Nem hiszem el hogy a végére értem! Közben vége lett a barátok közt-nek, és a vészhelyzetnek is. Szóval nem volt gyenge, pedig tegnap este voltam itt.
Na szóval jegyzeteltem.
Tamesz, üdv itt, majd mond el mi volt a Praxisban!
Savitri, köszi hogy szóltál hogy holnap van a 2. szerda! Már megint lemaradtam volna rola a saját hülyeségem miatt. nem tudod miröl fog szólni? MIndig más?
Bagzer, és bárki más aki utalt rá, a keményedés olyan érzés, hogy közvetlenül köldök alatt egy olyan 10-15 sávban mintha kitüremkedne a méh, és kőkeményre összeugrik. Nem kiséri fájdalom (jó esetben) csak érzed hogy olyan mint a beton, ugy összeugrik, aztán szépen lassan kienged.
Mézeskalács: ha birok és tudok megyek, hogyne mennék, bár a konyhában nekem semmi hasznomat nem tudjátok venni. Ráadásul se mézet se kalácsot nem ehetek. ha-ha
Orbis, részvétem a fogmosáshoz, a fogkefe mellé készits ki egy kis csokit, amit gyorsan bekaphatsz utána!
TV - nem vettem észre ez hogy merült fel, csak láttam reagálásokat. Én szeretem ha megy a tv, a két szobás lakásunkban három is van belöle.
Ttika - a 11 kilo miért sok? nem értem a dokidat. Egyébként kilo ügyben Aurát kell kérdezni, ha ő megmondja hol tart, leestek a székről!
Ha meg nem diétáznék, én most kb. 15-nél járnék.
Jimbone - mi az hogy döntsd el a 36 hétig hogy kell-e eda vagy sem? Ez olyan gáz! És ha ugy indulok neki hogy nem akarom, de ott meg verem a falba a fejem , hogy hogy lehettem ekkora marha hogy nem kértem? nem tul szerencsés....
Edwig - hát Edwig nem is tudom mit mondjak. Nem lehetne 10-e előtt szülni?
Kikocs, örülök hogy épségben hazaértél.
Gabiii, üdv közöttünk, látom szemtelenül fiatal vagy.
Katy, cukor: na szóval az ugy van, hogy a 8 az sok, nem értem miért nem diétáztatnak. Mondjuk nekem 8,7 volt, az még több. Próbálj meg odafigyelni hogy naponta 5-ször egyél de csak keveset. Kenyér helyett abonett-et egyél (2-3 db-ot felvágottal, sajttal, zöldséggel), tejet egy nap max 4 dl-t, inkább este felé, ebédnél kerüld a krumplit és rizst, inkább párolt zöldséget egyél a hushoz, tésztát ne egyél egyáltalán. Édességet meg csak ha már nagyon nem birod.
Káposzta, zöldbab, ezek tök jók pl. Tojábol egy héten 5 db max. Rostos gyümileveket is mellőzd, nagyon sok bennük a szénhidrát, és gyorsan fel is szivodik.
Babus, ki ne hagyd a szilveszteri bulit!!!
Noémi, én sem hánytam terhességtől, csak migréntől. De hál istennek már régen volt az is! Kopp-kopp.
Akkor Esztyx a héten megszül? Hu de tuti!
Puszi,
Eszter2004
32+0