Sziasztok!
Móni,nekem is tetszik a csizma,de asszem kell külön játszós
Így csak játszós lesz,és valami zárt cipő,ha elmegyünk valahova,az meg max vendégség,Campona,vagy vásárolni,ezekre a helyekre meg úgyis meleg a csizma.
Zsófi,ügyes vagy a -5 kilóval!
Én csak különrészes overálon gondolkodom,az is impidimpi,nekünk is nagyon bejött,nem túl vastag,így könnyen mozognak benne,ha nincs túl hideg,akkor vékony harisnyával,ha meg nagyon hideg van,akkor vastag harisnyával.
(ja meg örököltünk két decathlonost,az nagyon vastag)
Nekem az egybeoverállal az a bajom,hogy szerintem nem bírja ki a telet,mármint hosszra,mert 3-4 hónap alatt nőnek annyit,hogy szűk lesz,persze lehet mégsem,de tavay is csak egyszer adtam Noémire.Persze ha jól eltalálod a méretet,és pont csak egy icipicit nagyobb,akkor talán jó is lehet.
Bár ha meg arra gondolok,hogy idén többet szánkóznak,meg hemperegnek a hóban,akkor viszont praktikusabb az egybeoverál
Benedek-meredek
Babus,na ne már
remélem hamar meggyógyultok!!!Hogyhogy hánynak a porszívótól?
2500-től voltak kb a székek.De drágábban is!
Törpi,sajnálom,hogy most nem megy annyira a bilizés.Még csak okosat sem tudok mondani.
Jujj,szegény dédi
jobbulást neki!És tényleg óvatosan akkor vele
Etetőszéket vagy indítsd 1 ft-ról,vagy számold ki mivel jársz jobban,hogy veszel rá új huzatot,és akkor többet kérhetsz,de ugye ha mondjuk 6-7 ezerért(nem tudom mennyibe fáj a huzat+ a posta egy ezres tuti a huzatokra)veszel egy huzatot,akkor mondjuk ha 10-et kérhetsz érte(nem tudom mennyiért mennek most azok a típusok)akkor marad 3-4 ezer,vajon 1 ft-ról elmegy-e annyiért,mert akkor nincs vele macerád.Babakocsit én sem vállaltam szétszedni,mert féltem,hogy nem bírom összerakni,és mint Timi,ugyanúgy csináltam
És nem kelle keresgélni a hozzávalókat
Jaja,overált hozd csak el,próbálunk mi is,talán még haza se kell vinned,csak az árát
Szerintem hiába gondolod újra,ennyi ruha kell
Timi,én egyszerűen kivinom a forgalomból azt a játékot,amivel ütnek,vagy dobálóznak,és eémondom,hogy az összes játék így fog járni.Elöbb-utóbb csak leesik nekik,hogy magukat szivatják meg,nem engem.Persze elötte szólok,ha mégegyszer ezt vagy at csinálja,akkor elrakom,és a következőnél már nincs bocsánat,teljesen nyugodtan elteszem,mert ha látják,hogy még ideges is lettem,akkor csakazértis csinálják.Mert szerintem most az a cél,hogy ki tudja jobban felidegesíteni anyát
...na látod,milyen jó is az a séta,legalább te jól alszol
Kezem köszi jobban,tegnap még nagyon buci volt,feszült,viszketett,de már jobb.