Sziasztok,
köszönjük szépen a jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok
. Nacccságosasszony igyekszik komoly 2 éveshez méltóan viselkedni, és teljes gőzzel hisztizik mindenért
.
Tegnap megnéztem a Szülőszobát, nagyon felkavart, Manci szívdokibácsija is szerepelt benne (megállapítottam, hogy továbbra is ugyanolyan megnyugtató, és rendesen tájékoztatja a szülőket, mint régen) ugyanazok a vizsgálók, Uh, minden, teljesen kivert a víz, pedig szerencsére már rég volt. Még a probléma is ugyanaz volt a kisfiúnál, mint ami Macókának, csak nálunk még máshol is volt lukacska. Amin nagyon felhúztam magam, a műsorvezető ostobasága. Szóba került, hogy mitől alakulhat ki ilyen rendellenesség, nagy okosan kifejtette, hogy környezeti ártalmak, gyúgyszerek, dohányzás, stb. Majd drámai hangon hozzátette: "...Katalin antibiotikumot szedett terhessége első harmadában!" Remek, ezek után kismamák ezrei nem szedik majd be az antibigyót, mert az a nagyonokos csak azt felejtette el hozzátenni, hogy BIZONYOS antibiotikumok, és gyógyszerek okozHATnak ilyen problémát. Én spec. semmit nem szedtem, nem cigiztem, viszonylag tiszta levegőjű helyen lakunk, és tessék. Malaccal tele voltam tömve gyógyszerekkel, többek között antibigyókkal is, és semmi baja nem lett. Na mindegy, nem dühöngök, csak úgy utálom, mikor vki felületesen, féligazságokkal dobálózik.
Elli,
barinődnak nagy gratu, igazán szép baba lehet!
Macus nagyon készül holnapra, szerintem hozni fogja a formáját
.
Ari,
boldog névnapot kívánunk Borinak!
Leszter,
képek szuperek, tényleg fizikus lesz ez a csaj!
Norka,
óóóóóó, ne aggódj, én a teljes 3. harmadot félálomban töltöttem
. Sokszor lefeküdtem Malacka mellé a földre, Ő legózott, én szunyókáltam. Fura, mert aludtam, de valahogy mégis teljesen észleltem a külvilágot, mondtam is pasimnak, lassan annyira előjönnek ezek az ősi reflexek, hogy egyszercsak azon kapom magam, hogy a fán ülök
.
Zsuzsó,
kitartás!
Nemsokára nagyon szuper dolgod lesz a két csajjal, ez a bébi+kisgyerek konfiguráció elég húzós tud lenni, de aztán pikkpakk megváltozik minden, és észre sem veszed, hogy van két gyereked
.
Tündér,
gyógypuszok Ilangnak, remélem jöttök holnap!
Andy,
szegény Márk
. Drukk szerdára!
Maci_2,
jó mulatást Nektek is!
puszka mindenkinek
Zulu