Új privát üzeneted érkezett!

megaédik :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Na és akkor a negatívumokról is...én beleléptem egy darázsba,három napig fájt a talpam,Bada megkalapálta a bébiőrt,vehetünk újat,ha apa kollegája nem tudja megjavítani,mert apa szétszedte,de nem lett jó...és amikor Loisék lenn voltak,jött a vihar,elindultunk hazafelé,és az egyik butiknak az oldalsó falát mikor tették volna fel,akkor ráborult apára,de mi azt hittük,hogy Balázsra is,én pont megfordultam,mert ölbe akartam venni Nonót,akkora szél jött,és nagy csattanás,apa és Balázs a méterszer kétméteres faajtó alatt,volt nagy kiabálás,nem is emlékszem,hogy mit kiabáltam,valami úristen a gyerek,apa meg szintén ordított,majdnem megverte a boltost,úgy ordított vele,nem is emlékszik miket mondott,gyerekek sírtak,úgy megijedtek,mentőt akartunk hívni,hogy azért nézzék meg Balázst,de végül kicsit megnyugodtunk,Balázsnak kutya baja,csak elesett,de nem esett rá az ajtó,mert apa tompította a karjával meg a fejével,lett is púp neki,meg lila folt,horzsolás a karján.Szembe az étterembe húzódtunk be,míg tartott a vihar,meg próbáltuk megfejteni,hogy Balázsnak van-e valami sérülése,de nagyon nagy szerencsénk volt,semmi baja nem lett.Szegény apa,mondta is,hogy jól bemutatkozott Loisnak,de szerintem ilyen helyzetben mindenkiből kijön az állat.Aztán többször átjött a boltos is,hogy rendben vagyunk-e,apa is bocsánatot kért,meg másnap is,persze a boltos is vagy százszor.Ilyenkor azért lepereg az ember szeme elött minden verzió,tényleg mint egy rémálom.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: nagyon jó képek! Látszik, hogy jól sikerült! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Úh hát ez az ajtó tényleg durva. De jó, hogy Badának nem lett baja!

Este megint egy ágyban aludtak el a lányok. :lol: Csak nappal ne gyilkolnák ennyire egymást! :( Na, meg az én idegeimet, mert semmit nem tudok csinálni, most is itt üvölt Alexa és egészen délig üvölteni fog bármit csinálok és nem tudom mit akar, mi baja, miért csinálja és nagyon-nagyon elegem van! na, nem panaszkodom! :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,kitartás!Maj jobb lesz,enyémek épp egymás haját mossák,meg krémezik,betadinozzák egymást...persze csak játékból...egyre többet tudnak majd együtt is játszani.

KépKép
noba
Budapest
 
 


ja,es nagyon ugyesek az alvassal :D

Torpi,ti meg ezzel a szobatisztasaggal,latod Emma is milyen ugyes :D

Babus,nalatok mi volt?lemaradtam,csak bele- bele olvastam ebbe az oldalba.

Tobbiek jol vannak?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: bébiőr nem garis még? Vagy "elemi csapásra" nem érvényes? :lol: Enyémek is mossák egymás haját, meg krémezik egymást, pl. tegnap a pelenkázó tetején nagy egyetértésben kenték magukra a tégely testápolót, persze pólóban, na meg az összes pelenkára, ami ki volt rakva a polcra. Fotóztam is, mert hirtelen úgy meglepődtem, hogy elfelejtettem idegrohamot kapni. :lol: És megláttam ám a dolog jó oldalát! 1: nem a popsikrémet kenték, amit még mindíg vakarhatnék róluk, 2. egy évre letudtuk ezzel a testápolózást, Alexa még belsőleg is alkalmazta-ízlett neki. Esti fürdésnél viszont úgy csúsztak ki a kezemből, mint az angolnák. :lol:
Igazából az a nyűgöm, hogy nagyon sokat vagyok mostanában egyedül velük, mert K. maszekol munka mellett. Holnap talán kicsit jobb lesz, délután megyünk Velencére strandolni, utána megint mókuskerék. Dokihoz nem jutok el a szívemmel, ami estére, ha már nyugi van, folyton kiakad, kihagy, félrever és baromira rosszul vagyok tőle, dehát ez kit érdekel!?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi
Nem akarok beleszólni,ha de ha tényleg baj van a szíveddel,akkor egy percig ne halogasd az orvost.Babust is megkérdezheted,min mentünk keresztül az édesapámmal az elmúlt 8 hónapban.Konkrétan csoda,hogy él,az életét mentették meg az utolsó utáni pillanatban,tényleg nem játék.

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös
 
 


[quote="szotyo"]T írta:szotyoimi
Nem akarok beleszólni,ha de ha tényleg baj van a szíveddel,akkor egy percig ne halogasd az orvost.Babust is megkérdezheted,min mentünk keresztül az édesapámmal az elmúlt 8 hónapban.Konkrétan csoda,hogy él,az életét mentették meg az utolsó utáni pillanatban,tényleg nem játék.

Bizony :( ;)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nyulasz uuuuuhhhh de nagyon durva lehetett, szegény Bazsi, apa meg azért jól tette, hogy kiadta magából, ez így van rendjén
de azért az a lényeg, hogy nem lett semmi baj
és hogy nem vagy allergiás a darázscsípésre..
szuper képek...

ezek a balatoni viharok nagyon gyorsan tudnak jönni,
mi is jártunk így csak nem volt ilyen negatív a vége
pont egy étteremben ültünk, nem messze a szállástól, és mikor jött a vihar
akkor automatikusan haza rohantunk, (nem be az étterembe), persze fizetés nélkül :oops: :oops:

ma már én is egyedül, apa kb 2 hónapja nem volt dolgozni, most meg rögtön délutánosban kezd, pedig úgy volt ez a hét még a miénk :cry:
gyűlölöm a délutános heteket...............

Timi testápolózás :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: sajnálom a délutánt, én is azt gyűlölöm a legjobban, de nálunk legalább nem egy hét, csak 1-1 nap.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


bakker,vettem bebiort,hazahozom,erre bevillan valami...mi van,ha csak a csatornat allitotta el rajta...szerintetek visszaveszik?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: nem tudom hány napon belül, de asszem vissza kell venniük. Régen 3 nap volt. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, jaj, szörnyű volt olvasni, a hideg kirázott. Még jó, hogy apa ilyen erős. Jobbulást neki! Na meg a Te darázscsípésednek is. Tényleg szerencse, hogy nem vagy allergiás.
Képek szuperek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Milyen jó, hogy sikerült végül ilyen jó helyet kifogni ilyen jó időben. Még ha másodszorra is, de a végeredmény a lényeg :wink:

Timi, édes kis Csajszikák! Szeretik ők egymást, csak még kicsit vadócok. Később ez annyira jó lesz. Én akkor láttam meg a lányaim közti komoly kapcsot, mikor Ti itt voltatok. Nagyon összezártak, védték egymást, egymásét. És ez azóta is így van, ha valaki jön hozzánk. Tudom, nem szép dolog a másikakkal szemben, de én ennek az ő szemszögük miatt örülök :oops:
Szíveddel AZONNAL dokihoz, vagy nem megyek szeptemberben, mert nem terhelhetlek negyedmagammal még pluszban éjszaka! :!:

móni, de jó világ, apa ilyen sokat veletek lehetett. Most nem csoda, hogy hirtelen nagy az űr :(

Babus, Ti hogy vagytok? Popsi fáj még? Ma Emma megint megoldotta a problémát egy nap kihagyás után. Csak éppen a bugyiba :? És nem én voltam itthon vele, hanem a dédi :lol: :lol: :oops:

Zsófi, holnap mérek, csak egy rohanás volt ma a délutánom, bocs.

Míra még mindig lázas, nem akar múlni a dolog. Lehet, hogy dokihoz kéne vinnem?
Ja, és találtam új gyerekdokit, fogadott is minket szeptembertől, remélem jól választottam. Bár épp előbb írt sms-t sógornőm, hogy ma volt nála (ők is hozzá járnak), és hogy emiatt beszélni akar velem holnap. A fene esz meg addig, remélem nincs semmi gond és nem visszakozik.
Ma voltam a bölcsiben is a hivatalos papírokat beadni. Beszéltem kicsit nyugisabb körülmények között a csajok gondozójával. Nagggggyon szimpi nő, remélem nem csap be az első megérzésem. Most jellemzést kell írnom a csajokról. Gondolhatok át kétszer 28 hónapot, és foglalhatom körmondatokba 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Végül mégsem működött a bébiőr,illetve elöször igen,aztán újra nem,na kibontottuk,beüzemeltük az újat.Aztán az se működött egy idő után.Gondoltam akkor nem hagyom a régi kábelt,azt is újra cserélem,lehet megtört valahol.Kicseréltem.Elöször jó...aztán megont car.Kezdtem sejteni,hogy valami más gond van itt.Végül ráment az estém,de most van két működő bébiőröm :lol:

A lényeg,hogy mi nem a "hangra bekapcsoló" üzemmódban használtuk,hanem folyamatos hanggal,szerettem ha hallom a zúgást,megszoktam,és legalább biztos voltam benne,hogy működik.Szóval a régin ez el lett állítva,de nem tudtam,hogy hol lehet...De hiába kerestem a leírásban,nem találtam.Így előkotortam a régi papírját,elvileg totál ugyanaz,de mégsem.A régin lehet ezt állítani,ezen az újon nem.Tehát ha mozgás van,akkor aktív,ha semmi,akkor néma csend,semmi alapzaj....Úgyhogy már vissza nem is viszem,most a régit használjuk,várunk vele pár napot,biztos ami tuti,aztán eladjuk az újat.

Igazából lent is működött néha,de rettenetesen recsegett,aztán volt,hogy nem is jött be térerő(illetve csend volt a szobában,így nem aktivizálta magát :oops: )Ha nem hallom,hogy kalapál vele a Balázs,akkor talán hamarabb rájövök,hogy más a baj,de gondoltam az antennával történt valami.Na mindegy,azt már tudjuk,hogy ütésálló,mert jópárszor falhoz küldtem,hátha visszajön a hang :oops: :lol: :lol: :lol:

Törpi,úh,mindjárt bölcsi :shock: szeretnéd,hogy megírjuk a jellemzést? :lol:
Míra lázas?Mikor nyaralni mentünk,akkor Emma volt.Ő már jól?Míra tőle kapta?Gyógypuszik!

Timi,igazuk van a lányoknak!Vigyázz magadra!Sajnálom,hogy sokat vagy egyedül,majd sűrűbben talizunk. :wink:

Móni,szegény,elhiszem,hogy kivagy.Ja,majd adom a könyvet ám,csak Noémi tiszta takony lett.
Az jó lehetett,hogy hazaszaladtatok :lol: nem futottak utánatok? :shock:

Tegnap hazafelé 5 perc alvás után sírva felriadt,a foga jön,majd visszaaludt,de megint 5 percre,aztán hazáig dumált.Bada végigaludta az utat,így egy kis kerti motorozás után apa elvitte Balázst fagyizni,én meg megpróbáltam letenni kicsit aludni Nonót,mielött összetöri magát a fáradtságtól.Hát nem sok sikerrel,végül ivott tápit,bevittem,és délután 4 körül elaludt.Majd 1 óra múlva sírva ébredt,azóta egyre taknyosabb,de láz csak pici volt neki,38,a nurofen levitte,este már semmi,csak orrszívás.Hát elég nehezen viseli :( lehet megint be leszünk zárva a lakásba ebben a jó időben,ráadásul ha itthon vagyunk a klímát sem merem bekapcsolni.Délután le kellett vinni a kertbe,itt már árnyékos,mert 31 fok volt benn, kicsit kellett klímázni.Remélem nem ártottam neki a kertbe menéssel,bár láza nem volt.

Babus,kakiprobléma megoldódott?

Eszter,hú,remélem apukád már jobban van!

Zsófi,ja,az örangyal!Na az nálunk is jól jött most!

Rana,nálatok mikor van szülinap? :roll: És hol vagy megint???

Kata,gyerekek jól?Mindjárt ovi :D Biztos furi lesz a fiúknak,gondolom megszokták,hogy ők is otthon vannak.Mennek bölcsibe? :roll: nem emlékszem,pedig biztos írtad :oops:

KépKép
noba
Budapest
 
 


És vettem a Balcsin kínai crocs papucsot a gyerekeknek,lám,nem töri fel a lábukat.Bezzeg a deichmannos dupla annyiért :evil:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Csajok,most monda az időjárást,most 35-37,aztán melegszik 2-3 fokot :shock: balatont akaroooooooook!!!!

Mikor elöször mentünk a Balcsira juli 24-25én,akkor a mentősök szóvivője mondta,hogy Amerikában (gőzöm nincs melyik parton)nézik az időjárást,ott épp 40 fok van,és ez 3 hét alatt ér ide.No,Németh Lajos bá,meg a többi,aki juli közepétől-aug közepéig mondta a nyarat visszaadhatja a diplomáját!

KépKép
noba
Budapest
 
 


jaj csajok mi megint (még mindig) kaksiproblémázunk :(
Nyulasz: örülök h jol sikerült nyaralás jaj Nono annyira kicsiTe vagy h az csak csudi föleg abbana sapiban édes :lol: a viharos sztori meg hüha :shock: hálistennek nem lett baj :wink:
Törpi: naaa gyogyujjjjatok :wink: örülök h szimpi volt gondozonéni :wink:
hát popit nem fájlalja csak pocakot ma már (ez volt 2. nap :? :cry: ) tegnapelött este mondta h kell mondtam h itt a bili na annyi volt megfogadtam soha többet :? :evil: csinálja ahova gondolja aztán majd alakul
Móni: o de kár ebben a höségben mégis jobb lett volna még Apázni egy kicsit :? aszem lemaradt dse nagyon cuki dumásak lettek Csjaok :wink:
Zsófi: jol vagy??? :wink: minden okés?
Timi: Te meg vigyázz magadra a nopihi azért ismerös lehet amugy a nagy meleget nem birod, nekem terhesen volt voltam is kardiologusnál mert iszonyat volt a pulzusom de tényleg csak nyáron, hát remélem csak ez lehet Nálad is :wink:
Nyuszi: szállás akkor jo volt? volt reggeli végül?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,sajnálom a kakigondot :( lehet igazad van,és hagyni kell,de akkor vajon nem csodálkozik,hogy most hova csinálja?Vagy wc-n nem próbáltad még?Hű,valahogy már nem is várom a pelenkás korszak végét :roll: :lol:

Szállás felejthető,de azért volt aki az egy utcával lejjebbi hotelből szaladt el sírva,és megörült,hogy itt van hely...Igazából a fürdőszobával volt csak gond,ja meg a kanapé leszakadt alattunk :oops: de azon akkor apa ugrált a gyerekekkel... :lol: Reggeli volt...egyébként korrektek voltak nagyon,meg jó helyen is volt,meg volt egy jó kis hangulata,de vissza ide nem mennénk.Viszont Lellére igen,a strand egyszerűen fantasztikus.
De lehet azt is máshol nézném meg inkább,én nem szeretk ugyanoda visszamenni,még ha a szállás más is.

Ti mentek még valahova,ugye?Mikor?Hova?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: de probáltuk a wct is a szükitö csak 1 napig volt sláger :? nagyon remélem h lassan visszaáll a dolog...
hát még van beigérve a kolléganömékhez de nem tudja h mikor meg a férjének is mennek barátai szoval elég képlékeny ha lesz lehetőség lehet még benevezünk 3-4 napra de nézegetem az időjárást...hááát ez az utso hét most hétvégén meg nem tudunk menni a barátok vannak igy marad a szeptember de csak ha joidö lesz
hétfön szeretnénk állatkertezni egyet remélem Apa itthon tud maradni :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: jobbulást Nonónak! Kertbe nyugodtan vidd le, nehogy bezárkózzatok egy kis nátha miatt! :wink:

Törpi: jobbulást Mírának!

Babus: csak megoldódnak a kakigondok!

Lányok! El kéne dönteni, hogy 10-e, vagy 17-e legyen, mert K. úgy ír ki szabadnapot. Jó lenne a héten ezt fixálni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: nem tudod véletlenül a nevét annak a libikóka-asztalnak, amitek van? Próbálok keresni, de csak 4 személyes, ronda van csillagászati áron. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus,az idő biztos megoldja ezt a problémát is :roll: Barátnőm kisfia majd 4 évesen is pelenkát kért kakihoz,egyszerűen nem volt hajlandó máshova kakilni.Valahol azt olvastam,nekik ez nem gusztustalan dolog,hanem a testük egy része,és nehezen válnak meg tőle :roll:
Ja,a héten tényleg jó az idő,szeptember ki tudja milyen lesz.

Timi,ikerpadnak volt írva,de hinta pad szóra kerestem,illetve képekre,és ott láttam egy ilyet,de az 2009-es babaszobás hirdetés...gőzöm sincs mi lehet a neve,még ezt találtam,ilyen a mienk:


https://picasaweb.google.com/1145210341 ... 9530320290

KépKép
noba
Budapest
 
 



KépKép
noba
Budapest
 
 


Nekünk szerintem mindkettő időpont jó.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Na, Míra reggel 37,8cal ébredt, vittem dokihoz. Mandulagyulladás, antibiotikumot kapott :? 4 nap után tudtam végre adni neki olyat, amit megevett önként; banánt.
Emma meggyógyult.

Nyuszi, Nonónak is jobbulást!!!!

Babus, jaaj, ezek a kakigondok. Sajnos alkat kérdése. Emma nálunk is küzd, Mírának érdekes könnyedén megy :roll: Remélem hamar felnőnek a dologhoz, mert ez valóban hatalmas kínszenvedés :( nekik különösen.

Csajok, alakítottam én is :oops: Most hívtam barátnőm, akihez pénteken mennénk és megszállnánk, ő viszont csak 10-én tud minket "fogadni", máskor külföldön van. Vagy szeptember 30-án, ami Veletek egy október 1-i talit jelentene. Ha ez még beleférne :oops: Jaaaaaaaaaaaaj, bocs Csajok, de nem rajtam múlnak a dolgok :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára törpilla812 2011.08.23 08:45-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


De ha jól rémlik, akkor Zsófinak meg a 10-e nem jó :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Találkozó nekünk mindegy, apa fontosabbnak találta mint az osztálytalálkozóját :lol: :lol: :lol:

Betegségeket sajnálom :cry: gyógyuljatok

Nyulasz egyszer majd csak ide is eljut :lol: lassan de biztosan

Timi: tv-ben is mondták szívet megterheli a nagy meleg, de tényleg nem úgy csináld mint az eü-s dolgozók,
azok sosem mennek orvoshoz

Móni
KépKép
reunion
 
 


Törpi: akkor nektek a 10-ei hétvége elvileg jó lenne? Akkor pénteken barátnődéknél aludnátok, szombaton meg nálunk? Vagy rosszul értem? Kicsit (nagyon) nehéz a felfogásom ebben a melegben.

Móni: na, én pont az az eü-s vagyok, aki csak akkor megy orvoshoz, ha viszik. :? :lol: Akkor is pontos diagnózissal és még a kezelést is megmondom. :lol: Orvosok rémálma vagyok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timikém, teljesen jó a felfogásod :wink: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Csajok hogy aludtak el? Együtt? Egy ágyban? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


betegeknek gyogypuszik :wink: nálunk megy a vedelés evés elött igy nem nagyon csuszik a kaja :? na sebaj :lol:
Timi: nekünk is jo sztem mind2 dátum :wink: (remélem Apának nem szerveznek be melot mint a multkor :? )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: na jól van akkor! :wink: Külön alszanak most, de már elkezdték a lefekvésnél a szivatást. Folyton kimászkálnak és amikor nyílik az ajtó jókat kuncognak. Tegnap este vagy 10x mentem visszaparancsolni őket az ágyba, ma délben csak 2x, de a másodiknál határozottan közöltem, hogy itt a vége és alvás van. Az ajtót is nyomatékosan csuktam be magam után, azóta csend van. Tiszta terror, de ezeknél úgy látszik csak ez működik.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Gondolom nem a papírokra gondolsz.
Kértek 100as zsepit, szalvétát, wc papírt, ha nem pelusos a gyerek, fésű, cumitartó, fejenként 2 négyzetrácsos füzet jelentéseknek.
Nem kell ágynemű, huzat, törölköző, előke. De kell váltáscipő, váltásruha sok, és mehet a kedvenc aludni. Ja, és most a csajoknak kértek lepedő alá olyan védőt, mert hát nem hajlandóak pelusban aludni, de ők nem bíznak benne.
Mennem kell, Míra nyafizik, fáj a pocija folyamatosan :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, na majd ha jön a szobatisztaság is :lol: :lol: :lol: Minimum 20 perc, mire mindketten befejezik a "pisilni kell" műsort. Már nem elég fél9-kor felvinni őket a szobájukba ahhoz, hogy 9-kor aludjanak. Lassan 8-ra kell már előrehozni.
De majd a bölcsi biztos változtat a lefekvési szokásainkon is. De ma apa nagyon büszke volt rám; 7-kor elhatároztam, hogy a lázas gyereket orvoshoz visszük. Nem volt fél8 és már úton voltunk. Menni fog ez, csak gyakorlat kérdése :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: naná, hogy menni fog! :wink:

Mi strandoltunk egyet délután és annyira meglepett, hogy ilyen jól elvoltak a csajok! Amikor Nyulaszékkal voltunk még minden volt, csak lazítós nem, most meg elültek a sekélyesben, saraztak, lapátoltak, na meg futottak be hozzám a "mélybe". Tök jó volt. Kár, hogy apát nehéz rávenni ilyesmire, mert mindíg ezer a dolga itthon is, de ő is belátta, hogy kellenek az ilyen délutánok. :D És még lángost is szépen csipegettek. :D

Nyulasz: köszi a hintapad linket, meg is vettem! :wink: Bár K. nem volt meggyőzve arról, hogy kell az nekünk, remélem a lányok meggyőzik majd! :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi ti is most mentek szeptemberben?
én még mindig nem mentem be a júniusi szülőit pótolni, de egyre nehezebben visz rá a lélek :?


Törpi és nálatok mennyibe kerül a kaja? és vannak plusz kiadások, be kell még fizetni pénzt valamire

no konkrétan
15 ezerbe belefér a havi bölcsöde vagy inkább 20 körül mozog?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Zsófi: nekünk is ilyen ugrálóvárunk van, ki sem lehet rángatni belőle enyémeket

Móni
KépKép
reunion
 
 


Ja és a mágnestábláról jut eszembe, ikeás Mala festő állvány van valakinek, az mágneses?

Unokatesó mágnestáblája pont így néz ki és azt is folyton pakolgatják mágnesbetűkkel, de az már vagy 6-8 éves és nem hiszem hogy ikejából való

Móni
KépKép
reunion
 
 


Jó reggelt!

Törpi,ó,mandulácska :( jobbulást Mírának.

Én még nem hívtam a dokit.Tegnap csak reggel volt láz,meg este,az is 38.2 volt,és nurofen,panadol levitte.Viszont annyira taknyos,hogy amikor kiszívom a porszívóval,akkor is orrhangon beszél,pedig ha megkérem,hogy szipogjon,tisztának tűnik.Minden orrszívás elött rá kell beszélnem,nem akarja,elkezd sírni,hogy fáj az neki,viszont nem akarom csakazértis bevinni,mert akkor végigüvölti,és utána sem hagyja abba,és fél perc alatt tele lesz az orra újra.Elmondom neki,hogy tudom,hogy fáj,de így hamarabb meggyógyul...Így legalább 10 perc kell,mire meg tudom győzni,viszont nem sír se közben,se utána.Külömböző kicsi állatokat,babákat viszünk magunkkal,akiket szorítania kell,amíg csinálom,hogy ne fájjon annyira.Persze nem hiszem,hogy fáj,de amikor egyszer azt mondtam neki,hogy nem fáj,kiakadt,hogy "de fáj",azóta inkább ráhagyom.

Timi,jó hallani,hogy kellemesen telt a délután. :D

Móni,nekünk nincs mágnestáblánk,de gyűjtöm az ötleteket karácsonyra :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi,mondom apanak,hogy ilyen hintapadot nezel,azt mondja vigyetek el egy hetre kiprobalni...aztan olvasom,meg is vetted.nekem meg eszembe se jutott. :oops:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Móni: én vettem ikeás táblát amikor akcijos volt de még nem bontottuk ki sztem szülinapio vagy kari lesz, de aszem nem mágneses

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nem volt netünk reggel, most meg főzök ezerrel, csajok meg hisztiznek. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: de ügyes vagy én sosem tudnám ezt lebeszélni csajokkal, hogy engedjék orrukat szívni

Babus éjjel kerestem vaterán, és azt írta vissza, hogy mágneses, na sebaj, legközelebb viszek mágnest az ikejába és kipróbálom

Móni
KépKép
reunion
 
 


Moni: lehet h az ám :wink: megkérdezem a másikban sztem van vkinek tutira :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: gyespapirokat sikerült elintézni?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni, ha jól tudom 7e körül van a havi kajaellátás ára, pontosat nem kérdeztem, nem hinném, hogy itthon kevesebből jön ki a fejkvóta. Plusz ezen felül nincsen, csak ha én választom, pl. játszóház. Annak kb heti 300ft a díja. De vannak bölcsik nyelvórával is. A miénkben nincs, így annak az árát nem tudom. Szerintem azért 15ből megáll a dolog.

Timi, de jó kis délután lehetett!!!!!

Nyuszi, én sem mentem volna dokihoz, de péntek óta lázas volt már Míra és ha már reggel is, az szerintem bajt jelent.
Amúgy mióta az AB-t elkezdte, azóta hasmenése is van. Ha nem múlik délutánig, akkor hívom a dokit és iratok fel újat. Tegnap még magamat okoltam, mert délelőtt ProKid-et délután Normaflort adtam neki, gondoltam túl sok volt, az hajtja ki a pocakját, de aztán elolvastam az Augmentin tájékoztatóját, és írja a hasmenést melléktünetként, ami miatt szólni kell a kezelőorvosnak.
Nonó nagyon okos, hogy így meggyőzhető szép szóval. Legközelebb kipróbálom Emmával, hátha beválik. De szerencse Mírával már nincs ilyen gond, ő fújja. Vele aztán tuti nem lehetne beszélni :?

Babus, képzeld, Mírára vissza kellett tennem a pelust, mert már nem maradt bugyija, annyit kellett mosnom a hasmenés miatt. Szól, de nem ér el a biliig, arra kifolyik szegénykémből. most kíváncsi leszek pisi miatt szól-e, de biztos, hisz este is szokott lefekvés előtt, pedig akkor is van rajta pelus. Emma meg ismét bugyiba produkált ma :? Nem megy ez nekünk sem olyan könnyen. De legalább nem szorul be, tudom :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: gyogypuszik!!! igen AB miatt simán lehet mi is anno kaptunk másikat rögtön :wink: probiot adjad folyamatosan :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: de jo kis délutánotok volt :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: köszi! Hát én nem vacillálok sokat, ha velemire azt gondolom, hogy kell. :lol: Nonó ügyes-okos, hogy lehet vele beszélni! Te meg pláne, elvégre te neveled! :wink:

Mágnestábla jó ötlet, már anyós is kérdezte nem lehet-e valami ilyesmit kapni, de akkor az ikeás listámra ezt is felvésem, aztán meglesem mágneses-e.

Törpi: Huncutnak gyógypuszik!

Hát az én délelőttöm fergeteges volt, a szó rossz értelmében. Nem is részletezem. Sosem volt ilyen nehéz, mind mostanában, pedig volt már, hogy azt hittem ennél nehezebb nem lehet, hát tévedtem. Délután kimenőm lesz, kicsit majd regenerálódok, letudom a bevásárlást, de az tuti, hogy nem sietek haza! Holnap meg megint megyünk strandolni, azért ez tartja bennem a lelket! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?