Új privát üzeneted érkezett!

Köszöntéseket köszönjük! :D

Szuper nap volt, bár állatkertbe nem merészkedtünk el, mert esőt meg szelet jósoltak, na ennek ellenére ragyogó idő volt, állatkertbe is mehettünk volna.. :? Na mindegy, így csaptunk egy görbe délelőttöt a városban. Megvolt a torta is, az ajándékokkal még nem akartuk őket felhúzni, remélem alszanak végre és akkor este lesz ajándékozás.

Törpi, sajnálom a hányást, doki mit is mondott rá? Olyan gyakran előfordul, még nem is hallottam ilyet...

Timi, plusz aki írta, hogy jobb a hosszabb kabát (Törpi?): nem zavarja őket a játékban / mozgásban??? Nekem meg a virágos tetszik, ez Debrecenben van, lehet hogy elmegyünk felpróbálni. Bár 86-os, a mért adatok alapján lehet hogy kell a 92-es. :(

Eddig drágállottam a 3 ezret értük, gondoltam majd veszünk a C&A-ban annyiért újat, hát most néztem: 8-9 rugó egy randa, csicsás kabát (mondjuk lehet, hogy meleg)... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Másutt meg gondolom még drágább..... :?

Zsófi, milyen oltás volt??

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: játszani overált adok rájuk, kabát meg az elmenős, sétálós, de mégis jól védi a hátukat-feneküket a hidegtől. Nálunk őrült szél volt délelőtt, de azért kint voltunk kicsit, hogy a taknyot kivigye már a friss levegő, mert Alexa nem akar kijönni belőle, bár már nem kell annyit szívni.

Nem is írtam: Alexa tegnap leesett a kanapéról, mert rohanni akart az apja után, rá a lépcső melletti kiálló sarokra, természetesen fejjel. Ha nincs ott a sarokvédő, akkor betörik a feje, így "csak" dupla feje van a gyereknek és a rondábbik horzsolt, lila-fekete színben pompállik. Csórikámnak jegeltük, azt nem engedte, hogy mi fogjuk a fejéhez a fagyott borsót, de ő hősiesen szorongatta rá a púpra és közben bandzsított a zacskóra és be nem állt a szája, miszerint: borsó borsó borsó.....

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja! Rana: máshol sem találsz olcsóbbat, én tegnap felmértem a terepet nagyjából, ráadásul még csak ezután fogják megkapni az üzletek az idei cuccokat, a legtöbb helyen a tavalyiak vannak. Ami alapjában véve nem gond, csak az ára irreális.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Rana! itt Pesten is nagyon fújt a szél, rossz volt még nézni is

Mondjuk nekem nem nagyon lett volna időm sem, mert mosogatás helyett letörtem a csaptelepet, és gejzír tört fel a konyhában, eláztatva mindent :?
egész jó laza délelőttöm volt 8)
Csajokat bezártam a szobájukba, én meg próbáltam menteni a menthetőt

szerencsére a nyanya nem jött fel alulról, úgyhogy nem áztattam el szerencsére

Zsófi! egyik sem licitálós volt, az egyik alkudozós volt, a másik meg ebayen kívül ment általa ajánlott áron, mert nem akarta megvárni a végét
szóval ennél olcsóbban is meg lehetett volna kapni
4100 és 3700 volt

Móni
KépKép
reunion
 
 


Csajok, ezek a kabivásárlások :shock: nagyon ügyesek vagytok. Én meg csak itt olvasgatlak benneteket, aztán majd akkor kapok észbe, hogy nekünk is kéne, mikor már a jobbakat elhappolták :oops:

Míra hányás témája már rég nem volt, utoljára attól augusztusban, hogy beteg volt és rengeteget köhögött. Extra eset, elváráson kívüli már nem is tudom mikor volt. Aztán ma már semmi baja nem volt, jól érzi magát, majd kicsattan. Tuti az ugri-bugritól meg az össze-vissza zabálástól volt. De anno a doki lassan záródó gyomorszájról beszélt, ami azóta valóban sokat javult. Ha nem lett volna ilyen javulás, akkor kellett volna tovább vizsgálódni.

Timi, jaj szegény kicsi buksi!!!! :( Gyógypuszikat küldök rá!!! Nem is tudom, ki miatt kellett a gyerekeidnek önállóan lefeküdni és elaludni :oops:

Rana, jó kis ünneplés volt ez is így. Lett végül alvás? Mit szóltak az ajándékokhoz? Mesélj nekünk!

Móni, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyuszi, méccer :lol: :lol: :lol: :lol: Én meg már nem tudom mással riogatni a csajokat, ha nem bírom őket rávenni a papucsra, vagy a fogmosásra, mint hogy megyünk a doki bácsihoz, és szurit fog adni :oops: magam ellensége vagyok, mert aztán egy valódi szuri esetén meg már az rendelőbe való belépés előtt ordítani fog szegény, és jogos lesz :oops: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: a szokásos puszijukat megkapták ám! Meg különben is legyenek kicsit önállóak, de csakis, amikor jó dologról van szó, ha már a rosszaság annyira megy nekik! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, akko jó :) Enyémek meg újra kezdték az önállótlankodást; két hónapi egyedül elalvás után ismét kezdték az anyáért tüntetést. Eddig bevált az anya megy fürödni, majd jön lefeküdni a szomszéd szobába szövegre a válasz NEM, és kétségbeesett sírás, ha megindulok kifelé. Persze engem meg könnyű palira venni :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: drukkolok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Mennek a drukkok Zsófi!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


mi könyvtáraztunk, játszóztunk egy minit :lol: meg halrudacskát sütöttem :lol:
Zsófi: megadrukkkkkk :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Én gardróbot ürítek :? Nyári ruci ki, melós ruhák be :( Plusz Dédit fuvaroztam dokihoz, vásárolni... De mindjárt indulhatok a csajokért és jöhet a nap fénypontja :D Hülyének nézhettek, de én ilyenkor nyugszom meg, ilyenkor lesz újra kerek a világ :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: lemaradtam akkor már szunya is bölcsiben van??? :oops: :lol:
most meg nekiállok folytatom a fotoválogatást a videjooohoz :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: dehogy vagy te hülye! Vagy én is az vagyok! Merthogy nekem is akkor kerek a világ, ha együtt vagyunk, akkor is, ha olyankor elvágyódom egy lakatlan szigetre! :lol:

Babus: ... na jól elfelejtettem mit akartam írni és nem látom az előzményeket. :oops: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja, megvan: fotóválogatás. Azt nekem is nagyon kéne a karácsonyi ajándékokhoz, de még a szülinapi képeket megvárom, aztán nekiülök.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus, iiiiiigeeeeeeeeeeeeen! És valami, ami végre pöcc nélkül ment a bölcsiben :oops: 4. héten került erre sor (ami alapból a 2.on kezdődik :oops: ), de szó nélkül lefeküdtek és elsőre másfél órát aludtak. Ami még nagy szó náluk, hogy cumi nélkül megy a bölcsiben az alvás, ami itthon elengedhetetlen kelléke a szunyának :oops: (de ezt már írtam, nem?)

És persze, hogy ne legyen egyszerű az élet, mire végre beszoktak, jön a következő megpróbáltatás: 3szor 5 napra Pestre kell mennem oktatásra. Most mennek a variálások, szállás-szervezések, a lehetséges oktatások lecsippentése, ellógása, hogy hamarabb hazajöhessek... Két napos gyomorideg után már kezdek józanabbul, higgadtabban gondolkodni, bár még nem született megoldás. De édesek a szhelyi barátok, keresik a lehetséges szálláshelyeket, hogy csajok apával utánam jöhessenek két éjszakára. Lehet, hogy le leszek hurrogva, de én nem bírom ki nélkülük öt napig. És szerintem nekik sem tenne jót.

Zsófi, írd majd meg, mit sikerült a bölcsivel megbeszélni, remélem kezdhettek januártól, ahogy tervezitek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: szívesen megírom (majd :oops: most csak bekukkoltam :oops: ) ide nem titok hátha mást is érdekel :wink: de én is béna vagyok :oops: egy ismerősöm szokott segíteni :oops: :lol:
Törpi: na de jooooo ügyik CSajok :wink: juj most már emlékszem a cumis sztorira :oops: én se birnám ki nyugiii :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: privi ment! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


elveszett a kutyánk.este más fórumokra kell írnom. :cry:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: szegény kutyus! Hogy történt, dehát ki sem szokott menni?! Remélem előkerül! :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulaszkám, ha csak ma veszett el, akkor valszeg csak kiszökött, és meglesz, nem?? Remélem hamar előkerül.

Babusok, engem is érdekel a videokészítés.
Könyvtárban mi jót csináltatok? Vmi ötleteket is ígértél, ha jól emlékszem... :twisted:

Én is nagy fotóválogatásban, sziszifuszi munka.. Mondjuk videot nem biztos, hogy be merek majd vállalni. :roll: Na meg szekrényürítésben is. És ez egyenlő a Teszveszes feltöltések megnövekedésével... :I

Törpi, akkor jobb a bölcsi, mint otthon, sok szempontból, nem? Megértem, ha hiányoznak a csajok, én pár órát alig bírok ki nélkülük. (Pedig nem normális ez, tudom)

Zsófi, remélem sikerül a bölcsi.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Nyulasz: o jaj :( biztos hazajön...jaj nagyon drukkolok ha küldesz képek szivesen kirakom FBra meg ott van XXII kerületi oldal is hátha többen látják akkor...
Rana: FBra szoktam feltölteni amiket csinálnak CSajok (jaj nekem nem megy h mindent mindenhova bocsi :oops: )
könyvtárból hoztunk uj könyveket meg játszottunk is tök jo volt :lol: vannak kirakva társasok szinezök ceruza izgibb mint otthon :)
Zsófi: holnap igérem összeszedem amit tudok :wink:
Timi: mit szeretnél karira? fotot vagy vmi fényképes ajándékot?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Bocs lányok,nem olvasok vissza.Egész este pakolgatom a hirdetéseket a kutyánkról.Röviden,
reggel volt apánál a kollegája,és a teraszról nyitotta-csukta a tolókaput,mikor ment el.Angei nem szokott kimenni,bár néha kikukucskál,de most valószínű kilépett,apa meg becsukta a kaput.Szóval kizártuk az utcára.1 óra múlva tűnt csak fel,addig pelusozás,tápizás,túrórudizás....akkor elkezdtük az utcán keresni,majd egyre több szomszéd mondta,hogy kb fél órája látták,de nem gondolták,hogy a mienk.Én a gyerekekkel,apa biciklivel járta a környéket,majd hazahoztam a gyerekeket,és autóval indultam,majd hazajöttem ebédidőre,apa is elindult autóval...ez így ment egész nap.Sajnos haza nem talál,mert nem szokott kinn lenni,már jó ideje nem visszük sétálni,így nem ismeri a környéket.Abban bízom,hogy baleset nem éri,és valaki beviszi egy menhelyre,vagy bárhova,ezért most ahova tudom felrakom a képét.Gyerekek egész nap keresték,szegények,de ők azért nem aggódtak...

bocsi,holna majd olvasok is.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz! szegény kutyus, remélem mostanra már megvan

Törpi! ez most új munkahelyhez kell, vagy a régi rögtön beiskolázott?
Jönnek a megpróbáltatások csőstől, de lassan megedződünk mind

Fényképek! én most válogattam össze egy csomót, de én csak szimplán előhívattam, mert szégyenszemre egy képünk sem volt még, és volt tök jó kuponos akció
most meg presze album nincs még amibe rakjuk
:?

Cipő! hogyan kell venni a cipőt télre? 1.5 centivel nagyobb az nagyon nagy lesz?
ha az ujjam rakom be a lába mögé az nincs csak kb fél centi nem?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: csimmát én tavaly ugy vettem h elvittem öket harisnyában felhuztam még egy zoknit és ugy még maradjon hely hát lehet az van akkor 1,5cm :wink:
Zsófi: bizti van több program is ehhez, ha jol emlékszem Zsuzska is csinált régebben, Öt is megkérdezheted majd :wink:
Muvee6AutoPRoducer a program neve (nem tom ingyenesen lehet-e letölteni)
csak fel kell tölteni a képeket meg zenét de Te döntöd el h hány kép meg hányszor a zene...van h kihagy képeket igy érdemesebb többször a zene vagy kevesebb képet válogatni na nekem ez nehezen megy :oops: :lol: lehet feliratozni az elsö és utso oldalt meg lehet stilust választani pl télapos szülinapos régi idök ilyesmik de aszem az alap verziohoz nincs minden stilus
ja és a képeket sorrendben kell feltölteni ahogy szeretnéd h legyen
a képek zenére jönnek-mennek igy azt nem tudom megmondani h hány kép kell x perchez

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


tegnap este "Anya miért kell rendet rakni???" :lol: :lol: :lol:
és mi ugy néz ki a rosszidövel visszaszoktunk a 6os kelésre :evil: :evil: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Lexa hova tünt??? :shock: :cry: vki tud vmit?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


ez a fránya rend rakás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Babus: :lol: :lol: :lol: a kérdés jogos! :lol: Fényképeket si akarok úgy szimplán meg naptárat, hűrőmágnest meg nem tudom még mit a családnak. Valami ilyesmiket.

Nyulasz: nagyon sajnálom Angiet! Reméltem tényleg elő kerül! Olyan jófej kutya!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: naptár nálunk is nagyon bejött tavaly nagyiknál :lol: remélem lesz megint akcijoo dmben és akkor vmi kuponnal mégolcsobbra is ki lehet hozni :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


FBra felraktam Maszat Klubos alkotásokat ha vkit érdekel :wink: (bocsi ha lesz idöm ide is megprobálom :oops: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: én már nem vagyok FB-on, legalábbis próbáltam magam törölni, úgyhogy ide is rakjál alkotásokat! :wink: Nálunk is nagyon bejövős volt a naptár, azért lesz az idén is. Én tavaly apától fényképes bögrét kaptam, az is jó, ha valaki bögremániás, mint én. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi :( :( Ramaty napotok, éjszakátok lehetett :( Remélem előkerül!!!!!!

Babus, igaz is, minek rendet rakni???? :lol: :lol: :lol:
Nem mellesleg minden később csatlakozó igen hamar lemorzsolódik rólunk. Vagy nem bírják a tempót, vagy nem tudnak képben lenni ennyi gyerek között, amit mondjuk egyáltalán nem csodálok. Vagy ki tudja, miért nem maradnak velünk :shock: :?

Móni, ez a régi hely, csak 3 év kihagyás, pláne a válság utáni rengeteg kényszerváltoztatás rengeteg újdonságot hozott, ezért kell az új dolgokat megtanulnom. De ezt csak Bp-en lehetséges, mert vidéken senki sem tudhat semmit :evil: A baj amúgy nem az 5 nappal van, bár már az is sok, hanem a 3szor 5 nappal :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsófi, ha hétvégéről lenne szó, tuti én is hasonlóképp működnék, de mivel hétköznapokról van szó, így csak az estéket tenném nekik pokollá :lol: :lol: :lol: De amitől igazán félek, hogy mivel én 4 körül végzek, egész este egyedül lenni, miközben velük szeretném tölteni az időm... hát asszem belerokkannék ezt 4 estén át csinálni :oops:

Rana, többnyire azok szerint nem normális ez, akiknek nincs még gyereke. 1 órája adtam le őket a bölcsiben, és már megpusztulok a hiányuktól. Pláne a tudat, hogy fél4-ig nem is mehetek értük (mert ha már dolgozni fogok, akkor sem érek előbb oda, sőt :( :(), még jobban felerősíti ezt. Tényleg jobb lesz dolgozni, mert különben ebbe én beleőrülök. Melóhelyen legalább lekötöm magamat. Legalábbis ebben reménykedek :oops:

Timi, privi megy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, ennyi minden fényképes dologgal akár kampányt is indíthatsz :lol: :lol: Ők lesznek Nálatok a következő polgármesterek :wink: tuti jobb lesz, mint a jelenlegi :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus, aztaaaaaaaaaaaaaaaaa, megnéztem FB-on az alkotásokat :shock: :shock: :shock: :shock: le kell írnod, hogyan csináltátok ezeket!!!!! Naggggggyon ügyesek a csajok!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus, visszaszívtam a kérdést, nem zaklatlak ilyenekkel, egész jól kivehető, hogyan születtek a művek. Hihetetlen jók, tényleg!
Egy jó ötlet otthonra, csajok bölcsiben csinálták: fogtak egy krumplit, egy hosszúkásabbat, próbáltak a gondozók valami csúcsosabbat válogatni a gyerkőcöknek. Ez lett a süni teste. Szegfűszegből csináltak neki szemeket, fogpiszkálóból meg a tüskéket. Majd ráböktek erre egy cseresznye féle termést, mintha alma volna. Tüneményes és nagyon egyszerű. Lányok büszkén hozták haza :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: köszi :wink: azért ott vagyok mögöttük-melettük segiteni :oops: :lol: de tény h egyre ügyesebbek és már a közös dolgokban is egyre szivesebben vesznek részt az elején még ugye csak ülünk anyán szokásos müsor volt :lol: :lol:
ja meg az elején-végén van közös festés majd azt is lefotozom pl egy oriás fa vagy gomba szivárvány és azt közösen festik ki gyerekek meg van moondoka-mese-bábozás :lol:
Timi: igyekszem;)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi, Timi, Nyulasz: elküldtem a linket ;)
Rana: mondasz egy emilt priviben akkor küldöm a linket ;) nem kell :) megvagy, bejelöltelek :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: köszi a süniötletet :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nyulasz, kutyus remélem meglesz!!! Ha nagytestű, lehet utána "nyomozni" is, nem? (Ki látta, merre utoljára) Gondolom, tűztök ki jutalmat, úgy nagyobb az esély (pláne, ha fajtiszta)

Babus, mingyá én is leskelődök. Azért egyet-kettőt ide is feltehetnél (a legjobbakat), már csak hencegésből is. :lol: na meg FB-ra ritkán megyek, annyira nem köt le egyébként.

Törpi, Süni ötleteket köszi. Írhatnátok még sok-sok ötletet (bölcsisek főleg!), én úgy szégyellem, hogy rajzoláson kívül semmit se csinálunk velük.:oops: :oops: :oops: Pedig annyira ügyesen rajzolnak, főleg Letti, majd szkennelem és hencegek vele. :lol:

Itt is vannak jó ötletek (Halloween most a téma), de inkább az enyémeknél nagyobbaknak sztem:
http://www.babycenter.com/210_spooky-cr ... DExMTAxMw..

Na megyek, főzni kell, Apáék mindjárt jönnek vissza.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Ja, karácsonyra anyósoméknak ezt gondoltam:

http://www.mall.hu/digitalis-kepkeret/dps-dp70

Naptárat lusta vagyok összeállítani, ráadásul Apa tesójának a gyerekeitől (és a dédunokától) is mindig azt kapnak. Ezt meg mindig lehet frissíteni az aktuális képekkel, ők úgyse neteznek.
Szerintetek???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana, én a szülőin értesültem róla, milyen kis szupi dolgokat csinálnak a gyerekeim bölcsiben, ők nem közlékenyek, ha kérdezem őket. Érdekes, hogy teljesen lezárnak onnantól, hogy kilépnek a kapun. Viszont másnap reggel, készülődés közben, már kezdenek gondolom ráhangolódni, akkor mondogatnak dolgokat. De többnyire inkább a szabad játékkori pajtásukkal való ténykedésüket.
Amiket a gondozók meséltek, az a napi torna, imádják, itthon is mutogatják azt azért, és nekem is csinálnom kell :lol: , sipkába rejtenek állatkákat, és amelyiket kihúzzák, arról megy a mese. Festés szivaccsal egyszerűbb eleinte, meg újjal (ahogy Babusék szőlője készült szerintem), azzal érdemes kezdeni. Almákból lehet cicát csinálni, kreatívan fejét fűszerekkel megalkotni, kezét-lábát földimogyóróhéjból ragasztani. Dióhéjból teknőst, fejet szintén fmogyoróhéjból, lábakat mandulából ragasztani, szemeket sárgaborsóból..... Most ennyi ugrott be, de majd még gondolkodom.
Mindenesetre az én lányaim hihetetlen műveket hoznak haza a bölcsiből, már ami a rajzot illeti. Legyen annyi elég, hogy nem hencegnék velük :oops: :lol: :lol: :lol: Érdekes, hogy amilyen ügyesek voltak e téren eleinte, most már egyáltalán nem mondhatom el ezt :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


De jó ötleteket írtatok! Csak nálunk lehetetlen minden ilyesmi még, mert mindent a szájukba vesznek. A vizes filcet is kiszlopálják, ahelyett, hogy rajzolnának.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: csak az a gáz, többek között, hogy már fél évvel ezelőtt a fejl. neuró főo. azt mondta ideje lenne leszokni arról, hogy mindent a szájukba vesznek. Novemberben kontroll és az én gyerekeimnél nemhogy gyengült ez a késztetés, hanem fokozódott. :twisted: Én meg majd szép csendben égni fogok, pedig mást sem csinálok, csak, mint a megakadt lemezjátszó ismétlem, hogy nem vesszük a szánkba, fúj kakás, piszkos....
És persze azért is gáz, mert semmi jót nem tudunk így játszani. Arra gondoltam gyúrok só-liszt gyurmát, azt csak nem eszik meg! DE! Megeszik! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, nekem a rendes gyurmát is a szájukba vették, aztán meg nem győzték köpködni. Rájöttek, hogy ennek rossz íze van. Lehet, hogy nem kéne gyurkálnod, mert a só-liszt-víz kombót még én is szívesen eszem nyersen :oops: :lol: :lol: :lol: Rájönnének hamar, hogy nem kell kapkodni a rendes gyurmát, mert azt nem lehet egyben kiköpni utána, mint a kavicsot, vagy a játékalkatrészt. Talán a falevéllel és a ragasztóval, illetve a cetlire szabdalt papírral is így lennének. Biztos megkóstolnák, de csak egyszer :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ja, és többedig órája nem bírok végezni a 4nm2-es gardróbbal, azért jövögetek időnként. Kikészít ez a sok ruha! Nem is tudom, ki vásárolta össze magának. Persze kidobni semmit nincs szívem, csak azt nem tudom, akkor hol tároljam? :shock: Na meg minek? És persze a kedvenc darabok, amik már igazán kicsik....khmkhm, nos, azokat sem akarom kidobni, hátha még egyszer..... :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ja, és többedig órája nem bírok végezni a 4nm2-es gardróbbal, azért jövögetek időnként. Kikészít ez a sok ruha! Nem is tudom, ki vásárolta össze magának. Persze kidobni semmit nincs szívem, csak azt nem tudom, akkor hol tároljam? :shock: Na meg minek? És persze a kedvenc darabok, amik már igazán kicsik....khmkhm, nos, azokat sem akarom kidobni, hátha még egyszer..... :oops:

Törpi, akkor én már nem írom le ugyanezt, te megtetted helyettem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, húgom is mesélte, hogy a kisfia "elromlott" az oviban: addig szépeket rajzolt, utána már csak firkát, addig mindent elmesélt, utána semmit. Életkori sajátosság? :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


mit? nekünk nem lehet jó? egyben anorákot keresek :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


ah, értem
köszi!!!!!!!! :oops: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?