Sziasztok Lányok!
Képzeljétek, chrome alatt abszolút nem jön be a társalgó, kriksz-krakszokat ír ki. Ma jutott először eszembe, hogy megpróbálom explorerrel, persze ezzel működik...
Fú, először is hadd gratuláljak,
Babci, szerintem ez elég biztos, ha nem látott semmit!
Mért akartak genetikai vizsgálatot?
Valamelyik nap hallottam a rádióban, hogy egy új szabályozás szerint meg akarják tiltani az orvosoknak, hogy közöljék a szülőkkel születendő gyermekük nemét... állítólag sokan elvetetik csak mert nem fiú vagy épp nem lány. Ez borzasztó, ha tényleg vannak ilyen emberek!
Hajrá a szakdolihoz, nagyon drukkolok!
Timci! Képzeld, ma aszongya a férjem indulás előtt, hogy nem tudom, milyen név van az Orsolya mellett a naptárban? Mert az nagyon tetszik neki! Ránéztem, van egy csomó, de amikor megláttam a Zsejkét, tudtam, hogy arra gondol!
Azt mondja, ha előbb találjuk meg, akkor lehet hogy ez lett volna a neve: Molnár Zsejke, de azért mostmár Sárinak hívjuk.
Látom, Te még mindig bizonytalan vagy, hogy tényleg lánykád lesz, pedig tutkó sztem!
Szóval már most Isten éltesse a kis névnaposunkat!
Nekem is nagyon sokat rúg, iszonyat erőseket is tud már, és mindig fent van ő is, ha felébredek, akár az éjszaka közepén megyek pisilni, akár reggel, mindig ,,üdvözöl"!
Lehet, hogy már van fél kilós is? Olyan erősen tud rugizni, Sándor is meglepődik rajta! Hát én is, mert akkor mi lesz még később?
Bazsa! Én is azt gondoltam, hogy sok jó lánynév van, mielőtt nem kellett keresnem egyet a sajátomnak!
Ugyanazt a nevet én sem adnám, egy családban kell ilyen szempontból is a külön identitás, és ebbe a név is beletartozik.
Jucus! Nekem a Zalán nagyon tetszik!
Emi! Neked is gratu a leányzóhoz!
Bea, merre vagy?
Ma megyünk elvileg a cirkuszba, Emmust meg akarom lepni vele, nem mondom meg, hova megyünk.
Holnap lesz a mesemusicalek az Operettszínházban, remélem az is tetszeni fog neki, meg elvileg Mama is jön a hétvégén!
Puszi Csajok kívül és belül és csók az egyszál legényünknek!