Új privát üzeneted érkezett!

Móni: na de ügyi vagy :wink:
Timi: Apa telefonja is vmi ilyesmi bibis reméljük a cuccokat le tudják rola menteni Neked volt rajta foto? vagy ügyi vagy és rendesen letöltögeted? :wink:
ja tök bosszanto 13 ora hihetetlen... :evil: sztem majd megnézzük ami délelött lesz koncert azokat ugysem ismerjük :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


DMben láttam kartondobozos pamperst 6500-

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk,szuper volt,majd olvasok valamikor,csak most mentek el a vendégeink.

Jó éjt!

KépKép
noba
Budapest
 
 

 
 

Babus: én úgy állítottam be, hogy a memóriakártyára mentsen mindent, úgyhogy elvileg semmi sem veszett el, max. 1-2 telefonszám, amit nem kártyára mentettem. Még jó, hogy garis a telefon!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: az jo akkor :wink:
Nyulasz: élménybeszámolot várjuk :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok,

tegnap sikerült a délelőtti nyárból egy délutáni késő őszbe csöppennünk, majd ma reggel újra nyárra ébredtünk. Gyerek megőrül ettől, és én is :?
Az elmúlt éjszakák eredménye az lett, hogy ma éjszaka apa ment kétszer Emmához, én ebből csak egy alkalmat érzékeltem, felkelni képtelen voltam :oops:

Móni, székkel ügyes voltál!

Timi, telót sajnálom!

Zsófi, itthon leszünk, mert Emma miatt nem igazán barátkozhatunk :? De ha egyszerűbb, akkor Gy is beviheti a melóhelyére és akkor nem kell kijönni Gencsre G-nek. Ahogy neki jobb.

Bocs, hogy csak ennyi vagyok, kicsit nyomi hangulatom van :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: vasárnap délután hány körül???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: mizujs? hogy vagytok? remélem jobban :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus, köszi, és bocs, hogy eltűntem, de Emma már ébren mászkált az ágyában, annyira carul volt. Aztán bebújtunk az én ágyamba és 3/4 4-ig aludtunk. Máskor nem szoktam hagyni, de annyira ramatyul alhat a sok köhögés miatt, hogy hagytam, kialudhassa magát.

Zsófi, oké, akkor add meg neki a számom, aztán csörögjön, ha a falu határába ér, mert már van kapunk, csengő nélkül :wink: Kb mikor várható? Tuhatja előre?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus, nem semmi ez a ....nem is tudom mi :lol: :lol: :lol: na jó, hívjuk zenének :lol:
Pár napja nálunk is almáék a sláger, 5 lemezük van egy cd-n, azt kell betennem. Persze a legnagyobb sláger a szülinapom és a nád a házam :lol:
De most is valami zenecsatornát kapcsoltattak be velem, a rádió nem volt már elég. Hol rázzák rá, hol lefagyva bambulják a klippet, hol rá sem hederítenek. Háttérnek egész jó.

Most csináltam Emmának kakukkfűteát mézzel. Nem sok reményem van, hogy inni fogja, de próba szerencse :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Hali!
Megyünk ám mi is Kopaszizniíííííííí4, márha nem jön közbe semmi

Babus jó ha odaviszem a székeket?
És Nyulasz elhoznád a könyvet akkor ha megkérhetlek?

Na én is megyek mindjárt kezdődik a nap fénypontja a 24 :wink:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Sziasztok!

Reggel jól elaludtunk apával,igazából kávéztunk gyorsan,aztán keltek is.Telefonról olvastam átlózva :oops:

Köszönöm a névnapi köszöntéseket,és a szülinapit is :D
(Móni,jól rémlett :wink: )

Vasárnapot még nem tudom,mert szombaton szülinapozunk,hétfőn meg megyünk nyaralni,így lehet sokminden marad vasárnapra.
Most ugye hazajöttünk hétfőn,apa gyorsan összerakta a konyhát,és a mamától megkapták a fűnyírókat.Apámék még csütörtökön voltak,tőlük babzsákfotelt kaptak.Mindegyik szuper,konyhától Balázst el sem lehet mozdítani.Végül a tefalt vettük meg,nekem tetszik,persze jobb lenne ha picit szélesebb lenne,de azok meg horror áron.Szerintem minőségre is jó.
Szombaton jönnek a keresztszülők,meg igazából akkor lesz majd torta is,meg lufik.
Hozok majd képeket is.
Zalába nagyon jó volt,elvileg az egyik unokatesó is lenn lett volna,de sajnos pont pénteken hazahozták,pedig biztos jól ellettek volna,csak mindenkinek dolga lett péntekre,így nem tudott maradni.Azért jól érezték így is magukat,ahol voltunk ezen kívül még 3 család lakik lenn,akik anyósom testvérei,így egy kicsit itt,kicsit ott,de a dédi a nagy kedvenc,Noémi egyfolytában mondogatta neki,hogy szeretem dédit,ölelem dédit,puszilom dédit,már azt hittük haza kell hoznunk őt is :lol: ...motort vittük,szerencsére a kert olyan volt,hogy nagyokat rodeóztak.Etettek pipit,volt papagáj,ja,meg volt egy kiscica is,igaz sokat nem tudták simizni,mert inkább kispárduc volt,de jókat mulattak rajta.Voltunk egy csónakázótónál is Kanizsán,ott még halat is fogtak,mert a horgász kiborítota nekik a fűbe,ott fickándoztak,na aztán alig jött le a kezükről a pikkely :lol:

Törpi,nektek gyógypuszik mennek,sajnálom szegénykémet,gyógyuljon meg hamar.Mírának meg nagy gratula!!!És neked is,mert biztos ügyesen kezelted a dolgot,hogy így ment.
Franciaágy jó lehet :lol:

Timi,ti ma utaztatok?Viccesek nagyon a földön,meg ágy alatt alvós képek :lol: remélem jó időtök lesz,és most talán pihenni is tudtok :wink: Jelentkezz ha tudsz!

Babus,jujj,nálatok minden egyszerre,mondjuk ez így szokott lenni,hát remélem azért sikerül megjavítani a gépeket.

Zsófi,komolyan nem tudják megmondani,hogy fülkés-e a vonat? :shock: Hát,így tényleg necces elindulni :? Akkor hajrá autóval.Helyileg merrefelé lesztek?

Móni,hogy van ez a tankolás??? :shock: előre fizetsz? :roll: Sikerült elintézni?
Etetőszék :D
Cipi ügyben még nem nézelődtem,apa szerint még pár hónapig jó lenne ez a méret is(szerintem mx 1 hónap),na majd megnézem,hátha valamelyik egy pindurit nagyobb.

Lkata,apróságok meglesznek,de legalább már a nagyja kész van :D

Jujj,mit akartam még :roll: közben megállt a mosógépem is.

Egy kérdés.A gyedet előző hónapra kapjuk,vagy tárgyhónapra???
Nekem kiment fejemből,hogy a gyest kell intézni :oops: :oops: :oops: viszont utaltak gyedet ebben a hónapban is.Elkölthetem? :lol:
Babus,te hol intézted,és hogyan?Könyvelőm nyaral,azt mondja nézzem meg a neten,és a MÁK-hoz kell beküldeni a nyomtatványt.Védőnő szerint az oep-hez kell,barátnőm szerint nem lehet küldeni,csak személyesen bevinni,ami fél délelött szerinte,és a teve utcánál a MÁKhoz.Még nem volt időm,meg kedvem :oops: utánaolvasni,szóval hogy is van ez?


Na,kiteregetek,aztán jövök még...ha apa engedi :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Móni,egyszerre írtunk,illetve én lassabban,ha megyünk,akor viszem mindenképp!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyuszi: postán intéztem és a MÁKnál holnap megnézem Neked mit is kellett elküldeni, aszem pont a szülinap napjátol jár igy azt csak köv honapban kapod szoval sztem elköltheted amit kaptál az az elözö honapra vonatkozik :wink: de sztem most lesz Nálad csuszás ugy készülj :?
most akkor mikor is volt a szülinap? :oops:
Zsófi: 4 körül szuper nekünk is :wink:
Móni: persze jo ha hozzátok a székerket :wink:
Törpi: gyogypuszik itt is :wink: jaj ne viccelj gondoltam h nem direkt töntél el :wink: legalább tudtatok kicsit aludni :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Lalucinál folytatodik a nemkaki nem örülök sokszor modja h fáj a popo és nem akarok kakilni tuti kell neki de visszatartja
fogalamam sincs mit csináljak :( ma végre megitták az activiaitalt szivoszállal veszek holnap is hátha az használ... :? kap probiot is...ugy sajnálom szegénykémet :( Tami meg megint a pelusba kakizik...
hjaj remélem rendezödnek a dolgok hamar :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi, sok-sok boldogságot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jelentkezz, ha tudsz, bár most nincs csodatelód, gondolom így korlátozva vagy.

Nyuszi, jó hallani rólatok is, hiányoltalak.

Babus, szegény Laluci :( Szilvalekvár akkor nem működött? Nyomd a Levolacot, inkább tisztítsa ki, mint hogy szenvedjen. majd jön az a kaki a bilibe mindkettőnek, ha megérnek rá.
Mondom ezt én, aki Emmával küzd. Minden pisi után közli, hogy bilire ül :shock: Na mindegy, majd ez is alakul.

Kicsit dicsekedhetek? :oops: Míra már a 2. éjjel, hogy száraz pelussal ébredt. Kakil-pisil ügyesen bilibe, néha wc-be is, és már az alvások is pelus nélkül mennek. (bár éjszaka még nem merem, biztonsági játékos vagyok, elég nekem Emmával küzdeni, szegény annyira köhög még mindig :( )

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: hát nem jött be a szilva :( aszem most nyomom a laevolacot meg activiát aztán meglátjuk :(
de tök furi h végre már mind2en bilibe nagydolgoztak és most megint pelus van...na sebaj ennél rosszabb ne történjen :wink:
remélem hamar meggyogyultok :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus, állítólag mindig van egy visszaesés. Ti már régóta biliztek, ezért már eljöhetett ez a dolog. Biztos nálunk is meglesz, csak mi még ifjak vagyunk e téren. Majd jön nekünk is a hullámvölgy, ebben biztos vagyok. Remélem hamar kimásztok ebből a dologból, csak jöjjön rendbe Lalu pocija :( Múltkor én is kicsit meghajtattam Míra pociját, azután rázódott helyre. Van, hogy semmi nem használ, csak ez a fránya Laevolac. Ritkán vetem be én is, de van, hogy muszáj :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Csajok
Szokott valaki rendelni next ruhákat? nem az európai oldalról, hanem valakin keresztül
ha igen mennyiért hozzák?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: ikresről van egy Csaj aki ezzel foglalkozik 380 a font ehhez jön még aszem 100-300 forint körüli hazajutási dij meg az itthoni posta ha személyes árvétel nem jo, ha kell megadom az emiljét és pontosan megkérdezheted Töle :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus! köszi akkor az ugyanannyi amennyiért én kapom
most sokat kellene rendelnem, és valahogy faragni kellene az árából
:?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: van vmi kedvezmény várj megnézem
hát 150 font felett 375 a font
posta haza mennyi ha Te rendeled?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Életjel. Köszi a köszöntést! K. telojáról írok, majd otthonról bővebben. SZUPERJÓ A HELY! :D Ide is visszajövünk, ha lesz miből jövőre!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus! nincs posta csak 380 és megyek érte mert 2 perc kocsival innen tőlünk a csaj

Timi! Boldog Születésnapot kívánok! most hol is vagytok? és csajok is veletek vannak?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timikém,nagyon boldog szülinapot!!!

Bocsánat,most csak ennyi,jó éjt!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Keresek Impidimpi overall nadrágot ha valakinek van 86/92-es eladó megvenném

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni
Nekem van 2 ilyen méretű nacim,a hozzávaló kabát az eggyel nagyobb méretű.A télire gondolsz amúgy?

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös
 
 


Torpi,Emma jobban van?

Babus,koszi az infot,lehet delutan megcsorgetlek ha nem zavarok. Kaksi volt?

Moni,tuti en is ilyet veszek iden is :D


ugy nez ki megyunk vasarnap,apa nagyon szeretne,en is,csak pakolnom is kene,erre kitalalta,hogy elmegy veluk egyedul a kopaszira :shock: es tudok addig pakolni...

Timi,orulok,hogy megint jo helyet talaltal,felvaltva nyaralgatunk :lol: de nektek legalabb jo is :wink:

Zsofi,azt hittem budaors kornyekere jottok.de vasarnap megnezem a gezenguzaitokat :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


mai rekordalvás: 15 és 30 perc :evil: pedig ugy aludtam volna velük :oops: majdnem 2re értem haza :oops: :lol:
Lalunál semmi :cry: most narancslét vettem hátha... :? kész vagyok azt mondja fáj a popja már nem is emlitem kaksit mert csak sir h nem akar jön Apa kap majd kupot :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,szegeny.nekunk multkor egy negyed glicerines kup segitett,igaz azt egyben talaltam meg,de legalabb sikerult 10 perccel a kup utan.mar a harmadik nap volt akkor,es akkor volt elotte nap lazas,es nem tudtam rendesen merni,mert ott volt mar a kaksi,nem ment be a lazmero.

Linkeket megnezem,koszi.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Sziasztok! Itthon vagyunk, de nem nagyon akaródzott jönni! Nagyon jó hely, nyugis, de nem unalmas és így, hogy anyósék is jöttek volt némi pihenésünk is. Majd jövök valamikor beszámolóval meg képekkel! Ilyen faházat lakni is elfogadnék!. nagyon szuper volt! A bébiőrt persze itthon felejtettem, de anyósék jó bébiőrök voltak! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni: Cserkeszőlőn voltunk, az Aqua-Spa Hotelben.

Ja, és mégegyszer köszönöm a köszöntést! Baromira öreg vagyok, K. mondta is, hogy lecserél két 17 évesre, de azért holnap kapok tőle egy tortát. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


csajok nekünk akkor most meddig jár a gyes 3 vagy 6 éves korukig?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: első tanköteles év dec. 31-ig, ha jól tudom, de lehet hogy nem tudom jól. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,udv itthon!varjuk a kepeket!!!ket 17 evesre a gatyaja is ramenne,mi mar kisfogyasztasuak vagyunk

Moni,jol irta Timi. :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi, Nyuszinak igaza van :wink:

Nyuszi, sajna Emma nem túl fényesen, nagyon köhög még mindig. De már ő is próbálkozik egész jó aránnyal a bilizéssel.

Babus, szegény Lalu!!!! :(

Tudom, hogy most Timi képeit várjátok, nem mellesleg én is nagyon!!!!!, de találtam törlés előtt pár fotót a lányokról a telómon :oops:

Kép Jógyereket játszva
Kép Copfosék levest főznek
Kép Szunya a sárvári strandon
Kép Míra esete a motorkerékkel
Kép Első ringisezésünk
Kép Emma, be tudod végre indítani?
Kép A MODELL
Kép Lovagolunk
Kép Csusssz
Kép Majommászóka
Kép Vigyorim
Kép 2 éves, és már kacérkodik :shock:
Kép Lazán
Kép No comment
Kép Mizu?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi tök jóóóó képek!!
az autósülésről jut eszembe, mit lehet tenni az ellen hogy menet közben ne bújjanak ki az öv alól? a két vállpántot kéne valahogyan összeszerkeszteni, de összekötözzem madzaggal vagy mi?

Timi! köszi

Móni
KépKép
reunion
 
 


Törpi: nagyon jó képek! :D

Móni: lehet kapni mellkascsatot, amivel mellkasnál össze tudod fogatni. Brendonban van asszem. Már én is erősen gondolkozom rajta, mert enyémek is kibújnak.

Képek: hááááát, nem sok van sajnos. Ami meg igen, azon anyósék vannak, merthogy ők unokáztak, mi meg fotóztunk. Anyóst meg hiába kértem, hogy négyőnkről csináljon képeket, mind homályos lett. De majd vadászok, meg a saját gépükkel készülteket elkérem, azon hátha van használható. A szállásról van pár jó kép, majd azért vadászok, de nem ma, mert hulla vagyok, holnap meg már egyedül, délután meg vásárolni, mert kong a hűtő, továbbá a tortámért is el kell menni! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Brendonban már nincs :? És sajna itthon nem is lehet kapni.
Icsilya Orsira emlékszel?? Ő vetette fel pár napja odaát a kaálisban hogy rendel többünknek külföldről :roll: 10 $ a'szem/db.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Jó reggelt!

Törpi,ne viccelj már,tőled is vártuk ám a képeket!No meg abból sosem elég!!!Nagyon jók!Szóval mégis sikerült a strandon alvás? :lol: És mi történt azzal a motorkerékkel? :shock:
Lovacskás kép meg szuper :D meg a lazáék is :lol:

Zsófi,mikor indultok pestre?Ja,játszótér eléggé benn van,szerintem az elején kellene találkozni valahol.És nem is igazán nekünk való a játszó(6 éves kórtól)mondjuk azért megálltunk,csak elég pici,és nagyon kell segíteni még nekik.Motorokat tudtok hozni?

Lois,sziaaaaaaaaa :D hogy van KisZé?Már nem is olyan kicsi :lol: Ő is hajt a Lilire? :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


hát Csajok remélem Laluci jobban lesz mert ez vmi szörnyü :( remélem tudunk menni...
koppkopp azért van haladás de nagyon fájlalja popiját :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


[quote="timi76"]M írta:timi76óni: első tanköteles év dec. 31-ig, ha jól tudom, de lehet hogy nem tudom jól. :?

sztem jol tudod :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,szegenykem :(

KépKép
noba
Budapest
 
 


Lois: szia! :D Olvasgatlak ám benneteket sutyiban, bár csak átlózva. :wink: Szóval Brendonban már nincs és sehol máshol sem?! Hát ez gáz! Na, majd akkor kénytelenek lesznek a majmaim megtanulni, hogy nem bújunk ki! :wink:

Babus: jobbulást Lalunak!

Törpi: Emmának is!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


jó reggelt!
nekünk nagyon kellene ilyen csat
ezzel nem lehet összeszerkeszteni valahogy??

http://www.decathlon.co.hu/HU/mellheveder-12804532/

ha tudnám mi a neve angolul akkor lehetne keresni ebayen vagy valahol
ha amerikában van onnan is meg tudjuk rendelni, és apa barátja elküldi nekünk

én nem tudom hol van az a másik fórum

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: a mellkaszcsattal a gyerekülés biztonsági övét lehet összefogatni. Ezzel nem tudom hogyan lehetne megoldani. :?

Kép Faházunk Kép Kép Tömi a majmot. Kép Kép Kép játszótér is van a hotel kertjében Kép Kép Hanga úszik

Egyenlőre ennyi. Tényleg nem lettek jó képek. Ez van, ha nekem nincs mivel fotóznom! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?