Új privát üzeneted érkezett!

Timi,igen,az lett volna a kérdés,hogy miért ne vegyem meg :lol:
Még jó,hogy bekötöm őket 8) Nekem olyan kényelmetennek tűnik,hogy furán áll a kislány lába,persze lehet azért,mert már nem is olyan kislány a képen.Párna még nem elég,mert akkor csak mászkálnának.De döbbenet,hogy 3000-ért árulnak használt ikeást,mikor 3500 újonnan.Na jó,tálca nélkül,de az nekem nem is kell.

Zsófi,látod megoldódott a hám :D pedig közben találtam neked egy rugalmas eladót,és azt írja van másik is,talán árban is rugalmas,ha mindkettő kell,persze ha csak ez a hétvége,akkor felesleges,de ha megkedvelitek,akkor azért beteszem ide a linket:
http://baba-mama.vatera.hu/bababiztonsa ... 61778.html

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi: ha megkedvelitek, akkor akár a miénket is megvehetitek! :wink: Bár ezt még átgondolom, de eddíg nem használtam, csak jobban éreztem magam attól, hogy itt van a szekrényben! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz, most nektek is volt pisivizsgálat? Lemaradtam. (Nem csoda mondjuk :oops:) Miért kellett? :roll: :(
Duma: SZERINTEM (vagyis nulla előképzettségem, szaktudásom van róla) jó a sok beszélgetés, de ilyenkor ugye csak azt a szókincset fejleszted, amivel amúgy is találkoznak nap mint nap. Mi pár hónapos korukban kezdtük a "babaszemmel" könyveket mutogatni nekik és mondogatni, mi micsoda, mit csinál, színek, formák, stb. Aztán jött a többi könyv, képes mondókásak-versesek, amiket együtt nézegettünk és olvastuk fel nekik a verseket. Most meg a kedvenceik a "böngésző" könyvek (http://www.libri.hu/konyv/keress-talalj-meselj-2.html http://www.libri.hu/konyv/oriasbongeszo ... eress.html ), ezekben millió élethelyzetben millió rajz, szín, forma van, meg kell keresni a képek párját, közben mesélünk, mi van a képeken, mi történik (ők meg kérdeznek). Vmelyik nap látom, hogy egymással szemben csücsülnek, középen az egyik ilyen könyv, és egymást kérdezgetik: "HÓVANAAAAAAAA...........TÁSKA?" a másik meg megkeresi, és mutatja: "Itt van!" És aztán megbeszélik, hogy "Ilyenolyan, mint Anyáé!" (=ugyanolyan) :)
Na persze, egész nap megy még a zene (legkedvesebb állatos dalaink), és nagyon nagy kedvenc a MASZKABÁL (Köszi, Móni!!!), rengeteget "éneklik" (dallama nincs, csak ritmusa) "hogy piros, sárga kék... Rózsa, tulipán, harangvirág"

Timi, Zsófi,
a védőnőm is mondta, hogy még mindig ráérnek a 2szavas mondatok. Állítólag tényleg hatalmas különbségek vannak gyerekek között.

Engem most a bilizés izgat, vettünk már bilit, de fogalmam sincs, hogy kell nekiállni. :oops: Most megyünk majd anyámékhoz, ott a kertben talán könnyebb lesz???????? Ja és még egy kérdés: ha éjszaka is szobatiszták, akkor le kell venni a rácsot a kiságyról, ugye (hogy ki tudjanak szállni pisilni)? Vagy szólnak, mi meg kivesszük őket????

Friss képeket még le kell tölteni a f.gépről, aztán hozok. ;)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 

 
 

csajok, hány fok van a Dunántúlon??? Itt 37. :? :? :? :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Zsófi, hát igen, mondtam, hogy szaktudásom nuku, akkor csak vaktában lövöldöztünk, és célbatalált. :D :D :D Mondatok: a lényeg, hogy ti megértitek. Nem lehet mindenki képes arra, hogy kimondja az "útkereszteződés"-t. :lol: :lol: :lol:
Bogyó és Babóca filmen vagy könyvben? Még nem próbáltuk, de itt az ideje (Apával állandóan ilyeneket dúdolunk: "Rút banya vagyok, orrom csupa vas, körmöm fekete, lesz majd nemulass, vasorrú bába, fekete ruhába, seprűnyélen lovagolok el a banya-bálba", mi már totál bekattantunk, jó lenne vmi változatosság! :lol: :lol: :lol: ).

Hú, 26 fokért irigy. Mi mindjárt kimerészkedünk a katlanba, muszáj pár dolgot venni. Holnap utazunk anyámékhoz, csomizni is kéne... (Úgy idegesít, sehol se vagyok vele, persze ez is mindig totál rám marad... :twisted: ) Ahhh.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Na itt van egy ilyen könyvnézegetős kép (nem tudták, hogy fotózom őket).

Kép

Na tényleg megyek, mert ebédre se érünk haza.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Zsófi, ehhez a nagyhoz nincs szöveg, de a másikhoz, amit belinkeltem, van. Mindkettőnél vannak dolgok fent / oldalt a lapon, és a másik ugyanolyat kell megkeresni a képen. Imádják ezt csinálni!!! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana,ez az oldal a ˝hegyekben˝ :lol: ez nekunk is megvan,csak egyszerre akarnak lapozni,es mindig ellentetes iranyba :lol:

Bada szolt,hogy csipi a pisi,ezert volt a vizsgalat.

Nagyon megnottek,tegyel kepet amin latszanak is,kit erdekel a konyv :lol:
bilizesre visszaterunk,most mennem kell...

Zsofi,biciglizik a nyuszi :lol: :lol: :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi, ezt nézik épp a képen:
http://www.libri.hu/konyv/oriasbongeszo ... eress.html
Nem olcsó, de nagyon szupi.

Na akkor közkívánatra, ezek a legfrissebbek (vigyázat! Sok leszek! :P ):

Kép
rosszaságra készülök

Kép
én is

Kép
divatbébi

Kép
ez aztán az élet!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
rajzolgatunk

Kép
puszi

Kép
így ébredtem

Kép
én meg így

Kép
na itt vagyunk szemből! :P


bukfenctorna:
Kép

Kép

Kép

Kép

nem tudom, miért lettek ilyen sz.r minőségűek átméretezés után... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Timi,te csomagolsz?Vagy hova lettél?Jó nyaralást,aztán ha lesz wifi,írj néha! :wink:

Törpiéknek bizti tuti jó idejük van,mert nincs ideje jönni :D

Rana,szentég,mekkora lányaid lettek :shock: Látom zsiványságért nekik sem kell a szomszédba menni :lol: no meg apa is fejlesztve van :lol: Édik nagyon!Jaja,szeretünk nézegetni képeket! :D Jó utat!

Babus,mi volt ma?MInden oké,sikerült a pisi?

Zsófi,holnapra egy kalappal!Vagy evezősöknek mit szoktak mondani? :roll: :wink:
És a bácsikat nem rakosgatják órákon keresztül? :lol: Balázsnak a kék volt a kedvence,sokáig fél napokat a kezében volt,szeretik beletenni sterimaros kupakba,kispohárba,bármibe,amibe belefér,de sokszor csak úgy fogta,pedig mással játszott :lol:

Megyek én is lassan hajat mosni,holnap meg korán ébresztem őket,lehet már nem jövök,mert akkor tutira nem indulunk időben...

KépKép
noba
Budapest
 
 


jo reggelt!

Mindenki aludt az ejjel?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi,elfeljtettem,hogy nem akartátok ezeket a játékokat is vinni nyaralni amik itt vannak? :oops:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Vagyok, csak netezni nincs időm. Amikor meg lenne, akkor nem hagynak!

Nyulasz: játékokat akartam már kérdezni, hogy mikor cseréljük vissza?! Tőlem maradhat ami nálatok van, mert nem hiányolják őket, csak nektek hátha van valami ami nálunk van és vittétek volna.

Rana: szép nagy lányok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,nekunk is raer,akkor majd a nyaralasok utan.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Oké.
Húzok teregetni. Azért ez a nyaralás előtti hajrá nem a kedvencem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt! Ja, aludtunk éjszaka, végre lehűlt picit.

Körkérdés: ki hova megy nyaralni? És meddig? (Én is jókor térek vissza, majd elmalmozok itt magamban... :roll: )

Nyaralás előtti hajrá, ja én is utálom, tiszta sárkány vagyok ilyenkor (Apa szerint máskor is... :? )

Na pussz, léptem én is

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: mi sárvárra megyünk 6 napra, onnan át Törpiékhez egy éjszakára és onnan jövünk haza. Én annyira várom és imádok menni, de ezt a csomagolást, stresszelést, hogy mi marad itthon, mit felejtek el, mi hogy lesz, na ezt nagyon utálom!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nem volt ma nagy forgalom, könnyen visszaolvastam! :lol:

Délben a lányaim "közölték", hogy a zöldbabfőzeléket kenjem a hajamra, akármilyen éhesek, ők azt meg nem eszik! Eddíg ették, igaz legalább villával összetörtem nekik, most meg gondoltam hagyom ahogy van, elvégre ezt már meg kéne tudniuk enni, azzal nem számoltam, hogy így viszont nem szeretik. Utána meg már törhettem én, a közelükbe nem mehettem a tányérral. :twisted:

Zsófi: odaért a hám?

Nyulasz: milyen volt a Balcsi?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Én is itt.

Zsófi,jövő vasárnap megyünk....bábuk nálunk is Bada kedvencei,talán mint a kisfiúknak az ólómkatona.Erről jut eszembe,napok óta mutogat magára,és mondja vigyorogva,hogy rendőr :lol: gőzöm nincs,hogy honnan vette :lol: de még mindig jobb,mint amikor elérkezik az az időszak,amikor kukás akar lenni :lol:
Ja,a felújítás az viszi a pénzt :x

Rana,mi Balatonlellére megyünk,24-31-ig.Ti?

Ma elég érdekesre sikerült a napunk.7-kor felébresztettük őket,hogy indulunk a balcsira.persze fél9-kor sikerült csak ténylegesen elindulni,pedig 9-re szerettem volna leérni.Erre jött még egy hatalmas torlódás az autópályán,végül Martonvásár felé kerültünk.
Vittünk utazóágyakat,hogy majd apa keresztanyjáéknál alszanak,akikhez mentünk.A parton fél12 körül Noémi majdnem elaludt a pléden,mi meg elkezdtünk variálni,hogy nem megyünk vissza a szállásra,hanem a büfében veszünk valami kaját,felállítjuk az árnyékoló sátrat,bár fa alatt voltunk,és megpróbáljuk,hátha elalszanak ott.
Az ebéd elég vacak volt,azért eszegettek,gulyásleves,pizza és palacsinta,ebből csak a leves ért valamit.Aztán vártuk a csodát,Noémi pont elaludt volna,erre Bada futásnak eredt,Noémi meg gyorsan utána.Nem bírtuk őket alvásra venni.16 óra felé már nagyon fáradtak voltak,elkezdődött a nyüglődés,vergődés,visítás mindenért,rettenetes volt,mert egyszerre nyomták a műsort,végül úgy döntöttünk elindulunk inkább haza.Na ez se tetszett nekik,végül megnyugodtak.17.15-kor indultunk el,Balázs elaludt ahogy a pályára értünk 2 perc múlva,Noémi még 5 percig bírta.Diósdnál felébredtek,így még elentünk fagyizni,vacsi-fürdés ugyanúgy volt,és 9-kor már aludtak mint mindig.Azt hittem ha 1810-kor kelnek,akkor este nem lesz alvás.

Na,jó kis regény lett,ígérem a nyaralásról csak összefoglalót kaptok :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi :lol: és végül mit ettek?
Becsomiztál?
Egyébként jó volt a Balcsi,imádták a vizet,de max 15-20 percet voltunk benn egyhuzamban,mert úgy remegtek szegények.

KépKép
noba
Budapest
 
 


megállt a mosógép,lépek teregetni :x majd még visszanézek,apa biciklizni van,most kétnaponta mennek este...el se hiszem :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi,örülök,hogy let hám...na de ilyen hamar?Vagy ott Gárdonyban vettétek át?Hű,most ahogy írtad,akkor esett le,hogy ma volt a verseny,a mai nap kiakasztott,és már el is felejtettem...Timiékkel sikerült azért talizni?Holnapra is egy kalappal.
Balcsin reggel picit fújt,aztán 11-től meg se rebbent...rossz helyen voltatok :lol:

Egyszer valahol azt olvastam,hogy ezeket azért nem tudják-szeretik tekerni,mert elöl van a pedál,és így nehezebb,mintha alattuk lenne. :roll: Nem is igazán látok ilyennel közlekedni gyerekeket :roll:

Szóval a kisregény lényege amit írtam az,hogy még jó sokáig csak akkor lesz egésznapos programunk,ha megoldott az alvásuk...mondjuk itt is megoldhattuk volna,kár volt próbálkozni...

No,a legjobb,szedtem ugye ezt a hormongyógyszert,és péntek helyett szerdán abbahagytam.Írja a papírja,hogy 3-7 nap múlva lesz vérzés...na a 3. nap ma volt. :evil: Már ebéd után voltunk,mikor érzem baj van.Mondom apának,nagy gáz van,megjött.Azt mondja menjek el az apartmanba...oké,de egyrészt nem hoztam magammal kistáskát,amibe mindig van tampon,másrészt innen megmozdulni sem tudok,mert a bokámig fojna.Végül a keresztanyját kértem meg,hogy sétáljon el a boltba,ami jó 15 percnyire volt.Aztán mikor visszaért,akkor földigérő törölközőbe bugyoláltam magam,és eltotyogtam a vécéig.Eközben az ő férje,és fia kérdezgették mi a baj,ráadásul a gyerekek után sem tudtam futkosni,tiszta ciki volt :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
noba
Budapest
 
 


A mégeccert nem így mondják felénk,hanem "méccer" :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi,valamelyik nap panaszkodtam a 10 perces alvásra,és azzal is tök jól bírták,de a semmi,az semmi :?

Értem,akkor holnap...akkor meg Timiék nem tudnak menni :roll: G-re :lol: csak nehogy te kapj a végén :lol:

Mi is ölbe vittük őket :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


tenyleg,vegul hogy lesz,ti viszitek Torpinek a konyvet?neked tetszett?

Ha nem irnek mar,akkor alszom :lol: hulllla vagyok.

KépKép
noba
Budapest
 
 


okes,asszem meg Moninal nem volt...na aludjunk :lol: jo ejt!

KépKép
noba
Budapest
 
 


na de jo volt a konyv? :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Zsófi,Persze,én mindig jól alszom,csak keveset :lol: Örülök,hogy tetszett a könyv :wink: Szép időtök lesz ma :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt! :lol:

Látom bagolyműszak üzemelt! :lol: Én már 10-kor mentem aludni. Annyira álmos vagyok mostanában, éjjel-nappal csak aludnék. :?

Zsófi: akkor most lesz hámotok, esetleg leadnám az én két gyerekemet nektek! :lol:

Nyulasz: na, szerintem én a nyaralás közepén fogom így megjárni! Alvással mi is így vagyunk. Kicsit bánom, hogy nem lazábban szoktattam őket az alváshoz és csak kiságyban alszanak el (vagy autóban), így nekünk is mindíg meg kell oldani. Azért néha-néha belefér egy ilyen kilengés nem?!
Még nem csomagoltam be, majd ma! Még egy adag ruhát ki kell teregetnem, lányok délután mennek anyósékhoz, majd akkor csomagolok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,ket gyereket nehez am lazabban szoktatni.es fontos a napirend,egy gyereknel is az lenne,nekunk mar 5 honaposan volt napirend a3 fix alvassal,es latom a majd egy eves gyereknel a baratnomnel,hogy meg mindig semmi,goze nincs mikor alszik.nyilvan konnyebben mozog az ember egy gyerkoccel,ezert az alvas is olyan amilyen.en nem banom,hogy igy vagyunk,masodjara sem csinalnam maskepp. :wink: nem a kilengessel volt gond,hanem 4 utan csak a hiszti ment,es arra senki nem volt kivancsi.viszont addig tok jol birtak.

Akkor konnyu lesz csomagolnod!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: azért a napirendünkre én is büszke vagyok és K. is azt mondta, inkább legyen korlátozott néhány évünk, de legyen rendszer a gyerekeknek, mert tényleg nagyon fontos. Én is látom rokonoknál, hogy semmi rendszer nincs abban mikor esznek-alszanak, ahogy esik úgy puffan és nagyon nem működnek a dolgok. Ezért is írtam, hogy csak kicsit bánom, illetve nem bánom, csak az lenne jó, ha máshol is el tudnának aludni, nem csak az ágyban. Dehát minden ne akarjak már én sem! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


jaja,igy van.na bumm,ez nem mukodik,de miden mas igen.masnal meg csak az mukodik,hogy alszom ahol er az alom,a tobbi meg nem.aztan lehet vannak szuperanyuk,akiknek 2 gyerekkel minden megy,mi meg csak megmagyarazzuk,hogy csak a napirend rovasara lehetne maskepp :lol: mondjuk utazoagyban barhol jol elalszanak,de ez a strandod pokrocon dolog nem mukodott.

Babus,nephron mi volt????

Na megyek fozom tovabb az ebedet.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi: :lol: tényleg jól nézne ki! :lol: Szerintem simán bírna velük-pórázzal! :lol:

Utazóágyban enyémek is jól alszanak, kell nekik a korlátozás, ezért nem megy a szabadonalvás. Lehet jövőre már nem lesz ilyen gond és pokrócon is simán elalszanak.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: ti még nem indultatok el? Mikor lesz a versenyed?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Úristen! Ennyi csomagot! És egy csomó mindent csak holnap tudok elrakni! Ez katasztrófa! És folyton olyan érzésem van, hogy vajon mit hagyunk itthon?! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi,ünnepeltek?Hogy sikerült?És a póráz bevált?

Timi,ismerős az érzés,lassan az egész házat bepakolod,mégis kattog az agyad,és érzed valami itthon marad.Ugye lista alaján csomagolsz?Bébiőrt nehogy otthon hagyd! :wink:

Nálunk Bada kukacával még mindig nem stimmel valami,pisi után mondja,hogy csípi,és 2-3 csepp nem jön ki,hanem benn marad,meg kell neki mozgatni,viszont nagyon büdös ami benn marad.Tudom itt főként lányos anyukák vannak,de Kata,Zsófi,vagy aki még olvas,volt valakinél ilyen?Kenem a kenőccsel amit a doki írt,és holnap újra hívom.Ja,és a bőr egyáltalán nem jön fel,mi az 1 éves korig nem húzzuk táborba tartozunk,azóta fürdés után minden nap próbáljuk,doki is látta,azt mondta ráér még bőven,csak finoman próbálgassuk.

Móni,a heim pálban nincs most urológia?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz! nőgyógyászat az urológiát nem tudom

Olvasok ám, csak sűrű a program, és közben én is pakolás előtti mosásban,
és agyalásban vagyok, mit kéne még venni, meg vinni

:x :x

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni,jaja,köszi,már emlékszem!Pakolás...na egy hét múlva én is :lol: Mikor indultok?

Mi megint nem alszunk sokat,kicsit elbeszélgettük az időt a teraszon,olyan jó idő van,és idén kettő szúnyogot láttam összesen(koppkoppkopp),szóval semmi nem árnyékolja be a jó kis estéket :lol: bejövünk,és nézem már 11 múlt :shock:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Hahó! Élek! Bár épp hogy csak. Ma mi is Balcsin, és nekünk sem megy a pokrócon altatás :lol: :lol: :lol:

G 4 pórázzal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zsófi, hogy sikerült?

Timi, ha még olvasol. Esprit babakocsit és két kismotort tudok biztosítani számotokra, leviszem Sárvárra. Ha ez segít a Punto-n. Jelezz, ha vagytok, egyeztetünk. Jó utat!

Nyuszi, sajnálom ezt a pisi dolgot :( Remélem hamar rendbe jön Bada.

Beszámolóval, képekkel majd egyszer biztos ideérek, addig meg csak jövögetek, ahogy szoktam. Szerencsénk volt, szuper időnk volt! Mírát viszont társaságba nem lehet vinni, mert egy igazi síró-rívó gibbon lesz belőle :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt!

Törpi,örülök a jóidőnek :D Mi lelte Mírát?Azóta sem lett jobb a helyzet?
És amúgy tavaly volt velük könnyebb a nyaralás,vagy most?
Hogy aludtak?Nem vittél utazóágyat,ugye?
Várjuk a beszámolót,meg a képeket! :D

Zsófi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor ügyes volt G :D Neked jól ment a verseny?

Babus,gyere mesélj már,mi volt a pisivizsgálaton?
Ti végül hova mentek és mikor nyaralni?Melyik nap játszózzunk?

Timi,nagyon jó nyaralást kívánok,ha pihentető nem is lesz,de emlékezetes az biztos! :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


Vagyok ám! Család még alszik. :D

Törpi: köszi a felajánlást, motort viszünk, babakocsi meg úgy gondoljuk nem kell, de ha mégis másként éreznénk, akkor visítok! :wink: Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Alig várom, hogy találkozzunk! :D

Nyulasz: szegény Bada! :( Remélem semmi komoly és hamar rendbe jön! Csomagolás: inkább hagyjuk, most inkább kimegyek a teraszra kávézni! :wink: Ha addíg nem kommunikálnánk, jó nyaralást nektek és jó időt! (nekünk rosszak a kilátásaink :twisted: )

Zsófi: örülök, hogy jól sikerült a tegnapi nap!

Nekem tegnap este megjött. Egy héttel előbb, mint vártam. Hát mit mondjak?! Egy pár napot azért várhatott volna, de most már mindegy. Ilyen a formám.
Alvásidőben megyünk, addíg még benézek. Elvileg lesz internet, úgyhogy onnan is tudok jelentkezni, feltéve, ha hagynak.
Mindenki vigyázzon kicsire-nagyra, nyaralóknak jó nyaralást!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,jó kávézást :D Mikulás :evil: hát ez elég bosszantó :evil: :evil: :evil:

KépKép
noba
Budapest
 
 


haho,
pisi ok volt csajoknak de LAlunak megint volt összenövése csak most nem volt elég a vattával letörlés :( azota is kence de picit fáj még neki néha nagyon rossz h sir szegénykém :( majd novemberben lesz még uh és ha minden ok nem kell menni csak panasz esetén...
viszont rengeteget kellett várni 1körül jutottunk be nagyon brutál volt már sirtak meg álmosak voltak...utána nem is mesélem egyik bealudt itthon nuku alvás meg Luci ugye sokszor sirt rémes :(
viszont elsöre pisiltek ott a bilibe igy ez a része nagyon flottul ment zacsival volt h 2 ora is volt ez a rész
most kenöcs meg vmi a vitamin olajat kell csepegtetni...egyszerü mutatványok ezek...nagyon nem hagyja iszonyat ereje van Apa meg az aszisztens 2en kellett lefogják szegénykémet a dokinál :(
na sorry hosszu lett az "élmény"beszámolo :oops:
Timi, Moni: jo nyaralást :wink:
én meg nem találtam semmi jot lehet már sehol nem is lesz... :? :oops: na mindegy majd lesz vmi :oops: :lol: remélem :oops: nem is biztos h balcsi lesz nem biztos h jot tesz a sok pancsi Csajoknak tiszta paramami lettem megint :? :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: csütörtök megint? lehet azért nézessetek kontroll pisit h tutuira ne legyen semmi :wink: lehet még picit érzékeny szegény Badának azért ezek nem gyogyulnak 1 nap alatt ugye :? :cry: remélem hamar helyrejön :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,jajj,szegénykém :( te láttad az összenövést? :roll: jobbulást!

Csüti nem jó,de bármelyik másik nap igen.Megyek fodrászhoz,így elöbb lesz az ebéd is,hogy ne apának kelljen egyedül etetni.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: hát ez az h most nem is vettem észre :? :cry: hu még nem tudom vendégésgbe is hivtak csak még nem tudom mikor
na de csini leszel :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


tegnap voltunk kopaszin tök jo volt lassan vasárnapi duiesti program lesz :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: szegény Lalu! De jó, hogy pisi rendben van!

Nyulasz: milyen frizura lesz?

Felhívtam a hotelt, biztos, ami tuti kiságy ügyben, meg ha már eddíg elfelejtettem azt is megtudakoltam, hogy kád vagy zuhany van a fürdőszobában. Az állam esett le, mert mindkettő van. :shock: Hát látszik, hogy nem nagyon jártam "elit" helyeken. Most olvastam utána, hogy még etetőszéket is adnak a szobába, ha kérjük. Tök jó! :D Már csak az időnek kéne mellénk állnia!

Most már tényleg lépek, bár minden csomag a kocsiban, téblábolok csak. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, meglesz, ma reggel zuhogott két részletben, de azóta kibújt a napocska, próbálja a levegőt felmelegíteni ezerrel, már 23 fok körül tart árnyékban, lesz ez jobb is!!!!
Jó utat!

Babus, jaj szegény Lalu! De ügyik voltak pisivel!


Tegnap hazaértünk 9-re, és Míra kérdés nélkül ráült a bilire pisilni. Majd ma reggel is ment és pisilt, mikor kérdeztem, kell-e. Azóta bugyiban nyomja :shock: Úgy tűnik az idegen nagyon megzavarta, de e szempontból helyrerázódik itthon. A viselkedése viszont kritikán aluli, hisztizik mindenért.

Nyuszi, jó szépülést!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Holnap viszem Balazst a heim palba.gondoltam nyaralas elott inkabb nezzek meg.

Timi,mar biztos ott vagytok,gondolom szuper a hely,es a csajok is imadjak :D

Torpi,majd helyrerazodik otthon...pisivel nagyon ugyi :D csak amulok meg bamulok :D

Babus,szerda vagy pentek?kopaszizas tok jo,legalabb apa is kikapcsolodik :wink:

Zsofi,ugyesek vagytok am a versennyel!

Hajambol csak vagatok picit,bar ha meglat a fodraszom biztos jol nekiesik,lassan egy eve voltam nala :oops:
csutortok az en napom,jon a pedikuros is delutan,ha mar apa ugyis itthon van :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?