Ma jön haza apaaaa
Csajszim azért ma éjjel emlékeztetett rá, hogy tud ő olyankor is játszani
De így reggel később kelt, ami most nagyon jól jön. Elvileg fél11kor szokott délelőtt elaludni, de ma délre megyünk a reptérre, szóval kb 11-kor indulunk, úgyhogy nem bánnám, ha az elalvást az autóútra időzítené
Aztán a reptéren felügyelet-csere, én megyek az egyetemre, apa jön haza
Banana Örülök, hogy írtál, mert épp az éjjeli játék során gondoltam végig, hogy kicsit kioktató voltam
Ne haragudj!
Meg azért néha sírhat is abban a járókában, pl ha hasmenésem van, akkor nekem se nézi, ahogy wczek
De ez tök jó, hogy így elvolt most a szüleidnél
Sokáig azt hittem, hogy azért mondjuk ezt a „most kimegyek x időre” szöveget, hogy idővel mi megszokjuk, hogy mondani kell, de én is azt tapasztaltam, hogy olyan, mintha hallgatna rá
Vagy csak nyugodt attól, hogy mondunk valamit? Nemtom
.
Szaffinak is van ilyen, mikor fáradt, hogy mellé kell ülnöm, és úgy játszik, hogy háttal nekidől a vállamnak és matat valamit, vagy csak fekszik a hátán és nézi az arcom miközben matat valamit.
Bébikompról dettó rosszat hallottam, de ha kaptunk volna, valószínűleg nekem is benne lénne néha. Annyit viszont nem ér, hogy vegyek egyet
Hintát még nem szereztem be, de mindenképpen lesz a nappali ajtón egy, mert ott van rá olyan fal, ami megtartja majd
Aszem nekünk is jön alul még egy fog. Mármint Szaffinak, nekem remélem nem
Oké, az előzőeket még reggel kezdtem, most este 8van, folytatom
Ez mindent elmond
apa hazajött, én voltam egyetemen, csajszim most altatódik apa által, csak hogy magyarosan beszéljek
Napvirág Nekem tetszett az „uncsi” kisregényed
védekezős probléma ismerős
Nekem a nődokim azt felelte, hogy általában javasolja az első fél évben a védekezést, de maguknak nem szükséges
Legalább bevállalta. Amúgy is olyan típus
Nem irigylem az anyagiak kontra tesó kérdést. Ezt tényleg nektek kell eldönteni, hogy mire tudtok inkább várni, gyerekre, vagy lakásra. Mérlegelve persze, hogy 5 év múlva melyikre lesz még lehetőségetek
(na ennyit arról, hogy nem szólok bele
Bocsiiiiii)
Kat Kompromisszumként Bálint 20 hónapos kora mint indulás?
Akkor még elvileg a gyes-es időszakba bele kell férnie a kistesónak
Lizaliza Recept nálam a bébikaja kinyitása
Sütöttem tököt kedden, de nem birtam még leturmixolni, mert ha alszik, felkel rá, ha meg ébren van, üvölt a turmixgéptől
Sztem már dobhatom ki az egészet. Nem akartam pépelés nélkül fagyasztani
Tényleg megy a hálózsákban felállás
Fogak: hát, én csak azt a rágóka fogkefét szoktam odaadni neki, meg egy kicsit dörzsizem vele a fogait. A mostani babapatikában van erről egy hosszú cikk, ott azt írják, hogy egész iskolás koráig a szülő mossa a fogat
Hát ez nekem nem életszerű