Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz: cukik :lol: köszi :wink:
Zsófi: jobbulást :wink: hu nem mondod már Ti is szülöin voltatok :shock: :lol: remélem jo lesz azért :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Zsófi: jobbulást!

Nyulasz: biztos nincs semmi gond Badával! Neked jobbulást továbbra is!

Babus: szuper, hogy jól sikerült a hétvége!

Törpi: jobbulást Mírának!

Tegnapi nap nagyon jól sikerült! :D
Majd jövök, most apa itt tolakszik a gépnél.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: mesélj, hol voltatok :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

 
 

Na szóval!

Mi tegnap apával Kehidán voltunk, nagyon szeretjük, ott tudunk pihenni és tényleg semmi mást nem csináltunk, csak áztunk a vízben, hazafelé a kedvenc csárdánkban megkajáltunk és a balaton éjszaki partján jöttünk haza az unalmas autópálya helyett, megnéztük, hogy jövőre merre fogunk bringázni, mert az a terv, hogy körbetekerjük a balcsit, a lányok meg nyaralni fognak a nagyszülőknél. Jövő ilyenkor már talán én is elég érett leszek ehhez. :wink: Nagyon jó kis nap volt. Csajok meg jól elvannak anyósékkal, nem aggódtam, még csak eszembe sem jutott, hogy hazatelefonáljak. Anyós hívott negyed 8-kor este, hogy merre vagyunk, de akkor már majdnem otthon voltunk. Fürdetésre azért haza akartunk érni.
Tegnap megjött a hintapad is, nagyon tetszik nekik, először mászókának használták, de most már leülnek és olvasgatnak is. Vettem nekik kimosható filcet, úgyhogy leülök velük rajzolni, bár szerintem csak én tanulhatok, mert ők már jobban rajzolnak, mint én. :oops: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


jo kis prodram volt akkor :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi,jobbulást.én szoktam várni 1-2 napot,csak utána telefonálok dokinak.

Timi,jujj de irigy 8)

széklet-vér pozitív,apa most viszi a másik mintát az antsz-hez,ha hazajött hívom a dokit,de apánal a lelet.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: basszus. Ez a tiéd vagy a Balázsé?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus: ilyet szerettem volna:

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60124045

Nyulasz: írj majd mit mondott a doki!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok! A talira azt gondoltam, hogy sütök túrós pogit meg mini kakaós csigát. Jó lesz? :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz jaj de sajnálom mi a franc lehet ez?

Timi! tényleg mit vigyünk, és mikor menjünk, hogyan terveztétek be a napot?
ja és hová is kell menni?

Móni
KépKép
reunion
 
 


CSajok énekelgetnek a szobában, de nem alszanak :twisted: :twisted:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz: juj :( remélem hamar kiderül h mivan de bizti gyogyi használ :wink:
Timi: tényleg h lesz mikor kell menni? délutáni bulira gondoltál?
nyami mind2 :wink: de tényleg beszéljük meg h ki mit hoz :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


hát én akármit csinálok13.30-14kor megyünk aludni... :oops: :lol: nagyritkán elöbb de ahhoz egy 6os kelés kell :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Balázs mintája.Enyém dokival még nem beszéltem,de apa bevitte a leletet az unokatesómékhoz,ott először pánik lett az eredmény miatt,hogy milyen rossz,de mondta a doki,hogy a gyerekeknél lehet ez mást jelent,aztán beszéltek egy másik dokival,aki gyerekorvos,azt mondta nincs baj,csak levált valami nyálkahártya,és attól van,de ez előfordul.Délután hívom az én gyerekdokimat.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: kérdezd meg hátha kell uh is inkább nézzék feleslegesen :wink: jaj remélem semmi komoly nem lesz :cry: drukkolok :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyuszi, juj, ez nem jó hír :( A jó kis dokid remélem tud gyorsan segíteni! Jobbulást Nektek!!!!!!!

Timi, csudijó :wink: :lol: Én vinni sokmindent nem merek, nehogy megromoljon a kocsiban, de majd gondolkodom még, hátha beugrik valami nem romlandó.

Babus, de jó lehetett Csajokkal Balcsi! Majd jövőre már többet mentek. Meg most kezdődik a jó idő, tudtok még ősszel is.
Mi nem ma, hanem holnap kezdtük volna a bölcsibe szoktatást, de az előbb hívtak, hogyha nem megyünk a héten, akkor jövő héten se tegyük, csak utána, mert addig más beszokik helyettünk :evil: Mérges vagyok, mert a szabim meg már megy. Én elvileg már tegnap óta dolgozom ám :lol: De az meg jó, hogy kaptam még csajokkal egy plusz hetet. Ennek annyira örülök, bár reggel nem így éreztem, mikor lépcsőfordulóba virágok mögé bedobált kirakókra és darabokra szabdalt viráglevelekre ébredtem. De azóta angyalkák a lányaim.

Zsófi, érdekes, nekünk nagyon korrekt, teljeskörű tájékoztatás volt a szülőin. Na majd 10-én elmondom szóban, hátha némi ötletet tudok adni az itteni dolgokból. Akkora különbség csak nincs két állami bölcsi között. Benyus elhappolt csajozási lehetőségét sajnálom :wink:
Katának jobbulást, én sem szoktam a 3. napnál előbb dokihoz menni, mert első körben lázat Te is tudsz csillapítani, aztán meg úgyis csak AB-t adnak, mást ők sem tudnak. Azt meg addig ne, amíg nagyon nem muszáj.
Karnyevál valóban nagy szívás volt :? Szombat esti baleseti nagy élmény lehetett :? De legalább láttad az új szép épületünket. Sajna a rendszer ettől függetlenül nem gyorsabb :( , mint tapasztaltad.

Móni, jó fej apa, hogy kel éjjel! Figyu, váltsd ki az egyik éjszaka, aztán másnap hagyd rá őket kicsit, így nem lesz annyira leterhelve, hogy lelkiismeretfurdalásod legyen. Nálunk azóta nem kel apa, hogy beritkultak az éjszakai kelések, illetve, hogy a csajok átjönnek, ha valami bajuk van. És mivel én fekszem a hozzájuk közelebb eső oldalon.... :lol: Nem vígasz, de már két éves volt Emma, mikor befejezte az éjszakai műszakáztatást. Talán Nektek kicsit hamarabb vége szakad ennek a kálváriának, bár már nincs sok időtök :wink:

Ja, és Mírát gyógyultnak tekintem. Ez egy szimuláns :evil: Ma egyszer köhhintett, és ennyi. Éjszakát mukk nélkül aludta át. A doki által vasárnap felírt steroidos kúpból nem is voltam hajlandó adni neki, és az AB-t is befejezem asszem a 8. napon már :oops:

Teljes cikibe kerültem, tegnap kellett volna mennem az új dokinő asszisztenséhez aláírnom a csajok papírjait. Szerintetek nem elfelejtettem itt a nagy röntgenezések közepette? Totál gáz, most meg nem veszik fel a telefont :oops: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: na de jo legalább jobban :wink: doki nem gáz bármi közbejöhet bárkinek ne viccelj már :wink: biztos ebédelnek azért nem veszik fel :lol: :lol:
Móni: lehet a bölcsiben majd jobban elfáradnak jobb lesz alvokájuk is :wink: sajnos mi is Törpiékhez csatlakozunk a 2év körültöl nemkelés addig mi is éjszakáztunk :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz ha azt mondta egy doki hogy nem komoly akkor biztos úgy van ne aggódjatok

Törpi! boszorkány vagy :lol: :lol:
éjjel pont átvettem az ügyeletet, de csak mert apa horkolása miatt átköltöztem a csajokhoz,
ő meg hajnali ötkor nem is értette miért aludt ilyen jót, no de ettől függetlenül nem megyek asszem sehová

Bölcsit sajnálom
én nem tudom nekem eddig bölcsivel kapcsolatban még csak csalódásaim vannak

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni, de még mekkora boszi vagyok én :lol: :lol: :lol:
Azért egyszer szánd rá magad arra a kiruccanásra, biztos jól fog esni. Csak egy kis időre, nem kell azonnal maratoni hétvégével kezdeni.

Csajaim kedvence most az Alma együttes dvd-je. Miután kiborogatták, többnyire magukra, a buborékfújó tartalmát, és majdnem kitörték a teraszajtót a felmosó botjával, úgy döntöttek bejönnek, és Almát akarnak nézni. Mikor betettem és elindult a főcím, közölték: Köszi! Jó fej vagy! :lol: :lol: :lol:
A másik, ami mostanában hatalmas derültséget okoz, és pillanatok alatt elszáll a mérgem tőle, mikor megkérdezem tőlük egy-egy csinytalanság után, hogy mit csináltak? Válasz erre: Nem tudom, mit csinálok. (És emellé egy bájos váll felhúzás, kar terjegetés.)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: mit mondott a gyerekorvosotok? Remélem nem komoly! Drukkolok!

Zsófi: jobbulást!

Törpi: bölcsi szívás, de nyertetek még 1 hetet. :wink:

Én délutáni bulira gondoltam, gondolom mindenkinek jobb alvás után. Igazából nem tudom mit kéne hoznotok, szerintem csak magatokat, márha beéritek a pogival meg csigával, de lehet, hogy még lesz egy egyszerű süli is mellé, ma barátnőmnél kóstoltam és azt előző nap kell megsütni, mert másnap, harmadnap lesz fincsi. De erre még nem teszem a nyakam! :wink: Innivaló is lesz. Címet priviben küldöm, majd, ha nem leszek üldözött itt a gépnél.

Azt már írni sem merem, hogy ma is kimenőm volt délután, apa regeneráló kúrára ítélt, úgyhogy barátnőztem, ő meg egy órán keresztül masszírozta az arcomat mindenféle kényeztető kencével. :oops: Király volt! :D És rengeteget beszélgettünk felnőttesen, tiniket meghazuttoló röhögésekkel! :lol: Na jó, mielőtt meglincseltek abbahagyom! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi! jó fejek!! :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Zsófi! ügyes Benyus :shock: :shock:

Réka nálunk is mondja sokszor hogy kaki de szerintem pisil olyankor
de közben meg azt is mondja, hogy picsi auúúú
ugyhogypassz

enyémek csak játszanak a bilivel, vagy összevesznek rajta, semmi hajlandóságot nem mutatnak szobatisztaságra

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz: :?: :?: :?:

Móni: bilit enyémek is tologatják, mint az autót meg a fejükre húzzák. 1x belepisilt Alexa, akkor napokig szaladgáltunk, mert mindíg mondta, hogy kaka (a pisi is az), de csak ráült meg felugrott a biliről és már szaladt is tovább. El is múlt a nagy fellángolás. :lol:

Betegek: gyógyuljatok meg hamar!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni: boldog szülinapot!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Honnan tudod???? :shock:
Köszönöm :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Ma reggeli termés

pindumbam= pillangó

Móni
KépKép
reunion
 
 


[quote="reunion"]M írta:reuniona reggeli termés

pindumbam= pillangó

:lol: :lol: :lol:
Igazi szülinapi ajándék :lol: :lol: :lol:
Boldog Szülinapot!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: :lol: :lol:
iwiw. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni, sok boldogságot!!!!
Hát Te aztán tolmács vagy a javából :lol: :lol: :lol:

Zsófi, nagyon ügyes B!!!! Jaj, remélem semmi komoly :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: gyogyujjjjatok :wink:
Móni: bejelöltelek :wink: nem is tudtam h ott nem vagy ismerösöm :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi, nem tudhatod, ki mikor érik meg rá. Úgyis jelez majd, ha van kedve folytatni. Bár ezt betegen erősen kétlem.
Mihamarabbi gyógyulást!

Móni, nekem sem vagy ismerősöm. Na mindjárt orvosolom ezt a problémát :wink:

Babus, tegnap Emma megint bugyiba produkált, ma reggel meg az éjszakai pelusába. Nem akar ez menni neki sem :lol: :lol: Lalu pocija rendben?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: uh, jó magas láz.

Küldtem priviben címet! Néztem köpönyeget, 11-21 fok, eső. ezt ígérik 10-re. :twisted: Sebaj, sok jó ember kis helyen is elfér. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: ne izgulj majd belejönnek :wink: koppkopp poci rendben sajnos megint bugyi lett tegnap de ezen nem izgatom magam még mindig a jobbik eset :wink:
Timi: köszi címet hát remélem jobb idö lesz azért :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


bocsi,nem tudtam jönni,dokink azt mondta,adjak calciumot Badának,aztán meglátjuk,ha megjött az eredmény.én is elmentem a háziorvosomhoz tegnap,hogy kérjek beutalót,a válasza:olyan messzire kell vinni,és olyan sokára van meg,hogy addigra biztos elmúlik :shock: :twisted: mondtam nem baj,adjon csak,majd megoldom.ma vitte apa,kb 1 hét az eredmény.még mindig nem marad meg bennem semmi,rántott csirkecombfilé krumplipürével volt az enéd,sz@rok én már a diétára,ma 1hete,hogy szinte semmit nem eszem.volt is futás a wc-re :lol:

Zsófi,virnyát sajnálom,de legalább nem kellett ab.jobbulást!!!

Lányok,írok majd,de most alszom egyet,hulla vagyok.

Móni,mielött lemaradna,sok boldogságot!!!!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: jaj gyogyujjatok :? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: jobbulást. Csak tudnám miért van még olyan, hogy háziorvos, mert már csak annyit csinálnak, hogy írnak beutalót máshoz, vagy azért is könyörögni kell. :twisted: Gyógyuljatok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Köszi lányok.

Én 24 fokot olvastam,és egyik helyen napsütés és zápor,a másikon pedig gyengén felhősnek írta.

Móni,ezt a pillangót jól kisakkoztad :lol: az a szerencsésebb,ha látod,hogy mire mondja.

Noémi aki szép érthetően szokta mondani,egyik reggel a múlthéten mondogatja,hogy lalafun.Szegénnyel már vagy tízszer elmondattam,egyre dühösebb lett,de nem bírtam megfejteni.Ilyenkor az a megoldás marad,hogy mutassa meg mire gondol.Lalafun=nurofen :lol:

Ja,Timi,háziorvosok némelyik katasztrófa...enyém legalábbis totál.

Azért remélem 10-re elmúlik ez a szó szerint sz@rság.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi,szoktál homeót adni nekik?Van az engistol,az vírusölő.Hátha.Enyémek imádják,de most elfogyott.Adtam amióta Noémi betaknyosodott.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: lalafun :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Lányok,eszik még valakinél tápot,vagy tejitalt valaki?
Mi a milupa 2 év tejitalt isszuk,a megapackot szoktam venni,és most 25% kedvezmény van rá a rossmannban.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Zsófi: azta, jól kialudta akkor B. a betegséget. Így kell ezt csinálni! :wink:

Nyulasz: mi már csak tejet iszunk reggel este. Gazdaságosabb. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi,jaja,virnyákok már csak ilyenek,nyaralás elött volt mindkettőmnek ilyen,39 feletti láz,aztán másnapra kutya baja.örülök,hogy jobban vagytok!!!

Timi,nálunk Bada öklendezik a tej szagától is.bár cumisüvegben még nem próbáltam,csak bögréből,lehet úgy meginná.pont azt számoltam,így kb napi 500 ft,ha tejet innának,akkor meg 300 körül,attól függően mennyiért venném.

Én pocsékul,már megettem 2 doboz széntablettát,meg néha iszom smectát,de attól öklendezem,pedig kénytelen leszek azt inni,még le se ér a kaja,már rohanok wc-re,és reggel fél 5 elött is arra ébredtem,hogy futmom kell ki. :twisted: tegnap volt egy hete,hogy kezdődött,kiváncsi vagyok mi lesz az antsz-nél az eredmény.

Törpi,Míra akkor teljesen jól van?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: lopediumot probáltad???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


nem.az mi?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: székletfogó.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


azt a dokitól kell megkérdeznem,van itthon reasec,és azt sem engedte se az ügyelet,se a háziorvos.azért köszi,most legyűrtem a smectát.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Azért nem engedik, mert megfogják a székletet és azzal együtt a kórokozókat is. Csak meghosszabbítja a fertőzést és akár ront a helyzeten, mert van idejük elszaporodni. A szén megköti a mérgeket, a smecta szintén és úgy ürül ki.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


[quote="timi76"]A írta:timi76zért nem engedik, mert megfogják a székletet és azzal együtt a kórokozókat is. Csak meghosszabbítja a fertőzést és akár ront a helyzeten, mert van idejük elszaporodni. A szén megköti a mérgeket, a smecta szintén és úgy ürül ki.

na ezt de jo tudni köszi :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: nincs mit!
Azért remélem nem írtam nagy marhaságot, régen volt már, hogy tanultam, meg a szakmámban dolgoztam. :? A lopedium (imodium), reasec akkor jó, ha valaki idegtől f...k, vagy valami mellékhatásaként, de ha ez a fő tünet és esetleg még sejteni is, hogy kajától lehet, akkor az a jó, ha minél előbb kiürül. Persze az elhúzódó hasmenés megint más tészta. Na, lelövöm magam, mint okoskát!

Én olyan büszke vagyok a lányokra, meg egy kicsit magamra is! :oops: Kint a kertben már nagyon unatkoztak, folyton engem nyúztak meg be akartak menni, gondoltam egy nagyot és elmentünk hármasban sétálni. Így elsőre jó nagy körre vállalkoztam, de gond nélkül jöttek szépen, fogták a kezemet, félreálltak, ha autó jött (nálunk nincs járda, vagy ha van még 1 fő is alig fér el). Olyan jó, hogy végre megjött a bátorságom, így máskor és máshová is el merek velük menni. Azért 1 hónappal ezelőtt erre még fegyverrel sem tudtak volna rávenni. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jaj, Nyuszi, annyira sajnálom :( :( :( A fene, hogy semmi nem segít. 10-ig gyere mindenképp rendbe!!!!!
Köszi, Míra egész jól, csak néha köhög egy keveset, de azt is szépen felköhögve már. Végre a viselkedése is visszatért a régi normálisabba. Kopp-kopp :lol:

Timi, na de ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!! Ez igen! Így kell ezt csinálni! Innentől nincs megállás :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?