Új privát üzeneted érkezett!

Mi volt nálatok Mikulásra? Én egyelőre tanácstalan vagy :oops: tudom, hogy holnap van, de nem hogy vegye-e nekik valamit, vagy mi legyen. Jön ma egyik keresztapjuk, és pótkeresztapjuk, lehet egyik Mikinek öltözik :) kivi leszek.

Menü: tegnap húsleves, milánói sertésborda
ma: maradék leves, zöldborsó főzelék.

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Szia! A mieink idén nem találkoznak Mikulással személyesen, max a suliban, mert a páromék munkahelye lefújta a dolgot. Ajándékot kapnak, már csak azért is, mert a nagyok reklamálnák, h a kicisknek miért nincs, már tavaly is kellett :lol:
A nagyoknak ilyenkor adventi zsákot, füzért, stb hoz a Miki, aazaz vmmilyen formátumban minden napra jut egy pici meglepetés. Na, a kicsiknek ilyet még nem csinálok, de szép miki-zacsiban kaptak krémtúrót, Micimackós joghurtot, kis iható gyümi pürét, gyümölcsöt! Különben a nagyok sem csoki mikit kapnak, inkább olyan finomságokat, amit v amilyen fajtát ritkán veszünk, v vmilért jó pofa.
Most az adventi kis ajándékokat egy -egy piros hócsúszkára kötöttem a nagyoknak, rajzoltam rá Mikulást, ha mindent leszednek róla, marad a hócsúszka, az meg úgyis kell :D.
Ilyesmik vannak benne: érdekes toll, ceruza, egy szem csoki, marcipán, nápolyi szelet, rágó, kindertojás, kis bélyegző, stb.
Hát ilyen nálunk....

Reggelre jött meg a Mikulás, nagyon vicces volt, mert Joni a kis cipője mellé tett csomag mellől a cipőjét mentette ki, és hozta :lol:!

ez meg, h nevetős Mikulás napotok legyen!
http://www.youtube.com/watch?
v=TfvbJLEn26U&feature=mfu_in_order&list=UL

Claire
claire
 
 


claire
 
 

 
 

Mi az a hócsúszka, a popsisí? :oops:

Anya volt itt hajnalban, olyan 6óra magasságában, és bekészítette a Miki csomagokat. Minden évben becsempész vmt, most csak véletlen ébredtem fel rá :) Lányok kaptak kis kesztyűt, virgácsot, és egy kis csokit, ami nem ízlett nekik :)
Én is kaptam egy új kesztyűt, tönkrement a régim, és anya talált egy nagyon szupit.
Voltunk kint ma a kertben, kb 5cm-vel lettek magasabbak annyi sár rakódott a cipőjükre.

Olyan szar ebédet főztem ma :( Lasagnet akartam, de vm félresikerült, és nagyon nem lett fini. Ráadásul jó sokat csináltam, hogy holnapra is legyen, uh jól megszívtam. Lányok persze nem ették meg, én nagy nehezen lenyomtam egy tányérral ,hátha az ösztönzi majd őket, de nem. Így jártam, néha kell vm rosszat is főzni.

Boldog Mikit :)

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Szisztok

nekivetültem az ablakpuccnak, olyan szépen süt a nap :lol: Lilinél selejteztem a kacatokat, minik nagyon segítőkészek voltak...
A mikutól kinderes pakkot kaptak, amiben azok a plüss figurák vannak. a csokit úgyis mi esszük meg :oops:
Nálunk az adventi naptárban van 2-3 zseb, amiben 3 ajándék van. Lufik, poharak, meg kanalak, ezek jók a piciknek is..
Na megyek tovább takizni pfúúúújjjj...

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Hali!

Elcsendesedtünk. Mi a helyzet?
Végre sütött a nap. Mondjuk megint esik itt.

Voltunk ma a Simba toysnál. Nagyon cukik voltak a lányok, össze-vissza rohangásztak, minden tetszett nekik, mindent megfogdostak :) végül kaptak egy mini bevásárló kocsit, egy búgócsigát, egy mini laptoopot, amit ha nyomogatnak, állathangokat ad ki, és egy fa építős vonatot, ja meg egy duplo féleséget. Majd elosztjuk, hogy ki-mit ad majd.
Már csak a wow toys-os camping kocsit akarom megvenni nekik, és kész is vagyok.

Eszti megint nagyon kiütéses :( Egyszerűen nem tudom mitől jön ki neki. Ráadásul a krém is lejárt, uh holnap kell felíratnom újat.

Megyek holnap színházba. Madáchba, a Furcsa párt fogjuk megnézni. Felhívott ma egyik barátnőm, hogy kapott 2 jegyet és menjek el vele. Örülök, olyan rég voltam színházba, pedig nagyon szeretem.

Lányok mostanában olyan sokat nevetnek együtt. Elkezdték egymást etetni. Annyira cukin csinálják. Egymás szájába dugják a mandarin gerezdeket, odanyújtják egymásnak az almát, és a másikéból harapnak. Szoktak fogócskázni, bújócskázni. És egyre többet beszélnek. Már mondják, hogy inni, ha szomjasak meg kár-kár, ha varjút látnak, meg hogy hoppá. Nagyon jó ez az időszak, nagyon élvezem, hogy napról-napra fejlődnek, és többet tudnak.

Na, lelövöm magam.

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok.

Háááááát én azt sem tudom már hol áll a fejem. Most már biztos, hogy december 15-én átadják az új házunk kulcsait és az jövő hét csütörtök.
Annyira nagyon izgulok és ideges vagyok, hogy mi lesz utána, meg minden rendben menjen.
Szinte semmire nincs időm, egyfolytában ezen pörgök, azért nem tudok jönni mindig hozzátok, de remélem megbocsátjátok.

Nálunk a Mikulás a piciknek még nem volt felfújva, de megették azért az első Kinder csokijukat, hihetetlen mit cuppogtak össze. Nagyon úgy tűnik, hogy mi viszont édesszájúak vagyunk...de ezt nem tőlem örökölték az tuti. :-)
Botinál viszont most már nagyon nagy volt az izgalom, ez volt tulajdonképpen az első ilyen év, eddig nem nagyon vágta, hogy mi ez a felhajtás. Most már várta, meg az oviba is ment a Mikulás, tetszett neki. Sok ajándékot kapott, szóval most már a Jézuskát várjuk nagyon...vagy inkább az ajándékokat...nem is tudom. :lol:

Levi annyira erőszakos és hisztis, hogy kivagyok tőle néha nagyon. Egyszerűen önkívületig képes ordítani, csak hogy az legyen amit ő elképzelt, tehát legyen kézben vagy játszunk vele meg ilyenek.
Hullámokban ilyen, nem tudom mi szállja meg ilyenkor.

Jaj, most mennem kell....holnap jövök.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Abbey! hócsúszka, igen, nálunk popsitepsi néven fut. Lefotóztam a művet, majd ha letöltöm :oops: felteszem!
Én is pont ma fotózta, le, ahogy Nonó megeteti Jonit, rendesen kanállal :lol: . Nem kérte a kajáját, Jonó meg már megette az övét, nem tudom ezt hogy beszélték meg, de Noni békésen joni szájába adagolta a sajátját :lol: És ők is rengeteget röhögcsélnek, kukucsolnak együtt, meg kergetik egymást, és persze néha marakodnak. A nagyobb ikrek meg mindig kérdezik, h ők is csináltak-e ilyet :) ! Egyébként igen, ez annyira más ikrekkel, még a közeli korú tesókhoz képest is! Nagyon bírom :D.

Ami a kaját illeti,. állandóan kímélőt főzök, mert még mindig itt kering a házban ez a hülye vírus, nem nagy hányással, de hasfájással, öklendezéssel fejfájással köszön vissza. Most enterolt mondott rá a doki néni, már 3 gyerek kapja a nagyok közül, kiakasztó. Ráadásul tele vagyunk bemutatókkal, adventi programokkal, stb.

Jó neked, h így bevásároltál már a kicsiknek, nekem 0 ötletem van nekik, egyszerűen annyi játék van. De azért vmi mégis dukál nekik is....ez a mini laptop jól hangzana, ha tudnám, h akkor nem az enyémet fogják ölni. És még ha a nagyok is kapnának....., akkor hátha mindenki leszállna az enyémről, micsoda ajándék is volna!
:lol: És hányat veszel nekik? egyet kettőjüknek, vagy külön-külön. Pl ilyenből, mint a mini laptop, vagy az autó, mert babából nyilván külön.

Színház: irigy.irigy :oops: azt én is úgy megnézném! Remélem jó lesz, és kikapcsolsz egy kicsit! :D

Szilvi! Hú, ez nagyon izgalmas-! És már most át is költöztök? Nem irigyellek, így karácsony előtt. Nekünk csak a nappali bútorunkra van esély, h elkészüljön kari előtt, egy nagy könyvszekrény sor, és már attól rosszul vagyok, h ki kell a helyét pakolni, és berámolni belé. viszont már úgy szeretném, h meglegyen. Persze ha nem lesz kész kari előtt, annak az az előnye, h később kell kifizetni!
Mindenben van előny :D !
Szóval sok energiát, és kitartás, biztos klassz lesz az új hely!

Drukkoljatok! Holnap, ha igaz megkaják a 15hós oltit!

Claire
claire
 
 


Hali!

Szilvi: huuu, hát nagyon izgis, hogy mindjárt kész a ház, és lehet költözni :) Ha esetleg tudok vmben segíteni majd, akkor szólj nyugodtan!

Játék: ez a lapotop
http://www.jatekshop.eu/elso-laptopom-s ... 9.html/hun
csak egyet kapnak. Úgyis mindig az kell, ami a másiknál van, hiába van kettő belőle. Meg szokják meg, hogy osztozkodni kell. Egyedül babából van 2, vagyis 3 lesz, mert a nagyi vett nekik egy néger babát :)
Nagyoknak láttam a tescoba 2990-ért nagyon jó, 2 nyelven beszélő lap-topot. Sztem érdemes megnézni.

Remélem nem lesz gond Nálatok az oltással.

voltunk ma is baba-mama körön, nagyon jól éreztük magunkat. Ma elég sok gyerek volt, szerencsére mind kislány :) Nagyon jót játszottak a lányok.

Férjemmel hetek óta azon veszekszünk, hogy hova tegyük a karácsonyfát. Én azt preferálnám, hogy tegyük magasra, ahol nem érik el. Szerinte meg a megszokott helyre a sarokba, úgyse mennek oda :roll: Sztetek hogy győzzem meg, hogy a gyereknek az lesz az első dolga, hogy odarohan, és elkezdi lecibálni az égőt meg a díszeket a fáról? Valamint össze-vissza szurkálja majd a fenyő.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


ABBEY! A nagyoknak, már rendes számítógépre van szükségük, mi nem nagy gépet raknánk össze, hanem laptopra gondoltunk. Használtan láttunk jó árban, de nem értünk hozzá eléggé, nem merjük megvenni.
csoki baba: textil és pelusozható? Mert Eszteré, de a kicsik játszanak vel, ami nekünk van, és a dobozán látható egy néger tesó!
Laptop: megnézem., köszi.

Oltás: még prevenart is kaptak, ráadásnak :( .
Ez azért jó, mert ennek 2-3 napig van utóhatása, a másiknak meg 5-28 nap :shock: , hurrá!

Karifa: nálunk azt hiszem tavaly, vagy tavaly előtt volt először, és egy ideig utoljára lent a földön, előtte asztalon volt, és most is ott lesz. Igaz a nappali majdnem közepén áll, és sokáig szoktuk meghagyni, így takarítani is egyszerűbb alatta. Mellesleg még a nagyobbakat is nehéz visszatartani, meg véletlen is leverik, neki szaldnak, egymásra döntik, stb. Igen, így fel kell őket emelni, h megcsodálhassák, de mi így csináljuk!Egyébként z ajándékoknak is jól van hely alatta, szóval én nem bánom!

Claire
claire
 
 


Abbey,
elfelejtettem mondani, hogy én is irigykedek a színházra, mert én is szeretném megnézni ezt a darabot, remélem még 2020-ban is játszani fogják. :lol:
Karifa mindenképpen fent magasan, mert szúr és díszek vannak rajta.:-)
Ja és borulékony. :-)
Köszönöm a felajánlásodat, de csak az lenne segítség, ha a három gyerekre tudnál vigyázni min. 2 hétig. :lol:

Claire,
még mindig nem ment ki belőletek ez a vírus, ez azért komoly...enterolt nekünk is írt ki 1x a dokinéni, hogy vigyük el, ha elutazunk, mert ilyenekre nagyon jó. Szerencsére nem kellett.
Nálunk is nagy pénzköltés lesz Kari előtt, de nem ajándékokra, hanem a házra...:-)

Nem is igazán tudom, hogyan fogom megteremteni a meghitt családi légkört félúton a két ház között??? :shock:
Boti már konkrét kérésekkel állt elő a Jézuskának, neki nem fog gondot okozni, csak az anyagi fele :oops:, de hát mégsem mondhatom neki, hogy az ő ajándéka az új postaláda vagy a kapucsengő, azzal játszhat is :-).
A picurkák ilyet fognak kapni és slussz:
http://www.amazon.com/Fisher-Price-Surp ... B001S1DUVG
már anyósomtól kaptak egy két tagú picit és nagyon imádják, nem találom a neten, nem tudom ide csatolni, de valami ilyesmi csak kisebb:
http://www.jatsszvelem.hu/termekek/fish ... price.html
Ezeket lehet kapni a tesco-ban és most 50 %kal le van árazva...nagyon aranyos játék tényleg.

Fú az oltásokról jut eszembe, hogy nekem meg időpontot kell kérnem a 15 hósra január elejére...

Ma nagyon szupi ebéd volt, tojásleves és túrógombóc.
Nagyon csúszott mindenkinek, még a piciknek is. Örültem.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Színház: jó volt nagyon. Gálvölgyi még mindig CSÚCS! Amúgy mint kiderült ez egy puccparádé volt. Az ELMŰ-nek volt az év végi ajándék partija, darab előtt pezsi, üdítő, pogi, szünetben italok, falatkák, sütik. És még a Dobó Kata is előttünk ült (tudtátok, hogy terhes? de vajon kitől?), még a TV-ben is benne leszünk, mert forgattak vele. A darab elején még az ELMŰ vezérigazgatója beszédet is mondott.

Szilvi: ha 2 hétre nem is vállalom a 3 gyerkőt, de ha SOS kell vk, szólj.
Nagyon jópofák a játékok.

Baba: nem, nem plüss. Műanyag, fürdethető, meg lehet itatni, és ha utána megnyomjuk a hasát, pisil :D

Enyimek is kaptak hozzá prevenart ráadásnak.

Köv oltás nekünk is majd január elején lesz. Nem is tudom mit fognak kapni.

7végén volt a munkahelyemen Mikulás party. Elfelejtettek meghívni. Eléggé rosszul esik, mert szerettem volna elvinni a manókat.

Jó éjt!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Hali
Lili tegnap hányt, ma még a széntabit is kifosta :cry: Elegem van ezekből a rohadt vírusokból! Tudják jól az oviban, hogy itthon vagyok, nem mondanák, hogy fogd otthon a gyereket, mert tombol a járvány :evil: Ha a 2 kicsi elkapja :x


Mindenki nagyon szupi ajándékokat választott! Én még találtam egy marha jót, nekem legalábbis nagyon tecc:

http://fantastictoys.hu/szabadido-sport ... e?sef=hcfp

itt amúgyis olyan klassz dolgok vannak sztem!

Szilvi
nem irigyellek! sok-sok erőt az elkövetkezendő hetekhez!! :)
Abbey
színház de jó lehetett!!

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Szivvi: na, mi lett? Lili jobban van, manók elkapták? Remélem nem, szurkolok!

Voltam ma megint suliba. Jellemzően a lényeg az utolsó 30 percben volt, amit ledarált, és k-ra semmit nem értettem meg belőle :evil: mindehhez végigültem előtte 4,5 dög unalmas órát éhesen.
Reggel nem szólt a vekker (egyszerűen nem értem miért), 1 órával elaludtam, uh 7:48kor ébredtem, és 8:30-ra kellett a keletihez érjek... végül csak 5 percet késtem.
Ja, és éjjel férjem 3ra ért haza, lányok nyűgösen aludtak, uh dög fáradt voltam.
Ja, és a reumám megint tombol, jobb kezem mozgásképtelen, a jó kis TB-s kézrögzítőmet meg a tesóm elkeverte.

De, hogy jót is írjak. Megvettük a kamerát a férjemmel. Végül panasonicot választottunk, és 79e ft volt :roll:

Ja, meg új keletű dolog. Lilu elkezd ordítani, ahogy este kimegyünk a szobájukból. Nem értem mi lelte. Vajon sztrájkol, fél, vagy mi ütött belé? 20 percig sírt, szívem szakadt meg, de nem mentem föl :oops: tegnap úgy aludt el végül, h bent ültem a kanapén, de úgy meg Eszti nem aludt, hanem dumált. Uh tanácstalan vagyok. Nem akarom, h féljen, és azt higgye, h cserben hagyom, de azt sem, hogy rászokjon, hogy nem alszik egyedül.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey! ez a reuma szörnyű, és az is, h semmit nem tudnak kezdeni vele! :(

Kamera: nagyon komoly, remélem sokáig örültök majd neki!

Szerintem Lilu fél, nem fog hosszútávon rászokni, vannak ilyen periódusok, én a nagyokat is szoptattam éjjel, nem hagytam sírni, sőt, most is eőfordul, h rosszat álmodik, vmejy, sír vagy átjön, de azért alapból mindegyik el tud aludniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (én is, lásd zárójel előtti sor :lol: ) Rövid távon lehetnek macerás szokásaik, de nem fog az egyből rögzülni, meg minél nagyobbak, annál inkább meg lehet velük beszélni!

Szilvi! Szegény gyerek, rohadt egy vírus ez, remélem hamar átmegy, rajtatok. Most az enyémek enterolt szednek, mert ez több felvonásban tör rájuk, hasfájás, stb visszatér.
FOntos, h egy darabig ne adj neki tejet, mert átmeneti laktóz intoleranciát okoz, és a tejtől újra fáj a hasuk, a dög meg nehezen ürül ki........................................................................................

kicsit álmos vagyok........Claire
claire
 
 


sziasztok
Emi még tartja magát, Tegnap Oli hányt, apjuk hasment, elájult->mentőt hívtam, annyira megijedtem...Lili jól van, hajnalban meg én kerültem sorra...fax kivan, jövök ha kikeveredtünk.....

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Szivvi,
nagyon sajnálom, hogy veletek is ez lett. Nem is értem milyen vacak ez.
Férjed miért ájult el? Annyira hasmenése volt??? :shock:
Reméljük Emi erős csaj és ő megússza, bár ha ennyire ragályos, akkor nem valószínű...de drukkolok. :cry:

Abbey,
gratulálok az új kamerához, készítsetek vele sok jó kis videót.

Nálunk most megint csak a szokásos fuldoklás megy Botival...megint elkapott valami felsőlégúti cuccot és két orrfolyós nap után már jött is a köhögés. Szörnyű éjszakám volt, nulla órát aludtam, egyfolytában figyeltem, hogy lélegzik, meg vártam a 2 órát, hogy puffolhassunk neki...lázas is volt. HAjnalig bírtam, akkor megint rájött egy köhögő roham, akkor úgy döntöttünk férjemmel, hogy beviszi a Madarászba, hogy megnézzék. Kapott szteroidos kúpot és 1 órán belül 4x puffoltatták, amolyan sokkolásszerűen, aztán nagy nehezen hazaengedték, de csak mert már volt ilyenünk és van Babyhaler-ünk és mi is tudjuk puffoltatni. Reggel óta estig óránként kellett neki adni a puff-ot (hörgőlazító inhalátor), most éjjel már 2 óránként.
Szörnyű gáz dolog ez is, de remélem kinövi ezt a hajlamot.
Én már nem viszem idén oviba az tuti. Bár már amúgy is csak a jövő hét van, aztán bezár az ovi. Szóval kivagyok én is.

Amúgy mit adtok ezeknek a törpéknek, ha hánynak? Ők is diétáznak? Krumpli, rizs ilyenek?
Claire, anyatejet sem adtál nekik?
Mit mond az orvos, mi a neve ennek a bélcuccnak?

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Szivvi: szörnyű. Jobbulást! Férjeddel mi lett, kórházba vitték?

Szilvi: hát Nektek se sokkal jobb :( Szegények. Nektek is jobbulást!

Amúgy éjjel nekünk is überkaka volt. minden órában felkeltek. Uh én is alig aludtam. Telihold van, lehet az zizzentette meg őket.

Jó éjt!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok!
akkor én azzal a néhány ébredéssel nem is szólok, meg h nehezen aludtak el. Persze tegnap amúgy is ügyeleti rendszerben működtek: reggel Nonó kis szopival visszaszundított egy picit. Aztán átsétáltam az összes gyerekkel misére Óbudára, azalatt Joni elaludt. Mise után kajáltak, hazafele a kocsiban Nonón elaludt, és képzeljétek, 4órát aludt :shock: !!!!

Vírus: nem emlékszem, h mondta volna a nevét, vagy csak nem jegyeztem meg :oops:! Úgy látom, h a tejmentes diéta és ez az enterol használ. (5nap, 2x1 tabletta vagy por, recept nélkül).
Törpék: anyatejet kaptak ugyanúgy, de az tök más, ez a tehéntejről szól. egyébként talán pont a szopi miatt, nekik nem volt vészes, csak Nonó hányt, ő is csak 1x, inkább némi hasmenés, de nem volt kritikus. Különben őket is lehet diétáztatni: krumpli, répa, rizs, sütőtök esetleg, reszelt alma, stb. Meg mindig itthon nyögött vmelyik nagy, így ők is kb diétás cuccot kaptak.

férjed? Többiek? hogy vagytok?
A karácsony még mindig darabokban, holnap hozzák a nappali bútorunkat, ami tök jó, csak rengeteg pénz, és rengeteg pakolás!

Megyek, mert kicsik alszanak, muszáj pakolnom! claire
claire
 
 


Kezdem úgy érezni, hogy itt félelemről szó sincsen, simán hülyét csinálnak belőlem. Bent ülök, erre röhögcsélnek, játszanak, mondom nekik, kijövök, ha nem alszanak, 3szor rájuk szólok, kijövök. Nagy bömbi, 5 perc után vissza, újra röhögés, és játék.Megint kijöttem, most meg 2en játszanak tovább. Uh sztem simán próbálkoznak, és feszegetik a határokat.

Mi lesz a karácsonyi menü?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Hali!

Hová tűnt mindenki??? Elkezdődött a Karácsony előtti takarítás/pakolás/rendezkedés?
Én is csinálgatom, de szerencsére nem vészes a helyzet, uh nincs sok pakolni való.

Azért jellezzetek, h jól vagytok-e. Szivvi?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


sziasztok
javulófélben...Emikém fostoskodik, nem vészes, napi 2 toj, bár elég híg...adok neki smectat, felét issza meg a drága :( nem tudok neki nem adni tápszert :( este megenne az ágyban :roll:
nem tudom mi legyen...tegnap üres rizst adtam ebédre, hát evett vagy 3 szemet és utána aludt 1 kemény órát...
annyira elhagytam magam :cry: pedig nyakamon a karácsony, kéne szervezkedni, vásárolni, miegymás...Takarítás nagyjából kész.

Szilvi
hogy van Boti??

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Szivvi, sztem ajd neki nyugodtan amit kíván. Nekem kimondottan azt mondta a dokinő, hogy együnk, együnk és együnk, mert azzal gyorsabban ürül, diéta mellett hetekig is eltart, és vissza-vissza tér. És a Smecta port szedjük mellette. Amíg van hasmenés, napi 3, utána még 1-2 napig 1. Én is adtam nekik ugyanúgy enni, húslevest, tésztát, meg mindent amit eddig is ettek. És tápit is ugyanúgy kaptak.

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok!
Karácsonyi takarítás :lol: hol van az még! Viszont Abbey, jöhetsz pakolni, ha otthon kevés van :D Tegnap tegnap meghozta az asztalaos a nappaliba a szekrényt, amit 15 éve tervezünk...
Még lesz egy kis utómunkálat januárban, mert vmit elszúrt, de be lehet pakolni. Így előző este-éjjel a helyéről pakoltunk ki, most meg bele kéne költözni :roll: meg fogom számolni, h hány könyv...
tegnap d sporttánc főpróbára vittem a gyerekekekt, m a amunkahelyemen voltnk karácsonyozni, mindennapra jut vmi extra

Vírus: enyémek is kaptak enni, de amikor benne voltak, nem tudtak nagyon. A tejre mondta a dr néni, h ne!!!!

Karácsonyi menü: nálunk elég hagyományos szokott lenni,,,, halászlé sztem lesz most is, de rántott hal nem biztos, ottt lehet, h vmi ragu féle, mlg bizonytalan, ls persze beigli,,,

C
claire
 
 


Hát lányok, jól kikaptam vmt... reggel arra keltem, hogy annyira szédülök, hogy képtelen vagyok fókuszálni, ami most se túl jó. Majdnem beestem a gyerek ágyába, majd kifele az ajtónak mentem majdnem neki. MEgpróbáltam visszafeküdni, de annyira szédültem, hogy képtelen voltam még a fejem is megemelni. A helyzet nem sokat javult, uh felhívtam a háziorvost, aki mondta, hogy valószínűleg elfeküdtem a nyakam, ami elnyom vm artériát, uh ezen nem tud segíteni, csak beutalni a kórházba, ahol 5-6 napig infúzió :shock: egyelőre a B tervet választottam, felír vm gyógyszert, ami vagy segít vagy nem. (szerinte az esetek 90%-ban nem szokott :( )
Délután elmegyek gyógymasszőrhöz is, hátha segít. Szurkoljatok!

Na, megjött a férjem a papírokkal, még mentőbeutalót is küldött, azt mondja nagyon nagy lehet a baj :shock: férjem szerint túloz.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Na, mégis sürgősséggel beküldenek a kórházba :( Nagyon félek, szorítsatok értem kérlek, hogy csak vm banális semmiség legyen!!!!! Ráadásul anya külföldön van, csak szombaton jön haza, nagyon-nagyon szomorú vagyok :cry:
Megyek, bepakolom a táskát.

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey
uramatyám :cry: Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Nekem ilyen szédülés akkor volt, amikor a fülemben volt vmi gyulladás. Nem is fájt, csak szédelegtem..

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Bent tartanak ejszakara,nagyon odavagyok :( pedig mar sokkal jobban vagyok,de nem mernek hazaengesni. talan holnap hazamehetek,de akkor is csa hetvegere. Nagyon kedves volt a haziorvos meg minden, de lehet kicsit tulreagalta. 10fos kortdre
abbey
 
 


Folyt. tesom telojarol tudok most irni. Nem is ertem mert nem nezik meg a fulem. Talan majd holnap.Nagyon hianyoznak a lanyok!
abbey
 
 


Sziasztok!

Abbey!
Jajj!!!Nagyon sajnálom!!!!!!Remélem,tényleg csak elfeküdted és hamar rendbe jön!!!Kitartást kívánok a bentléthez!!!!!Apa van a lányokkal?

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Abbey
mit mondanak??? az utolsó mondat, hogy 10 fős kórteremben vagy? :shock:

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Jelen. Igen, bocs, csak nehéz volt írni a telefonról. 10főskórterem, 60 és a halál közt... nagyon lehangoló. Senki nem mond semmit, vettek vért, kaptam gyógyszeres infúziót, egy örökkévalóság volt mire lecsöpögött. Borzasztóan hiányoznak a lányok, annyira sírhatnékom van, egész délelőtt bömböltem :(
Holnap lesz CT, EEG, nyaki uh és pszihológus. Ha minden ok, akkor éjjelre elengednek, de reggel vissza kell jönni :(
Igen, apa van a lányokkal, bírja a gyűrődést. Behozta a netbookját, most azon tudok netezni. MOst volt bent nálam egy kicsit, addig tesómék voltak a manócskákkal.
Imádkozzatok Ti is, h mehessek haza!!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Hűű Abbey, nem lesz egyszerű menet :( nagyon drukkolok, hogy mihamarabb rendbegyere!!

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Itthon vagyok!!!!!!!!!!!! :) juhuuuuuuuu
Reggel 8ra kell visszamennem, és egyelőre 2 előtt nem akarnak kiengedni, de majd kitartóan próbálkozom. Reggel levizitelnek, megkapom az infúzióm, pihenek kicsit, és elvileg utána jöhetek haza. Kanül a kezemben, az kicsit fáj, és nagyon megnehezíti a lányokkal való létet. Keddig kell bejárnom.
Mai vizsgálatok: kopony CT, nyaki doppler UH, EEG, szemészet. Minden negatív, uh valószínűleg egy vírus húzódott az egyensúlyközpontomra, ezért is kell bejárnom az infúzióra, hogy kimossák a buksimból.

Éjjel szinte semmit nem aludtam, 100szor inkább újszülött osztály, mint ez a hely. Komolyan, még ott is többet tudtam aludni. Uh le is fekszem, mert reggel még nem tudom hogy megyek be. Ha jól leszek, autózom, ha nem még nem tudom.

Szivvi, ti meggyógyultatok?
Szilvi, hogy áll a költözés?
Clair, pakolás?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Jaj, Abbey :shock: remélem az ünnepekig helyre jössz!!!

Most próbálom az új szekrénysorba bepasszírozni a könyveket...
Szinte minden napra jut vmi bemutató a gyerekek különóráin, közben össze kéne hozni a karácsonyt, és mi elég sokfelé ajándékozunk is...
van néhány eü dolgunk is, és persze a hétköznapok tennivalói nem szűnnek meg. Hát így állunk mi.


Claire
claire
 
 


Ma rosszabbul vagyok :( Nem tudom merjek-e holnap szólni. Fosok, hogy bent tartanak.
Holnap lesz egy fülészet, aztán nem tudom hogyan tovább. Már azt se tom hova adják az infúziót. Eldurrant az egyik vénám, a másik meg duzzadt... :? kukim ki van.

Claire, hajrá!

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbeey! Nem túl bíztató! Hogy vagy ma? Melyik kórház?
Családod, lányok hogy bírják?

Köszi, könyvek bepakolva, nem kis küzdelem árán, rom eltakarítás folyik , karácsony a nyakamon. Ma letdtk az úszó bemtatót a középsőknek, Dávid újra itthon, újra hasfájós, hányós, Ábelnek meg gyökérkezelni kell egy maradó fogát, 13 éves!!!!Hócipő effektus....

Komolyan a két minivel a legkönnyebb
Claire
claire
 
 


No, ez persze túlzás, ert ők meg napok óta csinálják este a fesztivált, akkor is, ha jókor és eleget alszanak du. És mindegy, hogy hol altatom őket, nappali vagy saját szoba....
claire
 
 


Abbey
jajjj remélem mára jobban vagy!!! Mi volt?? Csajok hogy bírják?

Claire
sajnálom a hasfájást :( fog :cry:

Nálunk is csupa jó...anyukámnak találtak vmit mammográfián, vettek mintát, csüt lesz meg az eredmény..Tesóm pár hónapja munkanélküli, napi 5 cv küld, aztán semmise :( meghalt egy kollégánk, állítólag kicsinálta a cég :cry:
nyakamon a karácsony, apjuk sztornózta az ajit, amit kigondoltam neki....
ma kekszet sütök az óvónőknek, délután kézműveskedés lesz közösen szülők-gyerekek.

Szilvi
hogy álltok??? BOTI JÓL VAN?

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Hello!

Látom mindenki kínlódik :(

engem kiengedtek, megkaptam a záróm. Januárban lesz MR vizsgálat, febr-ban kontroll a neuron. Közben intéznem kell a mandula kivételt :( krónikus mandulagyulladásom van, muszáj kivenni őket. Púp a hátamra, újra kórház, fájdalom.

Lányok jól elvoltak apjukkal. Anyuék dolgoznak, bent sem voltak nálam a kórházba, itthon sem tudtak besegíteni :( Záró szerint idegi kimerültség és egy vírus okozta ezt a mizériát. Kérjek több segítséget, aludjak többet (ha-ha-ha...), legyek kevesebbet a lányokkal, mert szó szerint az idegeimre mennek.
Férjem itthon van karácsonyig, holnap megy csak be. Remélem nem tartják bent, ő meg nem lesz olyan hülye, h önként bevállalja, mert nincs kedvem visszakerülni és bent karácsonyozni.

abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok.

Abbey,
Úristen, mi történik veled??? Mondjuk az valóban igaz, hogy az ideg dolgok nagyon durva dolgokat képesek művelni az emberrel, de ez tényleg intő jel, kicsit muszáj lazítani. Nekem is mindig jelez a szervezetem, de szerencsére nem ilyen durván. Nagyon sajnálom, hogy ilyen szarságokon kell átmenned...pont Karácsony előtt...hihetetlen. A mandula sem lesz egy leányálom, de ha túl leszel rajta, akkor viszont hosszútávon megéri, mert nem lesz állandóan ilyen torok problémád.
A kórházban meg ne tessék sírni-ríni, hanem tessék pihenni!!! :-)

Szivvi,
remélem már minden rendben veletek gyomor-pocak tájon. Anyukádnak nagyon-nagyon szorítok, hogy semmi rossz ne legyen. Anyumat csak visszahívták egyszer, de már attól is frászt kaptam, de ha bármi van inkább időben fedezzék fel, mint későn. Nem?
Ahogy olvasom neked is megvan mindig az épp aktuális nyűgöd...pedig milyen jó lenne az édes semmittevés...:-)
Köszönöm Boti jól van már, elmúlt neki ez a bronchitis, mint mindig, de most a dokinéni mondta, hogy mivel ez már a 4. ilyen szeptember óta, beutalt pulmonológiára, holnap megyünk délre, hogy megvizsgálják miért jönnek rá ezek a hörgőgörcsök minden alkalommal. Remélem valami olyan dolog amit ki fog nőni, de azért már ideges vagyok, szeretnék túl lenni rajta.

Amúgy meg örülök, hogy lyuk van a se..emen, de komolyan. Annyira szívás most ez a költözősdi, tiszta logisztika 3 gyerekkel, főleg két ilyen picivel. Nem gondoltam, hogy visszasírom az ikerterhes költözés...:-)
Hulla fáradt vagyok, egész nap ganézzuk a házat, meg pakolunk, meg szerelünk, de Karácsonyig nem leszünk még ott sajna...nem jön össze, összecsapni nem akarom ezért. Szépen fokozatosan haladunk. Csak arról nincs fingom sem, hogy hogyan állítsam fel a fát majd, amikor nem is ott lakunk, de ide már nem fogok fát állítani...elvégre díszítve nem lehet szállítani.

Na jó eldugulok, mert hulla vagyok, megdőlök, remélem kölkök kímélnek ma éjjel...lécci,lécci...

Mindenkinek puszi.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Abbey! Ez durva! És Te is úgy érzed, h ennyire megterhel a két gyerek?

Szilvi, meg tudlak érteni, képtelenség, h mit lehet össze paköoéyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na, ennyit a fárdadtságról, kicsit beleszundítottam :oops: :lol:

Kivizsgálás :cry: de hátha mondanak vmi értelmest!

Nálunka középsőknek most volt allertgia vizsgálata, kiváncsi leszek!

Végre elaludtak, most megyek!
claire
 
 


Szilvi: jó, hogy jöttél! Hát nem irigyellek. Mondanám, hogy próbálj kicsit visszavenni, pihenni, nehogy úgy járj, mint én. :? De ha túl lesztek, végre saját ház, saját kuckó, nagyon jó lesz majd! Remélem Botival minden rendben lesz, majd írj, hogy mi volt!

Szivvi: nagyon remélem anyukádnál minden rendben lesz!

Claire: hát, mostanában nagyon nehéz velük. Álló nap csak a hiszti megy, soha semmi nem jó. Alig esznek, éjjel folyton kelnek. Éppen senki nem ér rám, senki nem segít. Férjem korán megy, későn jön. Szóval az utóbbi idő eléggé kimerített. Meg ugye itt volt ez az esti elalvás mizéria is.

NA, megyek, mert megint ordítanak...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey! az esti altatás nálunk is gáz, amúgy szerencsére nem , nagyon jól bírják a gyűrődést, ma is elvittük a nagyokat úszni, aztán fodrászhoz, ők meg olyan jól voltak!
biztos a lányaid érzik, h nem minden OK, ráadásul amikor fáradt vagy meg ideges, akkor a te tűréshatárod is lejjebb megy, szóval ördögi kör, nagyon sajnálom. Fontos, h tudd, h ha nem megy minden előírásosan, akkor is jó anyjuk vagy, ne görcsölj rá, hátha ettől ők is lazulnak, lenyugszanak egy kicsit!
Az ünnepek alatt csak lesz a családod, próbálj pihizni, kikapcsolni!
És légyszíves szólj utána, ha tudok segíteni. (jan3tól újra tanév, ha az segítség, lehet olyat csinálni, h idehozod kicsit az ikreket pl délelőtt, ha vmit el kell intézned, találunk rá megoldást!) Vagy eljössz vagy elmegyek, mindegy, ami kicsit segít! Itt lakunk közel! Tudom, ez nem nagy segítség, de ha úgy alakul , talán ez is segít kicsit, az meg jót tesz, kicsit talán oldja a stresszt!!!
Megyek alszom egyet, mielőtt felkeltenek!
Meg kell simítani az idegeimet, holnaptól az egész banda itthon van. Szeretném, ha ez csak öröm lenne, max sok munka hozzá, de amikor hülyén viselkednek, akkor nem az, és nem szeretném, h azt várjam, h kezdődjön a suli!!! (mert amúgy meg imádom, ha itt vannak testközelben mind). Tyúkanyó :lol:

Claire
claire
 
 


Sziasztok
végre nekem egy jó hír, anyum lelete negatív. köszönöm szépen a drukkokat, jól esik így ismeretlenül!!!!!

Abbey
mandula :( idegkimerültség :cry: én sosem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz....komolyan napi 16 órát dolgoztam "fénykoromban", de akkor nem voltam ilyen fáradt...és ez már olyan zsigeri fáradtság...de ezt dobta a gép....nekem sem segít senki, így kari előtt a férjemnek se jutott eszébe, hogy csak elmennék egyedül vásárolgatni...olyan nyűg 2 gyereket cincálni....

Szilvi
mit mondtak a pulmon???

Claire
várod a sulit ez jó :lol: bocs, tudom nem vicces :oops:

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Szivvi: de örülök, hogy minden rendben anyukádnál! :) Végre valami jó hír.

Claire: köszönöm, nagyon aranyos vagy. Majd mindenképp hozzunk össze egy talit, jó lenne már.

Megmondom őszintén én sem gondoltam volna, hogy ez ennyire nehéz lesz. Komolyan, most totál úgy érzem, hogy egy olyan szélmalomharcot vívok, aminek sose lesz vége. És nyilván a lányok is érzik, hogy türelmetlenebb vagyok, és nyűgösebb, de most tényleg úgy érzem, hogy a kapacitásom végére értem :(
Én vagyok ennyire alkalmatlan erre???

Elindult Eszti szemfoga... hát no comment. Asszem ez viszi a pálmát eddig. Először fordult elő, hogy napközben is nurofent kellett adjak neki.

Annyira vártam a Karácsonyt, és most úgy érzem erre sincs kapacitásom. Holnap végre jön anya, uh lesz egy szabad délutánom. Fodrász és Vörösmarty téri vásár van betervezve. Remélem kikapcsol kicsit.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey! nyugi, csak fáradt vagy, és ne feledjétek, az év legsötétebb napja van! Egyébként biztos, h nehéz elsőre ikrekkel, egy kicsit még bárhogy magával visz az ember, figyel a kinjaira, stb, de kettővel ez nem uaz. Ez a várom a sulit, tényleg nem vicces, és alapból tökre szeretem, ha itthon vannak, az sem zavar, h nyüzsögnek. Csak hát vannak elvárásaim, lehet, h túlzottak, nem tudom, de nekik megh ezt dobta a gép :DSzóval azt gondolom, h az ő korukban már fel kell tudni venni a ritmust, és ha az ember azt mondja, h ha együtt akarunk szeretetben karácsonyozni, ahhoz hozzá tartozik, h együtt készülünk, segítünk egymásnak, nem szivatjuk a többit, nem vágunk pofákat, ha van egy kis feladat, akkor ezt veszik, és megcsinálják. És időnként igen, de vagy nem mindegyik, vagy este agyoncsapják az egész napot vmi hülye veszekedéssel, stb. :(
És néha már úgy haragszom magamra, h nem értékelem őket kellőképp, meg tudom, h más gyerek ennyit sem csinál otthon. Ja, meg én is fáradok, ma pl úgy ordítottam Ádámmal, mert kiborította a levest, az ölébe, rá a pad ülőpárnájára, amit most mostam ki és húztam vissza :oops: na, ilyenkor érzem úgy, h nem győzöm, mert amíg a lakás egyik felében megcsinálok vmit, addig ők a másikban épp taccstra teszik, persze inkább figyelmetlenségből, mint direkt, de ettől még kiakadok!
És én nagyon szeretek"bütykölni", kézzel készített ajándékokat csinálni, díszíteni a lakást, na, erre idén szinte egyáltalán nem futotta, és ettől szomorú vagyok! Persze tudom, én nyomattam ezt a könyv szekrény témát, lehet, h hagyni kellett volna januárig, de már olyan rég halogatjuk!
Ma legalább a takarítást le akartam tudni, de nem jött össze, még annyi rámolni való volt, párom lement még vásárolni, de közben dfektet kapott, szóval volt műsor rendesen....
na, ezt most jól ideömlesztettem, uncsi vagyok!

Szivvi :D no, ez tényleg egy láényeges hír! hurrá! gondolom felér egy karácsonyi ajándékkal!

Abbey! Tali OK! :D
Szemfog: Jonié is jön :roll: közben hat azért az oltás is nekik, így néha rájuk tör a nyügi, de egyébklnt nagyon kis jók!

fodrász: én is voltam múlt héten, tegnap meg elvonultam 6 gyerekkel, 4nek nyirattunk, el tudod kézelni??? :roll: :D
Szerencsére a fodrász egy volt suli társam, 4 hasonló korú kölyökkel!!! :)
amíg vágta őket, kisétáltam a kicsikkel a Fő térre Óbudán, zajlott az élet a kori pályán , hangulatos volt!

Claire
claire
 
 


Sziasztok.

Abbey,
igaza van Claire-nek, hogy ne vedd magadra a dolgokat. Nem te vagy szaranya, csak emberből vagy és te is elfáradhatsz és a tűrőképességed végére érhetsz. Ha tudsz sírni, az nagyon jó, mert azzal le lehet vezetni mindent.
Most leírom, hogy tegnap mit adtam elő bent a Dózsa Gy. útnál: nem írnám le, de mivel szerintem azt hiszed, hogy mindenkinek mindig minden szupi és csak neked nem, leírom:
Interneten rendeltem egy cuccot, amiért a D.Gy. útra kellett bemenni, ezt meg is tettem délelőtt Botival, de az utcán állt a sor, mert mint kiderült, az üzlet kb. 2 m2. Kiakadtam és eljöttünk, mert nagyon hideg volt és Boti sem bírta már. Mondtam, majd délután bejövök érte. Így is tettem, elmentem délután először az IKEA-ba visszacserélni dolgokat, majd be újra ide. Na itt nem lehet parkolni, de én nem szabályos ember vagyok, mentem 100 kört, mire végre találtam egy szűk helyet, örültem, mint majom a farkának, megnéztem a parkoló órát, hogy biztos nem kell már 6 után fizetni és bementem az üzletbe, ahol 10 percet töltötte, el. Jövök ki és nagy boldogan beülök a kocsiba, mikor meglátok az ablaktörlőbe tűzve egy csekket. Közterületesek 5000 ft. Na ott nekem elszakadt a cérna, hívtam a férjemet és úgy ordítottam szegénynek a telefonba, persze nem vele kiabáltam, de az egész utca visszhangzott tőlem, az emberek csak néztek, de leszartam. Azért büntettek meg, mert a bal oldali kerekem fele belógott a járdára festett fehér vonalra. Na szóval, lehet, hogy ezen normál esetben, csak káromkodok egyet, de most, hogy ennyi teher van rajtam és kimerült vagyok, úgy őrjöngtem, mint egy hülye. Hazáig bömböltem a kocsiban ezen az igazságtalanságon, de végül is segített, mert oldotta a feszültséget.
Az igazságtalan része csak az egyébként, hogy tőlem 10 méterre állt egy autó rokkant igazolvánnyal a sarkon a járdán, feltartva a gyalogosokat, meg mindenkit, őt nem büntették meg, na milyen világban élünk........az ilyet én nehezen tudom megemészteni.
Szóval ha tudnál kicsit gőzt kiadni, az jó lenne szerintem.
Amúgy a fogzás nálunk is megy nagyon, mindenféle fogunk jön, semmi szabályosság nincs a sorrendben. Levinek a kakija is olyan fogzós, minden reggelre nyakig kakilja magát, aztán napközben semmi. Szonjus is szokta, szóval minden reggel seggmosásokkal kezdek, csipával a szemeben matatok a kakában...szuper, kicsit öklendezek is. :-)

Szivvi,
nagyon örülök, hogy Anyukáddal minden rendben.
Botival most még nem volt semmi a pulmo-n, mert mondta a doki, hogy beszéljük meg, hogy már most elkezdjük a megelőző kezelést vagy várjunk még. Közös megegyezéssel még várunk, két hónap múlva kell visszamenni, akkor lesz egy allergia vizsgálat és meglátjuk, hogy hányszor ismétlődik még ez a fulladásos köhögés, addig meg puffoltatni kell ha ilyen van. Nem akartam rögtön gyógyszerezni, mert azt folyamatosan kell minden nap szteroiddal nyomni, azt meg még nem látom indokoltnak, de a doki sem, csak ugye nekem kellett döntenem , hogy vállalom-e, hogy ha beteg lesz, akkor megint puffoltatni kell, meg esetleg kórházba vinni, de inkább egyelőre.

Na eldugulok, mert litánia lett, majd jövök...

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Sziasztok Lányok!

Szeretnék Nektek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT és MÉG BOLDOGABB, GONDMENTESEBB, BETEGSÉGMENTESEBB (úgy gondolom betegségből idén mindenkinek bőven kijutott) ÚJ ÉVET kívánni! Na tehetitek, pihenjétek ki magatokat az ünnepek alatt!

Andi
lotion
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?