Jó reggelt!
Móni,a 18 hós oltás után elvileg nem lesz semmi,ezek már csak ismétlések.
De jó,ti is taliztatok?
Ti majdnem fél évvel fiatalabbak vagytok,és Noémi most 10 kiló.Ne agódj.Meg asszem volt egy ilyen időszak nálunk is,hogy mikor azt meg nem mondom,de most jobb a helyzet.
Törpi,óóó,mivel volt töltve a cukkini?
Remélem már jobban vagytok!
Na igen,asszem nálunk is ezzel lesz a gond,Noémi hamarabb megérik a szobatisztaságra majd,olvastam ez attól is van,mert másképp működnek a lányok.Aztán hogy adok a Badára pelust,ha látja Nonón nincs
Na mindegy,asszem ez még néhány hónap.
Ti viszont akkor már jól haladtok,ügyesek!Érdekes,nálunk a pisit meg a kakit külön értelmezik,megmondja mindig,hogy mi van a pelusban.
Babus,köszönés
ne égjél,majd fognak.Enyémek se mindig szoktak,de megtanulták,hogy néniknek-bácsiknak csókolom,és ügyesen használják is,de van,hogy egyszereűen elszégyellik magukat,és csak bújnak a lábamhoz,köszönni meg csakazértse.
Zsófi,nektek is jobbulást!
Kérdezem apát,ez melyik típus R2D2?Azt mondja mi???Idejön,nézinézi,és azt mondja gőze sincs
Jó pár percet gondolkodott rajta,aztán olvasok tovább,és nekem is leesett
Kata,nemár,lázasan?Hát ezt nem hiszem el.Jobbulást!
De legalább már lesz segítség.
Timi,kakka
szerintem is ügyesen eljátszanak,leszámítva amikor Noémi ijesztgeti Alexát
Papucsos pancsi
Tegnap én is rájuk adtam,ügyesen mennek benne,persze Noémi ezt is le-föl-le-föl...
És lányok,Alexa konkrétan csak az én kezemet akarta fogni,de a legcukibb az volt,amikor megérkeztek,és kérdeztem ki fogja az én kezem,szerintem megismert,mert rögtön jött,és már felértünk a lakásba,de úgy kellett kérlelnem,hogy mostmár elengedheti,inkább menjen játszani
Hazafelé szintén,aztán mikor Timi felvette,átnyújtózott hozzám.Nagyon cuki volt