Új privát üzeneted érkezett!

akkor korong kilove.koszi azert,most sporoltam egy kicsit :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Itt is be-be borul,mondjuk azért meleg van.

Törpi,pocik rendbejöttek?

Zsófi,és nálatok?

Babus,hova lettél?Holnap akkor találkozzunk a vidám utcában?Van ott egy parkoló,mert ez egy lakótelep.

KépKép
noba
Budapest
 
 


csajok,en nagyon merges vagyok.elszallt az agyam ma,total kiborultam rajtuk,ebed utan nekialltam keresni a neten valami tanacsot orditas ellen,es nem neztem mar be rajuk,pedig szoktam amig dumalnak,mert neha kakilnak ilyenkor.aztan bementem,de mar 10 perce aludtak,mindketto kakilt,nekialltam a kisagyban pelenkazni,de jol felebredtek.en megorulok veluk ha nem alszanak vissza...

KépKép
noba
Budapest
 
 

 
 

Nyulasz: ha spórolni akarsz szólj bátran, bármiről megmagyarázom, hogy miért nem éri meg! :wink: :lol: :lol:

Törpi: nálunk is pókhálós az ég, de nagyon meleg van, hiába fúj a szél, az is forró, úgyhogy nálunk már a medencében melegszik a víz. Idén mi a nagymedencét nem állítottuk fel, majd jövőre, akkor már megértik, hogy nem lehet belemenni csak velünk, bár van rá fedőfólia, de az ördög nem alszik, és az enyémek nagyon kis értetlen szeleburdik, majd meglátod! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


koszi Timi! :lol:

ezek buliznak benn,en meg total kivagyok...

KépKép
noba
Budapest
 
 


Kép Fodrásznál Kép Ilyen lett hátul Kép Apa csavart Kép Mint a nagyok

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: nyugi, majd visszaalszanak. Ilyenkor én várok negyed órát, ha még mindíg féktelen buli van bemegyek és leteremtem őket, hogy most aztán elég volt és alvás, lerakom őket és közlöm, hogy többet nem jövök be. Többnyire bejön. Aztán amikor nem, akkor megszívom a délutánt. :? :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép Tegnapi pancsi Kép

Ja, és Bada Alexával nagyon egymásra találtak, Bada olyan csábító pillantásokat vetett a lányomra, miközben még simogatta is, hogy arra gondoltam, de jó, hogy apa ezt nem látja! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


juj de cukik :wink:
Timi: nálunk pirosbetüs lesz a fodrász majd egyszer... :oops: :lol: csinifrizu :wink:
Nyulasz: vagyok csak játszozunk ugye délelött meg melegem van :oops: :lol: :lol: még heverem a hétföt és én is szunyálok csajokkal :oops: :lol:
nagyon nem nekem valo ez a késönfekvés :? állandoan ásitok meg álmos vagyok :oops:
menjünk holnap hányra gondoltál? majd igyekszünk :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi,ez most keszult?nagyon jo lett a haja Hanganak,lehet ilyesmire vagatom majd Nonoet :D Alexa meg tenyleg profin,mint a nagyok :lol:

az a baj,hogy aludtak kb 10 percet,es szerintem mar csesznek visszaaludni.en meg szarul vagyok,na nem beteg,csak az ebedet vegigbogtem,pedig akkor mar szepen ultek es ettek,de addigra mar kesz voltam,gondoltam alszom veluk egyet,ami mostanaban csak heti 1 max 2x van,hatha a delutant jobban birom.lehet ez a hulye hormongyogyszer az oka,hogy idegbajos vagyok megint veluk,pedig mar regota nem voltam,ha visszakerul a konyv ujra elolvasom,hatha segit...

KépKép
noba
Budapest
 
 


tegnap müllereztünk du meg akkor már bementünk ott a tetykoba, vettem rucit Apa barátjánaka kislányának nemrég született na erre besipolt az az izé tudjátok mert a pénztáros elfelejtette levenni azt a loposkütyüt :evil: :evil: persze jött idiota biztonsági ür mondtam neki h fogja meg a sztayrot h az sipol-e naná h az volt...menjünk vissza oké csak közben Csjaok meg szaladtak kifelé visszamegyünk erre Tami meg meglogott tök szar volt és olyan parasztok voltak h nem mentem azonnal hanem összeszedtem a gyerekeket mondtam is nekik h... :evil: :evil: tök köcsögök voltak többet nem is megyek ide az tuti :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: na én tegnap voltam igy a hülye tetyko után :cry: fel a fejjel :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: pakold be őket a kocsiba és gyertek át! Ketten-hárman csak bírunk velük, K. is itthon van, mert éjszakás.

Babus: hát tényleg parasztok! Pedig én téged még nem is hallottalak így kiakadni, ha jól emlékszem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: o ki tudok én akadni :oops: :oops: meg is mondtam nekik a véleményemet... :evil: :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Na, az én gyerekeim meg Nyulaszéi helyett is alszanak, mert már kinyitottam az ajtajukat, hogy ébredezzenek, de egy moccanás sincs. 12-fél 4-ig azért kicsit durva. Asszem ma is későn megyünk este aludni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz! Ne aggódj, én is 3 vagy 4 napja érzem teljes ideg összeroppanásom van, szerencsére jókor időzítettem, mert apa már nem dolgozik, így ő mindent vállal, éjjelt, nappalt, főzést, meg mindent
már bespájzoltam magneb6-al meg multivitaminokkal hátha csak a testem van lemerülve
remélem mire megy dolgozni újra, addigra már okosabbak is lesznek, és tudják hogy nem szabad idegesíteni anyát persze ez csak álom tudom

képek nagyon jók, tiszta nyaralás filing

Babus! gyűlölöm én is a biztonsági őröket, és szerintem a kisgyerekesekre tuti rá vannak állva, főleg akkor ha babakocsival vannak

Móni
KépKép
reunion
 
 


Csajok majdnem 5kor keltek :shock: :oops: (de én akkor se keltem Öket :oops: végre tudtam képeket válogatni Anyumnak mindjárt szülinapos lesz :lol: ) megyünk fagyizni meg játszira mert tuti nem fognak elaludni és ma (is) egyedül... :?
Móni: biztos jot fog tenni a nyaralás :wink: nagyon ügyi Apa :wink: :lol:
Nyulasz: hogy vagy? este tessék lefeküdni h holnap frissen játszizhassunk :wink:
juj de nagyon tudom mennyire car ha minimált alszanak :oops: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: este tessék időben lefeküdni és nem babanetezni! :wink: Remélem jól alakult a délután!

Móni: akkor most töltődhetsz! Használd ki! :wink:

Babus: úristen! Kíváncsi leszek mikor fogod tudni letenni őket! Enyémek fél 4 után keltek, de én ennél tovább nem hagyom őket, a fürdetés-fektetés része így is egyedül az enyém lesz, mert túl sokáig aludtak ahhoz, hogy időben letegyük őket, apa meg megy éjszakára.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: én is kiváncsifáncsi :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: enyémek már alszanak. :shock: Tiszta zizik voltak már fél8-kor. Lehet jön valami front? Vagy csak a meleg nyomta el őket? :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Rég nem jártam már erre, le is vagyok maradva mindenről (Timi, ti költöztetek? Nyulasz, milyen hormongyógyszer? :shock: ) :oops:

Azért örülök, hogy mindenki jól van, a kisebb (nagyobb) kiakadásokat leszámítva (hű, az nálam is előfordul). Nálunk szintúgy.
Hát én ezek után le se merem írni, ma hogy aludtak a csemeték....

Képek tényleg szuperek, Timi irigy a gyönyörű kertért, pancsiért, Nyulaszkám, de megnyurgultak a "babák". :) Csak az uccsó 2 oldalt olvastam, elég szánalmas teljesítmény ennyi "hiányzás" után. :oops:

Na jó éjt a későn fekvőknek, jó reggelt a kukorékolóknak.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


[quote="timi76"]B írta:timi76abus: enyémek már alszanak. :shock: Tiszta zizik voltak már fél8-kor. Lehet jön valami front? Vagy csak a meleg nyomta el őket? :?

na ezt akkor mi még nem mondhattuk el magunkrol és folyt köv reggel :wink: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Rana: irgumburgum merre voltál? :wink: jol vagytok?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Köszi lányok,már kicsit jobban.negyed11-kor aludtunk már,de korán kellett kelnek mert főzni akarok.
Tegnap végül apa nem ment délután sehova,hazajött,és mondta,hogy elviszi a gyerekeket,én meg pihenjek le.De tuti nem tudtam volna aludni,annyira ideges voltam,így kértem vigye csak a Noémit,mert nekem Badával kéne lennem.Igazából 11.30-12.15 között akasztott ki megint,apa megérti,mert amikor itthon van,akkor ő is látja,hogy mit művel,gondoltam megint a figyelemfelkeltés a célja,hátha kicsit megnyugszik,ha csak velem lehet.Elmentünk a Camponába,tescoba,aztán elsétáltunk a szökőkúthoz,majd vissza,és kibéreltük a kölyök taxit,azzal végigjártuk a boltokat...Apáék felmentek a camponával szemben a lakótelepre ahol felmőttünk,fagyiztak,hintáztak,szóval a 10 perc alvással nagyon jól bírták,fürdés végül 8-kor volt,de fél9-kor már nem engedtük őket játszani,tápi,és mentek is aludni.Noémi felfeküdt az ágyra,hogy hozom a tápit,és le is esett,biztos fáradtak voltak :lol:

Babus,én szeretnék úgy 10 körül odaérni,de a főzéssel nagyon el tudok ám csúszni,na majd sietek.
Jujj,tetykó :shock: :twisted:

Rana,gondoltam,hogy 80 oldalt nem olvasol vissza :lol:
Csak a nyaralás miatt szedem,mert pont akor jött volna mikulás,csak 9.naptól kell 10 napig,aztán abbahagyom,és pár nap múlva megjön,így már pont nyarallás elöttre esik.
Pont 2 napja írtam Móninak,hogy a nemalvást nem ismerem,ezek minimum 2 órát alszanak ebéd után,de van,hogy 3-3.5 is.Jó,végülis én szúrtam el,hogy felébredtek,és 10 perc alatt így feltőltődtek :shock:

Móni,ja,ilyenkor azért megnyugtató,ha apa otthon van.

Timi,azért nagyon köszi a felajánlást,ha apa nem lett volna,akkor lehet megyek,de így legalább a civakodást nem kellett hallgatnom.Míg csináltam a tápit úgy összevesztek egy cérnadarabon :shock: gondolom mi lett volna,ha a délutánt együtt töltik :lol:

megyek iszom mégegy kávét.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Zsófi: én ma robbantott csirkelevest csinálok meg túrógombócot. (este bekevertem és a zöldségeket is megpucoltam) Nem a leggyorsabb kaja, de majd két részletben főzök. Most odarakom a levest a többi meg majd alakul. :lol:

Nyulasz: na, akkor jól van. Kicsit azért jobban vagy ugye?

Babus: na, mikor aludtatok el?

Rana: nem költöztünk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: csak én hívom így, csirkeaprólékot rádobok pici olajra, átforrósítom, teszek rá kis pirospaprikát és felengedem vízzel, felfőzöm, beleteszem a sót, kicsi őrölt borsot, kicsit főzöm takarékon, ha puhul beleteszem a zöldségeket-amit van itthon, most répák, borsó, zeller, aztán készre főzöm. Szoktam ezt pirospaprika nélkül tárkonyosra, mikor milyen kedvem van. Csajok kapnak bele tésztát délben és lecsipegetem nekik a husit. Imádják.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Igen jobban.

Medencet meg tavaly vettuk,3500-ert az intersparban,van hozza napvedo teto is,nagyon szeretjuk.

Paprikaskrumpli?krumplisteszta?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: én is fözök :oops: :lol: 10.30ra nagyonmegprobálunk odaérni :wink:
brokkolileves, mézes-mustáros csirke
Zsófi: rakott kel-brokkoli-karfiol? nálunk ezek nagy kedvencek na jo lehet nem hipergyors :? :lol:
Timi: 21.15re már szobában voltunk :oops: :lol: el is aludtak, én is :oops: 22.40kor hatalmas orditásra keltem persze egyedül még mindig...rutinosan irány a bili de azért probáltam megnyugtatni öket na nem sikerült Lalu kihányt mindent bocs mázlimra ugye ott volt a kád persze 2 perc alatt ugy leizzadtak meg a sirásrol csurom vizesek lettek h öltözhettünk át de utána fél perc alatt visszaaludtak szegénykék :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


paprikáskrumpli tuti :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


holnap megyünk kontrollra nefrora drukkoljatok lécci :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz, akkor örülök, hogy nincs gond (gyógyi). És Balázzsal mi a helyzet? Ennyire anyás??
Ja, nálunk is van, hogy Ajsika bebólint ebéd előtt, utána már nagyon nyögvenyelősen alszik el... :roll:
Sikerült időben megfőznöd? Én még csak most kezdem... :oops:

Timi, BOCSÁNAT.

Ja, Kata neked akartam, hogy úgy rémlik, láttam vhol olyan ikreskocsit, ami nem 15, hanem 20 kilóig jó. Mi a Chippolinot majdnem újonnan 45-ért adtuk el végül, de hátha elmegy 40-ért a tiéd. Amúgy a Hocot végül megtartottuk (szuper a kosara, pedig gyötörve van rendesen), inkább vettünk két egyes esernyőkocsit meg ikerkapcsokat.

Én csinálok egy kis sült pulykacombot meg töklevest, mindkettőt imádja mindenki. :)



Tejet adtok már a gyerekeknek??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2011.07.14 08:03-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Zsófi: mi is csak azota miota rendesen be is tudják kanalazni a szájukba :oops: :lol:
haladok :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok, és mióta? Mármint mióta tudják kanalazni a levest? Nincs nagy maszat már??? (Nálunk mintha kézigránátot dobtak volna a kajájukba, még akkor is, ha nem rendetlenkednek) :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Babus: drukk holnapra!

Rana: :?: Enyémek úgy 16 hós koruk óta isszák a tejet reggelente, este még táp van.

Zsófi: nálunk 5-ből 4x krémleves van. :lol: Egyszerűbb és gyorsabb, pedig mi szeretjük a hagyományos leveseket is nagyon. Nekem más nem is kéne, csak leves, azzal vígan elélnék. :lol:

Újítottam a túrógömbin, most cukrozott diót kevertem a zsemlemorzsához és baracklekvárral fogjuk enni. Mi, mert Hanga utálja a baracklekvárt. Mondjuk ő a túrógombócot sem díjazta legutóbb sem csupaszon, sem prézlisen, sem tejföllel.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Rémlik, hogy beszéltünk már róla: miért nem jó a 1.5% tej? :roll: Én azt adok nekik, nincs is itthon 2.8-as. És mennyit adtok nekik egy nap? Fél pohár? Vagy mehet egy is? Enyémek még csak nyalogatják, mint a kiscicák, L imádja. :lol:

Zsófi: tökleves elvileg nem krémleves, hanem tejszínes habarással sűrítem, de nem is gondoltam eddig rá, egyszer összeturmixolom krémlevessé, úgy is kipróbáljuk. :roll: :)

Gyümölcsöket eszik tieitek? Ajsika mindent imád (kivéve a sárgadinnyét, de kiderült, hogy azt nem is szabadna adni még... :oops: ), Letti meg darabosan csak az almát meg a banánt, a többit kiköpi. :? Turmixolva megesz mindent.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


sziasztok!
Rana de jó újra hallani felőletek :D :D csajok már beszélnek Nálatok, ők nagyon korán kezdték igaz?
mi még nem adunk nekik tejet, egyszer próbáltuk, de L öklendezett tőle, úgyhogy felejtős
gyümölcsöt viszont bármit bármilyen mennyiségben, a sárgadinnyét kivéve, de valaki mondta, hogy szinte nincs is gyerek aki szeretné a sdinnyét

Zsófi! jó hogy rendbe jöttetek végre, ilyen melegben szerintem még a hasmarst is nehezebb viselni

Agyam szita tiszta zizzent vagyok, de most jöttem rá, hogy a nagyon durva fronthatás mellett még telehold is van.... :twisted: :twisted:

Babus! minden rendben lesz a kontrollon ne aggódj

Móni
KépKép
reunion
 
 


Rana: nekem valami olyasmi rémlik a tejről, hogy minimum 2 vagy 2,5 %-os zsírtartalom kell ahhoz, hogy a tejben lévő kalcium be tudjon épülni, ezért nem jó a 1,5-es tej.
Sárgadinnyét miért ne lehetne még enniük? :shock: Alexa kétpofára zabálja és minden egyéb gyümölcsöt imádnak. Érett a kertben eper-zabálták, málnát profi módom bokorról eszik, csak az érettet és ha a közepe benne marad, azt szépen kiszedik és úgy eszik. :D Tudom, epret és málnát még nem lehetne, de engem már nagyon hidegen hagynak a "szakvélemények". :wink: Őszibarackot szőröstől-bőröstől magot leszopogatva eszik és a magot a tenyerembe nyomják.

Móni: a hold pont a hálószobaablakunkon világít be, én imádom nézni, megnyugtat, viszont egész nap hullafáradt voltam és vendégeink is voltak, most mentek el, a lányokat is most tettük le. Remélem nem a holdat fogom egész éjjel bámulni és kidőlők, ha végre ágyat fogok! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na,kicsit másképp alakult a program...
Bada reggel szólt,hogy csípi a pisi.Tegnap is szólt,de kicseréltem a pelust,és semmi baja nem volt utána.Gondoltam zavarja a pisi pelus.De ma inkább felhívtam a dokit,kellett pisit vinni,szerencsére negatív,azért adott egy kenőcsöt.

Babus,ne haragudj,hogy ennyire az utolsó pillanatban szóltam,bepótoljuk mindenképp!Ti voltatok?

Rana,jaja,nem a gonált nyomom :lol: :lol: :lol: Nem Bada,hanem Nonó anyás,de nem kicsit,ha nem én adom rá a szandit,akkor leveszi,és visít,hogy anyaanyaanya,kezét csak én foghatom,etetni,fürdetni csak nekem lehet :o szerintem Bada pedig a rosszasággal akarja magára vonni a figyelmem,úgyhogy Nonót lepasszoltam apának,hogy kicsit kompenzáljak :lol: Szoktunk sokszor ilyet csinálni,és nagyon bejött,ha nem lát Nonó,akkor semmi baja.Meg fordítva is cserélünk ám :wink:

Alváshoz csak annyit,valamelyik nap írtam Móninak,hogy én a nemalvást nem ismerem,nagyon jó alvók,végülis ez is az én hibám volt,hogy pelust kezdtem cserélni :?
5.30-kor keltem,hogy kész legyen az ebéd.6.30-ig kávézok :lol:

elküldöm,teregetek,aztán jövök folytatom...

KépKép
noba
Budapest
 
 


Rana,mi még Milupázunk :oops: most tértem át a 3-as tápról a tejitalra ami 2 éves kórtól van.Pohárból apukámnál kóstolták,Noéminek ízlett,Badát még a hideg is rázta :lol: Azóta ha azt mondom,hogy a pohárban tej van,Bada oda se jön :lol:

Gyümiből nagy sláger a sárgabarack,tele a fánk,és nagyon finom,az őszit is imádják,az almát csak ebéd elött,amikor már nagyon éhesek,trükkösen azt viszek a játszóra délelött,és hazafelé benyomnak 1-1 almát felszeletelve :lol: Sárgadinnye,görögdinnye nem ízlett nekik,áfonyát nyalogatták,Bada 2-öt megevett,málna néha,eper Noéminek nem ízlett,banánttól meg besokalltak,egy időben az volt az uzsonna,Noémi eszeget belőle,ennyi.Ja,és a ribizlit a Balázs ette,pedig nagyon savanyú volt :shock:
Ténylegtieid már biztosan szavalják a "talpra magyart" :lol: vagy papa még nem tanította meg nekik?Hozzál képeket!!!!!!!!!!!!!!

Babus,holnapra drukk!

Timi,tudsz aludni?Vagy a holdat bámulod? :lol:

Törpi,jó időtök van?Itt 39 fok volt ma :shock:

Móni,jobban vagy?Próbáljátok ki,hogy apa megy az egyik lányzóval,te a másikkal másfelé,elég 1-2 óra,valami fantasztikus :wink: Jót fog tenni a lelkednek,meg a gyerekeknek is.

Zsófi,végül hogy sikerült a napotok?Hogyhogy olyan hamar beájult?Korán keltek? :roll:


Majd efelejtettem Lidl-ben poncsó van,nagyon szuper!

Mi megyünk szombaton a balcsira 1 napra,apa keresztanyja nyaral ott,viszünk utazóágyat,így már reggel leindulunk. :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi, de ügyik gyümievésben! :shock: Én mindent pucolok, szeletelek (na jó, málnát nem :lol: ), úgy adom. Lehet hogy nem kellene? Kivéve alma, azt már eszik "egészben".
Á már értem a tejet, köszi.
S.dinnyét nem tudom, miért nem lehet, én is adtam nekik (kiköpték), rá pár napra meg mindenki nézett rám, mint a véres rongyra, hogy hogyhogy s.dinnyét adtam nekik, azt nem szabad (nem tudták, miért). No mindegy is, úgyse szeretik.

DuracellNyuszi, friss vagy, mint a harmat. Ha elfogy otthon a házimeló, jöhetsz hozzánk. Itt van bőven, és én fel nem kelek 5-kor, az szent (na jó, csak ha muszáj). :lol:
Hát talpra magyarral majdnem ráhibáztál. Kívülről mondják ("éneklik") a dalokat (nem tudom felsorolni, olyan sokat), mondókákat, verseket (Török és a tehenek), főleg Letti. Ajsika meg a nyelvtanban jeleskedik, megy már neki a helyes szám / személy (kezem, kezed, stb), mindkettőnek a múlt és jövő ("Megnézük a galambnak a tollát holnap") idő is (persze a jelen már régóta). A feltételest (=zsarolás) meg megértik. :lol: Szókincsükre annyira kíváncsi lennék, de nem tudom, hogy kell megszámolni. Mindenesetre közte van a "kölesgolyó", a "dörög az ég", "rendszám" és hasonlók, az összes alapszín, számolnak 10-ig és fel is ismerik a számokat. Megcsináltam a Babatesztkönyves teszteket, aszerint 30 hónapos szinten vannak. :shock: A védőnő kérdezte, hogy vannak-e már kétszavas mondatok. Mondom, azok nincsenek. Azt mondja, nem baj, még ráérnek. Mondom nem kétszavas mondatok vannak, hanem tízszavas összetett mondatok. :lol: És még most megyünk majd Papa tanodájába, ahol aztán szigorúan megkövetelik a tanulást!!! :lol: :shock: Na befejeztem a dicsekvést. 8) 8) 8)
Hát Nyulasz, mintha az én gyerekeimről írtál volna, szóról-szóra! :shock: :shock: :shock: Letti olyan anyás, hogy az Apja is el van hűlve. Nézett is a néni nagy megrőkönyödve a játszin, mert míg én Ajsikára vigyáztam míg mászott fel a csúszdára, ő kedvesen meg akarta fogni L kezét, aki meg már csúszott volna le. Aztán hátrahőkölt szegény a horrorfilmbe illő színészi teljesítmény láttán (ilyenkor elkezd remegni, lebiggyed a szája, vörös lesz a feje, és úgy kezd ordítani, hogy "ANYÁÁÁÁVAAAL!!" Amúgy is Oscar-díjas a kis dög). Mondtam a néninek, hogy ne vegye magára, ezt csinálja az apjával is. Ajsika meg ilyenkor verekszik meg dobálja az ételt, mikor mi tűnik vonzónak számára... :roll: Ez akkor így törvényszerű ikreknél??? Majd kipróbáljuk a külön-különt, csak nem nagyon van úgy, hogy én is ráérek meg Apa is (főleg Apa nem...). :?

Babusok, gondolok rátok holnap.

Móni, jah, akkor értem, miért vagyok én is ilyen :twisted: :lol: Én meg a ciklusomra fogtam.
Dumákat lásd feljebb, igen, ha jól emlékszem már egyéves koruk előtt elkezdték (majd visszanézem, itt is eldicsekedtem akkor vele, emlékszem). Tieitek is beszélnek azért gondolom már, előbb-utóbb összeérnek a gyerekek.

Na lehúzom magam a klotyón.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


hu Rana,akkor van duma rendesen :lol: nagyon ugyik,ezt lehtet fejleszteni azon kivul,higy egesz nap beszelgetek veluk,es alvasnal is megkerem oket,hogy az allataiknak meseljek el,hogy milyen jo volt a jatszon,ki volt ott,mi volt az ebed....? Erdekes tenyleg,hogy ugyanaz a viselkedes :shock:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: alugggggggggggggggggyyáááááááál :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,aludtam :lol: És te? :shock:

Zsófi,nekünk nincs hám.De jó ötlet,te is nyugodtabb lennél,és G sem őszülne meg :lol:
mindig aludt valaki :lol: ez jó.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Tényleg,Zsófi,ha Timiék mennek le hozzátok,hátha oda tudják addig adni :roll: Vagy lehet nekik is kell :roll: Na jó,inkább nem pofázok bele :oops:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: pisi elsöre sikerült? örülök h negativ :wink:
én csak szokásos hazajött Apa én meg nem tudtam aludni :?
Zsófi: nekünk sincs :(
köszi drukkokat azért izgulok ám ennyire mert ez az elsö nem zacsibapisilös kontroll :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: jaj végül nem mentünk egyedül nem volt kedvem felfedezni :oops: :lol:
délután korán keltek így elmentünk ahol laktunk régen nagyon jo volt atomkésön értünk haza :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi,jaja,mennek nyaralni :roll: Viszont ha mostanában többet jártok úgyis velük edzeni,lehet érdemes venni,aztán majd eladod...vagy nem?
Wow autókat szeretik?

Babus,dehogy elsőre,elöszőr próbáltam bilibe,levittem a kertbe,de nem,aztán csak bugyit adtam rá,egy pillanatra nem figyeltem,és már csorgott is...mivel Noémi pisilt elöször,persze ahol állt,ott a földre,és 15 perc múlva újra,gondoltam Balázs is fog megint.1 óra alatt 4x pisiltek :shock: az első 3-nál lassú voltam,aztán levettem a bugyikát is,és mentem utána egy pohárral folyamatosan.Végül így sikerült :lol: Olyan víztiszta volt,mint Zsófiéknak egyszer,felhívtam a dokit,de azt mondta,hogy az is tökéletes.Hát remélem!Te erről tudsz valamit?
Biztos ügyesek lesznek,drukk,hogy minden rendben legyen! :wink:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Babus,akkor jövő héten felfedezzük együtt :lol: Óbudára mentetek?Megismerték?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Lányok,egy ideje keresek olcsón ikeás etetőszéket,de még nem találtam.Most elgondolkodtam,hogy nem lenne-e jobb valami ilyen magasító???Véleményeket szeretnék

http://baba-mama.vatera.hu/szoptatas_et ... 69312.html

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Én nagyon jól aludtam, leszámítva, hogy Alexához rengetegszer keltem, mert nagyon sírt álmában. Szegénykém nagyon kínlódik a rágófogakkal.

Zsófi: hámot holnap viszem G-nek! :wink: Azt írd meg légyszi mikor lesz az a szabadideje két futam között, meg a telefonszámát, hogy rá tudjak csörögni, ha ott vagyok. Biztos sokan lesznke én meg tömegben (5 ember nekem már az) az anyám mellett is simán elmegyek anélkül, hogy észrevenném. :oops: :lol:

Rana: nem semmi kis zsenikéid vannak. Még enyémek sem beszélnek, illetve egész nap nyomják, néha van benne érthető szó is, napról napra egyre több, de ezzel úgy vagyok, mint Zsófi, nekem ez még nem beszéd.

Babs: drukk mára!

Nyulasz: ügyes vagy pisivel! Azért megnéztem volna, ahogy pohárral mászkálsz Bada után! :lol: Jó, hogy nincs baj! Mikor elkezdtem olvasni egyből az jutott eszembe, hogy megfázhattak a vizes pelusban-bugyiban, de szerencsére, nem!
Székmagasító: akarsz spórolni? :lol: Csak vicceltem! Nekem nagyon tetszik! Be szoktad kötni őket az etetőszékben is? Mert ha nem, akkor szerintem elég egy vastagabb párna is. :? Na, már megint kezdem a lebeszélést! El is dugulok! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?