Sziasztok!
Szóval decemberben buli lesz a szülészeten? Én is jövök
Igaz, én 28-ra vagyok kiírva, de ebből lehet bármi... még január is, bár remélem, hogy nem
Mackósajthoz csatlakozom!!!! Gyönyörű az új szülőszoba!!! Az egész! Gáborom 2002 októberében született ott és mostani látogatásom alkalmával tátva maradt a szám és el is felejtettem, hogy tulajdonképpen baromira meg vagyok ijedve, mert nem érzek már fél napja magzatmozgást... Persze vaklárma volt.
A régi 4 ágyas ósdi vajúdót megszüntették, helyére 2 új szülőszoba, egy bábaszoba és egy ctg szoba került. A ctg szoba valami fantasztikus. Hangulatos. Ágyak helyett bőrfotelok vannak, vadi új ctg gépekkel. A fal az egész szülőszobában érett sárgabarack színű és a padló is vidám. A falakon absztarkt képek. A budit nyugodtan hívhatjuk immár toalettnek, megérdemli. A zuhanyzóba is bekukkantottam volna, de nem tettem, de ezek után ez is jól nézhet ki. Minden csilli-villi és szuperül néz ki. Hol vannak már a fehér-zöld falak....Szerencsére messze.
Krtek!
Nekem meg a második manó alig rugdos. Illetve rugdos, csak alig érezni. A méhelpény lehet a hibás, mert a fiamnál hátul tapadt a gerinc felőli oldalon és akkor bizony néha csillagokat láttam... a végén meg már...
Most meg elől tapadó a lepény ami valószinű tompítja a baba mozdulatait.
sasha