Új privát üzeneted érkezett!

Mary,
szerintem is elfogadják,ha a klinikán gyorsan megcsináltatod,hamar kész,persze gáz csak egy kenetért Pestre jönnöd...
Hány embriótok maradt?

Alexia,
olvasol minket?hol tartasz?Drukkolok!

Rabne,
mit mondtak ma?Indultok?

Bea,
mikor mész legközelebb?

Többiek?

Zsuzsika,
miért írod,hogy "miért küzdesz"?A fagyis sokkal egyszerűbb és kockázatmentesebb,nem?(És vsz.olcsóbb is).Én se hagynám az embrióimat a hűtőben 10 évre,hogy utána kidobják őket... :roll:
Tényleg gyorsan megy az idő,hál'Istennek van tennivaló,szebbnél szebb feladatok...most épp futni készülök,sziasztok!
Vendég
 


MMzsó: Én nem bántóan írtam a Marynek a küzdést, csak tudom, hogy mi mindenen ment keresztül a tavasszal is a fagyasztott protokoll miatt és ezért nem értem azt, hogy miért nem csináltat frisset. Szerintem 20-30 ezer Ft itt már nem vízválasztó. Mert mindenki azért csinálja, hogy sikerüljön és mindenáron!!

Azért mertem csak véleményt alkotni, mert mi végig csináltuk mind a két féle protokollt és nekem a fagyasztottnál néhány dolog nem tetszett. Szerintem a visszaültetés idejét nagyon elhúzták....stb.
Elnézést, ha a kérdésemmel bárkit is megsértettem volna!!!!:)))
zsuzsika76
 
 


Zsuzsika,
engem tuti nem sértettél meg :wink: én kérek elnézést,hogy belekotyogtam,csak kíváncsi voltam,miért ilyen rossz a véleményed,de így értem.
Gyógyszerprobléma amúgy nincs most,rengeteg tapasz van a gyógyszertárban,Bea is simán kiváltotta.
A beültetést meg biztos jókor csinálták neked is,hisz ők értenek hozzá,és itt pont az a jó,hogy ha kell,simán bejönnek hétvégén is,akár csak 1 ember kedvéért.Nekem a leszívásnál Pünkösd szombatján ott volt egy egész csapat,5 ember!

Te meg már lassan félidőnél jársz :wink: jó neked :wink:
Vendég
 

 
 

Sziasztok, Lánykák!

Majd bővebben ís írok magamról, most viszont Zsuzsika drága, hadd kérjelek már meg, hogy írd már meg priviben légyszíves a saját e-mail címedet, mert szeretnék Neked valamit küldeni. :D Próbáltam privát üzit küldeni itt Neked, de most egyáltalán nem sikerül még csak befejeznem sem, tegnap még működött, ma meg nem, de hátha azt megkapom, amit Te küldesz. Puszi Nektek!
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!
Talán van még itt, aki emlékszik rám (főleg Gyalogkakukk, aki annyira de annyira kedves volt és bejött hozzám a kórházba). Amiért eltűntem… tavaly ilyenkor túl a második endo miatti műtétemen rettentő bizakodással kerestem fel Urbancsok prof-ékat, majd minden vizsgálat után, amikor már én azt hittem, hogy azért megyek, hogy megbeszéljük a kezdés dátumát jött a hír, hogy megint lát valamit az UH-n. Megvártuk a következő mensit, akkor is ott volt a valami, így nem kezdtünk semmit, csak a szervezkedést az újabb műtéthez. Én akkor annyira kiborultam, hogy nem akartam hallani se gyerekről, de fórumról se, semmiről ami ehhez az egészhez kapcsolódik. Mivel az előző műtétemhez képest 4 hónap telt el!!! nem tudtam és nem is akartam újra kórházba majd betegállományba kerülni hónapokra, így a műtétre idén júniusban került sor. Még élvezem a gnrh hatásait és mellékhatásait :) egyaránt, de megkaptam az utolsó szurit és várom pirit, akkor újra telefonálhatok. Újra izgalommal és reménnyel teli!
Kb. a műtétem óta olvaslak Titeket újra sutyiban. Értesültem a jó és a rossz hírekről egyaránt. Bizakodtam Veletek, és lassan újra együtt!
Gyalogkakukk; miattad volt a legnagyobb lelkifurkám! Annyira rendes voltál hozzám én meg se szó se beszéd eltűntem az éterben…. Remélem megértesz! Na haragudj! :(
tibma
 
 


Sziasztok!

Megint én! :D Én annyit szenvedek ezzel a programmal! :twisted:

Zsó, Mary, Zsuzsika, szeretném elkérni az e-mail címeteket. Természetesen, ha nem akarjátok, akkor nem kell megadnotok, viszont jó lenne, ha el tudnálak érni Titeket valahogy, mert nekem egyre kevésbé szuperál a privát üziküldés. Most is látom, hogy van üzenetem, viszont reggel óta nem tudom megnyitni. Előre is köszönöm.
Zsó, Veled is nagyon szeretnék pár szót váltani a fórumon kívül.
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Bea! Küdtem Privi üzenetet!
zsuzsika76
 
 


Sziasztok!

A férjem gépén tudtam csak megnyitni a privát üziket! Köszönöm az e-mail címeket, hamarosan jelentkezem.

Zsó, Neked még bűvöltem itt egy privát üzit, abban elküldtem Neked az én e-mail címem.

Sziasztok!
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Még új vagyok köztetek, eddig más intézetbe jártam, de az eddigi leleteim alapján petesejt donorra van szükségünk a folytatáshoz, illetve a korom és a sok sikertelen lombik miatt jó lenne, ha egy következő lombik előtt Preimplantációs genetikai diagnosztikát is csinálnának nálam. A neten keresgélve találtam, hogy elvileg ezt a vizsgálatot itt is csinálják és ha ez igaz nem kellene nagyon drága pénzért magánklinikára mennünk (még lenne két támogatott lombik lehetőségünk). Van esetleg valaki köztetek, aki szintén ilyen gondokkal küzd és tudna nekem segíteni,hogy hogy működik ez itt, egyáltalán hogy lehet bejutni programba (egyszerűen nem találtam honalpot, úgy mint a többi intézethez :oops: ) Előre is köszi a segítséget :)
dorkabab
 
 


Szia dorkabab,
a SOTE I. ARO osztályára időpontot a 266-0473/54234 vagy 06-20-825-4234 telefonszámokon tudsz kérni h-cs 12.00-16.00, p: 12.00-13.00 időpontokban.
Nagyon kedvesek és segítőkészek, dióhéjban mond el nekik a problémádat, s adnak egy időpontot, ahová első alkalommal a pároddal kell menni, s minden leletedet vidd magaddal.
Kitartást és mihamarabbi babázást kívánok :D
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Szia dorkabab!

Sajnos mi is hasonló gondokkal küszködünk. :roll: Mi a SOTE-ra már egy éve járunk és sajnos előrelépés nem igazán történt, mondhatni semmi. Ez a petesejt donoros dolog valahogy nincs olyan jól kezelve itt. Ha TE nem viszel donort, nem csinálnak semmit, az anonim adományozás itt a SOTE-n nem kivitelezhető. Konkrétan Urbancsek prof kijelentette, hogy ezzel ők nem foglalkoznak...
Ezek miatt és az állandó több órás várakozás miatt mi valószínűleg átmegyünk egy másik intézménybe. Már nagyon szeretnénk, ha végre egyről a kettőre jutnánk. :)

Nektek van petesejt donor jelöltetek?

Üdv, mraan
mraan
Budapest
 
 


Sziasztok !

Holnap megyünk a párommal a Babér utcába andrológiai vizsgálatra.Sajnos a múlt héten lecsúsztunk mert vidéken volt . Lehet már ilyenkor a Sote andrológiára időpontot kérni ? Szeretnénk minél előbb tudni, hogy kinél van esetleg a baj :(

A segítséget előre is köszönöm és nagyon szép napot kívánok mindenkinek Edina 71
edina71
Budapest
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Bea,
küldtem egy emailt,remélem,megkaptad!

Dorkabab,
jelentkezz be,hátha mégis megoldják donor nélkül,hátha ők máshogy látják.Egyszer láttam 2 nőt együtt,donoros lombik volt,tényleg abszolút anonim,a donor laborpapírja nem volt kitöltve.A törvény szerint máshol sem szabad nekik petesejtdonor-üggyel foglalkozni.
sok sikert! :wink:

Tibma,
én is emlékszem rád!Köszi,hogy a háttérben drukkoltál és mi is nagyon drukkolunk neked!Remélhetőleg ez a műtét és a GnRH analóg kezelés kiirtotta belőled az endót!Hajrá!

Edina,
nyugodtan kérjetek időpontot mert ha magánba mentek,ott biztosan rögtön adnak leletet.Ha ez a Babér utca nem maszek,akkor kérdezz rájuk,mikor adnak leletet mert enélkül nem mehettek az ARO-ra vizsgálatra.
Vendég
 


Sziasztok!

Ma voltam ultrahangom és nagyon szépen látszott a petezsák és a szikhólyag, ... a doktornő mindent rendben talált. Szívhang sajnos még nem volt ( 09.08-án volt a beültetés -3. napos embriók)

Két hét múlva újra megyek, akkor már többet tudok.

Köszönöm mindenkinek, hogy biztattatok, amikor annyira el voltam keseredve.
zsóka1113
 
 


dondon, köszönöm az infókat :)

mraan, sajnos donorunk nekünk sincs, pont ez a baj. :(Egyetlen intézetről tudok, ahol azért akad anonim donor, az a VErsys, csak hát az nagyon drága és amíg van támogatott lehetőségünk, inkább azt használnánk ki…ha mást nem, legalább az embrió génvizsgálatát jó lenne megcsinálni, hogy hibásat ne ültessenek be. Neked van még azért petesejted, vagy teljesen leállt a termelés?

mmzsó, köszi az ötletet, ez működik máshol is, ha én viszem a donort, akkor már nyitottabbak az intézetek, csak egyelőre nincs donor
dorkabab
 
 


Kedves dondon!

Teljesen leállt a petefészkem, legábbis a hormonvizsgálatok alapján (itt a SOTE-n 2x nézték az egy év alatt, nem tudom ez máshol hogy megy, de én úgy gondolom, hogy valami hormonkezelést azért kipróbálhattunk volna ezalatt, hátha azzal vamit elértünk volna), és nagyon ritkán látogat meg piri... :roll:

Pár szó az esetünkről: Endó miatt a petefészkeimnek egy-egy részét eltávolították és utána 10 évig fogigátlót kellett szednem, hogy ami petesejt megmaradt, megőrizzük. Anno a műtétemkor azt mondták, hogy semmi gond nem lesz a teherbeeséssel. Nem jött be sajnos :( Miután abbahagytam a gyógyszer szedését 2x rendesen megjött utána meg, mint a fehér holló. Donorunk lenne a nővérem személyében, de jelenleg ők is babát szeretnének, úgyhogy egyelőre ez a lehetőség most nem aktuális, ezért is jött szóba az anonim donor dolog.

Dondon, ezt a génvizsgálatot viszont én is megcsináltatnám itt a SOTE-n, legálább nem kell érte fizetni. Használjátok ki ezt a lehetőséget! :)
Megkérdezhetem, hogy ti melyik meddőségibe jártok?
mraan
Budapest
 
 


Jaj, most nézem, hogy végig dondonnak írtam :roll: Bocsika, dorkababra gondoltam. :lol:
mraan
Budapest
 
 


Mraan, az jó, ha nővéred vállalja donorságot, de ha ő még előbb szülni akar, akkor azért az még több év mire adhat neked petécskét. Időbe még belefér ez egyáltalán, tudod, 35 felett nem adhat?

Mi most a BMC-ben vagyunk, de igazából már végig kérdeztem az összes intézetet. Anonim donorral shol se szeretnek foglalkozni, BMC-ben elvileg van, gyakorlatilag, ha viszek donort, akkor van... :( A BMC-ben AMH-t néztek egyszer és mivel az nálam 0, így elkönyveltek petefészek kimerültnek, bár nekem még van és szabályos is a mensim. Egy-egy petesejtet is termelek, de nem vagyok stimulálható. A VErsysben viszont azt mondták, hogy ilyenkor nem is az a baj, hogy kevés a sejt, hanem azok ilyenkor már több mint 70%-ban genetikailag sérültek és ezért nem jön létre terhesség. Ezt lehet viszgálni, ez a PGD, amit írtam és elvileg csinálja a SOTE is, de hogy gyakorlatilag is lehet-e kérni, vagy csak akkor csinálják, ha van a családban genetikai terheltség ezt nem tudom, ezt lenne jó kideríteni. Azt is jó lenne tudni, hogy spontán ciklusból csinálnak-e lombikot, mert én már nem szeretném, ha feleslegesen stimulálnának.

Neked milyen hormonvizsgálat volt?
dorkabab
 
 


Dorkabab, a nővérem most 32 éves, szóval még beleférhetünk a 35 év alá, csak ugye kérdés, hogy mikor... :roll:
Nekem csak a szokásos hormonvizsgálat volt. Az FSH-m magas, de AMH-t egyszer sem néztek... Ezenkívül magas volt a prolaktinom, de erre szedek bromo-t.
mraan
Budapest
 
 


Sziasztok,
Köszi az infókat.
Sajna csak folyamatban lévő rákszűrésem lenne, eredmény tutira nem lesz, és így gondolom nekik ez nem elég!... :(
Úgyhogy idén ennyi.
Zsó,
Nem kotyogtál bele szerintem, és köszi!
Zsuzsika,
Úgy vagyunk vele, hogy miért hagyjunk ott 4 embriót az enyészetnek?
Ha az sem sikerülne, akkor úgyis stimus következne.
Többiek? Hogy vagytok?

mary80
 
 


Egyébként nem érzem azt, hogy bárki megsértett volna! :)

mary80
 
 


Mary, nekem is folyamatban lévő rákszűrésem volt, mikor elkezdtük a lombikot, az eredmény még nem is volt meg! Egyáltalán nem volt gond belőle, mondták, hogy vigyem be az a papírt, ami igazolja, hogy levették, és majd ha kész vigyem az eredményt is. Amit én persze, amilyen feledékeny vagyok, elfelejtettem :( De nem szóltak egy szót sem, megcsinálták a lombikot! Szóval ne add fel, mindenképp kérdezz rá!!! :)
inek
 
 


Mary,
szerintem is megér egy telefont!
A másik:4 embrió maradt?A helyedben erre is rákérdeznék,ennyivel viszont nem biztos,hogy érdemes fagyisat csinálni.Nekem 2 ismerősöm is nekiment 4 embrióval,és csak 1 ébredt fel mindkettőjüknek...ezért lehet,hogy nem érdemes elhasználni egy lehetőséget,inkább egy stimusat és gyűjteni hozzá.De én megbeszélném az orvossal a helyetekben,akár átmennék Murberhez,ha a proffal nem tudsz kommunikálni,a Murberrel nagyon jól lehet eszmét cserélni,ebben a hónapban ismét megtapasztaltam...közösen döntöttük el,hogy várunk egy hónapot,és így sokkal elfogadhatóbb volt,hogy én mondhattam ki,hogy mi legyen.

Inek,
hívlak ma vagy holnap!
Vendég
 


sziasztok lányok!

Tibmához hasonlóan én is visszatértem. Vele nagyjából egyszerre kezdtünk, aztán nekem is volt egy nagy szünet.

Februárban derült ki, hogy párommal is gondok vannak, és ICSI lesz, de aztán ettől párom annyira összezuhant, hogy hónapokig még beszélni sem tudtunk a témáról. Emiatt én is itthagytam a fórumot. Aztán, mikor sikerült dűlőre jutnunk, és megbeszéltük, hogy folytatjuk, akkor én is elkezdtem olvasgatni, hogy vagytok. Örültem a sok-sok jó hírnek, de szomorúan láttam, hogy többen a "régiek" közül még tovább kell küzdjenek. Kakukktól én is bocsánatot kértem, sokat segített, én meg eltűntem egy "jó napot" nélkül.

A lényeg, hogy most elkezdtük, végre úgy éreztem, sínen vagyunk, kiváltottam a Gonapeptylt, szurkáltam magam 2 hétig, aztán ma jött az újabb pofáraesés - ciszta. Azonnal leállni, legközelebb máshogy kell próbálkoznunk.

Ugyanitt 2 doboz Gonapeptyl keresi új gazdáját, én többet nem használhatom.

Zs.
zsuzsanna83
 
 


Zsó,
Értelek is, és nem is. Nem értem; mármint azt, hogy miért ne futhatnánk neki? Ne haragudj, nem bántalak! De az előző szériánál is felébredt a 4-ből 2. Értem én mit írtál, hogy a támogatotton kívül már zsebbe nyúlósabb a stimu, de odáig nem fogunk eljutni. Az 5. után már tuti feladjuk....
Inek,
De rendes vagy, hogy leírtad!Köszi!
Üdv a "régiek"-nek, akik visszatértek! :)

mary80
 
 


Zsuzsanna,
üdv.újra itt!Sajnálom,hogy így jártál!Ha jól emlékszem,nem rég Zsuzsika járt pontosan ugyanígy a Gonapeptyllel aztán a következő ciklusban rövid protokollal terhes is lett!Remélem,veled is ez fog történni hamarosan!

Mary,
arra gondoltam,tök jó arány volt,hogy 4-ből 2 felébredt,de ha nem így lett volna,hanem csak 1 vagy esetleg 0,akkor elővették volna a többit,így viszont csak 4 van.Ezért gondoltam,hogy érdemes esetleg hozzágyűjteni,de tényleg,csak ha megbeszéli az ember a dokival,mert lehet,hogy tök rosszul gondolom!
Azt se felejtsd el,hogy neked ez már a 3.lesz,tehát kaphatsz 3 embriót!
Bárhogy is csinálod,hajrá ezerrel!
Vendég
 


Sziasztok

A segítségeteket szeretném kérni, hátha tudtok segíteni. Voltunk a párommal andrológiai vizsgálaton és kiderült hogy van valami gyulladás valószínű a prosztata okozza. Ez a gyulladás a sperma vizsgálatot is befolyásolta. Kapott rá kétféle gyógyszert de nem tudom, hogy így van-e értelme időpontot kérni a Sote andrológiára.
Szerintem meg kellene várni a gyógyszer szedés végét vagy nem ?
Ráadásul azt is mondta a doki, hogy engem is ki kellene vizsgálni mert nálam is okozhat problémát hiszen átadhatja nekem is . Vérvizsgálat vagy vizelet ? Merre induljak ??
Köszönöm a segítségeteket előre is...


Kellemes estét és minél előbbi babázást kívánok mindenkinek.

Sziasztok Edina
edina71
Budapest
 
 


Edina,
szerintem legjobb,ha felhívod a klinikát és a Kati vagy az Andi biztos megmondják,mi a teendő a spermavizsgálattal!(De gondolom,jó volna megvárni a gyógyulást)

Hát már én is jártam így,hogy szóltak,nézessem meg magam,mert a férjemnél gond volt (hüvelykenet).Be is szedtem egy rakás gyógyszert és a kontrollon,mivel felborult az egyensúly,kitenyészett valami más is.Na,erre elegem lett,megmutattam a leletet egy másik nőgyógyásznak,aki azt mondta,amíg nincs tünet (viszketés,folyás),nem kell gyógyszer,mert valami mindig kitenyészik,hisz természetes,hogy bennünk élnek ezek az izék.Utánakérdeztem egy harmadik dokinál is,aki ugyanezt mondta,így hagytam a fenébe az egészet.Szerintem te is nyugodtam tégy így,ha nincs tüneted.

Képzeljétek,ma találkoztam Inekkel,csencseltünk a megmaradt gyógyszereivel.Nagyon édes pocija van már!
Inek,
remélem,minden rendben volt a vizsgálaton! :wink:
Vendég
 


Szia mmzsó !

Köszönöm a gyors választ és a tanácsot. Szerencsére nálam semmi tünet nincs és a sperma vizsgálat is jó eredménnyel zárult de a gyógyszeres kezelés nála szükséges volt .
Akkor holnap felhívatom a párommal a kórházat hátha tudnak időpontot adni jövő hétre mert csak vasárnapig kell szedni a gyógyszereket.

Szép estét mindenkinek

Szia Edina
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ha valakit érdekelne akkor van 8 v 9 doboz fostimon injekcióm! Előző sikeres lombikból megmaradt! 2012.05. szavatossággal.

Mindenkinek kitartást kívánok az elkövetkező időszakokra!

Értem meg szurkoljatok, mert holnap megyek a magzatvíz vételre és már nagyon izgulok!!:(((
zsuzsika76
 
 


Sziasztok!

Lányok, hallott már valaki az Embryogen nevű "szerről"?! Nem sokat tudok róla (leginkább annyit, amennyit egy google keresés kiad :)) ezért kíváncsi vagyok, hogy nálunk (itt a SOTE-n) használta-e már valaki, egyáltalán engedik-e. De bármilyen véleményre, tapasztalatra kíváncsi vagyok.
tibma
 
 


Timba olvastam róla,szuper jó lenne ez az Embryogen :)
Lányok ez nagyon jó hir,olvassatok utánna!
http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=me ... yszer-1897

mindenkinek csók! Mennek a drukkok!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


mraan, gondolkoztam azon amit írtál. Az AMH-t esetleg érdemes lenne megnézetni. A nővéred meg nem adhatna neked előbb petesejtet? Attól ő még nyugodtan gyúrhat a férjével a következő kisbabára....ha bele is férnétek mondjuk két év múlva még a 35 éves határidőbe, az ő sejtjei csak öregebbek lesznek, te meg lehet hogy úgy vársz rá fölöslegesen 2-3 évet, hogy esetleg nem is lesz jó sejtje neked....
dorkabab
 
 


Sziasztok! Látom nagyon él a topic. Zsó! Sajna nem lehetett elkezdeni semmit, mert azt mondta Murber, hogy a jobb oldali petefészek nem tetszik neki. Kaptam Norculot-ot azt kell szednem holnapig,és ha megjön a vérzés, akkor kell visszamenni.
Aztán majd meglátjuk mi lesz.Remélem rendben lesz majd és el lehet kezdeni a felkészülést a visszaültetésre.
Zsuzsika! mi volt a magzatvízvizsgálaton, rendben vagy?
rabne77
Újszász
 
 


Rabne,
drukk,hogy kezdhessetek a jövő héten!Akkor lehet,hogy majd összefutunk,mert hamarosan én is megyek!Kb.10 nap múlva.Ezek szerint a fagyisat csináljátok?

Zsuzsika,
én is várom a híreket,gondolom,ma fekszel,ilyenkor azt kell,ha jól tudom.

Bea,
holnap beültetés?izgulunk ám!
Vendég
 


Sziasztok!
Annyira aranyosak vagytok, hogy nem felejtettétek el az én ügyemet sem:)))
Tegnap 9 :40 re volt időpontunk, behívtak kb 5 embert és minden ment futószalag szerűen.. 5 perc alatt végzett az ember. Aki ismer személyesen, az tudja, hogy nem vagyok hisztis, de tegnap előtt este elszakadt minden::((( Tomboltam hisztiztem azt hittem itt a vég, de nem kellett volna, annyi volt az egész mint egy vérvétel.

Mindannyian végig mentünk már annyi mindenen... de mégis nagyon féltem. Tegnap, ma és holnap még fetrengek és vigyázok magamra amennyire lehet és csak hétfőn megyek dolgozni.

Beának ma lesz a nagy napja?? nagyon drukkolok neki, jó hold fázis van bízni kell a sikerben::))

Mmzsó: Mindjárt 23-24-e van és te is kezdheted a protokollt. nagyon fogok neked szorítani, hogy sikerüljön.

Rabne: Akkor neked rövid protokollt fog kezdeni a Murber dr??
Nekem volt rövid és hosszú is de nekem a rövid sokkal humánusabb, egyszerűbb. Neked is nagyon szorítok!!

Ha valakinek kell fostimon még mindig van eladó.
zsuzsika76
 
 


PCOS-es, vagy inzulinrezisztens vagy – esetleg gyanakszol erre?

Esetleg teherbeesési nehézségekkel küzdesz, vagy megszakad a terhesség?

Szeretnéd tudni, hogy mi a helyes kivizsgálási protokoll és mit tehetsz még az egészségedért és a babavállalásért?

Gyere el okt.22-én az V. PCOS Orvos- és Közönségtalálkozóra!

http://www.facebook.com/pcosszivugyalapitvany

regisztráció: pcos.talalkozo@gmail.com

A rendezvényen tavaly több százan voltak, jelentkezz időben, hogy legyen helyed!

Most először meddőségi szakembereket is megszólaltatunk! A férfi meddőségről is szó lesz.

Nagy hangsúlyt helyeztünk a lelki oldalra. Ennek szellemében az alábbi sztárvendégek adnak elő:
Erőss Zsolt hegymászó, dr.C.Molnár Emma pszichológus (A nő ezer arca), Kriston Andrea

A szakemberektől kérdezni is lehet majd!

A szünetben büfé, a családoknak játszó- illetve pelenkázó-, szoptatószoba áll rendelkezésre.

Kép
Kép
zazzy
 
 


Zsuzsika,
örülök,hogy túl vagy rajta!Elhiszem,hogy féltél,de most már minden jó lesz!
Köszi a drukkot!

Mary,
eltűntél pár napja,remélem,nem bántottalak meg a hozzászólásommal!
Vendég
 


Szia dorkabab!

Sajnos ez a donordolog nem rajtunk múlik... Alkalmazkodnunk kell hozzájuk. Most átmentünk a Kaáliba, mert úgy éreztük, hogy itt a SOTE-n nem kapunk elég figyelmet. Hát ég és föld a 2 intézet. Nem gondoltam volna. Nem kellett órákat várni!!!!! :D Végre csomó magyarázatot kaptunk az eddig megválaszolatlan kérdéseinkre. Ééés egy csomó vizsgálat fog történni, hátha más áll a dolog mögött. Szóval csupa pozitív élményben volt részünk! :)
És ti hogy döntöttetek a vizsgálattal kapcsolatban?
mraan
Budapest
 
 


Sziasztok!

Új fórumozó vagyok. Eddig egy vidéki kórházba jártunk, de a nőgyógyászom a 3. vetélés után elküldött egy Meddőségi Központba. A SOTE-t választottuk, az orvosomnak is az volt a véleménye, hogy jó helyre megyünk.

Kedden voltunk mi is a férjemmel a SOTE-n, novemberben kezdődik a kivizsgálásunk. Nekem hormonvizsgálatok, férjemnek andrológiai vizsgálat.

Szerencsére a HSG vizsgálatom eredményét és a férjem andrológiai vizsgálatát elfogadják (így neki csak 1 alkalom lesz).
November 12-én genetikai vizsgálat.

Utána mondják meg, hogy mi lesz a folytatás (gyógyszeres kezelés, inszem vagy lombok program).
sziszi73
 
 


Kedves Sziszi, három vetélés után esetleg már érdemes lenne felkeresned Fülöp Vilmos doktort, ő ennek a specialistája...és bár nem ismerem a SOTE protokolját, de nem árt, ha elkezdesz utána olvasni a neten, hogy milyen vizsgálatok vannak és mások miket csináltak már végig, sajnos sok oka lehet a vetélésnek és elég sok mindent nem néznek az intézetek...

mraan, SOTE-t kihagyjuk, közben megtudtam, hogy azt a vizsgálatot amit kérdeztem, ők sem csinálják, csak egy egyszerűbbet. Gondolom pesti Kaáliba mentek, ki lesz a dokid, tudod már? Régebben mi is voltunk ott, de BMC-nél ők sem tudtam többet, most meg már a donorság miatt nem opció nekünk. Kíváncsi vagyok milyen vizsgálatok lesznek, majd írj, akár priviben is.
dorkabab
 
 


Kedves Dorkabab!

Hold dolgozik Fülöp Vilmos doktor?
sziszi73
 
 


Imádom ezeket a "szakértőket",akik még a SOTE professzorainál is okosabbnak képzelik magukat...

Sziszi,
üdv.itt!
Vendég
 


sziszi, hogy pontosan mikor, hol rendel azt nem tudom, de neten rákeresel, találsz címet és a Fülöp dokisok fórumán is biztosan segítenek neked a lányok. Hirtelen ezt találtam neked:
http://csaladnet.hu/forum/tobbszori-spo ... 3578655103
http://habitu.kozos.info/index_elemei/Page827.htm
dorkabab
 
 


Dorkabab, köszönöm a két linket.

A másodikra én is rátaláltam. Lehet, hogy szükségem lesz rá, de először végégmegyünk a SOTE vizsgálati protokollján.
A nőgyógyászom is és a háziorvosom is a SOTE-t ajánlotta.
Murder doktornál voltunk első alkalomma. Egy nagyon kedves, szimpatikus, nagy szaktudással rendelkező orvos,maximálisan megbízom benne.
Utána majd valószínűleg átkerülök Urbancsek profhoz.
Mindkét orvosról és az egész klinikáról csupa jó dolgot halottam.
A tablók pedig magukért beszélnek!
Üdv: mmzsó
sziszi73
 
 


Sziasztok,
Üdv az újaknak!
Zsó,
Nem bántottál meg!
Elmondtad a véleményed, én is a magamét, aztán mindenki dönt a legjobb belátása szerint, és pont. Ezen szerintem nem fogunk összeveszni.
De a 3 embriós "történetet" azért köszönöm, mert így tényleg másként néz ki a dolog.
Már nem parázom a rákszűrésen sem, mert nem fogunk bele idén...tudom, nekem mindig vannak hullámvölgyeim, amikor is hajrázom, aztán 1 "ésszerű" pillanatban mégsem...most ez van. Utána olvastam az átégetésnek is, és volt, aki spontán teherbe esett utána...most ez van. Kipróbáljuk így is magunk... :oops:
...és most a zumba annyira leköt egyébként is, hogy nem szívesen adnám fel!
Lehet hülyének nézni bárkinek, amiért úgy tűnik, hogy 1 sport fontosabb, mint 1 gyermek; nem így van, ez 1 önvédő mechanizmus nálam, Férjem is mondta!
Jó 7végét! Remélem mindenki jól van!

mary80
 
 


Mary,
szerintem tök jó,hogy zumbázol és teljesen igazad van,hogy előbb ki akarod zumbázni magad és lelkileg erőt gyűjtesz!
Én futni járok és állandóan tapasztalom a jótékony hatását a pszichémre.
És ha ez idő alatt mégis sikerülne a baba,az volna a csúcs!
:wink:

Sziszi,
nekem a Murber a kezelőorvosom,de ha nincs bent,a profhoz megyek.A 4.sikertelen lombik után engem is elküldött a Murber immunológiai kivizsgálásra.Azokat nézték,amiket a Fülöp is kér,szóval ők is értenek hozzá valamelyest,jól látod a helyzetet!
Vendég
 


Szia Mary és a többiek!

A kisvárosunkban történt, mostanában, hogy 3 sikertelen lombik után megcsinálták az "égetést", és most spontán 22 hetes terhes!!
Tehát vannak siker történetek! Fel a fejjel! Ha te most a pihenést választod akkor az a te döntésed! Mindenkinek eljön a maga ideje előbb vagy utóbb!!

Mmzsó: már csak 1 hét! Nagyon gyorsan eltelt az idő! :))
zsuzsika76
 
 


Sziasztok!

Most jövök az Uh-ról. A petezsák 20mm-es, de a kicsi csak 5 mm-es. Szépen dobogott a kicsi szíve, de a Doktornő nem biztatott sok jóval, mert ilyenkor már nagyobbnak kellene lennie. A 7 hét+4 napon volt az UH, így már tényleg nagyobbnak kellene már lennie. A jövő héten kell visszamennem, de lélekben már felkészített a műszeres befejezés valószínűségére. Persze még reménykedhetek, de ez a folyamatos bizonytalansági hinta nagyon megvisel.
Egészséges kisbabát szeretnénk, így józan ésszel belátom, hogy mikor mi a teendő, de nagyon nehéz ezt megélni.

Szép napot mindenkinek.

Zsóka
zsóka1113
 
 


zsóka, nagy kalappal a jövő hétre! Hátha el kezd szépen fejlődni ez a pici babóka!

sziszi, nagyon szívesen,és drukkolok, hogy ne is legyen szükséged már Fülöp doktorra, hanem a SOTE-n is minden simán és könnyedén menjen majd körülötted és hamarosan pocaklakó hírrel jöhess! 8)
dorkabab
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?