Új privát üzeneted érkezett!

Timi, köszi!!!!
(aláírás:Xénia :wink: :oops: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: azt hittem decemberi vagy
akkor boldog névnapot!!! :D :D

Kérdés: Másnál is problémás a 2 gyerek fejlődésbeli különbsége (én erre fogom)

Laura megint teljes káosz, volt már ilyen, és utólag belegondolva mindig akkor mikor Réka valamiben előrébb tartott
teljes depressziós volt L. mikor R. elkezdett kúszni, aztán mikor elkezdett járni, és most hogy elkezdett gagyogni megint bolond órái vannak

Már egy jó ideje minden rendben volt, nem bántotta különösebben Rékát,de most megint üti, vágja, elvesz tőle mindent, és hisztizik, folyton a nyakunkban lóg, este nem hajlandó egyedül elaludni stb.
teljesen kiakaszt mindenkit, kihozza az emberből az állatot

Móni
KépKép
reunion
 
 


Törpi: akkor a mai sem az a nap, amikor tartod? Mondjuk lényegtelen, mert megjegyezni úgysem tudom, ahányszor van, annyiszor köszöntök! :lol:

Móni: nálunk is megy az egymás gyepálása, ha éppen olyanjuk van, én nem tudom fejlődéshez kötni, csak úgy jön. Nem lehet, hogy Laura féltékeny, mert esetleg ilyenkor Réka többet van dícsérve?

Nekünk ma kimenőnk volt délután apával, jóóóóó volt! Legénybúcsú helyett engem vitt moziba, pedig én még azt is felajánlottam, hogy elviszem és hozom, még a lányok őrzését is leszerveztem arra a 2x fél órára, de nem akart menni. Láttatok már ilyet?! :lol: Na nem panasznak szántam! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Sziasztok,

bocs, hogy csak belepof, lehet, láttátok, Praktikerben szerdán (csak aznap) esőkabát+esernyő+gumicsizma 2000 Ft, akár még meg is érheti.

http://www.praktikerwebshop.hu/prospekt ... -13&page=8



Kép

 
 


Timi, ma tartom, csak vicceltem a Xéniával, bocs, car a humorom :oops:
Apa jó fej!!!! Egy piros pont neki! :wink:

Móni, én végig gondoltam, amit írtál, és belemagyaráztam Emma fura viselkedését a napokban. Mióta Míra a szobatisztaság útjára lépett, azóta Emma tiszta zizi. Aztán ki tudja, mi a valódi ok.

Mai mérleg: délelőtt 2-2 bepisilés versus bili, délután 1-3 bili javára! Délutáni alszi alatt mindkettőjük pelusa száraz maradt. Igazából Emmánál is látom, hogy tudja, mikor kellene mennie pisilni, ha bugyi van rajta, csak nem tudja beleengedni. De ha felszáll a biliről max két perc és pisis a nacija. Szerintem neki sincs már sok hátra, de hagyom, hadd haladjon a maga tempójában.

Mi ma este vacsizni voltunk, istenit ettünk, hazafele egy jót sétáltunk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, telóddal mi újság?

Nyuszi, hogy vagy????

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ja, és a hinta áll!!! Csajok imádják. Talán most már a csúszda rész is elkészül rajta. Fényképet majd akkor csinálok. Gratulálok az egész családomnak, mert apraja-nagyja részt vett benne kitartóan, energiát-időt nem sajnálva (nappapák, nagyik, dédi, keresztanyu, keresztapu, apa, anya - ki, amiben a legerősebb :lol: :lol: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt!

Törpi: gratula a hintához! :D Telómat apa meggyógyította, de ebből úgyis szervíz lesz előbb-utóbb.

Hangát ma reggel is felváltva cipeltük vissza az ágyába, de pár napot még inkább beáldozok, csak szokja meg, hogy felesleges kijönnie!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi, köszönöm! Én is örülök a hintának, mert már igencsak életveszélyes volt a régi.

Timi, ja, ez is lehet a megoldás, majd elválik. Mindenesetre együttérzésemről biztosíthatlak.
Apa ügyes!

Ma reggel Míra levetette a pelusát, hogy kakilni kell, de nem sikerült. Aztán nem sokkal később jött, hogy vegyem le a pelusát. Elvégezte a dolgát. Ezután bugyi kellett neki, és nehéz volt meggyőznöm 9 körül, hogy a boltban nincs bili, így fel kell vennie egy kis időre a pelust. Bugyit húztam a pelenkára, így beleegyezett. Hazaérve negyed 1-kor rohant a bilire és pisilt. A pelenkája száraz volt, pedig ivott jócskán :shock: Most alvásra sem engedett magára ragasztani pisifogót, így maradt az alátét a lepedő alá.

Babus, Ti használtatok leszoktató bugyit? Azt a verziót, ami igazából átengedi a nedvesség egy részét, de nem áztatja el a földet (pl. a boltban). Arra gondolok, ami mosható is. most azon agyalok, mert igencsak kiakad a kisasszony 3 majdnem sikeres nap után, ha pelenkát merek rá adni. A kis önérzetes. Persze DM-ben nem volt ilyen bugyi :x

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


eletjel :oops: derekam alakul,Timi,ezuton is koszonom,a jovo heten ha valamelyik nap jo,akkor visszavisszuk.no meg koszi a delutant,nagyon szuper volt :lol:

Torpikem,nagyon boldog nevnapot kivanok!
Olvastam,nagyon ugyi Mira!Emma meg kivar,aztan pikkpakk szobatiszta lesz :wink:

bocsi,hogy csak ennyi,reggel elaludtam,8-kor ebredtem,mar nem volt idom jonni.este ha tudok,visszaolvasok,mar birok a gep elott is ulni.

Ja,Moni,ikresekre tedd fel a szeket,en most adtam el a chiccot...hatha...

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: hétfő? kedd? addíg még matricátok is van talán. Hogy én az elalvásért milyen irigy vagyok!

Törpi: Míra okos buksijára nagy puszit küldök! Meg Emmáéra is. Szerintem is ő egyik napról a másikra elhagyja a pelenkát simán. Okos lány, más tapasztalatából tanul! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Jól vagyunk, csak a rossz idő miatt sokat ülnek itt a lányok, vagy én épp keresgetek nekik ezt-azt ami nézhető.

A héten barátnőztem is sokat. Egy helyi barátnőmet látogattam kétszer (szabin volt) és ma elmentünk egy középiskolás barátnőmhöz, aki 36 hetes pocakkal büszkélkedve várja második gyermekét (kislányt a kisfiú után).

De jó hogy nem beteg senki. Lányoknak ma megrendeltem az ovis Zetpol cipiket. Egyszerűen rémesek az árak, és ebben állapodtunk meg. Verusnak már sajnos nincs csak kis tépőzáras, ami nem nyitott orrú, de remélem azért nem lesz meleg neki! Johanna pedig egy szandit kap!

Fürdő haladós, azaz várjuk a tükröt... Apósom most épp jól, de rémesen le van fogyva, és mintha kevesbedne a haja. Remélem azért még jól meghosszabbítják az életét, bár már most is túl van a 70-en :)

Szép napot nektek![/u]

Kata
labkat
 
 


Nyuszi, köszi Neked is!!!! Örülök, hogy derekad jobban! Ne ülj, feküdj a gép előtt :wink: Bocs :oops: hiányollak!

Timi, átadom, bár Mírának a gyógypuszik sem ártanak. Belázasodott, gőzöm sincs mi lehet, torka nem piros, fogát nem fájlalja, annál inkább a hasát. Éjszakától függően konzultálok dokival holnap reggel.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: akkor gyógypuszik is mennek a Huncutságnak!
Tegnap Alexa is fájlalta a pocakját, mert két napja nem kakilt. Arany szivem jött segítségért, mutatta a pelusát, de üres volt, csak erőlködött, meg kézenfogott és vitt a pelenkázóhoz. A szívem szakad meg ilyenkor. Adtam neki fél kúpot meg masszíroztam, tornáztattam, nagynehezen lett is eredmény, de a kúp az egyben jött ki, úgyhogy a masszázs többet ért.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, Míra reggel kakilt, meg aztán hasfájlaló sírás után a bugyiba is került, inkább valami vírusra gyanakszom. Ugye ők meg már megmondják, ezért is vacak, mert nem érti, miért nem segítek neki. Simizem a pociját meg kapott normaflórt, de igazából tehetetlennek érzem magamat. Negyed 8-kor bealudt a hasamon. Hát ekkor nekem is szakadt a szívem :( Szegény kis pocakosaink :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt!

Pocakfájósoknak puszi!

Timi,nem lesz jó a hétfő-kedd,van másik időpont? :lol:

Törpi,de jó,hogy így összetart a család,biztos szuper lett a hinta!
Nektek milyen fajta a babakonyha?Most azt keresgélek szülinapra.
Ezt néztem,de még kutatok:
http://www.toys.hu/jatek-10601/bon-appetit-konyha/

esetleg ez:
http://www.toys.hu/jatek-10603/tefal-studio-konyha/

Meg keresek valamit rajzoláshoz,de eddig nem igazán találtam.Valami táblára gondoltam,amire a papírt rá tudja csiptetni,hogy azon rajzoljon.Talán ez olyasmi,de teljesen újat még nem találtam.Valakinek van ilyesmi?
http://jatek.vatera.hu/kreativ_alkoto_j ... 94790.html

Lkata,de jó,hogy nem vagytok ti sem betegek!No,akkor fürdő is hamarosan kész :D szuper!

Zsófi,bár én nem láttam élőben a motoregereidet,de akkor küldök egy kis együttérzést a vonatozáshoz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Móni,itt van a könyv nálam,szívesen odaadom ha gondolod!

Törpi,amit írtam a pelenkázásról a múltkor,azt Timiék élőben látták,mikor jöttek,akkor keltek enyémek,Balázs erősen tiltakozott apjának a pelenkázás ellen,mire megkérdezte,hogy hol pelenkázza,erre ugyanoda lefeküdt magától,ahol elötte csak bírkózni lehetett vele,mert nem maradt a hátán.És szépen hagyta végig. :lol: Igazából ami még nekünk bejött,de ezt nem tudom mennyire helyes,az például,amikor nem akart bemászni a székbe ebédnél Balázs,hanem elrohangált,akkor nyugodt hangon közöltem,hogy jó,akkor elrakom a székedet...vagy jó,akkor elrakom a pelust,és nem kapsz szárazat...vagy jó,akkor Balázsnak nem lesz kézmosás...nem kapja meg a pulcsit,elrakom...ezeknél a szituknál azonnal jön,és majdnem sír,hogy kell neki.De vajon ez helyes így?

Ja,és nem véletlen írom mindig Balázst,mert szinte csak ő csinálja a műsort,meg az ellenkezőjét,mint amit szeretnék.

Babus,mi lett az alvásotokkal?Sutyiban kávéznak :lol: Jajj,úgy nagyon gáz a délután,nem?Vagy bírják simán estig?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: egész hét jó, nem terveztünk semmit, csak fűnyírást (gaznyírást) dédinél, de akkor azt ma megcsinálja apa, aztán itthon vagyunk egész héten. :wink:

Kegyetlen éjszakánk volt, Alexa éjféltől gyakorlatilag reggelig fél óránként felsírt, de nagyon és magától nem hagyta abba, csak ha megsimogattam a hátát. Hanga meg jött hajnalban. :( Ezt én így nem bírom. Alexának 2-3 rágó+ a szemfogak be vannak durranva, Hangával meg nem tudok mit kezdeni, ő felkel és már jön is. Kész vagyok, mint a mateklecke!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: az első konyha nekem nagyon tetszik (kivételesen nem az ára miatt), el is mentettem az oldalt. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: Míra hogy van?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz! nálunk is van "zsarolás" de szerintem egy fokig teljes elfogadható habár most példát nem is tudok mondani

etetőszéket nem tudom feltenni ikresre, mert az egyik elég rossz állapotú, le van törve a csaton egy kis darab, és nem lehet a vállpántot jól rögzíteni
úgyhogy 1 ft-a tettem fel
habár más ezt szemrebbenés nélkül felteszi esztétikai hibaként
pedig ebben az állapotában nem látja el a funkcióját

Timi! mi már 3 napja nem alszunk, L. műszakozik nekünk, elég lipántosak vagyunk :? :?

na mennem kell rángatnak

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: együtt érzek veled! :( Nálunk is napok óta megy a műsor, de a mai elég extrémre sikerült. Ráadásul itthon én nem tudok aludni rendesen. Biztos van valami itt a házban, bár az ilyesmiben csak módjával hiszek, de amióta itt lakunk elromlott az alvókám, Krisztiánnak folyton van valami nyűgje - most a forgója állt be nagyon, alig tud menni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: teszveszelnem nekem is kéne már, de még a fotózást is csak halogatom, aztán majd úgy járok, mint a nyárival, nyár közepén már senki nem viszi.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok,
na, a teszveszeléssel én sem fogok különbül járni, mint tavaly :? mennek a cuccok a kinőtt szekrénybe :(

Timi, köszi, Míra egész jól. Éjjel nem adtam neki csillapítót, egyszer éjszaka költöztek át, aztán visszapakoltam kicsivel később őket, majd hajnalban áthozta apja, emlékem nincs róla, hogy mi volt az oka, mindenesetre a gyerek tiszta nyirkos volt és kihűlt, azaz a láz dolgozott. A kakaójáról nem tudtam reggel lebeszélni (7 után keltek :shock: ), picit még fájlalta a hasát, addig ott feküdt mellettem, aztán hirtelen, mint akinek semmi baja, ment játszani Emmával, megitta az ő kakaómaradékát is, és azóta is jól van. Evett kalácsot, krémtúrót... teszteltem, mit bír :oops: de ő kérte és nem lehetett megmagyarázni, hogy nem kellene. Láz azóta sehol, tök jól érzi magát, játszanak, bohóckodnak. Most becsalogatom őket ebédelni.

Majd még jövök angol előtt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: így jobban megnézve lehet a tefal-konyha jobban tetszik, az elé talán ketten is odaférnek. :?

Törpi: akkor jó, ha már nincs gond! Mi lehetett? :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timen nagyjabol hiszek az ilyesmiben mi arra tippelunk rekanak az agya van rossz helyen de ez van meg1 fele kepen lehet a szobat atrendezni majd azt meg megprobaljuk
Torpi hala istennek akkor rendben van MIra

NYulasz akkor ha megxpyunk arra beugrunk a konyvert majd lebeszeljuk telon

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz
A Tefal Stúdió sokkal jobb,mint a kicsi Smoby.Babuséknak is és nekünk is a kisebb Smoby van,de a barátnőméknek a Tefal Stúdió és sokkal jobb.Hangokat ad ki,több a hozzá való játék és jobban elférnek előtte ketten.

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös
 
 


En mar feltettem az osszes 80 as ruhankat a tsezveszre. Pont ezert mert masok csak szeptemberben fogjak, de Ennek meg az a hatranya hogy sokan szabadsagon vannak es nem teszveszelnek
mar az overallokat is hirdetem,
es amin meglepodtem hogy ruhaban a nexteket viszik a tobbitn szinte meg sem nezik :cry:

Móni
KépKép
reunion
 
 


En mar feltettem az osszes 80 as ruhankat a tsezveszre. Pont ezert mert masok csak szeptemberben fogjak, de Ennek meg az a hatranya hogy sokan szabadsagon vannak es nem teszveszelnek
mar az overallokat is hirdetem,
es amin meglepodtem hogy ruhaban a nexteket viszik a tobbitn szinte meg sem nezik :cry:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyuszi, a többiek már megírták, melyik konyha is a jobb szerintük. Nekem is nagyon tetszik a Tefal. A miénk Bosch, de azt nem ajánlom, mint láttad a sütő ajtaja már nincs meg :x Érdemes megnézni élőben, milyen módon zár, mert ha csak egy kis pöcök a beakasztója, akkor sokáig nem fog tartani az.
Próbálom alkalmazni a választás lehetőségét én is nekik, mindenre ráhúzva (utánad ötletelve - ezúton is köszi!), de sajna néha nálunk is bejátszik a zsarolás eszköze. A magyarázat még nem mindig tudja őket meggyőzni. Talán kicsit majd később.
Nem gondolom, hogy csak Te panaszkodsz egyoldalúan. Asszem én is többnyire Mírára panaszkodok :oops: Két gyerek esetén egynek vállalnia kell ezt a szerepet. Ha mindkettő ilyen hajmeresztő lenne, mi ár a sárga házban lennénk.

Timi, ma éjszaka remélem jobb lesz! Rémlik, hogy meséltem, hogy a fogzásos hetek alatt szoktam rá a kávéra? :? Ezen is túl lesztek, de addig zombiként fogsz közlekedni, tuti. Sajnálom nagyon!!!! Sok erőt küldök Neked hozzá!
Alvásod amúgy - én sem zárkózok el attól, hogy a hellyel baj lehet. De addig is, míg ott laktok, próbáljatok az ágyatok helyén változtatni. Persze csak ha van rá lehetőség. Nem biztos, hogy teljes lesz a siker, de javulhat a helyzet. Egy próbát megér.
:oops:

Móni, én székem is romokban, de nekem egy új ülés megoldja a problémát, így nem szívesen adnám 1-ért :oops: A műanyag rész teljesen jó állapotú. Zizzenés idő miatt is lehet, nekem Emma volt két napig elviselhetetlen, ma már teljesen rendben volt megint.

Míra pocija rendben lehet, mert egész nap rendesen evett. Ebédet kicsit bojkottálta, de nem foglalkoztam vele, erre vacsira ugyanazt betörölte, mint a kisangyal. Ééééééééééééééééééééééééés ma 100%-os volt, egyszer sem pisilt be. Sőt, déli alvás előtt többszöri próbálkozásra sikerült pisilnie is, így nem aggódtam, hogy nem engedett pelust adni magára. Fürdés után is szólt, hogy pisilni kell, leszereltem a pelust róla, és pisilt valóban. Hát, nem szeretném, ha éjszaka pisilére ébredne :oops: De csak a Csacsis, Micimacis pelust engedte magára rakni. Remélem holnap nem jut eszébe újra, mert az utsó darabot pakoltam rá. Van még pár zacskó 4-es, 4+ méretű, amit Emmára már nem tudok ráhúzni :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi majd beszámolok mennyiért ment el az 1 ft-os, mert még az is lehet hogy többért megy el mint a teljesen hibátlan párja amit 5 ezerért raktam fel

Örülök, hogy Emma rendben van, én még nem tudok nyilatkozni, hogy a zizzenés elmúlt-e L-ről, mert itt vagyunk mamánál, és itt mindig jól érzi magát,
Nagyon nagyon ügyes Míra most tapsolós smile kellene :D :D :D

Móni
KépKép
reunion
 
 


Köszi Móni, Míra nevében is :wink: Nem hinném, hogy nem lesz több pisis ruha, de rekord sebességgel estünk át ezen a hatalmasnak tűnő "problémán". Amit nem mellesleg Emma esetében még mindig hatalmasnak látok, aztán ő is pikk-pakk megoldja biztos. Csak amíg előtte áll az ember...
Székkel remélem szerencséd lesz. Neked milyen típusúak is voltak?
L is talán rendben lesz már otthon is :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


A szék emelhetős dönthetős giraffe club de én használtan vettem teljesen hibátlan állapotban
csak a lányok ugrálták le az ülés borítását és elszakadt

Móni
KépKép
reunion
 
 


Hali,csak ideértem.

Hú,micsoda éjszakákitok vannak :shock: na akkor én nem szólok egy árva szót sem,április óta,mióta Noémit leszoktattam az éjjeli evésről,egyszer sem keltek fel.Balász utoljára 1 éves korában volt,hogy 3 hétig sírt éjjel,de enni nem akart,azelött meg 2.5 hónapos korában.Asszem legalább az alvókájára nem panaszkodhatom.Noéminek meg ugye 1 éves koruk után volt az a 7 hónap,akkor viszont azalatt 4 éjszakát aludt át....no,most hogy így leírtam,biztos lesz valami :lol:

Remélem pocik már rendben,és láz sincsen.2 napja nem kakilt Nonó se,de nem fájlalta.Remélem holnap lesz termés.

Törpi,Míra nagyon ügyes.Én most olvastam a kicsik és picikben a sobatisztaságot,és írta,ha egyszer elkezdi az ember,akkor végig kell csinálni,mert a gyerek összezavaradodik,ha érzi,hogy pisilni kell,nincs ideje átgondolni,hogy van-e rajta elus,vagy nincs...ügyes vagy,és lehet nem is baj,hogy Emma kivár,addigra Míra profi lesz,és elég lesz Emmára figyelned :wink:

Móni,rendben,gyertek csak,de akkor úgy,hogy legyen időtök játszani is! :D Azért elötte beszéljünk,hogy itthon legyünk,mert az augusztus még elég sűrű,megyünk pár napra Zalába,meg ugye nyaralni is kéne :lol: de jó hétközben is,ha nektek is!
Milyen székeitek vannak?Remélem azért jól el tudod adni!Vesztek ikeást?Vagy már megvan?Kaja jobb már?
Móni,én is szinte csak next ruhákat veszek,szeretm nagyon,és akkor könnyebb is lesz eladni :lol: persze én 2 év alatt még egy ruhát sem tettem fel.Nagy dolgokat eladtam max 1 hét alatt,karámot,2 babakocsit,bébihordókat,etetőszékeket,ez utóbbit még aznap :shock: de a ruhákhoz semmi erőm... :(

Timi,hát veletek meg mi van?Nem alszanak?Hajrá azoknak a fogacskáknak!
Hű,akkor sürgős lenne Krisztiánnak a masszírozó,ha jó nektek,akkor holnap átmegyek én velük!

Köszönöm a konyhás hsz-eket,Eszti,neked is!

Ma elmentünk a Camponától vonattal a Délibe,aztán egy futkosás után vissza :lol: élvezték...hazafelé sokan voltak,és háttal ültünk,aztán mikor elindult a vonat,akkor Bada hangosan felkiállt:TOLAT :lol: :lol: :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Törpi: :D :D :D :D :D Ez mind Mírának szólt!

Móni: drukk a székekhez!

Nyulasz: annyira nem sürgős, jelenleg én helyettesítem a gépet. :wink: De ettől függetlenül még jöhettek! Illetve holnap Krisztián sem lesz itthon délután, mert megy füvet nyírni még a Mamihoz, következésképpen nem fog tudni palacsintát sütni, pedig azt szeretne nektek! Én meg már egy hete ki vagyok rá éhezve, mert akkor süt, ha jöttök. Na ezt jól körül kerítettem. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Apa üzeni,ő is ki van éhezve a palacsintára :lol: (kakaós a kedvence)
Holnap délelött kiderül,hogy jó-e neki a szerda v. csütörtök,ha jó,akkor akkor megyünk,ha nem,akkor holnap átmegyek csak én a gyerekekkel,mert pénteken megyünk már Zalába.Jó igy?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyuszi, kerülőt nem tesztek? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, palacsintát énisénis!!!! Jobbulást Krisztiánnak!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: persze, hogy jó!

Törpi: na ez az, hogy palacsintát énisénis! :lol: Ha lesz majd fénypostküld! :lol: Aztán ha jöttök K. majd süt. Nem egy Gyula, de palacsintát tud sütni! :wink: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja! 7 körül arra keltem, hogy valaki bökdös. Apa elmondása szerint Hanga jött úgy fél 7 körül, bekúszott közénk és ott alukált még kicsit önállóan. Ha így marad azt nem bánom, bár sejtem Alexa be fog társulni, ha ő is ki tud mászni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,oké,akkor délelött ha apa tud már valamit,akkor szólok.
Hű,mintha Törpit olvasnám,náluk volt így,átjött,bekúszott,és továbbaludt :lol:

Törpi,aranyos vagy,köszi,de most nem,mert hétfőn szülinapozni akarunk kicsit :wink:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi, jól emlékszem, hogy Nektek nem kivehető egy-két rács? Mert esetleg az is megoldás lehetne a felül mászkálás ellen. És esténként, ebéd után nincs az, hogy alvás helyett kijön? Én azért kipróbálnám, hogy leszerelem a rácsot. Minden csoda 3 napig tart. Látod, már nem hajnalban jön, hanem reggel. Hamarosan ennek is elmúlik a varázsa, és visszatér minden a régibe. Lehet, hogy ha most gyorsan túlesnél a rácslevételes mászkáláson, akkor egy hónap múlva újra aludhatnál nyugodtan. Aztán lehet, hogy annyi sem kell.

Nyuszi, ja értem! Megértem :wink:

Lehet sütök vacsira palacsintát én is a csajoknak. Bár nem érdemlik, mert 3/4 6kor Emma cumihiány miatt megébredt és már nem aludt vissza. 6 körül átkúszott hozzánk, és mikor alvásra kértem olyan éktelen sírásba kezdett, hogy felriasztotta Mírát. Az meg azért sírt. Sík ideg voltam. Most meg persze délben Míra kisasszony nem akart elaludni :evil: Lehet ez a bolond időjárásváltozás zavar mindhármónkat, de meglehetősen zizik vagyunk :oops:
Délelőtt játszótéren voltunk, Míra szólt, hogy pisilni kell, elrohantam vele a sarokba :oops: Én nem tudom, mások ezt hogy csinálják, segítsetek, mit láttok/csináltok (Babus) a játszón Ti?
Reggel az első éber pisivel lekerült a pelus, így persze utána a reggeli kaki már a bugyiba ment. Aztán másodszor is :shock: Mindkettő előtt mondta, hogy fáj a poci. Talán lassan összeköti ezt is, és rájön, hogy bilire kell itt is ülni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: nem kivehetőek a rácsok sajnos, levenni meg Alexa miatt nem akarom, mert ő még nem érett meg rá és csak a szenvedés meg küzdelem lenne. Arról nem is beszélve, hogy akkor ennyi alvás sem lenne, mert így legalább Hanga fogja magát és átjön, úgy meg valószínű, hogy először Alexához bújna oda, aminek a vége az lenne, hogy egész nap hisztis lenne a Manó a kialvatlanságtól, mert olyan, mint az anyja, ha reggel felébresztik idő előtt, akkor vége a világnak! :wink: :lol: Még húzom egy kicsit. Mindenesetre ma Alexát keresgéltem a lakásban hová bújhatott, hát Hanga ágyában lapult. Hogy hogy mászott be lövésem sincs, hiszen ki még nem tud. Vagy mégis? :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Egyszer már kérdeztem, akkor senki sem reagált, hátha másodjára, úgyhogy kérdezek! :wink:

Hol lehet jó gyerektakarót venni? A bébitakaró alól már kilógnak a lábikók-nekünk még az van. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, jah, bocs emlékszem a kérdésre, csak én is mások válaszára vártam, mert én meg bér kaptam két gyapjú takarót, de az azért 25 fokos szobában néha meleg. Szóval én is szívesen venném az ötletet :wink:

Szerinted én miért vagyok hp ma? Elsősorban a hajnali ébresztő miatt, de erre rádob piroska is egy lapáttal, mert ma reggelre ő is meglátogatott. Cafat napom van :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Kérdeznék én is. Teszen találtam két fahintát a csajoknak. Nem tudja valaki, hol lehet ilyet kapni? Mert a postaköltség igencsak megdobja az árat, annyiért már lehet kapnék újat is. Csak hol?

http://jatek.teszvesz.hu/szabadteri_jat ... 29013.html

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó is az a gyapjú ágynemű! :wink: anyu vett fa hintát a lányoknak, de nem tudom hogy hol, majd megkérdezem neked délután, csak most dolgozik és ott nincs normális térerő.
Piri sosem jön jókor, részvétem! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, a Jysk-ben találtam, de szerintem ez iszonyat drága. Vagy el vagyok tévedve? :oops:
http://www.jysk.hu/4/31/ag/catalog/

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Hát nem tudom, de én is drágállom!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ikeában egyetlen egyet találtam, de lehet, hogy én vagyok béna

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60124045

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ikea gyerekhuzatom viszont van, amire nekem kellett patentot varrnom :shock: Még felnőtt huzat esetében sem tartom praktikusnak, nehogy egy gyereknél, ha ki tud mászni a paplan belőle. Na mindegy, occsó volt, 2x3 patentot megért.

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60161325

A lepedő ugyan kizárólag 120x60-as ágyra jó, de az utazóágy matraca segített nem dührohamot kapni. Az a kis pöttyös-karikás meg a csajszik babájának a takarója lett.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?