Mea
Herpesz??? Az nagyon jó!!!
Látod, mennyi babásnak volt herpesze az első időben
Nekem 3-szor is egymás után!
Herpeszt mindenkinek!
Tündi
Én úgy tudom, hogy a röntgen inkább soron kívüli peteérést okoz. Egyik kolléganőmék naptármódszerrel védekeztek. Még a ciklusa legelején jól elesett, megröntgenezték a medencéjét. Aztán eljött a hónap vége, mensi sehol. Kiderült babát vár. Visszaszámolgattak, meg az UH alapján is valószínűleg a röntgen körüli napokon fogant a baba, holott az még jóval a várható tüszőrepi előtt volt, ők nem nem is gondolták, hogy akkortájt védekezniük kéne. Azóta Barnabás fiúk már elmúlt 1 éves
Kívánok nektek is ilyet
Talán ezért marad el mostanság a te tüszőrepid is
Évi
Én is puszilgattam a Clostyt
Judyt
Otthoni net?!
Andi
Hivatalosan lehet látni az 5.héten UH-on a petezsákot, a 6.héttől pedig a szívműködést is. De szerintem ez a valóságban nem mindig van így. Az én Kristófom pl. csak a 7.héten mutatta meg magát
Stella
Nincs még ágyikó
Nagyon morci vagyok miatta. Min. másfél hónapja mondták, hogy 2-3 hét és érkezik. Múlt héten azt mondták, ezen a héten érkezik. Hétvégén már tuti volt, hogy hétfőn itt lesz. Délutánra már csak 99% volt, hogy ideér, aztán nem lett belőle semmi, majd valamikor a héten. De már rögtön vége a hétnek.
Csak nem tudok kinek reklamálni, hiszen "feketén" érkezik, azért ilyen akciós. Hiába sürgetem unokatesómat, ő is csak annyit tud, hogy megkérdezi attól a sráctól, aki intézi. De folyton nem akarom ezzel nyaggatni.
Úgyhogy csak várok türelmetlenül.
De légzésfigyelőnk legalább lett
A Tesco-ban (és a Megatoys-ban is) le volt árazva 21oooFt-ra egy nagyon jó nevű légzésfigyelő. Én mindenképp szerettem volna, hisz folyton paráztam volna, nehogy ne vegyen levegőt Kristófka, de eddig mindig 40oooFt körül láttam csak és kölcsönözni se nagyon éri meg
De így végre lett sajátunk
A pihengetés már nem megy annyira. Már ágyundorom van. Halnali 4-kor már majdnem felkeltem, úgy elzsibbadt mindenem.
Ma inkább elkínlódok egy kis rakott krumplival. enni imádom, de csinálni??? Annyi minden hülyeség kell hozzá.
Dolfi kutyus helyrejött, hatott a Bromocryptin, már nincs tejcsije sem
Nagylegény-simi átadva
Babus+Kristóf