Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Arra keltem, hogy Alexa a rács tetején hasal és visít, Hanga meg nincs az ágyban, de sehol sincs! :shock: A piszok már simán kijön és elbújik az ágy alá. :lol:

Móni: az árral kapcsolatban igazad van, csakhogy mi kp-ból nem tudunk nyaralni menni, innentől kezdve kilőve a tengerpart meg úgy eleve külföld. Ha K. munkahelyén nem lenne cafeteria, akkor nem mennénk két napra sem nyaralni, így viszont nekem az számít, hogy ne legyünk időjárástól függőek és ne szoruljunk be a szobába, továbbá ne nekem kelljen azon agyalni, hogy mit eszünk, mikor csinálom meg, mert ennyi erővel itthon is maradhatnánk.
Én is jobban szeretem a természetes vizeket, elvégre szinte abban nőttem fel, de már nem én számítok csak, hanem a két búvárbéka is és természetes vízbem nem merném olyan szabadon engedni őket a vízben, mint itt, akkor meg hol marad az élvezet?! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt Nyuszi! Mindenki másnak is!

Nem elég, hogy Babus eltűnt, most még Timi is kámfort játszik :shock: Remélem mindenhol minden rendben!!!!!!

Olvasom a Picik és Kicsiket... hát erősen félek, hogy Mírát nagyon rosszul kezeljük :oops: :?

Móni, kaja téma igencsak gáz, én nem egyszer borultam ki a nem evés miatt, de mára már ez teljesen rendeződött. Idővel megjön az étvágy és a kedv a kajáláshoz. Ahogy Nyuszi írta, nálunk a reggeli kakaó után csupán egy joghurt van ebédig, majd uzsira is csak valami gyümi, vagy kettejüknek egy pékáru, vagy egy-egy puding, így csúszik a vacsora is. Nem mondom, hogy mindig hatalmas adagokat esznek, de legalább nem három kanálnál állunk meg. De szinte az összes barátnőm rácsodálkozik, mekkora nagy adagokat nyomnak a csajok. Egy velünk egyidős kissrác 98cm 15kg, és anyukája folyton arra panaszkodik, hogy nem eszik a gyerek. És valóban a 0 felé konvergál a mennyiség, amit magához vesz. És nem kis mozgásigényű, ezt én tanúsíthatom. De ha Téged megnyugtat, akkor vidd el Te is ahova Nyuszi, és vagy így, vagy úgy megoldást kapsz a kétségeidre. Így nyugszol meg Te is, és kiscsajnak sem ártasz vele.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi,hű,már megint kezdik :shock: :lol:

Törpi,miből gondolod,hogy nem jó felé nevelitek?

Én ma bátor vagyok,és elmegyek velük a camponába cipőt venni Balázsnak.Ha estig nem jövök,akkor még őket kergetem a boltokban :lol:

Babus,nincs kedvetek shoppingolni?

KépKép
noba
Budapest
 
 

 
 

Törpi: itt vagyok! Majd hívlak, csak kicsit szét vagyok esve.
Ez az időjárás nem kedvez nekem nagyon!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt írja könyv, hogy ebben a korban a velünk való harcot trükkökkel kell kezelni, mert különben később visszaüt. Mikor már tudja, hogy mi a jó és a rossz, ő a rosszat fogja tudatosan választani. A trükkökkel meg el lehet érni, hogy azt akarja, amit mi, nem pedig annak ellenére kell megtennie vmit, hogy ő akarja. Én trükközgetek Mírával egész nap, de mégis úgy érzem, hogy rengeteg az összetűzésünk még így is. Hogy sokszor kell azt tennie, amit nem akarna. Mert ő mindig mást akar, mint én. Illetve ő azonnal ordítással, hisztivel adja tudtomra, hogy ő azonnal és azt akarja. Na ezt trükközd ki a nap minden percében :oops:

Timi, lassan lekerül mégiscsak az a rács. Nem mondom, hogy könnyű időszak lesz, amíg megtanulják, hogy nincs kimászkálás az ágyból... de lehet, hogy ez még korai, de akkor mit lehet tenni???? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, itt már hétágra süt a nap, és kellemes meleg van. Küldjem felétek? Kávé?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi, szoba színe milyen lett? Apa mit alkotott? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: hogy sikerült a cipővásárlás? Kergeted még őket?

Törpi: napsütés ideért, kávéztam is, bár a hatását nem érzem. Tiszta kóma vagyok.
Korai még hogy levegyük a rácsot, bár így is megy a mászkálás meg az üvöltés, mert Alexa csak felhasal a rács tetejére, lejönni viszont nem mer.

Kellett nekem panaszkodni, hogy apás mindkét gyerekem! Hanga meg totál megzizzent, hiába akarta apja kivinni magával füvet nyírni, itt sírt az ajtóba és csak az én közelemben volt hajlandó megnyugodni. Később sem engedett el, jött a Dédi, visítva nyújtogatta a kezét, hogy vegyem fel, apjával ugyanígy tett, úgyhogy Alexa kint apával füvet nyírt, Hanga velem főzött bent. De még bent is csak úgy volt el, ha közben folyamatosan hozzám érhetett. Ki érti ezt? :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


megvannak a gyerekek,campona ugyesen ment,de nem kaptunk cipit,erdre atmentunk,ott viszont Bada lelecelt :evil: majdnem kifutott a deichmannbol,mig egy cipot neztem.

Zsofi,ja,az jo lenne,nagyon kivancsi vagyok rajuk.ha gondoljatok,es jo lesz az ido,akkor amikor nyaralunk megint,csinalhatnank egy talit.

Timi,na o meg a masik veglet.

Torpi,ja,eleg nehez rafkozni egesz nap,de peldaul az tok jol mukodik,hogy nem azt kerdezem,hogy kicsereljuk-e a pelust,hanem ugy kerdezem,hogy a kanapen,vagy a szonyegen csereljuk,es igy nem tud nemmel valaszolni,es vegulis az van amit o akar,de megis azt csinalja amit en,es nem erzi,hogy gatolva van a nagy entudat kialakulasaban :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi, okosat nem lehet ehhez szólni, Te ismered a gyerkőceidet. Az tuti, mert dátumokhoz kötődés miatt megjegyeztem, hogy mi 22 hónaposan vettük ki a két rácsot a lányok ágyából, és kb. két héttel a második szülinapjuk után tüntettünk el minden rácsot. De tény, ők nem engedik, hogy otthagyjam őket, amíg elalszanak, így nincs kimászkálás. Helyette anya szív esténként "altatás" címszóval fél órát. De hát láttátok mit művelnek velem :?
Hanga ragaszkodását becsüld meg! Úgy tűnik a lányaid a végletek emberei. Majd akkor fogsz igazán nyögni, ha Alexa is pálfordulást vesz :lol: :lol: :lol:

Nyuszi, elkapdostad a kisnyulakat? Hazaértetek? Hány cipő volt lábon, hány a kezetekben?

Zsófi, a szín nem is volt kérdés, csak G említette, hogy nem épp jó látási viszonyok között fejezte be a művet, így számotokra is meglepetés lesz a minőség. Pizzatészta:
400g liszt, 1 teásk. só, 2 evők. olaj.
2,5dl langyos-meleg vízhez raksz egy fél evők. cukrot, abban felfuttatsz kb 40g élesztőt.
A két dolgot összekevered, gyúrod. Kinyújtod és mehet a 200fokos sütőbe a feltétekkel együtt. (Nyújtáshoz még tuti kell liszt)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyuszi, látom megvagytok :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: ügyesek vagytok! Mindíg rácsodálkozom, hogy milyen mázlista vagy a két szófogadó-elfogadó gyerkőcöddel! Egy-egy sprint még belefér! Én nem vagyok ilyen bátor, nem is leszek soha, mert mindketten úgy tudnak sprintelni, hogy egyet sem érek utol, nemhogy kettőt és alkalmi süketek is.

Lányaim 2 órája alszanak, kb. 5x voltam bent, mert valaki mindíg felsír-felsikít. Jönnek a fogak. Úgy sajnálom őket! :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, ez is jó ötlet, csak szórd az ilyeneket.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: nem is tudom kitől örökölték a végletességet! :lol:
Hát nem tudom mi lesz a ráccsal, de én még nagyon nem akarom levenni. 1x próbáltuk teljes kudarccal, most még nagyon nincs erőm újabb kísérlethez, főleg, hogy legalább Alexa nem bír kijönni, bár a visítás sem jobb, mert így is-úgy is én szívok. Megvárnám a jövő évet, de mint tudjuk szülő tervez, gyerek végez. :lol:
Ja! És te altatsz én meg rohangálok be fektetni. Melyik jobb vajon?! Mondjuk nem minden alkalommal és többnyire egyedül alszanak el, anélkül, hogy mennem kéne. Ritka az, amikor annyit futkosok, mint nálatok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


A jó kis telefonom meghalt. Vihetem szervízbe. Se kép-se hang. be sem lehet kapcsolni, töltést sem veszi fel. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, jaaaaaajm de sajnálom! Az a tuti kis telefon! Talán hamar rendbe tudják hozni.

Délután csavarogtam nővéremmel. Este vacsi után értem haza. Míra lányom fogad: Hiányzott anya! Emma pedig egy hatalmas öleléssel és két önként cuppantott puszival repült a nyakamba. Nem érzékenyültem el, ááááááááááááááááá :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Köszönöm a kaja tippeket, már csak azt mondjátok meg mit szoktatok vacsorázni?

Nálunk sosincs ebédidőre ebéd, mert nincs aki megfőzze, én csak akkor tudok főzni amikor alszanak, szóval ők délelőtt esznek és ha éhesnek tűnnek akkor tápszerrel alszanak el
fél 3 kor kajálnak, és utána játszótér, ott kapnak banánt, péksüteményt, és ritkán van vacsora mert mennek fürdeni és kapják az esti tápszert
nálunk ez így alakult, de mivel a bölcsödéhez kell igazodnunk, ezt meg kell változtassuk
most már apa itthon lesz, tudok főzni délelőtt és akkor kíváncsi leszek esznek-e ebédre valamit

vettem hippes bébikaját, 3 kanállal evett ma belőle L., Réka viszont nyújtogatta a nyakát érte rendesen :shock:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Zsófi, jó móka lenne alapból a vonat, de tuti ketten kelletek hozzá, ismerve az örökmozgóidat :lol: Amúgy gyerekbarát utazóeszköznek tartom; tudnak mászkálni, ülni, aludni rajta. A kocsiban meg csak cövekelni tudnak :roll:
skennelek :oops:
Vendégeim jöttek, bocs, majd még jövök.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: arra a vonatozásra kíváncsi leszek! Videózz! :lol:

Móni: nálunk reggel csak tej van (kakaó, tejeskávé) meg kölesgolyó, de csak 1-1 maréknyi délelőtt, délben ebéd, alvás után 3-fél4-kor joghurt vagy gyümi vagy tejszelet, vagy túrórudi, vacsira felvágott, kenyér, na ez utóbbival csak én próbálkozom, ők meg nem eszik meg és táppal mennek aludni.

Úgy néz ki hamarabb lekerül a rács, mit szeretnénk. Reggel arra ébredtünk, hogy Hanga jön és odahajtja a fejét hozzám, aztán apához, majd mutogat a szobájuk felé, hogy Alexa még ott van (mintha nem hallanánk azt az eszeveszett üvöltést). Nem akaroooooooom!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi! nem semmi csajaid vannak :shock: :shock:

Kaja! köszi Timi gondoltam hogy valahogy így kell kinéznie az étkezésnek

ma így is próbáltam, de mivel Laura ma teljesen "bedilizett" esély sem volt hogy egyenek ebédet

szegény Réka evett volna, de annyira kiakadtam, hogy mind a kettőt vittem aludni, hogy ne halljam azt az égtelen hisztit amit 10 óra óta nyomott
kíváncsi leszek alvás után folytatja-e és hogy eszik-e (alvás előtt nem volt tápszer)

megyünk ma ikeázni, ilyen időben úgysem lehet játszóra menni,
apa nem akar vinni babakocsit
háááát sok ott az üvegáru :roll: :roll:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Árulom az etetőszékeinket, és most kérték a licittörlést :twisted: :twisted:
csak itt bosszankodom

Móni
KépKép
reunion
 
 


Na, randalír nálunk befejeződött. Délután mi megyünk szétkapni másik barátnő házát :lol: :lol:

Móni, vacsira elég nehéz volt sokáig nekünk is a feladat :? De a tészta mindig bejött, aztán a rizs rántottával, esetleg egy kis apróra vágott gombaszárral, pirított parizerrel, olyan hagymásan, felnőttesen. A kenyeret többnyire csak pirítós formájában a héjat levágva eszik. Régen nem ették a virslit, de manapság már megeszik. Aztán azt az összeragasztós szendvicset is megeszik. A rizs sajtszósszal is bejön mindig, de csak simán ráreszelve a sajtot is zabálják (bár mi egércsalád vagyunk :oops: ). A tegnap leírt pizza is könnyen emészthető nekik a kedvenc feltétekkel. És mi is sokáig ettük az üveges kajákat :oops: (apa ideg is volt rám miatta :oops:). Enyémek nem szeretik a paradicsomos dolgokat, de abból mártást is rakhatsz tésztára. Ha szeretik a tésztát. Tegnapelőtt pl. tojáspörit csináltam tejfölösen, annak a szaft részét tettem a tésztára (vagy rizsre). Abba belekeveredik a sárgája, a fehérjét enyémek nem eszik.
Na, kicsit sok lettem, legalább egy remélem hasznos belőle számodra!

Timi, itt az idő :? Tippeket azért sem adnék, mert nem valószínű, hogy az a jó megoldás, amit én csinálok, hogy ott csücsülök mellettük esténként fél órát, mire elalszanak, és így nincs esély kivándorolni. Éjszakák kb egy hónapig ramatyok voltak, vándorlósak, de mára ez minimumra csökkent. (Ma éjjel spec Emma két alkalommal jött át és ment önként vissza az ágyába :shock: De ezek között egy-egy óra eltelt, így kb 2 órát töltött ébren a leányzó :shock: ) Míra meg ha egyszer átjön, vissza nem lehet pakolni, különben ordítás van :roll: :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Móni, a mit jelent? (mármint a licittörlés kérése) Mert lassan nekem is meg kéne lépnek ezt :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: nálunk ha elalszanak, akkor már nincs gond, nem kelnek fel éjjel, az elalvás viszont csak rácsok között megy. Érdekes, hogy lefekvési időben Hangának eszébe nem jut kimászni (még), de ha nem lenne ott a rács, csak a leesésgátló, tuti mászkálás lenne.

Van még olyan buggyant rajtam kívül, akinek esőbe jön meg a kedve az ablakpucoláshoz? De végre kész a hálószobánk, még a komódot is kipakoltam, kiszanáltam, függönyt mostam és ha már a kezemben volt a rongy meg az ablaktisztító, a teraszajtót is megpucoltam meg az összes hozzá tartozó üvegfelületet. Esküszöm nem vagyok 100-as! :lol: De legalább a holnapi vendégek kilátnak, ha esetleg holnap sem tudnánk kimenni, merthogy itt reggel óta esik az eső. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi az az, hogy licitáltak rá, és meggondolta magát mégsem kell neki a szék
nem vagyok köteles törölni, de ha egyszer nem kell neki, úgysem jön érte

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni, a fenébe!!!!!

Timi, hadd ne mondjak semmit :lol: :lol: :lol: :lol:
Próba szerencse azzal a leesésgátlóval. Először én is úgy csináltam, ahogy Te javasoltad, csak az egyik oldalról szedtem le. Azt könnyen visszarakod. Figyu, pár hónap alatt sokat komolyodnak, lehet, hogy most sikerül.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


haho Csajok, lemaradtam annyit irtatok :oops: :lol: aztán meg osztálytalit szervezek meg kicsit besokalltam itthon és nem jo a kedvem :oops: :cry: , Csajok nem nagyon akarnak aludni ebéd után :? ördögök én meg nem birom most nagyon :oops: uuutálom ezt az idöt :evil: :evil: :evil: télen sztem vmi elmegyogyintézetben fogok kikötni :oops: lehet már most elkezdem szedni a magneb6ot rendszeresen :lol: :lol: :lol:
Törpi: köszi :wink:
puszi Mindenkinek jövök majd :wink:
tescoban nagyon akcijooos gumicsimmák vannak :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Csajok! Valaki tud jó boltot, ahol ágyneműt lehet venni-gyerekeknek még a bébitakarójuk van és kezdenek alóla kilógni. :?

Babus: nemalvást sajnálom! Enyémek ebben az időben alszanak jól, viszont ördögök szintén!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: Hangát megfertőzte a habklumpa imádat, teganp is addíg veszegette lefelé a zoknit, hogy elővettem neki a szekrényből, hát azóta folyton abban császkál, leveszi-felveszi, néha kacsaláb, de ha szólok megcseréli. :lol: Míráéra is nagyon rá volt kattanva. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


NYÁR NEVŰ ALKALMAZÁS TELEPÍTÉSE...... █████████░░░░░░░░░░░░░░ 44% kész

A telepítés nem sikerült!!!
404 hiba: A nyarat nem találtuk. Az a nyár, amit te keresel el lett távolítva, át lett nevezve vagy jelenleg nem elérhető. Kérjük próbáld később újra.
Addig a következő programok állnak rendelkezésre: Vastag Pulóver V 1.1 és gumicsizma V 2.0.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: ez jó! És milyen igaz! :evil:

Zsófi: nem röhögök én, inkább megfulladok, de könyörgöm videózz! :D Ha ketten lesztek rájuk minden rendben lesz szerintem, így csak egy felé kell futni. :wink:
Na, ez az, amit én nem szeretnék bevezetni, ha már eddíg olyan ügyesen elaludtak egyedül. Viszont, ha nincs rács, akkor mászkálás van és ők még nem komolyodtak annyit (szerintem 6 évesen sem lesznek elég érettek), hogy megértsék, vége a napnak, alvás van.

Nyulasz: merre vagy?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jaj Zsófi, egy kis jókedvet sajnálsz tőlünk? :wink: Nem a Te károdra, csak a mi örömünkre :wink: De őszintén, nem féltelek. Egyedül még én sem vállalnám, de ketten simán meg fogod csinálni. Láttalak én éles bevetésen, menni fog ez Neked!!!!

Timi, emlékszem-e? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem csodálom, hogy nem akarod őket "elrontani" alvásügyileg. Hát azért majd oszd meg velünk, ha rájössz a megoldásra.

Míra begazolt, semmit nem enged apjának ma este. Csak én vehettem ki a kocsiból, most is hallom, hogy engem akar fogmosáshoz. Be sem merek menni, mert tuti nekem kéne felöltöztetni, ez pedig apának biztos rosszul esne. Emma is mindenkit elutasít, csak én vagyok mindenre jó. Lehet, hogy megbolondulok, ha ez bölcsinél még ilyenebb lesz :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus, elmegyógyintézet :lol: csak neeeeeeeeeeeeeem :wink: majd bölcsiből hozok Neked ötleteket. Biztos tanulunk valami olyat, ami nekünk halandóknak eszébe sem jut, csak a tanultaknak.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


bocsi vagyok,derekam tegnap este ota katasztrofa,ma fel 10-tol fel 1ig foztem az ebedet,kicsit lassan haladtam,pedig csak krumplifozelek meg fasirozott lett.most egy kinai tapasz,meg egy algoflex segitett. Este probalok irni is,ha tudok ulni a gepnel.. :(

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: nagyon sajnálom derekadat! Gyógyulj! Nekem Flector tapasz+ tens-masszírozó vált be, két nap alatt rendbetesz. Holnap odaadom a gépet, ha gondolod! Remélem rendbejössz és tudtok jönni!

Törpi: megvan a két cumitartó és jó bele a mam-os cumi! Zöld és sárga. Ha még nem vettél postára adom jövő héten!

Hanga tetézi az ágyból kimászást, pacskerban feléri a kilincset és ki is nyitja az ajtót. Nincsenek kulcsaink! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Hanga 6 óta mászkál kifelé az ágyból, mi meg pakolásszuk vissza. Alexa meg visít, mert nem tud kijönni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Nyulasz: mi van a derekaddal?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Mi a héten először átaludtuk az éjszakát, ennek eredménye, hogy 7-kor már fenn voltak.

Timi! le azzal a ráccsal, csakhogy megakadályozzatok egy-egy esetleges esést

Nyulasz gyógyulgass megemelted magad?

Törpi! nálatok ezek szerint a másik véglet van szeretet ügyben, remélem a múltkori írásommal nem bántottalak meg
nem tudtam
csak látom, hogy a barátnőméknél az apa reggel reggel 7 kor elmegy, este 7 kor hazajön, és a gyerek el sem tudja képzelni 5 percig milyen anya nélkül, így aztán nem is tudunk kettesben csajozós napot csinálni

Tegnapi ikea elmaradt, viszont kimentünk a játszóra és csajok dagonyáztak, hiába a gumicsizma, eláztatták a gatyájukat teljesen

tisztára oda voltak, hogy be mehettek a kosár pályára
ahol a nagyok szoktak lenni :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyuszi, nem tudtál este jönni, látom. Reggelre segített valami rajtad? Vagy irány a doki? Volt már ilyen korábban?

Timi, ez nagyon ismerős :? Sajna nincs sok választásod :? Cumitartót megköszönném! De még ne postázd, hátha találunk valami költséghatékonyabb megoldást szeptemberig (talán járunk arra :wink: )

Móni, miért bántottál volna meg? Reggel apa elmegy, este hazajön. Törvényszerű, hogy a gyerek hozzám ragaszkodik. Ezzel nem lehet mit tenni. De én nem is akarok. Engem különösebben nem zavar, bár néha nem könnyű. Ettől függetlenül le szoktam lépni csajozós napot tartani. Én meg tudom oldani. Ha dédivel, nagyival hagyom őket, akkor el is tudok köszönni már tőlük. Az ciki, mikor apára hagyom őket és szinte kommandóznom kell ki a házból, de nem szoktak keresni közben. Csak az elmenés ténye nem tetszik nekik.

Ma éjjel is műsör volt (mintha egy évvel ezelőtti beszámolóm kezdeném :? ) Míra egyszer ordítani kezdett, ekkor csak átszóltam neki, hogy nyugodjon, aludjon. De ez csak úgy homályosan rémlik, mert el is nyugodott, meglepő. Aztán másodszor már felkeltem hozzá, kapott cumit, betakartam, majd időt kértem tőle, míg elmegyek wc-re. Visszafele menet nem volt zaj, így hagytam az előszoba villanyt égve és lefeküdtem. Nem keresett többet. Villanyt később éjjeli fényre cseréltem. Nem értem ezeket a kirohanásokat :shock: Miért csinálja ezt? De valahogy azt érzem, hogy a nappali félelmeknek az éjszakai verzióját éljük át. Mikor lesz ennek vége?????? :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: azt hiszem nálunk is kezdődnek a félelmek. Nem tudom másra fogni (max. a fogakra), hogy éjjel ennyit felsírnak-sikítanak, meg nappal is csak bújnak, ha olyanjuk van és nem lehet őket letenni, mert kétségbeesve kapaszkodnak-sírnak.

Merre van mindenki?

Én ma vettem noném, illetve Bogi névre hallgató bugyipelust 44.-/ db áron. Hasonlít a liberóhoz, kíváncsi leszek, hogy milyen. Olyan már nincs, amilyet anno kipróbáltunk, pedig az nagyon jó volt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, 44-ért? De irigy, nekem is kell!!! Most felhívom a pelusszidkontot én is.
Míra ugyanis ma délelőtt már kétszer bilibe pisilt, plusz 3 vakriasztás, és ébredés után is üres volt a pelusa, majd mikor kértem pisiljen, akkor nem kellett, de rá 3 percre belepisilt. Valami újra kezdődik...

Szorongásra: ha Nálad még Nyuszi könyve, akkor olvass bele, hátha találsz valami okosat rá, nekem ma este jön aza fejezet.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


ezek suttyomban tuti kávéznak valahol :evil: :evil: :evil: :evil: vagy koláznak :? :? :? :? vagy energiaitaloznak :evil: :evil: :evil: vagy mittomén :? kész vagyok :oops: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus :lol: :lol: :lol: :lol: Nem a nyomorodon röhögök, mert igazából csatlakozhatnék a klubodhoz, de ahogy ezt írtad :roll: :lol: :lol: És hogy én erre még sosem gondoltam :roll: pedig tuti igazad van!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Míra ma egész nap bilizett! Délután sem kérte a pelust és mindig ráült, ha kellett neki, kérdezgetni sem kellett (amit mellesleg a Picik és kicsik szerint nem is szabad)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus! :lol: :lol:

Törpi! Míra nagyon ügyes, és Emma hogy áll a dologhoz, ebben nem húzzák egymást?
Most már én is kíváncsi lennék erre a könyvre
mindenki elolvasta?

Móni
KépKép
reunion
 
 


:lol: :lol: :lol:
Törpi: pedig esküszöm nekünk kezdetben hasznos volt a sok kérdezgetés aztán mikor már egyedül intézték a pisit azota itthon nem is kérdezem csak ha elvagyunk valahol

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni, néha Emma is kéri a bugyit, de csak ha rákérdezek Míra miatt. Ő magától nem tenné, sőt, igazából sokszor nemet mond és pelust akar. Aztán ma meg eredményeképp a bugyizásának be is pisilt és azonnal kérte a pelenkát vissza. Vele nem igazán kéne még e téren foglalkoznom, csak Míra bilizése miatt teszem, nehogy úgy érezze, vele nem foglalkozom. De ő olyan típus, aki irányítja maga az ilyen dolgokat. Biztos vagyok benne, hogy ő kb. két hónappal Míra után egyik pillanatról a másikra gigszer nélkül lesz szobatiszta. Addig tuti lesz még pár felmosásom Míra miatt.
Olvasom a könyvet, vannak benne jó dolgok, de egyre inkább tudatosodik bennem, hogy iszonyú nehéz ez a gyereknevelés :? :oops:
Ja, de ez kölcsönzött, Nyusziét visszaküldtem neki, hátha kell neki, vagy nektek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus, másnál is azt tapasztaltam/láttam/hallottam, hogy hasznos volt a kérdezgetés. De nekem Míra olyan lerázóan közli, hogy nem akar bilire ülni, hogy fel is hagytam vele. Néha, ha látom, hogy nagyon belemelegedne valamibe, akkor tudatosítom benne, hogy nincs rajt pelus, bilire kell ülni, ha pisilni kell, de nem kérdezgettem. És egész nap ügyesen rácsücsült, egyszer sem pisilt be. De hogy a holnap milyen lesz??? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt!

Törpi: Míra nagyon ügyes! :D Na meg huncut, ahogy mondani szokta! :lol:

Babus: :lol: :lol: :lol: szóval doppingolnak a csajok?

Nyulasz: derekad hogy van? Köszi a tegnapot, nagyon jól szórakoztunk! :lol:

Nálunk nem tudom mi lesz, mert Hanga 6-kor jött, rámfeküdt és szerencsére így még egy fél órát aludt, de aztán ment és az a gáz, hogy felkelti Alexát, ő meg még aludna ahogy szokott, fél 8-3/4 8-ig. (megjegyzem én is aludnék, de ez kit érdekel?!) Ha visszapakoljuk az ágyba alig érünk vissza a saját ágyunkba, már ott van. Esküszöm, mintha nem is lenne rács, úgy közlekedik ki rajta.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, ha megunja ám, akkor ő is visszatér a hosszabb reggeli alvásokra, csakhát most újdonság még :? Csak Te bírd addig :wink: Csajok is keltik egymást, ez szerintem kor kérdése is. Korábban ez nem volt, most meg ki nem hagynák. De a másik sem szereti, ha ő esetleg nem ébred meg, míg a tesója már játszik. Tegnap Emma majdhogynem meg volt sértődve, hogy Míra kiosont hozzám.

Én tegnap este végre 9-kor már le tudta jönni tőlük, de ennek egy 3/4 7-es kelés volt az eredménye. De így legalább ebéd után is korán tudnak menni aludni és az este sem fog csúszni. Bár ma altatásra haza kéne érnem, mert apával kimenőnk van, mama vacsiztat, fürdet.
Viszont átaludtuk az éjszakát mindannyian!

Kerítésünk tegnap végre felkerült. Emma hozzábújt és közölte: szeretem! (tiszta Alexa :lol: :lol: :lol: )
Hinta ma délelőtt talán végre összeáll :roll: :oops:

Míra felmászott a bárszéken keresztül az ölembe, minden segítség nélkül, és most itt kucorog, miközben azt karattyolja, hogy ő következik. Így mennem kell, a két éves lányomé a laptop :? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: boldog névnapot! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?