Új privát üzeneted érkezett!

Carotta!

Ahogy mondod, mindenre van pro és kontra, én csak ezt éltem át, ezt tudom :wink: ! És félreértés ne essék, senkit sem ösztönöznék, hogy magától "császárra gyúrjon", csak hogy ne rettegjen senki, ha úgy alakulna...
Az én környezetemben hála Istennek nem tudok szövődményes császárról (csak egy begyulladt hegről, az is hamar rendeződött :wink: ), de nyílván azért, mert sima szülésből azért sokkal több volt :wink: . Azok között viszont volt mindenféle: 2 órás, de nagyon intenzív/fájdalmas rapidszülés, normál hosszúságú, EDA-s "álomszülés", huszonórátvajúdós, rémséges elhúzódó kitolási szakaszos, fájásgyenge vákuumos, sajnos több koraszülés, és persze "nemvoltleányálomdetúlvagyunkrajta" szülés :lol: . Szóval elég sokfélén szültek a közeli ismerősök :lol: .
(Azt a környezetünk tapasztalatai alapján viszont egyértelműen elmondhatom, hogy azoknak volt a legjobb élmény az összes verzió közül, beleértve a császárosokat, akik EDA-val szültek :roll: :wink: . Gondolom, te érzéstelenítés nélkül akarsz szülni, de én nem vagyok egy hős-típus, vállalom, sztem kértem volna, ha végigmegy a szülésem simán :oops: :lol: . 15 órát vajúdtam, de abból csak a magzatvíz elfolyástól volt szó szerint "vajúdás", ami 4 óra volt, ki lehetett bírni. Nem tudom, onnan mi lett volna, ha tovább tud haladni a baba, hogy hogy bírtam volna még sok órát....nem így lett. De minden ismerősöm magasztalja az EDA-t, aki azzal szült, így ez engem eléggé befolyásolt :P :lol: . Én szeretek élni a kor adta lehetőségekkel.... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Sziasztok!

Szépek a pocakok,és nagyon jók a 4D-s képek!Már rég nem írtam,mert annyi minden volt.
Csajok a keményedésekről annyit,hogy ugye én amiatt voltam kórházban,kaptam infúziót.Napi 3*1 Magne B6-ot kell szednem,pihengetnem,meg a lényeg rengeteg folyadék.Nálam az volt a fő probléma,hogy keveset ittam.Úgyhogy most ha kell,ha nem iszom és nem is keményedik a hasam azóta!
Nemtudom ti,hogy vagytok vele,de szerintetek normális,hogy abszolút nem félek a szüléstől?Vagy majd,ha itt lessz az ideje akkor biztos fogok féleni?
Szép Napot mindenkinek!
judo86
Vizslás
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vic01 2012.02.24 14:10-kor.
vic01
 
 

 
 

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, én is októberre várom a pocaklakót. :D
Néha olvasgatlak Titeket, de nem sok időm van a 19 hónapos kisfiam mellett, ezért nem is írtam eddig. Pedig hiányzik a hasonló korú kismamák társasága.

Nem ígérek aktív fórumlétet, de igyekszem majd jönni, ha így is befogadtok.

Mindenkinek boldog babavárást kívánok! :wink:
rony84
Salgótarján
 
 


Dodi
Ismeretségi körömben olyan nagyon brutális szülések nem voltak... :wink:
EDA: ha olyan lesz, fogok kérni... nálunk van folyamatosan anesztes a szülészeten...

Judo
Szüléstől én se félek. Miért kellene félni? Az emberiség még nem halt ki... :wink:

Rony
Üdv itt!
Mikorra vagy kiírva? Hol fogsz szülni?
Vendég
 


Köszi Carotta!

Okt. 29. a céldátum és Salgótarjánban.

Látom, természetes kontra császár a téma. Persze tudom, ez nem választás kérdése.
Nekem a fiam hüvelyi úton született, hajnal 4 órás burokrepedés után délután fél 2-kor. Kaptam pc-blokádot, de ha lesz lehetőségem most kipróbálnám az EDA-t, mert már azt is nagyon nehéz volt kivárni, hogy 4 ujjnyi legyek és jöhessen a szuri. Az oxitocin nagyon bedurvított és ahogy kivettem a doki szavaiból -szinte automatikusan kötik- most is számíthatok majd rá, ha lesz egy kis rendszertelenség vagy fájásgyengeség. :roll:
rony84
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Tetszik a hozzáállásotok csajok a szüléshez. Szerintem sem kell előre parázni, úgysem lehet elképzelni előre, hogy milyen. Amikor meg ott vagy teszed a dolgod. Szerintem a lényeg, hogy egy olyan orvosod legyen akiben 100%-ig, de lehet, hogy még ennél is jobban megbizol és ő tudni fogja, hogy mi a jó neked és a babának. Amikor a Noel született nem biztam volna, meg a dokiban akkor tuti császár lett volna, mert el sem tudjátok képzelni, mit nem hallgattam, hogy milyen hülye vagyok, ha hagyom hogy megforditsák, még apa is ellenem fordult, inkább hitt mindenki másnak. De én hittem a dokiban és tényleg sikerült megforditani és utána megszülni. Most, hogy mi lesz az még a jövő zenéje, természetesen szeretném, ha rendesen szülhetnék, de nem fogok a falnak menni, ha nem. A babákon is múlik majd, hogy hogy fekszenek. Inkább nálunk a fő cél, hogy még 10 hétig a 38-dik hétig kihúzzuk és legalább 2,5 kilósak legyenek, ezt minden nap elmondom, nekem most ez a legfontosabb.
Én azokat a nőket utálom és bocs, hogy ilyet irok, akik előre megmondják mikor még semmi sem indokolja, hogy ők bizony normál úton tuti, hogy nem szülnek, mert az fáj stb. Miből gondolják, hogy a császár után jobb, ahogy Dodi is irta egyén függő. Kinek milyen a szervezete, mikor a Noel született volt olyan anyuka aki rendesen szült még gátmetszése sem volt, és mégsem tudott felkelni 2 napig.
Jah és képzeljétek teljesen ki vagyok már, beköltözött hozzánk egy egér a konyhába :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek
 
 


Sziasztok!
Rony84 én is salgótarjánban fogok szülni.Neked ki az orvosod?Már bocsi,hogy ilyen pofátlan vagyok.
Praszlera:én is hülyét kapok azoktól akik biztosak benne,hogy ők bizony császárral fognak szülni.Mitől jó az?Nekem nővérem császárral szült,mondjuk neki 3 héttel előbb is lett meg,és komplikáció is volt,de fájt neki a vágás helye.
Én mindenképp természetes úton szeretném megszülni a kislányom.
judo86
Vizslás
 
 


Szia Judo86!

Nem vagy pofátlan! :wink: Dr. Kis Csitári Istvánhoz járok... családi hagyomány. Én nála születtem, anyukám azóta is hozzá jár, így ez adott volt nővéremnek és nekem is.

Te kihez jársz? Szülésznőt választasz?
rony84
Salgótarján
 
 


Szia Rony84!

Én Dr.Pasztuhov Ágostonhoz járok.Nagyon közvetlen és segítőkész orvos.
Szülésznőt választottunk a család jó barátját,és ismerősét Krasznainét.Épp a múlthéten beszéltünk vele.
Még az is lehet,hogy a kórházban találkozni fogunk :)
Kisfiú,vagy kislány lessz a picur?
judo86
Vizslás
 
 


Sziasztok

Csak gyorsan bejelentkezem. Ha esetleg vkinek hiányoznék. holnap reggeltől kórházba vagyok. Amint tudok jövök. remélem minél hamarabb. sziasztok

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


Kisfiunk megszületésénél is Krasznainé segítkezett, és most a kistesó világra jövetelekor is számítunk rá. :)
Igaz most el tudnám képzelni gátmetszés nélkül is, de persze inkább az, mint a repedés. Bencénél varrni kellett a hüvely falát és gátat is.

Elvileg most is kisfiú lakik a pocakban, de ezt még korán mondták, a 18 hetes uh-n pont nem lehetett látni, hiába kereste Horváth doki.
Hamarosan tervezünk 4D-re menni, akkor lesz biztos a kukac. :D

Tali tényleg esélyes lehet, ha mondjuk ketteske is korábban érkezik. Kisfiunk pont egy héttel előbb jött, a 39. heti nst-re indultunk volna reggel. 8) Most sem bánnám, ha nem kellene betöltött 40 hetesen a kórházban fetrengeni.
rony84
Salgótarján
 
 


benireni vigyázz magatokra! Remélem minden úgy alakul ahogy szeretnéd :)

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Megjártuk tegnap a 4d genesist! Megint egy hatalmas élmény volt :lol: Párom könnybe lábadt szemekkel nézte végig,kereken egy óra volt! Csilla csinálta,nagyon aranyos volt,mikor bealudt a picim,akkor forgatott jobbra-balra,addig piszkálta míg jó képet nem tudott csinálni a kukiról.de amúgy végig fent volt,mosolygott,szopizott,nyelvét nyújtogatta.érdemes csokit enni előtte 1-2 órával+ nekem lecsúszott egy kis bomba is. :lol:
Képeket majd töltök fel,ma már nem igérem,de holnap mindenképp.

Császár:

Nekem mind a 3 az volt,most is :lol: Nem azért mert így akartam,hanem a legnagyobb harántba volt,még farral kifelé is lehetetlen lett volna megszülni sajnos. A másodikat dokim nem engedte,mert túl kevés volt az idő a két gyerek között (másfél év).A harmadik már alaphangon az volt. Bennem nem volt soha rossz érzés emiatt,nem éreztem azt h de béna vagyok,még szülni se tudok.de szültem csak másképp.amúgy meg én hordatam ki mindet,ugyanazt a gyereket kaptam,mintha simán szültem volna.szóval senikben se legyenek emiatt negatív érzések :lol: Amúgy nem fáklyás menet egy császár sem,pláne a többedik.mondjuk nekem szerencsám volt,mindháromszor nagyon hamar felépültem.már a szülés másnapján szinte szaladtam,nővérek nézetek is sokszor,h ezt nem hiszik el.persze azért fájt is,de nem akartam elhagyni magam.anno a nagyoknál volt olyan csajszi,aki annyira elhagyta magát,h napokig arra nem volt képes,h a gyereket a kezébe vegye :roll: mert neki minden fájt...stb.

Nálunk még mindig ősz van,kicsit jól esik,de azért lehtene vagy 25 fok :wink: .mert ebben a 18fokban,meg h állandóan lóg az eső lába,nem lehet semmit se csinálni.
Megyek fürdetek egyet.
Jó pihit még az estére!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


Kép


Kép

30+1

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Vikianya!

bakker! Ez hatalmas!!!mi lesz a végéig? :lol: De szép nagyon!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


vikianya: Atyaúristen!!! Óriás pocak, nagyon szép :)

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


honey úgy várom a képeket :)

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


Vikianya, ez hatalmas pocak! :lol: De nagyon jó állapotban van :wink: Csak így tovább, elképesztő lesz a végére.

Szülés - mindenkinek legyen kívánsága szerint :)

Nekem elég ramatyul gyógyulnak a sebeim, úgyhogy kifejezetten örülök, hogy ott lent nem vágtak, hanem császár volt, szárazon lehet tartani a sebet, kezelni, ha van vele valami gebasz.

Nekem volt hüvelyi műtétem 2 éve más folytán... mai napig érzem. (Ebben sem vagyunk egyformák.)

Amúgy meg azok a nők, akik a latrinán hozzák világra újszülöttjüket spontán, és hagyják magára a szerencsétlent, azok mitől lennének jó anyák?! Mert simán szültek? Ja, és spóroltak egy csomó pénzt állambácsinak nem?

Továbbá élünk a védőoltások adta lehetőséggel, szerintem a császárnak is olyan természetesnek kellene lennie indokolt esetben, mint ahogy levegőt veszünk, mégis sok orvos sokszor a baba kárára a hüvelyi szülést erőlteti. Majdnem meghaltunk az első szülésem alatt, mert kifogtunk egy ilyen korlátolt paraszt orvost... és ez élesben derül ki igazán, hogy ki mit kap a pénzéért, addig meg lehet remélni, hogy jó a doki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsebbi 2011.07.24 19:46-kor.

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Ancsa igazi cukorfalat a kisfiad :D gratulálok :)

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Honey, gyönyörű a baba!!!!!!!

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Lanyok, bocs, hogy bepofatlankodom mas topikokbol. Csak nekem is segitett anno ilyen "bepofatlankodas" anno. 6 gyerekes anyuka vagyok.

Felajanlok egy csomo babacuccot ingyen (mozeskosar, pihenoszek, babaruhacskak) - mind tokeletesen hasznalhato, csak a hasznalatot nem befolyasolo kis hibaja van (pl. folt, stb).

Eladok viszont nagyon jo minosegu cuccokat is, sokkal olcsobban, mint a hirdetesekben altalaban - ausztriaban eltunk egy evet, most koltoztunk haza, nem ferunk be, sajnos meg kell szabadulni egy csomo szivunkhoz nott cucctol, tobb babus sajnos nem lesz ;-((.

Elado tokeletes babakad/pelenkazo kombinacio, szuper, mert kis helyen is elfer; gyonyoru rozsaszin mintas csajszis; micimackos forgo-zenelo jatek eredeti csomagolasban, szuper textil forgo-zenelok es babajatekok, es persze egy csomo babaruha, gyonyoru, tokeletes, markas (H&M, Benetton, Chicco, Prenatal, stb.); digitalis babamerleg; Avent Isis (Philips) mellszivo. Egy reszet feltoltottem a piacteren kepekkel, a tobbit lassankent tolti a fiam...

Budapest II. keruletben lehet megnezni/elvinni!

jo babavarast
Zsebibabak
zsebibabak
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vic01 2012.02.24 14:11-kor.
vic01
 
 


Vikianyu, milyen szép kerek pocakod van! :wink: Nekem olyan lapos, nem is babás és középen osztott a régi úszógumi formáján.

Honey, csodás képek! Szépséges kismanó! :)
rony84
Salgótarján
 
 


Köszi csajok.Tényleg én sem tudom hogy mi lesz a végére,de már most nagyobb mint anno Milánnal volt,pedig vele sem volt kicsi.Este mértem a pocom,107cm-es,néztem Milán régi várandos kiskönyvét,vele az utolso mérés szerint 35 hetesen volt 100cm-es pocom.Szoval nagyon kivi leszek mi sül ki a végére majd.

Honaey,nagyon jo képek lettek.Csodás baboca!!!!!És már most az anyja hasában fogja 2 kézzel a fejét :P valamit tudhat.... :wink:

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Honey!

Istenem, de cukiiiiii! :cry: :D :D :D :D :D
Mi szerdán megyünk, tökre várom már :P ...
Én pont így voltam a császárral, ahogy írtam is, hogy tudtam, hgy menni kell, csinálni...nem hagyhatom elmagam :roll: :wink: . Persze nem volt egy leányálom, de biztos a hüvelyi szülés után sem könnyű...
Bennem sem okozott semmilyen frusztrációt a császár. 160 centi voltam egy 38-as fejű, 4300 grammos gyerekehez. Megtréfált a természet :twisted: :lol: :lol: :lol: . Apának mondtam is, csak ő a hibás, minek csinált ilyen benga gyereket :twisted: :lol: . Szerinte meg én tartottam túl jól :lol: . Persze ezzel csak poénkodtunk, tényleg nem volt ebből semmilyen rossz érzésem/sünk.
Annyi, hogy mikor este jöttek, hogy akkor éjszakára elviszik, mondtam, hogy nem szeretném, köszönöm megoldom, szólok, ha segítség kéne... Úgy voltam vele, hogy azért mert nekem "gyereklány medencém" van, elég ha én szívok, ne kelljen még neki is az osztályon "sínylődni" :roll: . De ebből sem szabad hiúsági kérdést csinálni! Én előző éjszaka tudtam valamennyit aludni, nem viselt meg nagyon a vajúdás... Tényleg bírtam. Ha ki lettem volna purcanva, többet használtam volna a babának is azzal, ha kipihenem magam másnapra! Enni meg úgyis behozzák :wink: .

Judo!

Az szuper, ha nem félsz :wink: ! Nem is kell! Könnyebb nem lesz tőle, sőt... Túl kell esni rajta, és a nők zöme túl is esik, ez az élet rendje :wink: .

Vikianya!

Húú, de nagy a pocakod :shock: :lol: . Én is teszek majd fel nektek, de most csak ilyen "nemigazipocakos" van, ami friss:
http://kepfeltoltes.hu/view/110724/1852 ... es.hu_.jpg

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Kicsidodi!Nagyon szép arcod van!Hát én megkíméllek benneteket.Inkább!
A császárhoz nem tudok hozzá szólni semmit.Szerencsére!
Dézinél nagyon féltem,gondolom azért,mert Pannát nehezen szültem.
Most még nagyon bátor vagyok.Nem biztos,hogy 2 hónap múlva is így fogok érezni.Dézinél hosszan vajúdtam és fájdalmasan de a férjem szerint:"tiszta szerencs volt,hogy a doki gyerek korában kapus volt".És nem túlzott.-))
Nem olvastam el mindent amit írtatok.Tudni miért kell benireninek kórházba menni?
Képzeljétek!:-))Megint nyertem a Vaterán:-))Döce szerint ha még sokszor"nyerek"még 2 hétig maradhat dolgozni külföldön.Nem tudtam megállni,hogy ne vegyem meg most már annyi fiús ruhám van.
És szépek!!!Nagyon szépek!!!!
Na jó éjt kismamák!!!

Családient.hu vonalzók
ddia74
Mór
 
 


Honey!Elfelejtettem megdicsérni a képet.Tényleg nagyon édi!!!!!
ddia74
Mór
 
 


Dia!

Köszi, de maradjunk annyiban, hogy a fényképarcom jó :P . Általában jobban sikerülnek rólam a képek, mint a valóság... :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Jó reggelt!

Honey
Nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol:

Carotta
Köszi!

Császár kontra szülés
Én indokolt esetben tartom elfogadhatónak a császárt... nem ezeket az előre (hónapokkal előbb) eldöntötteket... az valahogy nekem olyan furcsa, hogy 2-3 hónappal előbb eldöntik, hogy ekkor lesz a műtét... :?

Szüléstől én se félek... inkább attól, hogy mi lesz utána... hogyan fogok boldogulni egy babával...

Reni
Kitartást a kórházhoz!

Rony
Üdv a csapatban!

Vikianya
Jó nagy pocid van!

Dodi
Nagyon csinos vagy!
Vendég
 


Köszi csajok!

Dodi!

Mikor bejött a fényképed,először azt hittem,rossz kép jött be,mert csak a fejed látszódott és azt hittem egy kislány,komolyan! :lol: Aztán jött a pocak,na akkor tudtam ,h Te vagy.Nagyon jól nézel ki!

Programozott császár

nekem az lesz,okt 19én fog műteni a dokim.ha addig eseteleg nem indul be,mert Bettivel is programozott lett volna okt 27én,de beindult 24 én,még szerencse h pont bent voltunk a kórházban,és velem volt a cuccom is.1/9kor volt nst-m,akkor már mutatott fájásokat,amiből én semmit se éreztem,akkor megvizsgált a doki,majdnem 3 ujjnyi voltam akkor,azt mondta kizárt h hazaengedjen,szülünk.11 kor már jó 2 perceseim volta,ehhez képest 13.48 kor lett meg Betti.de jól bírtam addig.
Most azt mondta,h mivel 4ik császár,komoly veszélyeztetett státuszban vagyok,be kéne fektenie a 34-ik!!! héten,de nem fog,hanem van neki vmi hordozható ctg-je azt odaadja nekem,ezzel napi kapcsolatban leszünk,mert majd vhogy csatlakozni kell a netre,azon keresztül küldöm neki az adatokat,így látja,ha esetleg vmi van.ha nem lesz semmi akkor 19-e.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


Vic, örülök, hogy a "magzatvíz-probléma" mégsem probléma. Azért ez megnyugtató. Mikor kell menned legközelebb?

Reni, kitartás a kórházhoz! legalább belövik a cukrot és nem lesz semmi gond, meg adnak egy csomó jótanácsot! ++++++++++++++

Dia, kapus :):) :lol:

Kicsidodi, én is elképesztő fiatalnak talállak. És gyönyörűűűű a bőröd. Az enyém csúnya lett, úgyhogy nagyon ki vagyok erre hegyezve :twisted: :wink: :lol:

Honey, egy netes barátnőm is bérelt a dokijától ilyen ctg-t, engem esz érte az irígység, szerintem baromira jó, hogy akkor méred, amikor akarod. Én annó a tévében láttam, pofonegyszerű használni.

Az én csaszim szerintem az okt.03-i héten lesz, valamikor. A dokim nem szokta elkapkodni az egyeztetést, szerintem, ahogy a múltkor is, valahol a 36. héten döntjük el, és meglátjuk, hogy a baba tartja-e majd a papírformát :)
Megkérdeztem, és panaszmentesen ő a 3. csaszinál nem fektet be, ennek én örülök. A negyedik azért már más... izgalmas :)

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Sziasztok :)

Dodi, nagyon szép vagy :) *irigyirigy* :D

Carotta, csini vagy! :)

Ativerus, akkor itt is: hatalmas gratula a pici Hannához, csodagyönyörű baba!!!!! :)

Honey, gyönyörű a pici fiatok :)

anyamci, én mondta, hogy a genesisnél jó fejek :) mi most 30. héten megyünk a hepinethez 4D-re :) kíváncsi leszek...

Reni, drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!

Császár: én borzasztóan félek tőle, de ha kell, akkor muszáj... sokáig lazásan kezeltem a témát, aztán eszembe jutott a vakbél műtétem, és az még csak egy vakbél volt, na, azóta be vagyok tojva. DE!!!!!! Nincs az a félelem, ami miatt kockáztatnám töki életét!!! Inkább fájjon nekem, minthogy neki baja legyen. Szerintem ETTŐL anya valaki, nem attól, hogy erőlteti a hüvelyi szülést minden áron... viszont beléptünk a -3. hónapba és a genitális herpeszem még nem jött ki :) emiatt asszem nem kell aggódni :)

A másik, amitől rosszul vagyok, az pont ez, amikor mindenki azzal jön, hogy te egy sz** vagy, mert császárral kényszerültél szülni és mert nem tudsz szoptatni... húúúúúúúú bakker, hány olyan kismamát ismerek, akik majdnem megölték a gyereket, mert nem adtak neki tápszert, meg semmit, de tejük meg nem volt/a baba nem szerette, aztán még egy hétig sírtak a baba felett, hogy nem tudják etetni és a kicsi az intenzíven kötött ki... szerintetek ez a jó anya???? pffffffffffff :( a LaLeche Ligát fel kéne robbantani, komolyan. Szoptatni fontos, de nem minden áron!!! Na mindegy, ezen mindig felhúzom magam...

Kilók: én -2 kilónál tartok, összeszedtem valami gyomorrontást vagy mit, és sugárban kihányok mindent, csak az apa féle gyenge kockaleves marad benn, meg néha egy bögre tej, bár már jobb, reggel a kavarós kávé is lent maradt :) de Samu úgy fest jól van, nagyon aktív.. :)

Doki: húúúúúúúúúúú, praszlera írta, hogy fontos a dokiba vetett bizalom? asszem ő.. nekünk szerencsére sikerült olyan nőgyógyászt találnunk, akiben én is, párom is feltétlenül megbízunk. Bennem soha egy pillanatra nem merülne fel, hogy hülyeséget beszél, vagy ilyesmi... amit mond, az úgy van. Az elején még voltak kétségeim, de mivel minden tanácsa gyönyörűen működött, így már nem kételkedek :)

Keményedések: nekem még mindig nincs, csak Samu tologatja magát hol itt, hol ott... :? pont azon agyaltam, hogy lehet én meg sem szülök :D

Írtam tegnap levelet a Krionak, utána érdeklődtem pár dolognak, kíváncsi vagyok, válaszolnak-e :D

Na, megyek, mert mosni kell... :) meg vásárolni, főzni és enni sem ártana pár falatocskát :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


honey:Hát nagyon de nagyon szép ez a baba és a képek is csodásak :) Gratula :)
dodi:én is pont így voltam mind a 2 császáromnál.Ahogy lehetett felkeltem rögtön mentem zuhanyozni,és elláttam a babát. Igaz az elsőnél nehézségeim voltak mert ugye én sem voltam túl jól még szülés előtt de utána sem.Ott tovább tartott a felkelés.Persze mikor szóltak,hogy most már kéne akkor nagy erőt véve megtettem.A 2.-nál ..mintha nem is császároztak volna :lol: Mikor kiment az érzéstelenítő hatása kivetettem a katétert rögtön felkeltem.Igaz még mondták,hogy na ne mégis a 2. császár stb..egy picit várjak stb...de annyira elhatároztam magam,hogy nem akartam és mondtam is,hogy nekem otthon van a családom akikhez ha hazamegyek el kell látni őket és ott a kislányom aki akkor 3,5 éves volt .Sokkal gyorsabban felépültem mint elsőre!Mire hazamentem már rendesen tudtam menni a doki meg is dicsért.
jeanner:Igen igen úgy nézki igazad volt :D Ti hogy hogy nem oda mentek most???
Hát most nem tudom milyen lesz a 3.??!!!
honey:neked mik a tapasztalataid,melyik volt könnyebb???
Reni:kitartást!!!!
Hát most rámtört 2 napja,hogy juj de messze van még a cége .Eddig semmi bajom nem volt és repült az idő-Legalábbis nekem Most meg csak vánszorognak a napok úgy érzem. Ti hogy vagytok ezzel?

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Vikianya:Gyönyőrű szép nagy pocakod van.
Honey32:Nagyon jó képek,nagyon édes a picur!
judo86
Vizslás
 
 


Anyamci, hát nekem még mindig nagyon pörög minden, mert nagyon nagyon sok dolgom van még Samu baba érkezéséig, és nem nagyon haladok... mindig van valami :?

Mi azért nem a genesisbe megyünk, mert ez tulajdonképpen a 30. heti szűrővizsgálat lesz, csak az UH-s néni felajánlotta, hogy csináljuk 4D-ben (a Hepinetnek van UH-ja a Margitban is), és akkor így :) amúgy nem mentünk volna már, mert ugye innen már csak egy ugrás a sugár, de ha már van ilyen lehetőség :) és ha valami módon sikerülne a Kriót nyélbe ütni addig, akkor ingyen lenne a dolog...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Dodi: Nagyon csini vagy a képen és tudnom kell honnan van a felsőd :D nagyon jól néz ki! Mostanában én is csőtopban vagyok legtöbbet, na jó, ma pulcsi van rajtam.

Honey: Nagyon cukik az uh képek! Hű, 4. császár, én eddig úgy tudtam, hogy csak 3-t engednek a hegszétválás meg minden ilyesmi miatt. Bátor vagy, hogy bevállaltad!

Hüvelyi vs. császár: Nekem nagyon jó élmény volt a szülésem ezért ha lehet elkerülném most a császárt. De mivel az első fiam is óriásbébi volt ( Dodi pacsizhatunk 4300g, de "csak" 37-es fej) és ha valaki olvasta amit a múltkor írtam a kicsi méreteiről akkor látta, hogy valszeg ő még nagyobb lesz. Így már nem fogok ragaszkodni a természetes szüléshez mert szeretnék ép maradni "alul" is. DE borzasztóan tartok a spinálistól. Az első szülésemnél is rettegtem attól, hogy EDA-t kérjek mert számomra az szörnyű rémisztő, hogy egy óriási tűt döfjenek a hátamba. Az altatástól meg még jobban parázom, szóval inkább álljon meg a kicsi is annál a méretnél aminél a bátyja. :)

Vikianya: Tényleg jó nagy pocakod van, de tök formás, igazi kismama has!

A dokiban való bizalom szerintem is nagyon fontos!Olyan kiszolgáltatott az ember terhesen is, szülés közben meg pláne, hogy nagyon jó érzés ha van valaki akiben maximálisan megbízhatsz. Én az első terhességemnél a 20. héten váltottam orvost mert nem bíztam meg az előzőben és azt éreztem, hogy vele nem tudok végigcsinálni egy szülést. Hiányzott az az érzés, hogy rá merem bízni magam. De van olyan barátnőm is aki fogadott orvos nélkül csinálta végig a terhességét mondván mindegyik megszerezte a diplomáját, mindegyik ért hozzá és ez is igaz. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Dodi, Carotta: nagyon csinik vagytok :D Babaarcúak :D :D

Ancsa

Nagyon édes a kisfiad :D Annyira cuki pofija van :D :D

Már én is úgy várom, elvileg jövő hét végén megyünk 4D-re.

Hétvégén egy "kedves" idős rokon megkérdezte, hogy állok a hízással, mondtam, hogy eddig 6 kg, még nem olyan vészes, erre ő: hát egy kicsit fogjam vissza magam, mert elszalad velem a ló...hát köszi, nagyon kedves... :evil: :evil:
Pedig azért tényleg figyelek a kilókra, mert én a megelőzés híve vagyok, akaraterőm nem sok van a fogyókúrához..

És megvettük a kisfiamnak a babakocsit...annyira szép, pont olyan amilyet szerettünk volna, Apa talált rá a vaterán, Travel System, autósüléssel együtt :D :D :D Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest
 
 


Sziasztok!

Dodi nagyon csinos vagy és nagyon szép a bőröd. Én amióta terhes vagyok tiszta ragya vagyok, biztos a dupla hormon adag :lol:

Vikianya: tényleg jó nagy a pocakod ahhoz képest, hogy egy baba lakik bent, majd én is megpróbálom lefényképezni a big-mac hasamat, ez már annyira nem szép.

Honey: nagyon szuper képek lettek. Tökéletesen látszik minden.

Ativerus még múltkor irtad, hogy nem lehet könnyű apa nélkül. Hát nem az, de ezt szoktuk meg és a Noel is ebbe nőtt bele. Néha még szokott sirdogálni, mikor elmegy apa, de tudja, hogy jön majd haza. És amikor itthon van apa, akkor csak egymásnak élnek. De tényleg ez más helyzet, mint a tied. De én úgy vettem ki a szavaidból, hogy egész lelkes az apuka és te is pozitivan állsz a dolgokhoz. És ez nagyon jó, Hanna babának ugyanúgy szüksége lesz mindkettőtökre.
Most mennem kell mert már nyúznak, hogy anya gyeje!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek
 
 


Sziasztok!kettesben vagyok a Dézivel!Tök jó!DAni elment edzésre a két kicsi meg táborban van.Apa külföldön még mindig:-(Egy baj van de az nagy Dézinek három napja hasmenése van.Már letagadja ha kakit érez a pelusban.Canestennel kenegetem neki és az jó rá.


Kicsidodi!A fényképarccal én is így voltam kb 30 -32 éves koromig.Már csak abban bízok,hogy terhesség után javul kicsit a helyzet.Örömmel olvasom,hogy nem vagyok ezzel egyedül.

zsanka84!Tök jó a kocsi!Nekem azt nem kell venni,mert a Dézivel is alig használtuk és kék színű szép virág mintával.Mondjuk egy testvér babkocsira fáj a szívem de nem használnánk ki.Sokat autókázunk és bicózunk még.
anyamci!Szeretnék veled valamikor beszélgetni ha te is ráérsz.Tanács kell nekem.Még a Kicsidodira gondoltam hátha tudna valami okosat mondani nekem.Nem jó irányba haladok a férjem kislányával.Már arra gondoltam felkeresek egy pszichológust.Vagy ha tudtok itt a neten valami jó oldalt azt is megköszönném.Éjjelente nagyon ráérek.-(((

lsophie1989 Nagyon sokszor jutsz az eszembe te és ativerus!
Én azt gondolom,hogy lehet jobban jársz ha apuka eltűnik a "szürke ködben".Bár a gyerekimnek jó,hogy van az édesapa és van a Döce de engem kicsinálnak ezek az exek.

Családient.hu vonalzók
ddia74
Mór
 
 


Zsanka, gratula a babakocsihoz!!! :) nagyon szép!!! :)

Kilók: hát mindenki húzzon már a sunyiba! :D azt mondom, ha most tartanánk +15nél, na jó, szóljanak be, de így???? :(

Spinális érzéstelenítés: én is nagyon tojok tőle... :? :roll: ha nem feltétlenül szükséges, nem is kérem...

Na, megyek vasalni, mert muszáj :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sima szülésnél csak EDA-t kérhetsz, Spinált nem, mivel utóbbival vagy 10 órát kell feküdni szinte mozdulatlanul, azt választhatják a császárosok az Eda helyett (ha van erre lehetőség).

Edaval tudsz mozogni, tudsz nyomni babát, hamarabb ki is ürül a spinálnál. Spinális érzéstelenítő lassabban tisztul, ezért a fájdalomérzet is lassabban jön vissza csaszi után. Viszont sokat-rengeteget kell utána inni, máskülönben a 2-3. napon őrjítő fejfájást kap az ember. Nekem első csaszinál Eda volt, másodiknál Spinál, mondván kipróbálom.

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak az újabb babaképek:) Mi ma délután megyünk 4D-re + 30 hetes genetikaira a Kleopátrába. Remélem jól sikerül majd. Már nagyon várom! A 18 hetest is ott csináltattuk, és meg voltunk velük elégedve.

Szép nagy pocid van Viki! Az előbb néztem, hogy 1 nap van köztünk, és Te is a Szent Imrében szülsz, szóval elég nagy az esélye, hogy összefutunk majd a kórházban. A másik 2 babádat is ott szülted?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
szilda5
Budapest III. kerület
 
 


Zsebi, EDA, na :D én beteg vagyok, nézzétek el :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Anyamci!

nekem szerintem a legelső volt a legrosszabb.nem tudtam még mire számíthatok.akkoriban még nem volt net,családban senki nem szült császárral.
Az elsőnél engem is altattak,mert az akkori férjem nem engedte a spinált,még csak akkoriban kezdték el alkalmazni,és félt,h majd nem tudok lábra állni többet.de nagyon megbántam,mert Beni harántba volt és nehezen tudták kiszedni,ő is kapott az altatóból,szinte újra kellett éleszteni 5-7 volt az apgarja.Lottival és Bettivel már spinál volt,tök jó érzés volt hallani a hangjukat már ott a műtőben.
maga a szuri nem fájt,annyi,mint egy vérvétel.persze én is féltem előtte,de tényleg semmi komoly.most is úgy fogok szülni.

babakocsit,hordozót majd szeptemberben vesszük meg.de már tudjuk melyik lesz :lol:
még légzésfigyelő kell majd,amúgy szinte mindenünk meg van már.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


Anyamci!

nekem szerintem a legelső volt a legrosszabb.nem tudtam még mire számíthatok.akkoriban még nem volt net,családban senki nem szült császárral.
Az elsőnél engem is altattak,mert az akkori férjem nem engedte a spinált,még csak akkoriban kezdték el alkalmazni,és félt,h majd nem tudok lábra állni többet.de nagyon megbántam,mert Beni harántba volt és nehezen tudták kiszedni,ő is kapott az altatóból,szinte újra kellett éleszteni 5-7 volt az apgarja.Lottival és Bettivel már spinál volt,tök jó érzés volt hallani a hangjukat már ott a műtőben.
maga a szuri nem fájt,annyi,mint egy vérvétel.persze én is féltem előtte,de tényleg semmi komoly.most is úgy fogok szülni.

babakocsit,hordozót majd szeptemberben vesszük meg.de már tudjuk melyik lesz :lol:
még légzésfigyelő kell majd,amúgy szinte mindenünk meg van már.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


Hasonló volt a Bettinek is csak a 4tech,fix volt mind a 4 kerék.de eladtuk,mert akkor úgy gondoltuk nem lesz már szükség rá.Hát mégis lett,szerencsére :lol:

Kép Kép Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


[quote="jeanner"]Z írta:jeannersebi, EDA, na :D én beteg vagyok, nézzétek el :D


:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nincs gond, csak azért, hogy majd ha élesben megy, akkor ne a dokik javítsanak ki :)

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Honey, jó a kocsi, nagyon tetsztik!

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?