Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Pihengetünk, dolgozgatunk....
Babát várók hogy vagytok?
Zsó? Veled mi a a helyzet?
Mi valószínűleg csak októberben megyünk neki a következő kísérletnek.
Alexia: Ha minden jól megy a fagyasztott embriók lesznek visszaültetve.
Jó éjt mindenkinek, szép hétvégét!
rabne77
Újszász
 
 


Szia Rabne!

Szerintem lehet,hogy találkozunk,én a szept.végi cikluskezdetkor megyek vissza.Mondjuk izgalmas,mert lehet,hogy pénteken vagy szombaton jön meg,akkor a hétfő már 3.vagy 4.nap,és az meg már késő a kezdéshez,szóval nem tudom,hogy lesz.

Nem gondoltatok arra,hogy még egy stimuláltat csináljatok és ha ne adj'Isten nem sikerül,akkor támogatás nélkül beültetni a fagyasztottakat,mert az sokkal olcsóbb,nem félmillió csak kb.200ezer?(csak :shock: )
Vendég
 


Sziasztok,
Remélem mindenki jól van!
Mi nem igazán pihentünk, de sok újat nem tudtam írni.Az elkeseredettség egyre nagyobb mértéket öltött. Most viszont megcsillant 1 reménysugár, miszerint 30-án kés alá fekszem-hsg, hystero-, laparoscopia címén. 1 kedves kolléganőm intézte. Bízom ebben, hiszen már voltam spontán várandós, hátha...és elfelejthetem a bánásmódot...

mary80
 
 

 
 

Drága Mary,
nagyon drukkolok neked!Ez volna a legjobb,ha segíteni tudnának!
Vendég
 


Sziasztok,
Kivel mi újság?
Kamilla!
Írtam privit!
Puszi mkinek

mary80
 
 


Mary:Jövő hét kedden nagyon fogok neked szorítani... Sikerülni fog...:)
Gondolj bele, hogy elkezdődött valami, tudod az idén tavasszal nekünk is minden a férjem komoly balesetével kezdődött!! A férjednek javulást kívánok!!

A Hsg-t nekem is megcsinálták és átvészelhető volt! Ne parázz, legyél nyugodt úgy könnyebb lesz:))
zsuzsika76
 
 


Sziasztok,
Zsuzsika,
Hogy vagytok?
Köszi a drukkot!, ahogy Mmzsónak is!
Nem parázom, ez lesz a 4. hsg-m életem során, de a műtét csúszik elsejére.
Puszi

mary80
 
 


Sziasztok Lányok!

Hú, de eltűnt mindenki! Remélem, a nyár örömeit élvezitek! 8)

Mary, nagyon szorítok neked! Mi is fog veled történni pontosan? Átjárhatósági vizsgálat? És ez hogyan segíthet a spontán teherbe esésben?

Kismamák: Inek és Zsuzsika, hogy vagytok? Nőnek a kisbébik? Meséljetek! :D

Többiek, ki mikor kezdi a következőt?
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok.
Bocsánat hogy csak így betörök, de lenne egy kérdésem.
Tudtok e arról, hogy van e lehetőség arra, hogy megtermékenyítsék a petesejtet, lefagyasszák, de még ne használjuk föl?
Én nem vagyok fiatal, és sajna 2 hónapja beteg kislányt szültem, de szeretnénk még babát, de csak azután hogy a kicsi lány helyre jön kb 1, 1.5 év( szivecskéje)
Ezen kívűl kromoszóma rendellenessége is van , és emiatt nem szeretnék várni sokat, mert uyge öregszik a petesejt ettől ne legyen sokkal öregebb, mert úgy még nagyobb a valószínűsége egy újabb krom rendellenességnek.
A kérdés ugye az hogy vesznek e így le petesejtet, és megtermékenyítve tárolhatók e addig amíg a lombikhoz kezdenénk.
Köszönöm előre is, és nagy drukk mindenkinek
babaszett
 
 


Babaszett,
üdv.itt!Sajnálom,hogy beteg a kislányod és mielőbbi gyógyulást kívánok!
Elvileg végeznek embriófagyasztást,de arról szerintem személyesen kellene érdeklődnöd a profnál,hogy a te esetedben érdemes-e ilyet csinálni.A kislányod lombikbaba?Mert akkor tudnod kell,hogy a visszaültetett embriók megtapadásának esélye 40 év alatt kb.30 %,40 év felett,ha jól tudom,csak 10%.Ezért kéne beszélned velük,hogy mit javasolnak.Ha képes vagy természetes úton teherbe esni,lehet,hogy az a jobb megoldás mégis,de ezt mondják meg ők.

Bea,
szia!Én is kezdek visszaszállingózni,vége a nyárnak is és kb.mához 4 hétre jelentkezem újra a klinikán.Szerdán megyek megmutatni az immunprofil leletemet egy immunológusnak,de valószínű,hogy nincs összefüggés közte és a sikertelen IVF-ek között.
Te hogy vagy?Lassan mindenkinek megjön a 3.vérzés ami után lehet jelentkezni,nem?
Már akinek hosszú protokollja van.

Mary,
én sem értem egészen,hsg is lesz meg lapar is?Mindenesetre nagyon drukkolok,csodás lenne,ha megoldanák a problémádat!
Vendég
 


Sziasztok!

Lassan mindenkinek idul a program, amihez sok kitartást kívánok!! Tudjátok mindenkinek sikerülni fog! :lol: :lol:

Én már betöltöttem a 12 hetet, múlt héten voltam tarkóredő mérésen, minden rendben volt. Jövő héten fizetős integrált szűrésre megyek,majd a következő héten a genetika tanácsadóba. Szépen eltelnek a hetek a különböző programokkal. Nagyon jól érzem magam, gőzerővel dolgozom és pihenek ha van időm.

Bea! Nektek úgye nem fagyasztott protokoll lesz?
MMzsó: Mi újság a zenéléssel, volt sok koncertetek a nyáron?
Mary: Szorítok..:)

Inek merre vagy???
zsuzsika76
 
 


Zsuzsika,
örülök,hogy jól vagy!Csak így tovább!

Nyáron nem volt sok koncert,a júniusiakat lemondtam a lombik miatt,júliusban volt 1 amin ott volt Bea,augusztusban volt 2,egyik Szerencsen,másik Fertőszentmiklóson,úgyhogy sikeresen átszeltük az országot :wink:
Vendég
 


Sziasztok,
Zsó, már én sem értem, de talán laparoscopia lesz/cromopertubatio/
Most már csak azért kell aggódnom, hogy kerüljön el addig a menses.Ma tartok a 34. napon és semmi, teszt csontnegatív/de ezzel tisztában is voltam, csak kötelező protokoll volt/.
Bea,
Oldják ezzel a módszerrel az összenövéseket, meg lehet nyitni a lezárt petevezetőt.
Zsuzsika,
Köszönöm a férjem nevében is!
Puszi

mary80
 
 


Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy jól vagytok!

Mary, remélem, tényleg használ majd ez az eljárás.

Zsuzsika, örülök, hogy minden rendben van veletek. Csak így tovább, majd tájékoztass minket a fejleményekről! :D

Zsó, köszönöm kérdésed, jól vagyok. Szeptember elején megyek vissza, most fagyasztott babák lesznek beültetve. Nektek mi lesz?
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Bea,
tényleg,emlékszem,neked rengeteg lett,ez jó!
Nekünk újra stimulált lesz,rövid protokoll,mert nekem még csak 2 fagyasztottam van sajnos,az meg azért kevés.
Vendég
 


Zsó, légyszi szerdán írd már meg, hogy mit mondott az immunológus. Kíváncsi vagyok, mit mutatnak az eredményeid, és hogy szerinte van-e összefüggés a sikertelen lombikokkal.
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Szia mindenki! Tényleg felélénkültetek!
Én holnap megyek a szolnoki nődokimhoz, mert lassan egy hónapja kínlódok, és most már meguntam a dolgot, és megmutatom magam. A jövő héten Murberhez is be kellene néznem, megbeszélni vele, hogy most mi legyen: a mirelit bébiket ültessék e vissza, vagy legyen stimulált. De nekem sajna majd csak októberben lesz esedékes, mert előtte ki kell cserélni a vesekatétert. És ha a csere szövődménymentes, csak akkor lehet nekivágni. :(
Zsuzsika, pihenj sokat!
Zsó! Én is kíváncsi vagyok mi az eredmény!
rabne77
Újszász
 
 


Rabne77, mi a baj (nőgyógyászatilag)? És a veséddel mi van, hogy katéter van benne? (Ha nem szeretnél, nem kell válaszolni, csak kíváncsiskodom.) :roll:
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok,
voltam az immunológusnál.Azt mondta,hogy nem lát összefüggést a sikertelenségeim és az antitestjeim között,hát erre is számítottam.Magyarul megyünk tovább,ahogy eddig és reméljük,a mostani sikerül!

Mary,
remélem,még nem jött meg és holnap irány a műtő!
Vendég
 


Sziasztok!

Lassan-lassan kezdi megint mindenki! :) Ez nagyon jó, és ezerrel szorítok nektek, és veletek vagyok!!!! Mint ahogy Zsuzsika is írta, előbb-utóbb mindenkinek sikerül!

Zsó: ha jól emlékszek, te csellózol, ugye? Képzeld, a kisfiam kitalálta, hogy ugyan még egyáltalán nem járt zenébe, de ő csellózni szeretne, most ment másodikba...hogy honnan vette azt nem tudom! Kérdeztem, hogy egyáltalán tudod, hogy mi az? és igen, tudja, jobban, mint én! :shock: még ugyan nem tudom, hogy hogy lesz, meg mekkora kell neki, vagy egyáltalán a termete miatt lehet-e (elég kicsi) de nem fogom benne megakadályozni. (a nagyobbik meg klarinétozni akar, ő sem járt még zenébe)

Mary: mi újság a műtéttel? Megcsinálják? vagy már túl is vagy rajta?

Zsuzsika, örülök, hogy nálatok, is minden okés! :)

Mi tegnap voltunk a 12 hetes UH-on, és mindkét babuci nagyon jól van!!! Annyira megkönnyebbültem, mert nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen! A kérdéseim a szonográfusnak: mindketten megvannak? és két szívhang is van??? Jövő héten megyünk fizetős kombinált-tesztre, de most már tudom, hogy ott is minden rendben lesz!
inek
 
 


Sziasztok,
Műtét elmaradt, mert mire beértem a kh-ba, és megvizsgált volna a doki, akkorra megjött...
13-án újra.
Nem is én lennék...
Csak idegesít az orvosok közti helytelen információ-áramlás...mert a kezelőorvos még tegnap is azt mondta a telefonban, hogy megműt, akkor is, ha reggelre megjön, a főorvos pedig azt mondta protokoll szerint nem szabad!
Ennyire szerencsétlen vagyok, hogy velem mindent le lehet nyeletni?
Szétszakad a fejem, a sírásról meg nem is beszélve...

mary80
 
 


Mary, nagyon sajnálom, ami veled történt. Tudom, nem vigasztal, de nem csak te érzed azt, hogy valamiért nem akar ez a dolog sikerülni. A reményt azonban nem szabad feladni!

Zsó, gondoltuk, hogy nincs összefüggés a sikertelenség és az immunológiai dolgok között. Legalább megnyugodtatok, hogy nincs semmi komolyabb baj. Legközelebb gőzerővel újra!

Kismamák, csak így tovább!!! Nagyon vigyázzatok magatokra!
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Mary,
nagyon sajnálom,hogy így alakult.Sírd ki magad,aztán menjél újra,legközelebb már tutira műtőbe kerülsz.Hol operálnak egyébként?Lehet,hogy már írtad,de elfelejtettem...Vácon?

Inek,
örülök,hogy jól vagytok és minden rendben.Én hegedülök,de a cselló is nagyon szép hangszer.Az az amit a térd közt kell tartani és mély hangja van,hasonlít a hegedűhöz csak sokkal nagyobb.
A klarinét meg fafúvós hagszer.Ja,a méret miatt ne aggódj,a kicsiknek adnak kis csellót,ez nem lehet akadály!

Bea,
így van,gőzerő! :wink:
Vendég
 


Szia bea111! Hát az van, hogy 1 hónapja hol jobban, hol kevésbé barnás folyásom van és nem múlik úgysem hogy gyógyszert váltottam.(Endometriózis miatt ugyanis 2 lombik között fogamzásgátlót kell szedni folyamatosan, hogy ne legyen menstruációm.) a dokim azt mondta, hagyjam abba a gyógyszert, valószínű, hogy megunta a szerveztem, felborította a hormonháztartásom.
A katéter azért kell, mert az endó úgy összenyomta a húgy-és vesevezetéket, hogy azokon keresztül nem ürül a vizelet, hanem pang a vesében és ez miatt vérmérgezést kaptam2008-ban, és ez a katéter úgy működik, hogy ezt felrakják a húgy és vesevezetékbe és biztosítva van a vizelet szabad ürülése. Ezt félévente cserélni kell, sajnos úgy tűnik egész hátralevő életemben szükséges lesz.

Mary! Fel a fejjel, csak véget ér a Te kálváriád is.

Zsó! Nem tudom, Te hogy vagy vele, de ha találtak volna valamit, legalább lehetett volna reménykedni, hogy ez volt az oka, így meg megint jön az izgalom, hogy sikerüljön végre. Bár én mindíg optimistán megyek neki, tehát ez már tuti sikerül.
rabne77
Újszász
 
 


Rabne77, köszönöm, hogy megosztottad velem a problémáidat. Elképedve olvastam soraid. Úgy látom, akik itt vagyunk ezen a fórumon, mindannyian kapjuk a megpróbáltatásokat a Sorstól. Ki ezt, ki azt... Ezek talán erősebbé és kitartóbbá tesznek minket. És tudom, hogy végül sikerülni fog! Sikerülnie kell!!!
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Rabne,
igen,lehet,hogy egyszerűbb lett volna,ha valami konkrét dolog kiderül,de most örülök,hogy elvileg nincs semmi akadály.
Én is nagyon optimista vagyok,próbálok minmden nap úgy hozzáállni,hogy ez az 5.sikerülni fog!
Elkezdtem még a nyáron sportolni,sokat úsztam,bicikliztem,és most itthon futok.Elhatároztam,hogy a következő kezelésig (a leszívás közeledtéig) nem hagyom abba.Testnek-léleknek nagyon jó!
Vendég
 


Sziasztok

Új vagyok itt még ezen a fórumon és most kezdtem el a Sote meddőségin a vérvételeket.Babát szeretnénk már 5 éve a párommal de sajnos eddig nem jártunk sikerrel. Sajnos mindketten negyvenesek vagyunk már és félő, hogy lassan kifutunk az időből. Nekem van már két nagy fiam de a páromnak még nincs és nagyon szeretnénk. Szeretném ha megírná nekem valaki, hogy milyen vizsgálatokra számíthatok még , ill a vérvételek után mire készüljek.

Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szép napot mindenkinek.
edina71
Budapest
 
 


Szia,Edina!

A vérvételek közben el kell menni andrológushoz a férjednek.Ezt biztos elmondta a Murber doktor.Aztán az ott kapott papírral jelentkezik a klinikán is vizsgálatra.Ha mindezekkel megvagytok,a profhoz kell időpontot kérni,ő értékeli ki az eredményeiteket.Lehet,hogy téged még elküld HSG-re (petevezeték átjárhatósági vizsgálat).Mást így első körben nem szoktak,de ő majd mindent elmond (igaz,nagyon szűkszavúan,de kérdezd bátran,mindenre válaszol.)
És persze minket is kérdezz bátran,ha ezsedbe jut még valami! :wink:

Sok sikert!
Vendég
 


Szia mmzsó !

Köszönöm szépen a gyors választ remélem mindent rendben találnak majd. A párom volt már vizsgálaton egyszer de nem mostanában és nála rendben találtak akkor mindent.Természetesen most is megy majd csak nincs még időpontunk. Hétfőn megyek a terheléses vérvételre és kicsit izgulok milyen lesz, bár nem vagyok félős de mégis:)
A petevezeték átjárhatósági vizsgálaton volt már több ismerősöm is és elég változó volt a beszámolójuk . Volt aki rosszul lett utána és bent kellett maradnia a kórházban a másik ismerősöm meg sem érezte. Van félnivalóm ezek szerint :...:?????
Szorítok mindenkinek hogy minél előbb összejöjjön a várva várt baba. !!!!!!!!!!
Szia Edina
edina71
Budapest
 
 


Edina,
a terhelésestől ne félj,semmi különös.Én picit álmos voltam tőle,ennyi.

A HSG-re nem biztos,hogy sor kerül,de ha igen,általában inkább az a jellemző,hogy kellemetlen ,de nagyobb baj nem szokott lenni.
Nálam is így volt.

Reméljük a legjobbakat!
Vendég
 


Sziasztok!!

Nagyon szomorú vagyok, hogy kevésbé vagytok aktívak.... én már átestem a holtponton és ismét pörgök. Aki találkozott már velem személyesen az tudja, hogy ez kb mint jelenthet...

Majd hétfőn a mh-ről írok többet, de fontos lenne, hogy az Alexiát elérjem valahogy, tudja valaki az elérhetőségét??? Köszönöm szépen:)))) :D :D
zsuzsika76
 
 


Sziasztok!

Új vagyok a fórumon, és a segítségeteket szeretném kérni.
Nálunk azért van szükség az ICSI-re, mert a páromnak nagyon kevés a spermája - területenként egy-egy látható (nekem már van két nagy gyermekem az előző házasságomból, de szeretnénk közös babát).
Hétfőn kezdtem a Gonapeptyl injekciót, várhatóan szeptember végén lesz a petesejtleszívás és október elején a beültetés.
Különböző okok miatt sajnos az elmúlt két hónapban nem éltünk házaséletet. Most gondban vagyunk, hogy ez hogyan hat az ő spermáira... Nem tudjuk, lehet e a kezelés alatt nemi életet élni, ill. mivel teszünk jót az amúgy nagyon alacsony számú spermáinak, ha most hagyjuk őket a "leadásig" érni, vagy ha "kiürítjük" a dolgokat (mert ugye a spermium teljes érési ideje 2hónap)
Van ilyen téren valakinek "tapasztalata"? Mert ezt elfelejtettük megkérdezni a klinikán.
Előre is köszönöm a segítséget, mindenkinek szép vasárnapot kívánok!
maci80
 
 


Maci,
üdvözlünk itt!
A kezelés alatt nyugodtan lehettek együtt egészen addig,amíg nem szólnak,hogy nem (leszívás előtti néhány nap).
Szerintem feltétlenül fontos is lenne!Nekünk a spermavizsgálatkor azt mondta az andrológus,hogy max.5 nap kihagyás a jó,mert "elöregszenek" a sejtek.Úgyhogy hajrá! :wink:

Zsuzsika,
ne szomorkodj,biztos mindenkinek megvan az oka,hogy miért nem jön,de még lehet,hogy beindulunk.(én pl.sokszor benézek)
Alexiáról semmit nem tudok,pedig gondolok rá sokat mert szerintem neki már lejárt a fogigátló,ámbár nem biztos :roll: hátha ő is bejelentkezik...

Bea,
voltál már?Azt írtad,szept.eleje...

Mary,
hogy vagy?Most már semmi nem jöhet közbe...drukk neked!

Többiek?
Vendég
 


Kedves mmzsó!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ és a hasznos információkat, rajta leszünk az ügyön, remélem, mostmár nem akadályoz meg minket semmi és senki :wink:
Jó olvasgatni az írásaitokat, látszik, hogy nagy az összetartás :)
Sok erőt mindenkinek!
maci80
 
 


Maci,
Szívesen és gyere máskor is!Csütörtökön mész vérvételre?
Vendég
 


Szia Mmzsó!
Biztosan rendszeresen ellátogatok az oldalra ;-), nagyon kedvesek vagytok!
Igen, csütörtökön megyek vérvételre, aztán UH-ra, remélem minden rendben lesz és megkezdődik a stimuláció 8).

Szép napot mindenkinek!
maci80
 
 


Sziasztok Lányok!
Úgy rémlik, hogy valamikor régen leveleztetek arról, hogy van a közelben egy gyógyszertár, ami olcsóbb mint a kapuval szemben lévő. Remélhetőleg lassan szükségem lesz rá, és tudni szeretném. Megtenné, hogy megírná az aki még emlékszik rá, hogy melyik gyógyszertár az?!
Köszönöm!
Üdv az újaknak! :)
kormi76
Budapest IX. kerület
 
 


Kormi,
nem én voltam,de ezek vidéki gyógyszertárak voltak,ha jól emlékszem,az egyik Vácott,a másik valamelyik másik városban,Inek írta,tehát ahol ő lakik,ott,de konkrétan a Cetrotide-ra írta,amit csak a rövid protokollban használnak.
Egyébként már nem a szemben lévő gyógyszertárba küldenek,mert ott valami disznóságokat csináltak,(velem is furák voltak,nem lehetett kártyával fizetni,stb.)most már a Mikszáth téribe küldenek.
Vendég
 


Mary,
holnap mész?Eltűntél...de izgulok érted!

Bea,
remélem,te is benézel!Ugyanis ma találkoztam egy sorstársunkkal,akivel a klinikán ismerkedtünk meg.Maradt 3 doboz Dermestril tapasza,mert ő már nem megy többet (megvolt az 5 támogatott,van 1 kisfia).Szóval mondta nekem,hogy ha tudok valakit,akinek szüksége van rá,szóljak.Valószínű neked ezt fogják felírni.
Tudom,hogy Marynek volt ezzel baja,de ma bementem a Mikszáth téri gyógyszertárba,megkérdeztem,mi van ezzel és azt mondták,szó sincs róla,hogy kivonták volna a forgalomból,időnként akadozik az ellátás,de nekik most van vagy 500 dobozzal.
Szóval,Bea,ha kell,szólj,mert ez az ismerősöm szívesen odaadja (vagy eladja olcsóbban).

Mindekinek minden jókat,gyertek!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Üdv az újonnan csatlakozott fórumozóknak! :D

Zsó, köszönöm az érdeklődésedet. Mi pont tegnap voltunk bent a professzor úrnál, és a tegnapi nappal meg is kezdődött a szurizás. A tapasz ügyet még nem tudom, hogy alakul, mert a professzor azt mondta, hogy lehet, gyógyszert kapok majd. A hónap végén kell visszamennem, akkor tudok pontosabbat. Köszönöm a lehetőséget, elképzelhető, hogy fogok vele élni, még nem tudom. Azért ha valaki hamarabb rácsapna a témára, akkor nyugodtan adja oda, ne várjon rám. :D
Zsó, Ti mikor mentek vissza? Jól vagy?

Alexiának tudom az elérhetőségét, megüzenem neki, hogy keresitek, hátha bekukkant a fórumra végre ő is. :D

Kismamák, hogy vagytok?

Többi lányka? Ki mikor fut neki a következőnek?

Puszi mindenkinek.
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok!
Jó olvasni hogy újra éled a fórum, és elkezdődnek újra a stimuk. És remélhetőleg egy sikeresebb széria lesz!
Velünk minden oké, a babák nagyon szépen fejlödnek.
Igen én írtam h itt Hatvanban olcsóbb a cetrotid. És ha jól emlékszem akkor van még egy gyógyszertár a közelben, de nem emlékszem milyen téren van, majd utána nézek!
inek
 
 


Inek,
örülök,hogy jól vagytok!

Bea,
de jó,hogy jelentkeztél!Örülök,hogy elindultatok!Lehet,hogy még találkozni is fogunk!
Igen,biztos utánajár a prof,hogy mik a lehetőségek gyógyszer terén,mert ebből a tapaszból már többször volt hiány.Kíváncsi vagyok,végül mit kapsz.
Hú,már én is nagyon várom,hogy menjek.Nekem a ciklus 2.-3-napján kell,és ezt ugye nem lehet előre tudni.De valószínű 23-án pénteken vagy a hétvégén lesz.Így,ha péntek reggel,akkor aznap megyek,mert a hétfő már 4.nap lenne,ha meg hétvégére esik,akkor hétfőn,26-án.Aztán a vérvételből (meg az uh-ból,de azzal még sosem volt gond) kiderül,lehet-e kezdeni.

Képzeljétek,most sportolok rendszeresen,heti 2-3x körbefutom a Margitszigetet,olyan jó dolog!Ezt most addig csinálom,amíg nem érzem nagyon feszítőnek majd a tüszőket.Hátha segít.A lelkemnek biztosan,kijön a feszültség.

Örülnék én is Alexiának meg mindenkinek újra!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Üdv az újaknak! :)

Bocsánat, kicsit eltüntem, de valahogy nem volt erőm írni. :( Bea írta, hogy kerestetek, itt vagyok. :)

Most lehet, csak röviden, mert munkából írok, ha abba kell hagynom, akkor este, vagy holnap délelőtt jövök. :)

Kivel mi újság?

Rabne: Mikor lesz a beültid?

Beáról tudok. :))) Jó lesz újra kb. egyszerre. :)

Inek: De örülök a két babádnak. :) Írj majd róluk sokat. :)))

Zsuzsika: Nálad a baba jól van? Már hány hetes vagy, 13-14? :)

Zsó: Mikor kell menned a SOTE-ra? Én 21-én megyek. :) Közben látom, írtad, hogy 23-án mész valószínűleg. :) Én akkor leszek a 20. napon, azt mondták, akkor kell mennem... Előtte való nap megyek endokrinológushoz, kiváncsi vagyok, mit mond a hormonértékeimre...

Mary: Sajnálom, hogy a múltkor elmaradt a műtét. :( Én is jártam már nagyon hasonlóan tavaly októberben... a SOTE-n... Méhtükrözésre befeküdtem, de pont akkor sztrájkoltak a műtősnők... így hazaküldtek. :( Egy hónappal tolódott a műtétem... :( Nagyon mérges voltam, mert az én időmmel szórakoznak. :( Persze, nekik mindegy, hogy én mikor szülök... :S
Azért remélem azóta túlvagy már rajta és hamarosan kopogtat a gólya. :)))

Maci: Sok sikert, lehet majd talizunk. :) Ha kétnaponta kell bejárnod, hátha pont 21-én. ;)

Kormi: a Mikszáth téri patikára gondolhatsz, az a kapuval szemben lévő patika "mögött" van. Elmész a mellette lévő kis után, majd balra fordulsz és az utca végén megtalálod a patikát, a kis téren. Ha tudod, hol a könyvtár, onnan nem messze, csak nem a Kálvin tér irányába mész. :) Neked is sok sikert a lombikhoz. :)

Edina: Drukkolok, hogy minden rendben legyen a vizsgálatokon és hogy Neked is mihamarabb összejöjjön a baba. :)))

Magamról még néhány szót... én már szinte teljesen elfogyok, eszek rendesen, de csak fogyok, már csak 46,6 kiló vagyok... Már mindenki sápítozik, hogy hízzak. :D De ennek ellenére, kinézetre, én nem érzem magam olyan nagyon gebének, mert nagy a hasam, továbbra is. :( És már megint kismamának néztek, amiből baromira elegem van. :(
20-án megyek endokrinológushoz, a napokban kapom meg a hormonvérvétel eredményét, nagyon kiváncsi leszek... 21-én meg megyek Murber dr-hoz, akkor leszek a 20. napon. Kiváncsi leszek, mit mond. A fogamzásgátlót már nem szedem, aug. 31-én hagytam abba, de én is úgy jártam, mint asszem Rabne, hogy már (abbahagyás előtt) 2 nappal barnáztam, és míg megjött is barnáztam, tehát kb. 5 napig barnáztam, mire megjött végre... :( Egy hónappal akartam tolni a lombikot, de nem lett időpontom endokrinológushoz, így nem toltam, de jobban is jártam így, mert lehet végig barnáztam volna a fogigátló szedését... :S

Na velem ennyi, többet most nem tudok írni, mert már nyaggatnak. :( Azért igyekszem majd később még visszanézni. :)

Puszi: Alexia
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok! Szia Alexia! Sajna, mivel a vesekatéter még nincs kicserélve, így én majd 4 hét múlva jelenek meg a klinikán. Valószínű, hogy a jövő héten kicserélik, és ha nem lesz gond, akkor utána megyünk. Vagyis most csütörtökön megyek Murberhez, mert lejár a szerológiai papírunk, illetve megtudakolom, hogy megy a mirelitbébis projekt. Aki tudja, írja meg légyszi, mire lehet számítani.
Most fog megjönni majd a vérzés, szurkolok ezerrel magamnak, hogy ne legyenek olyan iszonyú fájdalmaim. Bár most sem fáj még a hasam, pedig ilyenkor már szokott. Lehet, hogy használ az akupunktúra. Nyomjuk heti 2szer. A hormonkezelés után híztam 7 kg-ot, úgyhogy most szurkodnak éhségpontot és tényleg hat, nem kínoznak falásrohamok sem. nem akarok 70 kg-san nekimenni egy terhességnek. :)
Mindenkinek szorítok és hajrá lányok!!!!
rabne77
Újszász
 
 


Alexia,
de jó,hogy jöttél!Hajrá következő kezdés!Azért vigyázz a fogyással,hogy a testtömegindexed ne menjen 19-20 alá,mert az nem tesz jót ennek a dolognak.(Testsúly osztva a testmagasság méterben mért négyzetével.Pl.ha 1,62 magas vagy,ennek a négyzete 2,62,és ezzel elosztva a 46-tal az csak 17,5,ennek nem örülnek a meddőségin mert így leállhat a tüszőérlelés.)

Rabne,
nagyon szorítok jövő hétre,ne legyen nagy kellemetlenséged és fertőzés sem!És remélem,megúszod a mensit nagy görcsök nélkül!

Mary,
mi van veled?

Mindenkinek jó éjt! :wink:
Vendég
 


Szia mmzsó !

Túl vagyok a vérvételeken és most a párom vizsgálataira várunk remélem hamarosan neki is meglesznek a leletei és akkor tovább tudunk lépni. Remélem a vérvételnél mindent rendben találtak és akkor gondolom utána jön az átjárhatósági vizsgálat...
Vagy tévedek?

Sok sikert mindenkinek és szép napot kívánok Edina
edina71
Budapest
 
 


Szia alexia9 !

Köszönöm hogy szorítasz nekem és reméljük a legjobbakat itt mindenkinek.

Nekem sajnos azt mondta nemrég a dokim, hogy lehet benne vagyunk abba a 10.000 párba akiknek sajnos nem lehet közös gyerekük hiába van rendben minden mindkettőnknél.

Akkor is tudnak vajon segíteni nekünk ? Remélem igen :)))))

Szép napot és nagyon gyors baba áldást neked :)))
Szia Edina
edina71
Budapest
 
 


Edina,
én is remélem,hogy minden rendben lesz nálatok!Nem tudom,rögtön lesz-e átjárhatósági,de ezt megtudjátok hamarosan.Ha a férjed már a klinikai spermavizsgálatnál tart,kérjetek időpontot a profhoz,és tőle mindent megtudtok!
Vendég
 


Zsó, most számoltam ki kíváncsiságból, hogy nekem mennyi volt a testtömegindexem, amikor elkezdtük a lombikot! 13,5 :D De én mindig is ennyi voltam, nem mostanában fogytam le...

Rabne, akkor lehet tényleg használ a szurkálás, és remélem nem lesznek fájdalmaid sem!

Jaj, eszembe jutott a gyógyszertár, a Kálvin téren van. Nem minden olcsóbb, de érdemes a telefonszámot elmenteni a telefonban, és mielőtt bemész a Mikszáth téribe felhívni őket, hogy van-e náluk az ami kell, és hogy mennyiért. Így már okosabb vagy, és a Mikszáth téren ha többet mondanak, akkor legfeljebb azt mondod, hogy köszi nem kérem most, és átballagsz a másikba. Nincs messze.
inek
 
 


Köszönöm inek, rákerestem, de a Kálvin téren nem találtam patikát :( esetleg ami a Lónyay utca sarkán van?

edina, hú ez nagyon durva!!! És mi az oka hogy (valószínűleg) nem lehet közös babátok? azért drukkolok!!!! a folyamatban sajnos nem tudok segíteni, még én is előtte vagyok :(

Valakinek közületek néztek AMH hormont? Ha igen, megírná, hogy mennyi volt és hány éves?! Előre is köszi! :)
kormi76
Budapest IX. kerület
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?