Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi! Valóban nem nagy cucc, Dávid fiamnak sikerült kétszer is benevezni rá :lol: , de azért mégis egy műtét, altatással, igyekszik az ember kihagyni, vagy kitolni amíg lehet. Persze nem állhat állandóan a fülében a trutyi, mert az meg veszélyes, szóval majd meglátjuk!

Fel akarnék én is vmit tenni a youtubera, kedvet kaptam tőletek, oda regisztrálni kell, vagy hogy megy?

C
claire

Claire
Haszon/kockázat mérlegelendő.

Youtube-ra regisztrálni kell.
Videot fel lehet tölteni simán a picasara is...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Natasa vagyok 8)

Kép

Kép Kép
kriszti0921

Macs, Hatalmas Gratula!
Sok-sok boldogságot és tejcsit kívánok!

De édes kislány! :lol: :lol: :lol:

Ircsi, látom fini az a ragasztó! :wink:
Nagyon szép kép! Ügyesek vagytok!

Évi, persze hogy elmennél uh-ra. De nyugi minden ok a kis pocaklakóval, Sárival. :wink:
És szerintem is érezheted azt mondják, hogy hamarabb érzi az ember a 2. babót.
Ez a haj eszméletlen cuki Tominak! Igazi nagyfiú lett. Ha csak az arcát nézem, akkor olyan 3 évesnek néz ki! Eszméletlen! :D

Claire, annyira örülök, hogy Jonival minden ok!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,jaja kis ovisom van :)

Tina,oóóóóóó de cukiiiiiiiiiii!!! Puszilom őket!

Többiek?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Macs gratula! Gyönyörű Natasa baba!

Évi, nagyon cuki Tomi az új frizuval!

Claire, jó olvasni arról, h Jonival minden OK! Kívánom, h ne legyen szükség a mandula műtétre!

Mi is voltunk (már másodszor) fodrásznál
Kép

Ma pedig ismét voltunk Dévény tornán. Mivel Peti még nem jár önállóan (menne állandóan de kell még biztonságként az egyik kezünk), megnézte őt a konduktor csajszi akihez jártunk korábban. Minden rendben, csak lusti a fiúnk :D . Azért néhány alkalommal megyünk, addig amíg legalább néhány lépést egyedül is megtesz.

Puszi minden anyukának és valamennyi gyönyörű, ügyes kisgyermeknek!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek, Gergőnek meg átadom a sok sok puszikát, úgyis imádom nyúzni :D

Bols: Peti ezekkel a kék szemekkel! ( mi is járunk tornára...hát , egyedül menés még messze van sajna)

Claire: nem csodálom, h azért az ember lánya ezektől a helyektől tart kicsit... Eszti, nagyon édes a kis drága! Ahogy dumált, és be nem állt a szája!!! :) Imádtam ! Gergő is úgy szuszog mint Dartvéder :))))) dokinő mondta most az egy éves státusznál, hogy a nagy mandula miatt... remélem "összemegy", ahogy dokinő mondta!

Woody: hmm, akkor izgalmas időszakban vagy ( hasszúrka miatt)... nagyon nagyon szorítok!

Évi: ááá, Tomika egy nagy kópé! Olyan csöndben vagyok, de ha szólok akkor baromi jót! Nekem ilyen típusnak tűnik a képeken :) pocikád?

Ircsi: Chloé a ragaccsal :D nagyon nagyon nagyon nagy lány már!!!!

Gergő helyzet: hétfői gyógytorna szerint a bal kezét és a bal lábát valami miatt kíméli, sőt, a bal combija a lányka szerint vastagabb is, kérdezte nem kaptunk-e mostanság oltást ( nem)... szóval azt is kell erőltetni, hogy azokkal dolgozzon! Felállásnál meg a térdelésből támadóba kilépés mindkét lábbal, ez a házi-torna-feladat!... persze másszon sokat, mert az jó a hátának! ( mászik sokat :))) ) REmélem egyszer már igazán jól lesz, és menni fog, mint minden más gyerek!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi: azokat a jó kis asztalokat hol szerezted Tomikának?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares, nagyon helyesek vagytok a fényképen, a torták meg, ... ínycsiklandóak... :D Remélem, Gergő beindul. Nálunk úgy szokott lenni, hogy ha elkezdek panaszkodni valamire, akkor a fiúk rögtön megcáfolnak :wink:

Csillaggal mi a helyzet?

Maccs, gratulálok nektek, pár napja véletlenül láttam, hogy micsoda klassz dátumot néztetek ki a lányzónak születésnapnak :wink: Én is egy keddi napon születtem anno :D

Évi, Bálintot én is hamarabb éreztem, de ahogy most számolom, ennyire hamar nem. De ez nem jelent semmit! :wink:

Woody, drukkolok! Sári :?:

Mandula: nekem kivették 3 évesen, pár éve voltam dokinál, közölte, hogy lehet, hogy ki kéne venni a mandulámat. Visszakérdeztem, hogy jól értettem-e. Nem akarta elhinni, hogy volt mandulaműtétem, olyan szépen visszanőtt... Mondhatom, szuper... :?

bekri

sziasztok
Mares,egy asztalkája van,vateráztam természetesen,zenélő/játszó/foglalkoztató asztal néven futnak,de nehogy azt hidd hogy érdekli :evil: a másik egy járássegítő.
Mai napunk katasztrófa a köbön.Se enni,se játszani,se ellenni,se semmi.

Bekri,lehet hogy csak képzelem vagy összekeverem valamivel,bár tegnap is éreztem egy pár pillanatra. :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Ezt most olvastam...
A MOK elnöke beszámolt arról, hogy mindezek miatt a közgyűlés döntött arról, hogy támogatni fogják azokat az orvosokat, akik az ellátás biztonsága miatt nem hajlandók túlmunkát végezni és azokat is, akik felmondólevelüket letétbe helyezték. A küldöttek elfogadták a kamara új alapszabályát és etikai kódexét is. Ez utóbbi például vétségként kezeli, ha valakit szándéka ellenére túlmunkára akarnak kényszeríteni, de például kizárással bünteti azokat az orvosokat, akik egészségügyi dolgozótól fogadnak el hálapénzt.
http://www.weborvos.hu/egeszsegpolitika ... bb/181852/

Mondogassad mindenhol, hogy eü. dolgozó vagy...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hűha :shock:

evilany

Bekri: visszanőtt??? ez komoly??? :shock: ... remélem én is h Gergő beindul!!!

Évi: 2 napja Gergő totál hisztike tud lenni, kivéve persze ha felveszem vagy rajtam lóghat! Ezek ideje a délutáni alvásból való ébredés, mikor minimum egy óra kell hogy végre eltávolodjon tőlem és ne szorongasson! Imádom, ha rajtam lóg, de ha fél métert is lépek el azonnal fejét lehatja a földre és megy a bömbi ezerrel!!!!.

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Joninál nem manduláról, csak orrmanduláról van szó, azért az kisebb beavatkozás.
Vissza tud nőni, Dávid fiamnak 3 évesen vették ki az orrmandiját, és 6 évesen újra, akkorára visszanőtt, h másodszorra is nagy volt!!!

Mares! Eszter ugye most elsős, hát te, hol két fedőt összeütnek a suliban, az egyiket ö tartja, abban tuti lehetsz :lol:

C
claire

Sziazsztok!

Este bagoly voltam (hajnali 1ig),most alig latok..
.

Claire: en is szoktam mondani uramnak,hogy Gergo annyira huncut,hogy en tutti sokat leszek behivatva ovoneniknel-tanaroknal! Majd h fogom kimagyarazni hogy egy tanar fia miert ilyen??! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!
Hát pont azért, én is szoktam mondani, h szegény gyerekeim hátrányos helyzetű pedagógus gyerekek :lol: ! Tudod, a szabó, meg a nadrágja, tipikus esete :lol:

Ja, azt hiszem itt volt téma a prevenar oltás... szóval a ki csecsemő korban kapta, annak kell 1 éves kor után még egy emlékeztető, enyémek most fogják kapni, okt végén, és majd nov elején a 15 hósat!

Egy reggeli "kép" rólunk, sajna az ilyet nem tudja felvenni az ember, pedig jó lenne:
A nagyobbakat már elengedem felnőtt nélkül a suliba, és időnként a két elsősöm is megy velük, így nem kell a kicsiket meg magamat haptákba vágnom, mire indulni kell a suliba. Ma reggel látni kellett volna, olyan lelkesen integettek egymásnak, nagyon helyes jelenet volt. A 4 nagynak, plussz a 2 unokatesónak fülig ért a szája, ahogy a két picúr integetett nekik. Olyan helyes, amikor az idétlen kiskamaszokon látod, ahogy elolvadnak ezektől a piciktől :D

Szép napot! claire
claire

No, mi van? Mindenki siratja a nyarat?
Claire
claire

Mi vagyunk :lol: :wink:

Csak Chloe egyre több foglalkozást igényel, ha azt akarom, hogy ne kövessen el tiltott dolgokat. Szereti, ha együtt tevékenykedünk :lol: :lol: :lol:
Segít nekem a házimunkában, játszunk együtt, kreatívkodunk... mindig ki kell találnom valamit, hogy lekössem...
Ragasztunk, festünk, gyúrmázunk...

Amíg még jó idők vannak, sokat vagyunk kinn....

Közben dolgozunk, szervezzük a költözésünket is...

Claire
Integetősök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mostanában egyre többször járok úgy, hogy a babanet lefagyassza a gépet :cry: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok! Elnézést a távol maradásért, de a középső gyerkőc beteg, tüszős mandula gyulladása van, és tök lázas. :(

Tegnap baleset érte Lilit, hatalmasat esett az ágyról. hibásnak érzem magam, mert itt ültem mellette, de nem volt időm elkapni. Lett egy jókora púp a buksiján. Figyelgettük, de nem hányt, nem szédült, stabilan jár, úgyhogy nincs baj. Megijedtünk...:(

Maccsnak hatalmas gratula, igazán gyönyörű a kicsilány! :D

Gergő babának boldog szülinapot, és gratulálunk a mászáshoz. Nagyon jók a szülinapos képek, és nagyon szép család vagytok! :)

Clarikának jobbulást!

Clare! Drukkolok, hogy mégsem legyen mandula műtét. Gergőnek volt 5 évesen, nem kívánom senkinek azt a 20 percet amit a műtőben töltött tőlem távol. :cry:

Tominak cuki az új haja. :) Lili is átesett egy frufru nyíráson. Én már alig várom, hogy csajos frizurákat csináljak neki, de ahogy nő a haja, úgy göndörödik.:)

Chloe gyönyörű, mint mindig. Kedvenc babám. :wink:
Vendég

Ircsi: Gergő is velem szeret lenni... de ilyenekt nem tudok vele csinálni... mármint h ragasztani :)

BAbakeksz: szegény Lili! Remélem gyors elfelejti az esést!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Én is megállapítottam, h a játékok tök feleslegesek nekik, mindig ott szeretnek lenni, ahol én, és pakolásznak. Múltkor felhozott pl sógornőm több pár kis gyerekcipőt, no, fél délelőtt azt pakolták ki-be a dobozba. Vagy a konyhában mindig adok nekik vmi eszközt, ami nem veszélyes, no, múltkor Joni nagyon hosszan, elmélyülten próbált a lefordított tölcsér csőrébe egy ceruzát bedugni, és sikerült is neki. Ennyit a forma bedobálósról :lol: . Nonó úgy szeret pakolni, h belemászik a dobozba, ígérem, most már teszek fel képeket vagy albumot. Gyurmázni, ragasztani még nem szoktam velük.
Amit még nagyon szeretnek, azok a hangszerek, van egy tálcányi kis rumbatök, gyerek xilofon, stb, és persze a zongora, meg a kis szintetizátor.

Ircsi! Az a költözés szervezés nem lehet egyszerű!

Babakeksz! Lili :(még jó, h olyan kis rugalmasak!

M! Gergőnek gratula, innentől nem lesz egy perc nyugalmad sem!

Claire
claire

Sziasztok lányok! Tudom, szokatlan az időpont...

Én most nagyon őszinte leszek. Tudom, hogy én csak néha csöppenek be ide, de mindennek oka van. Ennek is...Én azt vettem észre, hogy páran átsiklanak a bejegyzéseimen. Legyen az rólunk szóló, gratuláló, magyarázó, támogató...

Nem tüzet szítani akarok, és nem szeretnék cirkuszolni, csak szeretném megkérdezni, hogy zavarok-e itt valakit/valakiket esetleg. Tudom, és érzem, hogy ez egy összeszokott csapat, de jó páran meg olyan szívesen fogadtatok. Szóval szeretném megkérdezni, vagy nem is tudom, talán szavazzátok meg, hogy van-e jogom itt rontani a levegőt.

Tényleg nem balhézni akarok, csak vannak olyanok akik levegőnek néznek, és jó volna tudni legalább az okát, aztán lelépek, ha nem kívánatos személy vagyok.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Babakeksz, szerintem direkt nem néz levegőnek senki. Nem tudom elképzelni itt senkiről. Én is ritkán írok, és bárkivel előfordul, hogy elsiklik valami fölött. Lehet, hogy valami más sokkal jobban megragadja a figyelmet, jobban tud azonosulni egy másik problémával, örömmel, bánattal. Aki ritkábban jön, esetleg nehezebben veszi föl a ritmust. Ez az írás amúgy is nagy körültekintést igényel, mind az írótól, mind az olvasótól. :oops:

De én úgy látom, most az előző bejegyzésedre is többen reagáltak.

Egyébként mielőtt betöltött az oldal, azon méláztam, hogy 695. oldal táján járunk és sehol egy nyilváson megfogalmazott probléma... ilyen magasságokban ugyanis szokott borulni a bili. És tessék!
Így lenne ötösöm a lottón :lol: :lol: :lol:

bekri

Ismét nekiállok.... :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Babanet idétlenkedik... a hsz nagy része lemaradt, amit bevett azt 4-szer is elküldte... törölhettem....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Fórum
Be kell látni, hogy nem egész nap a gép előtt vagyunk, esetleg csak futtában nézzük végig a fórumot.

És itt is érvényesül a csoportdinamika... vannak központi emberek, vannak akik inkább a szélen vannak...

Nekem mostanában az a legnagyobb bajom, hogy nem tudom két ablakban megnyitni a topikot, hogy párhuzamosan olvassak, reagáljak... lefagy.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Babakeksz
Jobbulást a gyerkőceidnek!
Tessék írni, képeket feltenni... és nem megsértődni :wink:

Claire
Hangszer nálunk is nagyon menő :lol: :lol: :lol: :lol:

Mares
Miért ne tudnátok ragasztgatni?
Próbáljátok ki!
Ragasztóstifttel bekensz egy rajzlapot, és arra lehet rakosgatni leveleket, terméseket, színespapír darabkákat...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
Ircsi milyen böngészőt használsz?Én rájöttem h nem az oldal xar hanem a firefox..

Babakeksz hadd legyen én is őszinte.... itt lassan 2 éve irogatunk egymásnak,persze most már ritkábban de aki akar és tud szakít rá időt,mindenkit olvasunk,mindenkinek örülünk...szerintem neked is válaszolt mindenki a múltkori hsz-ekre is,dicsérték Lilit,nézték a blogod,stb. most az hogy volt 1 hsz amire nem reagált épp senki,nem hiszem h ok lenne ilyen kérdések felvetésére....gyere gyakrabban,gyakrabban kapsz válaszokat.
Itt senki se levegő vagy van útban.

Amúgy én most keltem,a fiúk már korábban,én se adtam persze csak hevertem,Tomi 10 percenként ellenőrizte h megvagyok e még meg ilyesmik :) most elmentek reggeliért.Utána majd megyünk lottóért,gyümölcsért,meg vmi cipő kéne a fiatalúrnak de még nem tudom hol nézzünk.
Fú miket álmodtam betesz nekünk ez a haematoma téma :roll: :oops:

Képzeljétek a hoxán vannak pécsi kismamák,találkoztam velük múltkor,törpékkel,na az egyik fotózással foglalkozik! Meg is beszéltem vele tavaszra egy fotósorozatot hisz itt van helyben,10e körül vállalja,plusz pár közös kép,Dóri addigra szegény úgyse hiszem hogy fotózni fog..(2 héttel idősebb kismama mint én :) )

Ezt nézzétek meg:
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/disn ... 86?nocache
októbertől áll.újra az újságosoknál

Ircsi de jó dolgokat csináltok!

Claire az a reggeli kép szívmelengető lehetett!

Mares köszi jól vagyok,várom a következő dokilátogatást...jó lenne tudni mi a helyzet odabent,mert ez a kímélő életmód,egy vicc..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.10.08 07:54-kor.

evilany

No meg ezt

Kép

evilany

Évi
Nekem car WinXP-n, Win7-en, Macintoson... IE-vel, operával, chrome-val...
Még a telefonomat is lefagyasztotta...
Firefoxot nem próbáltam... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lemaradt, de nekem ez természetes... MINDEN GYEREK GYÖNYÖRŰ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képek jöhetnek minden mennyiségben!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi! azért vigyázz csak, és pihenj, amennyire tudsz, és ne stresszelj, amennyire nem :wink: szóval érted!
Hányas lábakon jár fiatal úr?
Tényleg, jut eszembe, tegnap 1 órát a nagyszülők vigyáztak a 2 kicsire, míg elmentem a nagyobbakért, és azt mondják Jonó tök szép lépéseket tett egyedül, semmi csámpi, semmi keresztezés!

Ircsi!gép :evil:

Babakeksz! Én sem reagálok mindig, bocs. Olvasok, és csak arra írok, amihez van vmi hozzáfűznivalóm, esetleg amit még nem írt más. Én nem élrzem, h itt bárki nemkívántos lenne. nyugi! Lili feje gyógyul???

Képek szupik, majd én is igyekszem :oops:

Tényleg, szopizik még vmelyik kicsi? Bence, az enyéim, és...?
Csak azért jutott eszembe , mert most is úgy aludtak el az ölemben. le kéne tenni, h háztartással is jussak vmire...

C
claire

Hello!

Ne haragudjatok, de nem reagálok, csak átfutottam ezt az oldalt, ráadásul elég felületesen. Vasárnap óta túlélésre játszom, annyira beteg vagyok. Ha jobban leszek, akkor igyekszem visszakapcsolódni hozzátok, de most nagyon szarul érzem magam.

Maccsnak hatalmas gratula és jó egészséget nekik, nagyon szépséges a csajszi.

Tominak is vagány a frizurája.

Emese ne borulj ki, van ez így. Ne zavarsz Te senkit, sőt örülünk neked, gyere gyakrabban. Gyerkőcnek jobbulást. Lilinek puszi a fejére.

Megyek dolgomra, mert bár beteg vagyok, az élet nem áll meg.....

királylány

DIA! jobbulást!
Különben is egy any sohasem beteg, és ha igen, akkor sem :lol: :wink:
Claire
claire

Sziasztok!

Babakeksz, jobbulást a gyerkőcöknek, remélem már javulóban :D!
Én is nagyon ritkán írok, de nem is veszem zokon, ha nincs komment a bejegyzésemhez. :oops:

Claire, nálunk is még van szopi. (Anyósom azt mondja nem is fog leszokni :P .) Cicista a fiam, szó szerint. Képes minden helyzetben szopizni: állva, hasamon fekve,gyakran táncol és úgy. :shock:
Az esti lefekvés, sőt a napközbeni elalvás is nagyrészt cicivel történik. Ha valamelyik kaja után nem kap (szándékosan elfelejtem :arrow: gonosz anya) nem telik el sok idő és követeli. Ez van! Én nem bánom, nem is voltunk még betegek.

Dia, gyógyulj meg minél előbb!

Ircsi, Chloe gyönyörű szép kis hölgy már! Csak ámulok és bámulok!

Minden kicsi meseszép!

Segítek Apának fát hasogatni.
Kép

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Dia,mielőbbi jobbulást!!!

evilany

Dia
Jobbulást!

Bols
Apa sok fát tudott hasogatni! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Cicista Péter :lol: :wink:
A te cicidről érettségi idején majd átszokik egy kislányéra :wink:

Nagyon rosszul viselem a hideget :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok csajok!

Pár napja én se jártam erre, de van dolog bőven, gondolom ezzel nem vagyok egyedül :lol: :lol:

Ircsi,
Tündéri Katus, mit kóstolgatott a tubusból ekkora elánnal? Költözés, hú de jó! Nemsokára az államokban lesztek ti is?

Bols,
édes Petid, hogy segít apának! Azok a nagy kék szemek!

Babakeksz,
sztem se szívd mellre, ha éppen nem reagál senki. Én volt hogy visszakérdeztem, mert nem reagált éppen senki és kiderült, hogy csak tök véletlen volt az egész. Itt biztos senki sem akar rosszat a másiknak! Ez egy jó kis csapat, szívesen látunk mindenkit! Lili buksijára nagy puszi!

Claire,
nálunk is a fő játék az ami a felnőtteké, tesóé, stb. Olivér is cicizik még, bár elég rapszodikusan.

Dia,
gyors gyógyulást neked! Várunk!

Évi,
édes Tomi apával:). Kímélő életmód, hahaha. Mikor is mentek megint UH-ra?

Maccséknak hatalmas gratula a gyönyörű picikéhez, Isten hozta!! :) :)

Mi jól vagyunk, suli, osztálykirándulás, vendégsereg, házimunka, kert, gyerekek, stb., stb. Napi rutin. Olivér 4 rágófogat növeszt éppen, na azért ez nem piskóta... Ilangnak már 5 db. 5-se van :) :)!

Pécsi csajok, már kérdeztem, de nem jött válasz eddig. Mi van Csillaggal?

Törpiek?
Tünde, Melish, Clárika, Woody, Szilvás, Barbcsi, a teljesség igénye nélkül?

Szép napos hétvégét!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nem elég hogy hideg de esik is,ki se lehet menni :( Törpét lefoglalni,hát,feladat...főleg így álomkórosan.na nem ő álomkóros hanem én :)

Sucer sztem a pécsiek jól vannak,csak nem nagyon írnak,tali volt csütörtökön is,lesz most is,ez már menetrendszerű :)
Csillagék is megvannak,nehézségei vannak,FB-n szoktunk beszélni néha. Gergő olyan nagy már :)

Szilvásnak a jól tudom kivették a manduláját

Többiek passz.Sajna van aki végleg lelépett.

Ilangnak gratula,okos kislány!

Holnap hívom a dokit mert elfogy az utrom és kérdés,szedjem e még,ha igen,kéne recept. Amúgy 17-én megyek hozzá,25-én pdig a 12.hetes UH-ra

Kérdés,a ti gyerekeitek hogy állnak a súlyukkal?Tomi gyakorlatilag 3 hónapja kb 100 gr-ot hízott...az evése legtöbbször katasztrófa,ma is tejpép volt az ebéd mert azt legalább megeszi. Mostanában bukogat is,nem tudom nem-e a kakaótól,de azt megúgy várja reggel és issza húzóra...(és már egy ideje kapja) holnap lehet elviszem dokihoz,megkérdezem a dolgot. Úgyis kéne Menjugate-ot iratnom mert a másik nem kapható de már be kéne adatni.

evilany

Évi,
Olivér eszik viszonylag rendesen, a súlya is normális, bár nekem olyan kis husika :D . 77 cm és 10,39 kiló. Jön-megy, folyton dolga van. A fogzás is lehet a rossz(abb) étvágy hátterében, ne aggódj! Menjugate-et Olivérnek is kell adni (ismétlőt), melyik fajta nincsen? Aztaaa, mindjárt 12. hét???? Röpül az idő! Addig nem lesz UH-d? SZtem az utrót a 12. hétig fogod kapni. Bár nem tudom a te dokid hogy dönt.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja amit még szerettem volna:
Olivér még mindig nem jár, egyedül. Kapaszkodva, fal, fotel, szék mentén gyönyörűen lépked, csak egyedül nem hajlandó. Anyósom kérdezi mindig, hogy még mindig nem jár? És ha fogom a kezét? Azt Olivér kifejezetten utálja, korlátozva érzi magát. Lép párat, majd kitépi magát és mászik az ajtóhoz falhoz, ahol föláll és a saját tempójában szépen elsétál, vagy elmászik. Gondolom nincs vele semmi gond, mert szépen áll, jár, mászik, kúszott, gurult, forgott, szóval minden megvolt, csak lassabban csinálja/ta mint az átlag. Anyósom a legutóbb is húzta-vonta, folyton sétáltatni akarta, de bennem az van (lehet rosszul), hogy ami nem jön a gyereknek magától, azt ne erőltessük. Vagy kéne?
Ilangnál ez nem volt kérdés, ilyenkor már, majd 3 hónapja önállóan járt...
:roll:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,
Tomi 9200 gr. Hónapok óta :roll:
Jézusom ez a sok okos rokon...Tomi (talán az egyetlen még) szintén nem megy. Kapaszkodva gyönyörűen,sőt,ha teheti,alig mászik,de amúgy nem. A napokban láttuk tőle először hogy enegedi a dolgokat állva és pár mpig megáll,majd leül. Tegnap próbáltuk,kisujjat fogva végigmenetel a szobán,de hamar leül és jelzi,elég. Semmiképp nem kell erőltetni.Miki anno 1.5 évesen kezdett járni. Bár nem könnyáű mert pl Tomit így cipelni kell,ha lemegyünk,nem tud sétálni lent vagy ilyesmi,de hát ez van.
Na de a rokonok,tőlem pl azt érdezték,próbálom e már biliztetni...könyörgöm,miért tenném? Nem tudja még mi az a pisi,kaki,nem tud járni,beszélni...stb...ezer dolog van még azelőtt...ültessem egy bilin,na azt már nem.
Itt a Menjugate van a másik nincs.Ez is lázasító szuri?

Uh-m remélem 17-én lesz a rendelőjében de az csak tájékozodó jellegű.

evilany

Sucer
Anyós :evil: :evil: :evil:
Egyébként, örülj addig, amíg Olivér nem megy önállóan! :lol: :wink:
Ilang ügyes, okos!

Szilvásnak jobbulást!

Évi
Szerintem, Chloe sem hízott mostanában. Neki is vannak "fényevő" napjai. Kínálom, nem eszik... hagyom... nem tudom megtömni... Talán még nem hallott az anorexiáról és nem azt tette magáévá... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!
Súly: tegnap mértem őket, majd egy hónapja nem híztak!Joni 10,33 Nonó 8,05.
Enyémek kakaót nem kapnak még, de reggelire a nagyok sem kapnak, sztem nagyon telít. Unokatesóéknál volt ilyen, h kiiktatták és használt a gyerek étvágyának, emésztésének. ennek ellentmond, h csomó gyerek felnő reggeli kakaón :arrow: :?: .
Nálunk reggel gyümölcslé (esetleg tea), teljes kiőrlésű keksz, gyümi a menü. később kajálnak az isiben, és ha itthon vannak, akpnak vmi vajas kenyeret vagy effélét.

Szopi: :lol: bols: alvás-szopi nálunk is kb hasonló, legfeljebb randi előtt is megszoptatjuk őket :lol: . Jó az nekik! Nálunk a nagyok is leszoktak előbb-utóbb. Értsd: a legnagyobbat 16 hósan leszoktattuk, mert jött a tesó, ő kb 22 hós korig nyomta, a nagyobb ikrek 26 hóig, na, most mi lesz??? :lol: :lol:

Járás: Tomi mindjárt nekiindul, Joni pont a napokban tette első nem kapaszkodós lépéseit, és előtte ő is pont így egyensúlyozott, ahogy írod! :D És rajta még Dévényék is munkálkodnak!
nonó meg egész jól jár egyedül, folyamatosan próbálja, láthatóan nagyon élvezi :lol: !

Na, többit elfelejtettem, mindenkitől bocs, korral jár :lol: :lol:!

Claire
claire

Kaptunk egy nagyon menő cuccot :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :lol: :lol: :lol: ez igen! Igazi nagylány!

Mi cicáztunk ma,
Kép

Kép

Kép

zsivány
Kép

evilany

Tomi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!!

Ircsi,
annyira drága Katus, itt olvadozok :D :D . Igazi cowgirl! :wink: :wink:

Évi,
na jól van, akkor a mi fiaink nem sietnek sehova, szó szerint. :wink: A rokonokat, ismerősöket ne is mond, a hajam égnek áll a sztoriktól amikkel traktálnak az 1 évesen szobatiszta, folyékonyan beszélő, fáramászó és még ki tudja milyen gyerekekről. :evil: :roll: :roll: A lényeg, hogy azt éreztessék, sokkal jobbak vmiben a te gyerekednél. Az már más kérdés, ha ilyenkor rákérdezek pl. hogy eszik-e egyedül, vagy alszik-e a kiságyban, már megy a terelés, mert minden nem lehet tökéletes, de én ezt már tudom! Azt meg már nem veszem be én se, hogy olvas egy 1,5 éves, meg folyékonyan beszél egy évesen én se ma jöttem a 6:20-sal. Szóval vannak zsenik, mindig is voltak, de azokkal nem kérdkednek a szüleik. Ne aggódj Olivér se hízik veszett tempóban a múlt hónapban sikerült 4 gr-ot híznia 5 hát alatt. Jó mi?
Képek nagyon édesek, Tomit nem kaptk még meg a maccsok? Vagy mindent bírnak? Köszi az infót Csillagról, Szilvásról, gondolok rájuk, üdvözlöm őket!

Claire,
szopi nálunk is elalváskor van leginkább, meg reggeli ébredéskor, bár egyre kevésbé igényli Ha én elfelejtem, nem követeli. A héten megyek szopis tanácsadóhoz, hogy hagyjam-e rá, mert ez már az elválasztódás jele, vagy mit tegyek, mert tejem az lenne.... na meg igényem is arra, szoptassam. De mint tudjuk ez csak akkor müködhet jól, ha mindkét félnek jólesik.

Na megyek azuram mellé elnyúlni.
Jó éjt!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?