Új privát üzeneted érkezett!

Bedöglött ugye a mosogép Apa teloja és a vinyo is
:evil: :evil: :evil: a mosogép garis a többire sztem rámegy az ezévi szülinapi karácsonyi meg mittommi pénzünk :( mondanom se kell a fél életünk a vinyon van...evvan megszivtuk :evil: :evil: :evil:
ha tudtok vmi megbizhato javitot szoljatok
nagyon magamalatt bocsánat h itt öntöm ki a bánatom :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: én alulról szoktam a ragasztást kezdeni, de én nem vagyok mérvadó, mert még sosem sikerült pisit nyernem! Vért becsukott szemmel is tudok venni bárkiből, bárhonnan, de a pisiszacskó kifog rajtam. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: Boldog Névnapot!
Timi: megzabálom :wink:
Törpi: na de jo :wink:
Moni: ha leszedted a ragacsot kb középre kell ragasztani a nagyobbik-hosszabbik fele van alul azt be kell hajtani a popja alé gyakran kell nézni nehogy kimenjen elötte higitott betadinos lemosás vattával majd vizzel letörölni kérdezz még ha nem világos

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

 
 

Ó Babus! De sajnálom! Megkérdezem K-t tudna-e vele kezdeni valamit, régen nagyon sok számítógépet javított meg rakott össze. Asztali gép, külső vinyó, vagy laptop?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


külsö vinyo guglizom az adatmentös cégeket hát jo lenne nem 6 számjegyüt találni :(
bakker csak meg tudják csinálni :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Basszus! Hát drukkolok, hogy tudják javítani, vagy legalább a rajta lévő dolgokat megmenteni!

K. mondja, hogy az adatmentés csillagászati áron megy tényleg, de ha esetleg szervíz tudná javítani és megmaradnának a rajta lévő dolgok? Vagy ez nem működik így?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


nem tom majd hazajött Apa megmutatom amiket ajánlottak meg felhivom öket

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus, úúúúúúúúúúú, ez nagyon gáz, sajnálom!!!!!!!
Viszont egy javaslat, más témában. Ágy szétvágása; ha elfér egyben is, akkor én nem biztos, hogy tenném. Ugyanis a Te lányaid még inkább ragaszkodnak egymáshoz, mint az enyémek, de mai nap bebizonyosodott, hogy igencsak ikreim vannak. Míra úgy döntött megfordul az ágyában, fejnél lesz a lába. Emma ezt oly annyira nem viselte el, hogy hosszas pakolgatás után franciaággyá varázsoltam a két ágyat, így végre nyugodtan lefeküdtek és pillanatok alatt aludtak. Kíváncsi leszek az ébredésre :lol:
Ja, és ebéd után Míra bilibe kakilt :D :roll:

Móni, én sem vagyok rutinos a vizeletmintavételben, remélem sikerül és főként hogy negatív lesz! Mindenképp szólj, mizu!

Timi, úgy nézem K a főzésen kívül tényleg mindenhez ért :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: na ezért nézem el neki, hogy nem tud főzni, bár tegnap nekiállt palacsintát sütni és még jó is lett! Tényleg mindent meg tud csinálni a főzésen kívül. Ha főzni is tudna, már nő lenne! :wink: De el ne áruld neki, hogy ezt mondtam! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: hát 2 ágy van az csak ugy fér el h egymás mögött egy vonalban remélem érted h gondolom egymás mellett nem fér el az ágy a szivacs most faltol polcig van nem tudnak legalább legurulni :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi, hát nekem sem a macho típusú férjem van, de ezt tudtuk, mikor mellettük voksoltunk :wink: Gy viszont a háztartásban van jobban otthon, ez a hintaállvány nagy szó tőle. Bármi ilyesmihez legalább egy hét rákészülés szükséges neki. Aztán megcsinálja jól, csak győzze kivárni az ember :lol: :lol: :lol:

Babus, hát jah, jó, ha nem tudnak leesni. Most épp úgy lettek az ágyak fordítva, hogy a lábukhoz jutott a leesésgátló, és Emma már meg is találta a földet, úgy pakoltam vissza :? Ha ezt komolyan gondolják át kell pakolnom a leesésgátlókat.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: nem a machokhoz szokás hozzámenni! Mellesleg kinek mi a macho!? :wink:
Ez az franciaágyas megoldás jó lehetett! Enyémeknél ilyet elképzelni sem tudok! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja! Pelenkát becserélték másmilyenre, bár bugyipelus nem volt, ami jó lett volna, de majd résen leszek a vetkőzős műsornál!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus: sajnálom a mosógépet. olvastam facebookon!

MI jól vagyunk. A fürdőszobának még mindig vannak hiányosságai (wc kefe, wc papír tartó, tükör, ajtó nyitó foggantyú...stb.) de már javában használjuk.

Kata
labkat
 
 


Látom hétvége van és nyár! :D

Kata: az apróságok majd meglesznek, a lényeg, hogy a java kész és szép és tudjátok használni! :wink:

Hanga tegnap a saját ágya alatt aludt el. :lol: Jövő héten elmegyünk 3 napra, addíg már nem akarom megkeverni őket és leszedni a rácsot, de ahogy hazajöttünk leszedjük. Reggel arra ébredtem, hogy ketten ugranak rám.... volt már kellemesebb ébresztőm is, de asszem egyenlőre ehhez kell hozzászoknom. :lol:

Törpi: hogy vagytok?

Móni: sikerült pisit venni?

Babus: mosógép? Vinyó? Remélem sikerül megjavítani mindent!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


képzeljétek Tamit összecsipte vmi elöször azt hittem bárányhimlös lett annyi pöttye lett :shock: van vagy 20-25 összesen rajta :cry: de mi a fene lehetett :?
Timi: hajrá rácsnélküliség majd :wink: akkor reggel mind2en kimásztak ágyikobol és át Hozzád??? :lol:
mosogéphez hétfön megrendelik alkatrészt majd 1,5 hét mulva megszerelik addig jön meg a kütyü :evil: :evil: addig meg járunk anyosomhoz mosni :? evvan
vinyora sporolunk mert pénz nélkül felesleges elvinni hát sajnos lesz pár honap :( elvileg nagyobb baja nem lehet mert nincs bedugva de még telefonálok az ajánlott cégeknek h mi a helyzet pontosan Apa szerint ne izguljak mindent meg lehet javitani csak pénz kérdése :cry: :lol:
Kata: aproságok ráérnek csak használni lehessen :wink: nagyon csini lett :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


ja és elleptek a darazsak nem merünk kimenni vmi fészek lett a ház sarkában :evil: :evil: :evil: Apa ráadásul allergiás is :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


ja és Apát behivták mert természetesen vmi olyan hiba van amit csak ö tud megcsinálni... :evil: :evil: :evil: remélem délutánig hazaér mert irány a kopaszi végre joidö van :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: már Alexa is kimászik néhány napja, de várható volt. Nem vagyok boldog ettől a fejlődéstől, dehát ez van. Jó sokáig javul a mosógép. :? Darazsakat le kell fújni és leverni onnan. Mondjuk hidegben kell, mert akkor nem tudnak mozogni, a mostani pár napos meleg nem igazán jó a műveletre. Hozzánk anno egy egész vad raj költözött, de másnap továbbálltak, csak délután, amikor jöttek nagyon ijesztő volt, mert egy egész felhő volt. Hívtunk méhész, ő mondta, hogy szerinte tovább fognak állni, csak éjszakára, amikor lehül bevackolják magukat, mert nem tudnak mozogni-védekezni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: köszi tippet csak ugye az a baj h Apa az allergia miatt nem meri és bevallom én sem :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: én sem merném. :wink: Esetleg valaki rokon vagy barát, aki nem allergiás és bátor?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hanga alszik:
Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: jaj de cukiii :lol: ezeket az alvos képeket jol mentsd el :wink: na jo persze a többit is :wink:
hááát még nem kérdeztük ki vállalkozik rá :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: :lol: :lol: :lol: Hanga haláli!

Babus: jajj... Remélem Taminál nem valami allergia!

Kata
labkat
 
 


Zsófi: nem kizárt, hogy tudunk menni, de csak 4 körül érnénk oda, mert K. délelőttös lesz aznap. Ha az nincs még nektek későn, akkor megyünk, na meg ha az időjárás is úgy akarja.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Noéminek és Balázsnak nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nononak és Bazsinak Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kata: nagyon brutál de tényleg csipés van közepén pötty és határozottan javul a fenistil kencére... :? most irta Vanda a másikba h lehet poloska :shock: :? én max pokra tippeltem, ujabbak koppkopp nincsenek de délelött ugyis kinagytakaritom a szobájukat :wink:
Zsófi: nekünk ha nem jön más program szivesen megyünk tegnap is nagyon jo volt lementünk a partra kavicsoztunk meg kacsát is sikerült etetni :lol: végre egy kis nyáááár :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


amugy ha allergia akkor az pocak meg arc pöttyöket jelentene legtöbbször nem? vagy rosszul tudom?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nonó&Bada, nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek 2. szülinapotok alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!

Zsófi, ebből a taliból mi most sajna kimaradunk :( , de ez asszem senkit nem lep meg :wink: Csináljatok sok-sok képet, kicsit ott érezhessem magunkat én is :wink:

Babus, juj, ez nem lehet szép látvány, még jó, hogy a Fenistil ilyen jól segít.
Darázsfészek durva!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Timi, hát ez a Csaj nem semmi :lol: :lol: :lol: :lol: Imádom!!!!!!!!!!!!
Mellesleg én sosem szerettem a macho-kat, mert hiába a külső, többnyire belülről bűzlik. Jelzem, többnyire, még mielőtt valakit megbántok. Annyit azonban leszögeznék, nekem továbbra is a férjem az ideál :wink: :roll: De ezt amúgy meg úgyis tudod :lol:

És büszkén jelenthetem, hogy Míra lányom immár a nagydolgát is bilibe végzi minden nap. Nem kis örömére saját magának
:lol: :lol: Hol gombócnak, hol kígyónak nevezi. Mikor milyen :lol: :lol: Bocs a naturálisságért :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ja, és egészségügyi téren sajna rossz irányba indultunk el, mert bár én meggyógyultam pikk-pakk, Emma elkezdett köhögni, ami éjszaka is igencsak megviseli. Stodal-t adok neki, meg éjszakára már zsíros borogatást is kapott a mellkasára. Az étvágya is rossz, valószínű a torka sincs rendben. Úgy sajnálom aranyomat. Ingázik köztem és a saját ágya között. Illetve ágyuk között, ugyanis azóta is ragaszkodnak a franciaágyukhoz :lol: :lol: :lol: Annyira édesek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: jobbulsát Emmának! Míra nagyon ügyi! Gombóc, kígyó :lol: :lol: :lol: Képzeld! Alexa kaki előtt szól, hogy kaka és fut a szobájukba a pelenkázóhoz. Én meg hülye mód nem vettem a lapot, hogy akkor üljünk bilire, aztán kijött bánatosan és közölte ismét, hogy kaka, de ezt akkor már messziről éreztem. Aztán utána pisinél is szólt. És én még mindíg nem veszem komolyan, pedig lehet ilyenkor meg kéne próbálni a bilit, csakhát olyan korai még, na meg macera, én meg lusta dög és nem hiszek a saját gyerekemnek, pedig régóta mondja és legtöbbször előtte.

Vannak új szavaink! Annyira édes Alexa, ahogy próbál mondani dolgokat! A gólya az újdonság, először goga volt, már ott tartunk, hogy gová, meg kút. Tök jó ez az óriásböngésző, amióta megvan folyton próbálkozik szavakkal, ahogy keresgélünk.
Azért persze a mai napra is jutott bőven a hisztiből, Hanga drágám már oda sem mert jönni hozzám, mert Alexa nem engedi, még azért is üvölt teli torokból, hogy NEM és ha Hangát csakazért is felveszem az ölembe, akkor üt, rúg, mar, ahol ér. Egyébként meg lök el magától, ha más is van elérhető közelségben. Végletes a lány nagyon. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Noémi és Balázs Isten éltessen benneteket 2. születésnapotok alkalmából!!!!
(én valamiért azt hittem úgy emlékeztem holnap lesz :oops: :oops: )

Törpi! kígyó- gombóc :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi! :lol: :lol: :lol:

mindig hoztok valami színt az életembe

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi! most szerintem front van, (én mindig erre fogom) L is csak a nyakamban ló, leggyakrabban a neeeeem hagyja el a száját, és direkt csipkod hogy fájdalmat okozzon másnak

Réka is mindent utánoz,
tegnap este jót röhögtünk
mikor meséltem nekik este, és láttam hogy elfogyott a tápszer, kiszóltam halkan apának, hogy
Apa hozz vizet...
erre Réka kiordít apjának Appppaaa vizseeet, Apppa vizseeeet.....

és drága szívem mindig leordítja Laura fejét is, ha L nem akar jönni vagy nem azt csinálja amit akarunk, akkor odamegy,
kezét a háta mögé teszi, meghajol, és a fülébe ordít hogy
Okkkaaa gyeee

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: hát színek azok vannak! Bár elárulom, a mai napra a csúnyábbak jutottak nekem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni: de vagány lehet Réka! :lol: Ezek szerint ő azért már sokmindent mond!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Front. Ja, Én is mindíg arra fogom, de a mai nap csúcs volt. 9-kor berekedtem a kiabálástól, 11-kor bőgtem kicsit tehetetlenségemben, most szétmegy a fejem és hányingerem van.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, nem macera hidd, el, csak az eleje egy picit, amíg néha bepisil. Azóta sokkal könnyebb az életem, amióta Míra bilire jár. Alig várom, hogy Emma is kész legyen rá :oops: Ha ennyire ügyes Alexa, akkor ne hagyd, hogy belelustuljon. Élvezni fogja. Ő is, Te is. Én barátnőimnek lányai már simán 20 hónaposan bilire jártak. Tudom, én is mindig azt mondtam, hogy könnyű eggyel. Na de Te tudod, mit bírsz, ha ennyire nehéz napjaid vannak :( Sajnálom nagyon!!!!

Móni, ügyi nagyon Réka dumában! Lányok is mindig így regulázzák egymást, elég vicces :lol: :lol: :lol: És még rá is kontráznak, ha látják, hogy röhögünk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt! Mindenki mormota üzemmódban?

Réka fél 7-kor ébresztett mindenkit, Laura ezért egész nap ütni fogja
még szerencse itt vagyunk mamánál, és az udvaron nem kell találkozniuk el lesznek egymástól távol

Móni
KépKép
reunion
 
 


Jó reggelt!

Dehogy mormota, nálunk is ébresztő volt, ráadásul kirámolták a pénztárcámat, az összes igazolványom, minden kártyám ott van. :twisted: Még nem mértem fel a károkat!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hahó, itt sem volt mormota üzemmód, Míra már fél hétkor csivitelt nem kis hangerőn :? Emma is csak negyed 8ig tudott így aludni tőle. Elvittem dokihoz, mert cudar egy éjszakánk volt, de szerencsére semmi komoly. Amit viszont megtudtam, az elég komoly; miszerint kereshetek új gyerekorvost, a miénk szeptembertől nem praktizál :(

Timi, na mekkorák a károk? Lepakolták a pénzt a kártyádról? mit vettek? :wink:

Délelőtt csodaszép idő volt itt, sétáltunk is a városban egyet, de már kezd felhősödni, tuti jön az eső délután. Apa robogóval, bőrig fog ázni :shock: Talán nem felétek megy.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: nem okoztak kárt, pedig pénz is volt benne, jó, hogy nem tépkedték szét! Gyerekdokit sajnálom, jó, hogy Emmának nincs komoly baja.

Eső tuti erre jön, 1 óra alvás után itt ugrálnak a lányok. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi! pénztárcában annyi érdekes csilli villi dolog van :lol: :lol: :lol:
1 óra?
enyémek meg már átléptek a bűvös 2 órán, ez olyan mint a fehér holló

Törpi ! éjszakát sajnálom, pont ezen gondolkodtam valamelyik nap, hogy ti már tulajdonképpen fog miatt nem keltek ugye?
mégis vannak éjszakai műszakok...........


Jaj és Rékának kijött a 12. foga
Laura 9 nél elakadt

Képzeljétek tegnap tankolni akartunk Auchan kútnál automata tanknál, és nem volt gázolaj, de a kártyáról meg már levették a pénzt előre,
ott azt mondták, ez csak foglalás, és mivel nem történt meg a tankolás ezért fél óra múlva visszakerül a számlára a pénz
Perszehogynem
Ma megyek bankba, és természetesen nekem a vásárlónak, aki pénzt fizet a számlavezetésért, meg mindenért a levegőért is
nekem kell az Auchannál kilincselnem, hogy ugyan adják már vissza a pénzem
pontosabban hogy a bank törölje a zárolást!!!
pedig bevittem a nullás számlát meg mindent és nekik csak egy kattintásba került volna
de NEM

tele van a hócsizmám :twisted: :twisted:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Moni: bakker ez komoly :evil: :evil: sajnálom :( tök bosszanto h még ezután is neked kell rohangálni :evil: :evil:
Törpi: o de nem jön vki helyette? szhelyre jártok be dokihoz? hátha Zsuzska tud ajánlani vkit...
jobbulást :wink:
Timi: juj nálunk is nagyon kitudják pakolni a pénztárcát :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


De kár hogy alvásidőben...........

Móni
KépKép
reunion
 
 


És elment az etetőszék, amit 1 Ft-ról indítottam 3250 ft-ért

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: bosszantó a tankolás! Etetőszék meg legalább nem 1 Ft-ért ment el!

Babus: minden gyerekműsor alvásidőben van! Nem is értem ezt hogy gondolják!

Délután volt egy rohanásunk szervízbe a telefonommal, helyben nem tudták megcsinálni, totál meghalálozott, alaplapcsere lesz. :twisted: Tehát a következő 3 napban nem csak rossz idő lesz, de még fotózni sem fogok tudni. Éljen! :evil: Most sül a meggyes pite, amit délután akartam sütni, de a meggy már kiolvadt, kidobni meg nem akartam. Holnap visszük magunkkal.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: hogy sikerült a szülinap? Milyen ajándékokat kaptak? Képeket!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi! etetőszéknek én örülök, hogy ennyi lett
én tuti nem vennék ilyet

Móni
KépKép
reunion
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?