaaa KépKép

Most megyek, meghúzom magam, és olvasok Kép

Üdv :


Klár

<!--attachment: S_tik-136676.doc*mime_msword.gif*application/msword*25.6**S%fctik%2edoc --><center><pre>
Kép
Sütik.doc (25.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
clarissa
 
 


KlárKép
Köszi, lementettem a kincsestárambaKép

BeuKép
Küldtem mailt!

AndiKép
Daninak jobbulástKép Az az igazság, hogy Gergő is beteg, de a láza csak egyszer ment fel, 1 hete és azóta az orrfolyáson és a köhögésen kívül semmi. Ja, és persze nekem is fáj a torkom, meg apa is tök sz.rul vanKép

TündérKép
Ügyi vagy, hogy már ilyen készültségi fokon állszKép Csak irígykedni tudok, mert én még sehol nem tartok. Ja, de a mézest már megsütöttem hétvégénKép Na, majd megint mindent az uccsó pillanatban. Nem is mi lennénk, ha nem így lenneKép

Jobb később, mint soha alapon tegnap végre átköltöztettük Gergőt a másik szobába. Nehezen aludt el, és hallottam, hogy néha felébredt, de nem kellett átmenni hozzá, és ő sem jött hozzánk. Remélem 1 hónap elég lesz az átszokásra, és nem fogja úgy érezni, hogy a kistesó miatt lett kiebrudalva.

Pussssz
Tüni
tüni
 
 


Tüni, én Marcipánt még az ágymaból sem tudtam kipaterolni, nemhogy a szobából. Úgyhogy nálunk tuti izgalmas idők jönnek majd. Jó kis tandem szoptatásokkal. Ne de olyat még úgysem próbáltam. Kép

Tündér, őszintén irigyellek a készültségi fokért. Nekem most valahogy nem alaulnak a dolgok. Bár tegnap lakás-átrendezetem, de szerintem én elhrodhatnám a Gellérthegyet is, akkor is bentmaradna. Ha van bent egyáltalán vki.

Viszont van NEVE: De nem mondom el, nehogy elkiabáljam. És MINDENKI jóváhagyta. Még Apa is.
sofka
 
 


SofkaKép
Hát őszintén szólva, én is attól tartok, hogy nem tudom az ágyból kipaterolni, uis az éjszaka második felét mindig mellettem tölti. Ma volt hosszú idő óta az első éjszaka, hogy teljesen külön voltunk. Akkor most már tessék gyorsan megszülni, mert irtó kíváncsi vagyok a névreKép

Tüni
tüni
 
 


Jó reggelt!

Tüni!
Megkaptam, köszi!!KépKép

Sofka!
Itt kapdosok a billentyűzet fölött.
Nem is tudom mit írjak, úgy drukkolok!KépKépKép

Tündér!
Vicces vagy, amint Andi súlyáról értekezel. Te kis dagiKép

Andi!
Ha nagyon lázas Lőrinc, én váltogatni szoktam a kúpot és a Nurofent vagy Panadolt. (Vagy ezt már írtam? Biztos, hogy írtam, de lehet, hogy nem küldtem el.Kép) Hogy van kis barátom?

Lábam köszöni jól van, holnap megyek varratszedésre, utána végre fürdés!!!!! De jó lesz!!! Állni még mindig nagyon rossz, gyalogolni viszont nem. Ha unom a fekvést, itt sétálgatok a 60 nm-en.Kép Voltam már utcán is, de nem sűrűn.

Beu
beu
 
 


Sziasztok

Andi,
jobban van Dani? Nálunk is a Nurofen-Panadol jön be, váltogatva lehet adni 2 óránként is, ha nagy gáz van.Legalábbis enyémdokinéni szerint.

Franyó
A duplapanír játszik valóban, ahogy leírták, és én nem fritőzben csináltam, hanem olyan rácsos "krumplisütő fazékban", tudod, amibe van egy olyasmi rácsbetét, mint a fritőzben. Így nem tapad az aljára, és nem kell forgatni sem. És jó forró olajban, tényleg.

Bokám rendbejönni látszik, még érzem, de sokkal-sokkal jobb. Dokit így nem látogatom, minek.

Sztori:
Csináltattam karácsonyra Kevines hűtőmágneseket, és a vidéki rokonoknak a karácsonyi üdvlappal adtam fel. Nagymamám megkapta (BerettyóújfaluKép)
és tegnap itt volt, betegre röhögtem magam, ahogy előadja, ízes "döbröcöni" tájszólással:
"Látjom, hogy írod nekem a lapon, hogy a Kevinképet a HŰTŐBE kell rakni.Bettettem, oszt' 3 napig ott hagytam, nézegttem, semmi különöset nem láttam rajta. Gyanakodni kezdtem, elolvastam még egyszer a lapot.Ja, hogy a hűtőre!!! Na de akkor meg nem értettem: mér akarja ez a lyány, hogy a spájzban tartsam azt a szegény gyereket??!!"

Csajok, én leestem a székről, annyira röhögtemKép
pusza
e
ellimami
 
 


Szép napot!Kép

Andi,
jobbulást Daninak! Nurofen nálunk is bevált, Beuhoz hasonlóan én is kombinálom más hatóanyagú szerekkel, ha nagyon lázasak. Egyébként én is azt tapasztaltam, hogy gyorsabban átfut a betegség, ha csak végszükség esetén csillapítok, ez nálunk 38 fok, felette már megviseli szívet.
Nálunk van fülhőmérő, igazából arra használom már csak, hogy éjjel gyorsan mérek vele, ha szükséges, vagy ha csak egy gyors kontroll kell annak eldöntésdésére, hogy lázas v. nem lázas a gyerek. Nagyjából pontos a miénk, bár ha fülgondok vannak, akkor egész extrém dolgokat tud mutatni. (de úgy rémlik, azt írják is a használatiban) Mancinak már hónaljban mérek, ha lázas, akkor gyorsan felmegy, kb. 1 perc alatt megvan az eredmény. Ha lassan kúszik, akkor nem is mérek tovább, mert akkor tuti nincs láz.

Kangi,
összes jó hírednek örülökKép.

Sofka,
Neked pedig drukkjaim szállanak, talán nem mondok újat, hogy repülő fent, gyerek bent még nem maradtKép.

Macóka is benyalta a vírust, de nem volt, csak egy kis hőemelkedése, ellenben végighányt egy éjszakátKép. De remélem, már túlvagyunk rajta, ma még itthon tartom Malackát (szegény lemaradt az ovis színházról, és a Luca-napi vásárrólKép), de holnap már megy oviba, ha nem lesz ma láza.

Heti kérdésem: Bioptron lámpát használ valaki? Gondolkodom, hogy veszek egyet, talán segít az állandó felsőlégúti cuccokon.

pusz mindenkinekKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Már rég bombáztalak benneteket képekkel is:

Egy lazacsávós: Kép
Kép

Meg egy, hogy lássátok, mennyire megfogyatkozott az én kis Dagimadaram...brühühü.Kép
Kép
(Na, jó, azért 12 kgKép)
pusza
e
ellimami
 
 


(UtoljáraKép)
És még ezt meg akartam mutatni, ilyen lett a bejárati ajtó, a megoldás végül gyurmaragasztó+üvegmatrica lett, csak nem tudtam szemből fényképezni, mert a télapó ruhája csillogósKép
Kép
pusza
e

Zulu,
Macónak is jobbulást!
ellimami
 
 


Elli,

édespofi ez az Exdagi!Kép
Pont most küldtem át a képeketKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Elli!
Sztori nagyon vicces, gyerek nagyon édes, ajtó nagyon szép!KépKépKép

Ilyen Mikum nekem is van, nagyon szépen sikerült, büszke vagyok rá. Tegnap Lőrinccel ollóztunk, újságból fejeket vágtam ki, amiket ő a nedves, párás ablakra ragasztgatott kedvtelve. De nem is az ablakra, hanem a gyönyörű mikura. Leszedhetetlenül rátapadtKépKép

Megmutatom a legújabb csinálmányomat, sajnos nem látszik teljes szépségében a fotón.
Képű

Zulu!
Jobbulást Macónak is! Bioptron lámpáról csupa jót hallottam, személyes tapasztalatom nincs, de ha veszel, számolj be. Valamikor én is gondolkodom rajta, leginkább apának, neki egyelőre nagyobb szüksége van rá mint Benőkének.Kép

Beu
beu
 
 


SziasztokKép

Éppen írom a szakdolg. tervezett tartalomjegyzékét. Látjátok???Kép Főnököm leszedi a fejem Kép

Időm nem sok, úgyhogy a visszaolvasásnak mára lőttek, de kb. 90 %-a megvan az ajándékoknak, a héten legyártom a bejglit is, aztán majd ha kell, kiveszem a fagyasztóból.

Zulu
Mi szoktunk bioptronozni, legtöbbször sebekre + én fejfájásra, azokra nekünk jó.
Jobbulást betegecskéidnek!!!

Elli
Szóval akkor mégsem doki ... Klassz, hogy javulgatsz.
Azért jól néz ki KevinKépKép

Tündér
Nem baj, hogy ha csak január lesz, nekem is gyűlnek a dolgok, ezen a héten már csak a szerda és a péntek jó.

Timici
Színes ötletek sorozat 2004/114. Csipeszfigurák a címe, abból vannak egy az egyben. Kezdem újra a gyártást, Apának annyira tetszenek, hogy csinálhatok a karácsonyi csomagokra isKép

Klár
Recepteket kimentettem, de ha így haladok, talán húsvétkor kerülnek sorraKép

Leszter
Mi kocsinkban a slusszkulccsal lehet kikapcsolni a légzsákot...

Andi
Félidősen 5-6 kiló plusz, főleg Nálad, szerintem nem sok Kép Tök jól nézel ki!!!Kép

Tüni
Elfelejtettem, hogy már Te is célegyenesben vagy! Olyan pici a poci Kép

Tényleg megyek, mert senki nem ír helyettem + a barátnőmnek is vmi baja van (Ausztriában lakik, megint kismama), ha őt felhívom, az minimum fél óra...Kép

PusziKép
Toffi
toffifee
 
 


Csucsuka,
Boldog névnapot!Kép

Rekababa (ha olvasol) Rékának boldog szülinapot!Kép

Sofka,
NévKép Mi szülés előtti napon döntöttük el Roni nevét.

PsAndi,
Hogy van Dani?

Beu,
Túlvagy már a varratszedésen?
Nagyon ügyi vagyKép A tartót és létrát is te csináltad? Ha igen, miből?

Elli,
Javuló lábKép
SzoriKépKépKépKép
Kevin képekKép
AjtódíszKép

Betegeknek jobbulást!

Maci_2
maci_2
 
 


Maci!
Varratszedés holnap.
Tartó: hurkapálca lefújva ezüstfestékkel. Létra: matrica.
Ez az eredeti kép:
http://cathycreatif.free.fr/mobiles.html
Beu
beu
 
 


Ha már senki nem ír Vészhelyzet-zanzát, egye fene, nem sértődök megKép, de legalább azt mondjátok meg, hogy mi történt Románóval??????????????????
Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Köszi Lányok a drukkokat, most épp nincs láza Daninak, de hogy éjjel mit rendezett! kb. 20 percenként ébredt, ugye mondanom sem kell, milyen jól kialudtuk magunkat? Kép Állati nyűgös, csak kézben jó, aludni csakis a hasamon alszik, nehogy tudjak azidő alatt is valami tcsinálni. így ma nem főztem, pedig akartam, viszont felhívtam a Don Pepét, és nemsoká hozzák a húslevest meg a pizzát Kép és hát muszáj volt 1 l colát is rendelni hozzá, mert így kapok ajándék Jó barátok DVD-t Kép

Tündér
nagyon ügyi vagy az előkészületekkel, mi idén majdnem mindenkinek színházjegyet vettünk karira, azt nagyno csomagolni sem kell Kép

Tüni
jobbulást akkor Nektek is!

Elli
örülök, hgy lábad javulgat, akkor bizti csak ficam volt. Nagyis-sztori KépKépKép KEvin állati édi, és én azért látom még azokat a hurkácskákat Kép ajtódísz szupi

Zulu
nekünk van lámpánk, bár még sosem használtuk, végülis remélem, nem is lesz rá szükség!

BEu
nagyon jók a lógó díszeid!! most belelkesedtem, csinálok én is ilyet Kép

Toffi
hát köszi, remélem ezt fogod mondani a végén is , amikor már +50-nél járok Kép
haladsz a szakdolival?

Sofka
már én is nagyon kíváncsi vagyok a nevetekre! Kép

Andi
psandi
 
 


Beu!
Romanora ráesett egy helikopter...Kép Szegénykének nem volt szerencséje ezekkel a szárnyasokkalKép
Azt mondanom sem kell, hogy möghalt szegénykém..
A többit nem tudom, csak néha-néha néztem beleKép
A függö-játék szupiKép
Csak óvatosan azzal a gátfutássalKép

Elli!
Kevin baby nagyon édesKép
Ajtódíszed is tök jó lett, na meg az is állat, hogy javul a lábad! Nagyis sztory nagyon vicces, jót nevettemKép

Toffi!
Akkor maradjon a januárKép Mi lett végül a szakdoli témája?

Sofka!
Mennek neked a hatalmas drukkok, aztán kiváncsiak vagyunk ám már 4-eske igazi nevére isKép

Zulu!
Jobbulást a betegeskedö Manóknak!

Andi!
Mi van a Danival???

Na most megyek a dolgomra még benézek!

Pussz
Tündér
tündér
 
 


Andi!
Színházjegy csomagolásKép
5letesKép
Látom jobban van Dani, azért az éjszakáért nem irigyellekKép

Tündér
tündér
 
 


Köszi lányok a rántott sajt-leírást! Kipróbálom.

Andi,
Dani hogy van? Remélem, javul... Férjeddel összebékéltetek már?

Sofka,
majd alakul minden. Ahogy mondani szokták, sose volt úgy, hogy... Reméljük, igaz. Azért drukkolok továbbra is. A névre meg nagyon kíváncsi vagyok.

Tündér,
pont azt akartam írni, amit Beu Kép, hát te is aztán nagyon kövér vagy Kép!!!

Beu,
szupi, hogy jobb a lábad!!! A csinálmányod meg naaagyon teccik!

Elli,
a sztoridon én is jókat rötyögtem Kép! A képek meg nagyon arik, tényleg jól "lefogyott" Kevin! Kép Meg a Miki is jó lett Kép

Mi ma védönéninél jártunk, pocakot nézetni, de Ankástul, aki persze elöadta magát. Elöször lekövetelte a ceruzát az asztalról, és rajzolni kakart, utána közölte, hogy hazamegyünk, majd mikor mondtam, hogy picit késöbb, akkor azt mondta lebiggyesztett szájjal: "szomorú vagyok". Aztán mégis elénekelte a kiskarácsonyt Kép. Ja, és majdnem sírva fakadt, mikor a baba szívhangját hallgattuk, azt hitte, hogy fáj nekem Kép. Egyébként mostanában nagyon anyás, állandóan bújik hozzám, sokszor magától odajön, és puszit ad, megölel, vagy kiabál, hogy "Anyucika ölelgessél, simizzél". Azért Apa se panaszkodhat, ma ebéd után kiszaladt az ajtóhoz, és sírva ismételgette, hogy "várom apucikát, várom apucikát, apucika dolgozik..."

Na megyek, mert én még közel sem állok olyan jól, mint Tündér Kép, bár legalább az ablakokat már lemostam múlt héten...

Pussz
F.
franyo
 
 


Vészhelyzet.
Romano még az előzőben halt meg, akkor esett rá a helikopter. Amiben Susy azt hitte, benne halt az ex-férje-szeretője mentős is, de nem, előkerült máshonnan, épp csak a lépét kellett kivenni.
Előzőben az volt, hogy Romanonak Elizabeth csinált búcsúakármit, ahol senki nem akart búcsúbeszédet mondani, mindenki lepasszolta, meg nem ment el.
Kovács meg a nem tudom nevét új ápolónő a gyerekével volt még a múltkoriban, mert a gyerek lógni akart a suliból, Kovács meg ugye jól kijön vele, aztán a végén a gyerek lelépett, de megkerült a klinikán. Ebi meg a többi orvostanhallgató meg gyakorló tesztet írtak, ami az indus lánynak 93 % lett, ( nem tudomhogyhívják fiúnak 97), Ebinek meg csak valami 50 környéki.
Fiatal néger orvostanhallgatósrácnak került egy nővére, akinek a másik néger (bocs, a nevekkel bajba vagyok) rögtön udvarolni kezdett, aztán kellően meglepődött, mikor kiderült, hogy a lány momentán kb. béna. (mozgásilag)
Volt még egy talált kislány, kb 6 éves, akit félig kihűlve találtak a parkban, és akinek nem lelték nyomát semmilyen eltűnt listában.
Biztos volt még valami, most ezek ugranak be.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Hali Csajok!

Csak gyorsan, épp készülök a vizsgáimra (ld. ToffiKépKép)

Maci, kösziKép

Zulukám, nekünk van lámpicskunk, söt hozzá (hosszú önél Q lesz kiértiezt???) van színkészlet is. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla... Derék- fej- torok- fájásokra nagyon bevált, sebekkel, ragyákkal csodákra képes! Van nekije vmi életjavító progija is, de arra sajna még nem volt idQ (látom öö), biztos lesz, ha félhulla leszek...

Beukám, elQre láthatóan pénteken vizsga után IKEÁzom az örsön, mazsolázás?Kép

Kangi, ügyik vagytok a kispasivalKép, anyóssal mit csináltak?

Ellikém, lábadat most olvasom... jobb már?

Nálunk zajlik az élet... Zsófinak jön valahány szemfoga meg valahány hátsó rágója (lehet mind)... Aludni csak kúppal, különben a végignyüsszögött nappal után ugyanolyan éjszak jönKépKép... Mindez szombat este tetQzött...
Danám végre megkapta a 3 éves szuriját (anya ez nagyon rossz ötlet volt), pénteken délben. Du már sántikált, szombat hajnalban meg hányt egyet (szegény, olyan mint az anyjaKép). Szerencsére aznap sokat aludt, így vasárnapra ujra tudott rosszalkodniKép
Apánál folytatódott a fészekrakás, egész hétvégén ezt csinálta:
Kép
Különben jól vagyok... kedd, szerda egy-egy Zh, Csüt 2 vizsga, pénteken egy maradék...

Pussssz
Zsófi
csucsuka
 
 


Ildi! Tündér!
Köszi! Romano nélkül uncsi lesz. Kell egy ... (itt egy csúnya szó van, kifütyülveKép). Na, mindegy. Alig marad régi szereplő.

Csucsuka!
Pénteken Ikea, oké.

Franyó!
Édes Anka!KépKépKép

Andi!
Örülök, hogy jobban van Dani! Most tutjgasd, nemsokára nem lesz rá időd. Más fog a hasadon szunyálniKépKép Színházjegy jó, én is ezt akarok a szülőknek, de valahogy nem akar összejönni.

Megyek Stingerst nézni, nálam most az a menő.Kép

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, anyósom hívott reggel vmi miatt, aztán nem bírta tovább, tőlem is megkérdezte, hogy hogy állunk a családtervezzéssel? Kérdeztem, hogy konkrétan mire gondol? Hát, hogy akarunk -e 3. gyereket, mert ő nem akar beleszólni, de jobban tesszük, ha inkább nem, mert nem fogjuk tudni eltartani. Meg most pont jó, hogy lesz egy fiú meg egy lány, nem is kell már több. Jót röhögtem magamban, hogy annyira emészti magát emiatt, lehet, hogy még aludni sem tudKép De nem sikerült megnyugtatóan nemleges választ adnomKép Bocs, de ezt most el kellett mesélnemKép

ElliKép
Te éhezteted ezt a gyereketKép Nagyon helyes kispasiKép

BeuKép
Szuper az alkotásodKép

CsucsukaKép
Apa pedig csúcs ügyesKép Lehet, hogy enyém is ügyes lenne, ha nem akadályozná ebben a lustaságaKép

Pusssz
Tüni
tüni
 
 


Sziasztok!

Tegnap kiszedték Márjból a kapcsokat. Olyan durva volt a doki aki csinálta, hogy ugy tépte ki Márkból és amikor kérdeztem, hogy miért vérzik a gyereknek a kapocs helye annyira zt felelte azért mert nagyon feszíti magát a gyerek. Mondom én mire számít egy 2 éves gyereknél akinek tők fáj ahogy tépte a kapcsokat. olyan felháborító volt nagyon ki voltam akadva. Már az nem tetszett neki, hogy nem ő operálta a gyereket és neki kellett megcsoinálni a másik doki munkáját, dehát én arról nem tehetek meg a gyerek se hogy hozzá küldtek minket. Szerdán kell mennünk a saját dokihozz vissza kontrolra remélem minden rendben lesz, mert elég csúnnya volt a mütét helye még vasárnap.

De a szerencse és ami megnyugtat az az, hogy Márk teljessen jól van eleven mind az ördög és eszik széppen.

Most ennyi
Minden betegnek jobbulást kívánok.

Sziasztok
Andy
andy78
 
 


Andy!
Még mindig nem tudom, miért kellett műteni Márkot! SzegényKép Rossz lehet nézni, hogy szenvedett. De a lényeg, hogy kisördög!Kép
Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Na megjött Apa, így végre felszabadult a kezem! Egész megizmosodok itt ezalatt a néhány nap alatt, ha így megy tovább Kép

Franyó
igen, kibékültünk, de valahogy olyan házsártos vagyok mostanában, hogy majdnem minden nap összeveszünk vmi hülyeségen. Most pl. azon vagyok kicsit kiakadva, hogy itt a beteg gyerek, de azért elmegy holnap sörözni a haverokkal. Miért mindig én szívok? Vagy csak én látom így?
Anka dumája nagyon édi Kép

Zsófi
tök jó lett a szekrény, bár egy ideig gondolkodtam, hogy milyen bábok lógnak rajta, mire rájöttem, hogy az csak a fogas tükörképe Kép
Nem irigyelem a heti programodat, mikor szoktál tanulni?

Tüni
anyós Kép anyám egyébként dettó ugyanezt a dumát vágta le kb 20 perce, hogy ő nem AKARJA, hogy legyen 3. gyerek, persze miattunk... egyelőre én sem sezretnék, de hadd döntsem el én, na szóval együttérzek Kép
Ti hogy fogjátok hívni a kislányt? vagy már írtad, csak lemaradtam?

ANdy
szegény MÁrk Kép barbár orvos Kép de lényeg, hogy már jobban van


ANdi
psandi
 
 


AndyKép
Ezt az együttérző dokitKép Miért megy az ilyen gyerekorvosnakKép Még jó, hogy Márk jól vanKép

TüniKép
Anyós örüljön, ha még több unokája lesz. Nálunk a szüleim nem akarnák, de csak miattam. Azt mondják, nem nekem való 3 gyerek, túl aggódós vagyokKép

AndiKép
Hát én is így vagyok a férjemmel. Mindig megbeszélünk valamit, közös nevezőre jutunk (mert azt tudni kell, hogy egymás ellentetjei vagyunk), és holt biztos, hogy ezt fel akarja rúgni. Néha elgondolkozom, miért vagyunk mi együtt, hisz minden dologban alkalmazkodnunk kell a másikhoz, és néha ez nem egyszerű.

ZsófiKép
Elismerésem a tanulás miattKép Régen nagyon szerettem tanulni, ki is tanultam magam. De mára már elment tőle minden kedvemKép

Mindjárt itt a karácsony, és én még nem vettem a gyerekeken kívül senkinek sem ajándékotKép

Puszi:
Nelli
hnelli
 
 


AndiKép
Kincsőnek fogják hívni, ez már majdnem biztos (kivéve, ha elnézte a doki több alkalommal is, és mégis fiú leszKép Akkor nem lesz neveKép) Egyébként engem az bosszant nagyon ebben a beleszólós dologban, hogy ilyenkor úgy kezelnek, mint vmi felelőtlen fruskát, aki nem tudja felmérni a lehetőségeit és korlátait. Olyan megesett lánynak érzem ilyenkor magamat, akivel már megint megtörténtKép

NelliKép
Ha ez vígasztal, én még annyit sem vettem, mint te.

AndyKép
Hát sajnos ez ilyen sebész mentalitásKép Ezekszerint a gyereksebészek sem jobbak, tisztelet a kivételnek.

Pusssz
Tüne
tüni
 
 


TüniKép
ez tényleg úgy hangzik, mintha egy tinilánynak mondanák el, hogyan kell családot tervezni, klassz lehetett hallgatni a telefonbanKépKépKép

ElliKép
Kölök, képek szépekKép

TofiKép
mi ez a lefagyasztásos bejgli??????????
megcsinálod, csak nem sütöd ki????
Írdd meg, mert nem leszek itthon, csak 24re, akkor meg már nem akarok nekifogni.

Maci2Kép
valami orvost azért tényleg fel kéne hajtani, azért nem kis dolgok múlhatnak rajtaKép

BeuKép
Bocsi, tegnap akartam vészhelyzetet írni, de helyette regionális gazdaságtan tételeket tanultam, de látom már megírtákKép amúgy a Pret zúgott bele a frissen diplomázott fekete orvos tesójába, aki valamilyen olyan betegségben szenved, hogy mankóval jár, és még rosszabb lesz. Az Ebinek meg egy szociális munkás segített a kislány szüleit megkeresni, szerintem ez a fickó lesz az ebi új szerelme.

Na léptem, vár az innováció és technológia menedzsmentKép

Manócs
manócs
 
 


Halis Csajok Kép
Köszi a gratulákat! Kép

Csucsuka Kép
Szekrényetek csúcsszép lett! Anyós szemét szürkehályoggal műtötték. Vagyis lézerrel Kép

Andi Kép
Szegény Dani Kép Julis is taknyos, sztem a játszóházban szedték össze Kép ... talán pont furabácsitól?!!! Kép
Beteg gyermek nálunk sem akadály betervezett sörözésben, somlózásban stb. Ilyenkor mindig azt mondom (néha hangosan is Kép), hogy most menjen, mert kettő db gyerekkel a vállamon úgyis kiverem a balhét, ha elmegy KépKép

Franyo Kép
Tudom, nem nyugtat meg, de Julcsi is ilyen anyás lett. És ordítva ébred minden délutáni alvásból, alig vagy egyáltalán nem lehet megnyugtatni Kép Biztos szorong, gondolom. Kiskukishoz még nem is gratuláltam!!! Kép

Andy Kép
Szadista doki Kép Fő, hogy Márk jól van!

Beu Kép
Himbilimbi nagyonklassz! Én is kreatívkodom bőszen, de a varrógép beadta a kulcsot az utolsó fél méteren, a guta üt meg, pedig még mást is akartam varrni, nemcsak egy nagyonszép ágyterítőt Anyuéknak Kép

Lányok, muszáj elmesélnem Julis legutóbbi beszólását. Vasárnapi ebédnél ádázul dobol a szandálos lábával az etetőszék lábtartóján. Háromszor szólunk neki, legyendrága abbahagyni. Mire ő: "A bocibocitarkát kopácsolom ÉPPEN!" KépKépKép Botfülű szülők, a tehetség eget kér KépKépKép

Na megyek, mert Baby Loofozni kell.

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi
remélem nem Danitól szedte össze Julcsi, bár Danin is csak szombat este jött ki, lehet, hogy ténlyeg fura bácsi? Kép
Jó, hogy írtad ezt a BAby Loof-ot, el is felejtettem, hogy van itthon!
Daninak egyébként semmi étvágya, egész nap megivott 2x 230 babatejet, 1 dl teát, 2 cm2 pizzaszélélt, 2 kiskanál húslevest, 1 harapás banánt. Még a hőn imádott ropi sem kellett. Julisnak van étvágya?
boci-tarka kopácsolás KépKép

Andi
psandi
 
 


Tudnátok nekem finom rizotto-s receptet írni?

Köszi előre is.

Nelli
hnelli
 
 


Nelli
Hát én tudok egy fincsit, amit szoktam:
csirkemellet kis kockákra vágom, megfőzöm húslében, hagymát pirítok, rá paradicsom, paprika, néha gomba is, borsó esetleg, csirke, együtt még pirítom, kis petrezselyem is mehet, majd a szintén húsleves kockában megfőtt rizzsel összekutyulom. Ja és persze fűszerezem azzal, ami épp eszembe jut, bors, majoranna vagy bazsalikom, vagy akármimás.

Húú, de sokat írok ma, de eldöntöttem, ha már holnap este úgyse lesz itthon apa, ma estére felmentem magam a gyereknevelés alól Kép

Andi
psandi
 
 


Visszaolvastam!!!

Kangi
Boci-bociKép, nem hallottátok?Kép
Anyós-csodaKépKép

Maci_2
Nekem is a fehér festék így bereped (és a sötétben világító is), de csak a Creall (nem is vettem többet)
Kamera duplaKép

Elli
Ajtó szupiKép

Beu
Te is ügyi kreatív vagyKép

Andi
Színházjegy-ajándékKép
+ 50 kilóval hogy néznél ki???
Szakdolit mostanság kezdem, de ugye most kimarad egy csomó idő...Kép Tartalomjegyzék kész (a "múltkor" azt csináltam utoljára) és van egy csomó anyagom, amit be kellene gépelni... nem ide... Kép

Tündér
Nem mondod, hogy írjam ide le a címét... Te akartad Kép A Konform Kft logisztikai rendszerének elemzése és minőségügyi vizsgálata (de szerintem még nem véglegesKép)

Zsófi
Tied Apa ügyiKép
Bakker, mennyi számonkérés! Szerencsére nálunk nincs zhKép

Valami anyóskórság kering a levegőben? De miért vigyáznak most ennyire?

Andy
Klassz, hogy Márk a régiKép

Manócs
A "múltkor" (tavalyKép) megsütöttem 4 bejglit, utána lefagyasztottam 2-t, mert négyőnknek kicsit sok lett volna, később amikorra akartam, előző nap kivettem, kiengedett és tényleg olyan volt, mint a friss. Egyik cukrász ismerős mondta, hogy megy úgy is, hogy megcsinálod, csak nem sütöd meg, hanem megfagyasztod. Ha kell, kiveszed és megsütöd. Idén ezt próbálom kiKép
Miket tanulsz !?Kép

Tényleg írnom kellene...
Jó éjtKép
Toffi
toffifee
 
 


Nadekangiaztállítottátokhogynektekjóhallásotokvan!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beu
 
 


Andi Kép
Julis hálistennek eszik. De ő egy éve mindig eszik, még lázasan is, hálistennek, koppkoppkopppppppppp! ... Daninak jobbulást!!! Hamar!

Toffi Kép
Ügyesen írd azt a tartalomjegyzéket ám! Kép

Sofka Kép
Ha olvasol: nagyon megy a drukk ám!! Kép ... hogy Marcipánnal mi lesz, el sem merem képzelni ...

Beu Kép
PIldi azt kihagyta, hogy az új nővér cukorbeteg kisfia ellopott egy ujjat, négyet levágott egy ipse az elektromos késsel, jégre is tették mindet, de mire megjött az idegsebész, az egyik ujjnak lába kelt, hehe Kép Az orvosi szobába tette, a hűtőbe, mert önképző módon tudta, hogy hideg kell neki Kép Kovac meg még előtte be is gipszelte a kezét (a gyerekét), mert az eljajongta neki, hogy a dagadt nemtomki tornaórán mindig földhözvágja, így felmentést remélt. De anyja kiszúrta és letolta Kovacot, hogy nem ért a gyerekneveléshez. Levette a gipszet, földhöz is kenődött állítólag. Aztán volt az ujjas sztori kiteljesedése, és persze Kovacnak mondta meg, hogy hová tette, nem a zannyának, aki megsértődött. Aztán nem ment haza, de Kovi meglelte és hazavitte, a zannya meg örvendett és megölelte a pasit (irigy! irigy! Kép), meg elsírta, hogy ő nem jó anya, kissrác meg leskelte őket az ajtó likán. Aztán alvást tettetve meghallgatta, hogy szereti őt az anyukája.

Asszem ezt a vonalat kivégeztem Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Beu Kép
Mi is ezt hittük, de lányunk ráébresztett, hogy mégse Kép

Kangi
kangi
 
 


Kangi!
Köszike! Élvezetes volt! Kissrác valamelyest pótolja RománótKép
B.
beu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?