Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy fog-e valaki május közepén a Szőnyinél szülni, én ugyanis akkorra vagyok kiírva, és jó lenne tudni, hogy van-e még sorstársam erre az időpontra.
Sajnos a csúszást én is megerősíthetem a múltkor két órát vártunk, és másik sajnos hogy a Múzeum utcai rendelő már nincs, ott kevesebben voltak, de ha bent vagy csak Veled foglalkozik.
Patri
patri

Sziasztok!

Jár Valaki az Arnold doktorhoz?
Én meddőségi kezelésre jártam hozzá.
Igaz, még nincs eredmény, de kiváncsi vagyok, hogy a terhesgondozás és szülés terén milyenek a tapasztalataitok.

Előre is köszi.
plussz

Sziasztok,

Kátyuska,
Szőnyi "papa" jelenleg is praktizál. Magánrendel és a szüléseket a Szent Imrében (volt Tétényi) vezeti le. A fia is rendes, bár én nem mint orvos ismerem. Több gyermekes apa.

K.

cuiccolo

Patri,

esetleg próbáld meg a 2005 tavaszi babák topicban, hátha ott akad egy sorstársKép

Móki
móki

Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a kórházban milyen átalakításokat csinálnak a harmadik emeleten? Tegnap csak annyit láttam, hogy fúrnak-faragnak, a szobák ajtaját meg egy nagy lepel helyettesíti. Engem érdekelne a dolog, mert lassan - a hivatalos kiírás szerint, vasárnap - szülünk. Van esetleg még valaki, aki erre az időpontra van kiírva?

ildi
matt07

Sziasztok,

köszönöm az eddigi segítségeteket a Szőnyivel kapcsolatban (lkülönösen Mókinak, aki olyan részletes és jó kis levelet írt nekem, de még nem volt időm rá válaszolni).
Szóval köszönöm, de úgy tünik én maradok a Herczeghnél, mert hogy továbbra is fogad és levezet szüléseket.
És akkor már "legálisan" is bejelentkeznék hozzátok, június elején fogok szülni a kórházban és úgy tünik (én is láttam ott valamit), hogy két lány után lesz egy kis tökösünk, aki Zsigmond Benedek névre fog hallgatni.

sziasztok, Kata
kátyuska

Matt!
Ma megkérdeztem, hogy mit csinálnak és azt a választ kaptam, hogy 3 új alapítványi szobát!!KépKép
Éljen!!!Kép

hicudzsi

Kedves Plussz!

Én jártam is hozzá és szültem is az Arnoldnál. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Tényleg. Nekem rengeteg gondom volt a terhességem alatt, ami komplikáció összejöhetett, az össze is jött, de júliusban ép egészséges, gyönyörű babát szültem nála, aki nem mellesleg az ő szakértelmének köszönheti az életét. Nem fogod megbánni, ha hozzájársz.

Hajni

ui: ha kérdésed van írj nyugodtan mailt
phajni

Hicu!

Csak nem Csongor tiszteletére készülnek az új szobák?Kép Jól időzített ez a manóKép

Móki
móki

Móki!
RemélemKép Így nem kell aggódni, hogy nem lesz esetleg helyünk!
Ugyanis őt már éjjel-nappal szeretném magam mellett tudniKép
És nagyon jól időzített abból a szempontból is, hogy most már 6 órás spinál is vanKépKépKép
Puszi!Kép

hicudzsi

Patri!

Én máj. 10-re vagyok kiírva, egyelőre Szőnyinél.
jolikam

Húú mennyi Szőnyis anyuka!Kép
Én tavaly szültem nála októberben, és jövőre febr. 6-ra vagyok kiírva.
Sajna nekem császár volt, így nem tudom, hogy miylen nála rendesen szülni, de a csaszival kapcs. segíthetekKép

hicudzsi

Szia Jolikam!

Akkor sorstársam vagy, és mikor mész a Szőnyihez legközelebb, én holnap és remélem már látunk valamit, hogy fiút vagy lányt cipelek a pocakomba.
Miért irod,hogy egyenlőre a Szőnyinél, nem szimpi Neked? Voltál már AFP vizsgálaton?
Patri
patri

Szia Patri!

Azért egyelőre Szőnyi, mert még fogalmam sincs milyen a kórház, és a szülésről sem beszélgettünk eddig. Egyébként eddig szimpatikus. Te már kérdezted tőle, hogy mennyibe kerül, vállal-e? Felkérted Tündikét is?

Most vagyok 17 hetes, úgyhogy AFP-n múlt héten voltam. Jövő héten megyek majd ultrahangra. Utoljára 13 hetesen voltam, úgyhogy akkor még nem látszott, hogy fiú vagy lány. Már én is nagyon kíváncsi vagyok.

Majd meséld el, mi történt.
jolikam

Szia Jolikám!

A kórházba még én sem voltam majd hétfőn megyek AFP-re, aztán 16-án megint ultrahangra. Én is 17-ik hétbe vagyok most. Mi tegnap voltunk a Szőnyinél, és az ultrahangon mindent totálba mutatott, mindene látszott, szóval a jelek szerint fiú lesz. Azt mondta a doki, hogy nem sűrűn van ilyen, hogy éppen, hogy rátette a pocakomra azt a bigyót és már felülnézetből látszott a pocija a két kis térde meg közötte a zacsija.
Én nem kérdezem meg, hogy mennyibe kerül, majd inkább utána érdeklődöm a többieknél. A Tündét fel kell kérni, vagy automatikusan ő lesz a szülésznő ezt nem tudom, ezen még nem gondolkoztam.
Patri
patri

Én úgy hallottam, hogy fel kell kérni Tündikét. És állítóülag jól is jársz vele. És szerintem jobb előre tisztázni mindkettőjükkel, mennyit kérnek, én legalábbis így gondolom.
jolikam

Szia Patri,

Tündikét fel kell kérni - nem nagy ügy, csak megkéred, lenne-eKép Időben érdemes, akár most, mert 1 hónapban 5 szülést vállalhatnak be a szülésznők, nehogy ne férj be!
Nem egy szégyellős fajta a fiad!Kép Gratula! Van már nevetek?

Móki
móki

Sziasztok! Kép
Tud valaki információt Bödő Gáborné (Marika) szülésznőről?
Ha igen, akkor írjátok meg légyszi.
Előre is köszi.
Babóca
babóca

Sziasztok!

Már régóta olvasgatom ezt az oldalt és sok hasznos infót megtudtam már tőletek! Én a tervek szerint február végén fogok a Dulkánál szülni. Szülésznő kérdésben még bizonytalan vagyok. Ismeretség útján kaptam egy nevet: Lászlófi Sándorné. Ismeritek őt? Tudnátok esetleg írni a szülésznői tarifákról? Előre is köszi,
Bibe
bibe0228

Sziasztok, én most járok itt először. Hivatalosan január 6-ra vagyunk kiirva, most kezdek csak izgulni. Van valakinek tapasztalata Dr. Székely Istvánnal kapcsolatban? A szülésznőm Fehérfi Kriszti lesz, aminek nagyon örülök, csak jót hallottam róla, bár én ezelőtt csak civilben ismertem, de a kórházban is teljesen megbízom benne.

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii

Sziasztok!

Babóca! Bödő Gáborné az ambulancián dolgozik.

Bibe! Lászlófi Sándorné műtősnő. Vele maximum akkor találkozhatsz, ha véletlenül császárod lenne.

Gabiii! Krisztiről a jókat csak megerősíteni tudom a saját három gyermekem születésének, és jónéhány ismerős szülésének tapasztalatával a tarsolyomban.

Üdv:

Zita
pzita

sziasztok!
bár én nem kértem fel szülésznőt, másfél hete szültem a kórházban, egy kriszti(ke) nevű szülésznőnél, és tényleg nagyon kedves volt, annak ellenére, hogy nem "fogadott"volt. ha ő egy félhosszú, fekete hajú, fiatal, filigrán teremtés, csak ajánlani tudom!!

ildi
matt07

Kedves Zita!

Köszi a megerősítést, én is így gondoltam.
Az igazság az hogy most kezdem csak felfogni, hogy már nincs egy egész hónapom...
Üdv a 3 porontynak!

Matt007!
A F. Krisztinek nem fekete a haja, viszont fiatal és filigrán. Milyen tapasztalataid vannak a kórházzal kapcsolatban? Hogy van a pici?

Gabi

Kép
Kép
gabiii

Sziaszok!
egyszer már ellátogattam felétek Kép
lenne egy kérdésem: 2. babócámat várom. Kósa dokinál fogok szülni (az első is nála született), és azt szeretném megkérdezni hy mennyi esélyem van a gátvédelemre? azért kérdem mert valahol úgy rémlik, mintha az első 2 babánál tuti gátmetszést mondtak volna a korházban.

köszi:
Adrienn
adriennn

Sziasztok !

Ezer éve rendszeresen írtam az oldalra (2003. elején), de most ismét aktuálissá vált, ezért néztem erre megint. Egyenlőre csak az utolsó oldalakat olvastam el. Fehérfi Kriszti szülésznőnél szültem annak idején + Kósa dokinál. Most 21. hetes vagyok a második babával és megint ezt a felállást választom. Kriszti tényleg nagyon rendes és helyes (bár 20 hónapja még vörös volt a hajaKép.

Adrienn !
Kósa dokitól meg múlt héten kérdeztem meg a gátvédelmet és azt mondta, hogy ő benne van, ha a Kriszti lesz a szülésznő. Vele beszéljem meg. Tehát nem vág mindenáronKép Jó hír, mert utálnék még egy gátmetszést. Nekem ez most orvos és kórház váltó tényező lett volna ha azt mondja, hogy "csakazértis" vágok!

Üdv: sziszuka
sziszuka

Sziasztok!

Elsősorban a Szőnyi doki kismamáitól szeretnék kérdezni valamit. December 1-én voltunk a magánrendelőjébe készült a picurkáról ultrahang (17. hétbe voltam)fizettünk, és 16-án a kórházba megyünk szintén ilyen nagyfelbontású ultrahangra a kérdésem, hogy akkor most megint kell fizetnünk szintén 7 ezer forintot, mert ez már a kórházba készül és hát ügye van a tb támogatás vagy nincs. Szóval nem tudom, hogy mit csináljak jó tudom majd megkérdezem a dokit,de nem esne jól két hét alatt igy karácsony előtt 14 ezer forint.
Légyszi akinek már van tapasztala ebben válaszoljon. A másik kérdésem, hogy voltam AFP vizsgálaton és a nővérke mondta, hogy majd a terheléses vércukor vizsgálatra vigyek majd nem tudom mennyi szőlőcukrot, éppen szúrtak és nem igazán koncentráltam oda, szóval mennyit kell vinnem, és plusz lesz az az édes szírup?
Bocsi, de még semmi tapasztalatom, hétfőn voltam előszőr ebben a kórházban és kicsit elveszettnek érzem magam.
Köszi
Patri
patri

Sziasztok!
Én annyi jót hallotam dr. Szőnyiről és a szülésznőről, Tündéről, hogy elhatároztam hogy nála fogok szülni. Még csak most derült ki hogy kisbabát várok, de szeretnék minnél előbb orvost választani. Tudnátok nekem segíteni, pontosan hol van a Szőnyi doktor magánrendelője? Van esetleg telefonszáma amin be tudnék jelentkezni hozzá?
Előre is köszönöm:
Moncsi
radimo

Patri!

Nem Szőnyis kismama vagyok,de biztos lehetsz benne,hogy a kórházi uh-nál nem kell fizetned semmit!!!Képezzel kapcsolatban nem kell kérdezned ott semmit!
Nekem a doki írt fel receptre 75 gramm szőlőcukrot amit a patikába ki is váltottam,ezel mész vérvételre,ott miután levette az elsőt megiszod, aztán 2 óra múlva megint!

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!
Ilona!
Köszönöm a gyors infót, akkor megnyugodtam, Neked mekkora a babád?

Moncsi!
A Szőnyi magánrendelője a III. ker. Bécsi út 61 sz. alatt van. A magán telcsije: 06-30-921-41-43, a Tündi száma: szerintem inkább ezt hívd: 06-30-388-18-63.
Sok sikert, hány hetes vagy?
Patri
patri

Szia Patri!

Nagyon köszönöm a gyors válaszod, már mindenhol kerestem a címét.
Én még a terhesség elején tartokk, szerintem kb 5 hetes lehetek. De minél előbb el akarok menni a dokihoz, mert sajnos az elmult hetekben beteg voltam és győgyszert szedtem ( mivel nem tudtam hogy terhes vagyok) és nagyon aggódom hogy esetleg ez árthatott a magzatnak.
Te mióta jársz Szőnyihez? Mi a tapasztalatod? Tényleg olyan jó mint mesélik. Én csak a Tündét ismertem,(iaz csak látásból) 2 éve a Scöpf-be szültem és a szobatársnőmnek volt a szülésznője.
De nagyon sokat segített neki tényleg.
Moncsi
radimo

Múlt hét szombaton született a kisfiam a kórházban, Kósa doki, és szerintem, Fehérfi Krisztina segítségével (nem volt fogadott szülésznőnk, ő volt az ügyeletes).Gátmetszés, sajnos volt,úgy 6-7 öltésnyi. Bár már aznap délután ültem, na nem fájdalommentesen! egy hét múlva már igazán jobb volt. A varratszedés után kezdett "rohamosan" javulni a dolog. Valamennyi gátvédelem volt, a hagyományos, azaz a szülésznő kézzel támasztja a gátat, illetve tágítja. Én ajánlanám, ha meg tudod vele beszélni, hogy orbáncfű olajjal, meg melegvizes pelussal, már a vajúdás kezdetekor kezelje. A Kósa dokinál fekvő helyzetben megy a kitolás (kicsit felemelik a szülőágy fejtámláját, ha kéred lehet magasabbra is ), de a terhestornán "tanult pózban, azaz te fogod a felhúzott lábaidat, és megfelelő légzéstechnikával nyomva szülsz. Nálam nagyon finoman, szinte jólesően, masszírozta a doki a hasam, így segítette a kitolást.4-5 tolásra kinn is volt a kicsi. A gátvarrás számomra fájdalmas volt, bár kaotam érzéstelenítést.
A kórházról: én baba-mama szobában voltam, jó, volt, hogy ott volt a pici velem. H megkéred a csecsemősöket - szinte bárhányszor - mindig odamennek hozzád és segítenek, vagy válaszolnak a kérdéseidre! Lehet, hogy nem azonnal, de nem "felejtenek" el. Még a legbugyutább kérdésre is körültekintően válaszolnak. És nem csak ők, hanem a kórházi védő néni, és a gyerekorvos, aki nagyon alaposan végzi a munkáját, így azt érezheted, hogy a kicsi egészségügyi szempontból maximálisan biztonságban van. ha nincs elég tejed, vagy a kicsid éhes, vagy te kéred őket, akkor az első három napban kap pótlást a babód, de csak anyatejet!!! Ha utána sincs minden rendben, akkor tápszer, és legvégső esetben tea. De, ha veled van egész nap, és felhívod a csecsemősök figyelmét, hogy te nem szeretnéd, ha a kicsid bármilyen pótlást kapna, akkor talán elkerülhető a dolog.
Egyelőre ennyi, mert var a picuri.
matt07

Ildi!

Gratula nektek, a kis családnak Kép

Lir
lirian

Matt!
Szia!
Gratula a babához!KépKépKépKép

Sajna ez csak mese, hogy ilyen meg olyan jó pótlást kap ott bent a babád...
Minden szoba elé kiteszik a csipkebogyóteát, hogy itasd azzal, ha szomjasKép és egyszer amikor levittem pótlásra a 3 napos lányomat 100 mili anyatejet töltöttek bele!!!!!!!!!!!!
Csoda, hogy ezután már az én kicsi tejem nem volt elég neki!!!

Most, mint ott másodszor szülő, megpróbálom éjjel-nappal kinttartani magam mellett a fiamat és tuti kiharcolom, hogy én adhassam neki oda a pótlást ha szüksége van rá!

Kép

Moncsi! Te kérdeztél tőlem emilben Szőnyiről? Mert akkor nem ismétlem meg Patrit!Kép

Patri! A kórházi vizsgálatokért soha egy fillért nem fogad el Szőnyi!Kép
Légy nyugodt!KépKép

Sziasztok!Kép

hicudzsi

Én nem találkoztam csipkebogyó teával. De anyatejes pótlást kértem egyszer, mert a kisfiam az első nap egyáltalán nem tudott szopizni, mert nyelt a magzatvízből, vagy a nyákból, és egész nap azt bukta vissza. Így csak a harmadik nap este körül lövellt be a tejem, de előző éjszaka kénytelen voltam kivinni a csecsemősökhöz, mert annyira vigasztalhatatlanul sírt. Ott adtak neki 20g-nyi anyatejet, megvárhattam és visszamentünk a szobába, immáron teljes nyugalommal. Szerintem anyatej volt, a babó száján legalábbis annak maradványai látszottak. De talán még az sem megoldhatatlan, ha megkéred őket és te adod a pótlást. Tapasztalataim szerint, ha az ember "normálisan" kér, akkor a csecsemősök nagyon támogatnak mindenben. Ők is úgy gondolják, hogy a gyereknek az a legjobb, ha az anyukája mellett van!
köszönjük a gratulációkat!
Ádi&ildi
matt07

Babóca, én aug.ban szültem Marikával. Nekem jó volt h ott volt a tudásával. Végig próbálta velem az összes -adott helyzetben, helyen- lehetséges "fájdalomcsillapotó" okosságot mint zuhany, masszir, labda...és az eksön után is kedves, és rendes volt. Más kérdés?
timili

Matt!
Hát szerintem nálam normálisabban kérő/beszélő anyuka nem volt túl sokKép Nekem nem engedték, hogy bemenjek a pótlást odaadni a babámnak!!!
És 100 grammot tömtek bele, mert amikor kijött a nővérke személyesen nekem mondta... én is sokalltam...Kép
Ja és egyszer még fel is küldtek, hiába kérleltem őket, hogy inkább megvárom kint a babát és felviszem én... tudod csak 3 óra múlva hozták föl... addig én végig sírtam...
Ezt sosem felejtem el nekik és még ezután is mosolyogva beszéltem velük...

Szóval kicsit bántó volt a "normálisan kér" kitételed! Ennél kedvesebb csak akkor lehettem volna, ha letérdelek eléjük???
Ja és hogy lehet, hogy az osztályos nővérkék szerettek, csak a csecsemősök bunkóztak velem? Azért mert antipatikus vagyok? Vagy???

Én csak nagyon sokára tudtam meg és fogadtam el, hogy az ő bűnük is az, hogy nem lett tejem a babámnak!

Ha amellett vannak, hogy a baba a mamája mellett legyen, akkor miért nem vihettem fel a pótlás után a kis baba-mama szobámba???
Miért volt az, hogy két alkalommal is el kellett menni a gyerekért, mert elfelejtették fölhozni???

Lehet, hogy mostanra lecserélték a stábot?
Nagyon remélem, hogy így vanKép

hicudzsi

Matt!

A te Krisztid nem a Fehérfi volt, mert az ő haja vörös alapszínnel bír a mai napig. Viszont van egy Szajkó Kriszti, aki tényleg fekete.

Hicu!

Teljesen megértelek. Én júniusban harmadszor, már rutinos versenyzőként álltam a rajtvonalra. Odáig jutottunk, hogy a császár után másfél órával már nálam volt a lányom. (Fél háromkor emelték ki, és négykor már fenn volt nálam.) Ehhez persze az kellett, hogy ott volt a párom, mert vigyázzfekvésben nehéz szoptatni. Este, míg a fürdetés volt, addig engem mobilizáltak. És fürdetés után visszahozták szopizni. DE: nem hagyták, hogy éjszaka fenn maradjon. Nagy nehezen meggyőztem a csajszit, hogy éjjel, ha felkel, akkor hozzák fel, ha már nem hagyják ott. Sőt a másik éjszakás csecsemős megígérte Tündinek (Szőnyi asszisztense), hogy szólnak, ha éhes a csöppségem. Tündi még azt is megígérte nekik, hogy lemegy érte, hogy ne kelljen feljönniük a harmadikra. Ehhez képest nem szóltak. És reggel még a fülén is jött ki a pótlás az én nulla napos gyerekemnek, akinek egyáltalán nem volt szüksége az éjszakai megtömésre. Ha az a nyamvadt katéter nem lett volna még reggel bennem, akkor valószínűleg minden fájdalmam ellenére lementem volna egy kis szeánszra. Ettől a pillanattól nem volt több probléma, mert innentől csak fürdetésre és vizitre látták a lenti csecsemősök a lánykámat. Fent Elvira mindenkinek segített, bár nálunk így harmadikra már nem volt dolga. De ő csak hétköznap nappal van. Szóval ha az első éjszakát meg tudjátok oldani, hogy veled marad a párod, és segít, ha szoptatni kell, vagy sikerül kibuliznod, hogy felvigyék mikor lenn etetik a többit, akkor utána már nem gördítenek akadályt az elé, hogy állandóan együtt legyetek. Ebben azért van változás. Szerencsére. És neked még plusz segítségnek ott van Tündi is, aki nagyon sokat tud segíteni, ha kősziklából kell tejet fakasztani.

Nagyon fogok neked szurkolni.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

Hicu, sajnálom, hogy ilyen élményeid voltak!Kép

Gabii, én Dr. Székelynél szültem és nagyon elégedett voltam vele. A terhesség alat figyelmes, körültekintő,kedves, a szülés alatt határozott. Profi.
Minden jót a szülésre! Ha kérdésed van még nyugodtan.

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Patri!

Én voltam már Szőnyinél a kórházban egyszer ultrahangon, de tőlem akkor nem kért semmit. Igaz, hogy előtte egy kis vérzés miatt a Múzeum krt-on voltam nála, ahol nincs uh, ezért másnap a kórházba is be kellett mennem. Én akkor ezt úgy értettem, hogy az előtte való napi 7-ben benne volt.

Nekem most vasárnap majd kiderül, mert akkor megyek pont a 18-19. hét határán uh-ra. Az AFP-m Tündike szerint teljesen normális lett, úgyhogy remélem, minden rendben. Már én is nagyon szeretném tudni, fiú vagy lány. Arról nem is beszélve, hogy utoljára 13 hetesen láttam, amikor még nagyon kicsi volt, és mivel még mozgásokat nem érzek, nem tudom, mi van odabenn.

Ha érdekel, hogy fizettem vagy nem, szólj, megírom.
jolikam

Sziasztok!
Régóta olvasgatlak már Benneteket, de csak most kezd lenni időm írni.
Jelen témában szeretném alátámasztani:-(Hicudzsi tapasztalatait.
Én október elején szültem a Schöpf-ben s sajnos a csecsemős nővérek nem könnyítették meg a dolgom. Mivel a 3. emeleten nem volt hely (állítólag 5 napig!), az elsőn voltam a baba-mamában. A lányomat rendszeresen úgy kaptam kézhez (ahányszor az osztályról jött), h. folyott az állán a tej. Pedig nekem viszonylag hamar beindult (2.gyerek), s nem emlékszem, h. kértem volna Őket! Az a baj, hogy én sem voltam elég határozott!!
Ettől eltekintve sem voltam éppen elégedett a körülményekkel. Pl. 2 napig feküdtem véres ágyneműben, állítólag nem volt tiszta...
Azóta is sokszor gondolkodom, a 3.-nál mit tegyek? Orvost nem szeretnék váltani, így úgy néz ki, maradok...
Nyugodalmas jó éjt Mindenkinek!
Ui:Barbi, nagyon helyesek vagytok a képeken!:-)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Kösz Zita a felvilágosítást!

Hicu! Nem gondolom/nem is feltételezem, hogy te azok közé az anyukák közé tartoznál, akik kijelentő módban kérnek. De hidd el, láttam egy párat, míg benn voltam a kórházban.
Azt hiszem én alapvetően igen naiv és jóhiszemű vagyok, és próbálok bízni az emberekben. Tehát én elhittem/vagy el akartam hinni, hogy az én fiam csak annyi pótlást kapott, amennyit mondtak, és csak anyatejet.
Úgy látom, hogy a kórháznak még alapvetően sok hátránya van az általam/általunk elképzeltekhez képest. Azt hiszem legtöbben nem a kórház miatt, hanem a dokink miatt szültünk itt.
Én már egyébként ennél a szülésnél is gondolkoztam kórház váltáson, de a következőt, ha minden ilyen marad, akkor biztos nem itt szülném. Szerintem érdemes lenne a kórház vezetőségének azon elgondolkoznia, hogy épp itt lenne a szemléletváltás ideje.
ildi
matt07

Sziasztok!
Hicudzsi! Igen én írtam nekem e.-mailtKép
Móni
radimo

Sziasztok!

Oké Jolikám légyszí ird meg, hogy mi volt az ultrahangon, szerintem Te pár nappal járhatsz előttem én majd szerdán megyek a Szőnyihez.
Én még nem tudom az AFP eredményét, Te betelefonáltál, hogy tudod, mert én gondoltam, hogy mikor megyünk a dokihoz szerdán majd akkor megmondja.

Moncsi
Én még csak háromszor voltam nála, nagyon szimpi,elmagyaráz mindent ha kérdésed van, bár én szerintem nem tartozom a feleslegesen kérdező kismamák közé, úgyhogy nem sokáig szoktam feltartani. Azt, hogy szülés közben milyen én is a többiekre hagyatkozom, remélem nem fogok csalódni, szerintem nem. Úgyis csak a személyes tapasztalat ami meggyőz úgyhogy kérjél időpontot és beszéljél vele.

Patri
patri

Sziasztok!
Patri!

Már kértem időpontot, hétfőn megyek. Már nagyon izgulok hogy minden rendben legyen. Engem még mindig ez a gyógyszer kérdés izgat.
Remélem nem lesz semmi baj.
Momcsi
radimo

Patri!

Mivel én elég régen voltam utoljára, nem volt konkrét időpontom uh-ra, emiatt telefonáltam, és ha már ott voltam, megkérdeztem az eredményt. Szerintem sem kell emiatt külön telefonálni, főleg, hogy vagy egy hét, amíg megvan az eredmény.

A többiek eléggé elkedvetlenítettek a kórházzal kapcsolatban. Már korábban gondolkodtam, mert a Szent Istvánról sok jót hallottam, de ott nem ismerek dokit. Fizetős szobát próbált valaki? Az milyen? Aki Szőnyinél szült, mi a tapasztalat, ugye nem vág minden áron gátat? Nekem ez a legnagyobb parám.

Remélem, azért egy kicsit megnyugtat valaki.
jolikam

Jolikam,

Fizetős szobával a horror nagy része elkerülhető. Van 1, 2 és három ágyas. Van hozzájuk tartozó zuhanyzó és wc. A szobák szépek, tv-vel felszereltek. (kinek van kedve tévézni?)A harmadikon a csecsemős Elvira végtelenül segítőkész, a nővérek is kedvesek. Az én gyerekem nem tömték tápszerrel és csipkebogyóteával sem. Odaadták ugyan nekem ha gondolom adjak, én úgy gondoltam hogy nem adok :-(( Programozott csaszi miatt 4 nap után indult be a tejem addig anyatejet hozott Elvira mindig Marcinak. Viszont a baba mindig velem volt. Ha leadjuk akkor valószínű hogy nem hagyják ordítani és beletömnek ezt-azt.... Az egyik gyerekorvos a felkészítő tanfolyamon azt mondta ha kifejezettem kérem, hogy ne kapjon tápszert akkor kitesznek fölé a "dokkolóban" egy papírt amire ráírják, hogy minden nővér tudja.

Kriszti

cuiccolo

Sziasztok!

Judit, köszi aranyos vagy, nem jössz át a Schöpfiben szült anyukák topicjába?Kép

Jolikám, én az elsőn voltam fizetősben pici a szoba, de kulturált. A barátnőm az Istvánban szült és az se jobb. Amin én egyedül gondolkodnék az a kádban szülés, mert azt lehet az Istvánban.

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Jolikám!

Neked is ilyen nagyfelbontású ultrahangra kell menned úgye, mert nekem ezt mondta a doki, hogy szerdán ilyen lesz, vigyünk videókazettát is és felvesszük. Kíváncsi vagyok, hogy nálatok mit mutat. Azért nem értem, hogy Te miért nem voltál a magánrendelőjébe a 16-17. héten. Mindent részletesen irjál meg légyszi, mit mondott a doki, stb. Én abban a hitbe vagyok, hogy havonta kell majd menni, eddig ugyanis ez volt a tendencia.
Ha valaki tud valami okosat irja meg!!
Patri
patri

sziasztok!
dr Domokos Tamásról szeretnék a lehető legtöbbet megtudni. (figyelem, nem Domokos Nándorról, aki a BM-ben dolgozik - hanem a fiáról, Domokos Tamás Nándorról, aki a Schöpf Méreiben dolgozik). Milyen a stílusa, mennyire lehet rá számítani, mennyit kér kb egy szülésért, stb. Azt akarom eldönteni, nála szüljek-e. Köszi minden infót!
Geni
devie

Szia Barbi!
Köszi az infot a dokiról, volna majd még pár kérdésem de most sajna rohannom kell. De írok még. Köszi szépen

Kép
Kép
gabiii

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?