Új privát üzeneted érkezett!

Hát,ez a ne emeld a gyereket dolog egy vicc. Mert oké hogy a földön pelenkázom(pelenkáznám)de elmászik...utána...visszateszem(felemelem,nyilván ehhez)... vagy kiságyból ki,kiságyba be...vagy etetni,ma lent próbáltam etetni,szétszedve az etetőszéket,na ott kuporgok a földön mellette,a gyerek naná nem eszik mert nem érti mi van,menne játszani,eredmény,ma még szinte semmit nem evett,és ahhoz,hogy abba a székbe betegyem,kivegyem,szintén emelni kell....főleg mikor az előszobából hozom be hogy egyen...akkor nem röhej az egész?Orrát kell szívni,ahhoz becserkészni..
Anyósom itt volt reggel,nagyon rohant,telefonálni jött(mi vagyunk a nyilvános telefonállomás)de mondta is jaj megyek sietek főzni kell dolgozni kell,na akkor..? annyira sietett hogy a cipőjét se vette le úgy jött be ettől az ideg szét tud vetni.
Anyám hívott,takonykóros,lázas,lehet holnap se jön be(holnap szülinapja lesz,úgy volt hogy du.Mikivel jön be hogy
megköszöntsük)Délelőtt itt volt barátnőm,Tomi meg nem alszik,már 2x letettem meg vissza,a vége az lesz hogy későn alszik és hogy jutok el a dokihoz(5re kell menni)

Sucer nem is tudtam hogy neked is volt...hát remélem rendben leszünk.Majd alakul.
FB,és visszajelöltelek? :oops: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Évi!
Csak pozitívan! :) az már fél siker!
Gondolj arra, hogy semmi baj nem történhet!!!!!

Sucer
Olivér édes, ahogy elaludt játék közben! :)

Dia
Jó neked, hogy tudsz tanulni, én is terveztem, hogy szeptembertől nekiállok valaminek, amíg itthon vagyok Rékával, de nincs ki megfogja, így storno.... :(
Ma kértem a fogászatra időt, kaptam is péntekre, leszedetem a fogkövemet, meg megnézetem mi a helyzet, mert van érzékeny fogam.
Próbálkoztam puhatolózni, hogy pl az aszisztens nem tudna-e figyelni Rékára, de nagyon hülyén nézett rám, na majd valamit kitalálok!
Tünde felajánlotta, ha van valami ilyen, akkor odavihetem Rékust, na majd megkérdezem, hátha ráér.

Ircsi
Tünemény lehet Katus! :)
Rékának is gyarapszik a szókincse, de közel se tud ennyi mindent.
Nagyon birom, mikor figyeli a számat, akkor azt a szót megismétlem neki többször, s próbálgatja! :) IMÁDOM

Klári
Nem lehet egyszerű azt a sok tel.könyvet kihordani Botikával....

Tegnap nővérem megszült 13:15-kor! :)
4040 g 53 cm :) Le is mentünk megnézni. Szigetváron szült, oda be lehetett vinni Rékát is, mert üvegfalon keresztül mutatják csak meg a babát! Így Csenge is megnézhette a kishúgát. (szerintem ez tök jó dolog)

Rékámnak 3 napja iszonyat folyik az orra, szívom is neki gőzerővel, ezt csak tetőzi, hogy fogzik, így a feneke is iszonyat vörös, üvölt ha hozzáérek, de muszáj kenni..... (sudoval kenem mindig)
Tegnap este nekem is elkezdett folyni az orrom, nem vészes, remélem nem is lesz az.

Tegnap megnéztem a rácsoságy rácsait, hogy kivehető-e, s találtam 3 laza rácsot, így szétszedtem, és kivettem azokat.
Rékus most ott közlekedik ki-be :D
Délután simán ment az alvás, s miután felébredt jött is önállóan :)
Az éjszakától féltem, hogy ha felébred kijön (résnyire nyitva hagyom a szobaajtót), így a nappaliba kihúztam a sötétítőt, hogyha kijön lásson. Szerencsére nem ébredt, s nem jött ki, ám reggel (fél9-kor kel mostanság) édes volt! - Hallom: Aaaaanya..... és 5 mp múlva itt volt az ágyam mellet, s kéretőzött be melém! :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clari,először is,hatalmas gratuláció nővéredéknek!!Minden rendben volt?

Amúgy meg,hát ha az olyan egyszerű lenne,és úgy menne...
Ide is hozhatod bármikor Rékust.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

A pénteki felügyelet még nagyban függ attól, hogy taknyos lesz-e, mert sehova nem vinném gyerek közelébe.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika gratula nővérednek!!!
persze, hogy ráérünk, ha úgy alakul, hozd nyugodtan! :wink: :lol:
mondod, hogy mikor, és otthon leszünk!

Kép
gtunde75

Clárika
Gratulálok a nővéredéknek!

Évi
Egy virtuális fenékenbillentés megy Mikinek!
A haematoma akadályozhatja a lepény kialakulását! Én igenis azt mondom, hogy ezzel érdemes pihenni, feküdni!!!!!
Pár nap szabit igazán kivehetne Miki, noszogatni kellene a családot, barátokat, hogy segítsenek! Volt ismerősöm, aki kórházba is került ilyen miatt!

http://phd.sote.hu/mwp/phd_live/vedes/e ... ndor.m.pdf

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

ÉS
November 26-án költözünk. Addigra itt elintézünk mindent, összecsomagolunk és akkor már MI megyünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sucer
A játék, a világ felfedezése komoly munka. Nem csodálom, hogy Olivér elaludt közben :lol: :lol: :lol: :lol:
Nyelv: Chloe alapvetően az angolt tanulja, de szoktam néha magyarul, románul is beszélni hozzá, meg tanítgatok neki mondókákat. Ha kimegyünk a városba, akkor német veszi körül :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok

Ircsi,azt hiszem ezt olvastam el a neten ma,nem derített fel.
Voltam a dokinál,nem tartja komoly gondnak a haematómát,szerinte az elmaradt 2.menzesz(bár annak nem most volt ideje,de nem vitázok)okozhatta,gyakori a 8.,12.hétben. Ki fog ürülni,barnázás,enyhe vérzés lehet,erős vérzés vagy görcsök esetén doki.Optimista a terhességgel kapcsolatban.Fizikai kímélet javasolt,de a gyereket felvehetem hiszen az "kötelező" is,tudja. De ne most nagytakarítsak,kiránduljak,ugráljak...házasélet nuku...3 hét m.ctr.
Holnap védőnő,kiskönyvért :)

Nov 26,a szülinapom :)
Közel lesztek tesódékhoz???

evilany

Sziasztok!!

Evi: nagyon szurkolok, es remelem minden jol alakul majd!! Azert TE jol vagy??

Bekri: sajnalom... :( fene tudja, talan igazad van, es csak meg akarjak varni apat este!

Clarika: mi is szivesen vigyzunk Rekusra! En mult 7en gyalog-babakocsival mentem a keszthelyi korhazban a fuleszetre,de Gergo a kocsiban elvolt, meg ugraltatta az asszisztensnot: dobalta le neki a jatekokat... Baba-jatszo szoba kene az ilyen helyekre is!

Sucer: de edes Oliver! Egy ideeje nem voltam tornan... Meg alakulnak a dolgok apanal is...

Woody: ma 2 hete voltunk, azota Gergo felallt az agyban es most mar mindenhol ... Lehet maj meg viszem , hiszen meg nem megy... Keze vviszont nagyon ugyes!!

Ircsi: jaj, mennyi szo!!:)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Ezer, meg egy éve... :)

Lassan illő lesz bemutatkoznom újra. :D

Remélem mindenki jól van, babák és mamák egyaránt.

Lilikém mára igazi nagylány lett. írtam róla egy rövid összefoglalót a blogomba. 8)
Vendég

Evi! Gratulálok a kistesóhoz. Hős amazon vagy, hogy ilyen hamar beválalod. :wink:
Vendég

Babakeksz,hát tényleg ezer éve...hogy vagytok?
Hős amazon,ááá,azért ne túlozzunk. (amúgy is meg vagyok lepődve amiért sokan meg vannak lepődve,nem olyan kis korkülönbség ez,ahol a májusiak vannak-azaz mi-van ahol 7 hónapos a kicsi,van ahol 8,9,11......)

evilany

Jól, köszönjük, csak kimerülten. De gondolom mindenkinél hasonló a szitu, mióta beindultak a babák.

Lili most fogzik, egyszerre jön a 4 szemfoga. Készüljetek fel lányok, hogy nagyon durva. Idejét sem tudom, mikor aludtuk át az éjszakát. Sőt, van hogy a nappalok is nyűgösek.

Múltkor már vettem Viburcolt, és Nurofennel kombináltam, annyira szenvedett. :cry:

Írok Liliről egy kicsit, aki manapság Jijinek hívja magát. :lol:

Két hete ő is belépett a járó babák táborába. Nem kapkodta el ezt a mozgás fejlődést, mindent szép komótosan csinált.

Én meg nagy fogyókúrába vagyok. Gyakorlatilag teljesen kizártam az étrendemből a szénhidrátot, és a cukrot. Mellette pedig hastáncolok. Imádom! Pont ott mozgat meg ahol kell, és tényleg szívesen csinálom. Próbáltam én már annyi tornát, de mindegyiktől sírva menekültem. :lol:

Nagyon cuki Tomi, belestem a blogodba, meg a kistesós blogot is megtaláltam. Olyan kis szöszi lett, én barna hajú Tomira emlékszem. Remélem minden oké lesz a kicsivel is. Most nem írom, hogy pihenj, mert egy örökmozgóval lehetetlen, de remélem Miki felvált majd ha otthon van éppen.

Május? Az tényleg majdnem két év. De akkor is hős vagy na. :D

Ti jól vagytok? Már a hematomát leszámítva?
Vendég

Babakeksz
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó, hogy jelentkeztél! :lol: :wink:

Olyan jó lenne, ha minden eltűnt adna magáról, a csemeté(k)ről hírt! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jaj ez a cicás lány :) édes!!

Ircsi,a haematoma kiürülést nem magamtól találtam ki,az UH-s drnő mondta hogy kiürülni fog mert a méhben nem szívódik(szívódhat)fel.
Nem személyeskedésnek,mert a te tanácsaidra amúgy hallgatok,de ma annyira elegem lett,a májusi fórumon egymás után irja mindenki (laikusok,ami nem baj,de hát azért...)hogy mápeg a haematomával feküdni kell.Hát,3 orvos egymástól függetlenül állította hogy nem.Kimélni kell de feküdni nem.Hát mégis kikhez járok én,sintérekhez,akiknek a terhességem megszakadása a cél?...Ezért xar az internet,mert az ember mindennek utánanéz,olvas,kérdez,elemez,felülbírál,okoskodik...ha nem lenne,nyugisan lennék a dokimban bízva hiszen azért az előző terhességnél is ott volt mikor kellett,vizsgált,követet,diagnosztizált.Ki vagyok én hogy ne higyjek neki...?Százszor,ezerszer több terhességet,magzatot,haematómát látott mint én,vagy bármelyikünk,azért nem véletlenül járnak hozzá (is) sokan.
Bocsánat az eszmefuttatásért,de úgy kiakadtam és itt ismertek elég ideje talán hogy ne vegyétek bunkóságnak,hisztinek stb...

evilany

sziasztok!

ez milyen komoly:
http://www.youtube.com/watch?v=_AZ6CoJtAtA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde, :lol: :lol: :lol: :lol:

Ircsi, cuki! :lol:

Babakeksz, örülök, hogy jelentkeztél. :wink:

Clárika, Gratulálok a nővérednek! Sok boldogságot és tejcsit kívánok!

Mares, de ügyes Gergő. Gratulálok, hamarosan akkor lépkedni is fog, majd járni. :wink:

Évi, a kis korkülönbséget szerintem azért mondják az emberek, mivel még nem "önellátó" a nagyobbik gyerek, vagyis nem azt mondom, hogy egy 3 éves az, de ők már jobban megértik a dolgokat. És hát a séták is könnyebbek akkor, nem igazán kell ikerkocsi (azért egy másfél éves nem tud ott menni az anyuka mellett, meg hát elfárad) stb...
De megéri én is azt szeretném, mivel szerintem jobban eljátszanak majd egymással. :wink: (Nálunk a 3,5 év sok volt a nővéremmel...)

Csak pozitívan!!!
A dokik mindenhol mindig mást mondanak!
Én mindig azt kérdezném a dokiktól, ha az ő felesége v. a gyereke lenne az aki felől most dönt akkor is ezt mondaná??? (Pl. ilyen volt nálam kb. a H1N1 szúri is, volt olyan doki aki a saját feleségének nem engedte beadni, de a páciensnek igen???)

Mi már jobban, de Lilinek is 3 napos láza volt. Ma reggel a hasa és háta kiütéses lett. Elmentem dokihoz és megerősítette. Azt mondta, hogy nem mindig van nagy láz 38,5 is elég...
Hát ez van!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi
Majd igyekszem visszafogni magam :oops: :wink:

Tünde
Még a mi gyerekeinknél is jöhetnek ilyen hisztik :cry: :evil:
Nem hiába hívják azt a korszakot "terrible twos"-nak :wink:

Woody
Jobbulást Lilinek!
Veled mi van? Projekt?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

De látod,ezért írtam hogy...
azt hittem itt picit érthetőbbek lesznek a gondolataim.De nem...kár.

evilany

Ircsi, zajlik....
Holnap konzultáció, és ha minden jól megy akkor jövő héten kezdés. :wink:

Évi, én nem akartalak bántani... Bocsi, ha úgy fogalmaztam!!!
Én csak nem szeretem az orvosokat, főleg a szülésem óta. :oops: (Bocsi Ircsi!) Mivel tudom, ha ott akkor az ő felesége/ük feküdt volna, akkor nem történik az velem ami történt. A berohanó többi orvos nem kezd el káromkodni a férjem előtt, hogy most mit is csináljanak velem. :evil:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody
Drukkok mennek!

Évi
Félreértesz! Nem csak a betűket kell nézni! A szmájlinak is van jelentősége!!!! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! Mekkora már Katus:) Igazi kislány lett, már nem babás.:) És olyan szép.

Woody! Jobbulást Lilinek! gyógypuszikat küldünk. :)

Évi! Szerintem csak a dokidra hallgass, és kész. Ő biztos tudja mi a teendő. :D
Vendég

Woody! Nehéz szülésed volt?

Egyébként szép lassan beindul mindenkinél a baba project?
Vendég

Nálunk a baba-projekt felejtős :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :cry: :cry: :cry: :cry: nem is szólok semmit :?

Woody hát ez nem semmi lehetett!
Nem itt húzta(to)k fel amúgy :wink: csak itt írom le :)

evilany

Sziasztok,

telefonkönyvek kihordva. :lol: :lol: (persze az utolsó nap szakadt az eső, bőrig áztam, de sebaj, lényeg hogy kész van, jöhet a lóvé) :wink:

Babakeksz, jó hogy jöttél, tetszik ez az összefoglaló a blogodba. Lili nagyon aranyos és ügyes. :D 12 fog, nem semmi. :shock: Hastánc tök jó lehet, már én is gondolkoztam rajta, mert a torna nekem se az erősségem. :oops:

Woody, innen is mennek a drukkok.

Mares, gratula a felálláshoz, lassan neked se lesz "nyugtod". :wink:

Ircsi, gyönyörű ez a leányzó! :D

Botinak is kibújt ma a 9.foga, már jó ideje nyűglődik szegénykém. Ja, és rájött hogyan kell lábbal hajtania magát a kisautójával. Eddig csak tolatni tudott, mostmár nincs megállás. :lol:

Holnap vesszük át az új albérlet kulcsait. Egyelőre közösen megyünk, nem tudok per pillanat mást csinálni. :( türelmesen várok, melót keresgélek és spórolgatok. Szóval nagyon várom már, végre lesz egy kis terünk, 2 szoba, nappali. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sziasztok!

Clárika, gratulálok a pici lányhoz tesódéknak! Sok boldogságot kívánok nekik!

Évi, nyugodj meg, ne törődj sokáig az okoskodókkal. Majd túllesztek ezen is, és szép bizonyíték leszel rá, hogy így is elmúlik a hematóma. (Nekem a szülés volt ilyen, bár nálunk pont fordítva volt: orvosok, szülésznők azt mondták, ekkora gyereket, ilyen méhszájjal, egy császár után, betöltött 40 hét fölött nem lehet megszülni császár nélkül.)

Woody, nekem is hasonló érzéseim voltak az első szülésnél. Már nem emlékszem, hogy nálad mi is volt pontosan... :oops:

Babakeksz, köszi az összefoglalót! Jiji - nagyon aranyos!

Klári, ügyes vagy a telefonkihordással, nem lehetett semmi!

Hiszti: nálunk elég régóta van. Azzal kezdődött, amikor még jobbára csak ült, hogy terpeszbe tette a lábát, és előredőlt és a linóleumba verte a fejét. Eléggé elkerekedett a szemem :lol: Ahhoz képest már sokat "fejlődött", ilyen önromboló tevékenységet már csak nagyon-nagyon ritkán végez. Szerencsére...

Ircsi, Chloe nagyon beszédes kiscsaj :-) Kristóf ennyi idősen még nem mondott semmit. Ő kivárta a másfél éves kort, és akkor aztán belendült! Nem egyformák a gyerkőcök.

Mares, nálunk mindkét fiú rajong az apjáért... Kristóf múltkor azt mondta: "Anya, szeretlek, de inkább apa vigyen óvodába." :lol: Meg kell zabálni őket!!!

bekri

sZIasztok!
Évi! ne aggódj, értünk, azt hiszem! És nem baj, ha utánaolvasol a dolgoknak. Sőt sztem a dokitól is rákérdeezhetsz, ezt olvastam, hátha elmagyarázza. És hátha megnyugszol. És amennyire meg tudod oldani, pihenj, lehet, h vigyáz fekvés nem kell, és úgysem tudod megoldani, de a minél több pihi nem árt.
Esetleg próbáld meg Tomit rászoktatni, néhány dologra, pl pelenkázás a földön, stb. Tanulékonyak ám!
Korkülönbség: kipróbáltunk párat, összeolvastam mindenfélét, és megfejtettem: nincs ideális korkülönbség :D !!! Működni fog! A nehézségeket át fogod vészelni! Drukkolok!

Ircsi! nagyon cuki!

Woody! hajrá! :D

Babakeksz! jó hallani rólad!
Nálunk nem indul tesó projekt, haha, na jó, ez hülye vicc volt, belátom :oops:

Tünde! Zoét emlegették a minap a nagyobb ikreim, h az milyen cuki kislány volt, aki bement velük az ugrálóba :D

Duma: tényleg nekem is kéne listát írnom, szegény sokadik gyereke, bezzeg a nagyról volt :oops: .

rólunk röviden: birsalmát teszünk el 2 napja, kicsit taknyolunk, és nagyon élvezzük a bébizenét, ja, és mint látjátok, össze- vissza alszunk...

Claire
claire

Klári,új albi,de jó,biztos élvezni fogja Boti!Messzire költöztök?

Claire,hát azt látom,1-kor is még fent :)

Babakeksz elhiszem h jó a hastánc,én a zumbával voltam így,annyira megfogott,pedig aztán a mozgással engem üldözni lehetne amúgy :oops: amennyi tornát én kipróbáltam és amennyire utáltam őket :? amúgy köszi jól vagyunk.

evilany

Jó reggelt!

Évi: persze h aggódsz meg minden, de van úgy, hogy az ember érzi, hogy mit lehet és mit nem, mi a megterhelő és mi nem! Vigyázz magadra és a kis bogyókára meg persze drága Tomikára! :)

Clárika: tegnap este, mikor etettem Gergőt, meséltem neki, hogy Rékus kimászik az ágyból ( mert ugye kivetted a rácsokat ott) és hogy megy hozzád, és mondja anya... jaj... majdnem lepírtam magamat .... de nagyon édes lehet!

Ircsi: Cat& Chloe :D nagyon cukkerek!

Woody: remélem.. mármint h menni fog, a mászás miatt aggódok, mert ugye kúszik! és nem mászik! kúszik-odaér-feltérted-feláll-visszatérdel-vissza kúszásba és megy kúszva... drukkolok nektek!!! 3,5 év sok? már nem tudnak együtt játszani? Örülök h jobban vagytok!

Nklari: hát nem kis meló lehetett a sok t-könyv!az meg érthető, hogy kis teret-helyet-nyugalmat szeretnél!

Babakeksz: húúú 4 fog egyszerre , az nem semmi! Lili mászott??? ( bocsika h megkérdem, de én erre a témára ugrok, mármint nem értem, h a komótos gyerekem, szép husikám miért nem csinálja)

Claire: az igen, éjjeli bagolyka :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Kfmares! Igen, Lili 8 hósan kezdett el mászni, 10 hósan felállt, és most indult el kb két hete. Mindent jó sokáig gyakorolt. :lol: Kúszni nem igazán kúszott, inkább forgott a tengelye körül. :lol:

Tesó project...Hát félve írom, de mi még szeretnénk. Szerintem mindig kell otthonra egy totyogós. :D Jövő év végén indul a project. 8)

Írcsi! Nem akartok több lombikot?

Hastánc: Az a jó, hogy mindenütt átmozgat. Hasat azt annyira nem, de a csípő párnáira nagyon jó, feszesíti a combot, és a feneket is. És nem mellékesen szuper szexi.. :D Feltettem youtubre a videóját. Aki ki szeretné próbálni szóljon.
Vendég

Babakeksz! sztem is mindig jó, ha van egy (-két :lol:) kicsi a háznál, csak sajnos egyszer ennek is véget kell vetni :cry: !
Amúgy én úgy vagyok vele, h legyen mindenkinek annyi gyereke, amennyit szeretne, illetve amennyit az égiek engednek neki, csak ne szóljon be a másiknak, h annak miért több, vagy miért csak annyi amennyi! Nyilván a 0 gyereknek éppúgy oka van, mint a többnek. És persze azt sem szeretem, amikor sajnáltatja magát, h jajj, a sok gyerekkel nehéz, vagy jajj, miért nem szültem többet, a mártíroktól falra mászom! :D Sajnos az ember nem próbálhat ki csak egyyet a variációkból, nem lehetsz egyszerre apáca és nagy családos, de azt hiszem minden variációt lehet jól csinálni! Na, ennyit a reggeli elmélkedésről :lol:

Mentem, viszem Jonit Dévényre! Közben be kell ugornom a suliba, mert a drága gyerekem itthon hagyott vmi német könyv pénzt :roll:
És közben anyámmal próbálunk úrrá lenni a birsalma projekten, a héten még be kell mennem a munkahelyemre is.....
(A dokim meg szülés óta nem látott :oops: :oops: )

claire
claire

Claire: birsalma... annyira imádom... és a sajtot is belőle ... hmmm kész vagyok tőle!!! Dévény: talán kérek időpontot Pécsen... a lánykától, talán megnézi nekem Gergőt...( milyen rendszerességgel mentek?) amit írtál apáca és nagycsalád, én azt mondom ez nagyon renden van így!!

Babakeksz: hastáncról én is csak jót hallottam, nekem csak "mellesleg" vannak gondok vele, nincs mit ráznom.... max a csontjaimat... :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hello-hello!

Hűha, jól lemaradtam megint, de így jár az akinek nincs ideje bekukkantani....

Clarika gratulálok nővéredéknek. :) Réka annyira okos meg aranyos. Az én gyerekem nem alszik el magától, meg nem is beszél. Igaz egy bőbeszédű gyerek most pont elég, mi lesz ha a kicsi is mondja majd a magáét :roll:

Babakeksz jó újra olvasni téged. Blogodig nem jutottam - most a sajátomhoz sem, nem még a máséhoz, de igyekszem pótolni a mulasztásomat. Gratulálok a kiscsajnak a jövéshez-menéshez. tesóproject meg hajrá. Ha ti úgy szeretnétek, ám legyen. :wink:

Évi sajnálom ezt a sok problémát. Sokat gondolok rád és szorítok is, hogy mnden rendben legyen. Nem érdekes ki mit mond, jó orvosod van, megbízol benne, hallgass rá. :)

Woody jobbulást kívánok nektek, remélem mára mr jobban vagytok családilag. Tesódologgal hogyan álltok?

Ircsi elképesztő ez a lány milyen sokmindent mond. Bence 2 éves kora után kezdett el beszélni. Igaz azóta csak akkor van csendben ha alszik és nem beszél álmában. 8)

Nklari gratulálok az új albérlethez. Kitartást kívánok és azt, mogy mielőbb rendeződjenek a dolgaitok. telefonkönyvek:wáó, ügyes vagy.
:)

Mares asszem Te kérdezted, de ha nem akkor bocsi. csecsemő és gyermek gondozó, ápoló szakra járok. Éppen tegnap volt némi vita az igazgatóval, mert eredetileg csecsemő és gyermek gondozó, nevelő szakot hirdettek és sokáig így is tudtuk. A tényleges tanítás kezdetekor változott a dolog. A váci főiskola lépett vissza, így azt nem lehetett csak ezt.

Hűűű akit kihagytam attól bocsánatot kérek. Cuppantok mindenkit. Szép napot, ha ma már nem tévednék ide.....

királylány

Dia: unokahugom is ilyenre jelentkezett volna, de sajna nem vettek fel, asszem Kaposvár v Szekszárd lett volna

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Claire! Igen, pont ezért mondom, hogy félve írom. Nekem volt olyan ismerősöm mikor Lili megszületett, hogy azt mondta, minek már nekem gyerek, ha már van két nagy. Némelyik ember észre sem veszi mennyire primitív, és bántó. :roll: Még a védőnőnk is azt mondta, hogy ugye Mesi már nem szül több gyereket? Hát most már azért is.:)

Királylány! Majd pótolsz, nem maradtál le semmi izgiről.:) Ügyes vagy, hogy még tanulsz is család mellett. Én miért nem vagyok ilyen szorgalmas? :oops: :)
Vendég

Lili kemény 50 percet aludt. Ez volt a déli alvása... ahhh hosszú nap lesz... :shock:
Vendég

Sziasztok,

Évi,
írtam neked a fb-on. Vigyázz magatokra! Jobb ma a lelked?

Clárika,
de édes lehet Rékus, ahogy kijön egyedül az ágyikójából! Tesódéknak nagy gratula a picúrkához! Jó egészséget nekik!

Ircsi,
olyan nagylány már Chloé! Jó hosszú haja van, szoktál neki frizurát csinálni? Tesóprojekt tényleg esélytelen?? :(

Dia,
jó látni, hogy beugrottál! Jó tanulást!

Mares,
biztos nem láttad, h írtam: hol ünneplitek Gergő baba első szülinapját? Mentek haza Pécsre? Láttad amit pár napja írtam neked Olivér mozgásfejlődéséről? Mászni Ő is viszonylag későn kezdett el, ilyen Gergő korú volt, ne aggódj! Előbb térdelt és állt föl, mint mászott.... De mostanra profin mászik, lépked egyedül, csak még kell neki a kapaszkodó. Gergő nincs elmaradva, csak mint Olivér nagy baba.

Babakeksz,
nocsak, jó hogy jöttél! Ügyes Lilid, hogy elindult! 50 perc alvás?? Hajaj, asszem az tényleg nem sok jót sejtet az estére nézve :wink: . Mi is szeretnénk 3. babát, jövő ősz-tél a tervezett dátum:). Jó lenne egy 3. augusztus 20-i gyerekecske :) :) .

Claire,
jól megfogalmaztad a ki mennyit vállal kérdést, teljesen egyet értek. Ez ugyanúgy mindenkinek a magánügye, mint, hogy mennyit keres. Én azt szoktam mondani a gyerekeimnek, hogy más pénztárcájában és hálószobájában nem turkálunk!

Nklari,
ügyes vagy ezzel a telefonkönyv kihordással? Nem nehéz ez neked? Ez igazi fizikai munka, nem? Boti nem érzékel semmit a köztetek lévő feszültségből? Új albi, jól hangzik, drukkolok nektek, hogy minden a lehető legjobban alakuljon!!

Bea,
az akaratosság nálunk is egyre inkább előjön, főleg az evésnél. Együtt eszik a család, és neki mindig kell vmi az asztalról. Ha nem adom, vagy nem azt adom amit akar, jön a sírás, kiabálás. Huh... Addig amíg nem kapja meg elfordítja a fejét, enni se hajlandó. Már trükkökkel élek etetés közben, meg hagyom, hogy maga egyen, azzal időt nyerek :wink:

Woody,
nem emlékszem én sem, hogy mi volt Lili születésénél, szegénykém... :oops: :oops: . Remélem a picúrka mielőbb jön hozzátok és másodszorra már szép emlék lesz a szülés! Tényleg mi nem találkozunk vmikor?

Ma voltunk a védőnőnél, Olivér 77cm, 10,39 kiló. Tényleg a prevenár oltást hány részletben adják? A játszótéren egy anyuka azt mondta, hogy 1 évesen van még egy ismétlés, de nekem nem mondta a doki. Olivér eddig 2 adagot kapott, egyet a 2 hós oltással, egyet az 5 hóssal. Hm?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Édes, hogy Olivér ma 1 éves, 1 hónapos, 1 hetes és 1 napos :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer: elnézést, nem olvastam a kérdésedet.. :oops: igen, apa kapott péntek-hétfőre szabit így irány haza, sajna nekem szombaton 8_12ig suli lesz, ha minden igaz, de 3-6ig babazsúr lesz :) Nagynéném szülinapja is akkor van , mint Gergőnek így nagy party lesz :)családnak készítettem meg küldtem kis üdvövzlőlapokat...már megkapták... most meg e-mail-ben kis versikével meghívtam őket a zsúrra :D... na én sem vagyok sztem normális :D ... ilyenekkel szöszömötölök háztartás-tanulás-Gergő mellett :).... remélem hogy fog mászni, azért pénteken kértem pécsi dévény-estől időt... és megnézi... ő látta először, kíváncsi vagyok, hogy mit mond rá ....

Tényleg: ki mit vett ajándékot egy éves babáknak? mert lehet én butaságot vettem szegényemnek... majd én játszok vele, ha ő nem :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sucer: Ilang és Olivér között pont 7 év van? mert Ilang meg 8 éves, 1 hónapos, 1 hetes, 1 napos

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,igen,1 napon van a szülinapjuk!

evilany

sucer! De jó, pont egy nap van a szülinapjuk.:)))

Nekünk is majdnem sikerült.
Gergő: 1997 04.14.
Márk: 2000 04.09.

Nekem a 3 év ideális korkülönbség volt. Már nem kellett csak egy babát pelenkázni, és Gergő ovis lett ősztől, így volt idűm a kicsivel foglalkozni. :D

Mares! Én triciklit akartam Lilinek, de amit akkor találtunk, nem nagyon tetszettek, mind olyan instabil volt... :shock:

Így ruhákat kapott, sütifalót, labdákat (mert imád labdázni), mesekönyvet, és az első kiscipőjét. :)
Vendég

Babakeksz!
Nálunk Ábel 1999. 01.02.
Dávid2000.12.28. :arrow:5 nap híján 2 év :D
Hehe, nekem is vannak egy napon született gyerekeim,

:lol: de ők egy évben is :lol: hú, de humoros vagyok ma!

Birsalma: igen, készült sajt is, lekvár is, mélyhűtőbe püré, amiből szószt lehet csinálni, lehet, h lesz alma-birs vegyes leki, egyedül kompótnak nem állunk neki, az annyira macerás.

Évi! Hogy vagy?

Ez jó: más pénztárcájában és hálószobájában nem turkálunk :lol: :lol: jaja!

Mares! Jaj, már csak 3 nap, és neki is években számolják a korát!

C
claire

Claire hehe :) két pár is,nemde?
Jól vagyok,köszi,hasam fájogat de kimélek,holnap itthon lesz Miki,kánaán...

evilany

Sziasztok,

csak pár sort gyorsan, míg vacsizok.
Még mindig lakástéma, bocsi, már lehet unjátok, de én úgy örülök, megvannak a kulcsok, már voltunk is a lakásba, Botikám egész végig szaladgált, láthatóan élvezte a teret. :lol: pakolt mindent, oh és eléri a kilincseket... :shock:
Évi,nem megyünk messzire, csak az emeletre. :lol: kicsit megkönnyíti a költözést, de még így se tudom hogy fogom megoldani, 4 napunk van rá, Tomi dolgozik végig és még ezt a lakást is ki kell takarítanom... :( de nem baj, valahogy meglesz, csak ilyenkor tök idegbeteg tudok lenni, tudom, hogy egy csomó dolgom lenne, de nem tudom csinálni Boti mellett.

Mares, nálunk is tricikli volt a terv, de aztán lábbal hajtható autó lett, meg ez a formabedobálós játék, sátor-kisház és első kiscipő. Na,ezt nem mind tőlünk, a családtól. Te,mit vettél?

Sucer, a prevenart Boti is otthon kapta meg és két részletben, nem mondták hogy van több is. A feszültséget sajnos biztos érzi, meg azt is amikor ideges vagyok, ilyenkor próbálom elterelni a gondolatomat, de nem mindig sikerül. :cry: tel.könyvek, nem volt vészes, még jól is jött a babakocsi, telepakoltam az alját. :lol: :wink:

Claire, egy napon született gyermekek :lol: :lol: :lol:

Megyek, takarítok egy kicsit fent, remélem Boti nem ébred fel és rohanhatok vissza 5 perc múlva.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Nklari: zenelo hernyot kap a csaladtol majf, tolunk meg csodakockat vagy mi a neve! Nem csoda, h kivagy a. Koltozes-takaritas miatt!

Claire: 1 nap tobb gyrek :)

Evi: akkor kimeld azert majd magadat!!

rtl - film: imadom , de ugy felek nezni, mint 1 gyerek!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Claire! :lol: :lol: :lol:

Mares! A bébitaxi még lemaradt, mert azt is kapott. És katicás tortánk volt.:)

nklari! Kitartás! tudom, most nem egyszerű...
Vendég

Babakeksz: :) gondolom örült a kis drága a sok sok ajándéknak :) .... tortát majd én gyártok neki.. .hogy mi lesz belőle!? na majd kiderül :))))

kutyaugatásra ébredtem.. meg minden hülyeséget álmodtam.... na mindegy, süt a nap és ez a lényeg!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?