Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi: hát srácoknak sem lehet hátra húzni a bőrt. Eléggé szűk is, nem csak hogy le van tapadva. De barátnőm mondta, hogy van valami kence, amitől kinyúlik, és ne engedjem felrántatni, mert az bizonyosan begyullad. Ja és doki mondta, hogy a körömvirág krém nagyon jó rá!!! Mármint ha bereped, vagy sérül, szerintem a gyulladásra is - állítólag sebészeten is ezt használják ilyen esetekben!

Képeket is hoztam:

Kép Bálint
Kép Gergő
Kép szőnyegre ültek
Kép
Kép Sorba rakta a plüssöket unalmában
Kép Homokoznak megint
Kép
Kép

Kata
labkat
 
 


Na és az előtte és a közben képek. Sajnos még teljesen kész állapot fotót nem tudok hozni... De idővel az is meglesz:

Kép
Kép

Kata
labkat
 
 


Jó reggelt!

Kata,tök jók a képek :D Tényleg megnyúltak a srácok :D Helyesek nagyon,szőnyegen ülős kép nagyon tuti :lol:
Ó,és irigy a zunanyzóért,szép nagyon a fürdőtök!Szinte már kész is van!

Timi,komolyan Hanga úszik? :D Nagyon ügyes!Akkor bejött ez a karúszó.Milyen méret?Alexa majd változik,én apának nagyon könnyen mondtam,hogy ne vegye a lelkére,meg cikkeket mutattam neki,hogy ez természetes,hogy a gyereknek van egy kedvence,és ha ő ott van,akkor mindenki megszűnik,persze biztos nagyon rossz érzés lehet :cry: Eröltetni nem szabad,meg lelkileg zsarolni sem,hogy akkor szomorú vagyok,meg sírok,meg hasonlók,legalábbis apa ezzel próbálkozott,de olvastam,hogy ez nem jó.Ha hazajöttök,kicsit megpróbálsz többet lenni Alexával,úgy,hogy apa nincs ott,hanem addig Hangával van.

KUKAC:
Enyém doki azt mondja,5 éves koráig ráér,hogy teljesen hátrajöjjön a bőr.Állítólag azért ilyen nekik születés után,hogy megvédje a fertőzésektől.Azt mondta 1 éves kor után fürdés után finoman próbálgassam,de csak ameddig engedi.Már másfél évesen az eredeti gyerekorvosunk írt krémet,de a mi gyerekdokink szerint(ja 2 orvosunk van,mert nyugdíjba ment a dokibácsi,aztán magánba rendelt,de most oep rendelése is van,helyettesít valakit már bő fél éve)Szóval akkor szerinte még ráértünk,így 2 éves kor körül elkezdeni a kenegetést.Ha fitymaszűkület,akkor úgyis csak a műtét segít.Ha letapadás,akkor krémmel lehet segíteni,de ha rántják,akkor mikrosérülések keletkeznek,amik hegesedve gyógyulnak,és elveszíti a bőr a rugalmasságát,és etől alakulhat ki fitymaszűkület.Most kenjük,aztán meglátjuk. lényeg,meg kell nézni,hogy pisiléskor nincs-e lufi,tehát a kukin a bőr alatt nem gyűlik-e össze a pisi.

KépKép
noba
Budapest
 
 

 
 

Hali, mi ezerrel hintaépítésben vagyunk apával, bocs, ha nem nagyon tudok jönni :oops: Azért két asztali embernek nem kis kihívás ez :lol:

Móni, remélem jól érzitek magatokat továbbra is!!!!!

Timi, na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Úgy látom apa mindenre képes, hogy jól sikerüljön ez a nyaralás :wink: Hanga már akkor döbbenet volt számomra, úgy olvasom azóta csak fejlődött. Édes kis vizipocok az a nő :lol: :lol: Alexa car ügy, tudom én, elhiszem, hogy romokban vagy, de ne tessék hagyni, hogy kiakadj ezen. Lesz ez úgy, hogy anyával akar megbeszélni mindent, hogy apa mögött susmutoltok majd kettesben a konyhában!

Zsófi, privi ment.

Kata, szép lett a fürdő, édesek a gyerkőcök.

Nyuszi, kukac dolgot sajnálom, de hozzászólni egy nyikkot sem tudok, én most tanulok tőletek :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Torpi,ha kesz,akkor kepet kerunk!rendelest vesztek fel? :lol:

ööö...jol figyelj,hatha szukseged lesz ra,mit kell a kukaccal csinalni :lol: :wink:

nyaralos kepeket is varjuk!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyuszi: annak idején anyum és mikor kórházba kerültünk, a dokik is mondták, hogy fürdetéskor, amennyire engedi, húzzam hátra a bőrt a kukin. Hát így tettem. azonban minden erőltetés ellenére berepedt először Bálintak, aztán Gergőnek. Így történt, hogy beszűkült... Én azért még remélem, hogy mindez megoldható műtét nélkül, mert elvileg az a krém nem csak a letapadást segíti feloldani, de nyújtja is a bőrt - én így hallottam.

Kata
labkat
 
 


Igen,sajnos még mindig nagyon megoszlanak a vélemények kuki terén,de a mai álláspont a legtöbb orvosnál,hogy 1 éves korig ne nyúljunk hozzá.Utána is csak nagyon finoman.Nagyszülők nyílván mind a húzzúk hátra elvet vallják,mert régen így volt,és ők ugye nem járnak továbbképzére ez ügyben.Dokiknál meg szerintem nem a kor számít,enyém már nyugdíjas bőven,és az első kérdése az volt,hogy ugye a heim pálban nem engedtem,hogy hátrahúzzák neki.
Szoktak adni ftorocort kenőcsöt,vagy tobradex szemkenőcst,vagy női nemi hormonos ovestint,most a heim pál urológián valami pimafuctor vagy milyen nevű kenőcsöt írtak.(nincs most elöttem a doboza)Ezek szteroidosak,de annyira minimális ami felszívódik belőle,hogy elhanyagolható.

KépKép
noba
Budapest
 
 


A Pimafuctor az gombára van. Azt hiszem mikor először volt vele bajom, egy doki ilyet ajánlott... Furi! Egyébként pont Heim Pálban mondta a doki, hogy húzogassam, és igen fiatal doktornő volt! Én is szteroidos krémekekről hallottam. Hála Istennek, srácoknak még sose gyulladt be, és amúgy a Flór Ferenc kórházban egy doktornő is mondta, hogy nekik is elég sok problémát okozott a kisfiánál, és végül 3 évesen megoldódott. Én majd az sztk-ba szeretném elvinni, mert ott van is kiírás, hogy fitymaszűkület műtét nélkül is megoldható! Remélem tényleg így lesz!

Kata
labkat
 
 


Nyuszi, szégyen gyalázat, de össz-vissz 37 kép készült :oops: Párat dobok fel.
A hinta-csúszdán meg nem élcelődni, nem kis melónkba kerül :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép Míra pancsol
Kép Emma kirakózik
Kép Kisvasutaztunk
Kép Emma lazán, ahogy szokta
Kép Míra parázva
Kép Össznépi fürdőzés
Kép Emma mosdatta Botit :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: jajj de helyesek a lányok :) Szépek vagytok a hármas fotón is! Sokat nőttek már! Az a kád meg óriási! :shock:

Kata
labkat
 
 


Kata,igen,gombára is jó,meg baktériumokra is,Balázsnak ezért írták fel,mert valami pici gyulladás lehet,hogy csípi a pisi.A pisiteszt 2x is negatív volt.

Törpi,de csinik a lányok!Ahol 3-an vagytok a képen,ott amikor a telefonomról néztem,akkor nem látszódott Emma jobb lába,és rácsodálkoztam,hogy milyen nagy lett,mert a te lábadat láttam csak :lol: :lol: :lol: Még a szandit is megnéztem,milyen nagylányost adtál rá :oops: :lol: :lol: :lol:
Hinta-csúzdát félreértetted :lol:

Ti meg holnap taliztok :D irigy :wink:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Jaj,kezd rámtörni a csomagolási láz :shock:

KépKép
noba
Budapest
 
 


hu,de eltunt mindenjki :shock:

Torpi,Zsofi,Timi,holnapra jo idot,es jo szorakozast!

KépKép
noba
Budapest
 
 


talisoknak jo talit :wink: nyaraloknak jo pihit :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk, nagyon jó volt a nyaralás, Törpiéknél a minitali is nagyon jól sikerült, majd hozok képeket, meg felrakom a közös gmailre, ha kipihentem a nyaralást! :lol: Nagyon fáradtak vagyunk, két kicsi gyerekkel nem éppen pihentető a nyaralás, na meg az éjjel fél 3-ig dorbézolás sem. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok2
mi is itthon már, tegnap jöttünk, csak közben vendég volt megint, ma ment el a barátunk akit még a repcsitérre is ki kellett vinni, és megint nem láttunk repülőt :twisted: :twisted: le van zárva a terasz meg őt sem látjuk 1 évig :-(


hú én nagyon kipihentem magam 4 nap alatt, hihetetlen milyen hatással van ránk meg csajokra a hegyi levegő
éjjel mindig végig aludtak, egy nyikkanás sem volt, és én is úgy keltem reggel ahogy letettem a fejem
nagyon jóóóó érzés

Kata! tényleg nagyon jó lett a fürdő, nagyon hatásos a 2 kép egymás után

Törpi nagyon jók a képek, mi sem nagyon fényképeztünk, csak élveztük a nyaralást

Törpi Timi Zsófi akkor jól sikerült a találkozás
hajnali 3-ig jól bírtátok :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Én is rakok képeket, habár nekünk sincs sok amiből válogathatnék :oops: :oops:
az óriás játszótéren
Kép

Kép

Kép
a hétalvók
Kép

Kép

Kép
és apa szerint nekik mindent lehet még a múzeumban is
Kép :oops:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: nagyon édesek a lányok :)

Timi: Üdv újra itthon! Hogy vagy? Bár nem tartozik rám, de remélem a múltkori dolog már valamiképp rendeződni látszik!

NYUSZI: nekem dokik fertőzésre mindig Canestent mondanak. Volt hogy egyszer még pelenkás korában Verus visított, hogy csípi a pisi, és akkor is azt kapott. Negatív pisije volt, és ennyiben maradtunk a dokival. Hát érdekes!

Kata
labkat
 
 


Sziasztok,

jaj Nyuszi, annyit emlegettünk, nagyon szorítunk, hogy pikk-pakk rendbe jöjjön az idő!!!!!!

Tali fergeteges volt, annak ellenére is, hogy mi is megbeszéltük apával, hogy nagyon sokat számít fél év ilyenkor még, igencsak el vagyunk már szokva a "kisebb" gyerekektől. De én szerelmes lettem mind a négybe. Ezek valami zabálnivalóak voltak!!!! Bár a ház rég nem hevert ennyire romokban :wink: de egy óra alatt visszarendeztük régi képére :lol: :lol:
Az idő bár car volt, de az olasz tengerparton majd tutira fogunk menni :wink:
Le a kalappal mind a négy motoregér szülei előtt!!!!! Apáknak is egy nagy meleg gratuláció! :wink:

Zsófi, edzünk mi még együtt ezért az ébrenmaradási képességért :wink: Tény, kár lett volna elmenni korábban hunyni, rég röhögtem ilyen jókat :oops: Külön köszönet, hogy hoztad Gábort is :lol: :lol: :lol:

Timi, remélem szeptemberben viszonozhatod a vendégszeretetet :wink: Készülünk, talán most már tényleg eljutunk felétek!

Én már lecukroztam a 10kiló sárgabarackot, megyek hunyni, bár 8 előtt nem számítok kelésre, mert 10-kor alig tudtam lelőni a kisasszonyokat. Valahogy vissza kell állnunk bölcsiig a régi időbeosztásunkra, igencsak elcsúsztunk nyaralás alatt :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Móni, nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóók a képek!!!! Annyira szép, ahogy a csajszikáddal alusztok!!!!!!
Óriásjátszó :shock: ezek után nem értem, hogy a mi 3méteres hintaállványainkat miért kellett nagyolni :roll: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt!

Törpi: hát jól szétkaptuk a házatokat, az biztos :oops: , de te akartad! :lol: Annyira szép az a ház! A lányaid meg olyan okos nagylányok! Tényleg nagyon sok fél év, de legalább van reményem, hogy a kergebirkáimmal könnyebb lesz nem sokára. Krisztián el volt ájulva Emmától :wink: , nekem meg javarészt csak a "Huncut vagyok" Mírához volt szerencsém :lol: Imádom azt a kópét és igen megtisztelve éreztem magam, hogy ennyire megkedvelt! :D
A férjedért meg irigy! Azért nagy mázlista vagy ám vele! Nekem sincs okom panaszra, de így főzni!!!!

Zsófi: le a kalappal előtted! Komolyan! Azt a két motoregeret menedzselni egyedül, azért nagy kihívás szerintem. Innentől ha panaszkodnék, hogy nem bírok az enyémekkel lőj le nyugodtan! :D

Móni: nagyon jó képek! Hegyi levegőn nagyon jókat lehet szunyálni!
:wink:

LKata: nagyon szép lett a fürdőtök! Mi rendeződünk, köszi az érdeklődést! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Alexa szókincse döbbentesen sokat fejlődött! Mondja, hogy Emma, igaz a Mírának is Emmát mondott, de mondta! :D Továbbá kuká, ez a kukit jelenti és már hozzáteszi, hogy apa. :lol: Szól, hogy kaka, persze akkor amikor már érezzük is. :lol: Meg egy csomó mindent mond, le kéne ülnöm összeírni. Annyira jót tesz neki a más gyerekek társasága, sokkal többet fejlődik. Hanga meg kimászik a kiságyból, reggel is itt caplatott. A nyaraláson kezdte ilyen intenzíven és úgy tűnik itthon is folytatja. Ennek nem örülök túlzottan, de még reménykedem, hogy leszokik róla. Visszamászni is próbál, de a nagy kuffer nem engedi, bezzeg Benyus olyan tigrisbukfenccel vetődik be a kiságyba, hogy öröm nézni! :lol: Igaz Zsófi?!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Töltöm a gmailre a képeket. szinte mind homályos lett sajnos és nem tudom, hogy miért. A nyaralós képeink tök jók lettek, pedig azt is a telefonnal csináltam.

Törpi: vannak ám csúszdás képek, rólad sorozat is sikerült, mert hagytál rá időt! :lol: Majd küldöm őket emailre neked arról a jó kis keddi napról.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi, nincs mit kiheverni, én rettenetesen jól éreztem magam! Max kicsit jobban tudjuk értékelni, hogy mennyivel könnyebb már a mi lányainkkal. Nálunk csak egy kép készült, természetesen Benyusról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De a kedvedért a gmail-ra töltöm majd fel, de csak este, mert még ilyet nem csináltam, most meg indulnom kell angolra.

Timi, hát akkor irány Nyusziék szókincsvadászata! Én már néha vágyom a csendre. Mert hiába nem kellek már a játékhoz, folyamatosan csivitelnek. Akkor is, ha nem párbeszédről van szó, mert folyamatosan kommentálják a cselekvéseiket, vagy épp a macinak, babának dumálnak. Kész zsibongás a ház :roll:
Köszi a diszkréciót a csúszdás képekről, jó ötlet, hogy csak a mail-emre küldöd. Azért röhögni meg nem kell nagyon, hogy lajhár módjára csúsztam, ennek köszönhetően vethetted be a Te trükködet. Azt meg én nem mondom el diszkrécióból :wink: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: :lol: oké, akkor csak kicsit röhögök! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


hali,itthon vagyunk,teljesen kesz vagyok.probaltunk sarvarra atmenni,de csak 2napra volt hely.Ha ide visszamegyunk,akkor atteszik a foglalonkat.lehet aug 15-en ha jo ido lesz.szegeny gyerekek,a szivem szakadt meg,de annyira car ido volt,hogy inkabb nem maradtunk.Pedig sokmindent terveztunk,akartunk hajokazni,kisvasutazni,van cirkusz,berelni akartunk bicajt utanfutoval...es furodni a balcsiban

Majd este olvasok,most azon kuzdok,hatha alszanak egy picit,bar hazafele 11 utan elaludtak.Mar egy oraja megy a buli naluk,nekem ki kene pakolnom,jaj de utalom,ezek meg felulnek a kisagy racsara,es mondjak,hogy gyia :shock: erdekes,ki nem jonnek.

Remelem mindenki jol,este jovok,mert szerintem itt nem lesz alvas.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: nagyon sajnálom, remélem jó idő lesz, amikor tudnátok menni! :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, jaj, annnnnnnnnyira sajnálom!!!!!!!!!! Na talán a következő alkalom jó lesz! szorítunk!

Én is feldobtam azt a pár képet, amit csináltunk. Timié valóban kicsit homályos, pedig eskü, akkor még nem itattuk :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


aztaaa nem semmi buli lehetett :lol: :lol:
Kár hogy homályosak
Benyus elveszett a sok csajszi között :wink: lesz miből válogatnia

Nyulasz: sajnálom hogy ilyen időt fogtatok ki, sajnos Balatonra menni nyáron előre foglalással elég lutri :twisted: :twisted:

Törpi! nálatok fordult már elő Mírával többször, hogy hányt ugye? végül vitted orvoshoz?
nálunk most Laura továbbra sem mondanám, hogy jól eszik, Szlovákia eléggé be is zavart, mert ott szinte semmit a palacsintán meg a tápszeren kívül
és most ráadásul már második alkalom, hogy kihányt mindent
én gondolom, hogy a sok folyadék nem marad meg benne, szilárd táplálék meg nem nagyon jut be a gyomrába
és közben kapja a maltofer szirupot, meg ma este Panadolt kapott mert fáj a foga és lázas (ez egy az egyben kijött belőle)

gőzöm nincs mit etessek vele

Móni
KépKép
reunion
 
 


Jó reggelt!

Hát én itthon nem tudok aludni! :twisted: 5 óta fent vagyok, úgyhogy válogattam pár nyaralós képet.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Egy kis összefoglalót még írok a nyaralásról, bár közben is írtam. Nagyon jó volt! Jövőre biztosan visszamegyünk 4 napra. Kint van 3 gyerekmedence a bébipancsolótól a nagyobbakig mindenki megtalálja a szórakozási lehetőséget, mindenféle locsoló, csúszda, spriccelő, zuhatag van. Alexa nagy kedvence a kalózhajó volt, a kormánytól nem lehetett elhozni. Van két játszótér, egy a babáknak, ezt is nagyon élvezték. A fedett rész ugyanilyen jó, ott is van bébipancsoló, hintával, csúszdával, spriccelőkkel, van bent hullámmedence, ami szintén a kisebbeknek van, de bent már mély, Hanga ezt nagyon élvezte, mert tudott úszni, na meg a víz alá menni. Hanga hihetetlenül otthonosan mozog a vízben, felfekszik, tapossa a vizet és halad, dobja magának a labdát és vetődik utána. Folyton a víz alól halásztam elő. Alexa meg tapadókorongokat növesztett és apja nem tudta leválasztani magáról. Ő csak a bébipancsolóban érezte jól magát, ott viszont fókamód közlekedett. Biztonsági játékos. Az apaimádat fokozódott, olyannyira, hogy többször a sírás kerülgetett, viszont a többi nyaraló jól szórakozott, miszerint " apuka gyúr". Merthogy mindkét gyerek vele cipeltette magát egyik medencéből a másikba.
A szoba elég nagy volt ahhoz, hogy négyen elférjünk, rácsos kiságyat adtak és gyerekágyneműt is. Nagyon bababarát minden és számomra hihetetlenül kedves és segítőkész volt a személyzet.
Jövőre biztosan visszük a nagyszülőket is, hogy azért nekünk is legyen egy kis szórakozás-pihenés, mert olyan felnőtt csúszdák vannak, hogy ha tehettem volna egész nap csúszkálok.

Apaimádatról még egy kicsit: tegnap este lefekvéskor Alexa olyan határozottan, gonosz vigyorral lökött el, amikor puszit akartam adni neki, hogy elsírtam magam, persze ő ezt nem látta, de apa kiküldte hozzám, hogy kérjen bocsánatot, mert anya nagyon szomorú. Az én imádott kislányom oda is jött és megütött, majd szinte röhögve otthagyott. Hát mit mondja, romokban vagyok. Azt hittem talán majd enyhül ez az egész, de csak fokozódik, de már nem tudom hová. Nem tudom ezt a viselkedést hová tenni, kezelni. Azt, hogy nem létezem, ha apa ott van még csak-csak elviseltem, de ez már nagyon durva. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: aha, csak ezt én már próbáltam és amióta Hangával többet foglalkozom, azóta durvult el ennyire a helyzet. Viszont a két apaimádóból legalább Hanga nyitottabb lett felém, merthogy nálunk hiába vannak ketten, mindkettő az apáját akarta folyton. Az eszemmel tudom én, hogy próbálkozik, de a szívem szakad meg, hogy "nem szeret" a gyerekem. Nem engedem hogy ezt lássa rajtam, tegnap is otthagytam apjával, elköszöntem és kimentem és a konyhába bőgtem el magam. Na, ekkor küldte ki hozzám az apja. Én úgy tettem, mintha minden rendben volna, de Alexának olyan érzékeny a radarja, hogy nem lehet átverni és láttam a kaján vigyorán meg a szemében, hogy csakazértis bántom még anyát kicsit. Pár napja ez még úgy működött, hogy odabújt, puszit adott, mint a pl. a Boribonnak, mikor sír. Szó szerint bújik a könyvhöz és puszit ad a mackónak. na ezért gáz, hogy velem meg ennyire gonosztörpe.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi nagyon sajnálom hogy ilyen problémákkal küzdesz
de tudod nem vagy egyedül ezzel, persze ez nem vigasz csak talán megnyugtató, hogy ez is megoldódik előbb vagy utóbb
Ti nem próbáltátok még a külön foglalkozást, Alexával ahogy Nyusziéknál már bevált?
Nálunk is több eredménye van ha Rékával többet foglalkozom, és ha Laurával vagyok az csak olaj a tűzre

Nálatok is azért fordulhat ez elő mert apa sokat van veletek, ha egész nap csak te lennél, akkor nem ez lenne, hanem folyton mindkettő rajtad lógna és élni sem hagynának lehet az még rosszabb lenne, hogy 2 méterrel arrébb mész és már ordít a gyerek hogy hol vagy

Móni
KépKép
reunion
 
 


nagyon jók a képek, szuper helyen voltatok, kedvet is kaptunk hozzá
majd belinkeled hol voltatok?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Hali,reggel nem bírtam fél6-kor felkelni,így 7 lett belőle,azóta kávézom,pakolok,kávézom,pakolok...csak végigpörgettem az oldalt :oops:

Képeket imádom,Móni,azt az együttalvást :D helyesek vagytok nagyon,szuper óriás játszó :shock: :lol: Én írtam neked múltkor egy csomó dolgot az evésről,majd visszakeresem,ha esetleg nem olvastad volna,sajnos annál több ötletem nincs.
Ja balaton,lutri az tuti :evil:

Timi,nem is tudom mit mondjak.Ő ezt nem tudja,hogy megbánt téged,tudod Noémi csinálta ugyanezt apával,próbáltuk kerülni a helyzetet,tehát mindig én etettem,öltöztettem,fürdettem,pelenkáztam Noémit,én fogtam a kezét,most ott tartunk,hogy Bada mondja anyaaaaaaaaa,Noémi meg simán megy az apjával,szóval kb 2-3 hónap alatt megfordult a dolog,de nem utasít el Noémi,csak már nem veszi le a szandált egy nagy ANYAAAAAAAAA kiálltással,ha apa adja rá.Remélem nálatok is beválik majd ez,ha apa ott van,akkor legyen vele Alexa,csináljon mindent ő vele,ne mond neki,hogy szomorú vagy,ne akard csakazértis,mert annál jobban fog ragaszkodni apához,viszont különprogramnál vele menjél.Tudom rettenetesen nehéz,de meglátod hamar túllesztek rajta.
Szuper helyen voltatok,jövöre hozzátok el az összes nagyszülőt,és akkor megyünk mi is :lol:

Telefon bent nekem is rosszul fényképez,kint viszont szuper,akár mozgás közben is.Lehet még valamit kéne rajta állítani :roll:

Törpi,hű,tényleg jól szétkapták a házat,örülök,hogy jól sikerült a hétvége :D :D :D Légy büszke az okos nagy lányaidra,mert szerintem is azok,biztos sokat számít pár hónap,de a jó nevelés méginkáb.

Zsófi,el sem tudom képzelni a gyerekeidet,ha még Timi is azt mondja,hogy le a kalappal :lol: :lol: :lol:

Kata,ja tényleg egyszer nekünk is canestent írtak.De gondolom ez másfajta,szerencsére egyre ritkábban csípi neki,meg már tudom mit kell tenni olyankor,kicsit a bőrt megmozgatni,hogy az a pár csep kijöjjön,és már jó is neki.

Ezek még alszanak :shock: :shock: :shock: pihenik a nyaralást? :lol:

Bármikor mehetünk vissza,úgyhogy most nem is mertünk időpontot mondani.Tulaj jó fej,asszem az apjáé az egész hotel,másfél órát beszélgettünk a kijelentkezés után vele,aztán mikor szétszaladtak a parton a gyerekek,akkor futottam egyik után,a srác a másik után,apa meg csak állt,néztem is,hogy mi van,aztán mondta apa,hogy ő kérdezte,hogy futhat-e utána :shock: :lol:
Elszúrták az ágy dolgot,valakiknek kiadták már,csak egy rácsos ágy volt,meg egy utazóágy,mondtuk az nem jó,erre elmentek venni mégegy rácsos ágyat,este fél8-kor hozták is :shock: És vettek egy kiskádat is,azt csak úgy,nem kértük,hozták azt is.

Gyerekek örültek,kiabálták,hogy bili,és másztak bele,na eze gondolták,mekkora kádunk lehet otthon,ha ekkora a bilink :lol:

em is tudom mit akartam még :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Na Csajok, akkor lassan mindenki megfordul nálunk, ha ennyire bejön Sárvár :lol: :lol: :lol: Mert nem ment el ám a kedvem a vendéglátástól, ha bárkinek is lenne kedve belépni hozzánk a fürdő után :wink:

Móni, sok okosat azért sem tudok mondani, mert én nem találtam semmi összefüggést a kaják és a hányások között. Az persze tuti, hogy mikor fájt a hasa és ráivott még nagyobb mennyiségű tápszert, akkor kiküldte az egészet az uzsiig visszamenőleg :? Mostanában ritkult a dolog, talán a korral javult. Bezárt a gyomorszáj talán.
Dokinak csak mondtam, de már akkor, mikor ritkulni kezdett a dolog, és akkor mondta, ha továbbra sem javul, hanem újra sűrűsödik, akkor elküldi vizsgálatokra, de addig nem kínozná. Viszont Míra azért evett szilárdat és a súlya is nagyon szépen ment mindig is. Most már 12kg (csak hosszú, azért nem látszik rajta)

Timi, tudod, nálunk az van, amit Móni írt, és mondtam Neked, az is elég kemény számomra. De tuti kiakadnék az ilyenektől én is. Talán azzal tudlak nyugtatni, hogy Míra is sokáig ilyen elutasító volt velem, csapkodott, "nem szeretett", aztán most meg látod mi van, le sem tudom vakarni. Bár ez a félelemmel egy időben alakult ki, hát ezt sem kívánom senkinek.
Nyuszi megoldása nekem szimpi, érdemes aszerint "működni", talán Nektek is beválik. Biztos ő is most érlelődik érzelmileg, ennek a végén valami teljesen új viselkedés fog kialakulni, és a Ti reakcióitok sokat befolyásolhat.

Nyuszi, ne hidd, hogy az én gyerekeim olyan jó fejek voltak. Erről azért tudnának mesélni a többiek, de jófejül nem tették. Ugyanis az első óra azzal telt, hogy folyamatosan üvöltöttek Alexával és Hangával, hogy "az az enyém", és elvettek tőlük mindent. Mire Zsófiék ideértek, arra már enyhült a helyzet, sőt, másnap délelőtt egész konszolidált volt már, de a találkozáskor igencsak helyre kellett őket rakni, miszerint így nem szabad viselkedni. Pedig előző este már megbeszéltük, hogy nem visznek el semmit, csak játszanak vele és hogy nem szabad senkit megütni. Míra erre mondta, mint a tesót. Na az utóbbi egész jól működött, de a játékféltés igencsak lassan hagyott alább. Nevelés ide vagy oda :?
Zsófi kapcsán meg csak csatlakozni tudok Timihez. De ezt egyszer élőben látni kell :wink: Én mindenesetre beleestem ebbe a kis vigyorgó, örökmozgó szépségbe (bocs Zsófi, de nyugi, már férjnél vagyok :wink: ) :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: nem mondod, hogy negyed 10-kor még aludtak?! :shock: Bár enyémek is 3/4 9-kor ébredtek és este 8-kor már aludtak. :lol:
Tudom, hogy tudomást sem kéne vennem Alexa elutasításáról, csakhát piszkosul fáj, de kitartok és remélem nálunk is elmúlik. Visszük jövőre az összes nagyszülőt a tervek szerint, úgyhogy gyertek bátran! :lol:

Törpi: most szólok, hogy lélekben tudj készülni, megyünk jövőre is! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, alig várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


De arra meg Ti készüljetek, hogy mi is egy napig ott leszünk Veletek a strandon!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: buli lesz! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na, az lesz igazán buli, ami most következik; megpróbálom lefektetni őket 8-órai keléssel :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Mindenkinek sikerült az altatás-alvás? :lol: Nekem majd leesik a fejem, de már lassan ébresztő van, mert menni kell vásárolni, kong a hűtő. Csajokat lepasszoljuk anyuéknak, úgy talán még haladunk is.

Törpi: a pizzatészta receptet írd meg nekem légyszi, mert amit én szoktam sütni nem éppen bababarát, tekintve, hogy vékony is, meg ropogós is, pláne, ha bent felejtem a sütőben. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


mi az hogy sikerült? Bár 20 perc kellett hozzá, de először voltam hálás a pékautónak, hogy 15:20-kor erre csilingelt. Igaz szegény Míra ijedtében sírva ébredt :(

Timi, jó bevásárlást! Utána ejtsetek meg egy cukit, ha már egyszer van szitter, rátok férhet a nyaralás után egy kis kettesben romantikázás :lol: :lol: :lol:
Recept megy mail-ben, bár ezúttal nem tudom, miért lett ropis az alja, nem szokott :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


enyemek majdnem 2-kor aludtak el.gyorsan felmostam,meg pakolasztam meg,de 3 utan mar keltek is.mi is vasarolni voltunk,de negyesben,interspar,es 23-at fizettunk,4ezret meg visszaadtak utalvanykent.

Babus,hova lettel?es Rana?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Na itt vagyok.elfelejtettem bekapcsolni a mosógépet,megint fél11-re jár le.Pedig kettőt akartam mosni,igaz egyik csak öblítő mosás,mert jól összegyűrődtek a ruhák a bőröndben.Tényleg valakinek van utivasalója?Akarok venni,csak még nem tudom milyet,ha valakinek van jó,kérném a márkát,típust.

Én őszintén jobban szeretem a Balcsit,mint a welness hoteleket,oda esetleg télen,de szerintem jövőre ha lesz rá pénzünk akkor külföld,ha nem,akkor csak az utolsó pillanatban nézünk valamit,aztán ha lesz,akkor megyünk,ha nem lesz,akkor nem megyünk.De ez nagyon gáz,hogy hónapokig vársz a nyaralásra,aztán inkább hazajössz.Azért ide sárvárra egy pár napra jó lenne...

Törpi, "az az enyém" :lol: :lol: :lol: ja,hát a gyerekek már csak ilyenek :wink:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz! ebben egyet értek, hogy ha nyaralás és vizes akkor természetes víz legyen
most hogy megnéztem az árakat, már nem is annyira vonzó, pedig Timi nagyon meghoztad a kedvem, de amennyit itt elkérnek pár napra, annyiból simán 2 hétig tengerpartozni lehet

Móni
KépKép
reunion
 
 


Laura ma megint reggel is meg napközben is meleg volt (persze nincs lázmérőnk) :oops: :oops: csak sima amit fenékbe már nem enged, hónaljba meg sír tőle
az álla ki van rügyezve talán mégiscsak a foga a ludas

ma egész nap etettem de szerintem más gyerek egy evésre eszik ennyit amennyit őbelé folyamatosan nyomok 14 órán keresztül

ma vettem bébikaját hátha megszereti valamelyiket :?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni,megtaláltad a múltkori írásomat a kajával kapcsolatban?Vagy olvastad akkor,mert nem írtál semmit rá :roll:

Próbáld a Hipp bébiételt,12 hós kortól,nálunk ha nem ízlik az ebéd,akkor simán megeszik ezeket.

De kajából is egyszerűeket,a prikáskrumplit imádják virslivel,rakott kel,krumplistészta,rizseshús,tejfölös csirkepöri gombával,vagy cukkinivel,vagy mindkettővel,bolognai és milánói ezek nagy slágerek,szeretik még a krumplipürét,ahhoz valami husi,néha sütök nekik dínót hozzá,de akár virslivel is eszik.Most nem jut eszembe más,de ezek eléggé jól csúsznak,pedig nagyon rossz evők,válogatósak,nemrég még arra panaszkodtam,hogy ketten esznek meg 1 üveges kaja felét!!!Most meg kevés is egy 220 grammos fejenként.Lehet pont ezt az időszakot élitek,mint mi akkor.Én még gastroenterológiára is elmentem Noémivel :oops: persze semmi gond vele,csak túl sűrűn próbáltam etetni.Aztán amikor hallottam,hogy uzsonna máshol 1 joghurt,akkor rájöttem,hogy én várok el tőlük sokat.

Oltáson mit mondott a doktornő?Híznak,nőnek amúgy?Ránézésre tök rendbe vannak :wink:

Fogacskának drukk,reméljük tényleg csak az!

KépKép
noba
Budapest
 
 


még benéztem,de látom sehol senki :lol: jó éjt!

KépKép
noba
Budapest
 
 


jó reggelt!

KépKép
noba
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?