Új privát üzeneted érkezett!

Linácska: Mi volt ma a dokinál?

Agassi: Jobbulást a gyerkőcöknek.

Kissedi: Mi a helyzte nálatok? Beszéltél az Intézettel? Milyen vizsgálatokat kell megismételni? Mikor kezdtek?

Rodina: Ti hogy vagytok? Kitty most volt nem olyan régen fél éves. Hogy repül az idő.

Kikinda: Ha itt vagy, és olvasod a fórumot! Nagyon sokat gondolok rád! Gyere kérlek bújj elő te is, és mesélj, hogy vagy!

Puszilok mindenkit!

Mné
mné
 
 


mné,
nem volt semmi extra, főleg, hogy szerintem mindketten jó szétszórtak voltunk. Én otthonhagytam a kiskönyvem, 40 km-t autóztam érte, erre a doki beleírta a dátumot, meg hogy 35 hetes vagyok, és ennyi, a többit elfelejtette. Boti jó nagy, most 3256g-ra becsülte.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mné
Velem semmi új, változatlan minden. Nem védekezünk, de orvoshoz nem járok, mert nem tehetem meg. Majd lesz valahogy.

Linácska
Nemsokára megszületik kicsi Boti, aki nem is lesz olyan kicsi:)

Bikfy
Továbbra is vigyázz magadra:)

Tudja valaki, hogyha a hő egy helyben álldogál, az mit jelent?

timejka
 
 

 
 

Sziasztok!

Linácska: Sajnálom, hogy nem tudtátok megbeszélni a dokival a szülést. Jó nagy baba lesz Boti! Többiek is ilyen nagyok voltak?

Kissedi: Sikerült beszélni az intézettel? Mikor indultok?

Bikfy: Hogy vagy? A meleget jól bírja a lurkó?

Timejka: Ha jól sejtem, akkor az teljesen normális, hogy ugyazaz a hőmérsékleted pár napja. Mindig ugyanakkor méred? És hány napja mutatja ugyanazt?

További szép napot kívánok!

Mné
mné
 
 


Lina ez igen! szép súlya van Botondnak már most!
Mné Még nem beszéltem az intézettel. Sajnos most nekem sem alakul fényesen a pénzügyi helyzetem. :oops: Nem tudom idén hogy lesz-e inszem. Gyúrunk, aztán majd meglátjuk. Várnám a magánnyugdíj reálhozamot vissza. Talán majd abból.... ha lesz olyan :roll:
Most még megvárom míg befejeződik az év az oviban aztán majd elindulok valamerre.

Kép
kissedi
 
 


Mné,
igen, Lili 3950g volt, Levi 4500. Én úgy gondolom, hogy Boti olyan 4200g körül lesz.

Kedden elkezdtük Levivel a bölcsit, olyan kis aranyosak ezek a kis törpicsekek együtt. Jövő hétfőn jön át a családi napköziből a két kis haver is. Remélem jó lesz hosszútávon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mné
Mindig ugyanakkor mérem, kivéve a htévégén, mert akkor kb 1 órával tovább tudok aludni. Most megpróbáltam berakni a hőmet, remélem sikerül megnyitni.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 68800_.png

timejka
 
 


Sziasztok!

Csajok, láttátok tnati vegyespáros ikreit iwiw-en? Annyira gyönyörűek, egyszerűen nincs is szavam. :D

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejkám!

Végre nekem is sikerült megnyitnom a görbédet. Szerintem neked nincs peteérésed. Mennyi a 21. napi progi szinted?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Hát ez tök jó:) Kb 3 éve voltam hormonvizsgálaton, azóta nem. Akkor azt mondta a doki, hogy jó, de most előveszem és megnézem. És ha nincs peteérésem, akkor gyógyszer helyreteszi? És akkor középidően miért szúr, fáj? Egyébként köszi az információt.

timejka
 
 


Timejka!
Hát, hogy helyre teszi-e, az attól függ, mi a probléma oka. Lehet, hogy egyszerű hormonpótlás is elég, lehet, hogy Metformin kell, de az is lehet, hogy pajzsmirigy okozza a problémát. Vagy ezer más egyéb. Igazándiból arra alapozok, hogy nekem is volt szinte ugyanilyen görbém még a legelején, kerestem is hogy meg tudjam mutatni neked, de nem akadtam már rá. Nekem akkor azt mondták, pé. nuku.

KépKépKép
bikfy
 
 


Lina!
Drukkolok nagyon, látom, szépen fogy az idő.

Aagassi!
Gyerkőcök meggyógyultak? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Mné!
A meleget nagyon bírjuk a gyerekkel, a hideget viszont nem. Nagyon nem. És ezek a nyomorult frontok, totálisan kinyírnak. Most hallom, hét végére megint 3 nap hideg. Ez azt jelenti, hogy én akkor feküdni fogok. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bocsi a zavarásért de kéne egy kis segítség a 2011 es januári topiklakó vagyok és jelentkeztünk egy játékra amira szavazni kéne ha van egy kis időtök

http://www.esküvőnklesz.hu/szavazas/osszeadunk_14_csoport

Amúgy a szavazók között kisorsólnak egy Szigetközi 2 személyes nyaralás úgyhogy Hajrá mindenkinek!

És akikre szavazni kéne
Csilla és Zsolti

Üdv

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Bikfy
Köszi szépen, azt hiszem elmegyek a dokihoz, úgyis kéne rákszűrés, azt rákérdezek erre. A frontoktól és a hétvégi hidegtől már én is rosszul vagyok. Amikor végre ott az egész hétvége, lehetne menni mindenfele mindig rossz idő van.

timejka
 
 


Sziasztok

Mi is jól vagyunk Darinka rossz mint az ördög.
Bikfy nagyon vigyázz magatokra.
Én múlt hónapban abba hagytam a fogigátlót(azért szedtem hogy mensizzek.)és képzeljétek úgy néz ki helyre állt a peteérésem mert ebben a hónapban spontán mensiztem semmi hormon készitmény nem kelett.
Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius örülök, hogy helyreállt a menszid.Darinka nagyon aranyos, nagyon kis laza csajszi már most! 8) Mindig örömmel nézem a képeit, olyan kis bájos!
Bikfy akkor vigyázz magatokra!
Nekem mostanában lehet pém, de most nagyon hanyagoltuk egymást :? :oops: Mindketten nagyon fáradtak vagyunk, én egy lassan egy hete alig élek, fogalmam sincs miért. :roll: Állva el bírnék aludni állandóan.
Most megyek zumbára hátha egy kicsit felébredek!

Kép
kissedi
 
 


Ma voltam Uh-n, Botit 3477g-ra becsülték, és még 3 hét hátra van. Kíváncsi leszek, mi lesz a végén. Az orvos szerint könnyen, gyorsan fogok szülni, de még nem most. Már voltam két nst-n is, ott is minden ok volt.
Levike már ügyesen jár bölcsibe, ha minden igaz, holnap ott is alszik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LIna ez igen! szép nagy baba!
Levi nagyon ügyes.Nagy dolgok történik most veletek!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok lányok!
Arra az elhatározásra jutottam, hogy most egy ideig elvonulok. Nem hiszem, hogy megyek dokihoz, vagy lesz inszemünk, anyagilag sajnos nagyon a padlón vagyunk. Most egy kicsit szeretnék nem foglalkozni ezzel. Kicsit próbálok kikapcsolni.
Köszönöm nektek az eddigi támogatást. Mindenkinek szép nyarat. Puszi

Kép
kissedi
 
 


Kissedi!
Nagyon helyes. És meglásd, majd most fog sikerülni! Drukkolok. Csak magatokra koncentrálj a nyáron!

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok! Benézek a régi topicra, ahova jártam, ahol minden kezdődött: nálatok. Látok itt még régi arcokat:)
Bikfy, tudod már a picúr nemét? Babonából nincs vonalzó? Mekkora már a pocid? Biztos nagyon szép kismami lehetsz, mindig olyan csini, vékonyka voltál. Jól állhat a pocak.

Vius: esetleg kistesót terveztek Darinkának? Nekem meg képzeld, hogy pont a fogigátló kavart be, kimaradt egy mensim utána. Már valahogy nem bírom a fogigátlót. Mindenféle fájdalmaim voltak tőle, ereim majd szétestek. Neked nem volt gond?

Timejka, drukk, hogy "peteérés" hiány legyen a gond. Azon könnyen lehet segíteni:) Pl. egy kis Clostylbegyt és máris ott a babuci:) KOlléganőmnek így jött a kisfia. Fél évig kapott gyogyit és szép kisfia született. Aztán szülés után két évvel ismét kellett gyógyszer, és még egy szépséges kisfia lett. De a Clostyl mellé más kezelés nem is kellett neki.

Kissedi: megértelek, anyagilag elég kimerítő ez a sok kezelés és bizony kell a szünet. Lelkileg is lehangoló az ÁTMENETI sikertelenség. De csak átmeneti. Mert lehet, hogy ha mással foglalkozol, beköltözik a pocaklakó:) Vagy majd később folytatjátok a kezeléseket és úgy lesz babuci.
A mai világban tényleg nagyon nehéz erre pénzt félretenni. Se jutalom, sem elég Cafeteria, totál elmegy a pénz hónapról-hónapra. Mi is nehezen élünk sajnos. A plusz kiadásokra nem is nagyon telik. Épp azon gondolkoztam, hogyha most kéne lombik, hát nem tellene rá sajnos (inszemire sem).
Vendég
 


Sziasztok

Dávidkának nagyon boldog első születésnapot kívánunk

Bikfy hogy vagy???

Dorka én azért szedtem a fogigátlót hogy mensizzek mert foggátló nélkül nem mensiztem most második hónapja abbahagytam és már volt egy fogigátló nélküli mensim.
A tesó ha sikerül nem vagyunk ellene de ha nem akkor sem keseredem el hiszen van már gyerköcöm :)
Képzeljétek Dari 3 hete már csak éjszakára használ pelust.
Tegnap voltunk a szegedi vadasparkban tegnap előtt pedig Pécsi állatkertben voltunk Dari élvezte.Persze ha már Pécsen jártunk elmentünk az ikres barátnőmhöz.
most mennem kell mert Dari cirkuszol.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok,

Vius,

köszönjük szépen a születésnapi köszöntést:)
Darinka nagyon ügyes, jó nagyot néztem amikor olvastam, hogy már csak éjjelre kell neki a pelus. Dancival mi ezen a téren 0-án vagyunk, ha nem adok rá pelust csak alsógatyát kb 3 perc alatt elfelejti, hogy szólni kell és bepisil. Egyedül ha meztelen akkor megy biliért és belepisil. Dde hát nem lehet mindig meztelen 8)

Bikfy,

kérdésem egyezik Dorkaanyuéval, lehet-e már tudni esetleg a baba neméről valamit? Pocakod nő már? Egy pocifotót szívesen megnéznénk.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok Lányok!

Jujj de jó, hogy megint itt vagytok. Jó rólatok hallani.

Nekünk úgy tűnik, hogy kisfiunk lesz. Habár annyira lány párti voltam, mint annak idején Dita, mostanra annyira oda vagyok a kisfiamért, hogy nem bánok már semmit. Pocakom szépen növöget, a 4. hónap végéig híztam tán 30 dkg-ot. 19. vagy 20. héten megyek majd vissza védő nénihez, de szerintem most talán 1-2 kg feljött, de még így is csak 46,5 kg vagyok. Ennek oka, hogy mikor a 8-10. hét között bent voltam a kórházban, néztek egy cukor profilt a pcos-es előzményeim miatt és annyira szar lett a reggeli cukrom, hogy menten-nyomban inzulinra akartak állítani. Ezt megtagadtam, így kirúgtak a kórházból. Azóta viszont folyamatos kontroll alatt vagyok, Tüű doktornak köszönhetően pedig sikerült úgy beállítani a cukromat, hogy reggel is 4,5-4,8 közötti eredményeket produkálok. Így bár inzulin szóba sem jön, a diétám nagyon szigorú és ez azzal jár, hogy a súlyomat nagyon könnyen tudom tartani. De hát egye kutya, nem bánok semmit, mindent a kisbabámért.
Hogy szép vagyok-e? Hát milyen lenne egy olyan nő, aki évekig vár reménytelenül egy picurra és végül spontán megfogan? Ragyogok, röpdösök és bár sokat izgulok, minden napot csodaként élek meg és köszönök minden percet a Jóistennek, mert a legnagyszerűbb érzést kaptam meg tőle, amit ember valaha átélhet. Bár egy meddő nő a lelkében mindig sérült marad, mert azokat a fájdalmas napokat soha nem lehet elfelejteni, amikor azzal szembesül az ember, hogy nekem megint nem sikerült, és mégis. Minden egyes percért hálás vagyok, mert ma már tudom, ahhoz, hogy ennyire boldog lehessek, nekem ezt az utat kellett bejárnom.
Pocakfotót nem készítettünk, de Áronról megpróbálok majd egy-két jó képet feltenni. Mindenkit puszilok, Linának pedig megy a hatalmas nagy drukk.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
köszönöm szépen, még elvileg van 9 napom. Egyrészt jó lenne már túllenni rajta, másrészt meg annyira nem tudom elképzelni, hogy nekem hamarosan újra szülnöm kell. Remélem Botika is rakétasebességgel érkezik majd.
Gratulálok neked a kisfiúhoz. Egy babás vonalzót nem csinálsz?

Monic száma megvan a telefonomban, majd küldök neki sms-t, ha megszületik Boti.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok,

Linácska,

várom az sms-t :wink:
Hát én ilyenkor már nagyon vártam a végét, szerencsére egyik gyerekkel sem kellett kivárni, mert Danci 36 hét 6 napra született, Dávida pedig 39+0-ra
:lol: Rendesek voltak velem, hogy nem nyújtották el a dolgot 8)

Bikfy,

cukrot sajnálom, de a diéta segítségével minden idők legcsinosabb kismamája leszel :lol: , sőt vagy. Szerintem cseppet sem baj, hogy nem hízol bálnára, a diétát pedig te már régóta csinálod, semmi gondot nem fog jelenteni.
Igen, a várva várt terhességet csodaként éli meg az ember :lol: Aztán a várva várt baba mindennapjai is csodák lesznek. Nekem Danci a 3 év próbálkozás utáni lombik csodája, DÁvidka pedig a spontán megfogant kis csodánk. A mai napig szinte minden nap könny fut a szemembe az boldogságtól amikor nézem őket ahogy játszanak. Nagyon sok velük a dolog, mert mindkettő igazi rosszcsont, de imádom őket és mindig is imádni fogom. :wink:
Gratulálok a kisfiúhoz, Áron nagyon szép név. És hát a kisfiúk nagyon anyásak, nekem Danci naponta elmondja: "nagyon szeretlek anya", vagy: "anya, nagyon szép vagy", vagy: "anya, gyögyörűke" :wink: Ezek megfizethetetlen pillanatok :wink: Mi lesz még itt, ha DÁvidka is megszólal, fürdeni fogok a bókokban 8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Te "gyögyörűke" mami, jajj, de jót nevettem. :lol:

Nekem már mindegy, hogy fiúcska-e vagy lány, egészségesen szülessen meg és legyünk vele nagyon boldogok. Semmi más nem számít. :wink:

Linuskám!
Minden nap gondolok Rád, alig várom a jó hírt rólatok. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, király vagy, hogy ilyen szigorúan diétázol és nem kell inzulin:) Hurrá! Én is azon voltam, míg a várandósság alatt cukorbeteg voltam, hogy inkább a szigorú diéta, csak ne kelljen magam naponta többször szurizni inzulinnal. A diéta kb. 2-3 hét alatt rendbehozta a cukromat és akkor már lent is maradt. A reggeli eredményeid tök jók, azta! Na, ide aztán tényleg nem kell inzulin:)
És az biztos, hogy elhízott anyuka nem leszel:)

Nagyon-nagyon jól írod, aki meddő volt, az a lelkében mindig kicsit sérült marad emiatt. Bizony, így érzem én is. Azt tényleg nem lehet elfelejteni, ahogy küzdöttünk nap mint nap, sőt éveken át. De legalább sikerült, az végül is a lényeg:) Nézem a kislányomat és még most is potyog a könnyem néha, hogy hiihetetlen, hogy ő van nekem. Később erről már le kell szoknom, nehogy hülyének nézzen, miért sír anyu, ha ránéz.

Vius, húúú, nagyon ügyik vagytok a szobatisztasággal! Szól Darinka, ha mennie kell?
Dorci csak akkor szól, ha már benne van a cucc a pellusban. Sőt ha kérdezzük, hogy van-e ...., akkor vagy rázza a fejét, hogy Nem-nem (cérna hangon), vagy indul a pelenkázóhoz és próbál felkapaszkodni.
Vendég
 


Lina! Drukk!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

megszületett Linácska kisfia Boti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyenlőre egy képet kaptam, más infóm még nincs,de amint lesz megírom nektek.

Íme Botond:



Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Köszönjük a híreket!

Linácska
Gratulálok Boti baba születéséhez. Szép kisfiú. Jó egészséget és sok tejcsit!

timejka
 
 


Linácska! Sok boldogságot kívánunk az immár nagycsaládnak! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Linácska: Én is nagyon Gratulálok nektek! Jó egészséget és sok tejet kívánok!

Mné
mné
 
 


Sziasztok!

Linám!
Gratulálok, a kisfiadat pedig Isten hozta ezen a világon. Gyors felépülést kívánok Mindkettőtöknek! Utána pedig hosszú, boldog életet. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Köszönöm szépen a gratulációkat!
Ma jöttünk haza délután. Most van egy kis nyugi, gondoltam bejelentkezem. Ha kicsit rendeződnek a dolgok, akkor majd jövök bővebben is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Tündérbogyó Botinak és az Egész Családnak sok boldogságot ebben a (még) friss nagycsaládos létben! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Linácska!
Várunk ám nagyon, mesélj!

Aagassi!
Mi van veletek? Olyan ritkán jössz. Jó lett volna kicsit traccsolni a suliban, de látod, a mama értekezlet feléről haza hozott. :lol:

Nálunk minden okés, tegnap voltam csoda dottórénál, aki szerint minden rendben velünk és most már 1000%, hogy kicsi fiacskánk lesz. Súlyom miatt nem szidott, azt mondta nálam minden dekának örül. 18+2-n vagyunk és mindösszesen 1,5 kg-ot sikerült abszolválnom. De a baba szépen nő és jól látszik a mozgása a pocakomon is. Imádjuk.

És van még 1 jó hírem: még 1 régi topictársunknak sikerült, de nem merem elmondani a nevét, hátha előbújik majd és ő maga számol be az öröm hírről. :D

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Örülök, hogy jól vagy. Nagyon izgatottan várom, hogy jelentkezik-e kismama. Most azon gondolkodom ki lehet.

timejka
 
 


Hoztam képet, és ígérem este megírom a szüléstörténetet is :lol:

Kép

Kép

Bikfy,
olyan kíváncsi vagyok ki lehet az? Bár mindegy, örülök bárki sikerének.
Én 6,5 kilót híztam összesen, abból 3-at az utolsó héten, és már -12,5 kilónál járok szülés óta. Úgy fáj a gerincem, hogy csak na.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linám!
Gyönyörűek!!!!!!!!! :wink:

Akkor te sem szedtél fel túl sokat, aztán most még fogysz is. Nehogy elfogyj a végére!

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

Linácska,

nagyon szépek a gyerekek :)
És a fogyással is nagyon ügyes vagy :)

Bikfy,

Ügyes vagy az 1,5 kg hízással :)
Nekem a súly sajnos nagyon érzékeny pontom, a két szülés után nagyon sok felesleg maradt rajtam, aztán, hogy Dávidkával most 1 évesen abbahagytuk a szoptatást fogytam 5 kg-ot, aztán megkaptam a nem szoptatós fogigátlót és már híztam is 1,5-öt... Pedig a dokinál ez volt az egyetlen kikötésem, hogy ha lehet olyan gyógyszert írjon ami nem hizlal annyira....

Én a fb-on értesültem a jó hírekről (régi topiclakónk várva-várt babájáról), láttam uh képet is egy csodaszép babácskáról :) Aztán remélem, hogy meglesz a nagy bejelentés :) :evil:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
hogy kell a fb-ról értesülni??? Már olyan kíváncsi vagyok, de én ehhez a fb dologhoz még elég kezdő vagyok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Na de mi az az fb? :shock: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Moncsi!

Mennyi maradt rajtad a 2 szülés után?

KépKépKép
bikfy
 
 


8) Az fb a facebook :wink: Ott ismerősöm az a bizonyos valaki, így az üzenőfalon láttam meg azt a bizonyos fotót :lol:

Linácska,

te is megtudod rajtam keresztül nézni, csak az üzenőfali hozzászólásomra kattintasz, ahol megdicsértem a gyönyörűséget

Bikfy,

10-12 kg-ot kell ahhoz leadnom, hogy rám jöjjenek a régi ruháim :oops: ebből eddig 5 kg sikerült, amiből visszakúszott 1,5 és úgy fel vagyok puffadva, és vizesedve, biztos a melegtől vagy az új fogigátlótól, hogy pl a jegygyűrű sem jön le az ujjamról, pedig az eddig mindig könnyedén lecsusszant. Úgyhogy remélem, hogy hamar megszokja a szervezetem mindkettőt... mert így nem vagyunk jóban.... én és a kilóim... :lol: :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!

Bocsáccccsssá meg! Erre az fb dologra ha agyonvernek sem jöttem volna rá. Az legyen a mentségemre, hogy a kismamik vére leszáll az agyukból a pocakba. :lol: :lol:

Lehet, hogy már nem jön ide hozzánk többet Bazsa74, és talán nem haragszik meg rám, de neki van egy csoda szép kicsi babója a pocakban. Ugye emlékeztek még az ő és férje viszontagságos útjára? Nem adta fel. És íme, meg is van az eredménye. Én annyira boldog vagyok, ez úton is gratulálok nekik. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Képzeljétek, a pofámról lesül a bőr. Csütörtökön voltam nőgyógyásznál, a sajátomnál, és utána éreztem is, hogy valami nem okés. Terrrrrmészetesen megint benyaltam valami gombát a vizsgálat után. A bibi csak az, hogy éndokim hétfőn elutazott 2 hétre nyaralni. Így most kuncsoroghatok be valaki máshoz a kórházba, hogy bocsi, 19 hetes terhes vagyok és gombás. Elsüllyedek. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Gyogyszertar, canesten kup. Recept nelkuli. En vagy 5-6-szor hasznaltam, mert mindig kiujult a gomba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linus!

Nekem a Canesten combi semmit nem ér. Most jövök a dokitól, aki totál geg volt, de azért adott Gyno-Pevaryl kúpot. Patikus szerint a terhesség ennél relatív ellenjavallt.
És persze az én dokim ilyenkor nyaral. :x

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: