Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz: van benne valami, de én inkább úgy gondolom, hogy ha látja, hogy azzal, hogy jót tesz elér valamit, azzal jó irányba terelem, mert akkor később is tenni akar azért valamit, hogy elérje a céljait. Pl.: szerintem sokkal jobb, ha valaki azért tanul, mert valamit el akar érni, mint azért, mert különben jön a büntetés. Lehet nem jól fejezem ki magam (úszni voltunk hulla vagyok). Ja, és persze ezt úgy mondom, hogy nálunk a bűntetés olaj a tűzre. :wink:

Zsófi: jó kikapcsolódást-töltődést!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus,köszi az infót!

Timi,na elkezdtem írni,de már nehezen szedem össze a gondolataimat,talán alszom egyet,és reggel folytatom :wink:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Még túl korán van gondolkodni,pedig már ittam egy kávét :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 

 
 

Timi,persze,így nézve igazad van.De vegyünk egy példát.Mondjuk a gyerek ugrál az ágyon,de te megkéred ne tegye...ez olaj a tűzre,már két gyerek ugrál az ágyon,és röhögnek rajtad.Mit teszel?Azt mondod,ha lejöszz,akkor kapsz egy matricát?

Viszont ha nem ugrál az ágyon,hanem szépen játszik,akkor azt mondod neki,hogy jól viselkedsz,mert nem az ágyon ugrálsz,kapsz egy matricát?Szerintem a jó viselkedést nem kell jutalmazni,hiszen ennek természetesnek kellene lenni.Persze ha olyan dolgot tesz meg,ami neki nagy erőfeszítésbe kerül,akkor lehet jutalmazni,de a legjobb,ha a szülői elismerés a jutalom.

Okosat én sem tudok mondani,azt tudom,hogy legalább akkora öröm nekik bosszantani minket,mint kivívni elismerésünket.

Balázzsal nap mint nap küzdök.Nem engedi magát pelenkázni,kifordul,eltolja magát...én ilyenkor elterelem a figyelmét,elkezdek beszélgetni vele olyanról,amin gondolkodnia kell,és az leköti a figyelmét.Kérdezgetem,hogy mit csináltunk a balatonon?milyen volt a hajó,gyorsan ment-e a kisvasút(persze nem mindig jön be,de azért jó arányban)...apát megfigyeltem most a nyaralás alatt,végül úgy sikerült Balázst egy kis nyugira rávenni amíg pelenkázta,hogy a nyakláncát a nyakába tette.Innentől már CSAK nyakláncban lehetett pelenkázni.Persze ez is lehet megoldás,de az ember elöbb-utóbb kifogy az ötletekből,mert a nyaklánc is unalmas lesz egy idő után,meg a többi tiltott dolog is(telefon,kulcsok...)És rájön,hogy ha szeretnénk máskor is,hogy jól viselkedjen,akkor csak valami jutalom reményében teszi.

De meggyőzhető vagyok,lehet én nem látom jól a dolgokat :roll:

Amit a tanulásról írtál,abban teljesen egyetértek!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Törpi,hogy vagytok?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: én sem arra gondoltam (mondtam én, hogy agyilag zokni vagyok! :wink: ), hogy a mindennapi rutinban, amikor ül és játszik pl, akkor kap érte jutalmat, hanem ami neki nagy feladat és megcsinálja, ahogy írtad. Elterelni meg az enyémeket kegyetlenül nehéz, sokszor lehetetlen, mert hiába próbálok beszélgetni, kérdezgetni olyasmiről, ami tetszik neki, meg élmény volt, amikor a fejük be veszik, hogy nem akarnak valamit, akkor azt ha a fejem tetejére állok sem fogják csinálni és nem hagyják magukat elterelni. Ilyenkor jön, hogy kitör belőlem a sárkány, mert amikor a türelmet osztották nem volt türelmem kivárni, hogy rám kerüljön a sor. A te gyerkőceid olyan elfogadóak, irányíthatóak, ami nagyon jó, az enyémek meg dúvadak, ahogy apjuk mondja. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,nem volt türelmed mikor a türelmet osztották :lol: :lol: :lol: na azért én is tudok sárkány lenni,és enyémek se mindig kezelhetők :lol: :lol: :lol: én annak tudom be,ha működik nálunk a dolog,hogy rengeteget sétáltunk a környéken(minden nap,mióta járni megtanultak),Camponában,játszóztunk amikor csak jóidő volt,és sokat kellett fegyelmeznem őket,eleinte nagyon nehéz volt,mert itthon azért úgy alakítottuk ki a környezetet,hogy minnél kevesebbet kelljen fegyelmezni,lásd ajtórács,biztosnsági gyerekzárak...és mint annak idején a régi kutyusommal aki lakásban élt napmintnap sétáltunk,szocializálódott,okos volt,míg a mosatni kutyus a kertben van,ha sétálni vinném,akkor a szemöldököm is befonnám :shock: persze gyereke is válogatja,nem egyformák,még az én két egyformán nevelt gyerekem között is hatalmas külömbség van.És persze sétálni sincs mindenkinek lehetősége,meg játszóra járni,ha olyan a környék.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: hát igen, nálunk a séta nagyon hiányzik, itt eléggé elszúrtam, mert gyáva voltam elindulni velük, amikor megtanultak járni, pedig az kellett volna. Na, meg tél volt, elég volt az udvarban csetleni-botlani. :lol: Meg akármilyen kifogással jöhetnék, de én voltam a lusta és megelégedtem a nagy udvarral, ahol szabadon garázdálkodhattak. Iszom is a levét, de úgy kell nekem! :wink: Majd most vért izzadva megtanulunk közlekedni, szót fogadni.
Egyébként tegnap nagyon meglepődtem, hogy azért az enyémek is megértek arra, hogy elfogadják amit kérek és megcsinálják.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,meg fogják ők is tanulni,ha emlékszel még,akkor az egyedül elalvásnál volt ez,aki hamar kezdte,az jobban járt,mint aki akkor,amikor már felálltak az ágyban,de mégis mindenki megtanul elaludni.Csak most gyorsabban szaladnak,nehezebb utolérni őket :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: :lol: az egyedül elalvásról meg annyit, hogy az én mindíg egyedül pikk-pakk elalvó gyerekeim most minimum fél órát szivatnak és rohangálhatok be, mert egymás fején ugrálnak. Főleg Alexa a féli alvó Hangáén, amiből sírás van és ahogy kiteszem a lábam kezdi előröl. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


jaja,értem,én a kiskorra gondoltam,akkor volt itt téma.a szivatás nálunk is lesz,az tuti :o :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


tegnap megpróbáltam nyitott ajtónál aludni velük,éjjel fél 1-kor kinyitottam,hogy picit járjon a levegő,még 10 perc sem telt el,és Nono mondja,anya gyere be,hát ott állt a kiságyban,azt hitte reggel van.Elfektettem,és mondtam aludjon,mindenki alszik,és becsuktam az ajtót.szerencsére visszaaludt.nem tudom éjjel hányszor ébredhetnek meg,csak visszaalszanak :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Én nem vagyok biztos abban, hogy felébrednek éjjel, Alexa is csak álmában sír. Aztán ki tudja. :? Mi mindíg nyitottuk az ajtót, amikor mentünk aludni, így szerencsére erre nem ébrednek fel. Éjjel sosem használom a bébiőrt, meg ugye nem is volt, így maradt a nyitott ajtó kezdetektől, hogy halljuk ha van valami.

Én már annyira várom, hogy jöjjön valami vihar! Nagy vihart akarok, villámokkal, mennydörgéssel, nagy zuhéval! Tuti kiállnék alá egy kicsit!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


itt esett az eső :lol: de még csak előzetes volt.apa mérges,az új bicót akarja bejáratni.

Régen mi is nyitott ajtónál aludtunk,de valahogy rászoktam erre.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Küldj egy kis esőt! Itt semmi nincs. :( Bár apa most indult bringával dolgozni. Max vízhűtéssel megy :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


No,eső itt se,csak a szél fúj.Lehet apa is vízhűtéssel jön haza :lol: Hívta K-t,hogy milyet vett?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Hívta. Mondta is K., hogy jó bringa, majd megnézi. Kíváncsi rá.

Alexa ma annyit dumált, mindíg akartam menni írni, hogy azta, hát ezt is tudja, meg azt is, aztán mindíg elmaradt, most meg itt ülök és töröm a fejem, de nem jutnak eszembe az új szavak. :twisted:

Ja, pizzát ettünk este, apa mondja azt kapja be, sonka, mire A. mondta utána: sunka, nyamm. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ideért hozzánk a vihar, eső, szél, villámlás, mennydörgés! Ééééééééééééééés természetesen vendégeink vannak. Ismerős valakinek? :wink:

Nyuszi, Míra ramatyul, holnap viszem a dokihoz délután :( Nem bírom levakarni magamról, folyamatosan sír, fájdítja a hasát, köhög és öklendezik. Vendéganyukák biztos örülnek :? :oops:

Timi, tudod, nagyon együttérzek Veled, hasonló dúvadjaim vannak. Ha egyszer a fejébe veszi, akkor ott aztán semmilyen terelés nem számít. Még Emma bébinél sem. Aztán kezet foghatunk a türelem osztását illetően is, asszem együtt álltunk ki a sorból egy kávé-cigire akkor :wink: :lol: :lol: :lol:
Duma: nagyon ügyes Alexa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már várom a 10-ét, hogy személyesen is hallhassam. Remélem nem szedünk össze semmi nyavalyát addig a bölcsiben :?

Most hirtelen ennyi, megyek iszok egy kicsit, rámfér a mai nap után :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi! jó hír az eső apa nagyon cudar állapotban van az allergiától legalább elverné a pollent
és ugye ha egy férfi beteg........
szegény Míra jobbulást neki

Jaj enyémek is dumálnak, olyan jókat mond Réka, és Laura meg szintén mondja, de olyan mintha kínaiul beszélne, a hanglejtése, mintha az Orczyn járnánk
de simán mindenhez van hozzáfűznivalója, mindent megmagyaráz, és ha Réka beárulja valamiért, akkor azt tuti módon kimagyarázza

mi lesz ha tényleg értjük is mit mond... :lol: :lol:

naggyon fáj a hasam
valamit bekaphattam én is, de semmi tünet csak a hasfájás :?

Elgondolkodtunk rajta vajon fogjuk-e még valaha használni a babakocsit
ki mikor érezte úgy, hogy már nem kell?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Törpi,jujj,jobbulást,gyógypuszik,gyógysimik!!!
Ja,rossz az idő felétek? :lol:

Móni,dumák :lol:
Babakocsi,én tavaly novembertől idén márciusig egyáltalán nem használtam,mindenhova gyalog mentünk,vagy autóval,ha messzebbre kellett,aztán mikor jött a jobb idő,akkor a játszótér miatt elővettem,de csak oda jártunk vele,mert azért gyalog oda-vissza hosszú lenne időben,mondjuk ők bírnák,de akkor alig maradna idő a játszón.Aztán most majd talán októberben meghirdetem,addig még játszózom vele.
Poci :(

Én tegnap este abbahagytam a széntablettát,mert jobban voltam,erre ma délután előlről kezdődőtt minden.Hívtam az ügyeletet,de csesznek kijönni,vegyek másik gyógyszert is,valami béltisztítót,aztán hétfőn ha nem jobb,keressem fel a háziorvost.Akivel 2 napja beszéltem,az azt mondta,ha másnapra sem jobb,akkor kijönnek...na mindegy :? Mégis hogan menjen az ember hasmenéssel dokihoz?Pelenkában? :evil:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi,aggódtál,hogy nem beszélnek :lol:
Nekem sokszor estére zsong a fejem,egész nap nyomják a dumát.Szerencsére már egymásnak is,akkor legalább nyugi van :lol:
Apa nagyon dícsérte a bicót,kipróbálta ma.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Már a hajam tépem,van ötezer fotónk,és nem találok egy olyat,amin egy vonalban vannak,és rám néznek mindketten,hogy vonalzót csináljak :evil:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Törpi: szegény Míra jobbulást neki! Rossz idővel semmi újat nem mondtál! Nálatok mindíg az van. :wink: :lol:

Nyulasz: vegyél Smecta port, az rendbe tesz, meg normaflort.
Vonalzó: asszem én is bajban leszek.

Móni: pocakfájást sajnálom, jobbulást!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni: babakocsit én sem vettem elő már hónapok óta, de még nem merem eladni. :?

Törpi: Alexa mások előtt nem beszél még, akkor játssza a kukát. Még mama-papa előtt is. Remélem 10-re magabiztosabb lesz és kinyitja a száját, csak ne üvöltsön! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,smectát?Köszi!

KépKép
noba
Budapest
 
 


- Alexa! Milyen a Hanga feneke?
- Budös! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Babakocsival én is arra gondoltam, hogyha játszóra kell menni akkor jó lesz a cuccokat rápakolni, de szinte mindig a nagy játszóra megyünk oda meg kocsival...

na mindegy még tartogatom én is, lehet majd amikor nagyon meg leszünk szorulva jól jön az ára :?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi, :lol:

Móni,ja,kissebb vagyon,majd jó lesz karácsonyi ajándékot venni.

Törpi,hogy van Míra?

Lányok,hozott apa smectát,meg bolus valamit,ami bélfertőtlenítő,de asszem ebből ügyelet lesz. :( [/b]

KépKép
noba
Budapest
 
 


unokatesóm szerint felesleges ügyeletet hívni,úgysem tudnak mit kezdeni(5 éve mikor hasonló volt,akkor kijöttek,és kaptam szurit)szóval szerinte holnap kérjek széklettenyésztésre beutalót.Badának is kell,mert neki ,meg fekete reggel a kaki,délután meg sötétzöld volt.

KépKép
noba
Budapest
 
 


sehol senki? Én egyedül vagyok,elmentek fagyizni,meg hintázni...legalább a szekrényükben tudtam egy kis rendet tenni.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: itt vagyok. :D Tényleg nem sokmindent tudna az ügyelet csinálni. Kapnál szurit, meg közölnék, hogy ne egyél semmit, igyál sokat, mert a folyadékot pótolni kell. Nem hangzik jól, hogy még mindíg tart a hasmenés. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


asszem megkóstolom a pálinkát,ami a barackunkból lett. :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Voltunk ikeaban, megszűnt már az a paplan, amit a honlapjukon kinéztem, ami helyette van nagyon nem tetszett. :twisted: Brendonban vettünk végül, nem olyan, mint szerettem volna, de ez van, több benzint nem furikázok el érte.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: az tényleg jó! :wink:

Lányok ma kaptak egy takarítószettet. Egyet ketten, mert azt gondoltuk van benne partvis, felmosó, kisseprű, lapát, vödör, csak meg tudnak egyezni ki mivel takarít. Hát Hanga a felmosót választotta, de vinni akarta magával fürödni meg aludni is. Annyira zokogott szegénykém, amikor a helyére tettük, odaült mellé, ölelte magához és sírt. Alexa meg igazi gonosztörp, mert csakazért is elszedte a Hangától. Hihetetlen mennyire tud örülni, ha kap valamit, csak az osztozás nem működik. :? Hanga egyébként tegnap este mikor mondtam, hogy a papucsaikat szedje össze, szépen hozta a teraszra és még sorba is rakta. Annyira kis gondoskodó, remélem megmarad ez a tulajdonsága!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,megegyezni???????????????????? :lol: :lol: :lol: Biztos te is a felmosóval fekszel és kelsz,és ezt látják :lol:

Paplant már a múltkor is írtam,hogy amit belinkeltetek az tök jó,de sajnos nem kapható.Brendonban milyet vettetek?


Zsófi,ejha,akkor nem unatkoztatok :shock: szegény barátnőd,nem ropta elég gyorsan :lol: (bocsi :oops: )Azért örülök,hogy kikapcsolódtál,ilyenkor apa egyedül a motoregerekkel???Na,bejelentem én is,hogy ez jár nekem :mrgreen:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Zsófi: mozgalmasra sikeredett a kikapcsolódás! Barátnődnek jobbulást! Tök jó, hogy így leléphetsz otthonról! Én is leléphetnék, csak nekem meg nincs hova-kivel.

Nyulasz: tudom, buta gondolat volt az osztozkodás, pedig az üzletben mondtam is apának, hogy ebből balhé lesz. Bevásárló kocsit is vettünk (1 db-ot), de azt még nem kapták meg és addig nem is kapják, míg nem veszünk mellé egy másikat. Takaróra nem emlékeztem, hogy nem kapható. :? Brendonos az a szokványos, kispárnával együtt egy csomagban és persze drágábban, mint ai ikeás lett volna. De anyu odaadta az árát, mert ő akart venni. :D
Pihi neked is jár! :wink:

Ma nem leszek, mert mi apával lépünk le pihizni ma, mindjárt jön anyós, mi meg eltűzünk és este jövünk. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Timi,jó pihit!!!

Na ha meggyógyultam,akkor tényleg csapunk valamikor egy shoppingolós délutánt,aztán a végén este becsücsülünk egy jó filmre :wink: Még le se írtam,és már hiányoznak is :oops: :lol:

Törpi,írj,mi van Mírával?

Én most jól megijedtem,azt olvastam,meg apukám is mondta,hogy attól lehet fekete a Balázs pelusában a termés,hogy alvadt vér van benne,tehát valahol a gyomor vérzett,és az látszódik :shock: Ahogy felkeltek,és tsiztába raktam őket,hívom is a gyerekdokit.

KépKép
noba
Budapest
 
 


No,és este ittunk apával pálinkát...brrrrrrrrrrrr :x még ma is azt érzem a számban,orromban.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: kajától is lehet fekete, ne gondolj egyből a legrosszabbra! Biztos nincs semmi baja!
Shoppingolós napban-moziban benne vagyok! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


ÍZsófi! elég mozgalmasra sikeredett a csajos buli, e így tuti nem felejtitek el soha

De jó Nektek, hogy így el tudtok menni valahová...
én bezzeg, sehová :-(

Szept 15-én lesz barátnőm doktori védése, amit már évekkel ezelőtt természetesnek vettem, hogy megyek, hát kíváncsi leszek feljön-e édsanyám, hogy vigyázzon rájuk (már szóltam neki)

persze 1. kérdése az volt minek megyek én oda......no komment

vagy kitalálja, hogy vigyem le őket hozzá, és akkor az egész több ezer ft-ba belekerül

Móni
KépKép
reunion
 
 


Szia Csajok,
vendégeink voltak a karneváli hétvége alatt, bár MÍrának nem sikerült meggyógyulnia. Sőt, a vendégek nyüzsijére csak carabbul lett, lelkileg teljesen taccsra tette, hogy nem ő van a középpontban. mikor kitették a lábukat az én beteg lányom vigyorogni tetszett, majdhogynem meggyógyult :? De ma tüdőröntgenre vittem tüdőgyulladás gyanúval, de szerencsére csak hörghurut. Bölcsikezdés hétfőre napolva.

Nyuszi, nagyon sajnálom, hogy ennyire pocsékul vagy :( Balázsnál meg csaknem vér, tényleg, csajoknak is szokott lenni néha feketés kakija. Azért persze beszélnék én is a dokival. Írj majd, mi a helyzet Veletek!!!!

Bocs, hogy ennyi vagyok most csak.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Móni,apa nem vigyáz ilyenkor a lányokra?Sajnos mi is apával egymásra számíthatunk csak,ennek az a hátulütője,hogy együtt nem tudunk sehova menni...igaz mióta megszülettek egyszer már voltunk moziban együtt. :?

Törpi,micsoda kiscsaj :shock: :lol: na akkor gyógyuljon meg hamar!!!

Egyik kakiminta leadva,holnap visszük másikat a megyeri útra.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: hát de vigyázna ő, de én sajnálom szegényt, mert éjjel alig alszik, legtöbbször ő ugrik a lányokhoz, én csak akkor megyek ha mind a kettő fenn van
mer ugye mi még mindig kelünk éjjel, és alig van meg a 6 óra alvás 2-3 részletben

Komolyan ciki nem ciki (apa egysejtűnek titulál majd érte) de már alig várom, hogy megnyíljon itt a pláza a kökin, és akkor elsétálunk csajokkal, 10 perc csak
lesz játszóház is meg mindenféle

jaj remélem nem lesz semmi baj Balázs székletével, dehát mi is lehetne, tényleg nem evett valamit amitől ilyen lehetett?

Törpi remélem már jobban lesz Míra kaptatok valami gyogyit?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni,ne sajnáld,nagyon jól el tudnak apukák boldogulni velük.Hidd el,neked is kell egy kis kikapcsolódás,és a nagy része úgyis alvásra esik már.Nem tud szabadnapot intézni akkorra?

Pláza jó dolog,mi is megyünk a Camponába,imádnak beülni azokba a 100ft nyelős játékokba,persze dobálni nem szoktunk csak ritkán :lol:

Sajnos a Balázs is abból a riskókból evett,ami miatt lassan egy hete taccsra tettem a gyomrom,más olyat nem evett,ami szinezné neki.De amúgy tök jól van...csak nem bírok vele,annyira lázad minden ellen,most megint küzdelem minden pillanat,persze csak ha itthon vagyunk,és ugye mostanában nem nagyon mertem sehova menni.

Babus,hova lettél?Mi újság a kakival?

Kata,a héten kezdődik az ovi?Biztos fura lesz a srácoknak,hogy nem lesznek egész nap együtt mind a négyen.Fürdő szuper?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi,hogy sikerült a napotok?

KépKép
noba
Budapest
 
 


haho CSajok, mi egy utso nyárbucsuztatot tartottunk Apával szombaton lementünk a Balcsira egyet pancsizni mert ugye micsoda dolog h nem is látták még Csajok jaj hát annyira bejött h az csak csuda bánom h nem mentünk-tudtunk menni többször
(mérges is vagyok mert a kolééganöm ma mondta h mégse ment le a nyaraloba rokonuk igy üres volt most 3 napra :evil: :cry: :? sebaj) a Velencei tora akartunk amugy menni hivtam is Timit h milyen ez a strand amit ajánlt :lol: de kiderült h vannak lent haverok akarattyán igy oda mentünk
vasárnap össznépi pincerendrakás volt ma meg állatkertezés itthon volt Apa szabin, hááát nem tom miért de valahogy a vidéki álletkertek most jobban tetszettek :oops: és itt egy vagyon :? mondjuk maradt még ÜCS azért is kellett menni mert lejárt 30án :lol: a parkolás meg hihetetlen még jo h aludtak csajok mert mentünk vagy 6-8 kört...

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: drukkolok a jo erdményhez remélem tényleg csak az a kaja volt a ludas, Badának meg ne aggodj bizti csak vmi kajátol volt sötétebb :wink: remélem lassan majd össze tudunk futni :wink:
köszi kérdésed koppkopp Tami bilizik magátol, Lalu már 1x kért pelust, örültem is aztán ma megint bugyiba sikeredett (bár be volt küldve szobába mert iszonyat amit müvelt ebédnél :oops: :? )
Móni: mi is szoktunk plázázni mikor atomrossza az idő néha tényleg be kell vetni :lol: :lol: multkor arra mentünk hát meg se ismertem a kökit :oops: :lol:
Törpi: hu ma kezdtetek volna bölcsibe? jobbulást Csajszinak :wink:
Zsófi: aztaa micsoda buli :shock: :lol: azért jo h nem lett nagyobb baj :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: milyen ikeásat akartál meg tudnád mutatni? nem is lesz kaphato?
én is kinéztem vmi olcsobbat lehet az? :? kellene vmi uj majd az uj ágyikoba he lesz egyszer végre :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Babus,na akkor jól telt a hétvége :D Bizony,nálunk is egyfolytában azt játszák,hogy beülnek a sátorba,vagy lenn a kertbe ráülnek a motorra,és mondják,"szia anya indulunk utat"(ez a jó utat)és kérdezem hova mentek,mindig az a válasz,hogy a balatonra :lol:

Állatkerbe mi is akarunk menni,csak meg kellene gyógyulni...parkolás az tényleg katasztrófa :evil:

Tami ügyes,Lalu is belejön majd!

KépKép
noba
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?