Sziasztok
Eve
Orsika
Jobbulást a kis drágának, sok-sok anyai gyógyító puszikákat adjál neki
Megvagyok, csak mozgalmas volt a hétvége, de tegnap már nagyon-nagyon lelkifurim volt, hogy egy betüt nem küldtem felétek.
A távollétem oka, hogy pénteken vettünk egy kenyérsütőt, azt kapom karira és felavattuk, szóval péntek óta mást se csinálok, csak sütök és sütök és.......
A fél családot már elláttuk kenyérrel, de mondtam nekik, hogy nem hozzászokni, még a végén ide jönnek a bolt helyett
Én nagyon imádom a magvas kenyereket, de a boltban a legolcsóbb az kb. 250Ft-nál kezdődik és csak fél kilós. Na most annyit zabálhatok amennyit csak akarok
Most éppen "sütikét" sütök benne. A recept szerint kenyérféleség (karibi teakenyér), de édes. Isteni az illata, remélem az íze is.
Muffin: receptet kérek, most annyira be vagyok indulva, hogy talán még a sütőt is megtalálom és hajlandó leszek sütni
Képzeljétek milyen jó megérzéseim vannak. Tegnap sétáltunk és kérdezte a párom, hogy nem megyünk-e be az anyjáékhoz. Mivel a héten voltunk már (nekem a heti egy alkalom bőven elég), mondtam, hogy nincs kedvem. Erre ma hív anyósom, hogy legyen oly szíves a férjem és vigye el a sógornőmet a gyerekkel orvoshoz, mert lázas és annyira fáj a gyerek torka, hogy szerencsétlen még inni sem tud
Még jó, hogy a hét elején voltunk csak nálunk, így szerencsére nem kaptuk el a betegséget, mert hát ugye az a kismanómon már előbb kijött volna.
Ja és a legfontosabb!!!! Szombaton voltunk 4 hónaposak
Úgyhogy a hét vége felé vagy jövő hét elején kapjuk az újabb szurinkat.
Na most eldugulok, megnézem mit produkáltam sütiileg, aztán majd jövök!!!
Ja, Andi
Emlegettelek ám péntek óta, nem csuklottál???
Vettem mályvateát
Arra a rohadt filterre nem volt ráírva, hol kell beprogramozni, hogy csak reggel 8h után ébresszen és ne már 6h-kor!! Szégyeld magad, hogy nem figyelmeztettél
Rá van írva, hogy kellemes ízű, hát mit ne mondjak, eléggé el vannak varázsolva eme megfogalmazással
De a cél érdekében mindent
Az első adag után mást se csináltam mint rötyire jártam, ezek szerint tiszta méreg voltam
Hugi előkerült???
Na puszi mindenkinek!!
Meli