Szia Nikicske!
Hát a napirenddel mi is kicsit hadilábon áll(t)unk!Remélem,hogy már írhatom múlt időben!
Mostanában kezd kirajzolódni valamiféle napirendszerűség
A délelőtti szopik után elég jól visszaalszik,délután már nagyon változó az alvásigénye.Szerintem sok múlik az időjáráson is..mert a múltkori borús napokon többször is beszunnyadt,de csak fél-1 órákra...Sokat olvastam ilyen témában,és "alkalmaztam" a sok okosságot...valóban bevált az örök tanács:le kell fárasztani őket!!!!!!!!!Rengeteget kell velük foglalkozni!Én is pl. úgy vasalok,hogy ott van velem az ágyon és valamilyen játékot adok neki,de azért be-bejelentkezem a játékába,hogy érezze,ott vagyok...és persze "beszélgetünk" közben...
Néha enni is úgy szoktam,hogy odatolom babakocsival a konyhába
ez neki is jó,mert sokat nézelődik,tapasztal,amitől aztán majd kis játék után már be is kábul...szóval mindenbe próbálom őt bekapcsolni:ez nekem is jó,mert szabad a kezem,neki pedig ezáltal kitágul a világ és kellőképpen "lefárasztja" a világ zaja.Szóval a délutánok amolyan "közösek",és emiatt sikerül is előbb-utóbb elálmosodnia
....persze nekünk sem sikerül ám minden és mindig,mert ő nagyon szarul is eszik:keveseket és nem is igazán éhes...nekem pl ez nehezíti meg a napirend kialakulását
nagyon résen kell lennem,és kitalálni,hogy esetleg éhes-e,mert inkább nyíg a fáradtságtól,mint az éhségtől
és csak mostanság kezdek én is belenyugodni,ha 1-1 alvás kimarad...nem gépek,hogy csak egyenek-játszanak-aludjanak...nekünk sem megy mindig egyformán az éjszakai alvás,nem?
A másik dolog pedig:ha mégis csak te kellesz neki,én nem tudja elfoglalni magát sehogysem...az sem gond...elvégre csak egyszer van ilyen az életünkben.."hagyja a dagadt ruhát másra"-ilyenkor ez a jelszavam
Köszi a tippet a fürdetőről!Mi kipróbáljuk az aloe verás Forever-ös folyékony szappant....sokan erre esküdnek
majd meglátom...
Te is dobhatnál már képet a nagylegényről!
Csajok!
Egy kérdés:szoptatás alatt mennyire "nem veszélyezteti" a csecsemőt a lidokain injekció?Mert a betegtájékoztatón ez van,és még:"de kellő körültekintéssel kell eljárni"
Pusszant minden kicsit és nagyon:Perla