Erika
Asztaaaa, micsoda jó képet csináltak a babádról
Iván még a 22.héten is olyan grillpipi forma volt
mondjuk Lindát is ugyanekkor néztük 4D-n, rajta több volt a husi
Szóval köszi a képet!!!! Vergődtem, hogy a 18.heti genetikai uh-t 4D-ben csináltatnám, mert én nem vagyok Böbi
Megesz a kíváncsiság, hogy kukac vagy punci
De látva a tiédet tuti 4D-re megyek
Tényleg nagyon fiad van
csak kár, hogy a lényegen van a nyíl, mert így kevésbé egyértelmű a látvány, de kivehető
Én nem használtam se pólyát, se hálózsákot. Igaz, mi együttalvósak vagyunk, meg picinek mindkettővel kendőztem szinte naphosszat.
Mikor Iván született mellettem volt egy csokibaba. Mondjuk feketecsoki apuka és szőke/zöldszemű anyuka, de a baba ez alső napokban tejeskávé színű volt. Aztán 3 hónap múlva összefutottunk és addigra tejcsoki lett
Állítólag minden színesbőrű baba világosabbnak születik....
Találtam egy ilyet:
http://www.keresztnevek.hu/Latin/
Hátha segít
Jóóó, persze. Tudom, hogy egy táncos nem lehet 100 kiló
Egy balerina pláne. De a pocidat elnézve nem hiszem, hogy túlsokáig táncolhattál volna. Gondolom neked sem esne már jól a "liftezés", meg a tütü is furán állna most
Viszont megértem, hogy hiányzik.
Kata
Én pár éve a H&M-ben vettem tök jó fürdőnacit a régi fürdőrucimhoz. Régi értsd szoptattam...Viszont mikor Lindát vártam, a felső jó volt, de az alsó
Ott külön is tudsz venni kisebb nacit+nagyobb felső és divatos fazonok vannak! Melltartókkal én is folyton gondban
Anyu néha cikiz, hogy miattam fogják elkészíteni az első "Z" kosaras melltartót
Timi
Iván haja ezen a képen nem is az igazi, mert már mosás előtt áltt
De frissen mosva tiszta csiga
Csak 2x vágom neki egy évben. Azt is utálja, mert félti a csigákat
Megértem. Sokszor megállítják, hogy micsoda gyönyörű haja van és hát Iván az Oroszlán jegyében született, hiú is rendesen
Karácsonykor már nelég hosszú volt neki. Angyalruciba öltöztettem és csináltam róla pár képet. Nagyon hiteles volt a szöszi kis fürtjeivel
Balia
Ha több név is van, ami közösnevező az tök jó! Én annak is örülnék, ha mondjuk fiúból akár egy ilyet is találnánk
Pocid miatt sze szomorkodj! Fog nőni, csak idő kérdése
És talán decemberben visszakívánod majd ezt a méretet
Mmint a kényelem szempontjából
Kriszta
Nálunk sem osztogatják a képeket
Mondjuk van rá lehetőség, hogy dvd-re felvegyék, ha viszel lemezt és 3000Ft. Ha csak képet akar az ember akkor egy 1000-esért kaphat. Ezzel a kh. alapítványát lehet támogatni....
Eddig csak a kismamabarát zsömi+tej cukorterhelésen voltam, de most cukorszirup lesz. Rettegek
Utolsó nyomás...én azt bírom, hogy érzed, hogy bluggy és kicsusszan, mint a szappan
Őőőőőő....Leviről valóban tehetnél egy fürdőgatyós képet, bár ez a mostani a múlthéten pl. aktuális volt
Böbi
Húúú, még jó, hogy résen voltál! Én piszok kíváncsi vagyok, nem hiszem, hogy kibírnám. De 2 bnőm is úgy volt az összes gyerkőcükkel, hogy nem akarták tudni. Nem is tudom hogy bírjátok?
vásárlás:
Már én is vásároltam
Úgy a 7-8. héten. Turiban megláttam egy cuki H&M-es bézs plüss rugit és egy tündéri rózsaszín kiskardigánt. Az egész összesen volt 300 Ft
Ha mégsem tudom a kardigánt használni, hát bumm. Amennyibe került.....
Osztom Böbi véleményét, hogy vannak dolgok, amiket akkor célszerű megvenni, amikor hozzájutsz jó áron vagy teszvesz/vaterán, amikor belefutsz