Hali
Apa megérkezett
Szegénykém elég sűrűre sikeredett ez a két nap, elveszett a bőröndje, de Bécsbe érkeztek,onnan kocsival jöttek. Így kicsit izgultunk, hogy mi lesz vele, meg nem akartunk volna újra kimenni Bécsba érte. Így szerencsére csak Ferihegyig kellett menni, de meglett. Aztán hazafelé Mini kinyitotta az ajtót a kocsiba, mert nem lett a gyerekzár bekapcsolva, apa leállt a leállósávba, ahol ráment egy festékfoltra, amiről kiderült, hogy friss. Én is beleléptem, szóval a csizmám, a táskám meg az autó tiszta festék lett, este még el kellett vinni mosatni, nehogy rászáradjon. Szegény apa kijutott neki, de itthon van és ez a fontos
Mellesleg két óra alatt sikerült leszedni a festéket a csizmámról, ma felvettem, és leszakadt a zipzár
Olyan ari játékot kapott Mini apától
Az a neve, hogy Colombus Tojása, kis tojásbabák súlyokkal, amik egy lépcsőn fel tudnak menni egy bárba, és körülülik az asztalt ( ha ezt valaki ebből el tudja képzelni
Az én ajándékomat meg még bonyolultabb leírni, de nagyon ari
Olyan jó, hogy itthon van
Nagyon hiányzott, de kipihente magát, és most olyan nyugodt, és én annyira imádom
Mini egész pénteken rajta lógott, úgyhogy mára izomláza lett apának a kezében
Tündér
A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karára járok, vállalkozás-fejlesztés szakra.
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, küldhetnél le Szegedre is kókuszgolyót!!
Miszike
Apa tükre teljesen tuti, de persze nem bírtam ki karácsonyig, most, hogy hazajött, odaadtam neki
Örült. Amúgy a két tükör között semmi különbség nincs, csak az ára. Szerintem nyugodtan vedd meg neki karira.
Müzlike
Évi24
Volt még régebben a Spektrumon egy műsor a só-liszt gyurmákról, abban még egy kis olajat is raktak bele, mert attól nem töredezik meg annyira. Én úgy szoktam csinálni, hogy megszínezem már eleve a gyurmát ( paprika, fahély, ételfesték, tempera stb.) És vízzel egymáshoz lehet a részeket agasztani. Ha kiszárad, én le szoktam lakkozni.
Franyó
Az én lurkóm annyira imádja a rágható vitamint, hogy miután megette kér még
Gyümölcsös ízesítésű, és napi 1et adok neki kálciumost, meg 1 c vitamint. Gyümölcsös ízűek, úgyhogy simán megeszi. a 80 db-os 2800, a 30 db-os 1400 Ft. Ez van róla írva: Kalcium magnézium étrend-kiegészítő kalciumot (266mg) és magnéziumot (50mg) tartalmaz. Minden tabletta természetes forrásból származó kalciumot és magnéziumot, valamint lucernakoncentrátumot tartalmaz. A kalcium elengedhetetlen az erős csontozathoz, fontos szerepet játszik a véralvadásban. A magnézium fontos összetevője számos enzimrendszernek.
Ezt internetről rendelem, ha gondolod rendelek neked (2 napon belül megérkezik).
Szóval letette a télapó
Na megyek, odabújok apa mellé
Olyan jó ilyet írni
Pusz:
Manócs ( azújraapás