Sziasztok
Jól lemaradtam megint, ez van. Kicsit sűrűek a napok, ezerrel készülök a karácsonyra + sulik + dec. 7-én angol kurzuszáró vizsga + egyelőre fogalmam sincs, miből írjam a szakdolgozatomat. Azaz van, csak az a sulinak nem nagyon tetszik, azt is meg kellene álmodnom Mikulásra...
Próbálok olvasgatni, de jön Zsombi, hogy "mejetsz" vagy "arrébb", és akkor nekem vége a számítógépes pályafutásomnak
. Most még elég jól legózik, alkalmanként hoz két darabot, azokat összerakom...
Norka
Szakadt Mikulás
Nem tudom, Szandi énekelne-e, majd kiderül (lehet, hogy igen)
Remélem, mi átutalásunk is elment, enyém Apa küldte még 25-én este...
Heppi
Klassz jófiú ikrek
és hatalmasak
Kicsit irigy vagyok, de csak ici-picit
Jó, hogy sok segítséged van, biztosan Rád fér
Nelli
Én is nagyon-nagyon vágyódom egy hármaska után, de közben be is vagyok rezelve, hogy pl. lesz-e munkám, mert nekem muszáj lesz másikat keresni.
Nekem ahogy abbahagytam a gyogyit, egy héten belül megvolt bármikor (akkor is, ha muszáj volt abbahagyni hónap közben)
Virág
Utólag is boldog névnapot!
Bölcsi: nagyon sajnálom, ami Levivel és veletek van. Bölcsiben mit mondanak??? Ha gond van, ők látják leghamarabb...
Maci_2
Itt vagyok
Bocsesz, mostanában egyre ritkábban gépezek... és ahogy romlik az idő, egyre ritkábban visszük mi Szandit. De ha holnap mi megyünk vele, megcsörgesselek?
Tündér
Szandi belázasodott az agyhártya-gyull ellenitől (most kapta nyáron), Zsombin meg sem látszott
Fejfájás valszeg mensitől van (most már másfél éve mindig akkor, amikor megjön), Aspirin + C csodát tett
(mert az alvás nem
). Azon rágódok, mit szól hozzá a háziorvos, ha ezzel megyek hozzá?
Miszike
Ablakos sztori
Nekem Szandi csinált egyszer hasonlót, magára zárta Apa munkahelyén a wc-t (reteszes) és utána nem tudta kinyitni. Úgy ordított, hogy összefutott három emelet, én meg azt hittem, ott szülök meg, olyan ideges voltam.
Franyó
Hátha megszánják a jogsiért küzdő kismamit
Kangi
Büszkeségtől dagadás nem káros
Só-liszt gyurma szerintem is "újra" (most erről eszembe jutott az első féléves szervetlen kémia labor
)
Tüni
Én még nagyot nem szalvétáztam, úgyhogy nem tudom, mennyi idő, de szerintem nem sok
(még mindig gipszfigurákat festegetek, éjfél előtt nem fekszem, mert vagy kreatívkodok, vagy angolozok vagy tévézek
)
Andy
Képek nagyon jóóók
Zsombiról ilyet úgy lehetne, ha leszögelnénk a széket és ráragasztanánk a gyereket
Nem is voltam olyan nagyon lemaradva... bocs azoktól, akiket kihagytam, de kicsit szétszórt vagyok
Folytatjuk a legózást (és megnézem, mit csinált Zsombi szandi szobájában
)
Puszi
Toffi