Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

El sem hiszem, hogy ma fél 8-kor keltek a csajok! :D

Törpi: de várom a bölcsis beszámolót!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: megadrukkk ;)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Enyémek is,de még nem mentem be,töltögetem a vaterára a ruhákat. Mit csinálok rosszul,hogy állandóan elugrik amit írok?Mindig a termékleíráshoz megy :twisted:

KépKép
noba
Budapest
 
 

 
 

hu CSajok nálunk is megaszunya van tegnap is 8 után keltek ma picivel 8 elött juj meg tudnám szokni :oops: :lol:
koppkopp minitaknyolás van még meg nekem pici köhögés sztem 1-2 nap és gyogyultnak nyilvánitom magunkat :lol:
jaj ugy sajnálom h nem tudtunk talizni :cry: de nagyon örülök h ilyen jol sikerült és szuper idö is volt :wink: képeket majd alvásidöben megnézem :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: de kíváncsi vagyok már! Lassan tényleg szita lesz az oldalam!

Nyulasz: nem tudok segíteni, én csak teszveszelek. :? Illetve csak kéne, mert itt vannak a téli göncök én meg lusta vagyok nekiállni felrakni, pedig már a fotók is a gépen vannak. :oops: :twisted:

Móni: hogy vagytok?

Babus: gyógyuljatok csak! Mi is nagyon sajnáltuk, hogy nem tudtatok jönni. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Szia Csajok, köszi a drukkokat és hogy gondoltatok ránk.
Csak pár szó, mert mennem kell, de Timi oldalát bánnám :wink:

Nem mondanám, hogy zökkenőmentes dolog lesz, ill. volt már a mai nap is. Míra beleszeretett egy játékba, egy fedett tetejű ajtós, lábbal hajtható autóba és nem lehetett kiszedni belőle. Volt ebből három, de nagy sláger, így ment a harc érte. Emma szintén befészkelte egybe magát, de mikor egy óra után sikerült kitessékelnem belőle, ő legalább nem kapott rohamot, mert valaki más beleült. Na, Míráról nem lehetett e téren kulturáltságról beszélni. Emma meglátta a benti játékokat, akkor ő be akart menni, de ugye nem lehetett. Így neki ezért ment a hiszti. A második óra végére sikerült végre a homokozó felé terelnem őket, ott kicsit elvoltunk, szinte kérlelni kellett őket, hogy induljunk.
A kis barátnőjük tüneményesen várta őket, engem, nagyon segítőkész, lelkes volt, hogy mentünk.
Befizettem a havi díjat, ez két percnél nem tartott tovább, de szóltam is a csajoknak, hogy csak beviszem a poharakat és jövök. Persze mire visszaértem már Mírát kellett vigasztalni. De ő még a kertbe sem megy ki nélkülem, mit várok egy gyerekmegörzőtől?
Na, szóval lelkes nem vagyok, de hulla is vagyok, így nehezebben veszem én is az akadályokat. Amúgy sem gondolom, hogy hosszú pályafutás elé nézünk, Emma egyre többet köhög álmában, asszem dokihoz viszem. Most is felköhögte magát, alig aludt fél órát :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: legyél kicsit lelkes! :wink: Bele fogtok rázódni mindannyian, mert ügyesek vagytok és okosak!

Lányaim az új takarókkal valahogy jobban alszanak. Csak tegnap este adtam nekik oda, de most délben is az elmúlt napok 1-1,5 óráját bőven túlszárnyalták. Lehet, hogy fáztak? De olyan meleg van a szobájukban, most is 26 fok. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: naaa fel a fejjel :wink: menni fog ez :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: a hét második felében ha nagyon szeretnétek camponázni sztem már mondhatod ;) (remélem :oops: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


juj de joook a képek :wink:
nekem most igy eszembe jutott h nem mindenkinek küldtem el a jelszot meg a cimet :oops: tökre elfelejtettem nem is emlékeztem egyikre sem :oops: 1 üzim megmaradt szoval akinek nem ment kiabáljon és ezer BOCSI :oops: :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi,kitartás,biztos jobb lesz majd!Okosat nem tudok mondani,majd egymást segítik,így azért könnyebb lesz nekik!Köhögést sajnálom,esetleg egy kis vírusölő?Engistol?
Jaja,szörnyülködős képet is felrakom :lol:

Timi,ilyen takaró akkor nekem is kell :lol: Mostanában a délutáni alvás nekünk is max 1.5 óra,kivéve ha valahova megyünk :lol:
Teszvesz is ugyanezt csinálja,de már kész vagyok vele,csak szivatott.És mindent 1 ft-ról indítottam,remélem nem bánom meg :lol:

Móni,jobban vagytok?

Babus,na akkor már alakultok,ugye?

Zsófi,B-be én is belezúgtam,ahogy nézegettük a képeket,haláli pofi ahogy belenéz mindig :lol: :lol:


Bocsánat,képekkel még lógok,de fel fogom tölteni! :oops:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: na azért ez a takaró sem tud mindent! Éjjel arra keltem, hogy Alexa áll a konyha közepén, szobájukban ég a villany, Hanga ettől függetlenül alszik, mint a bunda. Visszaraktam kis ringatás után és alig, hogy leért a fejem már mehettem is megint. Én nem értem miért ennyire nyugtalan a Manó. Álmában is zizeg, jár a keze-lába, múltkor álmában indult el kifelé az ágyból, pont benéztem. Úgy sajnálom szegényt, mert fárasztó lehet, meg hát nekem is. :? Csütörtök?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


huuu :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


ma kiderül,mizu a csütörtökkel.éjszakákat sajnálom,nem semmi,ez a mászkálás.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Ja! Már tegnap reggel is csak lestem, mert Manó repetát kért tejből, akkor 3,5 dl-t gyűrt le, ma kétszer repetázott, végeredmény 4,5 dl tej. :shock: Hová fér ebbe a gizda gyerekbe ennyi tej??? :shock: :lol:
Mászkálással nekem csak az a bajom, hogy ő sem pihen, ennek következtében egész nap nyűgös. Nincs valakinek ötlete mivel tudnám nyugodtabbá tenni neki az éjszakákat? Apa szerint a gumikalapács jó megoldás lenne, de én valami humánusabbra gondolok. :? :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: vmi homeos kellene nem? de én ehhez nem értek :oops: fogacska miatt lehet nyugtalan?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: lehet, mert az összes hiányzónál be van dagadva az ínye és ömlik a nyála. De a fájdalomcsillapító sem segített nyugodtabbá tenni az éjszakát. :( Lehet valami homeóst kell néznem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, Nyulasz: lesz bababörze 18án vasárnap és 2000 ft egy asztal
nem lenne kedvetek??? egyedül nem mennék :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


ja a klauzálban :wink: nekem is van még pár cumo ami nem ment el hátha...

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: az utso 4et mi nagyon megszenvedtük :? emlékszem kevés alvás alig evés taknyolás :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,én most felpakoltam a teszre a rucikat.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Babus: én meg mennék, de K. pont délelőttös lesz. :( Alexának még 7 fog hiányzik, vagyis 2 hete ennyi hiányzott, azóta meg már apának sem engedi megnézni, ha próbálkozunk harap, mint egy veszett kutya, még morog is hozzá. :lol:

Nyulasz: adtál meg minimálárat? Most én is azon filózom, hogy 1 Ft-ról kéne mindent indítanom, viszont az overálokat sajnálnám elkótyavetyélni, bár egyébként sem adom drágán. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


na nekem is elöbb eszembe juthatott volna :? bár csak most olvastam :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nem adtam minimálárat,1600-nál tart az egyik sínaci,meg ugyanennyinél az egyik kabát,meg huszonakármennyi aukciófigyelő rajtuk,és csak 7napra tettem fel,mert én utálom,mikor húsvét lesz mire lejár 8) és csináltam ruhacsomagokat is,asszem 6darabot,meg van fenn egybeoverál is,meg nono két kabátja,már mindegyiken van licit,bár még csak 1-2,és egy sínacit kirakattam elsőnek,és mindent lemértem,hogy ne kelljen naponta valakinek valamilyen méret.nézd meg, noba77 eladót :wink:

KépKép
noba
Budapest
 
 


hu de ügyi vagy :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: mizujs Veletek???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Na helló!
A mai nap már azért jobban alakult.
Bár Emma az éjszakát végig ugatta, napközben teljesen jó kedve volt, az sem érdekelte, merre vagyok.
Míra már nehezebb eset volt. Uzsira beterelték őket, minket meg elküldtek az előszobába, mikor kijöttek újra, akkor is maradnunk kellett, az üvegablakon keresztül sasoltunk a többi anyukával, mint valami pedofil kukkolók.
Emmának nagyon jó kedve volt, viháncolt, dumált sokat. Ezt ugyan a másik anyuka mondta, mert az ő kisfia odasírta magához. Közben Emma szórakoztatta, Míra meg szedegette ki a magokat a szőlőből.
Míra carabbul viselte, hogy nem vagyok ott az udvaron, mikor kijött. Nehezen indult be, miután nem talált, esetlenül állt, majd meg szakadt a szívem, nem sok tartott vissza, hogy el ne elbőgjem magamat, legszívesebben oda mentem volna átölelni, megvigasztalni, hogy itt vagyok, nem mentem el.
Aztán ő is belefeledkezett a mondókázásba, mutogatásba, jól érezte magát, barátnőjével és Emmával bandáztak hárman.
Majd másfél órát voltam tőlük el.
Aztán 11 körül, mikor már kezdtek készülődni az ebédhez, abbamaradt a közös játék, a gondozók elkezdték apránként vinni a gyerekeket az ebédhez, láttam messziről, hogy nem sok híja, hogy eltörj a mécses, nagyon keresett. Emma oda is ment átölelni, de nem igazán kért belőle. De mire komollyá vált volna a kétségbeesés, már ott álltam mögötte és kaptam is a karomba. Emma meg egy hatalmas mosollyal nyugtázta, hogy ott vagyok és játszott tovább.
De nagyon félek a holnaptól. Onnantól, hogy visszamentem, Míra el sem engedte a nyakamat, szorította. Csak negyed óra után tudtam letenni :(
Én már nem elpárologni szeretnék, hanem tudatni velük a helyzetet, elköszönni, de félek, nem fog menni :( És a gondozók ezt úgy kezelik ott, hogy hát igen, vannak gyerekek, akik sírnak, de majd megszokják :( Én ebbe belehalok!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, szép kis étvágy!!! :lol: Alvásra sok okosat nem mondhatok, mint hasonló cipőben járó, meg hát tudom, hogy eddig nem igazán használtak a homeósak Alexának. De próbáld meg, hátha ezúttal segít, sok vesztenivalód nincsen.

Nyuszi, elismerésreméltó amit csinálsz! Én erre sosem bírtam rávenni magamat, pedig egyszer tényleg jó lenne.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: na látod, alakul ez, menni fog és Míra is oldódni fog! Lehet, hogy ha meglát utána fél órán keresztül matrica lesz, de látod, ő is szépen feloldódik a többiekkel. :wink:

Nyulasz: majd megnézem.

Kicsit lehangolt vagyok, bent voltunk a bankban. Nagyjából az van, amire számítottunk, csak az összeg vágott mellbe. 12,5-et vettünk fel, most 19! Brutál! Nem is tudok rá igazi jelzőt. Csak egyet tudunk, hogy ebben az életben a mi nevünkön semmi sem lesz, mindent iratunk át a családra, szülőkre, gyerekekre, ami lehet. Segítőkészség, lehetőség semmi. :cry: :cry: :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


www.toystore.hu/akciok.php?sid=&p=za...h=950&height=600
Toystore-nál Zapf BB interaktív ikrek 5988Ft :wink: nálunk nagyon bejött tavaly Karácsonyra 8)
gulliverben olcsobb ha vki venne :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hello csajok!
mi most mamánál, azért ilyen gyér a jövetelem
csajok taknyosak még, de nem vészes, most nem szívom az orrukat, csak orrcseppezünk, de szerintem így nem alszok majd éjjel, mert köhögnek a visszafolyó cucctól
L visít a porszitól, nem akarom bántani már

Törpi! hallod-e, én már attól majdnem bőgtem, hogy itt leírtad mi történt, mi lesz ha tényleg mi is élesben leszünk a bölcsiben
drukkolok, hogy erős legyél és gyorsan beszokjanak

Nyulasz! szólj ha kell egy kis noszogatós licit :wink:
az a H&M sinaci meg kabát mennyibe kerül boltban amúgy?

Csajok én már nem először nézem be a méreteket itt a tesz-veszen
és kell visszatennem a megvett dolgokat
kezdek hajlani afelé, hogy minden téli cuccot, kabát overallt újan vegyem meg

Móni
KépKép
reunion
 
 


Babus én nem látok semmit, és ha rákeresek, akkor sem hozza be :roll: :oops:

Épp most járt le nekem is licitem a tesz-veszen
érdemes alacsony áron indítani dolgokat, mert csak úgy licitálnak rá, és már sokadszorra fordul elő, hogy többért adom el mint amennyi fix árat kértem volna érte, és az is hogy többért viszik el, mint amennyiért én megvettem akcióban

Móni
KépKép
reunion
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


háát nem tom miért nem jó
:evil: :twisted:
az akciok menüben kell kereni a zapf-nál

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: jaja tudom mennyire utálják de ha visit sir stb akkor is szivd ki porszival :wink: nálunk már egész jol fujják de még igy is rengeteg jött BOCS :? ha bent marad abbol meg lehet fül meg arcöreg nyavaja :? koppkopp soha ne legyen

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: tul nagy vagy kicsi lett amit vettél? én egy pont jot szoktam mérni és ahhoz képest viszonyitok :wink:
cebiont adsz?
aszem fogom egész télen adni sztetek???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Én megtaláltam, épp ma mutattam K-nak, igaz a boltban akciósan 13.000 volt. Ez tényleg nagyon jó ár! :wink:

Móni: jobbulást nektek is!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni,jobbulást,és tényleg,ahogy Babus írta,inkább ettől sírjon,mint az arcüreggyuszitól.
Fenistil csepp???
Én is mérek mindent,és csak tesz-vatera ahol tudok jó dolgokat venni,mármint jó méretben.Nehogy újan vedd meg!

Nem tudom mennyibe kerül a kabát meg naci,mert én is használtan vettem tavaly :lol: Pont azért nem raktam fix árat én sem,had vigyék jó drágán.Megdöbbentő,hogy tegnap reggel tettem fel,és a kabáton ami 2000-nél jár,38 aukciófigyelő is van. :shock: Most először hirdettem ruhákat,tartottam én is az 1 ft-os ártól,de magamból indulok ki,sokszor nincs időm több száz hirdetést végignézni,és akkor szűkítek.Vagy a 24 órán belül lejárókat nézem...
Pont arra gondoltam,ha Timi felrakja a kabátot,és nagyon alacsony lesz az ár,akkor szívesen rányomok,így vagy feljebb megy,vagy én nyerem meg,persze nem igaziból,de akkor mégsem kell 1 ft-ért,vagy 201 ft-ért odaadni.

Babus,és te ebből kettőt vettél???
Te tudtad,hogy ma ingyenes volt a mini maszat klub?Újságban olvastam :roll:

Törpi,hú,nem is tudok mit mondani.Én úgy éreztem nekem ez könnyen menne,de ahogy olvaslak,ez valószínú csak azért volt,mert tudtam,nem mennek bölcsibe.
Emma hogy van?És Dédi joban van?
Nehogy szentté avass,2 év alatt most először raktam fel ruhákat. :lol:

Timi,hitel :( tényleg nagyon sajnálom,hátha lesz valami alternatíva,most megint kitalálták,hogy 180 ft-on ki lehet szállni,de csak egy összegben,ahhoz meg forinthitelt lehet felvenni,bár nem tudom az hogyan mennyire jön ki,lényeg,hogy minnél kevesebb legyen,meg egyáltalán működik-e majd,meg ki tudja még mit találnak ki,de ebbe az árfolyamrögzítésbe én nem mennék bele,azért jól gondoljátok át,hogy mit lehet tenni.
Ja,sajnos nem jó a csütörtök,dolgozik apa :? (mamát nem akartam megkérni,de ha holnap felajánlja,és neked még nem késő szólnom,akkor szólok,bár erre kicsi az esély,nem valami aktív)
apa azt mondja vagy a péntek,vagy a jövőhét,de a jövőhetet még nem igazán tudja,majd csütörtökön meg szombaton mennek dolgozni oda,és akkor kiderül hogy haladnak,és milyen lesz a jövőhét.
Pedig találtam jó filmet,Végső állomás 5. 3D-ben :shock: :lol: :lol: :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


babus már látom megvan köszi
cebiont én most nem adok, mert isznak egy csomó gyümölcslevet, meg gyümit is esznek, de egyébként mi egész télen szoktunk adni nekik bérest is

fenistilt kapnak, arcüreg gyuszira nem szoktam gondolni, de hogy őszinte legyek nincs is nagy gyakorlatom orrszívásban

ti minden orrszívás előtt fújtok sterimart?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni,ilyenkor nyugodtan adhatod a gyümi mellé a cebiont is,tudod felnőtteknél is ilyenkor nagyobb dózist javasolnak c vitaminból.mondjuk én mindig elfelejtem :oops: igen,sterimart mindig fújok.milyen volt az éjszaka?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: :( :( :( Pénteket még nem tudom, lehet megy K. éjszakára. Ma talán kitalálja, ha megy, akkor jövő hét. Én viszont megyek arrafelé mindenképpen csütörtökön, mert Babussal üzletelünk, ha otthon vagytok beugorhatok? Persze csak ha nem zavarok! Hitelnél semmi lehetőségünk nincs. Igazából megkérdezni is feleslegesen mentünk be, mert aki anno intézte már nincs ott, akivel sorszám szerint beszéltünk meg semmit sem tudott, csak, hogy vagy fizetünk vagy nem. Na, mindegy, most ügyvéddel is beszélünk (bár ennek sem látom sok értelmét).

Móni: én meg szinte sosem fújtam sterimart, csak szívtam, bár emlékeim igen haloványak koppkoppkopp.

Lányok! Jó ötlet ez a licitelés! Már csak rá kéne szánnom magam a feltöltésre nekem is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,mindenképp gyere!Mikor üzletelsz?Apa azt mondta nem dolgozik sokáig,szerinte 4-5 felé itthon van,akkor ne temessük még a csütörtököt ha mindenképp jössz,max késöbb csatlakozom.de ha nem jöttél volna,akkor nem mertem volna mondani a késöbbi időpontot,mert bármi közbejöhet apának,és akkor csúszik,de így mikor indul haza,én is el tudok indulni,addig mama vigyáz rájuk,csak attól tartottam megkérni,hogy ha mégse érne haza apa.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: igen, 2t kaptak :oops: de legalább tiszta sor volt egyik nagyitol meg másik nagyitol :lol: na h ingyenes volt az elkerülte a figyelmem :oops:
Móni: béresböl mennyit adsz? én most gondoltam h megelözésként el kellene kezdeni de még nem néztem utána h mennyit kellene majd adni
orrspray igen minden elött, ja és találtam egy olcsobb orrsprayt Physiomer baby sztem sokkal gazdaságosabb mint a sterimar
Timi: babakocsi gulliverben olcsobb ha esetleg vennétek :wink:
hitelt sajnálom :(
CSajok cebion folyamatosan megy télen az jo? szokta vki folyamatosan adni?
ismeri vki a csiribiri tornát???
Nyulasz: ehhez kedv? ez is 1800per2gyerek szintén a klauzálban
nálunk most nagyon mozognak Apával szoktak táncolni meg tornázni na jo Velem is de Apával az igazi :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: meg holnap kezdödik itt nálunk a tánchá ahhoz kedv? (aszem az ingyenes de még megkérdezem)
képzeljétek tegnap a játszon kérdeztem egyik anyukát h mi a helyzet ovival és azért nem vették fel a kislányt mert van kisteso... :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Na ezt jó összevissza fogalmaztam meg,remélem érted :lol:

Ma visszamegyünk a heim pálba,kukac alakul,de még nem az igazi,kiváncsi vagyok mit mondanak.

Lányok,ti peluscserénél krémeztek?
Itt volt egy velünk egykorú kislány,és anyukája mondta,hogy az egyik gyerekkórházban szóltak neki,hogy ne krémezzen,mert ezekben a popsitőrlőkben van annyi olaj,ami elég,max ha piros,akkor kenje be neki :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: meg ezt találtam itt a környéken
http://www.tunderfalva.hu/index.html

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,mikor van a tánc?Azt hogy lehet két gyerekkel? :roll: azt ne mondd,hogy apa is jön :lol:

Bölcsiben is,ahova a kis barátnőnk jár,ha kistesó születik,akkor még 6 hétig járhat,és utána kalapkabát :shock:

Törpi,mai naphoz is kitartáááááááááás! :wink:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: fél5 hát fogalmam sincs milyen majd kiderül h birják e csajok vagy sem :lol:
mi se krémeztünk a betegség ota :? (csak ha piros volt)
drukkkkk dokihoz :wink: mikor mentek?
Timi: tali Neked jo 6 körül is még? (mert akkor lehet megnézzük ezt a tácházast)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: kire gondolsz kis barátnö???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Húúú de korán keltek:-)

Licitáláskor szóljatok!

Sterimart fújni nálunk pont olyan kínszenvedés mint a szívás

Cebiont eleve kell a béres mellé adni, és az 3 hós kúra
adagra már nem emlékszem mintha 5 csepp lett volna/nap, cebion meg 10 csepp/nap

azt tudom mikor 4 hósak voltak már akkor adtunk bérest 3 cseppet

de az van ráírva 6 éves kortól, de nekünk orvos javasolta akkor

Popsi krémet én sem használok csak este ha pirosnak látom, szerintem fél éves korukig használtam rendszeresen, utána csak alkalmanként

én ezt az ovi dolgot nem értem, 3 éves kortól kötelező járni, miért nem veszik fel? vagy még nem volt annyi akiről írtál Babus?

Móni
KépKép
reunion
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?