Új privát üzeneted érkezett!

Lara!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép)KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép!!!!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


WoodiKép
De aranyos vagy!
Köszi, nincs kérdésem, rendesen utánaolvastam mindennek!!
De ha eszembejut valami, majd kérdezek!
Stella

Kép
stella9
 
 


Woodi, köszi a kérdésed Kép Bírom, bírogatom, még fránya 7 nap. Szerencsére az a feszítős érzés elmúlt, csak szimplán potrohos vagyok. Kép Most azért vagyok feldobva, mert felfogtam a hatalmas eszemmel, hogy ET után 6 nappal, meg talán később se, nem feltétlenül kell tüneteket produkálnom. És akkor nem is keresem, nem fogom rá a zabálhatnékomra meg az egy-kétszeri ciciszurkálásomra (ami nem tudom, mi), hogy jel. Egyszerűen elmegyek vérvételre és kész. Így kell lennie. Kép
snori
 
 

 
 

NóraKép
De jó, hogy így sikerült megnyugtatnod magad. Tényleg ne keress tüneteket, de azért bíztatsd a babókat a megtapadásra! Szerintem én is az fogom csinálni!!

Azzal még nincs vége ám, hogy elmész vérvételre és kész!!! Mert pozitívnak is kell lennie!!! ÍGY kell lennie!!! És így is lesz, én legalábbis így érzem!
Stella

Kép
stella9
 
 


Woodi,
aranyos vagy, hogy izgultál értünk. Azt mondta a dokim, hogy ne izguljak miatta, de ha esetleg rendes vérzés lenne, akkor azonnal hívjam. Este ittam bort, meg sokat pihenek, ma este is iszom majd egy pohárral. Magne B6-ról nem beszéltünk, nem kell semmit szednem, csak az Utrot.

Stella, Nóri,
gondolok Rátok, higgyétek el, minden rendben lesz.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok!

LaraKép Nagyon nagy gratula, annyira jó, hogy végre valaki megtörte ezt a nagy babátlanságotKép Tökre irigykedem, de persze veled együtt örülökKépKépKép

Holnapra szorítsatok, hogy doki bá' végre lásson tüszőcskéket.

Pildikó
pildiko
 
 


Woodi: Nem, nem azon...Mi ügyvédbálon voltunk a Gundelben

Pildikó
pildiko
 
 


Igazatok van lányok!
Semmi értelme tüneteket keresni! Amikor nekem negatív tesztem volt úgy feszültek a cicjeim+fájt az alhasam meg minden ami kell. Sajna ezek a hormonok amiket kapunk az mind olyan tünteket produkál amikre mi is vágyunk! Fölösleges agyalni! Csak bízni kell hogy ott van és kész!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Lara! Kép Kép Kép
Nagyon nagyon jó! Igazán örülök és gratulálok neked! Remélem hamarossan mindannyian követjük a példádat!

Fea! Kép
Sajnálom nagyon! Azért még reménykedem hátha tényleg csak későn reagál a HCG!

Snori!
Kitartás!

Stella!
Pont ma számoltam ki, ha három naposan kapod vissza a babókat elvileg 23-án vagy 22-én kell vérvételre menni! Igazi karácsonyi ajándék! Izgulok érted! Jó lenne jól zárni az évet!

Manó! Renó! Milena! és a többi "régebbi" lombikos!
Hol vagytok úgy eltűntetek! Hiányoztok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Most így visszaolvasva a saját levelemet egy kicsit durva lett, pedig nem annak szántam! Bocsi de egy kicsit zilált vagyok mostanában!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok!

Lullaby, Woodi: ettol a "karacsonykor esetleg" mensitol jott ram a frasz, de mostanaban mindentol ramjon sajnos, a parom is egyre nehezebben viseli. Kép Turelmetlen vagyok, de tudom, hogy nem kellene. Nagyon koszonom a biztato szavakat!!!

Fea,
még rengeteg lehetoségetek van! Lehet, hogy még idén ujraprobalkoztok? Oszintén kivanom, hogy sikeruljon! Ha nem ez, akkor a kovetkezo!!!

Lara,
Végre, elkezdodott egy ujabb sikersorozat, igyekszunk utanad! Kép Szivbol gratulalok!

Stella,
Ez hihetetlen és tuti siker!!! Hajra!

Nori,
Nagyon drukkolok!

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Krisz
krisz69
 
 


Lara
HurráááááKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Hát ennyi drukk után nem is lehetett másként Kép Reméljük jön a te zebrád után a csorda is hamarosan Kép

Fea,
Sajnálom, azért holnap is tesztelj mégegyetKép Ha akkor sem látsz halvány csíkot, akkor szerintem abbahagyhatod az utrot. Nekem utána csak 3-4 napokra jött meg, sot, a 2 inszem utan szinte nem is volt mensim... Hiába, azért az embernek csak felborul a normális rendje. Az jó, ha még az idén tudnak mégegyet csinálni Kép

Stella,

Kitartás a sok petikével, mindjárt jön a punkció, addig pihenj sokat és egyél-igyál ahogy kell KépKép

Snori,
Neked is nagyon szurkolunk, hogy karácsony előtt még több zebránk legyen, neked pedig a legszebb karácsonyi ajándékod Kép

Mi többiek pedig csak nektek örülünk és bizakodunk a jövő évbenKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Woodihoz és Larához már eljött a gólya kívánom, hogy jövő esztendőben mindenkihez ellátogasson!

Gratulálok a lányoknak!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Drága KépZsebikém! Egy Tündér vagy, hogy hiányolsz! Te is hiányzol és a többiek is nekem, elhiheted, de annyi minden összejött, vizsgaidőszak van és dolgozni is kell és a Kép férjemmel is kell törődnöm, mert még a végén bajok lesznek. Szóval, időnként azért belesek és beleolvsok imitt-amott, de nincs huzamosabb időm, majd ha lemmennek a vizsgák jövök.
Közben voltunk ám Szegeden kontroll vizsgálaton és minden rendben velem, és a következő ciklusban kezdődhet a fogigátló, aztán januárban az injekciók és február elején lesz a nagy esemény. Ha addig nem hoz az JÉZUSKA egy babócát a karácsonyfa alá! Kép Kép Kép Vagy a Te gólyát amelyik itt csapkod fölöttem. Remélem a mi házunkat is megtalálja.

KépKardalus Dóri ha jársz erre légyszi add meg az emailed, mert szeretnék kérdezni Tőled!

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Dóri ha küldesz egy üzenetet az email címemreaz is jó, ha nem akarod itt megadni, nekem benne van a profilomban az emailcímem. Úgy legalább nem kerüli el a figyelmemet,mert mostanában én is ritkábban tudok jönni.
Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Ja és a másik fontos dolog:

KépLara drága!!!nagy nagy gratula Nektek!!! Végre a sok várakozás után beindul ebben a topikban valami sikersorozat...hurrá

Kép
potykamanó
 
 


LányokKép
Ma kapom az utolsó stimus szurikat!!!!
Holnap pedig a tüszőrepesztőt!!!
De jó lesz!!!
Hát nagyon remélem, hogy karácsonyi ajándék lesz belőle és nem későn érkező Mikulás!!!

NóriKép
Most már nem kell sokat várnod és jönnek a zebrák!!!

FeaKép
mi a helyzet? tudtál beszélni a dokiddal??

Stella

Kép
stella9
 
 


Stella akkor nagyon szorítunk neked a punkcióhoz? Kép

Nóri, folytasd ezt a folyamatot, amit Lara megkezdett!!

Fea, milyen lett a 2. teszted? Minden rendben? Kép

Mi úgy döntöttünk, hogy decemberben belevágunk a 3. inszembe! Megpróbáljuk, hátha most jobban sikerül a stimut belőni, és a bal oldalam aktivizálja magát!! Majd írok, hogy mikor küldjétek az aktivizáló energiákat!! Kép

Szép hétvégét!!

L.
lullaby
 
 


Lányok... tegnapról mára iszonyat érzékeny lett a méhem. Meg pufi vagyok már így reggel is. Ugye ez nem jelent semmi rosszat? A petefészkeimet is jobban érzem, olyan diszkomfort érzésem van mindenütt ott alul.
snori
 
 


Stella: Azt mondta tegnap a dokim, hogy abbahagyhatom az utrotKép A mensi 3. napján pedig kezdem a clostytKép Most csak azon izgulok, hogy ne karácsonyra essen a dolog, nem tudom, hogy akkor megcsinálják-e..
Most már elkezdtem barnázni, szerintem meg fog jönni ma vagy holnap.
Ja, és a lara példáját tessék követni, ami nekem sajnos nem sikerült, de neked fog!!!

Lullaby:A második is neg. Hát, elég depi vagyok, de mivel nincs szünet és kezdjük a köv. inszemet, remélem, hogy így hamarabb túlleszek rajta.

Zsebi: Annyira irígykedem, hogy olyan méltóságteljesen viselted a kudarcot, nekem ez nem megyKép
Ráadásul a minap a kezembe akadt egy könyv: Jennifer Lauck: Napsugaram
Hát ne tudjátok meg, végigbőgtem az egészet, pedig aztán ez nem jellemző rám.
Nagyon jó könyv, de nagyon szomorú is.
Na lányok, szép napot mindenkinek, és pozitív erőket, kitartást!!

Fea
fea
 
 


Nori: Ebben én nem tudok segteni, de nekem az inszem után végig fájt a hasam, a petefészkem és puffadt is voltam. De én más gyogyikat kaptam..
Szerintem, ha nagyon rossz és fokozódnak a panaszaid, megér egy tel. hívást a dokid felé. Max. azt mondja, hogy pánik, de akkor tuti, hogy megnyugszol. Ha meg nem jó, akkor legalább időben kapsz segítséget.
Remélem nem ilyesztettelek meg, nem akartalak.
Nagyon vigyázz magadra

Fea
fea
 
 


Fea, ez azért annyira nem rossz, amit érzek, csak meghökkentő. Kicsit mint punkció után, akkor volt ilyen érzékeny.
Figyelj, minden rosszban van valami jó is, kezdheted az inszemet megint. Erre gondolj! A Kaáliban állandóan vannak, szerintem lesz ügyelet karácsonykor is, max.nem a dokid csinálja majd meg. De nem tudom.

A Napsugaram-at én is olvastam 3 éve. De tudod, hogy van folytatása? Vedd meg, az legalább ilyen jó. Ott a kislány már felnőtt nő.
snori
 
 


LányokKép
Jó hétvégét mindenkinek!!
Vigyázzatok magatokra!!

NóriKép
most már nagyon közel vagy a célhoz, érzem!!!
Kitartás és sok pihi!!

Kedden jövök és mesélek!
Hétfőn 8.30-kor lesz a punkció. Légyszi gondoljatok majd ránkKép!
Köszi
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyokKép Na szóval! Lett 2 hatalmas tüszőm a jobb oldalon, a másikon semmi. Holnap este tüszőrepi, és hétfőn 11-kor inszemKép
LaraKép Ha lesz időd majd az adatok birtokában lécci javíts a táblicskuban. Előre is köszike.

Pildikó
pildiko
 
 


Fea!
Hidd el nem viseltem én sem jobban a kudarcot csak a párom ráébresztett, hogy van még lehetőség és nekem ezt hozta a sors. Elkel viselni ekkor fájdalmat és megpróbáltam túltenni magam és valahogy most jóbban érzem magam. Beletörödtem,hogy csak tavasszal lehet esetleg pocakom és most minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ez a lombik sikerüljön (bevállaltam a műtétet, párom Macat szed és tornázok). Remélem a húsvéti nyuszinak beleférek a probramba, mert az angyalkától hiába kértem nem tudta teljseíteni az álmomat, hogy én is édesanya lehessek!

Fel a fejjel és meglátod a következő sikeresebb lesz! Szorítunk érted!!!!!!!!!

Snori! Pildikó!
Egy kalappal!

Manó!
Ügyes légy a vizsgával! De jó akkor már sity-suty repül az idő és itt a lombikod! Látod milyen messzinek érezted és már itt van a nyakadon! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Felhívtam Krizsát emiatt a fura hasfájdalom meg méhérzékenység miatt, és azt mondta, hogy örül, mert ez szerinte jó jel, ha nem volt eddig ilyen. Kép Azt mondta, normális, ne aggódjak, ha esetleg a puffadás rosszabbodik, jelentkezzem.

Lányok, egyre nehezebben viselem a várakozást, pláne hogy ilyen finomságok is jelentkeznek. Most én marha, elkezdtem reménykedni, de nem szabadna ennyire.
snori
 
 


Snori!

DE reménykedni KELL és bíztatni belülről a babát! Hidd el jó úton haladsz és meglátod meglesz az eredménye annak, hogy bízol és kivárod szépen nyugodtan ezt a pár napocskát, már kevesebb mint egy hét! Hihetetlen ajándék az élettől és ez a pár nap már nem sok ahhoz képest amennyit már vártál egész életedben! KITARTÁS!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


NóriKép Ha Krizsa örül, akkor titokban te is reménykedhetsz. Kép Nálam is örömködött. Kép Ugye milyen megnyugtató vele már csak beszélni is?
Ha tudsz pihenj sokat és hétvége ide, vagy oda, ha rosszabb tényleg hívd. Titokban nagyon-nagyon szorítok neked Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Nori,

Az egész kis csapat neked szurkol most, ugyhogy kitartásKépKép Woodinak is igy kezdődött !! Legyen ő a példaképed Kép

Stella,
Hétfőn reggel ezerrel drukkolunk, addig pedig pihenj sokat és karira eljön hozzád az angyalkád Kép

Fea,
Az inszemben tenyleg az a jó, hogy nincs idő szomorkodni, jön egyik a másik után. Legalábbis egy darabig. Nagyon erősen gondolok rá hogy ez most sikerüljön nekedKép

Lullaby,
Izgatottan várom, hogy mikor lesz nektek az inszem. Gondolom még karácsony előtt, nem ?

Mindenkinek békés hétvégét kivánok.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Pildikó,

Nagyon jó a két szép petike !Neked is megy a drukk ám hétfőn !!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Snori: Esetleg nem emlékszel a címére? Az interneten rákerestem, de csak a napsugaramat dobta ki.
Köszi

Stella: Ha nem mondod akkor is gondolunkKép Minden ok lesz!!!

Zsebi: Bárcsak úgy lenne. Ma átmentünk az egyik barátainkhoz. 4 hetes a kisfiuk. Olyan jó volt megfogni és megszagolni. A vágy még intenzívebb lett bennem!!

Kriszta: Köszi én is reménykedem nagyon. Ma megjött, úgyhogy holnapután kezdem a clostyt. Előre a szép kis babóértKép

Jó hétvégét mindenkinekKép

Fea
fea
 
 


Fea. A magyar címre nem emlékszem sajna, mert anyámnál maradt a könyv. Angolul a Napsugaramnak "Blackbirds", a folytatásnak "Still Waters" a címe. Ez utóbbi külföldön is csak 2002-ben jelent meg. Azt tudom, hogy én a folytatást a metrókban található kis könyvesboltok egyikében böngészve találtam, ott mindig vannak ilyenek, a Deák téren és a Kossuth téren is.
snori
 
 


Lányok Kép a méhérzékenység mellé, így ET 8.napján felléptek enyhe mensiszerű hullámok is. A frász kerülget Kép Persze semmi barnázás nincs, Utro mellett még sosem jött meg, de ettől kissé elkámpicsorodtam. Nyugtassatok meg, hogy ez nem baj!
snori
 
 


Snori, nyugi ne pánikolj Kép Minden rendben lesz, csak most nagy események történnek ott bennt, valaki(k) keresik a helyüket, megágyaznak Kép Meg tele vagy nyomva mindenféle gyógyival amik, ugyanarra a részre hatnak... igyál sokat-sokat, hogy mielőbb kiürülhessenek a szervezetdből! Woodi is elég sokat küzdött a mellékhatásokkal és most nézd meg hol tart Kép Kép Kép
Kitartás!!!

Kriszta71, hétfőún lesz a 3. napom (ma jött meg), úgyhogy remélem, hogy még a karácsony előtti héten meg lesz a nagy 3.!! Olyan jó lenne, ha az újévi fogadalmaimba már belevehetném, hogy nem leszek olyan kismama aki elhagyja magát és nagyon kövérre hízik Kép...

Stella, hétfőn nagyon szorítunk, ha rudsz jelentkezz délután, hogy mi volt veletek!

Szép napos hétbégét mindenkinek!!
L
lullaby
 
 


Lullaby: Nekem pénteken volt az első nap, és vasárnap kezdem a clostyt. Lehet, hogy egy napon lesz az inszemünk? Remélem, hogy most már semmi nem jön közbe neked és tényleg jön a gólyaKép

Snori: remélem a legjobbakat, pihenj, és kapcsolj ki, ha lehet ilywt mondani ilyen lelki állapotban. Minden ok lesz, érzemKépKép

Fea
fea
 
 


Lányok!

Mindenkinek sok szép ajándékot kívánok reggelre a cipőjébe! Akik most beavatkozás alatt állnak annak kívánom, hogy még idén teljesüljön az álma, aki meg sikertelenség után van annak pedig azt kívánom a 2005-év hozza meg a legszebb kincset!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Woodi,
valaszolt a doktorno. Erdekesnek és szomorunak tartja a sorozatomat és azt javasolja, hogy homeopata "alkati szert" szedjek 3 honappal a kovetkezo probalkozas elott. Hat annyit nem szeretnék varni, de a gyogyszernek utana nézek.
Még egyszer koszi a tanacsot, ha hazamentem bejelentkezem hozza! Kép

Itt ugyan nem jon a Télapo holnap, de kivanok én is mindenkinek minden szépet s jot!!! Kép

Krisz
krisz69
 
 


Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Zsebike, köszönöm a jókívánságokat, a Te Mikulásod is legyen békés, a jövő év biztos meghozza a gyümölcsét!Kép Kép

Kagyló, ez a Mikulás azt hiszem mindannyiunk vágyát teljesítené ezzel szunyókáló triumvirátussal Kép Kép Köszönjük szépen!!

Fea, az tök jó lenne, mert akkor együtt izgulhatnánk és utána meg együtt növeszthetnénk a pocakot Kép

Stella SZURKOLOK!!!! Gyere minél előbb!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Snori már nagyon visszafelé megy az idő!! Hogy vagy?

Kriszta, remélem klassz a havatok és kikapcsolsz a "mókuskerékből".

Lara Kép és TI hogy vagytok?

Mindenkinek Boldog Télapót!!
L
lullaby
 
 


Lullaby,

Én sajnos csak jövő szombaton megyek, egyelőre a páromat küldtem csak előre Kép

Lara,
Sok pihenést és szép HCG-t kivánok hétfőre !Kép Nem lesz még ultrahang ?

Snori,
Már csak pár nap, kitartás, már biztos kapaszkodnak a manók KépKép

Stella,
Te pedig nagyon ügyes legyél holnap, jövő héten neked is szurkolhatunk KépKép

Mindenkinek jó télapót, és írjuk szorgalmasan a levelet az angyalkáinknak, hogy jöjjenek el hozzánk jövőreKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Jó reggelt.
Még 3 nap Kép A hasgörcsölgetés TELJESEN elmúlt tegnapra. Most szinte semmit nem érzek, csak azt látom, hogy a pocim is megvan, és a melltartó se kényelmes. Éjszaka sajnos nem aludtam szinte semmit, mert lefőttem hajnal 4 óra fele, de kezdem megszokni, hogy mindig van valami.
snori
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy egy kicsit eltűntem, de pénteken elkezdtem vérzeni és nem akartam senkit riogatni, főleg nem a friss lombikosainkat. Szóval reggel 1150 volt a HCG, szépen fejlődik Bóbita, de a vérezgetés miatt kicsit aggodalmas a dokim. Még mindig nem mehetek dolgozni, bár ez annyira nem zavar Kép Szerdán már lesz egy uh, remélem addig is minden rendben lesz. Remélem szerdán már nyugodt szívvel kiengedhetem a zebrám! Kép

Nóri,
ne izgulj, én is éreztem ilyeneket, mégis ott lapul Bóbita a hasamban. Sőt ugye nekem még meg is jött. Szóval nyugi!

Fea,
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. De új hónap, új remények!

Stella,
remélem minden rendben volt a punkción és azt a sok szép petécskét mind le tudták szívni. Nemsokára kopogtat a Te babád is!

Pildiko,
A két pete nagyon jó, biztos, hogy a kiskatonák hamar megtalálják őket.

És frissítettem a táblát, bocsi a késésért!

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


SziasztokKép

Nálunk minden okés, következik a 2 hét várakozás.

LaraKép 21.-én kell tesztelnem. Ne izgulj, pihizz sokat, bár gondolom szó nélkül is azt csinálodKép Megy a drukk szerdára, hogy minden ok legyenKép
pildiko
 
 


Lara Kép
mit mondott a doki, mi okozza a vérzést? mert a vérzésnek rengeteg oka lehet. Sokszor nem is a méhből jön, hanem a méhnyakról, ez a legjobb. A méhen belül is okozhatja pl. haematoma, ami bár nem a legjobb, de a terhességet nem veszélyezteti.

Lányok Kép nagyon nincs időm jönni,de nagyon drukkolunk mindenkinek!
Ha valakinek konkrét kérdése van, akkor nagyon szívesen segítek, dobjon egy mailt.

és egy kép minden lombikosnak:
Levi & Máté
Kép


Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,

gyönyörűek a fiúk Kép
Hogy vagytok? Beleszoktál már az új helyzetbe?

Még nem mondott semmit a vérzésről, gondolom szerdán a vizsgálatkor kiderül.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


LaraKép Nagyon drukkolok szerdára. A vérzésed piros? És a mennyisége? Mert nekem azt mondta a dokim, hogy a barnázás nem olyan nagy baj, mert az lehet valami korábbi vérzés maradványa. Ha piros, akkor a mértékétől függ, hogy nagy gond-e.
Szerdán is lesz vérvétel? vagy csak uh?

OrsiKép Micsoda gömbölyűek ezek a fiúk! Kép Hogy eteted őket? Egymás után? Egyszerre? Csak anyatejjel, vagy táppal is ki kell egészíteni? Ki segít neked?

NóriKép Ha elmúlt a hasfájásod, az nagyon jó. Az izzadás meg eleinte vele jár (a hormonok okozzák), aztán majd elmúlik. Már nincs sok hátra.

IldikóKép? StellaKép Mi volt ma? Eredmények?

KriszKép Mikor mész a doktornőhöz? Kürti doktornőt fogja (többek között) ajánlani, mint homeopata orvost. Dóri is hozzá jár és én is nála voltam a lombik előtt.

Nálam most kicsit sokasodnak a felhők a fejem felett (magánélet, munkahely), de remélem még a héten túlteszem magam rajta. Ha szerdán meglátom a Babszemem kicsi szívét dobogni, akkor azt hiszem hatalmas pozitív energiát kapok majd és azzal mindent leküzdök.
LaraKép Szerda este egyszerre jelentjük be majd a jóhírt, ugye? Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Szisztok!

Bocs, de nagyon sok munkám van a héten, plusz még egy dolgozat csütörtökigKép
Mindenkinek megy a drukk, hajrá!!!
Én most szedem a clostyt, csütörtökön fejezem be.

Mindenkinek nagyon szép december elejét kívánokKép

Fea
fea
 
 


Jó reggelt, lányok Kép

Nagyon rossz voltam, és tudom megérdemlem a leb...st, de nem bírtam tovább. Ennyi volt a tűrőképességem, és már jobb. Csináltam ma tesztet a Kaális Rapipreggel, és csak nagyon halványan látszódik a 2.csík. Mivel ET után 11 nappal vagyok, és múlt héten mentek a Choragonok, ezért ez semmi reményre nem ad okot szerintem. Jól kibőgtem magam, felmegyek majd vérvételre holnapután, de legalább már nem izgatom magam. Mindenkinek köszönöm a szurkolást, és remélem, holnap Lara, Woodi jó hírekkel jön.
snori
 
 


NóriKép
te kis csibész!!! Ilyet nem szabad csinálni!!!
Csütürtökön izgulok majd érted!!!
Nyugi, szerintem lesz karácsonyi babád!!!

PildikóKép
drukkolok egy pozitav eredményhez!!! Előre az ikrekért!!!

LányokKép
túl vagyok rajta!!! Azért nem jelentekeztem tegnap, mert otthon nincs netünk és csak 6-ra értünk haza. Tudjátok, Pécsről fel kellett mennünk Tapolcára, mert ott csinálják a mútéteket!
Mikor a doki mondta, hogy mennyi petesejtet sikerült leszívniuk, majdnem lefordultam a székről, mert még hasonlóról sem hallottam.
Na jó nem csigázlak tovább titeket:

szívtak le!!!
Tegnap egész délután annyira fájt a hasam, hogy ahhoz hasonló fájdalmat még életemben nem éltem át, de ma reggelre, már csak egy kis emlékeztető maradt belőle, szerencsére.
Eléggé aggódtam a túlstimu miatt. Most szinte folyamatosan iszok, a doki javaslatára!

Ma kell telefonálnom, hogy meggtudjam sikerült-e a megtermékenyítés. Nagyon izgulok, mert nálunk a férjecskén igen kis spermiumszáma miatt kellett a lombik, de azért nagyon bízom!
Ha minden rendben, akkor csürötökön lesz a transzfer!

Stella

Kép
stella9
 
 


Nóri,
nyugi, nyugi. Valahol olvastam, hogy a Choragon felezési ideje 48 óra, tehát ennyi idő alatt csökken a felére a kapott hormon értéke. Szerintem az a halvány csík a baba miatt volt ott. Én az első tesztet a 13. napon csináltam és elég halvány volt. De ne izgulj, a hét vége felé már szép erős 2. csík fog várni.

Stella,
ez igen! Rengeteg! Biztos sikerülni fog a megtermékenyítés is. Mikor kell telefonálnod?

Woodi,
piros volt, de mára lemúlt. Hasonló volt mint a menzi, csak szakaszos (egyik nap délelőtt, másik nap délután) mára már csak halvány drapp maradt. És nem járt vele a szokásos menzis rosszullét, én minden hónapban olyan sz.rul voltam, hogy majd elájultam és 2 napig fájdalomcsillapítóval tömtem magam. De ezt sem éreztem. Szerinted az nem lehet, hogy a punkció után még értek tüszők és azok most távoztak? Szerdán csak uh lesz, vérvétel már nem. Ma készült el a 6. + tesztem. Azért ebbe a bizonytalanságba bele lehet hülyülni. Azt hittem, hogy okt. 29-én megtudom az eredményt, de azóta is 3 naponta járok vérvételre. Remélem szerdán már minden tuti lesz.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?