Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi: köptetőt egyébként sem szabad lefekvés előtt adni, mert köhögtet, reggel add, meg délben, éjjelre meg kend be a hátát baby luufal vagy valami hasonló légzéskönnyítővel. Este adhatsz még calciumot, ha van ampulla itasd meg vele, ez is csökkenti a köhögési ingert.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Reggel is lázas volt,popóban 39.8-at mértem 7-kor :( Éjjel kétszer keltem hozzá,beállítottam a telefont ébresztőre,és fél2 körül kapott még panadolt.Amúgy végigaludta az éjszakát.Az elöbb tüsszentett kettőt,még nem folyik az orra,de tartok tőle,hogy az lesz belőle.Avathatjuk fel az új porszívót.

Zsófi,és végül melyik probiotikum lett?Nekünk dokibácsi azt mondta délután 5-ig adjam amikor köhögtek a köptetőt,szerintem add,nehogy visszatapdjon,de tényleg ne éjszakára.

Timi,sajnálom,hogy így alakult,apa mondta mégis jobb lett volna maradni,mert ahogy lejjebb ment a láza,már nagyon jó kedve volt.Mindegy,szerintem így jobb volt,az estimesét már én olvastam nekik.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: ne sajnáld, bepótoljuk! :wink: Remélem hamar meggyógyul Noncsi!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Jó reggelt!
Laura ébresztett 8-kor, Réka 8.45-kor
na ennyit a kelésről
de Laura 2-ig nem engedte, hogy letegyem a nyakamból, úgyhogy ember tervez, gyerek végez

Nyulasz! szegény Nonó remélem nem lesz komoly

Nálunk Laura tegnap este kezdett köhécselni, nem tudom mi lesz a vége
de a múltkor ugye hidegen itta a kubut

Móni
KépKép
reunion
 
 


Dolgozó nő, alvó nő... és hol van anya és a tanuló? Jaj nekem ez sok. Nem beszélve a háztartásról. Na mindegy is.

Zsófi, nekem is ismerős ez a dolog, nálunk is a hátra, mellkasra kent Beby Luff jött be. Meg a párásítás sem ártana, de az mindig elmarad :oops: Jobbulást Nektek!

Nyuszi, szegény Nonó! Remélem a magas láz gyorsan legyűri a betegséget, nálunk az mindig szokott segíteni. Jobbulást neki is!
Tanulás érdekes nálam is, de meglepő, néhány dolgot még meg is tudok jegyezni :roll: :lol: Szerencsére tesztes a vizsga, de azért abba is rendesen bele tudnak kérdezni. Az előző kettő, amit elvileg tudtam, abból is az egyik csak 88%-os lett (a másik 96 :oops:). Ebből mi lesz? Még azért lenne mit átolvasnom, de délelőtt szomszédoltam, délután meg Mikulásozni megyünk. Aztán pakolni kéne nekik, magamnak jövő hétre előre... tanulás mikor????

Ja a szomszédolás azért nem véletlen volt, mert amúgy ilyen extra esetben nem barátkoznék, de a csajszi 35 hetes ikerterhes (két csajszika ott is), és már nem ártott már áttolnom a babakocsit, a hordozót meg egy zacskónyi mini ruhát hozzá. Persze a félsz is bennem volt, hogy megszül (benne nem :lol: ), meg üzleti szempontból sem ártott így karácsony előtt.

Még próbálok jönni, de most altatni megyek.

Babus, rendeltél már a játékos honlapról? Mert kinéztem valamit. Talán még nem késtem el.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: nagyon jól csinálsz valamit, hogy ennyi minden belefér! Tudom, muszáj, de akkor is! :wink:

Zsófi: jó kis estétek volt akkor, felénk csak délután volt nagy köd, este mikor jöttem haza már nem, viszont esett az eső.

Mi délelőtt anyósnál voltunk, ebédre is, fél 1-kor jöttünk haza, így 1 órával később feküdtek le, ami Alexát olyan szinten megviselte, hogy a lilulásig hisztizte magát. szegényt annyira sajnálom ilyenkor, mert tudom, hogy a fáradtságtól ilyen és elaludni is alig tud, ilyenkor csak a vállunkon alszik el, ott is hüppögve. És keltenem kell őket, mert megyünk másik mamához is, mert várja őket a mikiajándék. Anyóséktól tök jókat kaptak -persze kértem, hogy ne vegyenek játékot, mert most volt szülinap, jön a karácsony, meg egyébként is annyi lom van már itt és semmivel nem játszanak, de talán ezek most betaláltak. Kirakót kaptak, könyvet meg xilofont. Nálunk nem szokás játékot adni mikulásra, de a csokit megtiltottam (persze, hogy az is volt a csomagban :twisted: ), de így nem szólhatok a játék miatt. :? Na mindegy, végülis a nagyszülők azért vannak, hogy elrontsák az unokákat. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, az enyémek már teljesen rá vannak izgulva, hogy csokit kapnak a Mikutól :shock: Én se csokiztattam őket soha, mégis meg vannak vadulva érte :(
Épp most számoltuk tesómmal, hogy bírom. Napi 18 órát pörgök pillanatnyi megállás nélkül, 6-ot alszok - jó esetben. Viszont ha mégis egy pillanatra elfeledkezem magamról, és lecsitul a pörgés, akkor abban a pillanatban bealszom.

Zsófi, de jó lehetett apával kicsit kiruccanni! És de jól esik, hogy eszedbe jutottam a Metro-nál. Köd ide vagy oda, a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat. De tudom, tőlünk Győrig az út iszonyat kiképzés még köd nélkül is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: Hangát nem is érdekli a csoki, eszik belőle egy falatot, aztán neki elég is, viszont a Manó totál kontrollt veszt, ha csokit lát és olyan szorulása van csoki nélkül is, hogy örülök, ha kétnaponta bogyózik valamennyit. És totál meg van veszve a csokiért (tiszta anyja :oops: ). Viszont a rendes kaja meg nem csúszik.
Nem csodálom, hogy egyből bealszol! :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: jobbulást Nononak :wink:
Törpi: küldjed emilben mit szeretnél sztem fogok még rendelni :wink: (remélem még van mert elég sok minden fogy :? állitolag ilyen még nem volt)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulaszkám, jobbulást Nononak. Hogy van ma??

Törpikém, köszönöm neked is a kedves szavakat. Nagyon arik vagytok tényleg, hogy így örültök az örömünknek. :D
Biztos sikerül majd a vizsgád, így vagy úgy de összehozod. ;) Mikor lesz??

Zsófi, nektek is jobbulást. STodal azt hiszem mindenféle köhögésre jó. Dokit kérdezted a vegyes köhögésről???

Móni, akkor nem keltetted őket végül?? Jaj én is mindig megfogadom, hogy 6-kor felkeltem őket, akkor nem lenne hajcihő délután... :roll:

Babus, milyen játékos oldal???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Nyulasz: hogy van Nono???
Zsófi: Ti gyogyultok?
Rana: elküldöm FBon ;)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Köszi lányok,helyzet változatlan,felmegy-levisszük,felmegy-levisszük a lázat,enni semmit nem akar,inni iszik,általában jó a kedve,de amikor elkezd magasabbra kúszni a láz,akkor nagyon megváltozik,ott sírt szegénykém a gy és m egyik kismadarával,asszem a tavaszi szél vizet áraszt-ban az elején sír a madár,és ezen teljesen kibukott,alig bírtam megnyugtatni gy sírt miatta.

Törpi,ez azért rengeteg,én nem is tudom hgy fogom majd bírni,talán egy bejárónő meg egy szakács jól jönne :lol: Drukk a jövő héthez!
Nem tudom így van-e kedved kijönni,hogy Nonó lázas,de tudd,szívesen látunk :wink:

Timi,akkor jól telt a mai nap :D

Móni,mi lett a köhögésből?
Ja kérem,ahhoz hogy felkeltsd őket,először neked is fel kéne kelni :lol: :lol: :lol:

Ja,és Babus,Móni,valakinek itt maradt egy kupak.Elraktam!

Babus,szóval megy a bolt? :D

Rana,tudom kérdeztél múltkor valamit,de nem emlékszem.Talán az alvásról?
Mi fél9-9 között megyünk aludni,aztán amióta nem rácsos kiságy van,azóta nem fél9-ig,hanem fél7-ig alszanak :shock: Aztán 1-kor alvás,és 1-2.5 óra közötti időt alszanak,ez teljesen változó.
Nálunk semmi összefüggés a nagyon kifárasztott gyerek,meg az itthon punnyadó gyerek elalvása között.
Pocid mennyire látszódik?És csaszinak kell lennie,ugye?

Zsófi,most én is néztem a reklámban ezt a probiót,meg prebiót :lol: nekem szimpi volt,gondoltam is,legközelebb ezt veszek.Akkor bevált,ugye?
Köhögés jobb?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Szia Babus :lol: alszik mint a bunda.


Bada kedvence a "gólya gólya gilice,mitől véres a lába",aztán próbáltam a "hull a pelyhes fehér hó"-t megtanítanítani nekik,na ebből kétféle verzió lett,
"mitől véres télapó" és a "hulla pelyhes télapó" :lol: szóval majd nem eröltetem,hogy énekeljenek a télapónak :oops: :lol: páran már hallottátok,nem kis hangerőn nyomja az éneklést a Balázs :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Beálltunk a 22.10 es fekvésre :twisted:

Nálunk helyzet romlik, láz nincs de repedt fazék hang az van meg kezdődő orrfolyás
holnap megyünk fotózásra nincs több lehetőség
múltkor Réka láza miatt lett lefújva, most nem tudom mi lesz
bukjuk a lovét gondolom

Nyulasz! Szegény Nonó, holnap kihívod dokit?
mi éppen hagyhattunk ott kupakot aventes? de sosincs meg úgyhogy fel sem tűnik
Jaja Bada nem gyengén nyomja kis nótafa :lol: :lol: :lol:

Csokizással én nem vagyok túl szigorú, mivel ők is csak keveset bírnak egyszerre megenni, még a túrórudiból is csak néhány falatot, így adok nekik simán
amúgy egy csomószor én eszem meg az övékét nehogymá ott romoljon meg a hűtőben :oops: :oops:

Törpi! azért a 88 % nem tűnik olyan rossznak
:wink: és a 96 meg pláne

Móni
KépKép
reunion
 
 


Jó reggelt!

Móni,amikor nálunk votatok,és a kocsiban kiszúrta a kubut,akkor történt a baj?Szegénykém,azért ha nincs láz menjetek el a fotózásra,kár lenne elbukni.

Mi tegnap végül csak kisétáltunk a közért elé,boltos srác öltözött be,és már jó régóta mondogatta,hogy mindenképp menjünk,meg mi is mondogattuk nekik,hogy a kisbolt elé is jön a télapó,aztán arra gondoltam,hogy amikor gyerek voltam,és lázas voltam nekünk jó kis sétát kellett tenni a dokiig,nem volt ugye autó,aztá ott ücsörögni,aztán séta haza,szóval gondoltam ez a 3 perces séta csak nem árt meg annyira.Akkor már csak hőemelkedése volt,persze estére felment,de gondolom amúgy is felment volna.

Igen,kupak aventes.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi,örülök,hogy Benyusék már jól.Nálunk elég car a helyzet,épp most aludtak el :shock: Balázs már 6-kor felkelt,vigyorogva jött ki,de neki is lett láza,Noémi fél7-kor kelt,erre most befeküdt az ágyába,el is aludt,Balázs meg a mi ágyunkon nézi a maszkabált,elfeküdt,közölte,hogy álmos,takarjam be.Ha nem indítottam volna el a mosógépet,akkor ledőlnék én is.Éjjel alig aludtam,éjfél elött feküdtünk le,fél2-re beállítottam a telefont,hogy megnézzem Nonót,de csak arra emlékszem,hogy 3-kor szólt apa,hogy 38.8 a Nonó láza,akkor átpelenkáztam,és adtam panadolt,majd 4-kor fura hangra riadtam,de nem volt semmi,szerintem valamelyik magában beszélt,aztán 5-kor ébresztett apa telefonja,én még fél6-ig aludtam,aztán mentem kávézni,6-tól meg ugye ébren vannak.

Én mondjuk mikor a BAT-nál dolgoztam,akkor 4-kor keltem mindig,és terhesen is mindig keltem apával,amikor indult dolgozni,és a mai napig ébresztőre kelek,6-ra van beállítva,különben nem tudok magamhoz térni,ha rögtön pelenkázni kell,meg tápot csinálni,meg egyebek,viszont én le szoktam dőlni velük 1-kor,ha nincs már dolgom épp.

KépKép
noba
Budapest
 
 


jó reggelt!

:oops: :oops: :oops: Most ébredtem csak 1 kv-t bedobtam
mindenki alszik még
és apa délutános örülök ha tud pihenni csajok mellett
na majd a bölcsibe úgyis kelünk

Nyulasz! nem ismerték fel a mikit?

Zsófi! akkor mindig van férfi akihez bújhatsz :D
nálatok apa mindig 5 kor kel? és este jön haza ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reunion 2011.12.05 20:48-kor.

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni,nem csoda,hogy alszanak :lol: Nem ismerték fel,még én sem :lol: nagyon beborította a szakáll :lol:

Zsófi,na akkor veszek én is majd.Persze,tudom jobb ha alszanak,ilyen még sosem volt,főleg 2 perc külömbséggel aludtak el...legalább egyszerre csúszik a napunk :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Noémi már ébren is...nincs túl jó kedve :? megyek megmérem a lázát.

KépKép
noba
Budapest
 
 


jobbulást Mindenkinek!!!
lehet mi is csatlakozunk, Taminak höemelkedése van, jéghideg a keze :? (mondja h fázik, mondom akkor mérek 1et :shock: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,a fene :( mennyi volt?
Noémi visszaaludt mire utánamentem,mert kijött,kértem igyon vizet,erre beszaladt a szobájába.

KépKép
noba
Budapest
 
 


7.5 most már 7.9 még várok picit nem akarok hamar nurofent adni
édesem :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,mennyinél szoktál adni?Én 38.5-ig nem adok semmit,kivéve ha alvás elött mérem,mert akkor félek,hogy nem tudom figyelni és nagyon felmegy.Ma még nem is kaptak,hadd pusztuljanak a vírusok.

KépKép
noba
Budapest
 
 


jaja 8.5 én is, adtam is végül
viszont megvan a másik nyuuuuul azt hozza a télapo :lol: :lol: bye-bye veszekedés 8)
mesét néznek betakarva :? :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


most örülök h mult héten voltunk a nefron igy remélem semmi köze pisihez :?
bakker pedig milyen jo idö lett 11fok elállt az esö is :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


mégsem állt el eső :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Itt is szakad,mondjuk engem nem zavar.Éljen nyuszi :D és gyógypuszik!!!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi,merre vagy?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Ja,Babus,tescoban láttunk babaházat,nagynak tűnt,azt mondják 15ezer,ki nem volt írva rá semmi.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Itten vagyok!

Lemaradtam, gyerekorvosnál voltunk 2 éves státuszon. Hangának meg vannak a nyirokcsomói dagadva, azt mondta a doki ez jó, mert küzd a szervezete, egyébként mindent rendben talált. Ezek szerint Hangában is bujkál valami vírus. Remélem ezt is leküzdi magától! :?
Rengetegen voltak a tanácsadóban, lányok szétkapták a rendelőt, csak kicsit égtem. Volt már olyan gondolatom, hogy egyedül is el tudnám őket vinni, de ma bebizonyították, hogy ez ki van zárva, ketten alig bírtunk velük, annyira pörögtek.

Betegeknek jobbulást!
Itt is szakad az eső.

Nyulasz: feladom a testápolós receptet talán holnap, ma már nem jutok le postára. Szegények, milyen vírus-baci terjeng ennyire?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,na mindenki küzd :shock:
Csak megkomolyodnak elöbb-utóbb,lehet a 6évesre már tényleg egyedül viszed őket :lol:

Recept ráér,nehogy emiatt postára menj,tudod most van bőven,amit vettem.

KépKép
noba
Budapest
 
 


láz lement már ugrál a kanapén :? :lol:
Nyulasz: Apa megtervezte már a babaházat, jo nagy lesz :lol: megmutatom, ilyesmi remélem legalábbis :oops: :lol:
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: na :( remélem nem lesztek Ti is :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: ez nagyon szép és tényleg jó nagy, a tescos talán egy kicsivel kisebb volt, amit láttunk. Apa csinálja meg?

Nyulasz: a mai műsoruk alapján nehéz lenne elhinnem, hogy valaha is könnyebb lesz velük. :lol: És persze a főrosszcsont a dokibácsinál visítva kapaszkodott az apjába és nem engedte, hogy megnézze a doki, aki meg nagyon rutinos és simán kijátszotta. Alig ültünk be a kocsiba már mondta is: jó jolt dottorbácsi, jó jolt. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: igen, Apa, de ennyire nem lesz nagy ez 120cm magas és az ára 6 számjegyü :shock: el se férne :lol: kicsit egyszerübb lesz, de hasonlo koncepcijooooo, azaz ilyen nyitott, h elférjenek :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


förosszcsont :lol: :lol: :lol: :lol: ééédes :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: apa ügyes! Képet majd kérünk róla!
Na és vajon ki lehet a főrosszcsont???

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus,azta,de komoly :D rendelést is felvesz apa? :lol: igen,a tescos az kb 1 méteres lehetett,legalábbis a kép alapján,mert ugye gyerekhez viszonyít az ember.

Én most ebéd elöt 20 perccel adtam csak panadolt,érdekes,38.1 volt reggel óta,szerintem már küzdi le a vírust,egyszer jártunk így,délután nem adtam a 38.3-ra,estére meg lement 37.5-re :shock: magától.Másnapra kutyabaja volt.
Ja,és elaludtak simán,pedig csak fél órával vagyunk csúszva,azt hittem 3-kor se tudom majd lerakni őket.

Timi,akkor szigszalag :lol:

Zsófi,na majd megnézem,most alszanak,nem akarok dalolni,de én is ott nézegettem dalokat.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi: tényleg jó kis dal, nekem is nagyon tetszik. :D A télapó itt van-t Alexa már énekli, persze nem összefüggően még, de ahogy éneklem jön a visszhang. Ez biztos nagyon fog nekik tetszeni.
Mi nem a körzetünkhöz tartozó gyerekorvoshoz járunk, úgyhogy tanácsadáson sincs, aki segíthetne védőnő. Védőnőhöz egyedül szoktam vinni őket, az itt van az utcánk elején.

Nyulasz: hátha megint sikerül leküzdeni és holnapra kutya bajuk!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na, Hanga repedtfazék hanggal kelt, de látszólag semmi más baja nincs, mert fülig ér a szája.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,ezt nem hiszem el. :(

KépKép
noba
Budapest
 
 


Sziastok!

Babus ez nagyon szuper ház :shock: :lol: ha 30 négyzetméterrel nagyobb lenne a szobájuk akkor én is berendelnék egy ilyet :roll:

Valami nagyon terjeng itt, de pont ennek kedvez ez az enyhe nedves levegő

Nálunk továbbra sincs láz, kézrátétre megállapítva, csak köhögés, orrfolyás, meg angóra nyúl szemük van, persze egy másodpercet nem aludtak ma

fotóstól hazafelé néhány percre behunytak, és elég jól átírta a napi forgatókönyvet

Fotók nem sikerültek, csajok nagyon nyűgösek voltak,
nem is erőltettük, ruhákat sem vittem, csak amiben mentünk

nagyon gáz volt a hely meg a fazon is
volt egy elképzelésem telefonbeszélgetés alapján, de túlszárnyalta

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: az gáz, ha ilyen a fotós! Akkor most elbuktátok? Vagy ilyenkor van még lehetőség?

Ez a meleg nem normális, én annyira gyenge vagyok tőle, a szívem is ki-kihagy. Hangának két kanál méz után elmúlt a rekedtsége. :shock: Azért illúzióim nincsenek, bár semmi baja.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok,

jaj ez a sok kis beteg :( Jobbulást Minden Apróságnak!!! Én most távol vagyok a csajoktól, így remélem ez a neten át terjedő vírus őket elkerüli :wink:

Babus, én is leadnám a rendelést a házra :wink:

Móni, ezek a nemalvások :shock: Én nem csodálom, hogy az a gyerek, aki nem piheni ki magát, az könnyebben lebetegedik. Talán megússzátok azért.

Vizsgáim közül már annak is örülnék ha csak az egyik sikerülne, de sajnos ne tudok bízni :( Szerdán majd elválik.

Nálunk tegnap járt a Mikulás. Csajoknak csak addig volt nagy a szájuk, amíg nem ők kerültek porondra. Onnantól benémultak :lol: Különösen Emma, érdekes, Míra volt a bátrabb. Úgy tűnik mostanában, hogy szerepet cserélnek.
Míra a Hull a pelyhes két versszakát tökéletes dallammal, szöveggel nyomta el a Mikunak, meg még valami másik dalt is. Igencsak jó hatással van rá a bölcsi. Oda holnap délelőtt megy a piros ruhás.

Megyek kicsit hunyni, mert immár rendszert csinálva belőle 3 órát se hunytam éjszaka a vizsga előtt. Ha már lesz okosom, akkor telóról jelentkezek.

Boldog Mikut Mindenkinek!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi! drukkolok a tanuláshoz meg a vizsgához meg az alváshoz is ez így mind a sorrendet te döntöd el


ez a kép mutatja az állapotukat :-(
Kép

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: olyan édesek így is, de tényleg látszik, hogy nem kerek a világ. :(

Törpi: szép álmokat, aztán sikeres vizsgát! Ügyesek a lányok, Míra de aranyos lehetett, ezek szerint tényleg jót tesz neki a bölcsi! :)

Nálunk holnap jön a miki, meg mi megyünk hozzá. Felragasztom a matricákat, alápakolom a csomagokat, virgácsot is sikerült vennem, az nem maradhat el semmiképp! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ma fél6-kor kelt Balázs :shock: iszom mégegy kávét,és jövök.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Törpikém,drukkolunk a vizsgához!Szerintem kicsit minden gyerek meglepődik,amikor a télapó ölébe ül :lol: Noémi is mondogatta,hogy beülök ölébe,meg lebírkózom,meg hasonlók,de azért elég megszeppenve ült ott mégis.Míra nagyon bátor,és ügyes,főleg,hogy nekikellett több idő az oldódásra.

Timi,na remélem akkor nem csúsztok nagyon bele.Hogy telt az éjszaka?

Móni,nagyon bájosak a lányok,mennyi kép készült?Jobban vagytok?

Apa két napja azon röhög,hogy tegnapelött a Nonónak be akartam adni a kúpot este,és egyébként hagyni szokta,de akkor valamiért tiltakozott,és kiabált velem,meg ellenkezett,és nem azt kiabálja,hogy nem,hanem olyanokat,hogy "kirúgom kezedből" :lol: hogy honnan jött ez neki,esküszömnem tőlem hallott ilyet :shock: :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: hú, jó korán keltetek! Én 2-kor szállítottam vissza Hangát az ágyába, ezt leszámítva jó volt.
Noncsi: :lol: :lol: :lol: logikusan használja a szavakat, okos lány!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


haho CSajok
aszem én is bedobok vmi duplatriplakávét :? éjjel váltotta egymást a láz és a pisilni kell :? koppkopp éjfélkor kapott Tami lázcsillapitot, akkor jol felment a láza 9,4 volt :cry: még a borogatást is hagyta, jol kiizadta magát igy öltöztünk meg 2x volt pisilni mert itattuk mint a güzü h menjen le a láza
igy viszont nem megyünk mikizni pedig 2 meghivásunk is lett a végére :( este viszont édesen kipucolták a csizmát meg kiraktuk az ablakba :lol:
Törpi: megadrukkkkkkkkkkkkkk :wink:
Timi: remélem akkor maradtok is igy :wink:
Móni, Nyulasz: h vagytok???
Móni: sztem igy is nagyon édesek :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?