Új privát üzeneted érkezett!

Így is olyan igényesKép Már kikuncsorogta magának a biciklit apjáéktól. De mondtam, hogy nálam nem fér el, és Vácra sem tudom kivinni, tetőcsomagtartó hiányában. Majd megoldják, ahogy akarják.

H.
nalika

Hajni!
Milyen??? Nem Eichorn véletlenül??

Andi!
Na olyan velem is ritkán fordul elő Kép
K.

Kép
lujzika

Akkor tényleg készülj fel mindenre, ha már most ügyesebb náladKép

H.
nalika

Azért hallod e nem tudom, hogy lehet elmenni ilyenkor gyerekkel vásárolni. Szegényeket meghülyitik teljesen Kép A hülye szülő meg azt sem tudja mit vegyen, mert baromi drága minden.Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Hú, az jó nehéz lesz, ha már a gyerkőc közösségbe kerül, és látja a jó példákat Kép
K.

Kép
lujzika

Ezen voltál kiakadva a múlkor?

Nem egyszerű eset.

Nálam nem nehéz ügyesebbnek lenni én két balkéz vagyok. Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Kriszta,
Eichornost itt nem nagyon lehet kapni, csak az alapkészletet láttamKép De kombinálhatók, valami klassz függőhidat szeretnék még, meg akármitKép

Andi,
hétvégére már eladtam a gyerekeket, mert ablakot kéne mosni, de az ugye a tizediken elég veszélyes. Meg még mindig hiányoznak ajándékok. Anyukámnak amit szántam, az hálistennek ma megjelent: Agatha Christie új könyve. Ez mellé meg kap egy Kosmodisket, hátha használ neki.

H.
nalika

Meli szólt, hogy nem tud jönni, mert nem adja be neki a gép azt a részt, ahova a hozzászólást irná.
Viszont voltak a Spárba és tudott venni egy csomó Hippes bébiételt.
Holnap jön és puszil mindenkit!
A.

Andi
Kép
mucska

Andi,
nem csak a biciklin voltam kiakadva.Kép De ez hosszabb lélegzetű...

H.
nalika

Ha nem adja be a gép, én frissíteni szoktam. Nálam is volt már olyan. Valszeg akkor lett tele az oldal. Remélem azért holnap hosszabban fog jönniKép

H.
nalika

Hajni!
A budaörsi Auchan-ban a boltsoron van egy üzlet, ahol nagyon sok mindent lehet belőle kapni. Tudom, mert a keresztfiamnak is van belőle egy csomó.

Én még mindig nem tudom, hogy kinek mit veszünk. Meg most nálunk annyival bonyolultabb, hogy ezután legközelebb csak nyáron megyünk haza, és addig ugye lesz egy csomó névnap, szülinap. Tehát nem lehet egyszerűen elintézni Kép
K.

Kép
lujzika

Ok!
Ne részletezd, főként ne itt!
Kosmodisket én is hallgatom minden nap a tv2-n. Lehet benne valami. Majd azért számolj be róla.
A.

Andi
Kép
mucska

Meli!
Ha olvasni tudod, akkor pusza neked KépKép
K.

Kép
lujzika

Irta Meli, hogy sokszor frissitett, de mégse sikerült..
Holnap bizti jön a szőke tornádó Kép

Közben kezdődik a szülőszoba.
Szóval én lassan megyek, mert hajnal 2-6 ig aludtam össz vissz.

Szép álmokat mindenkinek!
A.

Andi
Kép
mucska

Kriszta,
az a baj, hogy nekem elég messze van BudaörsKép De úgyis akarok menni játékboltba, majd ott is megnézemKép

Andi,
már szóltam apának, hogy hívodKép

H.
nalika

Na végeztünk az esti szeánsszal, de Anna még nem szunyál az ágyban ütemesen veri a lábát matrachoz. Peidg rendesen kapott enni. Lehet az alma hatása?Kép vagy azt szeretené elérni ezzel, hogy almát, még, még, még ennyi nem elég.....Kép

Láttátok a giccs parásdés játékokat a tv-ben? Vízoszlopban úszó mű halak amelyek levegő hatására úszkálnak a vízben és persze ez 2 in 1, hiszen párologtató is egybenKép Elég giccses.

Pár év kapkodjuk a fejünket a játékokon, a kívánság listán és persze az árakon.
Na jó nem filozofálgatok, megyek szunyálni.
Andi,
Jó Tescozást!

Jó éjt.

Pusz
kika

Hajni!
Ha gondolod, itt is meg tudom nézni, legfeljebb küldök sms-t!

Andi!
Szép álmokat neked! KépKépKép

Kép
lujzika

Szia, Kika!
Jó rövid voltál Kép
Jó éjt neked is KépKépKép
K.

Kép
lujzika

Megyek lassan én is. Még azért megnézem a szülőszobát.

Jó éjt mindenkinek!!Kép

H.
nalika

Hát akkor jó éjszakát mindenkinek!! KépKépKép
K.

Kép
lujzika

Kriszta,
kösziKép

H.
nalika

Hajni!
Ezt most vettük a keresztfiamnak. Olyan, mint az Eichorn, és elemes. 100 darabos. Ez kb. 5000 Ft volt Kép Csak hogy tudd viszonyítani az árat.
Kép
K.

Kép
lujzika

Sziasztok

Tegnap kikattantam apától, nem is volt kedvem írni. Elment dolgozni, elvitte a recepteket. Én meg várom, mint a hülye, felhívtam hétkor erre közli hogy még beugrott ide-oda, majd jön. Remek. Tápszer nuku, ettünk este tejpépet. Tényleg elválok lassan.

Mazsit is agyoncsapom, most etettem meg, erre bőg a kiságyba. Már azon gondolkodom, felkeltem apát, mert nekem most elég volt.

Mindenkinek jobb napot.

Hisztimentesszépnapot

Hugi
Amatőr

Hgikám!

Ne akadj ki légyszi légyszi!!!!!!!!

Mazsikát csak annyira agyoncsapni, hogy ne sérüljön. Nekem is van ilyen időszakom meg másnak is.Kép
de azért apával beszélj óvatosan, mert ezt hosszú távon nem lehet birni. És igen apa is felkelhet, nem csak tied a gyerek.Én ha besokalok, akkor odanyomon neki és kész.
Ne hogy azt gondolják, hogy azért mert Te állandóan otthon vagy, olyan nagyon remek ez és állandóan pihent vagy. Ez olyan mintha non stop szolgálatban lennél.

Volt erről egy cikk itt a babaneten, majd előkeresem és olvastasd csak el vele.
Most megyek, mert Anna is ébred, délelőtt meg papát kisérjük a Tescoba, de ha van időd akkor ird ki magadból és depizz bezárva. Jóóóóóóóóóóó?

Szép reggelt mindenkinek!
A.

Andi
Kép
mucska

Ezt olvastasd csak el vele!!!!

Te ráérsz, Te egész nap csak otthon vagy!

Nem, nem akarok panaszkodni, de amikor azt hallom lépten-nyomon, hogy „Te úgyis ráérsz, hiszen nem dolgozol, csak a babával vagy otthon” legszívesebben megharapnám az illetőt. De persze sosem teszem, mert rájövök, hogy pár éve, amikor még én is dolgoztam azt hittem, hogy ez tényleg így van. Most viszont úgy látom mennyivel egyszerűbb is volt az életem akkor, amikor „csak” dolgoztam, még ha sokat is túlóráztam, mert akkor nem 7*24 óra volt a munkahetem, azaz szombat hajnali 3kor nem kaptam feladatot a főnökömtől és létezett olyan, hogy szabadságra menni, illetve augusztus 20., október 23…

Nekem egy áldott jó férjem van, azaz neki is az a legfontosabb, hogy a gyerekkel foglalkozzak, nem várja el, hogy minden este meleg vacsora legyen. De 3 hónapos volt a lányom, amikor egyik este hazajött munkából és megkérdezte, hogy elhoztam-e a patyolatból az öltönyét. A válaszom nemleges volt, mert nem fért bele aznap az időmbe. Erre Ő visszakérdezett: „Miért, mit csináltál egész nap?” (a legtöbb barátnőm arról számol be, hogy ez náluk rendszeresen elhangzó kérdés, ez is ihletett a cikk megírására, hogy hátha ezen történettel tudok pár, hasonló cipőben járó anyukának segíteni) Ekkor duzzogva elvonultam, leültem a számítógép elé és bepötyögtem az alábbit, azaz, hogy tényleg, mit is csináltam aznap. És a levelem aljára odaírtam, hogy ha még egyszer megkérdezi, akkor másnaptól visszamegyek dolgozni és eljöhet Ő gyesre.

Azóta nem kérdezte meg…

Egy kisbabás anyuka 1 napja

5.00 – 5.05 Baba felsír, magamhoz térés, átszaladás a szomszéd szobába
5.05 – 5.35 Szoptatás, büfiztetés, visszaaltatás
5.35 – 6.35 Ágyba visszaosonás, csöndben figyelni pár percig, hogy tényleg visszaaludt-e, majd félálomban, éberen alvás még egy bő félórányit
6.35 – 6.45 Baba felsír, ébresztő, pelenkázás, babaruha csere
6.45 – 7.00 A baba taknyosan ébredt, így porszívó előkészítése, csata megvívása, orrból váladék kiszívása, majd a síró baba megnyugtatása
7.00 – 8.00 A baba nyugodt, kiegyensúlyozott, így kiviszem a konyhába a bébihordozóban és 60 perc alatt szoptatós teafőzés, reggeli, mosogatás, felöltözés, pelenkás szemetes kiürítése a kukába, új szemetes zacskó betétele
8.00 – 8.30 Baba újra megéhezett, szoptatás, büfiztetés
8.30 – 8.40 Baba nyűgös, így babakocsi összekészítése az ajtó elé, bepakolni az útra (pénztárca, innivaló, mobil, textil pelus…) anya és gyerek felöltöztetése
8.40 – 10.00 Baba babakocsiba be, baba elalszik, aktuális lakáson kívüli feladatok intézése: bevásárlás vagy/és zöldséges vagy/és védőnő vagy/és patyolat vagy/és gyógyszertár vagy/és posta…
10.00 – 10.05 Baba felsír, pelenkázás, D vitamin beadása
10.05 – 10.35 Szoptatás, büfiztetés
10.35 –10.45 Mivel a baba lebüfizte magát, anyát és a padlót, ezért ruha csere a babán, anyán és padló takarítás
10.45 – 11.15 Baba jókedvű, így játék együtt, hiszen egyedül még nem tud
11.15 – 12.00 Baba nyűgös, nem akar aludni, így vállon, ölben sétálás a lakásban körbe-körbe. Ha anya egy pillanatra leül, azonnali felsírás.
12.00 –12.05 Baba jól hallhatóan és érezhetően bekakil, pelenkázás
12.05 – 12.35 Szoptatás, büfiztetés
12.35 – 12.45 Baba a szoptatás közben bekakil, újabb pelenkacsere és mivel kifolyt, ezért teljes ruhacsere
12.45 – 13.00 Baba elaltatása
13.00 – 14.00 Ebéd megmelegítése, elfogyasztása, elmosogatás
14.00 – 15.00 Baba nyűgös, így vállon, ölben sétálás a lakásban körbe-körbe. Ha anya egy pillanatra leül, vagy meglóg, azonnali felsírás, közben egy szoptatás, büfiztetés
15.00 – 15.10 Szennyes összeszedése a lakás különböző pontjairól, mosószer, öblítő betöltés, mosógép elindítása, hogy kimosson a gép, amíg nem vagyunk otthon
15.10 – 17.00 Babakocsi összekészítése az ajtó elé, bepakolni az útra, anya és gyerek felöltöztetése, délutáni séta
17.00 – 17.30 Tegnapi mosott ruha ami megszáradt leszedése, összehajtogatása, mosógépből ruha kiszedése, kiteregetés
17.30 – 18.00 Szoptatás, büfiztetés
18.00 – 19.00 Baba szórakoztatása, játék idő
19.00 – 19.15 Apa hazaér, átveszi a babát amíg anya megfürdik
19.15 – 19.30 Anya előkészíti a fürdetést (vetkőztetés, fürdető kenőccsel való bekenés, masszírozás) Apa fürdet, addig anya előkészíti a baba tiszta ruháját, majd megtörlés, felöltöztetés
19.30 – 20.30 Szoptatás, büfiztetés, altatás
20.30 – 21.30 Vacsora, másnapi ebéd előkészítése
21.30 – 22.00 Szabad program!
22.00 – 5.00 Éberen alvás, hátha felsír éjszaka…

A napi rutinhoz jönnek a különleges programok; oltások, orvos-, védőnő fogadás, baba-mama torna, babaúszás. Mindemellett a szociális igények kielégítéséhez elengedhetetlen a társasági élet szervezése és lebonyolítása. Legpraktikusabb a hasonló korú gyerekek anyukáival tartani a kapcsolatot, mert hasznos információkat adhatunk-kaphatunk, továbbá nem megyünk egy nem sors-társ barátnő agyára a gyermek aktuális produkcióinak hosszas taglalásával. Remek a dolgozó barátnőkkel is összefutni egy-egy ebéd erejéig, kellemes szellemi kikapcsolódást jelent a szoptatás-pelenkázás-gügyögés tevékenységeihez képest, és a gyerekek is szeretik az új arcokat.

És valljuk meg, apuka érdeke is, hogy inkább egy mosolygós, élményekkel teli anyuka fogadja este (akár vacsora nélkül), mintegy meggyötört, fáradt nő, akinek estére a gyerekből is, a háztartásból is elege van.

Komócsin Laura

Andi
Kép
mucska

Köszi Andi, ezt tényleg megmutatom neki! Hátha észhez tér. Tudom én hogy ő is fáradt, dolgozik állandóan, de én is "dolgozom" állandóan.
És akkor még nem is beszéltem arról, hogy a fél napot azzal töltöm, hogy utánna pakolok. Míg nem volt gyerek valahogy nem tűnt ilyen rendetlennek Kép VAgy nekem volt több időm, meg türelmem Kép

Sebaj, még nem tudja, de délután fodrászhoz megyek meg kozmetikushoz, ő meg pukkadjon meg Kép

Tegnapi gyógyszertári számla:
Beba tápszer 2 doboz 2212.-
Orrcsepp 6,-
üveg az orcsepphez 29.-
Kupak az üveghez 1.-
Cseppentő 28,-
magisztrálási díj 26.-
Szemkenőcs 529.-
Cebion csepp 691,-
Agyhártyagyull. védőoltás 2 db 4472.-

Szerintem ezen csak röhögni lehet Kép Főleg a 6 Ft.-os orrcsepp tetszett, aminek a kiszerelése 58 ,--ba került Kép

Pusz
Hugi
Amatőr

Szép jó reggelt!

Andi!
Ezt már egyszer én is elolvastam, és tényleg nagyon tanulságos Kép

Hugi!
Szerintem is óvatosan, de csak kéne apával beszélned, mert egyre jobban be fogsz kattanni Kép
A fodera meg kozmikus jó ötlet Kép Hát nem csak anyák vagyunk, nem igaz ?? Kép
De ne depizz, nagyon kérlek én is !! Kép
Gyógyszertári számla: KépKép

Pusza
K.

Kép
lujzika

Hisztimentes szép napot!

Én ritka sz.rul vagyok, fáj a torkom meg köhögökKép Nagyon remélem, hogy Zsófi nem jut idáig, ő csak taknyos. Renoválás megtörtént, íme a bizonyíték:

Kép

Uzsonna a fejmosóban:

Kép

A tegnap estét még el sem olvastam, mert apának új játéka vanKép De most nem tudok rá haragudni, mert tegnap akkorát csalódtam benne...kellemesenKép Hozott nekem 20db szalvétát, meg egy nagy doboz üvegfestéket!!!Kép Mint kiderült, voltak egy üzletben anyagot rendelni és mellette van egy hobbi bolt, az én drága férjem pedig bement, és nekiállt szalvétákat válogatniKép

Megyek olvasni! Remélem sokat kellKép

Pusz
Vendég

Sziasztok,

Hugi,
Fel a fejjel, sajnos vannak ilyen napok sőt...Kép Plussz ez a téli nyomi idő is tovább ront a hangulaton. Apukák tényleg kissé jobban kivehetik a részüket a gyermeknevelésből.Kép
Bár ha belegondolok abba, hogy legalább a mi pasijaink haza jönnek akkor egészen pozitív a dolog.Kép Ismerek olyan anyukát aki otthon van gyerekekkel, a férj meló után megy a barátokkal sörözni, focizni azaz aktív társadalmi életet élni, ha igaz...Kép és nem máshova, vagy pl. olyan hobbija van amit még véletlenül sem lehet otthon űzni, csak távol a feleségtől és a két gyerektől, a naív feleség pedig hiszi, hogy mennyire fáradt és sokat dolgozik szegény. Szóval ha innen nézed a dolgot (én is ezt szoktamKép) akkor még örülök is, hogy hozzánk legalább haza jönnek.Kép
Remélem azért feldobtalak?Kép

A győgyszertári számla nem semmi ezeken a 20-30 forintos tételeken én is szoktam szórakozni, no meg a pannonos megszűntető számlánkon amin 37 ft. szerepelt, a borítékolás és a postai feladás többe került mint az elmaradásunk. Majd a pikért érdeklődésemre, hogy ez most komoly? az ügyfélszolgálatos közölte, hogy igenKép
Kika
kika

Bea!
Na, oké, Zsófi ott volt, de az eredmény ????

Kika!
Van benne valami, na meg ma még meg sem vert! KépKép

K.

Kép
lujzika

Hugi!
Nyugi!!! Kikának tökéletesen igaza van, lehetne ettől sokkal rosszabb is. Tudom, hogy nehéz, Zoli is általában 8-kor jár haza, illetve mostanában 6 körül a sötét miatt, de az első négy hónapot úgy csináltam végig, hogy még hétvégén is dolgozottKép Totál egyedül, minden segítség nélkül. Ha akkor nem mozdultunk volna ki a lánnyal, már a zártosztályon lennék...Nincsenek a közelben barátnőid, rokonaid, vagy valaki??? A csavargás a legjobb gyógymód. Amikor otthon van apa akkor sem segít? Próbáltál már beszélni vele erről?
Fodrászt, kozmikust jól teszed!Kép Én is jobban érzem magam utánaKép

Pusz
Vendég

Majd este mondom apának, hogy fényképezzen leKép Biztos hülyének fog nézni, mert soha nem engedem Kép De a te kedvedért mindentKépKépKép

Pusz
Vendég

Lanyok, az interneten valo 16 és fél ora logast ne felejtsétek a napirendetekbe bejegyezni, ha apu orra elé toljatok!!!

Nem csoda, ha nyügös a gyerek...
Juddy
juddy

Drága Juddy!
Nem tudom, ki vagy, de úgy látom neked kicsit több időd van, ha még arra is jut, hogy más topikokba bepofátlankodj, és oszogasd a kéretlen tanácsokat!!!

Bea
Vendég

Nagyon mérges voltam este, hogy nem tudtam jönni, na mindegy, ez van.

Csajok van egy rossz hírem!
Jövőre nem fog jönni a Mikulás, hogy miért???
Hát íme:
Kép
agyonnyomtukKépKépKép
Egyébként meg így kell kóstolgatni:
Kép
Tegnap egyébként elemében volt, reggel lebirkózottKép
Kép

Délután vagy estefele jövök!
Puszi:
Meli
Bnm

Juddy,
Nem tudom Te ki vagy, de ezek szerint olvasol bennünket.Kép Üdv.Kép

Amúgy ha visszaolvasol és számolsz (nem nehéz) akkor rájössz, hogy nemhogy a 16 órát de az 1,6 órát sem éri el az internetes napi hozzászólása egy egy anyukának. Az pedig, hogy valaki pár üzenetet elküld azt gondolom magánügy. Ha visszaolvasol akkor rájössz, hogy nem a gyerek nyügössége volt a fő téma, amúgy pedig ha gyakorló anyuka vagy akkor pontosan tudnod kell, hogy a gyerek nem azért nyügös mert anyuka az interneten elolvassa a mailjeit vagy hozzászólásokat ír (hiszen vannak anyukák akik gyerkőc mellett dolgoznak, de nem is ragozom) sok ezer mástól is lehet nyügös pl. időjárási front.
Azt gondolom, hogy ha a te életed is hasonló mint a miénk akkor megérted a hozzászólást, ha nem akkor felesleges is koptatni a billenytűzetet.
Kika
kika

Bea!

Ne húzd fel magad, felesleges. Én spec 24órát vagyok gép előtt és apa tudja Kép
Nem kell vele foglakozni.

Meli!

Szomorú egy Mikulás sors! Kép Akkor nálunk se lesz többé Mikulás? Kép

A.

Andi
Kép
mucska

Juddy!

Légy üdvözölve nálunk Kép Szerintem, ha olvasol minket (és légy őszinte magadhoz, megteszed), akkor inkább csatlakozz néha esetleg jó tanáccsal, jó szóval, és lehet, hogy neked is jobb lesz a kedved, és nem ilyen epés megjegyzésekkel kezded a napod!

Üdv.
Kriszta

Kép
lujzika

Meli,
Szegény gyerekek, ezek után csak a krampusz marad.Kép Vagy azt is megette??Kép Szerintem azzal kellett volna kezdenie.Kép
K
kika

Bea!
Várom ám a képet Kép

Meli!
Nahát, szegény Mikulás KépKép Tündériek a képek Kép

Pusza
K.

Kép
lujzika

Andi!
KépKépKép Szegény Anna! És nincs lelkiismeret furdalásod?Kép

Meli!
Mit tettetek???Kép Összenyomni, megenniKép ÉdesKépKépKép

Kika!
Nem akartam ennyire részletesen, mert egy bizonyos szint alatt feleslegesKép Zsófi most alszik, de felpiszkálhatom, akkor biztos nyűgös leszKép

Pusz
Vendég

Lányok nem is kell vele foglakozni.
Visszakerestem az irásat és már nyáron gerjesztette a hangulatot a nyáriban. Az a kevés hozzászólása is rosszindulattal van tele.
Szóval téma lezárva, ilyen jellegű hozzászólásokra egyáltalán ne reagáljunk.

Szép napot, megyek a Tescoba.
A.

Andi
Kép
mucska

Hát kedves Juddy, köszi a beszólást. Most már netezni sincs kedvem. Igazad van. Hogyan merészelek itt beszélgetni olyan emberekkel, akik hasonló problémákkal küszködnek és segítenek? Felháborító! Ne menjek sehova, üljek egész nap itthon a gyerek mellett, szolgáljam ki apát is maradéktalanul és nehogy naponta ideüljek 4x 2 percet, mert elhanyagolom a gyerekem. Köszi mégegszer hogy így rávilágítottál, hogy mit rontottam el.

Lányok, köszönöm a vígasztalást, most megyek bőgni. Kép Kép

Pusz
Hugi
Amatőr

Hugikám!!!
Ne tedd!!!KépKépKép Hülyékkel nem érdemes foglalkozni! Te igenis jó anyuka vagy, és ránk mindig számíthatsz!Kép
Pusz
Vendég

Andi,
Én is ezt tettem, akkor most mi szemét anyucik vagyunk akik all day a compi (idézet tőle) előtt ücsörgünk.
Osztotta az észt a Schöpi, nyáris és az ovis topicokban is, de igazából beilleszkedés az nem ment. de miért is menne???ez a pszichológia (idézet tőle) nem az erőssége.
KépKép
K
kika

Hugi!
Ne bőgjééé máááá Kép Miért kellene olyanokkal foglalkoznunk, akit nem is ismerünk, csak annyit tudunk róla, hogy tele van jóindulattal Kép Biztos sanyarú a sorsa, és az az öröme, ha mások kedvét elrontja !!!

Millió puszika!
K.

Kép
lujzika

Bea,
Igazad van azt is sajnálom, hogy reagáltam rá.Kép
Kika
kika

Hugi,
Nehogymán egy ilyen véleményére adj!!!!
K
kika

Hugi jól van, nem sir!
Beszéltem vele.
Ugyanis telefonfüggő is vagyok Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Drága Hugi!!!

Tudom most egy kicsit lelkileg,le vagy pukkanva!
Teljesen természetes!!!!!!
Egy pillanatra gondolkodj Juddy agyával!
Ő ugy képzeli, hogy mi egész ébrenlétunk alatt itt ülünk és várjuk, hogy valaki írjon, hogy írhassunk! Szerinte jó ha nem vizelünk magunk alá a nagy ücsörgésben.
Az nem jut el a besavanyodott agyáig, hogy lehet, hogy a gép egész nap megy ( és miért ne menne, hisz ugyanannyit fizetünk ha megy ha nem!)De mi nem ülünk elötte. Hanem ha szusszanásnyira megállunk olvasunk és reagálunk!
A míg fö a tészta, frissítünk és reagálunk!
Nem jut el neki odáig, hogy ha a gyerek elméjülten játszik, vagy alszik akkor ülünk le, de fél szemünk és fülünk az oda koncentrál!
Tudnám még sorolni, de minek mi mind tudjuk ezt és kár volt a szavakért.KépKépKép
De márcsak azért se törlöm ki hanem, elküldöm!KépKépKép

SZÓVAL! SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!

PUSZI
E.
eve

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?