Új privát üzeneted érkezett!

Timi! de jó tényleg szuper a ház és a játszó is
Hanga a kis sellő

A csattnál én arra gondoltam, hogy levágni rövidre, és ráragasztani az övre mellkas részen keresztbe
és a römeren még a vállpárna is fogná, ha kiférne a lyukon

Móni
KépKép
reunion
 
 


Még néhány:

Kép Hotelreklám Kép kifutópálya, itt aztán lehetett motorozni! Kép mosoly 1. Kép Mosoly 2. avagy fogpasztareklám

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 



Móni
KépKép
reunion
 
 

 
 


Móni
KépKép
reunion
 
 


És akkor írok is néhány sort, ha hagynak!

Anyósék hotelszobában voltak, nagyon igényes és szép volt. A faház is. Minden volt benne ami kell., a hálószobák szúnyoghálósak, az a rolós fajta, hogy éjjelre a zsalugátert be lehessen csukni. A teraszra csak délelőtt süt a nap, úghogy akár kánikulában is nagyon jó. K-val éppen azt beszéltük, hogy a apró részletekre is gondoltak, mert tényleg nem tudtam mibe belekötni (na, jó, kávéfőző nem volt a konyhában). Hatalmas területen van az egész, még építenek medencét. Jelenleg van kint strandmedence, ami hideg volt most nagyon, van gyerekpancsoló kis csúszdával és egy melegvizes jakuzzi, az az épített, nagy fajta. A benti medencében innen-onnan törnek fel vizek, jó meleg víz van és bent is van pancsoló. Átmentünk a gyógyfürdőbe megnézni, hogy milyen, igazából nem vágyunk át többet, ha még megyünk, mert a hotelé teljesen megfelel minden igényünknek. Van focipálya, röplabdapálya, kis játszótér. A faház 4 embernek kényelmes, de 6-an is elférnek, mert a nappaliban a kanapé kihúzható. Kényelmes volt minden. A kiszolgáló személyzet is segítőkész és már szó nélkül jöttek, amikor naponta sokadszorra jelentem meg, mert az ajók kártyával nyílnak és én ahányszor ki-be mászkáltam, rendszeresen becsuktam, a kártyák meg bent maradtak. :oops: :lol:
És most mennem kell, mert gyilkolják egymást!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Bocsi megint én :oops:

Orsi ezt értette mellkascsat alatt, az általa mutatott így néz ki:

Kép

De ez a Britaxos is teljesen jó, nekem az egyik ülésem Britax/Römer, ahhoz tuti jó, de szerintem a másikra is fel lehet applikálni :)

Amúgy itt van egy rakatnyi, :
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=car+se ... m270.l1313

Nyulasz!
Szió, KisZé már nagyZé :roll:
Most épp így néz ki :oops:

Kép

Lilire hajtani?? Nanáhogy, jó kis csaj :wink: Badának nem tetszik??

Timi!
Nagyon jó képek, kis akrobatáidon mindig elámulok :shock: :)

Szép nyári napot nektek ikresmamik :wink: Írjatok sokat 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois köszi, nekünk is Römerek vannak, de széles is meg eléggé zárt is a vállpárna még nem jöttem rá hogyan lehet belefűzni :oops:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Lois: köszi! NagyZé nem semmi! Jó nagyot eshetett arany bogaram! :( Gyönyörű a krapek! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tényleg nem is mondtam
nagyon jól elvagyunk etetőszék nélkül, már kb 2 hete ki lettek rakva, és most már szuperül ülnek ha kaja van, persze egy idő után megunják, és akkor elkezdik először a szék csere-berét :lol:
utána már messzebbre is mennek de visszajönnek mindig a következő falatért
és már nem is zavar, mármint nem leszek idegbeteg, mert így nincs hiszti kaja közben, csak egy kis mászkálás

ma Laura elkezdte kiszolgálni magát,
kölesgolyót otthagytuk az étkező asztalon, mikor kimentem csak azt láttam, hogy Laura ül az asztal tetején, szépen kiszedett egy marék golyót egy kis tálkába, amiből kapni szokták, és ott falatozott :shock: csak lestem

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: én a mászkálástól vagyok idegbeteg, úgyhogy nálunk marad az etetőszék, lehet érettségiig! :lol: Önkiszolgálás nálunk is megy, ha valamit elöl hagyunk, de nem ilyen kultúráltan, mint Laura, hanem disznómód, mindent összekenve. Ha hiszed, ha nem, még a kölesgolyóval is össze tudják kenni az asztalt, széket, magukat. Tök jó, hogy ilyen ügyesek a tieid! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi! azért nálunk sem ez a jellemző, azért néztem nagyot

főleg Laurán most az a korszak van, hogy mindet megrág aztán köpi ki
még jó hogy Réka nem utánozza kopp-kopp

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: majd fogja! :lol: Nálunk is csak Hanga rágott és köpött ki mindent, most már ahogy Alexa meglátja, ő is csinálja.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Csajok, nem tom, most lehet, hogy ki leszek fujjogva, meg is érdemlem biztos.... többen találkoztatok Mírámmal, nem lehet egyszerű esetnek nevezni őt sem. Természetes, hogy ő volt az, aki nálunk is kibújt a gyerekülés övéből. Majd frászt kaptam, megértelek Titeket. De vissza lehetett parancsolni. Megmagyaráztuk neki, hogy ez nagyon veszélyes, és ha ezt csinálja, akkor nem ülhet be az autóba. Nem mondom, hogy teljesen abbahagyta, de már igencsak ritkán jön rá ez a mutatvány, és akkor is azonnal visszapakolja magát, ha szólok neki. Vagy ezeken a próbálkozásokon már túl vagytok :oops: és itt közutálatnak kitéve magamat jártatom a számat? :oops: :?

Móni, én lányaimnál is az etetőszék nélküli kajálás jött be. Iszonyúan nem tűrték már, hogy benn üljenek. Eleinte a mi asztalunknál ettek, az utóbbi időben viszont már a saját kis asztaluknál a kisszékeiken ülve kajálnak. Idővel ők is megunják, ha már félig tele a bendő, na de mit várok két örökmozgó kétévestől? Van, hogy visszajönnek még falatozni, de van, hogy nem szórakozom ezzel, hanem lezárom a témát annyival, hogy most akkor vége az evésnek. Szerintem idővel meg fogják tanulni, hogyha felállnak az asztaltól, akkor nincs több és kész. De újfent mondom, szerintem ennek még nincs itt az ideje. A kezdeti sikeres lépéseken már túl vagyunk, én büszke vagyok a gyerekeinkre és magunkra is :wink:

Timi, nagyon jó helyen voltatooooooooooooooooooook!!!!!!! Édesek a Csajok :wink:

Nyuszi, Míra úgy gondolta kicseréli a robogóm kerekét. Bár én már csak a végeredményt láttam :lol:

Babus, fejlemény????? :(

Emma még mindig nagyon köhög, a végén már öklendezik, na ettől megőrülök :oops: :( De mindemellett bugyiban nyomja reggel óta, és sikeresen szólt és pisilt is bilibe. Annyira büszke vagyok rá, hogy így igyekszik ő is Míra után. Na jó, a kakit nem sikerült neki, pedig ráült, aztán végül mégiscsak pelust kért hozzá. Viszont szerencsére ő elfogadja a pelust déli alváshoz, nem úgy mint Míra. Azért tőle még kicsit tartok, hogy bepisilne, igaz, szinte mindig száraz pelussal ébred.

Ma házassági évfordulónk van apával, költségkímélő ünneplést választottunk, csajokkal a szatyorban biciklizni megyünk. Este meg itthon a teraszon csillaghullást nézünk, borozgatunk. Szegény ember vízzel főz :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: közutálat? Na nehogy már! Személy szerint imádlak! Igen mi túl vagyunk a fenyegetőzésen, eredménye, hogy annál inkább kihámozzák magukat, illetve Hanga azért megszeppent képet vág, mert volt, hogy egyedül mentem velük anyuékhoz és az autópályán kellett megállnom, hogy visszabújtassam és nagyon mérges voltam, a kezem is eljárt :oops: (bánom is én követ ide!) és ugyan próbál visszabújni, csakhogy én megszorítom rendesen és max az egyik kezét tudja csak visszabújtatni. Alexa meg csakazértis és vigyorog is hozzá, amikor nekem már lila a fejem és esze ágában sincs visszabújni, amikor visszabújtatom, mutatja hogy ő ki tud ám bújni akkor is, ha én visszapakolom. Nálunk sajnos sem a szép szó, sem a fenyegetőzés, semmi sem használ, mert csakazértis bepróbálkoznak, főleg a Manó. Önfejű, makacs, lázadó, mint az anyja. :twisted: Ilyen szituban még az a szép, amikor K. vigyorogva beszól, hogy "Milyen magaddal vitatkozni?" Szóval szig'szalag! Egyre inkább belátom, hogy mindenre megoldást jelentene! :lol:

Boldog házassági évfordulót!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,nagyon szuper helyen voltatok :D micsoda úszás :shock: :lol:
Látom utazóágyból is mászik :lol: meg az ablakon is :lol: te,mi az a rácsos a gyerekszobában?kifutópálya is szuper,ez a kertben volt?
A fogpasztareklám :lol: cukik!
Sajnálom,hogy a délután nem jött össze,pedig csináltam gyümölcskenyeret...na majd legközelebb!

Törpi,én totál így vagyok,mint te,Noémi is kezdett kibújni,de szerencsére szép szóval abbahagyta.Na,Emma lassan behozz Mírát :shock: Jajj,csak gyógyuljon már meg!

Móni,és asztalnál esznek???Na azt én viszont korainak tartom,engem is megőrít a mászkálás.

Lois,ejha,micsoda pasi.Igazán jól áll neki :lol: kismotor? :roll: Még jó,hogy van egy lányom is :lol:
Hétfőtől Balatonlellén leszünk,ha jó idő lesz valamikor nincs kedvetek strandolni?Vagy messze van tőletek?Bemutatnám Noémit :wink:
Lili bizony a kedvenc.Legalábbis nekem :lol: Imádom a kiscsajt,szép is,aranyos is,jól el is vannak együtt,nem irigy,nem gonoszkodik,és imádja a babakocsinkat,mindig kell tolnom egy kört,mielött elindulunk a játszóról,ez van beígérve neki,cserébe addig nem mászkál bele :lol:

Ja,nem tudod 20-án lesz a balcsinál valahol tüzijáték?

Babus.mizu kaksi ügyben? :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


tenyleg,lemaradt,Torpi,boldog fordulot!na,tenyleg kisfogyasztasuak vagyunk :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Köszi Csajok! :D

Timi, nem azt mondtam, hogy első szóra, azonnal megértette a kisasszony, voltak harcaink, de viszonylag hamar felhagyott a dologgal. De hát igen, tudjuk, minden gyerek más :wink: (kivétel a Te és az én kettőm :lol: ) Ja, és én is :wink:
Ja, tegnap épp Hangával és Alexával beszéltek telefonon, majd megzabáltam őket.

Nyuszi, azért jó, hogy a Te gyerkőceiddel így lehet beszélni. Enyém éppen azért mond ellent mindennek, hogy fogócskázzak vele :shock: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nálunk is csak Nonóra hat a szép szó,Balázsnál olaj a tűzre,de ő viszont nem csinál ilyeneket,egész másban nyilvánul meg a rosszasága.Inkább azt nem csinálja,amit én akarok.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Kér valaki nagyon finom,és egyszerűűűűűű gyümölcskenyér receptet?

KépKép
noba
Budapest
 
 


éééééééééééééééééééén! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nálunk az ülés dolog akkor lett ilyen dilemma mikor egyszer a Hungária körúton szóltak egy kocsiból hogy valami nem stimmel
apa pirosnál kiszállt, hogy megnézze mi van és Réka kinyitotta a z ajtót

a kis céda észrevétlenül motoszkált és piszkálta az ajtónyitót
a hülye autó meg persze erre nem csilingelt

most már gyerekzár is zárva
csak az a gáz, hogy amikor teljesen be van húzva az öve, és mégis kibújik akkor egy nagyobb fékezésnél, szerintem a lábai is kiszakadnának a helyéről (bocsi de már a legrosszabbra is gondoltam)

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz: hű, de sajnálom, őszintén szólva azt sem tudtam milyen nap van, csak hogy kong a hűtő az ürességtől és menni kell vásárolni. Annyira nem volt kaja, hogy uzsira sima kekszet adtam, mert más nem volt. :oops: Aztán mondta K. hogy Z. hívta, akkor ugrott be, hogy péntek van és volt szó róla, hogy bandázunk, ők meg bringát néznek. :oops: Ne haragudj!!!
A kifutópálya a hotel kertjében volt. A rács a szobában az egyik ágy az oldalára fordítva, mert nem fért volna be a két utazóágy másképp, de jó volt így. És mindenhonnan kimásznak, ez már visszafordíthatatlan.

Törpi: komolyan? Ennyire maradandó élményt okoztunk! Remélem nem a rosszabbik fajtából! :wink: Hát igen, a gyerekeink mentalitása eléggé hasonlít. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni,hű,ez nagyon gáz :shock: nálunk is elérik a kilincset,meg az ablak gombját is,így mindenhol gyerekzár.

Aztán rájöttem,én egyedül nem is megyek hosszú útra velük,akkor azért nem is tudnám figyelni mit rosszalkodnak,meg tenni sem tudnék semmit,ha kibújnak.Rövid úton meg nem unatkozik annyira,hogy megtegye.Mindenesetre már leszokott róla,Balázs nem is csinálta.Viszont ma teljesen leszakadt az ágya,még szerencse,hogy volt egy plussz alja a kiságynak,valamiért cserélni mentünk mikor vettük,de nem volt csak natur színben,kárpótlásul kettőt adtak.Na most jól jött.

Timi,semmi gond,tudom milyen nyaralásból megjönni,pedig olvastam is,hogy írtad,hogy vásárolni mentek.Csinálok majd legközeleb is.

Babus,mi újság?

Törpi,receptide írom,hátha mást is érdekel...aztán meséljetek,ízlett-e:
Gyümölcskenyér
5 tojás
6 evőkanál cukor
6 evőkanál liszt
1/2 cs. sütőpor
1 cs.vaníliáscukor
mazsola,aszalt gyümi...

Tojássárgáját a cukorral és a vaníliáscukorral habosra keverjük.Hozzáadjuk a tojásfehérje felvert habját és a lisztet a sütőporral,majd a mazsoláékat.
Kikent,meglisztezett őzgerincformába kanalazzuk,tetejét elsimítjuk,és kb 190 fokos előmelegített sütőben megsütjük.

Nekem kb 30-35 perc volt.

KépKép
noba
Budapest
 
 


ja,fél citrom reszelt héja lemaradt,én nem tettem...

KépKép
noba
Budapest
 
 


Noémi holnap a szülinapi bulin jól fog kinézni,megharapta a viakolort :( motorral

KépKép
noba
Budapest
 
 


Reunion!
Igen, a vastag vállpárna trükkös, ált. az a bibi vele, hogy nem a megfelelő helyen áll a párna, előre van csúszva, és nem a vállon megy, hanem lenn van a mellkason (ahogy Törpiék képein szemléltetve is van...bocsi Törpi így ismeretlenül is). Amúgy nálunk is pont így van :oops: Szóval feljebb kell tolni és akkor odamegy alá a csat elvileg. Talán még a párnát is a helyén tartja :roll:

Törpi!

ÉnFiam is visszabújik (általában), de nem figyelhetem folyton ezt. Van hogy nem, és a piros lámpánál próbálom visszatuszakolni. Az hogy néha lenn legyen a pánt, az nálam nem opció, de én ebben eléggé kocka vagyok, és olyan nincs. Meg ugye minek a jó ülés, ha nem megfelelően van belekötve a gyerek?? :roll:

Nyuszi!

NEeem, ez kérlek egy sasszé volt a betonlépcsőn :?
Strandolás együtt :arrow: Jujj, nagyonnagyon szívesen :roll: :) :) Megnézném a kisnyuszikat élőben is :wink:
Priviben küldöm a számom.
Tűzijáték :arrow: Itt nálunk biztos lesz, az ált. jó szokott lenni, tavaly már Zétényt is levittük szájatátizni :) Már településeknél nem vagyok képben :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Jó reggelt!

Lois,oké,szerda-csütörtök nagyon jó időt ír,a délutánok úgyis hosszabbak,mert mi későn kelők vagyunk :lol:
Lépcső....ajaj :(

Törpi,Emma hogy van?

Babus,alakult valami kaki ügyben?Okosabb vagy már,mitől lehet,hogy fáj neki?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyuszi, köszi a receptet, majd megírom, hogy sikerült. Bár valahogy ebben a pillanatban nem sok affinitást érzek bármit is csinálni :oops: Pedig még kv-t is ittam reggel, mitől vagyok ilyen nyomott? :shock:
Jaj szegény Nonó :( a szép kis pofija, remélem hamar rendbe jön!
Emma még lefekvéskor köhög, de aztán alábbhagy és alszik nyugodtan, éjszaka is csak egyszer kellett menni hozzá, és ő sem vándorolt át. És mióta összetoltuk az ágyukat, rövid ideig ücsörgök még a szobájukban elalváskor, aztán kiengednek. Nagy lépés ez nálunk, tudod!

Timi, igencsak emlékeznek a lányokra, és Benyust és Katát is sokat emlegetik. Különösen a lépcsővel együtt :wink: A csajaidat meg fürdéskor szokták "először Hanga és Alexa, utána Emma és Míra" :lol: :lol: :lol:

Lois, szerintem a mi ülésünk teljesen szabályosan van használva. Lehetetlenség a szivacsos részt feljebb tolni, ugyanis a Römer oda még rakott egy 10centis vastag textilt, ami az ülés és a szivacsos rész között van. Rés nélkül. Azt mégsem gyűrhetem fel, hogy feljebb kerüljön a szivacs.
Tény, én ritkán autózom a csajokkal egyedül hosszú távon, és ahogy Nyuszi is írta, olyan rövid idő alatt nem unja el annyira magát a gyerek, hogy kihámozásba fogjon.

Amúgy mostanában elég jól sikerül lekötni őket, ha már uncsiznának, vagy 10 perccel hazaérkezés előtt bealudni szeretnének. Van kedvenc cd-jük, és imádják énekelni róla a dalokat. Nálunk ez teljesen bevált. Na meg a kedvenc könyvek is mindig jönnek velünk hosszabb útra. De hangsúlyozom, kevés ilyen van, többnyire 15 percen belül odaérünk mindenhova. Vidék előnye, ha sok más nincs is.

És képzeljétek, már Emma is száraz pelussal ébredt reggel, nemcsak délben, valamint megy pisilni a bilibe. Nem bírta, hogy a tesója lehagyta :lol: Bár apró probléma még akad vele, ugyanis míg Míra óránként pisil egy keveset, addig Emma gyűjtögeti, és napi 3x pisil egy nagyot. Na de ha valami sokk éri két pisi között, pl. hatalmas tragédia történik, mert összemennek Mírával, akkor ijedtében nem zár rendesen, és kicsurran egy kicsi neki. Na ettől meg aztán teljesen bepánikol az én tisztaságmániás angyalom :roll: :lol:

Tegnapi délutánunk fergetegesre sikerült, csajok eszméletlenül élvezték a biciklizést, ki se akartak szállni, Míra meg hajcsárkodott az apjával: gyorsabban, gyorsabban. Meg is lett az eredménye, hazafele elszakadt a bicikli lánca. Még jó, hogy egy ismerős környékén, aki gyorsan meg is szerelte, de ennek következtében már sötétedéskor értünk haza. Hát nem így terveztük, de volt lámpánk. Pelus nélkül viszont érdekes volt a vacsorázás, mert 3x futtatott meg a két csaj, természetesen a felső szinten a leghátsó részben volt az étterem wc-je, így nem kis derültséget okoztam mindenkinek. Először Míra szerintem csak kíváncsiságból akarta megnézni, milyen is egy wc nem otthon :? Magyarán szivatott :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: jó ünneplést nektek mára! Szegény Nonó, biztos fájt neki! :(

Törpi: nagyon ügyi Emma, és hogy ilyen sokáig tudja tartogatni! :shock: Arany szivem!

Ma úszni voltunk délelőtt. Hát Alexa semmit nem hajlandó csinálni, olyan erősen szorítja a nyakamat, hogy majd megfulladok. Nem értem mi lelete a lányt. Persze ha arról van szó, hogy ugrálhat, vagy deszkázhat, akkor az okés, de más feladatra nem hajlandó. Hanga meg azt képzelte, hogy karúszó nélkül is tud úszni, hát jókat süllyedt, de ezt is vigyorogva és próbálkozik. Ha 2 m-re állok a parttól elrugaszkodik és kikapaszkodik és oda-vissza próbál úszkálni.

Asszem beindult a beszéd! Alexa szókészlete napról-napra bővül. A szia most a favorit, de tegnap reggel pl. a bugyimat húzta magára és mondta is, hogy bugyi. De a legjobb, ahogy apámat hívják mindketten: Árpapapa (Árpi) :lol: Olyan jókat röhögünk néha. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi!
Igazából közelebbről még nem tanulmányoztam meg, nálam okosabbak ötleteltek így :roll: No mindegy gondolom próbálom a lehető legmagasabbra felnyomni, és ha alatta összecsatolom, úgy jóval kisebb a pánt mozgástere, és akkor már nem tudja letolni. Amúgy nekem nem is a Römerem a gáz, azt a merev pánt miatt kevésbé piszkálja. A másik kocsinkban lévő ülésnek sima textilpántja van puha vékony védőszivaccsal, azt rögtön leszedi mostanság a kis galád :?

Na nem is ragozom a témát tovább, eldugultam :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


köszi CSajok koppkopp vagyunk :wink: sokkal jobb a helyzet :wink: de most meg bugyiba megy :cry: de ezen nem bosszankodom Tami meg pelust kér szoval kicsit visszaesett a dolog de gondolom ez is alakul majd :wink:
remélem tudunk menni holnap :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Lányok! Akkor holnap 4-kor a kopaszi elején találkozunk?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


jo reggelt!
mi alvástol függöen érkezünk :oops: majd csörizek vkinek ha késünk
ötlet: multkor lementünk a partra (ha bemegyünk jobbra indulsz) ott volt kacsa meg lehet kavicsot dobálni, mondjuk van aki fürdik is ( :shock: :? ) nem tom h megindulnának-e a gyerköcök vagy sem de lehet homokozni sarazni...
de jo a mocizás-séta is :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


juj annyit irtatok megint lemaradtam :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: Hanga ha vizet lát sikítva nekirohan és tartok tőle meg sem áll, amíg kilátszik a feje búbja, de azért egy próbát megér, majd viszek váltóruhát. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: :lol: :lol: akkor lehet ezt a végére kellene hagyni??? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hali
A mi menésünk kacifántos lesz, L kisasszony tegnap este fél 11 kor nagy kegyesen szíveskedett elaludni, reggel 3/4 10 ig nyomta, így nem lesz déli alvás, max 2 kor elindulunk, és 4 ig körözünk itt Pesten :?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Babus: inkább az elején legyenek vizesek, akkor még tuti meleg van, estére meg úgyis lehül már. Egyébként meg az én gyerekeimnek tök mindegy, mert bárhol, bármivel kikenik magukat, tegnap itthon a kertben úgy néztek ki, mint az útszéli cigánygyerekek. Szedték a paradicsomot és ették-imádják, úgy eszik, mint más az almát. Csak legyen aki kimossa a gönceiket! Széttúrják a vakondtúrást, locsolnak az apjukkal. Lehet fotóznom kellene ilyenkor, mert a dzsuvaréteg alatt nem is látni a gyereket. Tegnap is egyenesen a fürdőkádba mentünk, bár én a slagot ajánlgattam apukának és a sarjaknak, mondván most takarítottam, így be nem jönnek, de még csak a küszöbre sem nézhetnek! :lol:

Móni: azta! Azért jól bírta! Enyémek akkor sem alszanak tovább, ha este későn alszanak el. :( Hajnali 3/4 7-kor arra keltem, hogy Alexa tutul, mert hiába próbál az alvó Hangához bemászni, nem tud. Rácsokat majd holnap vesszük le.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: aztaaa :lol:
Móni: huuu :?
sapit hozzatok a homokos parton nincs árnyék

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Na, nálunk vége az alvásnak! Alexa átmászott a Hangához. :twisted: Mi lesz, ha rács sem lesz???

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Igen, tudom, Ti mindent megbeszéltetek személyesen, de némi boldog percet osszatok meg velem iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpikém: a közös gmailre feltöltöttem a képeket, a többiek is biztosan hozzáteszik a magukét! :wink: És ha azt hiszed, mindent megbeszéltünk olvass tovább! :wink:

Én csak annyit tudok mondani, hogy legközelebb vagy legalább 1 évnek el kell telnie, hogy gyerekekkel menjünk, vagy nélkülük megyünk és majd nézzük hogy futkosnak a lelkes szülők a csemeték után! :lol:

Viszont egyszer már felajánlottam, hogy benne lennék, ha itt nálunk összejönne a csapat, 1 család itt is alhatna akár, aki messziről jön! Mondjuk egy szép szeptemberi napon, amikor már nincs olyan meleg, de meg sem fagyunk. Az ajánlat továbbra is áll!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hali!

Törpi,boldog percek voltak ám,amikor fagyiztunk,és pár pillanatig ott voltak mellettünk :lol: :lol: :lol: jujj,motorral soha többet ilyen helyre...csak akkor is szerintem motorozni akarnának,max máséval.
Emma jobban van?

Zsófi,sajnálom,hogy elindultatok már,mire a Balázst visszavittem,ugyanis elmotorozott,de nem akart visszajönni,szóval hoztam ám gyümölcskenyeret nektek is :roll: az a recept amit feltettem,és lett pont 20 szelet,jól kiszámoltam :lol: Nekem nem esett ám le,hogy már Győrbe indultok :oops: remélem jó volt az utatok,majd jelentkezz.Nagyon helyesek a gyerkőceitek,hihetetlen mekkorát nőttek,nagyon zsiványok is,de szerintem egész jól kezelhetők voltak...az a mezitláb át a bokrokon :lol:

Én nem csináltam egy árva fotót sem :oops: de jól osztottam az észt,most ezt fotózzátok,most azt... :lol:

Mi nagyon elfáradtunk,hiába megosztjuk a gyerekeket,hogy egyikre én,másikra apa figyel,akkor is figyelünk mindegyikre,plussz a tieitekre is,hirtelen mintha száz gyerekünk lenne :shock:

Timi,mi ott leszünk azon a szeptemberi napon :wink:

Móni,mégegyszer ne haragudj a könyv miatt,annyira szégyenlem magam :oops: :oops: :oops:

Babus,örülök,hogy apa is ráért,és eljött veletek!Most már elhisszük,hogy létezik :lol: Kaksi megoldódott?Vagy van még gond?

Lkata,veletek mizus?Rég írtál!

Rana,te hova lettél megint?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi,megnéztem a képeket,jók nagyon!Benyus anya cipőjében :lol:
Hazafelé sírt Alexa? :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: Alexa üvöltött egész hazáig, nem sírt. :twisted: Hanga meg nevetgélt, kuncogott, ahogy próbáltunk bohóckodni, hogy tereljük az üvöltőgépet, persze az nem sikerült, mert ha ő belelendül, akkor lilulásig üvölt.

Na, gyűlik a csapat! Jöhetnek ötletek is, kinek mikor lenne jó!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


haho Csajok
bocsánat kicsit (nagyon :oops: ) antiszociálisak a gyerekeim :( nekik ennyi gyerek már tömeg... :?
elöször fagyiért nyavajogtak aztán menjünk sétálni aztán menjünk haza :? azért a végére sikerült kicsit leülni a bandához ennek nagyon örültem :lol: Zsofiék addigra sajnos már hazamentek :(
szoval sorry Mindenki, lehet egy házibuli jobban bejönne....szoval Timi mi is szivesen csatlakozunk ha lehet Nálatok :wink:
gyerköcök cukik mind örülök h Zsofiékkal is találkoztunk :wink:
Nyuszi: nagyon fincsi volt süti :wink: hazaértünk Lalunak rögtön eszébe jutott h kaptunk sütit :shock: :shock: igy kaptak vacsi elött de simán befalták a vacsit és utána megkapták a maradék sütit :shock: :lol:
köszi koppkopp javul Lalu (éjjel 1.30kor jön át h kakiztam :shock: :lol: )
Zsófi: nagyon édik élöben is :cry: :wink:
Timi: hihetetlen szöszik a Csajok imádom :lol:
Nyuszi: Nono tök cuki volt ott ijesztegette Tamit tök jot rötyögtek :lol:
Móni: még mindig cukik :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hahó Csajok,
örülök, hogy jól sikerült a tali. Hát igen, a beszélgetések nyílt terepen még nehezebben megvalósíthatók. 100 gyerek 100 felé :lol: :lol: :lol:
Enyim gyerekek pancsiztak addig a medencében, meg elvittük őket megint bicózni, kacsát etetni, kavicsot dobálni a tóhoz. De szívesebben lettem volna a Kopaszin.

Timi, mi is szívesen bevállaljuk a talit, lőjünk be egy hétvégét szeptemberben, és reménykedjünk, hogy jó idő lesz. Ha nem, akkor meg toljuk egy héttel, remélhetőleg akkor is mindenkinek jó lesz. Bár azt már most tudom, hogy a szept.3-i hétvége nekünk nem jó, és asszem az utsó sem. Így én a köztesekre voksolnék :oops:
Persze jár itt a szám, de szállással bajban lennék, mint mindig. Viszont többen vagyunk messzebbről, így nem stoppolnám le az általad felajánlottat, dumáljuk ezt is meg.

Képek fergetegesek, különösen tetszik a magát madárnap képzelő kölesgolyót csipegető banda :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus: naná, hogy jöhettek! Legalább szokják a lányaid a tömeget! :wink:

Törpi: Zsófi írta, hogy ők tudnak a tesójáéknál lenni, úgyhogy tiétek a hálónk, ha ez így jó! Egyébként is jövök nektek egy éjszakával! :lol:

Lőjük be 10-e szombatot egyenlőre, aztán meglátjuk kinek jó, vagy sem!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kicsit dicsekszem! Alexa tegnap este fürdés előtt odaszaladt a bilihez (már pucér volt), ráült és belepisilt, majd meglepetten, nagy kerek szemekkel felkiáltott: "Ó, nuna!" Hát azt hittem megzabálom! :lol:

Nem tudom mi lesz a napirendünkkel, lehet borítanom kell, mert Alexa 11-kor már annyira álmos volt, hogy nem is ebédelt, csak pár kanál levest nagy könyörgés árán és ment aludni. Amíg vele küzdöttem, addíg Hanga teljesen egyedül belapátolta a gombapörit tésztával. Hiányzik az az egy óra reggel, amennyivel korábban kelnek és így 11-ig is éppen elég fent tartanom őket. Lehet lesz egy erősebb tízórai, aztán alvás után ebéd, mert ez így nem működik, Alexa szinte nem eszik semmit sem. :( Pedig olyan jó kis napirendünk volt eddíg. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép Így indultunk tegnap Kép Ebédfőzés...Hanga csülökpörköltet főz

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?