Atztapaszta, szerintem rekordokat döntögetünk, ez ma már a második próbálkozásom, és csakazértis végverekedtem magam rajtatok! Jegyzeteltem is, de lehet, hogy így is sokminden kimarad.
Gabi, szia, jó, hogy jöttél, már épp ideje volt
gratula a kisfiúhoz!
Edwig, dejó, hogy végre visszajöttél, már halálra agódtam magam értetek. Iszonyú kiakasztó amit adokid művel veled, de minden renben lesz ne agódj, Erika és én nagyon drukkolunk, és rohanunk megnéznia férjjelöltet, amint kibújik
Rékacs, kedves, úgy látszik a név predesztinál, Erikám is huncutkodik, akkora ribizli már most, hogy na. Képzeld ha felnőnek, és elmennek együtt bulizni...sőt szerintem lazán romlásba döntik majd a többi rendes topiclánykát is
Bagzer, én is ezt írtam nagyjából a gátmasszázsról, csak nekünk úgy mondták, hogy először U alakban, aztán kell feszíteni, de azt csak nagyon picit és óvatosan!
Savitri, én is halottam már, hogy van másféle gátvédelmi technika, csak azt nem tudom akor az milyenféle, te tudod?!
Jimbone, láttam, hogy egy napon vagyunk, kár, hogy nem egy kórházban, akkor még szobatárskodhatnaánk is.
Ttika, akorát nevettem a monológodon, hogy zengett a ház, ütős vagy nemmondom
Orbis, én is olvastam, hogy raktároz aszervezet, meg ilyenek, de anyit vígasztaljátok egymást a szerintem is tök normális kg-k miatt, hogy kezdek már azon pánikolni, hogy nem baj-e hogy én meg nem hízok?! Pedig eszem, esüszöm!!! d akkor én rossz mami vagyok, az én szervezetem az istenek se akar raktározni, pedig nálunk aztán tuti nem lő Apa bölényt, methogy nincs is velünk, szóval nekem triplán kéne híznom még emiatt is. Akkor ez most hogy van???!!!
Mindenkinek ezer köszönet a kislánygratulákhoz!!!
Mézessütés:
mi úgy csináltuk régen, hogy valaki begyúrta a tésztát, a többiek meg hoztak mindenfélét a díszítésez (mák, szegfűszeg, tortadíszítő stb), meg formákat szaggatni. Ilyen volt a munkamegosztás, ezt csinálhatnánk most is, kikocs úgyis szólt, hogy ő begyúrná a tésztát, és főzhetnénk mellé sok teát is!
Katy, szerintem is szuper lenne nálatok. Csak ha kedd, akkor megint ellógjuk a tornát,
, vagy az nem baj?
Nemtudom ki írta, hogy nemérti az egyedüllévős sztorit, nem titok, szívessen elmesélem, csak tessék jönni a találkozóra. Vagy beírhatom ide is, csak a töiek már kívülről fújják
Pusi nektek, megyek eni még sok karalábét! Nyammm!
Aura 28+5