Új privát üzeneted érkezett!

Szuper a hely! Már szétáztunk. :lol: Gyerekparadicsom, rácsos kiságyakkal, gyerekágyneművel- ha ezt tudom, nem cipeljÜk. NekÜnk nem lesz pihenés, de most más dolgunk sincs, csak jól érezni magunkat négyesben. :D Hanga a karúszóval simán elevickél, Manó kapaszkodik és lila a szája hamar. Remélem nem fog megfázni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi: hova viszed heim pálba Badát? mármint milyen rendelésre?
igértek egy vendégséget a hétre de még nem zsoltak h mikor menjünk :oops:
Timi: király :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: természetesen nem a szétázásra értettem :wink: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

 
 

Törpi: na de ügyibugyis :wink:
Zsóf: Te meg ügyi vagy a versennyel :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,urologiara.ahogy az idot elnezem,lehet ez a het nem is lesz mar jo :o

Timi,de jo,orulok,hogy tetszik!aztan kuldom a joidot!

KépKép
noba
Budapest
 
 


A bébiőrről annyit, hogy 20 m-re sem működik, annyira leárnyékol az épület. :twisted: Alexának 38,5 a hője hónaljban, de szerintem csak a foga+ a fáradtság. Holnap kiderül. Vacsi után sétáltunk és motoroztak is, van egy nagy tér, mindenki rajtunk röhögött, mert kiló 40-el repesztenek százfelé ketten, mi meg utánuk. Mit mondjak? Éhes vagyok és fáradt és augusztusban kettesben megyÜnk 3 napra vagy pedig két pár nagyszÜlővel. Négyesben nyaralni majd ha nagykorúak lesznek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, jaj, remélem tényleg nincs nagyobb baj!!!!
Míra is mindig lilult nagyon hamar, de neki azért nem sikerült 35-40 fokban megfáznia. Fedettben voltatok vagy kinn? Milyen a fürdő? Mik vannak? Én még nem is voltam :oops:

Nyuszi, egyetértek, menni kell megnézetni, ne nyaralás alatt legyen idegen helyen a baj. Majd mond, mi volt.

Zsófi, szép volt!!!!!!!

Babus, Míra azért nem annyira ügyes, annyira belemelegedett a mesenézésbe meg a rajzolásba, hogy kétszer bepisilt. Mindig jött, hogy "szólj Anyának, kaki van". Nem tudtam megértetni vele, hogy előtte kell. Aztán miután azzal érveltem, hogy nem a földre, hanem a bilibe kell, következő alkalommal futott és tolta le egyben a sortot és a pelust szétszedés nélkül :shock: Asszem benevezek a bugyipelusra én is, pedig nem tartottam eddig hasznos dolognak :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: kint ia, bent is voltunk. Eszméletlen jó a pancsoló mindenhol, minden korosztálynak. Csúszda, spriccelő, kalózhajó, rugós hinta a vízben. És ez csak töredéke mindennek.
Lkata Üzeni, hogy 1 hete nincs nete, olvasni sem tud, de érdeklődött, hogy hogy vagyunk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Egy órája kaptam sms-t az ortopéd magánrendelésre való időpontunkról; szombat negyed3 :shock: Szerintetek? Az az egyik, hogy ugyebár vendégeim vannak, VIP-ek, mellesleg ha nem lennének sem kelteném fel a gyereket alvásidőben, hogy kínozzák egy picit.

voltam szülőin a bölcsiben, egész jónak tűnik a dolog, nem azokat a gondozókat kaptuk, akik nem voltak szimpik, így már egész nyugodtan fogok aludni. Egészen szeptemberig, amikoris Míra tuti kiborul :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,nem biztos az,hogy kiborul,addig még sok minden változik,és ott ugye kicsi,egykorú gyerekek lesznek,csupa érdekes,izgalmas új játék,szerintem az egész más.Gondolom a játszón se rémült,meg bújik beléd,persze amikor ott kell már hagyni az lehet kicsit rosszabb lesz,de szerintem az minden gyereknél,hiszen ez egy teljesen új helyzet.Szerintem hamar megszereti,és ne feledd,Emma mindig ott lesz neki.
Másik időpontot nem tudnak adni?Ha már úgyis magánrendelés :roll: egyáltalán minek kell? :shock:

Timi,ó,remélem nem lesz semmi baj!Na igen,a nyaralás ezentúl arról fog szólni,hogy a gyerekek érezzék jól magukat :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


bebior :twisted: kerdezd meg a szallodat,hatha van nekik,a kolpingnak volt,ami az egesz teruleten mukodott.
Ott nekunk is az volt a baj,hogy 7-kor vacsiztunk,,es este majd ehen haltunk,ugye el nem tudtunk menni,meg ott nem is lett volna hova.aztan felettuk egy kissebb vagyonert a minibarban talalhato csokismogyorot,meg kinder buenot :lol: masnap irany a kozert,aztan vettunk napolyit,chipset,kekszt estere.
Ejjel kipihened magad,aztan holnap jobb lesz.egy baratnom a befizetett tobbszazezres nyaralast mondta vissza,nem kis penzt bukva,mert annyira rossz most a 2,5 eves fia,hogy nem mernek vele elindulni.ketten egy gyerekkel,igaz repulovel,de csak gorogorszagba...a jatszin meg egy anyuka ramcsodalkozott,hogy el merunk menni veluk nyaralni,mondom apa is ott lesz,de akkor is batornak tartott :shock:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi, nagyon jó!!!! Hát még meglátjuk a holnap délutánt, de nem hiszek benne, hogy apát rá tudom venni, ha nincs kánikula.

Nyuszi, és nem csak Emma lesz ott neki, hanem egy csoportba kerültek azzal a barátnőjükkel, akivel születésük óta szinte hetente együtt játszanak. De képes ám néniktől is félni :( Ma lefekvéskor meséltem nekik a bölcsiről, és már kérdezte is kétségbeesett szemekkel: nem bánt senki.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi, telózzunk valamikor a hétvégével kapcsolatban.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Torpi,neha en is latom.hogy egy-egy embertol tartozkodnak,aztan maskor meg egyaltalan nem,de akivel jol elvoltak,azzal meg 10 perc is kell.hogy ujra rendben legyen minden.szerintem folyamatosan valtozik,ne aggodj!

Most en sargulok a talitok miatt 8)

Timi,az vigasztaljon,ha az ido nem is lesz olyan jo,hogy legalabb jo helyet valasztottal.en mar most aggodom,hogy lehul a balcsi,es bele se tudunk menni,ha egyaltalan lesz napsutes :roll:

na lepek aludni,reggel 5.30-kor kelek,oket meg 7-kor keltem,jo lenne meg pisit is gyujteni valahogy.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyuszi: készülj fel minden lehetőségre remélem nem kell nagyon sokat várni :? de sajnos HP erröl extrahires h ezren vannak :cry: tényleg jobb h megmutatjátok az a tuti :wink:
Törpi: elsö 2 hétben nekünk is nagyon sok baleset volt aztán hamar rájöttek h nem tetszik nekik :lol: miért kell ortopédia?
Timi: azért jo h bent tudtok pancsolni :wink: mentek majd valamerre vagy csak pancsi lesz? jaja nasibol be kell spejzolni :lol: :lol: azért bosszanto h nem jo a bébiör :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,ne is mondd,ugy volt,hogy egyedul megyek a 2 gyerekkel,apanak nem igazan tud maradni itthon,mert nem a sajat munkajat csinalja,mondtam neki,megoldom egyedul,Noemi szotfogad jobban,meg is lesz illetodve,mama tegnap reggel az ugyeletre ment a hataval,mert annyira faj neki 2 napja,de vegul kapott szurit,es mondta,hogy eljon velunk.

KépKép
noba
Budapest
 
 


parkolni hogy lehet ott?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi: Benyus :lol: :lol: :lol:
bölcsit meg bizti megszokja hipihopi és biztos elöny h ott lesz teso is :wink:
Nyuszi: drukkkkkkkkkkkk :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


én is olyan büszke vagyok Apára simán végigcsinál bármit Csajokkal a kezdetektöl soha nem kellett nagyit hivni pl ha este kimenöt kaptam :lol:
multkor egyik barátnönk azért nem jött el a talira mert a férje nem vállalta az ikreket egyedül este...nagymama meg vidéken volt... :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyuszi: felhivlak hátha már nem olvasol :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


HP lehet bent parkolni 300ft per ora sztem inkább ott mint kint nem tul jo környék sajnos és azért kell gyalogolni a hátso parkolobol :? parkoloora kint van a bejárat-kijáratnál nem az épületben
érdemes a rendelésen megkérdezni h hányan vannak elöttetek és lemenni a játszira mint fönt az ezer fokba ezer gyerekkel :? vagy akkor nagyi ottmarad és ha közeleg a bemenetel telefonál h menjetek fel :wink:
büfé drága :( (hol nem :? )de ehetö :lol:
a büfével szemben kell bejelentkezni
aszem ennyi :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


koszonom,15 perc alatt behivtak,pedig oriasi tomeg volt,de ugy latszik nem oda,lenn elfelejtettem megkerdezni mennyien vannak elottunk...csak betadinos oblitest kapott,meg irtak egy kenocsot,1 honap mulva kontroll.szukulet van neki,es valoszinu pici gyulladas,ami miatt csipi neki,de pisi megint negativ szerencsere.

Timi,veletek mi van?laz?ugye semmi?itt ezer fok,remelem ott is!


Babus,koszi a hivast,ari vagy!

Zsofi,bizony meg kell becsulni a segito apukakat,de kapna is a fejere,ha nem igy lenne :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Mindenki megnyugtatására; Alexa jól van, mi az hogy :lol: De részletesen majd Timi jön beszámolni, ha még ma este bír. Mert hogy nem alszik el a gyerekeknél korábban... nem vagyok biztos benne (bocs, Timi :wink: :lol: )
Ma közös erővel pecsenyére sültünk a sárvári fürdőn, de ez az egy nap velük számomra többet ért, mint az egész nyaralásunk.
Majd még én is jövök, de én tényleg nem garantálok semmit :oops:

Nyuszi, örülök, hogy nincs nagy baj!

Zsófi, szerintem is le a kalappal apáink előtt.

Babus, de én valahogy annyira parázok, hogy olyan helyre pisilnek, amit nem tudok majd kitisztítani. Pedig annyira jó idő minden nap nincsen, hogy mindig tudjak az udvaron gyakorlatoztatni :roll: A saját magam ellensége vagyok, tudom, pedig már olyan jó lenne szobatisztán, ha már a csajszika így magától beindult.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Anya nyugtatgatja Emmát: Semmi baj kis Emmám!
Amit ebből Emma továbbad:
nyugtatgatja a barátunkat (45 éves): Semmi baj kis Ibim!
és hogy hangzik, amikor apát nyugtatgatja? Semmi baj kis apám! :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jelen! Hulla vagyok, lányok még mindíg nem alszanak, én lassan kidőlök. Nagyon jó volt a mai nap. :D A pecsenyekacsa sápítozna mellettem, évek óta nem égtem így le.

Törpi: köszi a csúszdázást, lettek jó képek, majd otthonról küldök! :wink:
Végre volt kivel csúszdáznom, amíg a lányaim aludtak!

Míra és Emma olyan szófogadóak és aranyosak, remélem tényleg ennyit számít fél év!

Apák előtt tényleg le a kalappal, Krisztián is bármikor bármilyen helyzetben viszi a lányokat, ha kell.

Nyulasz: jó, hogy nincs Badával komoly baj, bár a szűkület sem lehet jó dolog!

Biztosan akartam még írni, de mára már nincs agyi kapacitásom, meg fizikai sem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,Törpi,örülök,hogy jót strandoltatok,és Alexa is rendben.Remélem azóta már alszotok :lol:

Törpi,édiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


hű,itt nagyon nagy vihar van :shock:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

ősz :( no itt is.Timi,Lajos bá nem mondott igazat,miszerint augusztus közepéig nyár lesz.Útálom,hogy 20 fokos lesz a balaton mire megyünk :evil:

KépKép
noba
Budapest
 
 


[quote="noba"]h írta:nobaű,itt nagyon nagy vihar van :shock:

juj de mekkora volt :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi, Timi: na de jo h tudtatok egy nagy közöset strandolni :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Csajok ötleteket kérekszépen ha tudtok :wink: én még mindig nyaraláson agyalok :oops: mostani verzio: tudunk menni Balcsi északi part ingyééé :lol: így arra gondoltam h 4-5 nap Balcsi majd 4-5 nap vmi "tartalmas azaz programos" nyaralás lenne de nem tudom merre felé menjünk...
jo lenne vmi olyan környéke az országnak ami ugye nincs 6 orára a Balcsihoz mert onnan mennénk esetleg van állatkert vagy ilyesmi mert azt imádják CSajok gondoltam Nyíregyházára? de az onnan kicsit messze van még ha alszanak is akkor is rengeteg utazás...
Őrség esetleg?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: nálunk mázli van mindenhol parketta csak a nappaliban van 1 szönyeg de az gyorsan szárad :oops: :lol: azért ösz elött egy nagytakaritás majd ráfér :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


reggel kukásauto zajára ébredtünk a nappalibol :shock: :oops: :lol: :lol: és a lámpa is fel volt kapcsolva :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


balcsira hova?ingyeee????komolyan? Esetleg veszprem?mintha ott is lenne allatkert.

En meg arra ebredtem 5.30-kor,hogy apa morog,mert elaludt :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


na jo a Balcsi fölött picivel :lol: Veszprémben már voltunk most mikor kustányban voltunk
kolléganöméknek van nyaralojuk ök aug közepéig lesznek lent :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: köszi
most találtam egy tutit nagyon tetszik
http://www.csiribiri.hu/indexframe.html
most ilyen "tipus"ra kattantam rá :lol: ikresen is találtam jokat :wink: pl.
http://www.ferenczporta.hu/html/vendszallas.htm

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,kiváncsi leszek milyen helyet találsz.Én most megfogadom,hogy soha többé nem megyek olyan helyre nyaralni itthon,ahol kell a jóidő :evil: Na mindegy,ráérek majd morogni a jövőhéten.

Nekem nagyon fáj a fejem :x

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyuszi: drukk a joidönek :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


jaja,drukk! Ti akkor aug kozepen mentek ha hazajottek,vagy hozzajuk mentek?a hely nem publikus?ja allatkert miatt ne menj messzire,szomszedunknak kutya,macska,nyul,kecske,csirke :lol: es a szomszed felesege,talan mind kozul a legbirkabb :lol: ja,es talan 200 nm-es kertjuk van.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Vanda,Daninak nagyon boldog névnapot! :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


Hello csajok!
csak gyorsan míg alszanak jövök, idő szuper 15 fok körül, ilyenre vágytam, csak nagyon nagy a pára és az kicsit zavaró a gyerek öltöztetésénél, meg itt annyi eső volt van hogy a Hernád teljesen fenn van, le van zárva egy csomó túraútvonal
csajok nagyon jók, mindenki odavan értük, most aztán van vagy 20 nagymamájuk, meg 10 nagypapájuk
itt az udvaron van egy hatalmas trambulin, azt nagyon élvezik, csak a többi gyerek közé nem lehet őket beengedni, mert nem figyelnek a kicsikre, így mindig várunk sorunkra
a déli alvással gondok vannak, nincs kiságy, és így elég nehéz őket délben altatni, mindig el kell menni autózni, hogy aludjanak legalább 1 órát

Bocsánat csak ennyi, remélem mindenki jól van,
Babus végül nem kellett a szék, hoztak ide 2 etetőszéket, egyik ikejás éééssssss gyerekeim nem állnak fel benne :shock: :shock:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni,itt is ilyen az idő :lol: Na jó,nekünk nem annyira vicces,de örülök,hogy ti élvezitek.
Utazóágyat nem vittetek? :roll: És este miben alszanak?

No,akkor etetőszékcsere! :lol:

Én totál bizonytalan,a chippolino székmagasítóra kaptam privit egy kedves ikres ismerősünktől,ők nagyon szeretik,akkor úgy gondoltam mégis az lesz,de most megint totál bizonytalan vagyok.Lehet elmegyek ma az ikeába,és megveszem ott.Lenne 2000/db áron az ikresen is,de rájön a posta,akkor megveszem 3500-ért újonan :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Móni: de jo h jelentkeztél :wink: további jo hidegelést akkor :lol: :wink:
Nyulasz: figyi ha gondolod elviheted egyik du a székeket kiprobálni mi csak ebédhez használjuk akkor meglátod felállnake odafér aasztalhoz hm?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


az ujat meg sztem simán el lehet majd adni :wink: milyen is ez a székmagasito? abba be lehet kötni? oda kell kötni a szlkhez?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


hu hát az az igazság h mindig elfelejtem a nevét a helynek picit a Balcsi fölött van szoval nem vizparti de rájöttem mi ugysem lennénk egész napa strandon :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,koszi,de ma pont van idom fodrasz utan,es megveszem.regebben lattam ikresen 1000/db-ert,gondoltam van most is,de nincs.akkor uj lesz.vegulis nem draga.majd keresek linket a magasitora.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nem volt gépem egy hétig, mert a szerelő szabin volt, és a töltő csatlakozó vacakol. De garanciálisan megcsinálta, remélem most jó lesz.

Fürdőszoba még nincs kész, de már a kádban lehet fürdeni, és ennek örülök. A piszok nagy része is eltűnt javarészt persze általam.

Elhatároztam hogy 1200kalóriás diétába kezdek. Egy ismerősöm 9 hónapja csinálja, és most már kezd többet megengedni magának, és 10 kilót adott le. Nekem is kb ennyi kéne. Reggelente felkelek ugrálni, amíg alszik a család, remélem legalábbis beválik. Persze mindez csak akkor indul, ha teljesen rendben leszünk!

Gyerekek jól, Bálint kérdezgeti és próbálja ismételni a szavakat, nagyon aranyos, mert annyira azért nem megy neki, de azért meg lehet érteni. Mindemellett viszont irtó hisztis lett :roll: Gergő nem beszél. A lényeget megtanulta (anya :lol: ) és a többit elmutogatja ööö-vel. Lányok jól, csak szintén hisztisek. Jobbára Vera kíván folytonos elfoglaltságot. Így mindig rajzoltatom, hogy rajzoljon nekem ezt vagy azt...

Mindjárt bűvészkedek a képekkel, és dobok fel párat!

TI JÓL VAGYTOK???

Kata
labkat
 
 


Nyuszi, milyen szűkület volt Badának???

Kata
labkat
 
 


Kata,orulok,hogy jol vagytok.elobb-utobb az atalakitas is kesz lesz,es milyen szuper lesz majd!Badanak nem lehet hatrahuzni a bort,ami eddig nem volt gond,de most pici gyulladas van,ez miatt par csepp pisi pang neki,es csipi.nalatok mi ujsag kuki teren?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Életjel. Az idő nem befolyásol semmit, olyan benti gyerekmedencék vannak, mint az álom. Hanga dobja a labdát és vetődik utána, úszik és egyre gyorsabban halad, Alexa már annyira apás, hogy visít, ha hozzáérek - lelkem romokban. Mindent csak APA, engem teljes mértékben elutasít, annak ellenére, hogy ma egész nap azt szajkózza, hogy annya. Ma megint nagyot aludtak délben, mi meg K-val szétcsúszdáztuk az agyunkat, Törpi, képzeld! Lecsúszott, a csíkoson, sokszor! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?