Na, szia mindenki! Hazértünk egyben. MInden szempontból. Volt néha halálfélelmem, barátném nem állt mindig helyzet magaslatán, meg eltévedtünk Pesten, meg fura hangokat adott a kocsi, de azért túléltük, kismanó is jól van, útközben az anyjával ellentétben, akinek szörnyen fájt a háta és görcsölt mindenféle párnák és helyezkedések ellenére, jól érezte magát, és nagyokat bukfencezett. Egészen addig, míg meg nem érkeztük szüleimhez, amikoris jól elnyugodott -lehet, megijedt, érezte a feszültésget?- és mikor eljöttünk, megint rázendített... Öcsém kiakasztó és sajnálatraméltó szerintem, hogy így látja a világot, de hátha egyszer majd megváltozik, és akkor majd rájön, hogy nem úgy van a világ, ahogy ő gondolja. Kicsit olyan,mintha dobozban élne. És nem veszi észre, hogy rajta kívül mindenki máshogy látja, vagyis észreveszi, de úgy gondolja, hogy mi nem vagyunk normálisak
szerintem ez vices
egy darabig és messziről legalábbis. Este 9-re értünk haza, próbáltam írni, de annyira nem tudtam tartani magam a hátfájástól, hogy még elolvasni sem tudtam, mit írtatok délután. De most végigverekedtem rajta magam, és jegyzeteltem is egy darabig, aztán csak belefeledkeztem, olyan jó volt olvasni, mint egy könyvet, vagy regényt, aminek valahogy én is részese vagyok. Érdekes, na. De biztos nem sértődik meg senki, hogy nem reagálok mindenre. Nem tudom, hol vesztettem el a fonalat, és nem olvasok vissza mindent mégegyszer, mert mindenki tudja, hogy sok idő
No. Brigi, Bömböm nagyon aranyos, és igen huncutnak látszik J Elhiszem, hogy nincs időd pihenni mellette? Azért most már eléggé nagy a kistesó is, biztos nem baj, ha picit előbb érkezik meg!
Apás szüléssel kapcsolatban én ragaszkodom hozzá, hogy benn legyen. Nem annyria akarna, de nem hagyom magam. Nekem szükségem lesz rá. Ha látom rajta, hogy nem bírja, vagy nem jó neki, akkor úgyis mondom majd neki, hogy húzzon el, meg úgyis fájni fog a feje
Ha valami olyant kell csinálni, amihez nincs kedve, megfájdul a feje. Pl. mikor valami zenés-táncos szórakozóhelyre cipeltem el régebben még (mostanra feladtam J) egy óra múlva mehettün is haza. Na, mindegy. Gergő egyébként kilóügyben is tündibündi, mert mondta, hogy azért majd az egész fenekemet ne fogyjam le, mert ő szereti, hogy nagy. .Mert jó, nagy. (érzitek a hangsúlyt ugye?
) Aztán még hogy milyen édes férjecském van nekem, leírom, hogy még az is volt, hogy beszélgettünk a karácsonyi ajándékokról, és mondtam viccből, hogy akár vehet nekem mellszívót is akár például. Nézett rám döbbenten, és mondta, hogy de hát most csinált egy bio mellszívót, az nem elég?
Ezen én nagyon jól mulattam!
Bendegúz, nagyon köszönöm én is, hogy leírtad a szülésedet. Én is hős mamának képzelem magam egyenlőre, akivel nem eshet meg semmi rossz dolog? És nagyon örülök, hogy végül rendben volt minden. És írjál azért néha magadról és a babáról is, mert kíváncsiak vagyunk nagyon J
Aura, zsezsegj csak, és még örülök is, hogy kislány, meg minden! És gyorsan csináld meg az összes feladatodatsürgősen!!!
Ilonana! Üdv köztünk!
Extrán örülök, mert nem tudom, láttad-e a táblázatunkat, de én is február 13 és schöpfi!!!! Először elkezdtem örülni, hogy tökjó, lehet együtt szülünk, meg minden, és milyenjó lesz, meg ilyenek, aztán megláttam az albumodban a képet a pocakodról, és azt hiszem, azért nálatok előbb meglesz az a baba? Szóval én elbújhatok mögötted a szó szoros értelmében. Pedig nem pici a gyerek, mert a 30. héten is majd másfél kilo volt már. De azért elvileg egyszerre, és egy helyen, és akkor ezennel nekem is van szobatársam
Ki a dokid egyébként?
Rékacs, te meg ne irgumburgumozz, hanem gyere gyakrabban! J Elvileg még ráérsz. Felmentés csak a babásoknak adható. Na, meg Ttikának meg Eszternek, akinek muszáj dolgoznia. Tényleg, Ttika, halálos volt a párbeszéded magaddal
És tanács vizesedéssel kapcsolatban, addig kell kezelgeni, amíg muszáj ülnöd, meg minden, mert a sok vízzel sok méreg is van ott a lábadban, és az lerakódik, és jön a többi, és megint rá, és aztán egyszerre csak baj van. Szóval inkább fogadj szót Savitrinek, és alkalmazd a tanácsait J
Savitri, én becsatlakoznék holnap nagyon, de nincs még kendőm. És nem tudom, hogy veszek-e addig? Ki tudja nálam.
Sütiügyben döntsünk gyorsan, mert különben Noémi és Savitri nélkül kell majd sütni. Mivel ennyi a jelentkező, én kiszállok a versenyből, mint házigazda, viszont mint februári időpontos, aki elvileg még bírja a strapát, bevállalok egy nagy adag mézeskalács-tésztát. Mármint hogy meggyúrom előre, és viszem oda, ahova kell. Ha valaki szeretne, jöhet tanulni
Akkor legalább tuti elrontom
És még azoknak, akik csak pofázni akarnak, meg semmittenni (lásd Noémi
), szerintem csinálhatnánk jó kis karácsonyfa-díszeket szerintem. Pl. én most találtam egy tök jó hajtogatóst, már szereztem hozzá színes papírokat is, mindjárt fogok csinálni, és akkor majd lefényképezem, és felrakom, hogy van-e kedvetek hozzá.
Hogy haladjon a dolog, javaslom, hogy Katynál legyen a nagy sütögetés, olyankor, mikor jó neki. Több dolog miatt: Van olyan, aki segít neki takarítani. Aztán, már sokan tudjuk, hogy hova kell menni. Közel van Noémihez, és nem kell megerőltetnie magát, hogy ott szüljön meg. Ezenkívül nem kell külön elmennem a párnámért meg a bögrémért, amit múlkor otthagynam.
Na, Katy, örülsz, hogy ráduszítok mindenkit megint?
Szóljatok, ha nem értetek egyet.
Ennyit osztottam most így hirtelen. Pedig még lenne mit?
De inkább visszafogom magam, és megnézem, mennyit írtatok, amíg én ezt a kisebbfajta kisregényt szültem
Kik.
30+5
naponta legalább egyszer odaírom én is...